Ardon Nízké holínky DAMP - 39
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Nízké holínky DAMP - 39
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nízké holínky DAMP - 39 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru VW Polo 2017- (matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Polo 2017- (matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Polo je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Jeep Cherokee 2018- (tmavá, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Jeep Cherokee 2018- (tmavá, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Jeep Cherokee je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Gestil Wonder Fleir Post Tinture 500ml - Šampon na barvené a trvalené vlasy
191 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šampon po barvení a trvalé je specifickým šamponem na vlasy chemicky ošetřené barvením nebo trvalou. Udržuje vitalitu a zářivost ošetřovaných vlasů. Vlasy čistí šetrným způsobem, dodává lesk a hedvábnost, vitalitu a sílu. Zpevňuje vlasové vlákno zvýšením odolnosti a pružnosti. Díky citlivému složení lze tento šampon používat denně, obsahuje složky, které uzamykají barevný pigment ve vlasech, tím prodlužuje trvanlivost barvy. Složení:výtažky z mandlívýtažky z levandule Použití: Aplikujte přiměřené množství šamponu do dlaně ruky nebo přímo do navlhčených vlasů. Masírujte až do dosažení jemné a bohaté pěny. Důkladně opláchněte a v případě velmi znečištěných vlasů postup zopakujte. Doporučujeme následně použít masku nebo kondicionér, který spolehlivě uzavře šupinky vlasů, nejlépe z řady Gestil Wonder nebo Gestil Care.Gestil - Profesionální program pro zdraví Vašich vlasůGesti je italská značka velmi kvalitních vlasových přípravků. Tyto produkty se zaměřují na vlasovou pokožku a vlasy, vynikají šetrným působením a speciálně vyváženým složením aktivních látek a extraktů. Naprostým "evergreenem" v historii vlasové kosmetiky se stal výrobek Gestil Wonder, který díky vyjímečnému složení se doporučuje na vlasy poškozené vlivem trvalé, barvením, melírováním, smogem, na vlasy třepící se, oslabené se sklonem k padání.

Togethair Equilibrium Dandruff Shampoo 250ml - čistící šampon proti lupům
345 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čistící šampon s výtažky z kopřivy, ostropestřce mariánského a ploštičníku hroznatého účinně zabraňuje tvorbě kvasinek, které mají za následek vznik lupů. Tyto dary přírody vynikají silnými antiseptickými a antibakteriálními vlastnostmi, regulují také tvorbu kožního mazu a napomáhají zklidnění vlasové pokožky.  Aktivní složky: výtažek z kopřivy, ostropestřce mariánského a ploštičníku hroznatého  Použití: Přiměřené množství šamponu vmasírujte do vlasové pokožky a mokrých vlasů po celé jejich délce, poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte.TOGETHAIRItalský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

McKINLEY Safine AQX 40 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKINLEY Safine AQX 40 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská zimní obuv McKINLEY Safine AQX v módním provedení. Voděodolná membrána AQUAMAX chrání před vlhkostí a je prodyšná, zatímco izolační stélka a měkká vnitřní stélka udržují vaše nohy v teple před a po zimních sportech. Abyste byli neustále v bezpečí při pohybu, boty mají přilnavou podrážku. Materiál: polyester, polyuretan Vodotěsná membrána AQUAMAX Izolační vložka Přilnavá podrážka

Boční ochranné lišty Suzuki Swace 2020-
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Suzuki Swace 2020-
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Suzuki Swace.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

HMS Zeštíhlující bederní pás BR1603
192 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HMS Zeštíhlující bederní pás BR1603
192 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zeštíhlující pás HMS BR1603 pomáhá zakrýt tělesné nedostatky a zároveň slouží k zachytávání vydaného tepla a tím podporuje prokrvování pokožky a rychlejší spalování tukových tkání. Použití pásu BR1603 během fyzické aktivity podporuje ještě rychlejší spalování. Zvoleným materiálem je směs neoprenu a nylonu, kombinace těchto 2 materiálů je velice příjemná na omak, dokonale se přizpůsobí tvaru těla a díky vysoké elasticitě nikde netlačí ani během celodenního nošení. Šíře pásu je 20 centimetrů.Parametry: Materiál: 65% neopren, 35% nylon Rozměry pásu: šířka: 20 cm délka: 110 - 112 cm Univerzální velikost Pro muže i ženy Pomáhá snížit množství tělesného tuku a spalování kalorií Zlepšuje krevní oběh Pohodlné zapínání na suchý zip Perfektně padne na tělo Upozornění: Certifikáty, normy:

Mc David 995T Cold Wear Pants kalhoty
1 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mc David 995T Cold Wear Pants kalhoty
1 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stahovací kalhoty Mc David. HDC materiál pro kontrolu teploty a komfort. Vhodné do chladného prostředí. Dlouhé kalhoty do chladného počasí.- příjemný materiál udržující teplo a sucho- hDc technologieVelikosti :S - pas: 70-75cmM - pas: 76-85cmL - pas: 86-95cmXL - pas: 96-105cmBARVA : černá, bílá, modráBarvu nám napište do poznámky při dokončení objednávky

Moleda - Prestige Moleda Prestige Zebra bílá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Moleda - Prestige Moleda Prestige Zebra bílá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské Prestižky na suché zipy. Boty jsou certifikované jako dětská zdravotně nezávadná obuv Žirafa.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikVyrobeno v Česku.

Vlnka Dámské protiskluzové bačkory Káro
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské protiskluzové bačkory Káro
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Předností u protiskluzových bačkor jsou gumy v oblasti nártu, které zajišťují rezervu při náhlém otoku chodidel. Protiskluzové bačkory jsou stabilní, pohodlné a prostorné. Velkou výhodou je, že díky kvalitní podrážce se považují za bezpečnou obuv i pro starší osoby. Nová pevná protiskluzová podrážka Vám umožní bezproblémově vycházet před dům i v zimním období bez obav z upadnutí.Díky prodyšnému filcu v povrchové části efektivně větrají a tím pádem je možné boty nosit i celoročně. Celkový tvar a struktura bačkor je navržena dle moderních technologií pro osoby s otoky chodidel, vysokým nártem a haluxy.Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál:Podrážka: PolyuretanPovrchový mat: Prodyšný filc

Dětské holínky Demar - STORMER PRINT 0030 A - kačer, žlutá/ světle modrá Barva: Žlutá, Velikost: 28-29
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Wojtylko 5S22311 modré letní obuv
695 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wojtylko 5S22311 modré letní obuv
695 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká letní vycházková obuv se zapínáním na pásek se suchým zipem kolem paty.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vyrobena z textilního materiálu. Váha jednoho páru: 320 gChlapecké letní boty.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

