Prahové lišty Toyota Rav4 2016-2018 (hybrid, matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Toyota Rav4 2016-2018 (hybrid, matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Toyota Rav4 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Golf Sportsvan 2014-2020 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Golf Sportsvan 2014-2020 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Golf Sportsvan je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Opel Corsa F 2019- (GS Line, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Corsa F 2019- (GS Line, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Corsa F je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 37
22 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

HappyLife Chia semínka sušené BIO 250 g
102 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HappyLife Chia semínka sušené BIO 250 g
102 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chia semínka sušená BIOChia semínka sušená BIOChia je nejbohatším rostlinným zdrojem omega-3 mastných kyselin. Stabilita omega-3 mastných kyselin obsažených v chia semínkách roste díky přírodnímu obsahu antioxidantů v chia. Obsahují také velké množství B vitamínů, kalcia, potázia, zinku a mědi. Chia také obsahují bór, který je potřebný pro stavbu kostí a jsou přirozeně bezlepková.Chia semínka jsou plnohodnotnou komplexní potravinou Nejen, že Chia semínka mají více omega-3 mastných kyselin, než jakékoli jiné přírodní zdroje, ale jsou také plná antioxidantů, vápníku, bílkovin, vlákniny a mnoha dalších vitamínů a minerálů.Max. denní dávka chia semínek je 15gVýživové údaje na 100g:Energie: 1832kJ/ 444kcalTuky: 31,40gz toho nasycené mastné kyseliny: 3,8gSacharidy: 4,9gz toho cukry: 0,8gBílkoviny: 21,20gSůl:

Ardon Sněhule FREEZE - 47
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Sněhule FREEZE - 47
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sněhule FREEZE - 47 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Mammut MTR 71 Low GTX W 38 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mammut MTR 71 Low GTX W 38 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská velmi lehká multifunkční turistická obuv s voděodolnou membránou GORE-TEX Extended Comfort. Dobře odpružená mezipodešev má drop 9 mm a velmi agresivní, dobře vedoucí podrážku Sonar. Integrovaná technologie sonaru s koncentricky uspořádanými výběžky zajišťuje uchopení a bezpečnost na jakémkoli povrchu.Patentovaná technologie Rolling Concept poskytuje pronační i supinační podporu nohy. Svršek: Mesh Single Shell, Gore Tex membrána Grip podrážka z gumy Sonar Odpružená mezipodešev Přilnavost a bezpečnost na jakémkoli povrchu Lehký a skvěle tlumící klín EVA-IP Patentovaný koncept Rolling Concept®

Spigen Alm Full Cover ochranné sklo na iPhone 13 / 13 Pro (AGL03725)
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Spigen Alm Full Cover ochranné sklo na iPhone 13 / 13 Pro (AGL03725)
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo od společnosti Spigen je zárukou vysoké kvality a díky revolučnímu způsobu instalace zvládne aplikaci skla každý.Sklo poskytuje vylepšenou ochranu před poškrábáním, které je nejčastěji způsobeno ťukáním na displej nebo jinými tvrdými předměty. Dokonale chrání zařízení i proti pádům. Je vyrobeno ze zesíleného tvrzeného skla o tloušťce 0,3 mm. Sklo má tvrdost 9H a je vysoce odolné vůči poškrábání i ostrými předměty. Kromě zaručené ochrany sklo poskytuje ochranu i proti otiskům prstů a to díky speciálnímu nano povlaku. Zakřivené okraje skla se dokonale přizpůsobí zakřivení obrazovky.Sklo je zajištěno montážním rámem, díky kterému instalace bude jednodušší než kdykoli předtím.Díky jednoduchému aplikačnímu nástroji zvládne aplikaci každý a to s dokonalou přesností. Vlastnosti: • Revoluční způsob instalace• Speciální 3D technologie• Sklo pokrývá celý displej• Vyrobeno z kvalitního tvrzeného skla s tvrdostí 9H• Nano povlak usnadňuje odstranění skvrn a otisků prstů z obrazovky• Hladký na dotek, nezasahuje do dotykového displeje• Aplikační sada zaručuje snadnou a rychlou instalaci• Case Friendly sklo, což znamená, že je kompatibilní s většinou ochranných pouzder• Tloušťka skla pouze 0,3 mm Způsob instalace: • Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Vyleštěte displej pomocí suché stěrky• Na přední část telefonu položte rám se sklem• Složte rám i ochrannou fólii a zbavte se vzduchových bublin• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Expert / Traveller 2016-
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Expert / Traveller 2016-
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Expert / Traveller je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Jojoba - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
110 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Jojoba - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
110 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prestige Moleda Sport M40020-16 bílá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prestige Moleda Sport M40020-16 bílá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nový design a širší střih oblíbených Prestižek. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012Vyrobeno v Česku.

VTR Vložky do bot parfémované Forest XXL
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VTR Vložky do bot parfémované Forest XXL
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stélka je vyrobena ze dvou vrstev latexové pěny. Zvláště vhodná pro letní období. První vrstva je velmi měkká, aby zajišťovala velký komfort nošení a druhá je vyrobena z přírodního latexu, která je odolná a tlumí nárazy při chůzi. Stélka je příjemně parfémovaná. Přesná délka vložek:47/48 - 29949/50 - 32951/52 - 340

Bennon TERENNO Low
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon TERENNO Low
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nižší celokožená trekingová obuv vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX® a celopryžovou podešví Vibram®. Ochrana špice zabraňuje poškození vrchové lícové usně Crazy Horse. Díky použitým kvalitním komponentům a materiálům je obuv v terénu stabilní a odolná vůči nepříznivým klimatickým vlivům a lze ji použít i pro náročnější horské túry. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: membrána REGI-TEX® + textilie sandwich MESH• stélka: ABSORBA• podešev: pryž Vibram® S1475• tužinka/planžeta: pryžový chránič špicestélka: ABSORBA - Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Energetics Elexir XII V/L 30 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 30 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Energetics Elexir XII V/L 28 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 28 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

GEDY 545514 Lounge dávkovač mýdla na postavení, černá mat
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEDY 545514 Lounge dávkovač mýdla na postavení, černá mat
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Elegantní dávkovač v kombinaci mléčného skla a černého kovu bude ozdobou každého interiéru.

Nike Revolution 6 Younger Kids 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Revolution 6 Younger Kids 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv Nike Kids Revolution 5 Toddler je vybavena lehkou síťovinou a nastavitelným obloukovitým páskem pro prodyšnost, pohodlí a podporu všude tam, kde si děti hrají. Komfort v každém kroku Lehká síťovina pro prodyšný komfort Nastavitelný obloukovitý pásek pro podporu Polstrování je velmi měkké a odolné Podrážka z gumy poskytuje skvělou trakci a trvanlivost Flexové drážky umožňují ohýbání obuvi přirozeně

Moneta Letní vložky do bot Summer Fresh - 46
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moneta Letní vložky do bot Summer Fresh - 46
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní vložky do bot Summer Fresh - 46 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Dr.Grepl dětské zimní vlnové vložky do bot
52 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dr.Grepl dětské zimní vlnové vložky do bot
52 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské vložky do obuvi 100% WOOL, latex.vložky do obuvi slouží- ke změkčení kroku (chrání klouby)- k vyplnění nadměrného prostoru v obuvi- pro zvýšení zateplení - izoluje od chladuCHRÁNÍ - TLUMÍ NÁRAZY - OZDRAVUJÍBarva: BéžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: Textil

Tommy Jeans pánský tmavě modrý svetr
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Jeans pánský tmavě modrý svetr
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský tmavě modrý svetr od Tommy Jeans.Materiál: 59% bavlna, 23% akryl, 16% polyester, 2% elastanStřih: Regular Fit

