Ardon Dámské nazouváky JUNO rose - 41
752 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Dámské nazouváky JUNO rose - 41
752 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské nazouváky JUNO rose - 41 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Moneta Ortopedické vložky Relax - 43
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moneta Ortopedické vložky Relax - 43
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ortopedické vložky Relax - 43 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Boční ochranné lišty Opel Karl 2015-2019
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Opel Karl 2015-2019
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Opel Karl.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Toyota Rav4 2006-2010
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Toyota Rav4 2006-2010
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Toyota Rav4.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ozdobná lišta dveří kufru Land Rover Discovery Sport 2014- (matná)
930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ozdobná lišta na páté dveře vozu Land Rover Discovery Sport je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Ozdobná lišta dodá Vašem auto moderní a dynamický vzhled!Montáž ozdobné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení.Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ozdobná lišta Odmašťující kapesník 3M 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ozdobnou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Mondeo 2015-2022 (hb)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Mondeo 2015-2022 (hb)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Mondeo je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Volvo V60 2018- (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Volvo V60 2018- (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Volvo V60 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Kronos 06
23 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Omega 68
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

CURAPROX CS 5460 ultrasoft Zubní kartáček
114 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CURAPROX CS 5460 ultrasoft Zubní kartáček
114 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zubní kartáčky od Curaprox šetrně pročišťují sklovinu a dásně, přičemž předcházejí jejich poškození. Zároveň účinně odstraňují nepříjemný plak.Speciální vlákna Curen® se pyšní lepší pevností než nylonová vlákna a při namočení zůstávají stejně stabilní jako v suchém stavu. Zubní kartáček s vysokým počtem jemných a šetrných vláken je dokonalou odměnou pro váš vzácný chrup.Použití: Zubní kartáček se využívá na mechanické čištění zubů a dásní alespoň 2krát denně (ráno a večer).(Obrázek je pouze ilustrační, zasíláme různé barvy)

Dětské holínky Demar - MAMMUT S 0300, černá Barva: Černá, Velikost: 24-25
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské zateplené holínky Demar s vyjímatelnou vložkou.Vyrobeno z pravé ovčí vlny. Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

SBS tvrzené sklo 4D Full Glass pro Samsung Galaxy Note 20 Ultra-N986B, černé
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

4D Full Glass ochranné tvrzené sklo prémiové značky SBS mobile je vyrobeno ze speciálně zpracovaného skla, které ochrání displej Vašeho zařízení před poškrábáním nebo poškozením při pádu. Sklo má speciální oleofobní vrstvu, která zabraňuje zanechávání nežádoucích otisků prstů, takže vždy zůstává krásně čisté a průhledné. Oproti standardním sklům, které chrání pouze část displeje, 4D Full Glass sklo sahá až po okraj displeje smartphonu čímž poskytuje ochranu celému displeji. Navíc má barevné okraje a je kompatibilní s ochrannými pouzdry. Zadní strana skla je potažena speciálním silikonovým lepidlem, díky kterému je instalace velmi rychlá a jednoduchá. Při tloušťce pouhých 0.33 mm je sklo na zařízení téměř neviditelné.Proč koupit SBS 4D Full Glass?celoplošné pokrytí displeje i na zaoblené hraně-Full Glassspeciální oleofóbní vrstvavyrobené přesně na míru daného mobilního zařízeníjednoduchá instalace bez vzduchových bublin100% průhlednost a zachování ovladatelnostizaoblené hranytloušťka 0,33 mmObsah prodejního balení:4D Full Glass-tvrzené skloMokrá a suchá čistící hadříkOdstraňovač prachu

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Oppo A54 5G, černé
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Oppo A54 5G, černé
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Nike Air Max LTD 3 M 44,5 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Air Max LTD 3 M 44,5 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv Nike Air Max LTD 3 M pro volný čas a pro příznivce sportovního městského stylu vám poskytuje pohodlí díky svršku ze syntetické kůže a polstrování s jednotkou Max Air pod patou. Flexibilní drážky v podešvi podporují plný rozsah pohybu vašich nohou. Viditelná jednotka Max Air v patě nabízí odpružení. Odolná mezipodešev v plné délce zajišťuje stabilitu. Síťovina v horní části umožňuje ventilaci Podešev z pevné pryže pro dlouhou životnost Svršek je z pravé a syntetické kůže pro dlouhou životnost a pohodlí Podšívka z textilu nabízí pohodlí a komfort pro vaše nohy

Nike Revolution 6 Road Older Kids 36 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Revolution 6 Road Older Kids 36 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská běžecká obuv Nike Revolution 6 Road Running Shoes Older Kids nabízí komfort pro každý den. Upřednostňujeme pohodlí zejména pro naše rostoucí sportovce. Tyto lehké, prodyšné běžecké boty vyrobené z 20% recyklovaného obsahu jsou určeny pro celodenní hraní, pro běžné nošení a dokonce i pro atletický trénink. Lehké, prodyšné a odpružené pro dětské nohy. Lehký textil poskytuje prodyšnost Překrytí paty nabízí podporu a stabilitu pro vícesměrné pohyby Měkká pěna v mezipodešvi vytváří odpružení při každém kroku Pryžová podrážka poskytuje trvanlivou trakci Extra vrstva svršku přes prsty poskytuje zpevnění v oblasti prstů Klasické šňůrky

Dětské holínky Demar - STORMER PRINT 0030 A - kačer, žlutá/ světle modrá Barva: Žlutá, Velikost: 34-35
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Adidas Kaptir FW5116 M pánské tenisky
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Kaptir FW5116 M pánské tenisky
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tato obuv má prvotřídní úpletový svršek s elegantními detaily a tvarovanou mezipodešev. Díky měkkému odpružení a přiléhavé konstrukci s tebou udrží krok i v ulicích velkoměsta.

Wawel IG042B šedé pánské zimní boty
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wawel IG042B šedé pánské zimní boty
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská zimní kotníčková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena filcovým materiálem.Váha jednoho páru: 904 gPánské zimní kotníčkové boty.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 14 cmPodpatek: 3 cm

McKinley Kansas II AQB Kids 34 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas II AQB Kids 34 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S outdoorovou obuví McKinley Kansas II AQB Trekking Shoes Kids jsou děti dobře vybaveny pro nenáročné túry a delší trekkingové túry. Konstrukce AQUABASE obepíná chodidlo a udržuje chodidla v suchu ve vlhkých podmínkách. Trekingové boty mají svršek z prodyšné síťoviny, vyjímatelnou stélku KIDSFIT a protiskluzovou TPR podrážku, která zaručuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání. Materiál: polyuretan, síťovina Konstrukce: AQUABASE pro voděodolnost Svršek z prodyšné síťoviny Vyjímatelná stélka KIDSFIT Přilnavá podrážka TPR Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání

Moneta Letní vložky do bot Nature - 41
65 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moneta Letní vložky do bot Nature - 41
65 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní vložky do bot Nature - 41 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Scooter G5550 TFU šedé trekingové boty
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Scooter G5550 TFU šedé trekingové boty
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční trekingová obuv na šněrování tkaničkami.Svršek obuvi je vyroben z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu s příjemným polstrováním. Stélka je pohodlná s patním tlumičem.WATERTIGHT - čtyřvrstvý materiál s membránou, která má odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty, současně chrání před větrem. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí.Váha celého páru: 840 gTrekingové boty značky SCOOTER.Barva: Černá/šedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Dux Ducis All Glass ochranné sklo na Samsung Galaxy Tab A7 10.4'' 2020
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na tablet je určeno k ochraně obrazovky tabletu. Poskytuje účinnou ochranu zařízení před poškrábáním a poškozením. Snadno se instaluje a nemá vliv na vzhled zařízení. Upozornění: Před koupí si zkontrolujte typ zařízení, zda se shoduje s vaším zařízením. Vlastnosti: • Chrání tablet před poškrábáním, nečistotami a prachem• Neovlivňuje funkce tabletu ani zobrazování• Disponuje povlakem vůči otiskům prstů• Tvrdost: 9H• Tloušťka: 0,3mmObsah balení: tvrzené sklo, utěrky na čištění obrazovky, štítek na odstranění částic prachu Postup instalace: - Pomocí přiložených hadříků pečlivě vyčistěte obrazovku zařízení- mokro utěrkou utřít displej, tak abyste ho zbavili mastných nečistot- Odlepte fólii na ochranném skle- Sklo co nejpřesněji přiložte na obrazovku- Odstraňte vzduch zpod skla, můžete použít například bankomatové kartu