Dr. Orto - Befado Dr. Orto 986M003 černé pánské zdravotní boty
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dr. Orto - Befado Dr. Orto 986M003 černé pánské zdravotní boty
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční vycházková nebo domácí, zdravotní obuv se zapínáním na dva pásky přes nárt pomocí suchého zipu.Boty Dr. Orto vyráběné firmou Befado, jsou velice kvalitní zdravotní boty vhodné pro běžné chození.Svrškový dílec je vyroben z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vyrobena rovněž z textilního materiálu. Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku na svršek, nehrozí tak odlepení podešve.Textil s Ag - Textilní materiál na vnitřní části obuvi je vyroben s příměsí stříbra, které zajišťuje antibakteriální a protialergický účinek a tím šnižuje nebezpečí zápachu nohou.Váha jednoho páru: 660 gPánské zdravotní boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Italy Top Lux 654L růžové dětské sněhule
580 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Italy Top Lux 654L růžové dětské sněhule
580 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská zimní kotníčková vycházková a rekreační nepromokavá obuv s utáhnutím kolem nohy. Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení. Spodní část obuvi je celá z jednoho odlitku, který zajišťuje voděodolnost. Ke spodnímu odlitku je přišitý vrchový nádstavec se zateplením, který je možné utáhnout šňůrkami se zdrhovadlem proti napadání sněhu dovnitř. Gumový odlitek je vyroben díky patentované technologii z SEBS polymerní gumy, která se v poslední době používá k výrobě dětských hraček a vyznačuje především svou odolností vůči kyselinám, UV záření a také nízkým teplotám až do -40°C. Vyrobeno v Itálii firmou G&G footwear. Váha jednoho páru: 626 g Dětské zimní sněhule.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: Syntetika/textilVýška boty: 16 cmPodpatek: 2 cm

Merrell J06059 Moab 2 Mid Gtx Beluga
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J06059 Moab 2 Mid Gtx Beluga
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Odolný svršek ze syntetické kůže s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a Vibram® podešev se skvělou trakcí je výbava, díky které je Moab základem každého botníku. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• EVA mezipodešev pro skvělou stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 5 mmTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+HMOTNOST 936gBarva: ŠedáTechnologie: Gore-Tex®, Vibram® TC5+

Adidas Tracerocker 2.0 GORE-TEX 44 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Tracerocker 2.0 GORE-TEX 44 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vydej se během běhu nevyšlapanými cestičkami. Tyto trailové tenisky adidas ti zajistí sucho a spolehlivý záběr i na nestabilních, skalnatých a mokrých trasách. Jejich prodyšná membrána GORE-TEX nepropouští vodu, díky čemuž zůstaneš v pohodlí i ve vlhkých podmínkách, ve vysoce namáhaných zónách mají odolné vrstvy, ideální do drsného terénu, nesou se na lehkém tlumení zajišťujícím příjemný došlap a jejich podrážka TRAXION s výčnělkami. všech směrech, takže se můžeš vydat, kam tě nohy zavedou. Projmutý střih Zapínání na tkaničky Svršek z otevřené síťoviny se syntetickými vrstvami odolnými proti oděru Podšívka GORE-TEX Plotýnka na ochranu před skalami v mezipodešvi Mezipodešev z lehkého materiálu EVA Hmotnost: 300 g (velikost EU 42 2/3) Rozdíl mezi patou a špičkou: 7 mm (pata: 24 mm, špička: 17 mm) Podrážka TRAXION Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu

Salomon X Reveal 2 GTX® M 46 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon X Reveal 2 GTX® M 46 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská pohodlná outdoorová obuv Salomon X Reveal 2 GTX M aktualizována pro vaše nejnovější dobrodružství. Zajišťuje pohodlí a přidává extra odraz s novou mezipodešví. Konstrukce se vyznačuje stále lehkými outdoorovými prvky, jako je přilnavá podrážka Contagrip® a membrána GORE-TEX. Díky optimalizovanému designu se v této outdoorové obuvi budete cítit ještě jistěji. Technologie Contagrip® zaručuje dokonalou přilnavost na všech typech povrchů Ochrana proti vodě a povětrnostním vlivům: ochranná obuv s nepromokavou membránou GORE-TEX Vodoodpudivá šspeciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Svařovaný svršek: Konstrukce svršku bez stehů zajišťuje hladký pocit Vložka EVA: Jednoduchá, ale efektivní EVA vložka, která okamžitě nabízí skvělé odpružení a pohodlí Tradiční systém šněrování Stélka: ORTHOLITE® Drop: 10 mm Hmotnost: 330 g

Postel s úložným prostorem ELECTRA VELVET 160 Signal Zelená
16 627 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel s úložným prostorem ELECTRA VELVET 160 Signal Zelená
16 627 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní postel ELECTRA VELVET 160 se hodí do každé moderní ložnice.Postel je čalouněná sametovou látkou s výrazným dekorativním prošíváním vysokého čela. Výhodou postele ELECTRA jsou úložné prostory ve formě čtyř šuplíků.Součástí postele je rám z pružinových lišt.Matrace není součástí!Barva: zelenášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka / dřevoRozměry: šířka: 165 cmhloubka: 217 cmvýška: 111 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 39 cmvýška bočnice: 30 cmvýška nožiček: 5 cmHmotnost: 108 kgDodáváno v demontu.

Froddo G3160169-A Blue Velikost: 34
2 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Froddo G3160169-A Blue Velikost: 34
2 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160169-A Blue s jednoduchým designem - tmavě modrá kůže s decentními hnědými detaily a novou podrážkou z přírodní gumy. Nová verze podrážky má nyní hrubý vzorek.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: bez membrány, ale i tak je kůže velmi dobře odolná proti vodě- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze s hrubým vzorkem, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Olang Grillo BTX Antracite/Fuxia Velikost: 37
2 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Olang Grillo BTX Antracite/Fuxia Velikost: 37
2 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nízké dámské trekingové boty italského výrobce Olang - Grillo BTX jsou vhodné prakticky pro každou příležitost - lehčí procházky přírodou, na horách i ve městě. Vnější část boty je kompletně kožená, dobře odolná proti okopu a otěru, má vyztuženou špičku chránící prsty proti okopu. Díky klasickému šněrování se dají dobře přizpůsobit výšce nártu a šířce nohy. Díky inovativní membráně Breathe.Tex (což je nejlepší membrána, kterou Olang používá) jsou nepromokavé a přitom perfektně prodyšné. Podšívka je v přední části textilní pro lepší prodyšnost, naopak ve vrchní části okolo paty a kotníku je podšívka kožená z důvodu vyšší odolnosti, a snazšímu nazouvání a vyzouvání bot. Stélka je pěnová, měkčená, pro příjemnější došlap na jakémkoli povrchu. Použitá Vibram podrážka je protiskluzová a výborně tlumí nárazy. Hrubší vzorek dodá jistotu i v náročnějším terénu za horšího počasí.protiskluzové - Vibram podrážkanepromokavé - membrána Breathe.tex - nejvyšší řada membrán, kteoru Olang používávyrobené z pravé kůže - velmi odolnéměkká stélka z paměťové pěny tlumící nárazyochrana špičkyVelikost - vnitřní délka:37 - 23,9 cm38 - 24,6 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 26,6 cm