Zesílená ochranná lišta hrany kufru BMW 5 2010-2017 (F11, tmavá)
2 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zesílená ochranná lišta hrany kufru BMW 5 2010-2017 (F11, tmavá)
2 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zesílená ochranná lišta na zadní nárazník vozu je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka zesílené lišty je 0,8mm (běžné lišty mají tloušťku 0,5mm). Plastové žebrování částečně chrání i povrch samotné lišty a dodává jí neotřelý a luxusní vzhled.Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti. Ze spodní strany lišty jsou ve 3M pásce odtokové mezery, pro případ že by se voda dostala pod lištu.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochranné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Všechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Merrell J037368 Speed Eco Oyster/burlwood
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J037368 Speed Eco Oyster/burlwood
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boty Speed Eco přináší Merrellu nejekologičtější turistickou obuv, jaká kdy byla vyrobena, a to díky recyklovaným tkaničkám, svršku, podšívce, EVA stélce a gumové podešvi také z recyklovaných materiálů. Model Speed Eco je vůbec dosud nejvíce recyklovaná obuv značky Merrell, která vám zajistí na túrách takové pohodlí, jaké očekáváte od značky Merrell. Díky této verzi budou vaše nohy jako v bavlnce při prozkoumávání okolí v nejudržitelnějších botách Merrell. • 77% recyklovaný žakárový svršek• 100% recyklované tkaničky a pásky• všitý jazyk zabraňuje vniknutí nečistot• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná stélka z pěny EVA• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• podešev z 30% recyklované pryže• výška podešve (pata/špička): 31-21 mm • DROP: 10 mm • hloubka vzoru podešve 4 mm • Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE:NXT, STACK 31-21, DROP 10, RECYCLED, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 570 g

Sportago Kompresní bederní pás ErgoBasic
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sportago Kompresní bederní pás ErgoBasic
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bederní pás pro úlevu od bolesti zad při akutních i chronických bolestech. Tvarovaný bederní pás ErgoBasic pomáhá ulevovat od bolesti unavených svalů a poskytuje ochranu a komfort v oblasti bederní páteře. Komprese podporuje svalstvo v oblasti trupu a dochází tak k odlehčení bederní oblasti a snížení bolestivosti. Pás je vyroben z lehce pružícího materiálu a opatřen zapínáním na suchý zip. Snadno si tak nastavíte velikost a sílu obepnutí podle svých představ. Bederní pás uvítáte po lehkých úrazech zad,…

Postel hnědá masivní dřevo Dekorhome 120 x 200 cm
6 503 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel hnědá masivní dřevo Dekorhome 120 x 200 cm
6 503 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dopřejte své ložnici zámeckou atmosféru s naším postelovým rámem z masivního mangovníkového dřeva!Masivní mangovníkové dřevo je tropické tvrdé dřevo. Proto unese velkou váhu a také výborně odolává opotřebení vlivem času. Vynikající řemeslné zpracování a nádherná kresba dřeva dává každému z našich dřevěných postelových rámů jedinečný a od dalších kusů mírně odlišný charakter. Každý krok výroby se provádí s maximální péčí, ať už jde o leštění, barvení nebo lakování. Tyto rámy manželské postele jsou vhodné pro matraci o rozměrech 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm a 200 x 200 cm.Upozorňujeme: Balení obsahuje pouze rám postele. Matrace a laťkový rošt nejsou součástí balení. V našem obchodě rovněž nabízíme matrace a laťkové rošty.Barva: hnědáMateriál: masivní mangovníkové dřevoRozměry: šířka: 125 / 145 / 165 / 185 / 205 cmhloubka: 205 cmvýška: 73 cmvýška ložné plochy: 32 cmRozměr lůžka: 120 x 200 cm140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cm200 x 200 cmVýběr rozměru lůžka zvolte ve variantách produktu. Hmotnost: 19 / 20 / 21 / 22 / 23 kgDodáváno v demontu. 

Postel kovová černá Dekorhome 120 x 200 cm
5 257 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel kovová černá Dekorhome 120 x 200 cm
5 257 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dodejte své ložnici elegantní a klasický vzhled s tímto kovovým rámem postele. Rám postele tvoří pevná kovová konstrukce. Odolné lamely vám nejen poskytnou potřebnou oporu, ale zároveň jsou také mimořádně pohodlné. Spojení všech těchto báječných vlastností vám zaručí, že se vám bude spát jako v bavlnce.Balení obsahuje rám postele s laťkovým roštem, bez matrace. Doporučujeme dokoupit matraci z naší nabídky.Postel nabízíme v několika velikostech.Barva: černáMateriál: kovový rám / překližkové lamelyRozměry (š x h x v): 127 x 210 x 85 cm (vhodné pro matraci 120x200 cm)147 x 210 x 85 cm (vhodné pro matraci 140x200 cm)167 x 210 x 85 cm (vhodné pro matraci 160x200 cm)187 x 210 x 85 cm (vhodné pro matraci 180x200 cm)207 x 210 x 85 cm (vhodné pro matraci 200x200 cm)Výběr velikosti vyberte ve variantě produktu.Hmotnost:19,8 kg / 21,6 kg / 22,6 kg / 23,9 kg / 25,8 kgDodáváno v demontu.

DUNLOP Snugboot Wildlander Holínky 47
4 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DUNLOP Snugboot Wildlander Holínky 47
4 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Holínky SNUGBOOT Wildlander jsou ve spodní části z oblíbeného materiálu Purofort a vnitřní část z nového materiálu Purotex. Ideální pro volnočasové aktivity, pro myslivce, pro farmáře, do lesa, do stájí...Holínky jsou vhodné až do 0°C.Holínky mají v oblasti paty a achillovy šlachy měkké vyztužení, díky kterému holínky krásně drží nohu na místě při chůzi oproti klasickým holínkám. Maximální komfort, který oceníte hlavně při dlouhodobém používání.PUROTEX®: čtyřvrstvý systém materiálu vytváří první prodyšný a vodotěsný svršek. Materiál je měkký a příjemný na dotek. 1. vrstva: vnější vrstva odpuzující vodu a odolná proti opotřebení2. vrstva: nepromokavá a prodyšná membrána3. vrstva: lehká pěna odvádějící vlhkost4. vrstva: podšívka odolná proti oděruPUROFORT® : materiál Purofort obsahuje miliony vzduchových kapsiček. Díky rovnoměrně rozmístěným vzduchovým kapsám poskytuje Purofort extrémní tepelnou izolaci, která udržuje vaše nohy v teple i v nejchladnějších podmínkách a zároveň nízkou váhu oproti klasickým zatepleným holínkám (o 30% lehčí než obvyklé gumové holínky). Stabilizační vložka: biomechanická podpora pro každý krok. Horní část vložky navádějící chodidlo dovnitř a ven pro snadnější obouvání, stabilizační patní část pro odstranění prokluzu paty a podpora pod celým chodidlem poskytuje stabilitu v jakémkoli terénu.Podešev do každého terénu: SRC hodnocená konstrukce odolná proti skluzu, design podešve je navržen pro co nejjednodušší čištění od bláta, stabilizační část pro stání na žebříku.Holínky mají vkládací stélku Dunlop Premium -  má 3x lepší absorpci vlhkosti a absorpci energie, která lze v případě potřeby opět dokoupit zvlášť.Velikosti 39/40 a 44/45 se vyrábějí jako dvojčíslo.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. maximální komfort a kvalita pro všechny milovníky lesa

DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám Holínky DUNLOP Pricemastor - klasické, vysoké holínky, které kombinují praktičnost a profesionální ochranu bez kompromisů. Pokud hledáte spolehlivou obuv s vynikajícím poměrem cena / kvalita, pak jsou tyto holínky ideální volbou.Svršek holínek je vyroben z kvalitního PVC materiálu, který se vyznačuje vysokou odolností proti vodě. To znamená, že vaše nohy zůstanou suché i v nejnepříznivějším počasí, a vy se tak můžete plně soustředit na svou práci nebo aktivity venku.Holínky DUNLOP Pricemastor mají jednoduchou, avšak efektivní konstrukci bez kovových komponentů, což je činí bezpečnými a vhodnými pro prostředí, kde je důležité minimalizovat riziko. Jsou navrženy pro venkovní nošení a jsou ideální volbou pro méně náročnou zemědělskou práci. Bez ohledu na to, zda pracujete na poli, v zahradě nebo jiném venkovním prostředí, můžete se spolehnout na tyto holínky pro jejich spolehlivost a trvanlivost.Barva černá dodává holínkům profesionální a elegantní vzhled, který se hodí do různých pracovních prostředí. Vysoké provedení poskytuje dodatečnou ochranu nohou a kotníků, což je užitečné při práci na nerovném terénu nebo v mokrém prostředí.Díky svému skvělému poměru cena / kvalita jsou Holínky DUNLOP Pricemastor skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou, odolnou a cenově dostupnou obuv pro venkovní aktivity. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Praktické holínky pro méně náročnou zemědělskou práci