MG 9H ochranné sklo na kameru na iPhone 12 Pro Max
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG 9H ochranné sklo na kameru na iPhone 12 Pro Max
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje aplikátor, který zjednodušuje lepení skla. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 9H

Salewa MTN Trainer MID GTX M 46,5 EUR
5 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salewa MTN Trainer MID GTX M 46,5 EUR
5 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salewa MTN Trainer MID GTX M s robustním svrškem ze semišové kůže a látky a voděodolnou a prodyšnou ochranou GORE-TEX®. Tato obuv je navržena tak, aby poskytovala mimořádnou flexibilitu a zvýšené pohodlí při výstupech i sestupech během vysokohorské turistiky ve smíšeném a technickém terénu, má mezipodešev s technologií Bilight TPU s dvojitou hustotou, která je ergonomicky tvarovaná tak, aby udržela vaši nohu v komfortu a poskytovala celodenní pohodlí. Flex v oblasti kotníku umožňuje přirozený pohyb a přizpůsobivost při sestupu pro větší pohodlí, a to i při nošení těžkého batohu. Lehká a kompaktní podešev Vibram® WTC poskytuje pevnou, ale zároveň odpouštějící chůzi. A systém 3F od SALEWA poskytuje flexibilitu, podporu a padnutí bez puchýřů od prvního dne. Kromě toho podšívka GORE-TEX® Extended Comfort poskytuje optimalizovanou ochranu před povětrnostními vlivy. Odpružená vložka OrthoLite odvádí vlhkost a pomáhá udržovat vaše nohy v cool komfortu. Určení: Alpine Trekking, Hiking 3F Climbing Lacing Vibram Gore-Tex Ortholite stélka Flex Collar Hmotnost jedné boty: 700g Drop: 13 mm (výška paty: 31 mm / výška špičky 18 mm) Svršek: Tkanina s vysokou odolností proti opotřebení, 360° celopryžová ochrana, 1,6 mm velurová useň

Nízké kozačky s lemem v kožešinovém vzhledu
1 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nízké kozačky s lemem v kožešinovém vzhledu
1 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Delikátní imitace kožešiny, tyto kozačky by neměly uniknout Vaší pozornosti. Nízké kozačky s lemem v kožešinovém vzhledu. Z jemného materiálu v semišovém vzhledu a ozdobným kovovým očkem. Nepromokavý svršek. Textilní svršek v semišovém vzhledu. Stélka a podšívka textil. Postranní zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Malý klínový podpatek. Protiskluzová podrážka.

Joyroom Easy Fit Screen ochranné sklo na iPhone 14 Pro (JR-H10)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Joyroom Easy Fit Screen ochranné sklo na iPhone 14 Pro (JR-H10)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo pro telefon s montážní sadou pro snadné nalepení skla v domácím prostředí. Montážní sada představuje inovativní systém, který automaticky přizpůsobí sklo telefonu. Díky jednoduchému aplikačnímu nástroji zvládne aplikaci každý a to s dokonalou přesností.Nalepením skla na displej předejdete mnoha nehezkým škrábancům, či dokonce možnému rozbití displeje nebo prasklinám. Díky transparentnosti a zvýšené citlivosti skla zůstává funkčnost telefonu plně zachována. Tvrzené sklo je navíc pokryto oleofobní vrstvou, která nezanechá mastné stopy.Vlastnosti ochranného skla:• Revoluční a snadný způsob instalace• Chrání váš telefon před vodou, prachem a mastnotou• Nesnižuje dotykové vlastnosti telefonu• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólie• Nenáročná aplikace• Sada obsahuje: 9H tvrzené sklo, montážní sadu

Merrell J135571 Mqm 3 Mid Gtx Black/exuberance
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J135571 Mqm 3 Mid Gtx Black/exuberance
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

MQM (Moving Quickly in the Mountains) - Lehká bota inspirovaná zkušenostmi a požadavky sportovců pro rychlý pohyb po horách. Všechny technologie potřebné pro to, aby vás bezpečně a při tom rychle přenesly přes vrcholky hor. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• prodyšný svršek z materiálu Mesh a TPU• zesílená ochrana špičky• tradiční šněrování z plně recyklovaného materiálu• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka ze 100% recyklovaného materiálu Mesh• EVA pěnová stélka potažená 100% recyklovaným materiálem• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• směs Super Rebound Compound poskytuje odolné tlumení nárazů v patě, které pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla• Vibram® TC5+ podešev navržená z technické směsi se skvělým celkovým výkonem pro multisport, outdoor, horská kola, sněhové sporty a vodní sporty poskytuje vynikající přilnavost, trakci, odolnost a flexibilitu v různorodém terénu TECHNOLOGIEGore-Tex®, Air Cushion, Vibram TC5+, RECYCLEDHMOTNOST 680g

Nike Air Zoom Pegasus
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Air Zoom Pegasus
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská silniční běžecká obuv Nike Air Zoom Pegasus 39 W. Běh je váš každodenní rituál, přičemž každý krok vás přivede blíže k vašemu osobnímu cíli. Nechte Nike Air Zoom Pegasus 39 pomoci vám vystoupit do nových výšin – ať už trénujete nebo běháváte – díky svému intuitivnímu designu. Lehčí svršek než Pegasus 38 a ideální pro nošení v každém ročním období má podpůrný pocit, který pomáhá udržet vaše nohy v bezpečí, zatímco odpružení pod nohama a dvě jednotky Zoom Air vám dodají extra efektivní krok. Úplné pohodlí: Extra polstrování na jazyku a límci pomáhá udržet vaše nohy v pohodlí. Na vrchní část jsme také umístili upravenou síťovinu, která je pevnější a pružnější než běžná síťovina pro lehkou prodyšnost Podpora: Technologie Flywire je integrována s částí uprostřed chodidla pro úplnou podporu, která pomáhá udržet vaše nohy v komfortu Technologie Nike React: lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu. Spárovali jsme to s jednotkou Zoom Air v přední části chodidla a na patě pro pocit energie Hladké přechody: Tvar paty je navržen tak, aby optimalizoval přistání a pomáhá vám snadno přejít z paty na špičku. Spárovali jsme ho s hustou pěnou pro citlivou jízdu Jazyk je oddělen od svršku a poskytuje prostor pro různé tvary chodidel Podešev inspirovaná vaflemi vám poskytne vynikající trakci Drážky na pryžové podrážce umožňují přirozený pohyb

Nike Court Vision Mid W 40,5 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Court Vision Mid W 40,5 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská volnočasová obuv Nike Court Vision Mid W v originálním stylu je skvělá pro každodenní nošení v městských podmínkách. Rychlý basketbalový styl 80. let kombinuje dnešní rychle se rozvíjející basketbalovou kulturu. Vyznačuje se svrškem inspirovaným basketbalovou obuví ze staré školy a klasickou gumovou podrážkou, která zobrazuje některé z nejvýznamnějších siluet minulosti. Určení: každodenní nošení v městských podmínkách Materiál: kombinace kůže, syntetické kůže a gumy Inspirováno basketbalovou obuví Klasické šněrování Perforovaný svršek pro prodyšnost Klasická gumová podrážka

Merrell J035881 Moab 3 Granite
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J035881 Moab 3 Granite
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram® TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 862 g

DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD Holínky červená kostka 36
443 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD Holínky červená kostka 36
443 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám dámské barevné holínky DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD červená kostka - ten nejstylovější doplněk, který oslní každou moderní ženu! Tyto holínky spojují v sobě krásu designu, pohodlí a bezpečnost, čímž se stávají dokonalým doplňkem pro vaše každodenní dobrodružství.Červená barva doplněná černými kostkami dodává těmto holínek nádherný a výrazný vzhled, který upoutá pozornost a zaujme všechny kolem vás. Dámské holínky DEMAR HAWAI LADY PRINT jsou prostě jedinečné!Pohodlí a lehkost jsou klíčové vlastnosti, které oceníte při každém kroku. Tyto holínky jsou velmi pohodlné díky svému vysoce kvalitnímu materiálu - odolnému PVC, které je podšité příjemnou textilií. Budete si tak moci užívat každý moment, aniž byste museli trpět nepohodlím či třením.Bezpečnost vašich kroků je na prvním místě. Díky hrubší protiskluzové podešvi můžete chodit s jistotou i na kluzkých površích. Tyto holínky jsou ideální pro vaše venkovní dobrodružství, ale také se skvěle hodí na procházky po městě či na výlety.Vyrobeno v EU zaručuje vysokou kvalitu a důkladnou péči o výrobu. Můžete tak být jistí, že tyto holínky budou dlouho vydržet a budou stále vypadat jako nové.Dámské barevné holínky DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD červená kostka jsou pro všechny ženy, které se rády obklopují krásnými a praktickými věcmi.Velikost 38 - váha 1400 gVelikost 38 - výška 355 mmObuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Tabulka velikosti: EU UK délka vnitřní stélky 36 3,5 235 mm 37 4 245 mm 38 5 250 mm 39 6 260 mm 40 6,5 265 mm 41 7 270 mm Dámské barevné holínky jsou Ideálním doplňkem moderní ženy

Screen Glass Xiaomi Pocophone F1 5D Full Glue zaoblené černé 1022046
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

5D Screen Glass pro Xiaomi Pocophone F1 Vysoce kvalitní tvrzené sklo s plným podlepením. Toto sklo je ultra tenké a nepostřehnutelné a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu.   Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Vlastnosti: Lepidlo: Na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm Materiál: tvrzené sklo

CROCS-Crocband Clog Kids navy/red Modrá 28/29
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CROCS-Crocband Clog Kids navy/red Modrá 28/29
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

TECNICA-Argos GTX Ws shadow altura/cloudy laguna Šedá 36 2/3
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Argos GTX Ws shadow altura/cloudy laguna Šedá 36 2/3
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Zimní boty Tecnica jsou vhodné pro dámy, které preferují aktivní životní styl i v zimě. Boty mají vysoký střih a dokonale ochrání před chladem i v nepříznivých podmínkách. Mají odolný svršek z polyesterové hydrofobní tkaniny, který je díky membráně Gore-Tex nepromokavý a poskytne komfort i za deště. Zelené boty na zimu vynikají i členitou protiskluzovou podrážkou. Díky ní výborně přilnou i na zamrzlé či sněhem pokryté stezce. Dámské zimní holínky mají vázání na stahovací šňůrky. V horní části jsou šňůrky doplněny o háčky, pro lepší a jistější uchycení. Obuv Tecnica je výbornou volbou na svah či jako apres-ski boty i díky hřejivé podšívce uvnitř. Udrží Vaše nohy v příjemném teple. K pohodlí přispívá také mezipodešev z lehké EVA pěny, která poskytne i tlumení. Dámská zimní obuv má zpevněnou špičku. Speciálně navržená podrážka zlepší Vaši přilnavost na kluzkých úsecích. Smyčka na zadní straně usnadňuje obouvání turistických bot. Model je 100% veganský. Detaily produktu: zimní obuv dámská vysoký střih moderní design odolný svršek zpevněná špička membrána Gore-tex vázání na stahovací šňůrky doplněné o háčky hřejivá vnitřní podšívka mezipodešev z EVA pěny vysoce přilnavá podrážka

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Infinite 4 DSD black/lunar coral/black Černá 38
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Infinite 4 DSD black/lunar coral/black Černá 38
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Under Armour. Je-li běh Vaším životním stylem, pak běžecké tenisky Hovr Infinite 4 jsou pro Vás to pravé. Skvělá funkční vlastnosti přesvědčí každou běžkyni. Svršek běžeckých botasek tvoří kvalitní síťovina, která podporuje cirkulaci vzduchu. Dámské tenisky mají zpevněné části v okolí špičky a paty pro dostatečnou oporu chodidla. Polstrovaný límec a měkká stélka s výztuží paty zaručují vysokou úroveň komfortu. Běžecké boty mají velmi lehkou konstrukci, což je výhodou pro mnohé běžkyně.Dámské běžecké tenisky využívají technologii HVOR, kde díky mezipodešvi dochází k tlumení nárazů a stabilnímu pohybu. Dosáhnete tak vysoké návratnosti energie. Pryž podrážka chrání botu před brzkým opotřebováním. Černé tenisky v originálním designu jsou perfektními společníky na běh i různé sportovní aktivity. Detaily produktu:aplikace UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžecodpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii svršek ze síťoviny je extrémně lehký a prodyšný vnitřní opora paty pro dodatečnou podporu, která pomáhá udržet zadní část chodidla zajištěnou na místěvložka EVA po celé délce se přizpůsobí chodidlu, eliminuje klouzání a poskytuje ideální pohodlí pod nohamaanatomicky umístěné hluboké ohebné drážky nabízejí správnou flexibilitu v klíčových oblastechkarbonové pryžové výztuhy pod patou poskytují větší trakci a odolnost v zónách s vysokým nárazem

ANTA-Kalista black/silver Černá 38,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ANTA-Kalista black/silver Černá 38,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Anta. Sportovní tenisky v klasickém černém provedení potěší milovnice čistých linií. Černé tenisky vynikají 3D vzory po stranách a jemným prošitím vzadu. Mají odolný svršek, který je díky perforaci vpředu prodyšný a zajistí komfort i při celodenním nošení. Tréninkové botasky jsou pohodlné i díky polstrovanému límci. Dámské tenisky se vážou na šňůrky, které si umíte přizpůsobit podle potřeby. Technologie Super Flexi snižuje spotřebu energie a zvyšuje pohodlí a flexibilitu díky tvarované podrážce. Podrážka na dámských botaskách dobře přilne k povrchu. Tenisky na cvičení Vám poskytnou oporu při trénincích, lehkém běhu či různých outdoorových cvičeních. Detaily produktu: černé tenisky prodyšný svršek díky perforaci vpředu 3D vzory po stranách jemné prošití vzadu polstrovaný límec vázání na šňůrky technologie Super Flexi zvyšuje pohodlí a flexibilitu gumová podrážka přilne k povrchu

ANTA-Barstal black/flare red/carbon grey Černá 40,5
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ANTA-Barstal black/flare red/carbon grey Černá 40,5
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Anta. Sportovní tenisky pro pány, kteří mají v oblibě aktivní životní styl a pohodlí v jednom. Tenisky mají odolný svršek, který díky prodyšnému materiálu z technické síťoviny poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Černé tenisky mají zpevněnou špičku dodatečným materiálem, který chrání prsty a zároveň prodlužuje životnost sportovní obuvi. Botasky pánské poskytnou potřebnou oporu i střední části chodidla. Pánské tenisky mají vázání na šňůrky. Černé botasky disponují mezipodešví Auto-arch, která jemně tlumí a zajistí absorpci nárazů. Vy se tak pohodlně můžete věnovat své aktivitě. K pohodlí během nošení přispívá také polstrovaný límec a pohodlná stélka. Zadní část paty je prodloužená, takže stylové tenisky se snadno obouvají a zouvají. Gumová podrážka dobře drží na povrchu. Černé botasky jsou vhodné pro volný čas, cvičení či workoutová cvičení venku. Detaily produktu: černé tenisky pánské prodyšný svršek zpevněná špička opora střední části chodidla vázání na šňůrky mezipodešev tlumí nárazy polstrovaný límec boty pohodlná stélka prodloužená pata s poutkem usnadňuje obouvání a zouvání gumová podrážka drží na povrchu

TREZETA-Blues Ws WP black Černá 38,5
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Blues Ws WP black Černá 38,5
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Turistické boty Blues v černé barvě osloví moderním designem. Masivní polstrovaný límec a polstrovaný vnitřek zajistí celodenní komfort. Trekové boty mají voděodolný svršek. Špička je posílena dodatečným syntetickým materiálem pro lepší ochranu prstů. Trekingové boty mají díky mezipodešvi dobré odpružení. Obuv do lesa je vynikající volbou pro trekking, turistiku a outdoorové aktivity. Detaily produktu:lehká konstrukce botyvoděodolný svršekvložka: die cut polypropylenu 2 mmstélka: dámská specificky tvarovaná pěnová stélka s textiliímezipodrážka: mikroporéznípodrážka: Trezeta EightMateriál:svršek: nubuk, semišvnitřek: textilní materiálpodrážka: syntetický materiál

Kozačky semišové gepard béžové NEWBORN Mayoral velikost: 18 (7-9 měsíců)
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral kojenecké semišové kozačky s kožíškem. Teplé kozačky mají zapínání na zip, na špičce kozaček je výšivka obličeje kočičky.