Dětské bačkory Peon Pejsek MI/013 DI Velikost: 23
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské bačkory Peon Pejsek MI/013 DI Velikost: 23
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecké bačkory Peon MI/013 DI v tmavě modré barvě, motivem tlapek a obrázkem pejska. Šedá, poměrně ohebná a neklouzající podrážka, která nedělá šmouhy má ze spod podešve otvory pro větší prodyšnost. Kožená antibakteriální stélka je vyjímatelná a má lehkou podporu klenby. Bačkory jsou vhodné na širší nožičky i vyšší nárt.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy.- Sednou na: normální i širší nožky- Zapínání: suchý zip (velcro pásek)- Opatek: pevný- Podrážka: odlehčená, měkká i ohebná, odolná proti uklouznutí, s drobnými otvory pro lepší prodyšnost- Stélka: vyjímatelná, kožená stélka s lehkou podporou klenby, antibakteriální s aktivním uhlím proti bakteriímSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,1 cm x 5,8 cm21 - 12,8 cm x 5,8 cm 22 - 13,4 cm x 6 cm23 - 14,0 cm x 6 cm24 - 14,8 cm x 6,1 cm25 - 15,3 cm x 6,2 cm

DD Step S070-520A Sky Blue Velikost: 20
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DD Step S070-520A Sky Blue Velikost: 20
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

DD step 070-520A - chlapecké barefoot boty vhodné na širší nožky, Široká přední část a výborně tvarovaná špička i pro dominantní palec (tedy případ, kdy je palec delší než ostatní prsty). Zapínání na dva suché zipy pro optimální upevnění na noze. Barvu "Sky Blue" představuje modrá kůže s kontrastní žlutozelenou podrážkou, která je vidět vždy a všude :) Tenká gumová podrážka, kožený vnitřek, stélka, i svrchní část. Sednou na normální i širší nožky, padnou také na vyšší nárt.Sednou na: širší a široké nožky s normálním a vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: měkký, jen mírně zesílená zadní část další vrstvou kůžePodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, praktická tmavá barvaJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, velmi dobře se nazouvajíStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka stélky - šířka20 - 12,5 cm - 5,9 cm21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,3 cm - 6,3 cm23 - 14,9 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,7 cm25 - 16,4 cm - 6,9 cm 

Vital Country Moringa prášek BIO Množství: 250 g
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vital Country Moringa prášek BIO Množství: 250 g
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

prášek z listů moringy BioI když byla v západním světě Moringa ještě do nedávné doby opomíjena, orientální země a jejich tradiční medicíny ji využívají již po staletí jako téměř zázračnou potravinu s všestranným využitím. Ne nadarmo bývá označována za „strom života“, a to především pro své blahodárné širokospektrální účinky.Prášek z moringy je vyráběn z listů stromu nesoucího latinský název Moringa oleifera, česky moringa olejodárná. Jeho domovem jsou Himaláje, ale daří se mu i na dalších kontinentech s tropickým či subtropickým podnebím. V naší nabídce naleznete drcený prášek z listů moringy pěstované v Indii, a to z kontrolovaného ekologického hospodářství, které zaručuje tu nejvyšší kvalitu.Proč je Moringa superpotravinouVýrazem superpotravina se dnes označuje kde co, ale zrovna moringa si toto označení opravdu zaslouží, protože vyniká skvělými nutričními hodnotami, má velký podíl antioxidantů i vitamínů. Má dokonce 7x více vitamínu C než pomeranče nebo 25x více železa než špenát. Dokonce má 2x více bílkovin než sója.Jak používat prášek z moringyDíky tomu, že má moringa neutrální chuť a lehce nasládlou vůni, můžete ji použít nejen ve formě teplého či studené nápoje, ale i do nejrůznějších pokrmů, aniž by jakkoliv ovlivnila jejich chuť. Nejběžnějším využitím je čaj z moringy, který vám možná trochu připomene matcha čaj, a který si můžete vychutnat kdykoliv během dne. Moringový prášek ale můžete přidávat i do nejrůznějších smoothie, polévek, omáček, ranních ovesných kaší, k zahuštění omáček, do buchet a koláčů nebo třeba do chleba – možností je opravdu nespočet.Doporučené dávkováníUžívejte jednou až dvakrát denně 2 – 3 gramy prášku (1 - 2 čajové lžičky). Prášek můžete vsypat do sklenice vody a rozmíchat, popřípadě ho můžete přidat do pokrmu, kaší, jogurtu nebo zeleninového či ovocného Smoothie.jak připravit čaj z moringyČaj zalijte horkou vodou 80 °C v poměru 1 - 2 čajové lžičky na 1,5-2 dl. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vyluhování 3-5 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.Složení100% listy moringy olejodárné (Moringa oleifera) v prášku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1280 kJ / 307 kcalTuky4,4 g    z toho nasycené mastné kyseliny2,3 gSacharidy19,4 g    z toho cukry19,0 gVláknina30,8 gBílkoviny27,1 gSůl0,3 gZemě původuIndie (mimo EU)UpozorněníNepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék a nemá schválené léčivé účinky. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy. SkladováníSkladujte v suchu a temnu. Ukládejte mimo dosah dětí. 

Vital Country Ginko Biloba prášek Množství: 100 g
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vital Country Ginko Biloba prášek Množství: 100 g
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jinan - Ginkgo Biloba list mletýGinkgo Biloba je známější název pro jehličnatý strom jinan dvoulaločný. Tento jehličnan se řadí mezi jedny z nejstarších stromů na planetě. A není nadarmo národním stromem Číny. Ginkgo biloba působí příznivě na mikrocirkulaci krve a funkci periferního oběhového systému. Pokud se potřebujete něco naučit, tak Ginkgo Biloba je správná volba. Doporučuje se pro povzbuzení paměti, soustředění a myšlení - modporuje normální činnost mozku. Může také pozitivně působit na normální funkci zraku a sluchu. Ginko biloba obsahuje také antioxidanty.PřípravaTři malé polévkové lžíce sušené ginkgo biloby zalijeme 500 ml vroucí vody a necháme cca 10 min. louhovat. Bylinný čaj takto popíjejte během celého dne. Chuť čaje je přírodní, zemitá a jen mírně nasládlá. Prášek Ginkgo Biloby můžete smíchat i se zeleným či ovocným čajem. Pro trvalé účinky je potřeba ginkgo užívat pravidelně a dlouhodobě. Prášek z Ginkgo Biloby lze rovněž přimíchat do kaší, jogurtu, tvarohu, smoothies i polévek. Složení100% prášek z listů Jinanu dvoulaločného (Ginkgo Biloba).Upozornění: surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Zdravý životní styl a vyvážená strava zajišťuje správné fungování těla a udržení kondice. Země původuČínaSkladováníSkladujte v suchu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete.  