Superfit Jupiter 1-009069-0020 Gore-Tex Velikost: 36
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Superfit Jupiter 1-009069-0020 Gore-Tex Velikost: 36
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční nepromokavé boty Superfit Jupiter 1-009069-0020 Schwarz/Hellgrau v kombinaci černé a šedé barvy. Stylové boty sportovního zpracování s rychloupínacím systémem BOA. Jednoduchá manipulace pomocí kolečka, které pro pohodlné nazutí jen vycvaknete a díky tomu se povolí upínací lanka. Zacvaknutím a pootočením kolečka se lanka utáhnout dle potřeby.Gore-Tex membrána zajistí maximální nepromokavost a prodyšnost zároveň. Pevnější výztuha v oblasti špičky chrání proti okopu a škrábancům. Patní část je taktéž zpevněná, zajistí tak správné postavení nohou.Boty jsou celkově velmi lehké, ohebné v příčném směru - ve směru chůze. Podrážka je vstřikovaná - nanesená přímo na svršek boty(nerozlepí se), je dravější - s hrubším vzorkem, vhodná tedy i do všech možných venkovních aktivit. Mají vyjímatelnou pěnovou stélku pro možnost kontroly velikosti.Šířka : W V - na poměry Superfit jsou boty široké, padnou spíše na normálně širokou až trošku širší nohu. - Sednou na: normálně široké a širší nohy, jdou dobře dotáhnout okolo kotníku, nejsou vhodné na hodně vysoký nárt, vyšší ale snesou.- Zapínání: rychloupínací systém BOA- Opatek: pevný- Podrážka: lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená za tepla přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), hrubý vzorek vhodný i na turistiku- Jazyk: přišitý do 3/4 své výšky, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textilie, podšívka - textilie, podrážka - syntetikaVelikost - délka boty:35 - 23,3 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,5 cm39 - 26,0 cm40 - 26,6 cm41 - 27,2 cm42 - 28,0 cm

Superfit Snowcat Blau 1-000022-8000 Gore-Tex Velikost: 22
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Superfit Snowcat Blau 1-000022-8000 Gore-Tex Velikost: 22
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Teplé dětské zimní boty Superfit Snowcat v unisex kombinaci "Schwarz/Gelb" - černé s výrazními fosforově žlutými detaily a reflexními prvky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou a širší nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt, v rámci značky Superfit jde o jeden z nejširších modelů- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfti označení šířky: W V (široké)Velikost - vnitřní délka:22 - 14,8 cm23 - 15,4 cm24 - 16,0 cm25 - 16,7 cm 26 - 17,1 cm27 - 17,6 cm28 - 18,1 cm29 - 18,8 cm30 - 19,5 cm31 - 20,1 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm

Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 32
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 32
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Korkové zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 s černými třpytivými pásky a krémovou podrážkou.Oblíbené pantofle s mírným tvarováním klenby, prstové části a patního lůžka.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Náplasti MIX druhů
35 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Náplasti MIX druhů
35 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Náplasti MIX druhů, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | KOUPELNA | TOALETNÍ TAŠKY, CESTOVÁNÍ

Screen Glass Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO 5D Full Glue zaoblené černé 1028873
231 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

5D Full Glue tvrzené sklo pro Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Dokonale průhledné plně podlepené tvrzené sklo s elastickým rámem, který chrání i zaoblené hrany telefonu. Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO Barva okraje: černá Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Screen Glass Apple iPhone 4, 4S 1016055
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Screen Glass Apple iPhone 4, 4S 1016055
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Glass pro Apple iPhone 4, Apple iPhone 4S Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí Vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.    Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.    Sklo dokonale padne na displej Vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.    Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.    Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

TECNICA-Origin LD Ws true laguna/deep lago Modrá 39,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Origin LD Ws true laguna/deep lago Modrá 39,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

AUTHORITY-Blaise off-white Šedá 37
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
AUTHORITY-Blaise off-white Šedá 37
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Juniorská obuv značky Authority kids. Dětská obuv má vyšší střih, takže je vhodná do chladnějšího počasí či během přechodného období. Boty pro děti mají neutrální barvy, takže jsou vhodné pro kluky i pro holky. Béžová barva je doplněna o dva barevné pásky. Vysoké tenisky se vážou na klasické šňůrky. Boty Authority mají odolný svršek. K pohodlí při nošení dětských bot přispívá polstrovaný límec a pohodlná vnitřní stélka. Tenisky pro děti dobře přilnou k povrchu díky gumové podrážce. Díky své barvě se dětské tenisky snadno kombinují ke sportovnímu oblečení. Dětské přechodné boty jsou vhodné pro nošení do školy, do města či na kroužky. Detaily produktu: dětské boty pro kluky i holky vyšší střih vhodný do chladného počasí odolný materiál na svršku vázání na šňůrky polstrovaný límec pevná podrážka dobře přilne

ADIDAS-Galaxy 6 core black/core black/core black Černá 36 2/3
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 core black/core black/core black Černá 36 2/3
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 38
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 38
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

COQUI-Rainy Collar Frog lime/royal Zelená 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COQUI-Rainy Collar Frog lime/royal Zelená 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Sandále pěnové barevné MINI Mayoral velikost: 28
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandále pěnové barevné MINI Mayoral velikost: 28
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral dívčí pěnové sandálky se zapínáním na suchý zip.

Merrell J135658 Moab 3 Stonewash
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J135658 Moab 3 Stonewash
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu TECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLED HMOTNOST 696g

Dolmar Dřevěná postel MARIKA Provedení: 120 x 200 cm
3 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dolmar Dřevěná postel MARIKA Provedení: 120 x 200 cm
3 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Moderní dřevěná postel Marika je vyrobena z masivního borového dřeva, které vás okouzlí nádhernou kresbou dřeva. Borovice je nejoblíbenější druh masivního dřeva našich zákazníků. Borovicový nábytek nabízí milovníkům přírodních materiálů kvalitní provedení nábytku za příznivé ceny. Postel nabízíme až ve 4 rozměrech a zároveň je možnost namoření na další barevná provedení. Rošt je v ceně postele, za příplatek lze doobjednat i úložný prostor v rozměru 150 x 75 x 20 cm. Cena postele je uvedena bez matrace. Z naší široké nabídky si můžete vybrat různé typy matrací. Materiál: borovice Rozměr (ŠxHlxV): A 98 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 90 x 200 cm B 128 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 120 x 200 cm C 148 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 140 x 200 cm D 168 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 160 x 200 cm Barevné provedení: borovice bílá olše ořech antracit Vybrané barevné provedení prosím uveďte do poznámky v objednávce. Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Dig-net nábytek Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-05 | 120 x 200 cm Barva: Šedá
23 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-05 | 120 x 200 cm Originální kolekce Lenart BED Concept vám zajistí exkluzivní komfort. Praktický nábytek Vás okouzlí zejména excelentním designem, funkčností a dopřeje Vám dokonalé pohodlí. Díky univerzálnímu provedení se hodí do jakéhokoli pokoje, pro všechny věkové kategorie. BED Concept Vám pomůže ušetřit spoustu prostoru a tak budete moci plně využívat i menší místnosti. Nosný mechanismus a rám postele jsou kovové , což přímo ovlivňuje jejich vysokou životnost. Stabilizátor matrace zaručuje maximální odpočinek. Pneumatické písty zabraňují náhlému otevření postele. Výhodou je i jednoduchý úložný prostor , který skvěle vynikne v interiéru. Materiál: kvalitní lamino (korpus 22m, ostatní prvky 16mm) odolné proti poškrábání, poškození, vlhkosti a vysoké teplotě, ABS hrana, kovový nosný mechanismus, kovový rám postele, tiché zavírání. Rozměr: ŠxVxH: 211 x 138 x 46 cm plocha na spaní: 120 x 200 cm hloubka postele po rozložení: 148 cm nosnost: 120 kg Barevné provedení: bílá šedá dub artisan Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Dig-net nábytek Sklápěcí postel Lenart CONCEPT PRO CP-03 | 90 x 200 cm Barva: Šedá
16 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sklápěcí postel Lenart CONCEPT PRO CP-03 | 90 x 200 cm Lidé často zápasí s nedostatkem místa ve svých bytech. Jedním z výborných řešení je koupě sklápěcí postele Lenart CONCEPT PRO , která v noci slouží jako pohodlné lůžko a přes den se stává nenápadnou součástí nábytku. Dalším benefitem je její nenápadnost. Během dne, kdy není rozložena, nikdo nepozná, že je ukryta za dveřmi skříňky. Sklápěcí postele dokonale zapadají do nábytkové sestavy v každé místnosti. Ideálním místem, kam takovou sklápěcí postel umístit je například i garsoniéra či byt, ve kterém není pro manželskou postel dost místa. Největší výhodou sklápěcí postele je ušetřený prostor. Se sklápěcí postelí CONCEPT PRO rychle a jednoduše přeměníte místnost na útulnou a funkční "ložnici". Sklápěcí postel si můžete objednat jako jednolůžko nebo dvoulůžko. Sklápěcí postel se sklápí pomocí pružinového mechanismu, který zajistí bezpečné otevírání i zavírání postele. Názornou ukázku sklápění postele naleznete ve fotogalerii. Sklápěcí postel je dodávána bez matrace. K posteli lze objednat kvalitní matraci o maximální tloušťce 18 cm. Materiál: lamino Rozměr: 104 x 217 x 46/237 cm plocha na spaní: 90 x 200cm Barevná provedení: bílá bílá / bílý lesk šedá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