PARDAM - český výrobce respirátorů BreaSAFE Opakovaně použitelné BreaSAFE filtry | 10 ks
25 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Extrémně hustá nanovlákenná membrána v nano filtru dokáže zachytit nejčastější a pro lidské zdraví známé biologické hrozby, jako jsou viry, prach, alergeny nebo smog. Jednorázové filtry jsou vyrobeny z filtračního materiálu s testovaným záchytem 97-99 % pro viry a bakterie.Výhody nano filtrů:ekonomická variantatestovaný účinný záchytopakovaně použitelnýobsahuje nano částice stříbra s antimikrobiálním efektemvhodné pro všechny druhy roušek s kapsou o velikosti 20 x 15 cm (lze upravit velikost zastřižením)Jak funguje nanovlákenná membrána v nano filtru PARDAM?Nanovlákno je 1000x tenčí než lidský vlas a pouhým okem je neviditelné. V České republice jsme experti na nanovlákna a jako první na světě byl v roce 2004 v Liberci vyvinut přístroj na průmyslovou výrobu nanovláken. Většina výrobců dnes používá pro výrobu nanovlákna technologii meltblown, česká firma SPUR ovšem vyrábí nanovlákna pomocí elektrospinningu, díky tomu jsou schopni vyrobit vlákna daleko tenčí a docílit těch nejvyšších filtračních schopností.Z nanovláken se upřede nanovlákenná membrána, kterou si můžeme představit jako velmi hustou síť nebo filtr. Otvory v tomto filtru jsou tak malé, že molekula vzduchu jimi projde, ale bakterie, virus či alergen nikoliv. Nanovlákenná membrána má otestovaný záchyt submikronových částic (10-400 nm) a je tedy ideální pro záchyt nejrůznějších bakterií a virů (vir SARS-CoV-2 má udávanou reálnou velikost od 80 do 150 nm).Proč se v nano filtru používají nanočástice?Nanostříbro bylo vyhodnoceno jako jedna z nejúčinnějších antimikrobiálních látek. Díky použití nanomembrány s aktivním stříbrem nemohou mikroorganismy ve struktuře respirátoru přežívat a množit se. Použité materiály umožňují filtr dezinfikovat či sterilizovat v domácím prostředí.Jak dlouho můžu používat jeden nano filtr?Filtr lze bezpečně používat 8 hodin. Pro další používání je nutné filtry sterilizovat dle níže uvedených pokynů. Pokud se přes filtr začíná hůře dýchat, doporučujeme jej vyměnit. Jak poznám, že je filtr v roušce neúčinný?Jakmile pocítíte, že se vám ve vaší roušce s filtrem hůře dýchá, je to známka toho, že je filtr zanesený. V ten okamžik doporučujeme filtr vyměnit. Velikost nano filtrů10 x 15 cmO materiáluNanovlákenná membrána Chrání uživatele před okolímExtrémně hustá nanovlákenná membrána zachycuje v současnosti nejčastější a pro lidské zdraví známé biologické hrozby, jako jsou viry, prach, alergeny nebo smog. Jednorázový filtr je vyroben z unikátního nanostrukturovaného filtračního materiálu PARDAM zajišťuje účinnou aktivní ochranu dýchacích orgánů především v oblasti záchytu ultra jemných částic o velikostech od 10 do 400 nm (tedy bakterií a virů). Žádné chemikálieNano filtry s nanovláknem fungují na principu mechanické bariéry. Nejsou zde použity žádné nežádoucí chemické látky.UpozorněníProdejce nepřijímá odpovědnost, ať přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu.Návod k použití:1. Důkladně si umyjte ruce.2. Vyjměte BreaSAFE® FILTER z obalu a vložte do kapsy v roušce.3. Roušku upevněte na obličej dle instrukcí od výrobce.Návod na údržbu:BreaSAFE® FILTER je možné:postříkat dezinfekcí na nanovlákenné výrobky z obou stran a nechat zaschnout sterilizovat v autoklávu či troubě (max. 70 °C, 5-10 minut) sterilizovat přežehlením (na minimální teplotu)Filtr byl testován výrobcem po 14 dezinfekčních cyklech a funkčnost nano membrány zůstala zachována. Pokud budete pozorovat zhoršené dýchání přes filtr dříve, je nutné jej vyměnit za nový.O výrobci PARDAM NANO4FIBERS s.r.o.Výrobce respirátorů je roudnická firma PARDAM NANO4FIBERS s.r.o. (dříve pouze PARDAM), která je předním světovým výrobcem anorganických nanovláken. PARDAM NANO4FIBERS s.r.o. je členem Asociace nanotechnologického průmyslu ČR a součástí projektu Česko je nano. Jak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

ArtMag Manželská postel KLARA
2 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ArtMag Manželská postel KLARA
2 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel KLARA Dřevěná postel Klara se perfektně hodí do každého typu interiéru, od klasických aranžmá až po originální design. Všechny prvky nábytku jsou vyrobeny výhradně z přírodního borového dřeva. Přírodní dřevo dodává interiéru ekologický nádech. Borovicové dřevo , které se používá ve výrobním procesu, zajistí výjimečnou trvanlivost a stabilitu nábytku. Zajímavé čelo postele, je nejen dekorativní, ale také posiluje stabilitu nábytku. Postele jsou lakovány ekologickými laky se schválením PZH. Postel je dodávána bez roštu a matrace. Matraci si můžete doobjednat z naší široké nabídky matrací r ošt doporučuje výrobce Agabo . Produkt se dodává v balení pro samostatnou montáž. Sada obsahuje šrouby potřebné ke složení postele a pokyny. Materiál: masiv - borovice Barevné provedení: přírodní dřevo Rozměry: (ŠxVx Hl) 170 x 83 cm x 208 cm plocha na spaní 160 x 200 cm Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 38
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 38
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s metatarsalovou ochranou nártu, kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

Obuv polobotka CXS ROAD LOVEL, černá, vel. 40
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv polobotka CXS ROAD LOVEL, černá, vel. 40
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotka, celokožená bez ocelové špice.

Obuv kotníková CXS ROCK GRANITE S3, černá, vel. 44
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv kotníková CXS ROCK GRANITE S3, černá, vel. 44
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníková obuv, celokožená s plastovou špicí a kevlarovoustélkou.

GUMOFILC holina černá - 45
826 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GUMOFILC holina černá - 45
826 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pracovní obuv zateplená polyesterovým filcem s protiskluznou pryžovou podrážkou, svrškem z pryže a polyesterového filcu.

Tech-Protect Supereme Set ochranné sklo na Samsung Galaxy S23
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tech-Protect Supereme Set ochranné sklo na Samsung Galaxy S23
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Set ochranného skla na displej a kameru telefonu umožní ochránit obrazovku a čočku vašeho zařízení při každodenním používání. Ochranné sklo na mobil umožní předejít různým mechanickým poškozením, která jsou často způsobena pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání.Sklo je navíc pokryto kvalitním oleofobním povlakem, který minimalizuje otisky prstů či jiné nečistoty. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje či kvality fotografie.Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií či videí. Díky speciálním výřezům nebrání blesku.Vlastnosti:• Tvrdost 9H• Formát: 2.5D• Tloušťka: 0,3 mm• Dodatečná oleofobní vrstva• Dokonalá transparentnost• Nemá vliv na funkčnost dotyku• Jednoduchá montážObsah balení:• 2 x Tech-Protect sklo na displej• 1 x sklo Tech-Protect na kameru• 1 x instalační soupravaZpůsob instalace:• Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Ze skla sejměte ochrannou fólii a přiložte sklo rovnoměrně na displej• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