READYS-Enoll black Černá 39
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
READYS-Enoll black Černá 39
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Readys. Tenisky Enoll v černé barvě se výborně kombinují k tričkám a legínám různé barvy. Botasky pro dámy mají trendy vzhled.Prodyšnost zajistí svršek z úpletu, který je zároveň měkký a příjemný na nošení. Černé tenisky mají optimální odpružení. Hodí se pro trénink, různé sporty a cvičení. Ideální i do fitness centra. Materiál:svršek: textilievnitřek: textiliepodrážka: guma

ANTA-Arenas black Černá 38,5
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ANTA-Arenas black Černá 38,5
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Anta. Botasky Arenas zaujmou designem čistých linií ve sportovním provedení. Tréninkové tenisky pro dámy se skvěle kombinují k mnoha sportovním outfitům různých barev. Svršek sportovních botasek, který je kombinací síťoviny a syntetického materiálu, zajistí vynikající ventilaci vzduchu. Špička a pata tréninkových botasek je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Měkká vnitřní stélka botasek na sport se postará o pohodlí při cvičení. Mezipodrážka dámských tenisek poskytuje velmi dobré tlumení a odpružení. Černé tenisky jsou super volbou pro sportovní aktivity, workou cvičení a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: trendy sportovní vzhled prodyšný síťovinový svršek posílená špička a pata měkká a pohodlná stélka mezipodešev s výborným odpružením flexibilní podrážka

AXIM-Seghy navy Modrá 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AXIM-Seghy navy Modrá 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Tenisky se zapínáním na suchý zip mint BABY Mayoral velikost: 23
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky se zapínáním na suchý zip mint BABY Mayoral velikost: 23
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Mayoral dívčí tenisky se zapínáním na suchý zip.

ACM Vitix pro ochranu před oxidativním stresem 30 tbl.
483 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ACM Vitix pro ochranu před oxidativním stresem 30 tbl.
483 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tablety Vitix vám poskytnou potřebnou dávku vitamínů a minerálu, které mají antioxidační účinek.

ArtAbiks Sklápěcí postel CASE LOFT BLACK | horizontální 90 x 200 cm
22 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ArtAbiks Sklápěcí postel CASE LOFT BLACK | horizontální 90 x 200 cm
22 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sklápěcí postel CASE LOFT BLACK | horizontální 90 x 200 cm Studentské pokoje, pokoj pro hosty a malý byt mají společný znak v podobě šetření prostoru. S naší nabídkou sklápěcích postelí nebude problém vybrat si horizontální postel i v šířce 90 x 200 cm , která zapadne do každého menšího pokoje. Příjemný dekor dub craft zlatý v kombinaci s černými detaily oživí prostor , je rychle a jednoduše sklápětelná. Postel má rošt v ceně , matraci je nutno doobjednat . Postel je nutné upevnit šrouby ke stěně , oceníte LED osvětlení , které je v ceně. Materiál: laminát 22 mm (korpus) a 16 mm (přední panely), HDF, kov, pružinový mechanismus, překližkový rám, PVC rám. Rozměry: ŠxVxH: 215 x 110 x 46-121 cm plocha na spaní: 90 x 200 cm Max. výška matrace: 19 cm nosnost: 100 kg Barevné provedení: dub craft zlatý/černá Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Curanatura Zubní kartáček Carbon soft
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Curanatura Zubní kartáček Carbon soft
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bambusový kartáček na zubyCuranatura Health Soft jako jeden z mála splňuje všechny standardy stanovené SOH (Světovým symposiem dentální hygieny) pro zdravý zubní kartáček. Symposium dentální hygieny upravuje následující parametry kartáčku: délku hlavy, výšku štětin, počet vláken, počet řad štětin, průměr vláken, zaoblení konců. Kartáček disponuje více jak 2000 vlákny. Má nejměkčí, velmi jemné štětinky z nylonových vláken, které jsou rovně zastřihnuté, aby optimálně čistily povrch zubů a přitom nedráždily dásně. Díky tomu, že jsou vyrobené z Nylonu4, jsou 100% rozložitelné v přírodě.Ergonomicky tvarovaná rukojeť je z tepelně upraveného bambusu, takže je kartáček lehký a příjemný do ruky. Bambus je považován za nejekologičtější materiál pro průmyslovou výrobu. Může růst až o 100 cm denně a je plně obnovitelnou surovinou. Pro jeho ošetřování se nepoužívají žádné chemické pesticidy ani jiné postřiky, neboť bambus sám při růstu produkuje antibakteriální látku zabraňující výskytu škůdců.Proč značku Curanatura?Protože žádné z produktů Curanatura neobsahují plasty (mimo bezpečného a v přírodě rozložitelného nylonu4 v kartáčku Curanatura Health) a tím pádem ani toxické ftaláty a Bisfenol-A (BPA). Jsou balené v recyklovaném papíře.Bambusové kartáčky jsou vyrobeny v Číně. Zejména proto, že na jejich výrobu se používá čínský bambus MOSO Listoklasec jedlý (Phyllostachys edulis) ze soukromé plantáže, která slouží jako obnovitelný zdroj rychle rostoucího dřeva bambusu. Bambus se tam zpracovává selektivně podle zralosti ke sklizni a bambusový háj je tedy celoročně zachován. Z výroby až do skladů na Slovensku kartáčky putují vlakem.Co s produkty až doslouží?Tím, že jsou všechny produkty Curanatura v přírodě plně rozložitelné (včetně štětinek z Nylonu 4 u kartáčku Health), tak nejjednodušším řešením je vrátit je zpět Zemi - prostě je někde v lese zakopat. Nebude to dlouho trvat a rozloží se. Druhou možností je prostě je spálit - to však platí pouze pro celobambusové výrobky, tzn. kartáčky Bamboo, Carbon a Junior a bambusové stojánky.Pokud ho vyhodíte do bežného odpadu, skončí nejspíš na skládce. Tam bioodpad nemá co dělat, protože se rozkládá pomalu, vzniká při tom metan a skládka sesedá a není stabilní.složeníTento zubní kartáček používá přírodní štětiny na bázi uhlíkového vlákna, které vzniká speciální vysokoteplotní úpravou bambusu. Štětinky obsahují mikročástičky aktivního uhlí, které napomáhají přirozeně bělit zuby a dezinfikovat ústní dutinu. Kartáček je sestaven podle požadavků SOH. Rukojeť je z bambusu a kartáček jako celek je bezezbytku ekologicky kompostovatelný. Neobsahuje příměsi ftalátů ani Bisfenolu A. Obal je vyroben z recyklovaného papíru.upozorněníZpočátku se výjimečně může stát, že vám několik jednotlivých štětinek vypadne. Důvod je ten, že do bambusu štětinky nelze tak efektivně uchytit jako do plastu. Ale není třeba se nijak bát - nijak to nesnižuje funkčnost kartáčku. Země původuČína 

LYNX MF S3 SRC HRO kotník 37 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
LYNX MF S3 SRC HRO kotník 37 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou gumovou podrážkou rezistentní olejům, voděodolným svrškem z kvalitní lícové kůže.