MIURA S3 SRC polobotka hnědá - 48
1 543 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MIURA S3 SRC polobotka hnědá - 48
1 543 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní obuv s ocelovou tužinkou i stélkou, TPU podrážkou odolnou pohonným hmotám, prodyšnou podšívkou, absorpcí energie v patě a voděodolným svrškem z kůže.

BIRUSA MF S1P SRC sandál 46 černá
1 198 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BIRUSA MF S1P SRC sandál 46 černá
1 198 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

Expedo Manželská postel BONY + rošt, 160x200, bílá + sendvičová matrace MORAVIA 16 cm
9 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Manželská postel BONY + rošt je vyrobena z kvalitního materiálu o síle 16 mm a 22 mm, opatřena je ABS hranami. Ty chrání před mechanickým poškozením a vlhkostí. Součástí postele je zvedací rošt, pod kterým naleznete úložný prostor. Vybírat můžete z několika nabízených dekorů. Zvolit si můžete variantu bez matrace nebo s matrací.Shrnutí:manželská postelzvedací roštúložný prostorvarianta s matracíPoužité materiály:LTD, PVC

Expedo Postel Boxspring ISLAND + rošt + matrace + topper, 140x200, cosmic 14
10 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná postel boxspring ISLAND. Disponuje kvalitním roštem a pružinovou matrací. Postel stojí na ozdobných nožičkách. Její povrch je potažen příjemnou látkou cosmic. Při objednávce máte možnost koupě společně s pěnovým topperem. K dostání je ve třech rozměrech spací plochy.Shrnutí:čalouněná postelroštpružinová matracenižší nožičkymožnost koupě s topperemvýběr rozměru spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell

Anatomic ALL IN černé A01 Velikost: 39
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Anatomic ALL IN černé A01 Velikost: 39
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky Anatomic ALL IN A01 v černé barvě s bílou podrážkou. Nově jsou modely ALL IN přejmenované na "Starter" reálně jsou ale zcela stejné jako původní ALL IN.Tyto textilní barefoot tenisky Anatomic jsou šité dle standardů barefoot obouvání a minimalistické obuvi. Jejich tvar plně respektuje tvar lidského chodidla a mají mírně zpevněný opatek pro přirozené postavení nohy. Tenisky jsou na 6 mm silné, či spíše tenké gumové podrážce (konkrétně vyrobené z termoplastického kaučuku). Díky tomu jsou lehké, maximálně ohebné a přitom odolné. Svršek z 3-vrstvé bavlny zajišťuje odolnost, vzdušnost a maximální poddajnost. Tenisky jsou vybaveny vyjímatelnou textilní stélkou bez podpory příčné a podélné klenby. Díky svému střihu a šněrování s velkým rozsahem jsou vhodné na nižší, normální i vyšší nárt.Vzor A01 je černé barvy s mírným leskem, na bílé podrážce. Minimalistické tenisky vhodné téměř na každou příležitost. Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:37 - vnitřní délka 24,0 cm, vnitřní šířka 9,5 cm38 - vnitřní délka 24,7 cm, vnitřní šířka 9,7 cm39 - vnitřní délka 25,4 cm, vnitřní šířka 9,9 cm40 - vnitřní délka 26,0 cm, vnitřní šířka 10,1 cm41 - vnitřní délka 26,7 cm, vnitřní šířka 10,2 cm42 - vnitřní délka 27,4 cm, vnitřní šířka 10,3 cmJaký je rozdíl mezi teniskami Anatomic NATURAL CANVAS a Anatomic ALL IN/STARTER?NATURAL CANVAS jsou oproti ALL IN lehčí díky podrážce z termoplastického polyuretanu. Podrážka je decentnější a elegantnější, okraj je jinak tvarovaný - přední a zadní část jsou vyvýšené, aby byly odolnější. ALL IN mají podrážku z termoplastického kaučuku a jsou těžší . Okraj podrážky po celé délce stejně silný a mohutnější. Svršek mají stejný.NATURAL CANVAS sednou na stejné chodidlo jako ALL IN/STARTER. 

Calvin Klein pánský svetr - XL (BEH)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Calvin Klein pánský svetr - XL (BEH)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský černošedý svetr od Calvin KleinMateriál: 100% bavlna.Střih: Relaxed Fit

Barefoot Pegres BF80 černé Velikost: 40
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot Pegres BF80 černé Velikost: 40
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené kotníkové boty Pegres BF80 černé - nová barefoot řada pro dospělé na podzim 2022, šité na barefoot kopytech s ideálním tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Ve velikostech do 41 jsou na hnědé podrážce s hnědými tkaničkami, od velikosti 42 jsou kompletně černé.Novinkou oproti řadě BF70 je odolnější a praktičtější misková podešev, která je přišitá k botě.- Sednou na: normální a široké nohy, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nižší nárt, vhodné na dominantní palec i prsty do vějířku- Opatek: mírně zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, ze tří vrstev: filc, pěna a nášlap z kůže- Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12), vnitřní šířka:35 - 22,9 cm - 8,9 cm36 - 23,5 cm - 9,0 cm37 - 24,4 cm - 9,2 cm38 - 25,1 cm - 9,4 cm39 - 25,8 cm - 9,6 cm40 - 26,4 cm - 9,7 cm41 - 27,0 cm - 9,8 cm42 - 27,7 cm - 10,0 cm43 - 28,3 cm - 10,2 cm44 - 29,0 cm - 10,4 cm45 - 29,6 cm - 10,6 cm

Nike Wildhorse 8 W 39 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Wildhorse 8 W 39 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Nike Wildhorse 8 W. Běžte až na vrchol a zvládněte kruté serpentiny, prudké sestupy, skalnaté hřebeny a vše mezi tím v Nike Wildhorse 8. Díky množství robustní trakce, tlumené odezvě a spolehlivému držení, které vás udrží ve vzdu. Jsou vyrobeny pro náročné trailové tratě, ty s neomezenými kilometry a drsným terénem, který je příliš lákavý na to, abyste jej odmítli. Jemné a pružné tlumení: Technologie Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu Midfoot saddle: komponenta uprostřed chodidla pomáhá udržet vaši nohu v bezpečí při bočním pohybu a přistání, abyste mohli s jistotou zvládnout trail Feel the Connection: Směs gumy v podrážce poskytuje lepší přilnavost při stoupání a klesání, takže zůstanete bezpečně ve spojení s chodníkem Komfort: Do svršku jsme vložili modernizované materiály pro strukturovaný, prodyšný lehký pocit, který nabízí lepší ventilaci Rock plate: deska na patě pomáhá tlumit chodidlo na nerovném terénu Tenký polstrovaný límec poskytuje měkké pohodlí a aerodynamický vzhled