ZURRUM MF ESD S1P SRC polobotka zel. 44
1 243 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ZURRUM MF ESD S1P SRC polobotka zel. 44
1 243 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká bezpečnostní polobotka v moderním, sportovním designu. Svršek obuvi je vyrobený z prodyšného textilu. Protiskluzová podešev odolná olejům je vyrobena z dvouhustotniho polyuretanu a zajišťuje maximální jistotu při každém kroku. Navíc obuv je vybavena komfortní vnitřní stélkou, která garantuje pohodlí během chůze. Absorpce energie v oblasti paty tlumí nárazy a omezuje pocit únavy nohou. Díky lehké, moderní bezpečnostní tužince vyrobené ze skleněného vlákna obuv splňuje požadavky normy EN ISO 20345:2011. To znamená, že chodidla jsou chráněna před stlačením silou do 15 kN nebo pádem břemena o vaze do 20kg z výšky 1m. Chodidla jsou chráněna také ze spodu a to díky kompozitní stélce proti propichu. Obuv neobsahuje kovové součásti a je vybavena funkci ESD. Proto je to ideální model pro vnitřní prostory a citlivé prostředí, kde je potřeba zabránit vzniku jisker z elektrostatického výboje anebo pro prostory vybavené bezpečnostním rámem. Díky moderním materiálům použitým na výrobu tohoto modelu nepřesahuje celková váha obuvi 495 g (půlpár rozměr 42).EN ISO 20345 (S1 P SRC)EN 61340-5-1

Artelta Manželská postel ASTERIA | 180 x 200 cm Barva: Šedá / Jasmine 90
20 950 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel ASTERIA | 180 x 200 cm ASTERIA je klasická a vkusná postel, vyrábí se ve 3 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice . Postel se dodává is bonelovou matrací. Vysoké hladké čalouněné čelo vás ochrání před chladem od zdi a zároveň a zároveň doplňuje kontrast s prošíváním na matraci. Vysoké drcené nohy dodají posteli eleganci a vzdušnost . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Materiál: látka / ekokůže, pěna T30, dřevěné nohy Rozměry: ŠxHxV: 184 x 220 x 55/105 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm výška nohou: 15 cm nosnost: 180 kg Barevné provedení: Šedá / Cover 83 Modrá / Jasmine 85 Šedá / Jasmine 90 Hnědá / Monolith 29 Světle hnědá / Monolith 09 Zelená / Monolith 37 Tmavě modrá / Monolith 77 Béžová / Orinoco 21 Šedá / Sawana 05 Černá / Sawana 14 Šedá / Sawana 21 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Růžová / Mat Velvet 68 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy HP8603
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy HP8603
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto nepromokavé turistické boty adidas se pyšní technologií RAIN.RDY, která udrží nohy v suchu i na túrách za deštivého počasí. Klínový jazyk dovnitř nevpustí vodu ani bláto, takže tě při kochání se přírodou nebude nic rozptylovat. Odolné syntetické krycí vrstvy zaručí stylovou a spolehlivou ochranu.standardní velikostšněrování na tkaničkyoděruvzdorný svršek ze síťoviny se syntetickými krycími vrstvamiRAIN.RDY a povrchová úprava bez perfluorovaných látek odpuzující vodumezipodešev z EVAklínový jazykpodešev Traxionsvršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Ochrana střechy Roof Saver Dacia Spring 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Dacia Spring 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Keen Moxie Sandal Purple Wine - Nasturium Velikost: 34
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Keen Moxie Sandal Purple Wine - Nasturium Velikost: 34
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Minimalistické dívčí sportovní sandálky Keen Moxie a dívčí barevné kombinaci Purple Wine / Nasturium - růžovo-fialový vršek s oranžovou podrážkou a detaily. Moxie je modelu určený speciálně pro dívky -  mají měkčí a ohebnější podrážku než Seacamp CNX, a jsou vhodné na úzké nožky. Na veškeré letní aktivity, i ty ve vodě :-)- Sednou na: užší nožky- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek - pro přitažení ke kotníku, přes nárt můžete stáhnout gumičkou dle potřeby - rychlozavazování (od velikosti 32/33 je pouze stahování gumičkou, bez suchého zipu)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: odlehčená, pevnější, v přední části ohebná; před špičkou je bota vyvýšená - ochrana proti okopu, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na EVA pěnuSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:24 - 15,4 cm25/26 - 16,4 cm27/28 - 17,2 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,5 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,1 cm36 - 22,6 cm37 - 23,7 cm38 - 24,6 cm   

Mammut Kento Advanced High GTX W 41 1/3 EUR
6 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mammut Kento Advanced High GTX W 41 1/3 EUR
6 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv Mammut Kento Advanced High GTX W z nubukové kůže je ideální na horské túry, túry a via ferraty, také horolezectví. Podrážka Vibram poskytuje vynikající přilnavost při nízké hmotnosti. Odolný svrchní materiál je vyroben z udržitelné kůže terracare® z Německa a povrchové úpravy Durable Water Repellent (DWR) bez obsahu PFC, která udrží vaše nohy v suchu. Kento Advanced High GTX je super prodyšná pro trvalé pohodlí. Vhodné pro: Horolezectví, turistika Flex index: B1 Systém šněrování: 2 zóny Podrážka: Vibram® Hexa Tech Materiál: Nubuková kůže, podšívka Membrána GORE-TEX Kompatibilita s kočkami: poloautomatické Předtvarovaná konstrukce jazyka 3D Memo Foam: odpružení se přizpůsobí tvaru vaší nohy pro výjimečné pohodlí, podporu a prevenci puchýřů Trvanlivá deska 2-zónové šněrování: individuální 2-zónové šněrování lze přizpůsobit různým situacím Zvýšený pryžový rand Elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 5,5): 570 g

Pracovní obuv ARDON®FARM WINTER | G4017/42/N
1 388 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pracovní obuv ARDON®FARM WINTER | G4017/42/N
1 388 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

klasická kotníková kožená zateplená obuv "farmářka" v zcela novém designu, svršek z kvalitního nubuku, pryžová podešev, bez ochranných vlastností, , materiál: nubuk, podešev: pryž, norma: EN 20347, velikosti: 38 - 48, váha: 700 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: hnědá

Hannah Drifter
712 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Hannah Drifter
712 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlné pánské páskové sandály Hannah Drifter. Pohodlné pánské páskové sandály Hannah Drifter vhodné jak do města, tak do terénu. Zapínání na suchý zip je rychlé a komfortní. Dostupné ve čtyřech barevných variantách.

Lico Aride V 200008 Marine/Lemon Velikost: 35
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Lico Aride V 200008 Marine/Lemon Velikost: 35
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské tenisky Lico Aride v modro-zelené barevné kombinaci. Velmi lehké, a ohebné. Inspirované modely od značky Affenzahn. Sednou na: užší až normální nožky, nejsou vhodné na dominantní palec, jdou velmi dobře přizpůsobit v oblasti nártu- Zapínání: na dva suché zipy, jdou perfektně přizpůsobit v nártu (od opravdu nízkého po vyšší) - Opatek: měkký, zvýšená podrážka okolo a za patou částečně supluje zpevněný opatek, další výztuha v opatku není- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají minimální vzorek, gumová ochrana po celém obvodu boty, zejména na špičce velmi užitečná a pomáhá proti promoknutí- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, boty se tak snadno nazouvají- Stélka: textilní, bez podpory klenby a tvarován, nevyjímatelná - na patě je přilepená, aby v botě neklouzala SLOŽENÍ: Svršek - pletenina, podšívka - textil, stélka - textil, podrážka - syntetická a přírodní gumaVelikost:25 - 16,5 cm26 - 17,1 cm27 - 17,7 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,3 cm32 - 21,1 cm33 - 21,6 cm34 - 22,0 cm35 - 22,8 cm36 - 23,3 cm37 - 24,0 cm38 - 24,6 cm39 - 25,2 cm

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály v semišovém vzhledu
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály v semišovém vzhledu
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Glamour sandály v semišovém vzhledu skvěle doplní každý Váš outfit. V semišovém vzhledu. Na podpatku. Překřížené pásky s diskrétní pruženkou pro snadné obutí. Pevný opatek. Na klínku potaženým lýkem. Pěnová stélka. Protiskluzová podrážka.