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 lucid blue/cloud white/dark blue Modrá 40
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 lucid blue/cloud white/dark blue Modrá 40
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Botasky pro kluky upoutají moderním vzhledem ve sportovním stylu. Stylové tenisky zdobí na boku tři pruhy v bílé barvě. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Modré tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Chlapecké tenisky mají klasické vázání na tkaničky pro dobrou fixaci chodidla. Chlapecké botasky mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Modré botasky v pohodě zkombinujete k mnoha outfitům. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu pro důraz na životní prostředí. Značkové botasky jsou nejlepšími společníky do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih gumová podrážka nezanechávající šmouhy

Viking Veme Low GTX R Black Velikost: 34
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Veme Low GTX R Black Velikost: 34
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Outdoorové dětské tenisky Viking Veme Low GTX R v černé barvě Black s Gore-Tex membránou. Inovovaný model s odolnější podrážkou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Tyto boty od norského výrobce Viking jsou opravdu neskutečně lehké, a díky své ohebnosti i pohodlné. Podrážka je vstřikovaná, s lepeným ochranným prvkem po obvodu celé boty - inovovaný od roku 2023. Vyzkoušená, velmi odolná.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká, ohebná v přední části boty, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), gumový prvek po obvodu, který zvyšuje odolnost- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 15,5 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,6 cm28 - 17,8 cm x 6,8 cm29 - 18,5 cm x 7,0 cm30 - 19,3 cm x 7,2 cm31 - 20,1 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,8 cm34 - 22,3 cm x 8,0 cm35 - 23,0 cm x 8,2 cm

Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER S3 | G3290/43
1 203 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER S3 | G3290/43
1 203 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, extra široká bezpečnostní špice z kompozitu, flexibilní kevlarová stélka, voděodolná úprava, podešev PU/guma, nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300 °C, materiál: action nubuk, podešev: PU / Guma, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 736 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®XLIGHT YELLOW ESD S1P 47
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®XLIGHT YELLOW ESD S1P 47
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ultra lehká bezpečnostní polobotka sportovního designu, díky použitým materiálům nabízí neobvyklý komfort nošení, nano kompozitová špice a ultralight kevlarová stélka proti propichu, svršek z prodyšné textilie, vkládací stélka ANATOMIC FOAM, ESD úprava, materiál: textilie, podšívka: prodyšná textilie, podešev: vysoko hustotní EVA / guma, norma: EN 20345: 2011, velikosti: 36 - 48, váha: 440 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-žlutá

Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK HIGH S3 | G3187/43
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK HIGH S3 | G3187/43
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

stylová bezpečnostní kotníková obuv, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, hydrofóbní úprava svršku, materiál: action nubuck, textilie, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 654 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-hnědo-bílá

Bezpečnostní obuv ARDON®FORTE S3 HRO | G3270/43
612 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FORTE S3 HRO | G3270/43
612 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, hydrofóbní úprava svršku, podešev odolná vůči kontaktnímu teplu do 300°C, materiál: hovězí useň, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 722 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Axim 5A23743 šedé dětské tenisky
650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Axim 5A23743 šedé dětské tenisky
650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celoroční vycházková a sportovní obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobená z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže. Stélka obsahuje také podporu podélné klenby.Váha jednoho páru: 270 gCeloroční tenisky značky Axim.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Ochrana střechy Roof Saver Mercedes CLS-Class 2018- (sedan)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Mercedes CLS-Class 2018- (sedan)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Keen Seacamp II CNX Flint Stone / Ocean Wave Velikost: 30
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Seacamp II CNX Flint Stone / Ocean Wave Velikost: 30
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX v dívčí barevné kombinaci Flint Stone/Ocean Wave. Která se bude líbit i těm, které nechtějí mít vše nutně růžové :) Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 41/42
610 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 41/42
610 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

UNDER ARMOUR-UA Charged Pursuit 3 mod gray/mod gray/black Šedá 42,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-UA Charged Pursuit 3 mod gray/mod gray/black Šedá 42,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Under armour. Sportovní tenisky osloví moderním sportovním designem. Díky klasickému šněrování se tenisky na trénink dobře přizpůsobí noze a výborně fixují chodidlo. Sportovní botasky mají lehkou konstrukci, která je podporou při sportování. Lehký svršek sportovních botasek se postará o vynikající ventilaci vzduchu. Plusem značkových tenisek je pěnová výstelka kolem kotníkového límce a pod jazykem boty, která zvyšuje komfort při nošení. Mezipodešev Charged Cushioning® je pevnější v patě a měkčí v přední části chodidla pro vyšší úroveň podpory. Podrážka tenisek na cvičení zaručí velmi dobrou trakci a pružnost. Tenisky Under Armour jsou super společníky na trénink, sportovní aktivity a různá cvičení. Detaily produktu: Trendy sportovní design Lehký svršek ze síťoviny zajistí skvělou prodyšnost Klasické šněrování Pěnová výstelka umístěná kolem kotníkového límce a pod jazykem pro neuvěřitelně pohodlné nošení Mezipodešev Charged Cushioning® je pevnější v patě a měkčí v přední části chodidla pro podporu a pohodlí Vzor podešve inspirovaný pneumatikou poskytuje maximální flexibilitu a vynikající trakci

HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 GTX fiesta/thyme Červená 46
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 GTX fiesta/thyme Červená 46
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky Hoka vynikají funkčností a trendy designem v červené barvě. Model Speedgoat patří mezi nejoblíbenější modely značky. Díky membráně Gore-Tex jsou trailové boty Hoka vhodné i do vlhkých a nepříznivých podmínek. S novou extra lehkou mezipodešví Vám poskytnou citlivější jízdu a výbornou trakci. Přední část černých botasek Hoka je širší pro větší pohodlí prstů. Výhodou je pogumovaná špička, která ochrání prsty. Pryžová podrážka Vibram Megagrip zajistí výjimečnou přilnavost v mokrých i suchých podmínkách.Tenisky na trail Hoka mají vylepšený svršek z žakárové síťoviny. Jsou zárukou pohodlí a výborné cirkulace vzduchu. Tyto Hoka trail running shoes se vážou na klasické šňůrky. Zadní část paty je prodloužena a usnadňuje obouvání a zouvání. 5 mm "stupňovité" výstupky na podrážce nabízejí dodatečnou podporu a stabilitu. Trailová obuv byla vyrobena také s použitím recyklovaných materiálů.Detaily produktu:trailové boty Hoka One Onesportovní a moderní design v jednomprodyšný svršek z dynamické žakárové síťovinyširší přední část tenisekpogumovaná špičkavyztužený jazyk extra lehká mezipodešev poskytne odpružení a trakcivhodné pro drsné terényvýjimečná přilnavost na mokrém i suchém povrchumembrána Gore-Texprodloužená pata usnadňuje obouvání a zouvánígumová podrážka Vibram Megagripvhodné do náročných terénů a na trailpoužité i recyklované materiály

Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Šedá | 43
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Šedá | 43
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sandály Scramblers - Šedá | 43 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Mokasíny s třásněmi na klínové podrážce, textil a syntetika
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mokasíny s třásněmi na klínové podrážce, textil a syntetika
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Oblíbené mokasíny na klínové podrážce si nás získaly originálním zdobením třásněmi. Svršek ze 2 materiálů. Zdobení třásněmi a střapcem. V členitém střihu. Postranní pruženka. Pevný opatek. Kontrastní vsadka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ELTAP Čalouněná postel BLANCA Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Nube 04
35 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegance, nadčasovost a neuvěřitelný komfort - to jsou vlastnosti, které tuto postel odlišují od ostatních. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPTuto pohodlnou postel nabízíme ve třech velikostech - 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm a v mnoha barevných provedeních.Postel nabízí praktický úložný prostor pro lůžkoviny, který snadno otevřete díky pružinám a stojí na vyšších chromovaných nožkách, které dodávají vzdušnost. Hlavní matrace postele je středně tvrdá H2/H3 a jsou na ní použity pružiny typu bonell a vysoce pružná pěna T30. Vrchní matrace je topper Mandula, také střední tvrdost, vysoký 2,5 cm z hypoalergenních materiálů. Topper má 4 silné fixační gumy, které zabraňují pohybu matrace. Potah postele má elegantní prošívání. Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Savoi 100
55 559 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Axim 4K3805 khaki dětské nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Axim 4K3805 khaki dětské nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 140 gNazouváky typu crocsy značka Axim.Barva: KhakiVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Wawel PA129D okrová dámská nadměrná letní obuv
2 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wawel PA129D okrová dámská nadměrná letní obuv
2 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská letní nadměrná vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Svršek obuvi je vyroben z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vyrobena z kombinace přírodní kůže a syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 570 gDámské letní nadměrné polobotky.Barva: OkrováVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

SALOMON-Speedcross 6 quiet shade/black/pearl blue Šedá 46
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 quiet shade/black/pearl blue Šedá 46
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv má nadčasové barevné provedení, které se snadno kombinuje se sportovním oblečením. Botasky na trail byly vyrobeny s důrazem na funkčnost, kterou jistě oceníte. Černé trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny, který vyniká prodyšností a byl vyroben také z recyklovaných materiálů. Salomon běžecká obuv je velmi komfortní pro nošení díky vnitřní stélce Ortholite s antibakteriálními vlastnostmi. Ke komfortu přispívá také polstrovaný límec.Boty Salomon Vám poskytnou i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která nabízí výjimečnou návratnost energie. Konstrukce Sensifit zajistí přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross je rychlovázání Quicklace™. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnérychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Plátěné pohodlné tenisky Natural World
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Plátěné pohodlné tenisky Natural World
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadno se obouvají a my je pro Vás máme v 5 barvách. Pružné zapínání. Kovová očka. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