Pracovní obuv ARDON®MASTER O2 | G3330/46
1 116 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pracovní obuv ARDON®MASTER O2 | G3330/46
1 116 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

pracovní kožená kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, design "manažerská obuv", voděodolná úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, váha: 553 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), velikosti: 36 - 48, barva: černo-hnědá

Bezpečnostní obuv ARDON®VISPER GREY S1P | G3246/38
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®VISPER GREY S1P | G3246/38
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

extra pohodlná bezpečnostní polobotka, se širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, bez kovových součástí, materiál: PU/textilie/okop kůže, podešev: phylon/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 46, váha: 520 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Barefoot Pegres BF57U černá Velikost: 31
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot Pegres BF57U černá Velikost: 31
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Textilní tenisky z nové udržitelné barefoot řady od Pegres BF 57U - novinka pro jaro 2023. Tenisky jsou vhodné na období jara a léta, jsou proprodyšné s pogumovaným okopem pro větší odolnost. Sednou na nožky ve tvaru ploutve - široká prstová část, dominantní palec, nízký nárt a úzký kotník. Svršek boty je ze 70% recyklovaného polyesteru ( GRS) + 30 % bavlny, podšívka z bavlny. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Zapínání: dva kožené Velcro pásky- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: přírodní pryžová misková podešev, lepená + přišitá ke svršku boty, tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, z jednoho kusu plátna s přední částí boty, není zde šev, který by mohl na nártu tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, z EVA pěny s nášlapem z textilie - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - 70% recyklovaný polyester ( GRS) + 30 % bavlna, podšívka - bavlna, stélka - EVA + textil, podrážka - přírodní pryž      

Gumbies Žabky Gumbies Corker - Černá | 47
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Gumbies Žabky Gumbies Corker - Černá | 47
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Žabky Corker - Černá | 47 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné a lehké tenisky sneakers s originální zipy vsází na sportovní look. V členitém střihu, s perforací na svršku. Na jazyku a patě vsadka s efektem hadí kůže. Pružná kůže pro více pohodlí. Pěnová stélka. Postranní zip. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Protiskluzová dvoubarevná podrážka s korkovou vsadkou. Příjemné na nošení. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s vysokou podrážkou
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s vysokou podrážkou
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hledáte vhodnou letní obuv? Tak jste zde správně! Tyto plátěné sportovní tenisky mají šněrování na svršku, jež zaručí snadné nazouvání a velké pohodlí je zaručeno také díky podšívce a pěnové stélce.

Toaletní stolek PLAVÍLA, bílá
5 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Toaletní stolek PLAVÍLA, bílá
5 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Praktický toaletní stolek se zrcadlemHledáte toaletní stolek, který je připraven vyhovět všem vašim požadavkům? Moderní toaletní stolek je okouzlující, a zároveň jedinečný. V minimalistickém stylu je určen pro každou mladou slečnu, ženu nebo dámu. Elegantní barva zaručuje univerzalitu. Decentní kus nábytku, který se díky svým rozmanitým funkcím stane nepřehlédnutelný. Součástí stolku je zrcadlo, ve kterém můžete nerušeně zkontrolovat svůj večerní make-up či rychle nanést řasenku před odchodem do práce. Do šuplíku ukryjte drobnosti, kterým dosud chybělo místo. Na kosmetiku a líčení zas poslouží dvě police a dostatečně velká vrchní plocha stolku. Je to správné řešení pro vytvoření zkrášlovacího koutku u vás doma.Barva: bíláRozměry (šxvxh): 75 x 134,5 x 40 cmRozměry šuplíku (šxv): 30,2 x 12,4 cmRozměry zrcadla (šxv): 35 x 55 cmPolice (šxh): 35 x 18,6 cmVýška stolku: 74,5 cmMateriál: DTD laminovanáTloušťka materiálu korpus: 16 mmNosnost: police - max. 2 kg, šuplík - max. 5 kg, horní deska - max. 15 kgDodáváno v demontu.

Patrová postel DUARTE, 90x200 + 140x200, masiv borovice, moření: ...
19 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Patrová postel DUARTE, 90x200 + 140x200, masiv borovice, moření: ...
19 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Patrová postel 90x200 cm + 140x200 cm V ceně postele nejsou rošty ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm a 140x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Horní postel: Rozměry (šířka x délka): 100 x 210 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Celková výška: 165 cm Výška čela za hlavou: 161 cm Výška montování roštu: 123 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 121 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 131 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dolní postel: Rozměry (šířka x délka): 150 x 210 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška montování roštu: 22 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 30 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cmDodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Dekorační nástěnný panel MATEO 100x200 cm, modrá
4 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dekorační nástěnný panel MATEO 100x200 cm, modrá
4 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nalepovací nástěnný panel, který slouží jako dekorace k Vaší posteli, obývací stěně či předsíňové stěně.Barva: látka Monolith 77 - modráRozměry (šxvxh): 100 x 200 x 3,5 cmMateriál: pěna T21/MDF deska tloušťky 6 mmNástěnné panely lze připevnit přímo ke zdi pomocí vysokopevnostního lepidla. Na jednotlivé dílce je třeba nanést dostatečné množství lepidla. Je třeba dbát na to, aby se lepidlo nedostalo na čalouněnou část. Došlo by k nevzhlednému poškození textilie.Panely s čalouněním lze ke zdi připevnit také pomocí suchého zipu. Jedna část suchého zipu se přilepí na zeď a druhá k panelu. Toto řešení je praktičtější z hlediska demontáže a čištění panelu například od prachu.

DD Step G077-360B Royal Blue Velikost: 20
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DD Step G077-360B Royal Blue Velikost: 20
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené barefoot sandále DD Step G077-360B Royal Blue - novinka pro rok 2023. Tmavě modrá broušená kůže s podrážkou stejné barvy budou ladit s celým šatníkem. Pohodlné, větrací boty pro každodenní nošení. Splňují všechny požadavky na barefoot obouvání.- Sednou na: normální šířku nohy, přes nárt regulovatelné velcro páskem - sednou na vyšší nárt, na širší patu, vhodné pro dominantní palec, nejsou vhodné pro útlou patu a kotník - horší dotažení okolo kotníku- Zapínání na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku, horší dotažení na úzké kotníky- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená + přišitá, výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, tmavě modrá se vzorkem vesmíru- Stélka: pěnová s nášlapem z kůže, vyjímatelná, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé- SLOŽENÍ: svršek - broušená kůže (velur), podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka x šířka boty:20 - 12,7 cm x 6,0 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,4 cm x 6,6 cm25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,9 cm  x 7,0 cm27 - 17,5 cm x 7,2 cm28 - 18,0 cm x 7,2 cm29 - 18,9 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,1 cm x 7,6 cm 

Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, kůže a kožená useň
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, kůže a kožená useň
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Styl a pohodlí Vám dodají kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže! Efekt 2 materiálů: kůže ve vzhledu hadí kůže a kožená useň v šedé khaki. Z pravé kvalitní kůže a kožené usně. Zipové zapínání na vnější straně pro snadné a rychlé obutí. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Bílá klínová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

TAMARIS Kožené polokozačky zn. Tamaris pro široká lýtka
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TAMARIS Kožené polokozačky zn. Tamaris pro široká lýtka
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené polokozačky zn. Tamaris jsou maximálně pohodlné a zároveň snadné na kombinování. Ochrání před chladem. Vnitřní zip. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Mokasíny s copánkovým zdobením
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny s copánkovým zdobením
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Námořnický styl inspiroval mokasíny v tmavě modré barvě s originálním copánkovým zdobením. Klasické mokasíny se splétaným páskem na svršku. Vzadu zesílení pro snadné obutí a oporu chodidla. Bílá vzorovaná protiskluzová podrážka.