Kožené sandály na suchý zip
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály na suchý zip
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Již nemusíte hledat dál... Máme pro Vás sandály, které oceníte pro jejich extra pohodlné nošení! Se 3 pásky na suchý zip pro nastavení padnoucí přesně Vašemu chodidlu. S dotekem třpytu. Svršek z kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka a podšívka z kůže pro dokonalou prodyšnost. Na klínku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené ažurové tenisky, bílé
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené ažurové tenisky, bílé
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Navržené pro pohodlnou a lehkou chůzi, jsou tu kožené ažurové tenisky v klasické bílé barvě. Z kvalitní pravé kůže. Ideální výška pro stabilitu chodidla. Členitý střih a perforace na bocích. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka. Klínová podrážka. Protiskluzová tenká podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Boxspring PILANSI 12 140x200, růžová látka
27 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boxspring PILANSI 12 140x200, růžová látka
27 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel boxspring 140x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Omega 91 = růžová Rozměry (šxhxv): 145 x 210 x 54/124 cm Ložná plocha (šxh): 140 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 3 cm Dodání v demontu

Postel GANNETT, 90x200, masiv borovice, moření: ...
6 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel GANNETT, 90x200, masiv borovice, moření: ...
6 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 98,5 x 213 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 71,6 cm Výška čela u nohou: 56 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 6,5x6,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel KABIR s roštem 180x200 cm, dub sonoma/bílá
6 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel KABIR s roštem 180x200 cm, dub sonoma/bílá
6 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel šíře 180 cm s roštemModerní provedení v barvě dub sonoma v kombinaci s bílou dokonale doplní váš interiér. Postel je vyrobena z kvalitní LTD desky. Součástí postele je rošt. V ceně není zahrnuta matrace, tu je nutno dokoupit, vhodný rozměr 180 x 200 cm nebo 2 ks 90 x 200 cm. Barva: dub sonoma/bílá Rozměry (šxhxv): 186 x 204 x 85 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Materiál: LTD (lamino) Maximální zatížení na 1 místo je 120 kg. Celková nosnost postele je 240 kg.Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Wojtylko 1S23727F šedo růžové dětské sandálky
655 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko 1S23727F šedo růžové dětské sandálky
655 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní vycházková obuv se zapínáním na pásek se suchým zipem.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je vyrobena z kombinace pravé přírodní kůže a textilního materiálu.Váha jednoho páru: 250 gDívčí letní sandálky.Barva: Šedá/růžováVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty potěší všechny turistky a osloví skvělou funkčností. Obuv do hor pro dámy je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí lepší stabilitu. Treková obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu. Benefitem turistických bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev dámských bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou dámské turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je výbornou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 295 gr. 1/2 pár

UNDER ARMOUR-UA W Ansa Graphic posh pink/posh pink/ivory Růžová 36,5
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské pantofle značky Under Armour. Značkové pantofle jsou nice to have obuví, který Vám nesmí chybět. Barevný popruh působí stylově a originálně. Navíc jej zdobí logo Under Armour. O pohodlí při nošení se postará přidaná pěna na spodní straně popruhu. Trendy pantofle mají stélku z EVA materiálu, který zaručí vynikající odpružení. Protiskluzová podrážka potěší dobrou odolností. Členitá podrážka má na spodní straně nápis UNDR. Růžové pantofle Under Armour jsou ideální na pláž, na dovolenou, výlety, volný čas i běžné nošení během letní sezóny. Detaily produktu: Pevný popruh s přidanou pěnou na spodní straně pro extra pohodlné nošení Barevný popruh s logem Under Armour Stélka z EVA materiálu poskytuje odpružení Podrážka z EVA materiálu zajistí skvělou odolnost a trakci

Barefoot tenisky Barebarics Revive - Blue & White Velikost: 44
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Blue & White Velikost: 44
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Použité materiályPři výrobě byly použity udržitelné a veganské materiály s výbornou stálostí barev, prodyšností a odolností vůči roztrhnutí a oděru.Svršek se skládá z mikrovlákna a polyesteru. Taktéž jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. nejlepší vlastnosti.Podšívka je vyrobena z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá pro prestižní modely obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka se skládá z korkové vrstvy, která umožňuje výborný odvod potu, a prodyšné polyuretanové pěny, díky čemuž získáš dokonalé pohodlí během celého dne.Barefoot vlastnostiAnatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Více informacívycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

ADIDAS-Terrex Soulstride R.Rdy core black/grey six/solar red Černá 46
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Terrex Soulstride R.Rdy core black/grey six/solar red Černá 46
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové tenisky Terrex Soulstride jsou garancí podpory a výkonu. Běžecké botasky přitáhnou pozornost zajímavým vzhledem v univerzálních barvách a vynikajícími funkčními vlastnostmi. Trailové boty mají síťovinový svršek pro spolehlivou ventilaci vzduchu. Reliéfní boky na mechanicky tkaném síťovinovém svršku zvyšují stabilitu Vašeho chodidla. Svršek trailových botasek obsahuje 50% vysoce funkčního recyklovaného materiálu Primegreen. Při výrobě nebyl použit nový polyester. Mezipodrážka z EVA materiálu umožní výborné odpružení i absorpci nárazů. Měkká polstrovaná stélka běžeckých bot na trial zajistí vyšší úroveň pohodlí při sportování. Podrážka Traxion zajistí skvělou trakci i v náročných podmínkách a terénech, zejména při změně směru. Tenisky adidas jsou výbornými společníky pro běh po nerovném a nezpevněném terénu a outdoorové aktivity. Ideální pro běh po lese a po polních cestách. Detaily produktu: Mechanicky tkaný síťovinový svršek s úpravou RAIN.RDY Reliéfní boky svršku zvyšují stabilitu Polstrovaná měkká stélka Vázání na šňůrky pro výbornou fixaci nohy EVA mezipodešev pro skvělé odpružení Výborná trakce díky podrážce Traxion Recyklovaný materiál Primegreen

Tommy Hilfiger dámské béžové pantofle - 39 (RBT)
1 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger dámské béžové pantofle - 39 (RBT)
1 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské béžové pantofle od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - textil                vnitřek - textil, syntetika                podešev - syntetika

TECNICA-Magma Mid S GTX Ws somber lago/fresh laguna Modrá 40 2/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Magma Mid S GTX Ws somber lago/fresh laguna Modrá 40 2/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Dámské turistické boty v moderním vzhledu as vynikajícími funkčními vlastnostmi potěší milovnice turistiky. Model Magma Mid S GTX je určen do všech horských terénů. Má vyšší střih a všestranné využití. Tyto outdoorové boty jsou vhodné také pro trail a lezení. Trekové boty poskytují novou úroveň přilnavosti díky Vibram podrážce a jsou zárukou ochrany kotníku v nerovném terénu. Konstrukce bot na trek je naproti tomu snadná, což zajisté oceníte. Prodyšnost zajistí svršek z hydrofobní polyamidové síťoviny. Dámská obuv Tecnica má membránu Gore-Tex® Extended Comfort, která je zárukou spolehlivosti ve vlhkém prostředí. Dámské trekkingové boty disponují možností individuálního přizpůsobení každé noze. Díky technologii CAS lze dosáhnout perfektního individuálního střihu na míru. Anatomický tvar sedí na noze ihned po vytažení z krabice. Výbornou vlastností kotníkové turistické obuvi je přilnavost a ochrana v každém terénu, kterou zajistí podrážka Vibram Megagrip Litebase XO SHIELD. Díky těmto botám do lesa bude podpořen i Váš výkon při sjezdu z kopce díky širší patě v zadní části. Samozřejmostí je tlumení nárazů díky mezipodešvi s EVA pěnou. Detaily produktu: dámská obuv na turistiku, trail i lezení kotníkový střih moderní vzhled lehká konstrukce prodyšné možnost individuálního přizpůsobení pomocí technologie CAS tlumení zajistí mezipodešev z EVA pěny vysoká přilnavost a ochrana díky podrážce Vibram® Megagrip™ membrána Gore-Tex® Extended Comfort okrouhlá špička a široká pata zajistí komfort a podporu vhodné i na technicky náročné terény EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5873
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5873
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

RAVEN XT O2 CI SRC kotník 48 černá
846 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN XT O2 CI SRC kotník 48 černá
846 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zateplená pracovní kotníková obuv. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