VENIRA kolagen ve formě srdíček, malina, 120 srdíček
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VENIRA kolagen ve formě srdíček, malina, 120 srdíček
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Mlsejte bez výčitek a zlepšujte vzhled svých vlasů, nehtů a pleti! Stačí, když si každý den pochutnáte na cucavých srdíčkách s hydrolyzovaným kolagenem. Nesnesete polykání velkých tablet? Nevyhovují vám doplňky stravy ve formě sypkého prášku? Nebo zkrátka jen hledáte nejpohodlnější možnou cestu, jak podpořit tvorbu kolagenu a dodat tělu další prospěšné látky? Pak jsou cucavá srdíčka tím pravým pro vás! Všechny účinné látky dostanete do svého organismu díky kolagenovým srdíčkům s lahodnou malinovou příchutí. Pro koho jsou kolagenová srdíčka vhodná?VENIRA kolagen ve formě srdíček je vhodný jak pro ženy, tak pro muže zhruba od 25 let, kdy v těle začíná produkce kolagenu přirozeně klesat – po překročení 40 let věku je dokonce zastavena úplně. Díky svému šetrnému složení je vhodný i pro ženy v období těhotenství a kojení – v takovém případě doporučujeme užívání nejprve konzultovat s vaším ošetřujícím lékařem. Nemusíte se ale bát, protože se jedná o přírodní doplněk stravy, a tak konzultaci doporučujeme primárně kvůli možným individualitám každé z maminek. Kolagenová srdíčka mohou bez problémů užívat i osoby s nesnášenlivostí na lepek nebo laktózovou intolerancí. Zároveň jsou vhodná i pro diabetiky, ale i v tomto případě je vhodné vše konzultovat s lékařem.  Tento doplněk stravy doporučujeme každému, kdo: - chce soustavně pracovat na zlepšení celkového stavu svých vlasů, nehtů a pokožky- hledá účinné řešení pro své lámavé nehty, slabé a vypadávající vlasy a drobné nedokonalosti pleti- upřednostňuje kolagen v hydrolyzované podobě, tedy lehce rozpustné ve vodě a rychle vstřebatelné do organismu- chce užívat kolagen dlouhodobě a bez nutnosti přerušení- je na dietě, a proto vyžaduje složení bez cukru Jaké problémy řeší?Po kolagenu ve formě srdíček sáhněte, pokud máte: - slabé nehty se sklony k lámání a třepení- řídké a pomalu rostoucí vlasy- příliš jemné a lámavé vlasy- tenké vlasy se sklony k vypadávání- hluboké vrásky na pleti- dehydratovanou pokožku- oslabenou kožní bariéru- drobné nedokonalosti na pleti- častý pocit únavy a vyčerpání- oslabený imunitní systém Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?Pravidelným užíváním VENIRA kolagenu ve formě srdíček příznivě podpoříte stav své pleti, vlasů i nehtů. Aktivní složky obsažené v každé denní dávce eliminují vznik vrásek, přispívají k hydrataci pokožky a podporují její pružnost a pevnost. Dále pečují o poškozené vlasy a podporují růst vlasového vlákna. Kromě toho se dočkáte kvalitních nehtů, které budou viditelně pevnější, a tedy se nebudou tolik lámat a třepit. S každou denní dávkou kolagenových srdíček podporujete svůj imunitní systém a snižujete míru únavy a vyčerpání. Jaký druh kolagenu srdíčka obsahují?V našich kolagenových srdíčkách je obsažen vepřový kolagen, jelikož se nejvíce podobá bílkovině v lidském organismu a právě jeho účinek je velmi rychle viditelný na vlasech, nehtech i pleti! Jak to funguje? Kolagen naši pokožku podporuje prostřednictvím zasíťování a zpevňuje převislá vlákna na obličeji. A proč zrovna hydrolyzovaný kolagen? Hydrolyzovaný kolagen (neboli kolagenní peptidy), je kolagen v částečně rozštěpené formě, kdy prostřednictvím hydrolýzy dochází ke zkrácení molekulových řetězců. To znamená, že je dobře rozpustný ve vodě a do našeho organismu se lépe vstřebává. Naše tělo si s ním poradí mnohem snadněji a maximálně využije veškeré obsažené účinné látky k regeneraci pojivových tkání. Díky tomu ho můžeme označit za nejefektivnější formu kolagenu. Jaké aktivní látky obsahuje každé srdíčko?Kolagen – ve vodě rozpustná bílkovina přispívající k revitalizaci pokožky, vlasů a nehtů. Hydrolyzovaný kolagen je navíc snadno rozpustný ve vodě, a tak se lehce vstřebává do organismu. Podporuje pevnost a pružnost pokožky, zmírňuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst. Dále eliminuje třepení a lámání nehtů.Kyselina hyaluronová – je přirozená součást mezibuněčné hmoty a najdeme ji téměř ve všech tkáních, kde plní funkci hydratační složky. Vyplňuje prostor mezi kolagenovými vlákny čímž přispívá k udržení normálního stavu kůže. Je schopná navázat na sebe až 1 000× více vody, než sama váží, a tak pomáhá hydratovat pokožku, udržovat ji optimálně pružnou i pevnou a eliminovat vznik vrásek. Vitamin C – pomáhá se vstřebáváním i produkcí kolagenu v těle, čímž podporuje udržení a posílení kožní bariéry. Zároveň napomáhá s posílením imunity, ochranou buněk před oxidativním stresem a snížením míry únavy a vyčerpání. Jak se srdíčka užívají?Užívejte čtyři srdíčka kdykoli v průběhu dne. Nejlepší a nejrychlejší vstřebatelnosti dosáhnete, pokud budete srdíčka cucat, a proto je doporučujeme polykat. Užívání srdíček si rozložte rovnoměrně do celého dne, aby tělo zvládlo vstřebat všechny účinné látky. Srdíčka neobsahují žádný cukr, takže si je můžete bez výčitek dopřát i večer. Balení obsahuje 120 srdíček s lahodnou malinovou příchutí, což při dodržení doporučeného denního dávkování odpovídá kúře na 30 dní. S čím kombinovat?Kolagenová srdíčka doporučujeme užívat současně s VENIRA kapslemi pro vlasy, nehty a pleť nebo kolagenovými drinky. Složení všech těchto doplňků stravy jsme vyvinuli tak, aby vzájemně zesilovaly svůj účinek a vaše tělo bylo schopné vstřebat všechny účinné látky, které obsahují. Můžete je užívat v libovolné kombinaci. Pokud budete tento doplněk stravy užívat současně s VENIRA kolagenovým drinkem a PREMIUM kolagenovým drinkem, pak užívejte pouze dvě srdíčka denně. Vyšší příjem vitaminů vaše tělo nedokáže vstřebat, a tak byste je užívali zbytečně.Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let a pro osoby citlivé na některou z látek v produktu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladování: Chraňte před slunečním svitem. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Používáme pouze přírodní barviva, případná změna barvy tablety neovlivňuje kvalitu přípravku. Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zobrazit všechny výhody nákupu > Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Jonap Bella M růžová Velikost: 23
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Bella M růžová Velikost: 23
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské celoroční kožené barefoot boty Jonap Bella M v růžové barvě a třpytivými suchými zipy. Boty jsou vyššího střihu, končí těsně nad kotníkem. Vnější vrstva je z hladké kůže, vnitřek textilní a příjemně měkký. Opatek je mírně zpevněný. Okolo celé boty je praktický kožený okop s jemným vzorem - botky tak déle vydrží jako nové, a zároveň okop zvyšuje odolnost proti promoknutí např. v mokré trávě.Sednou na: normální a širší nožky, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - regulace v nártové i kotníkové části dle potřebyOpatek: zpevněný - výztuha v okolí paty + okopová vrstva tvoří další vrstvu zpevněníPodrážka: nová odolnější směs, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, minimální vzorek, s praktickým gumovým okopemJazyk: přišitý jen ve spodní části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem, jazyk má poutko na provlečení horního suchého zipu, aby nepadal dovnitř botyStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s mírně zatepleným nášlapem z mikroplyše - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - textil podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,2 cm - 6,2 cm 23 - 14,8 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm 25 - 16,0 cm - 6,9 cm26 - 16,6 cm - 7,1 cm27 - 17,5 cm - 7,3 cm28 - 18,3 cm - 7,4 cm29 - 18,7 cm - 7,6 cm30 - 19,3 cm - 7,8 cm

Expedo Postel LAPIS + matrace + rošt ZDARMA, 180x200, sonoma
8 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Expedo Postel LAPIS + matrace + rošt ZDARMA, 180x200, sonoma
8 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel LAPIS. Nabízí jednoduchý design v moderním stylu, který zapadne do každého interiéru. Vyrobena je z kvalitních materiálů. Proti mechanickému poškození byl použitý nezávadný lak, který postel chrání a prodlužuje životnost. Postel je dodávána s laťkovým roštem a pěnovou matrací. Na výběr máte z více rozměrů spací plochy a volby úložného prostoru.Shrnutí:postelnezávadný laklaťkový roštpěnová matracevýběr rozměru spací plochyvolba úložného prostoru 57x19x150Použité materiály:masiv, MDF, PUR pěna