Sandály s páskem z kožené usně
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s páskem z kožené usně
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Klínová podrážka a hravé pásky, tyto sandály oplývají originálním stylem. Lehké sandály na klínové podrážce. Na svršku široký dvojitý pásek. Kolem kotníku pružný pásek pro snadné obutí. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Protiskluzová podrážka.

Kožené štrasové sandály Hoctavy
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené štrasové sandály Hoctavy
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Rozzářete Váš outfit koženými sandály Hoctavy s originálním štrasovým zdobením. Ploché sandály Hoctavy zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku pásky zdobené štrasem. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Měkká pěnová kožená stélka. Malý podpatek. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Sandály s páskem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s páskem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Základ každého botníku, to jsou elegantní páskové sandály na úzkém podpatku. Pevný opatek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Potažený podpatek prodlužuje postavu.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

PUDU pantofel bílé - 46
364 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PUDU pantofel bílé - 46
364 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Korkové pantofle s podrážkou z pěnové pryže a koženým svrškem.

Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální pro letní výšlapy, kožené sportovní sandály poskytnou oporu a svěžest Vašim chodidlům. Praktické díky zapínání suchý zip, snadno se přizpůsobí každému chodidlu. Lehké sandály. Z kvalitní pravé kůže. Měkká kožená stélka. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Vzorovaná podrážka.

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mýdla a desinfekce MAX
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Simplehuman Bezdotykový dávkovač mýdla a desinfekce MAX
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Náš senzorový dávkovač Max je dokonalým nástrojem pro čištění rukou, dávkování mýdla a dezinfekce, bez dotyku, aby se zabránilo šíření choroboplodných zárodků. Dávkovač je extra velký, a proto se hodí do firem s rušným provozem nebo do početných domácností. Je navržen tak, aby nepotřeboval vaši pozornost častěji, než je nutné. Naplněný dávkovač vydá více než 300 dávek mýdla a není tedy potřeba jeho časté doplňování. S nabíjením si také nemusíte dělat starosti. Čtyři D-článkové baterie vydrží až rok provozu. Dávkovač je opatřen inteligentní senzorovou technologií, která se učí ze svého okolí. Ignoruje nepohyblivé předměty a rozpozná i šmouhy na čočce senzoru. Tím zabraňuje falešnému spouštění, takže si nemusíte dělat starosti zbytečnými kapkami mýdla nebo desinfekce. Ruce si myjeme několikrát denně a tak se hodí každé zefektivnění této činnosti. V dávkovači Simplehuman je uloženo výkonné čerpadlo, které protlačuje mýdlo vzduchotěsnou hadičkou a brání tím jejímu ucpání. Během zlomku vteřiny plynule nadávkuje vaše oblíbené mýdlo, nebo dezinfekci, a vy se nemusíte obávat zdlouhavého čekání. Dávkovače Simplehuman myslí i na to, že malé dětské ručičky nepotřebují tolik mýdla nebo desinfekce jako ruce dospělého. Pokud chcete nadávkovat méně prostředku, stačí přiložit ruku blíž k dávkovači. Chcete-li naopak více, dlaň necháte od senzoru dál. Takže už žádné plýtvání mýdlem, když jej zrovna potřebujete jen trochu. Speciální přiložený nástroj umožňuje sejmutí víka, které je odolné proti neoprávněné manipulaci. Díky širokému otvoru ve tvaru trychtýře je doplňování hračkou, takže nepokapete vše kolem a využijete 100% náhradní náplně. Simplehuman vyrábí také kvalitní desinfekci a mýdla přímo do svých dávkovačů. Maji optimální konzistenci pro senzorové dávkovače a praktické balení zaručující pohodlné plnění. Dezinfekční prostředek Simplehuman okamžitě zneškodní 99,99% choroboplodných zárodků. Mýdla neobsahují parabeny a konzervanty, proto jsou šetrná k pokožce i přírodě.

BeLenka Dětské barefoot tenisky Be Lenka Xplorer - Blue & Olive Black Velikost: 35
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiál: Svršek: kůže nubuk Podšívka: textil Stélka:vyjímatelná (PU recyklát + textil) Podešev: TR (jiné) Výroba: Portugalsko tenisky vyrobené z prémiové kůže nubukšpička bot je dostatečně široká na to, aby se prsty při pohybu mohly přirozeně hýbatpodšívka je příjemná na dotyk a navíc zajišťuje komfort i tepelnou izolacistoper umožňuje ideální stažení tenisek na nártuflexibilní podrážka KidsUltraGrip s kresleným vzorem o tloušťce 6 mm zabezpečuje ideální kontakt s povrchem (příznivě působí na vývoj dětského chodidla)obuv není určená ke sportování (při jízdě na kole, jízdě na koloběžce a při jiných činnostech namáhající podrážku může dojít k jejímu mechanickému poškození) Výhody barefoot boty: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ: vycházková obuv

Rotoped 3 v 1
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Rotoped 3 v 1
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jeden přístroj na procvičení celého těla. S rotopedem X-Bike procvičíte celé tělo. Integrovaný digitální asistent, měří tep, čas, spálené kalorie, ujeté kilometry a rychlost. Lze složit. ABS/PP plast, kov. 102,5 x 113 x 50,5 cm. Maximální zatížení 130 kg. Provoz na 2 tužkové baterie AA, 1,5 V (nejsou součástí).3 varianty tréninku Zobrazení spotřeby kalorií atd. Efektivní trénink celého těla Měření tepu – ručně

TECNICA-Magma Mid S GTX Ws somber lago/fresh laguna Modrá 40 2/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Magma Mid S GTX Ws somber lago/fresh laguna Modrá 40 2/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Dámské turistické boty v moderním vzhledu as vynikajícími funkčními vlastnostmi potěší milovnice turistiky. Model Magma Mid S GTX je určen do všech horských terénů. Má vyšší střih a všestranné využití. Tyto outdoorové boty jsou vhodné také pro trail a lezení. Trekové boty poskytují novou úroveň přilnavosti díky Vibram podrážce a jsou zárukou ochrany kotníku v nerovném terénu. Konstrukce bot na trek je naproti tomu snadná, což zajisté oceníte. Prodyšnost zajistí svršek z hydrofobní polyamidové síťoviny. Dámská obuv Tecnica má membránu Gore-Tex® Extended Comfort, která je zárukou spolehlivosti ve vlhkém prostředí. Dámské trekkingové boty disponují možností individuálního přizpůsobení každé noze. Díky technologii CAS lze dosáhnout perfektního individuálního střihu na míru. Anatomický tvar sedí na noze ihned po vytažení z krabice. Výbornou vlastností kotníkové turistické obuvi je přilnavost a ochrana v každém terénu, kterou zajistí podrážka Vibram Megagrip Litebase XO SHIELD. Díky těmto botám do lesa bude podpořen i Váš výkon při sjezdu z kopce díky širší patě v zadní části. Samozřejmostí je tlumení nárazů díky mezipodešvi s EVA pěnou. Detaily produktu: dámská obuv na turistiku, trail i lezení kotníkový střih moderní vzhled lehká konstrukce prodyšné možnost individuálního přizpůsobení pomocí technologie CAS tlumení zajistí mezipodešev z EVA pěny vysoká přilnavost a ochrana díky podrážce Vibram® Megagrip™ membrána Gore-Tex® Extended Comfort okrouhlá špička a široká pata zajistí komfort a podporu vhodné i na technicky náročné terény EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Volcom Watanite Crew L
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Volcom Watanite Crew L
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zvyšte své pohodlí a styl v tomto mimořádně měkkém pulovru ze směsi bavlny a recyklovaného polyesteru. Díky neutrální barvě a klasickému střihu je to základ šatníku, po kterém budete sahat znovu a znovu. Klasický střih Materiál: 80% bavlna / 20% recyklovaný polyester, 290 g/m2 Přední sítotisk Tkaný štítek na bočním švu

Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Klasické cvičky, známé také jako JARMILKY, které jsou populární již mnoho let a na své popularitě neztrácejí, obzvláště při školním tělocviku. Tyto cvičky jsou vyrobené z pevné textilního materiálu (bavlna) s gumičkou přes nárt, podešev je z kaučuku a protiskluzová. Tato obuv je určena na víceúčelové, hlavně však na sportovní použití. Označení velikostivelikost EUDélka vnitřní stélky 15EU 2214,5 cm 15,5EU 2315 cm 16EU 2415,5 cm 16,5EU 2516 cm 17EU 2616,5 cm 17,5EU 2717 cm 18EU 2817,5 cm 19EU 2918,5 cm 20EU 3019,5 cm 21EU 3220,5 cm 22EU 33,521,5 cm 22,5EU 3422 cm 23EU 3523 cm 24EU 3724 cm 25EU 3825 cm 26EU 3925,5 cm 27EU 4126,5 cm 28EU 4227,5 cm

Froddo G3110227-12K Pink Shine Velikost: 37
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froddo G3110227-12K Pink Shine Velikost: 37
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové zimní boty Froddo Barefoot G3110227-12K Pink Shine mají jednoduchý a stylový design - kůže s třpytivým efektem s podrážkou z přírodní gumy. Tato podrážka je nyní s upraveným vzorkem, tak aby se v zadní části nesešlapával jako dříve.Zimní varianta se zateplenou podšívkou z příjemného měkkého kožíšku, který je velmi příjemný a nekouše.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená kožíškem, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kožíšek (textil), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 12,8 cm - 5,9 cm22 - 13,4 cm - 6,0 cm23 - 14,0 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,2 cm - 7,0 cm28 - 18,2 cm - 7,1 cm29 - 18,6 cm - 7,2 cm30 - 19,3 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Alpine Pro ARAGE černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro ARAGE černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sportovní unisex obuv ARAGE je určena zejména na běh, sportovní chůzi a ostatní sportovní i outdoorové aktivity. Mezipodešev EVA má vyšší hustotu a tím zajišťuje stabilitu a tlumení dopadů. Dokonalá pryžová podešev s VIBRAM systémem neklouže a má dlouhou životnost. Oceníte i vnitřní anatomickou PEP stélku s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Svrchní materiál je opatřený PTX membránou, která je nepromokavá a velmi prodyšná. Složení materiálu: textilie, syntetika. • mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek syntetika | textilie• úprava materiálu membrána PTXPEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTXModerní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu. Moderní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu.VibramZnačková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.

ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA S NÁPISEM BX5458 Velikost: XL
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA S NÁPISEM BX5458 Velikost: XL
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ADIDAS-Ultraboost 23 better scarlet/better scarlet/solar red Červená 42
3 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Ultraboost 23 better scarlet/better scarlet/solar red Červená 42
3 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké tenisky adidas Ultraboost mají ultra lehkou konstrukci a byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Odolný svršek je prodyšný a přiléhavý díky technologii Primeknit. Postarají se tak o plynulost a responzivní pohyb. Svršek těchto tenisek na běhání obsahuje vysoce funkční přízi s minimálně 50% podílem vlákna Parley Ocean Plastic, které pochází z upcyklovaného plastového odpadu. Běžecké boty pro pány mají klasické šněrování. Střední část chodidla je zpevněna dodatečným materiálem s typickými třemi pruhy adidas. Polstrovaný límec boty poskytne pohodlí a komfort při každém kroku. Běžecká obuv má mezipodešev Light BOOST, která představuje novou a nejsnazší generaci technologie BOOST, takže Vás nezastaví vzdálenost ani tempo. Podrážka botasek na běhání je doplněna o systém Linear Energy Push pro lepší stabilitu. Červené tenisky oživí každý běžecký outfit a Vám poskytnou oporu a podpoří Váš výkon. Detaily produktu: běžecké tenisky pánské klasický, ale přiléhavý střih ultra lehká konstrukce odolný svršek Primeknit s přízí az recyklovaných materiálů podpora plynulého a responzivního pohybu klasické šněrování zpevněná střední část chodidla polstrovaný límec boty mezipodešev Light Boost technologie LEP (Linear Energy Push) pro lepší přilnavost gumová podrážka

Salomon Outway Mid CSWP J 31 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Outway Mid CSWP J 31 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boty Salomon OUTWAY MID CLIMASALOMON™ WATERPROOF jsou určeny pro mladé turisty, kteří chtějí objevovat přírodu a nekonečná dobrodružství v horách. Bota OUTWAY Mid kombinuje nepromokavou ochranu a podrážku Contagrip® se skvělou přilnavostí na všech různých terénech s velkým komfortem. Délka po kotníky zabraňuje vnikání nečistot do boty a udržuje kotníky zpevněné. Ať už se chystáte na hřiště, lesní cestu nebo na procházku po městě, boty OUTWAY Mid jsou vždy skvělou volbou. Díky nepromokavé membráně, odolné ripstopové tkanině a chráničům špičky a paty budou mladé nohy chráněny během outdoorových dobrodružství. Materiál Contagrip® do každého terénu Pohodlné odpružení a polstrování na všech strategických místech pro trvalý komfort Moderní design s barevnými detaily Hmotnost (g)255 g Drop8 mm

Vlnka Pantofle z vlněného filcu - modrá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Pantofle z vlněného filcu - modrá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční domácí pantofle z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Ovčí vlna je totiž příjemně hřejivá v zimě, a v teplejších měsících nenechá nohu zbytečně přehřát a odvádí pot od pokožky. Svršek pantoflí je vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach.Materiál: Svršek: 100% ovčí vlna Vnitřek, stélka: 100% bavlna Podrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: ModráRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Pantofle z vlněného filcu

Vlnka Bačkory z vlněného filcu - béžová
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Bačkory z vlněného filcu - béžová
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Měkké domácí bačkory z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Ovčí vlna je totiž příjemně hřejivá v zimě, a v teplejších měsících nenechá nohu zbytečně přehřát a odvádí pot od pokožky. Svršek bačkor je ovčí vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek: 100% ovčí vlnaVnitřek, stélka: 100% bavlna Podrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Bačkory z vlněného filcu

ADIDAS-Terrex Mid Jr GTX core black/grey three/core black Černá 35
2 163 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Terrex Mid Jr GTX core black/grey three/core black Černá 35
2 163 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Juniorská obuv značky adidas. Dětské turistické boty vynikají svými funkčními vlastnostmi. Mají klasický střih, který dobře sedí a rychlošněrování, které je praktické a mladí si jej oblíbí. Hlavní výhodou je membrána Gore-Tex, která poskytne ochranu před deštěm a vlhkostí. Dětská turistická obuv udrží děti v suchu za všech okolností. Odolný ripstopový svršek a zpevněná pata a špička poskytnou dodatečnou ochranu. Dětské adidas Terrex mají vyšší střih, takže jsou vhodné do náročnějšího terénu a chladnějšího počasí. K pohodlí během nošení přispívá pohodlná vnitřní stélka Ortholite a tlumení EVA v mezipodešvi. Dětská obuv pro turistiku disponuje podrážkou z gumy Continental, která zajistí výjimečnou přilnavost na všech površích. Boty na turistiku jsou vhodné díky svému vzhledu pro kluky i holky. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: turistické boty pro juniory vyšší střih klasický střih odolný ripstopový svršek pogumovaná špička zpevněná pata rychlošněrování membrána Gore-Tex vnitřní stélka Ortholite mezipodešev Eva zajistí tlumení gumová podrážka Continental zajistí přilnavost vyrobeno z recyklovaných materiálů

Groovy Dětské pantofle - Harry Potter Hedwiga Velikost pantofle: 33-34
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské pantofle - Harry Potter HedwigaTyto plyšové pantofle jsou ideální pro fanoušky Hedviky. Během chladných deštivých dnů udrží dětské nohy v příjemném teple.Počet: 1 párMateriál: plyšový fleeceVelikost: 33-34, 35-37  