Lion´s mane Dayzen 30ml
902 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Lion´s mane Dayzen 30ml
902 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lion´s mane Dayzen 30mlRoztržitost, únava a zastřené myšlení? Lion's mane Dayzen  je prémiová tinktura z adaptogenní houby lion´s mane, která vás nakopne, zlepší vaši koncentraci i paměť. Vyčistěte svou mysl a ukažte svůj nejlepší výkon při práci, studiu nebo sportu.Příznivé účinky houby lion´s mane:podpora kognitivních funkcí – lion's mane obsahuje bioaktivní látky, které podporují zdravou funkci mozku a kognitivní výkon. Několik studií zjistilo, že konzumace této medicinální houby může zlepšit paměť, učení a pozornost,ochrana nervového systému – lion's mane obsahuje látky s neuroprotektivními účinky, což znamená, že mohou chránit nervové buňky před poškozením. To může pomoci při léčbě některých neurodegenerativních onemocnění, jako je Alzheimerova choroba či Parkinsonova choroba,zmírnění zánětu v těle – některé látky obsažené v lion's mane mají protizánětlivé účinky, což může být užitečné při léčbě autoimunitních onemocnění či jiných chronických zánětů,podpora imunitního systému – lion's mane obsahuje látky, které mohou podporovat imunitní systém a zlepšit schopnost těla bojovat proti infekcím,snížení hladiny cukru v krvi – některé studie naznačují, že lion's mane může pomoci snížit hladinu cukru v krvi u osob s diabetem.Co je lion´s mane?Lion's mane je vitální houba, která svým vzhledem připomíná lví hřívu – odtud toto netradiční jméno. V tradiční čínské medicíně se již tisíce let používá k podpoře vitality a je jedním z hlavních pilířů této medicíny. Má pozitivní účinky na zdraví mozku a nervového systému, proto se často používá ke zlepšení paměti, koncentrace nebo zmírnění úzkosti.Jako adaptogen pomáhá tělu vyrovnat se stresem, jako nootropikum napomáhá zvyšovat kapacitu mozku. Stejně jako jiné medicinální houby obsahuje betaglukany, diterpenoidy, minerály (vápník, železo, hořčík, mangan a draslík) a vitamíny A, B, C a E.Flow představuje rozdíl mezi průměrnými a mistry! Flow je stav intenzivního soustředění na aktuální činnost, kdy se plně ponoříme do daného úkolu a zcela zapomenete na vnější podněty. Náš mozek se nachází ve vlnách alfa (7–13 Hz), a proto v něm neexistuje strach, úzkost ani pochybnosti. Žijeme pouze v přítomném okamžiku a nezabýváme se tím, co bylo nebo bude. Jsme napojeni na svoji kreativitu i racionalitu. V důsledku toho jsme nejen produktivnější, ale také šťastnější a spokojenější s výsledky svého úsilí.Tinktura Lion's mane Dayzen vzniká metodou ultrazvukové dvojité extrakce. Tento proces využívá vysokofrekvenční zvukové vlny, které se šíří v kapalině a vytvářejí mikrobubliny. Ty pak praskají, což lokálně vytváří extrémně vysoké teploty a tlaky, které umožňují rychlé uvolnění bioaktivních látek z buněčných stěn houby.Na výrobu tinktury byla použita její plodnice, tedy tělo houby, nikoli levnější a méně kvalitní podhoubí (mycelium), jak je to obvyklé u mnoha konkurenčních produktů. Tyto houby jsou ekologicky pěstovány na organickém substrátu ze směsi pilin a otrub a poté zpracovány přímo na farmě bez využití dalších prostředníků, čímž se zamezuje riziko kontaminace. Každá várka je pečlivě testována na přítomnost těžkých kovů, pesticidů a jiných škodlivých látek. Cesta z farmy až do vaší lahvičky je ekologická, rychlá, transparentní a šetrná k životnímu prostředí.Použití1 ml tinktury (1 plnou pipetu) nakapejte pod jazyk, minutu podržte a poté spolkněte. Opakujte maximálně 2× denně. Lion's mane doporučujeme užívat zejména v dopoledních hodinách. Vhodné pro dlouhodobé užívání.UpozorněníO vhodnosti užívání tohoto doplňku se poraďte se svým lékařem, obzvláště v případě právě probíhající léčby. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Přírodní bavlněná kulatá šněrovadla, která jsou uvnitř zpevněna dutinkou. Povoskování speciální technologií dodává šněrovadlu lesk a trvanlivost. Jsou vhodná zajména do společenské obuvi.

ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA FILA BISCHKEK HOODY FAM0277-80001 Velikost: M
1 539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA FILA BISCHKEK HOODY FAM0277-80001 Velikost: M
1 539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

VelikostS.M.L.XL.XXL.3XL.Obvod hrudníku9095100105110115Obvod pasu80859095100105Rozměry uvedeny v cm.

Postel JAYA, 140x200, masiv borovice
8 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel JAYA, 140x200, masiv borovice
8 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm nebo 2x 70x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 148 x 206,5 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 81 cm Výška čela u nohou: 41 cmVýška montování roštu: 28,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 25,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 4,8x4,8 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Nude Pink Velikost: 42
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Nude Pink Velikost: 42
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podrážka: jiné Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Portugalsko třetí generace jednoho z nejoblíbenějších modelů Be Lenkabarvy tenisek i design tenisek jsou lehce kombinovatelné s mnohými outfityvylepšený kožený límec na patěpřidaná kovová očka na šňůrkystrukturovaná kůže na boku i na patě pro ještě elegantnější vzhledprošitá podrážka pro delší životnost botpodešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfortnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervová zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidellehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Derbies na zavázání
1 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Derbies na zavázání
1 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nadčasové derbies na zavázání oplývají stylem! Navíc z kvalitní kožené usně. Originální švy. Kulaté tkaničky tón v tónu. Ochranný jazyk. Pěnové vypodložení.

JANA Nízké kozačky s ozdobnými pásky a sponou
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
JANA Nízké kozačky s ozdobnými pásky a sponou
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální po celou sezónu, nízké kozačky s ozdobnými pásky a sponou jsou navržené pro pohodlnou chůzi a stylový vzhled. Vysoce komfortní. Stabilní podpatek. Pásky a spona kolem kotníku. Snadné obutí díky vnitřnímu zipu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kotníkové kozačky s dvojitým zipem a klínovou podrážkou PÉDICONFORT
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní a v čistém stylu, kotníkové kozačky s dvojitým zipem a bižu zdobením nemají konkurenci. Kotníkové kozačky Pédiconfort. Klínová komfortní podrážka. Na vnější a vnitřní straně zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

PEDICONFORT Kožené lakované baleríny na klínku, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PEDICONFORT Kožené lakované baleríny na klínku, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nadčasově ženské, kožené baleríny Pédiconfort jsou maximálně pohodlné. Navíc měkké a v lakované verzi, to vše pro stylový vzhled a příjemné nošení. Maxi pohodlí pro citlivá chodidla. Z pravé kůže. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle. Lakovaný svršek v nadčasové eleganci. Kulatá špička z velurového textilu a mašličkou. Zlatý rám podrážky. Klínová, stabilní a protiskluzová podrážka.

Kožené pantofle se 2 sponami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené pantofle se 2 sponami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vychutnejte si kvalitu kožené usně a vklouzněte do pohodlných pantoflí se 2 sponami pro nastavení na míru. Na svršku 2 pásky s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Klínová korková protiskluzová podrážka. Tyto pantofle jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové tenisky se zipem a kovovou sponou
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové tenisky se zipem a kovovou sponou
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové tenisky se snadno kombinují a skvěle se hodí pro různé příležitosti. Se zipem, lehké a snadné na obutí, získaly si nás s svým ženským designem a elegantními detaily. Kotníková výška. Svršek v koženém vzhledu. Kožená stélka. Na vnější straně originální kovová spona ve zlaté barvě. Ploché tkaničky tón v tónu s příměsí metalického vlákna + kovová očka. Postranní zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s páskem mezi prsty, zlaté
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s páskem mezi prsty, zlaté
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ploché sandály s elegantním páskem mezi prsty jsou přímo stvořené pro letošní léto! Kožená stélka. Kolem kotníku pásek se sponou a hrotem.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Advantage 4.0 - Providence
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Advantage 4.0 - Providence
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné a lehké tenisky Skechers Flex Advantage 4.0 - Providence se postarají o každodenní pohodlí. Pružné, přizpůsobí se chodidlu i módnímu stylu. Tenisky Skechers Flex Advantage 4.0 - Providence. Ze 100% veganského materiálu. Tkaničky. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Tlumící mezipodešev. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Ploché kotníkové kozačky s pruženkou a cvočky
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ploché kotníkové kozačky s pruženkou a cvočky
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové kozačky v klasickém střihu vynikají originálním zdobením cvočky. Postranní široká pruženka do "V" lemovaná cvočky. Vzadu poutko. Kožená stélka pro maximální prodyšnost chodidla. Pevný opatek. Plochá podrážka a zakulacená špička. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s prošitím a tkaničkami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s prošitím a tkaničkami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro sportovní vzhled tu jsou tenisky s prošitím a tkaničkami. Pevné tkaničky. Textilní svršek s originálním prošitím po celém obvodu tenisek. Polopevný opatek. Vzadu poutko. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Lehké jako peříčko. Čistěte vlhkým hadříkem.