SALEWA-Alp Mate Winter Mid PTX onyx/black Šedá 44
3 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALEWA-Alp Mate Winter Mid PTX onyx/black Šedá 44
3 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salewa. Trekingová obuv Alp Mate Winter Mid je vyvinuta pro nadšence hor, kteří hledají spolehlivou turistickou obuv pro chladnější měsíce roku. Outdoorová obuv má svršek z hrubého semiše a robustní strečové tkaniny s voděodolnou, prodyšnou membránou, která chrání před sněhem a deštěm. Rozsáhlý pryžový pás poskytuje dodatečnou 360° ochranu. Pánské boty do hor jsou stvořeny pro zimní výkon a obsahují ochrannou technologii SALEWA® 3F System s robustními kevlarovými vlákny pro flexibilitu, podporu paty a stabilitu. Uvnitř teplá podšívka z alpské vlny nabízí zlepšenou tepelnou izolaci, zvláště v chladnějších podmínkách, zatímco vestavěná odolná mezipodešev EVA umožňuje vynikající tlumení nárazů na tvrdším povrchu. Podrážka Pomoce™ Winter Hike má navržený vzor, ​​který poskytuje stabilitu, přilnavost a trakci na skále, blátě a zejména sněhu a ledě, zatímco její biomechanická technologie S-Path podporuje přirozený pohyb na cestě i mimo ni. Turistické boty Salewa disponují povrchovou úpravou trvanlivě odpuzující vodu (DWR) bez obsahu PFC, která je vyrobena podle přísných, nezávisle kontrolovaných norem sociální odpovědnosti. Detaily produktu: kvalitní svršek - 1,2-1,4 mm semišová kůže podpůrná konstrukce vyšší střih posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování voděodolná a prodyšná membrána PowerTex bez obsahu PFC 3F systém s kevlarovými vlákny mezipodešev z EVA materiálu podrážka Pomoca™ Winter Hike pro skvělou trakci ideální pro náročnou turistiku, trekking

PEDICONFORT Kožené polobotky s metalickými detaily a zapínáním na suchý zip
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

I na procházce můžete být elegantní díky koženým polobotkám Pédiconfort, které jsou maximálně stylové a ženské. Z kvalitní kůže. Metalické detaily pro sportovně elegantní vzhled. Výjimečně měkká stélka Aérosemelle tlumí náraz při došlapu. Zapínání na suchý zip pro snadné a rychlé obutí. Vysoce pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínový podpatek zaručující stabilní chůzi. Vzorovaná protiskluzová podrážka s elegantními metalickými vsadkami. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Baleríny z kožené usně
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Baleríny z kožené usně
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehoučké baleríny z kvalitní kožené usně jsou přímo stvořené pro pohodlné nošení po celý den. Svršek z kožené usně. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Moderní ažura zdobí sandály na podpatku. Ažurový svršek. Kolem kotníku pásek se sponou ve zlaté barvě. Kožená stélka pro maximální prodyšnost. Široký hranatý podpatek v dřevěném vzhledu.

TAMARIS Kotníkové šněrovací boty zn. Tamaris Comfort
3 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TAMARIS Kotníkové šněrovací boty zn. Tamaris Comfort
3 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kombinaci stylu a pohodlí přináší módní kotníkové boty s tkaničkami pro nastavení na míru. Velmi pohodlné. Pevné tkaničky. Vyjímatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Plátěné baleríny
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Plátěné baleríny
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Skvělým doplňkem Vašich letních outfitů budou tyto pohodlné plátěné baleríny! Mají praktickou přezku se suchým zipem na svršku, kaučukovou špičku a široký lem.

GEOX Tenisky Spherica Actif
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Tenisky Spherica Actif
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Inspirované aktivním životním stylem, na módní scénu přichází tenisky Spherica Actif z příjemného úpletu a syntetiky v koženém vzhledu. Velmi pohodlné díky speciální technologii, která tlumí náraz při došlapu. Pružné šněrování pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kostkované bačkory s vlněnou podšívkou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kostkované bačkory s vlněnou podšívkou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Známé díky své kvalitě, kostkované bačkory Jeva jsou ideálním řešením pro Vaše chodidla! S hřejivou vlněnou podšívkou. Pro tichý došlap. Potisk kostky. Plochá podrážka. Lemovka. Vyrobeno ve Francii.

Kotníkové boty se sklady, efekt krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové boty se sklady, efekt krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné a lehké, to jsou kotníkové boty, které Vám zaručí maximální pohodlí při chůzi! S měkkou stélkou, velmi snadné na obutí, není jim co vytknout. Hladký vzhled se sklady přes nárt. Vzadu vsadka se vzorem krokodýlí kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Stélka pro podporu nožní klenby. Vzorovaná klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Barefoot bačkory Pegres SBF10F růžová Velikost: 30
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot bačkory Pegres SBF10F růžová Velikost: 30
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Barefoot bačkory Pegres SBF10F v růžové barvě jsou z řady Skinny a sednou na jiný typ nohy než papučky Pegres "BF01, BF03, BF01U".- Sednou na: normálně široké nožky, nižší nárt, širokou patu, široký kotník- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, misková, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika   

BeLenka Dětské barefoot tenisky Be Lenka Joy - Dark Pink & White Velikost: 26
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiály: Svršek: kůže + textil Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: guma (KidsComfort) Výroba: Portugalsko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku praktické obouvání díky suchému zipu lehká nízká obuv s hravou kombinací kůže a textilu vyjímatelná stélka skvěle odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

DD Step C070-41709A Sky Blue Velikost: 22
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DD Step C070-41709A Sky Blue Velikost: 22
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

DD step C070-41709A Sky Blue jsou středně vysoké (končí na kotníku) textilní barefoot tenisky s motivem zvířátka, vhodné na širší nožky pro malé děti. Široká přední část a výborně tvarovaná špička i pro dominantní palec (tedy případ, kdy je palec delší než ostatní prsty). Boty jsou ze dvou vrstev silnějšího textilu , jsou tak vhodné i do nižších teplot, nejedná se o vyloženě letní obuv. Zapínání na dva suché zipy pro optimální upevnění na noze. Modrá barva s praktickou tmavou podrážkou. Jako příjemný bonus se mohou prát v pračce na jemný program.Sednou na: širší a široké nožky, vhodné i pro vyšší nárt, špička má dobrý tvar i na dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: měkký, jen minimálně zpevněný šitím za patouPodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, velmi dobře se nazouvajíStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky - šířka20 - 12,5 cm - 5,9 cm21 - 13,3 cm - 6,0 cm22 - 14,3 cm - 6,2 cm23 - 14,9 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,4 cm - 6,7 cm

ADIDAS-Terrex Swift Solo 2 wonder steel/core black/impact orange Modrá 42
2 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trekingové boty přesvědčí svojí odolností a technickým provedením. Pánské outdoorové boty se díky klasickému šněrování dobře přizpůsobí noze. Konstrukce trekové obuvi pro pány je podporou při turistice. Zkombinujte tuto nízkou turistickou obuv s turistickými kalhotami i turistickou mikinou a vyražte za dobrodružstvím. Silnou stránkou pánských bot do lesa je svršek s ripstop strukturou, který je mimořádně odolný a zároveň prodyšný. Výhodou je také zpevněná špička, která chrání prsty a prodlužuje životnost bot adidas. Měkká stélka se postará o pohodlí při trekingu. Skvělé odpružení a tlumení nárazů zajistí mezipodešev z EVA materiálu. Protiskluzová podrážka Traxion zaručí výbornou přilnavost a trakci. Obuv adidas Terrex je super společníkem na zdolávání turistických tras, trekking, kempování a outdoorová dobrodružství. Turistické boty pánské byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Poznámka: U těchto bot si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 41 1/3, objednejte si velikost 42. Detaily produktu: pánská nízká turistická obuv lehká konstrukce klasické šněrování ripstopový svršek se syntetickými vrstvami textilní podšívka tvarovaná vložka EVA mezipodešev pogumovaná špička podrážka Traxion ideální pro trekking, kempování, outdoorové aktivity vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Tommy Hilfiger dámské černé kotníkové boty - 41 (BDS)
3 592 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger dámské černé kotníkové boty - 41 (BDS)
3 592 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské černé kotníkové boty od Tommy Hilfiger Materiál: vršek textilní               vnitřek textilní               posrážka kvalitní syntetický