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, zip a cvočky
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, zip a cvočky
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové kozačky vsází na originalitu a nadčasovou eleganci. Hladký materiál pro přední díl, vzadu s aspektem hadí kůže. Postranní zip. Cvočky. Pevný opatek. Zakulacená špička. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pohodlné bačkory
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pohodlné bačkory
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S podšívkou s vysokým podílem vlny, tyto bačkory přináší hřejivost a komfort. Měkké pohodlí. Extra hřejivé. Vyrobeno ve Francii.

Kotníkové šněrovací boty
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové šněrovací boty
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Oslavte velký návrat kotníkových šněrovacích bot na módní scénu! Kožená stélka. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Vzadu poutko. Zakulacená špička. Stabilní podpatek. Protiskluzová podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

HOKA ONE ONE-Challenger ATR 7 diva blue/evening primrose Modrá 45 1/3
2 950 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HOKA ONE ONE-Challenger ATR 7 diva blue/evening primrose Modrá 45 1/3
2 950 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Pánské tenisky Challenger byly navrženy na traily i běh na silničním povrchu. Vynikají tedy svojí univerzálností a moderním barevným designem, který přitáhne pohledy. Samozřejmostí je také funkčnost běžeckých tenisek. Trailové boty Hoka jsou vhodné pro jakýkoli terén. Díky geometrii mezipodrážky a konstrukci podrážky je značková trailová obuv lehká na trailech a hladká na silnici. Běžecké tenisky pro pány jsou prodyšné, protože mají odolný svršek ze síťoviny. Vyvýšená záď na patě usnadňuje obouvání a zouvání. Pánské botasky na běhání se vážou na klasické šňůrky. Hoka tenisky jsou pohodlné díky vyztuženému jazyku a mezipodešvi z pěny CMEVA. Ta zajistí stabilní postoj a absorpci nárazů. Běžecká obuv pánská vyniká i podrážkou, která je vyvinuta s menšími výstupky uprostřed a většími po obvodu. Technologie Meta-Rocker umožňuje nízký rozdíl mezi patou a špičkou, mezipodešev s nezaměnitelným tvarem a exkluzivní polštář HOKA usnadňují přirozený cyklus tempa běžce a podporují měkký a plynulý přechod od podpory až po mrtvý tah. Botasky Hoka Challenger umožňují hladké přechody mezi různými povrchy. Pánské tenisky Hoka jsou ideální pro všechny outdoorové povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky. Detaily produktu : běžecké tenisky Hoka One One moderní sportovní design odolný a prodyšný svršek vázání na šňůrky vyztužený jazyk mezipodešev z pěny CMEVA absorbuje nárazy gumová podrážka s výstupky zajistí přilnavost technologie Meta-Rocker snadné přechody mezi terény ideální pro všechny vnější povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky

Jonap B22 SV modrá riflovina Velikost: 22
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Jonap B22 SV modrá riflovina Velikost: 22
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční barefoot boty nižšího střihu Jonap B22 v modré barvě imitující riflovinu budou ideální na jaro.Svršek z broušené kůže je odolný vůči oděrkám. Ochrana proti okopu z pogumované kůže zvyšuje odolnost bot při dětském dovádění. Praktické zapínání na suché zipy umožní dostatečnou regulaci v oblasti nártu a kotníku. K tomu reflexní prvek na pásku pro lepší viditelnost.Boty jsou celkově díky měkké podrážce velmi pohodlné a ohebné ve všech směrech - podélně i příčně. Jejich anatomické zpracování maximálně respektuje tvar nohy - zejména v přední části -  jsou tedy vhodné i pro dominantní palce a na ploutvičkovitý tvar nohou. Podšívka je textilní a zároveň krásně měkká pro větší komfort při nošení. Boty mají vyjímatelnou stélku z paměťové pěny s příjemným textilním nášlapem. V oblasti paty je výztuha pro podporu správného postavení a zabránění k tzv. "sešmajdání" boty. Praktická měkká podrážka, ohebná všemi směry, vyrobena z odolnější pryže pro větší výdrž. Na jazyku je poutko, kterým lze suchý zip protáhnout a zabrání tak shrnování jazyku do boty při obouvání.Péče: boty doporučujeme před prvním použitím naimpregnovat impregnací ve spreji. Budou tak odolnější vodě i špíně. - Sednou na: širší nožky, dominantní palec, ploutvičky, nižší až normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby, reflexní prvky- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká ve všech směrech - podélně i příčně- Jazyk: přišitý ve spodní části s praktickým poutkem na horní velcro pásek, aby jazyk neputoval v botě a neshrnoval se při obouvání do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapem, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže (velur), podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - gumaVýrobce nedoporučuje používat boty na skluzavky a odrážedla z důvodu rychlého opotřebení podrážky, reálně ale tento nový model vydrží více, než předchozí.Velikost - délka x šířka boty:20 - 13,0 cm x 6,0 cm21 - 13,8 cm x 6,2 cm22 - 14,4 cm x 6,3 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,4 cm x 6,9 cm26 - 17,1 cm x 7,1 cm27 - 17,7 cm x 7,3 cm28 - 18,4 cm x 7,5 cm29 - 18,9 cm x 7,7 cm30 - 19,7 cm x 7,9 cm 

Dvoubarevné kožené sandály, béžové
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dvoubarevné kožené sandály, béžové
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jaké štěstí vklouznout do sandálů s měkkou stélkou! Pružné, lehké a nastavitelné. Z ultra pružné kůže. Kolem kotníku pásek na suchý zip pro nastavení na míru. Měkká stélka. Vyrobeno ve Francii. Vaše nové sandály můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu.

Metalické sandály na podpatku
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Metalické sandály na podpatku
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní metalické sandály na podpatku rozzáří celý Váš model. Překřížené metalické pásky na svršku. Otevřená špička. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a vsazené pruženky. Stélka na pěnovém podkladu. Široký potažený ženský podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály macramé na klínovém podpatku
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály macramé na klínovém podpatku
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boho look Vám dodají krásné sandály na klínovém podpatku zdobené macramé. Zakulacená špička. Pásek kolem kotníku nastavitelný pomocí kovové spony, se vsazenou pruženkou. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky se zipem a tkaničkami
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené tenisky se zipem a tkaničkami
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Naším srdcovým tipem jsou kožené tenisky se zipem a tkaničkami. Svršek v členitém střihu z metalické kůže a kožené usně. Postranní zip pro rychlé ohrnutí. Ploché tkaničky s lurexovým vláknem a plastovými koncovkami. Kovová očka. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Obuv "Ute"
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv "Ute"
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S efektivním prošíváním a hebkým beránkem v imitaci perziánu - v této elegantní kotníčkové obuvi budete pokaždé skvěle obutá. Snadné nazouvání díky zapínání na zip, navíc je krásně hřejivá a pohodlná na nošení.

Jana 8-22164-41 černé dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Jana 8-22164-41 černé dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská celoroční vycházková obuv.Boty značky Jana Soft Line.Veganská obuv - při výrobě nebyly využity žádné zvířecí produkty.Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním materiálem.Obuv šíře H (široká obuv).Stélka je pohodlně polstrovaná.Váha jednoho páru: 350 gDámské celoroční baleríny Jana.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Tommy Hilfiger dámské béžové kotníkové boty
3 592 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger dámské béžové kotníkové boty
3 592 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské béžové kotníkové boty od Tommy Hilfiger Materiál: vršek  kůže / textilní               vnitřek textilní               podrážka kvalitní syntetický