Craft CTM Nordlite Ultra 1913378
3 732 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Craft CTM Nordlite Ultra 1913378
3 732 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Těžký kalibr na silnici a gravelu. Nejnovější generace výkonnostní běžecké boty, která je nadupaná těmi nejlepšími technologiemi. Klíčovým prvkem je tlumení. 40 milimetrů pěny CR Foam, která je ještě lehčí a ještě rychlejší, než jakákoliv tradiční tlumící směs. Díky jednodávkovému vstřikování pod nadkritickým tlakem dostává CR Foam extrémní výbušnost, bez které se při rychlém běhu už nebudete chtít obejít. Tento způsob výroby je přitom netoxický a tlumící pěna se dá zrecyklovat a znovu použít.CTM Nordlite Ultra je ideálním společníkem pro výkonnostně laděné běžce, kteří chtějí podpořit svůj výkon na silnici i v lehkém trailu, kde se Nordlite neztratí díky univerzálně laděnému vzorku.Ultralehký svršek doplňuje botu jako celek a díky vysoké prodyšnosti vás nebude brzdit v žádných klimatických podmínkách.Drop: 6 mmVýška tlumení ve špičce: 34 mmVýška tlumení v patě: 40 mmMateriál: svršek: 46% polyester, 46% recyklovaný polyester, 8% TPU, mezipodešev: 100% EVA pěna, podešev: 100% pryž

Test hladiny kortizolu – Macromo Spánek a Stres
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Test hladiny kortizolu – Macromo Spánek a Stres
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Co se dozvíte?Po zakoupení testu se dozvíte rizika a doporučení v těchto oblastech:Křivka kortizoluZhodnoťte reakci svého těla na stres v průběhu dne.Ranní kortizolRáno vyhodnoťte hladinu stresu a funkci nadledvinek.Odpolední kortizolSledujte hladinu kortizolu uprostřed dne a získejte přehled o celkové pohodě.Večerní kortizolStanovte hladinu kortizolu před spaním, abyste pochopili její vliv na kvalitu spánku.Jak probíhá testování?Odeberte tři vzorky slin během jednoho běžného dne.První vzorek slin odeberete do 30 minut po probuzení, druhý vzorek odpoledne a poslední těsně před spaním. Vše, co potřebujete, je součástí sady spolu s jasnými pokyny krok za krokem.Odešlete všechny tři vzorky do laboratoře.Sada obsahuje předplacenou obálku; vložte vzorky do obálky a odneste ji do nejbližší kanceláře PPL. Vzorek musí být odeslán do 2 dnů od odběru.Výsledky se zobrazí v aplikaci Macromo.Výsledky testu stresu a spánku obdržíte do 7 pracovních dnů prostřednictvím aplikace Macromo. Aplikace zobrazí vaše výsledky jasným a srozumitelným způsobem a bude obsahovat doporučení pro zlepšení vašeho zdraví.Jsou vaše data v bezpečí?Bezpečnost dat Všechny biologické vzorky jsou zpracovávány a sekvenovány (čteny) v Evropské unii a po dokončení procesu jsou vzorky zlikvidovány. Veškerá data zůstávají vždy vaším majetkem. Můžete si je kdykoli stáhnout nebo požádat o jejich vymazání z našeho úložiště.SoukromíVaše soukromí je pro nás nesmírně důležité. Společnost Macromo se při nakládání s vašimi osobními údaji řídí přísnými pravidly GDPR. Celý proces jsme nastavili tak, aby vaše údaje byly zcela bezpečné a anonymní. Vaše osobní údaje nejsou v aplikaci Macromo propojeny s vašimi zdravotními údaji. Nikdo tedy nemůže spojit vaši identitu a vaše zdravotní údaje.Zvládejte svůj stres dříve, než bude pozděPoznání úrovně stresu je prvním krokem k důležitým změnám životního stylu. Kortizol, stresový hormon, hraje klíčovou roli v reakci vašeho těla na stres. Vysoká hladina kortizolu může narušit spánek a ovlivnit vaši celkovou pohodu. Ať už procházíte obzvláště stresujícím obdobím, nebo žijete s nevědomým chronickým stresem, je často těžké poznat, kdy si dát pauzu. Upřednostnění pohody a optimalizace hladiny stresu pro zlepšení životního stylu je pro dlouhý a zdravý život zásadní.Optimální křivka kortizoluOptimální denní vzorec kortizolu se vyznačuje vyrovnanými hladinami v průběhu dne, což svědčí o zdravé reakci na stres a celkové pohodě.Chronický stresNarušená křivka kortizolu spojená s chronickým stresem vykazuje trvale zvýšenou hladinu kortizolu, která může mít dopad na vaše fyzické i duševní zdraví.VyhořeníKřivka kortizolu spojená s vyhořením odhaluje vyčerpané nadledvinky a zploštělý denní vzorec, což poukazuje na dlouhodobé účinky chronického stresu a vyčerpání.Jaké výsledky dostanu?Výsledky testů se zobrazí v aplikaci Macromo, která ukazuje hladinu kortizolu během dne. Na základě těchto informací můžete pochopit, jak zvládáte stres, a naučit se nové, vědecky podložené způsoby jeho snižování.Křivka kortizoluDenní křivka kortizolu poskytuje komplexní přehled o reakci vašeho těla na stres v průběhu dne. Měřením ranní, odpolední a večerní hladiny kortizolu v rámci jediného testu získáte ucelený obraz o svých denních stresových vzorcích. Odchylky od optimální hladiny mohou ukazovat na chronický stres, hormonální nerovnováhu nebo jiné zdravotní problémy.Ranní kortizolPro správný začátek dne je důležité znát ranní hladinu kortizolu. Vysoká hladina ranního kortizolu může ukazovat na chronický stres nebo nadměrnou reakci na stres, zatímco nízká hladina může naznačovat hormonální nerovnováhu nebo nedostatečnost nadledvinek.Odpolední kortizolUdržování vyrovnané hladiny kortizolu během dne je zásadní pro celkovou pohodu. Měření hladiny odpoledního kortizolu poskytuje cenné informace o tom, jak váš kortizol uprostřed dne kolísá. Narušená odpolední hladina kortizolu může souviset se syndromem chronické únavy, depresí nebo jinými zdravotními potížemi.Večerní kortizolOdpočinek a klidný spánek jsou klíčem k celkové pohodě. Měření hladiny večerního kortizolu poskytuje informace o tom, jak se vaše tělo ukládá a připravuje na noční omlazující spánek. Zvýšená hladina kortizolu před spaním může přispívat k problémům se spánkem a nespavosti.Jednoduchý odběr slin v pohodlí domovaČasto kladené otázkyJak přesné jsou domácí testy na kortizol ze slin?Domácí testy na kortizol ze slin jsou velmi přesné, protože hladina kortizolu ve slinách přesně odráží množství tohoto hormonu v krvi. Dodržujte všechny pokyny k odběru, které jsou součástí soupravy, abyste zajistili nejlepší výsledky. Naše partnerské laboratoře používají sofistikovanou technologii, která zajišťuje přesné měření.Je bezpečné provádět test na kortizol ze slin doma?Ano, domácí test na kortizol je bezpečný a neinvazivní. Zahrnuje pouze odběr vzorků slin ve třech různých denních dobách.Jak často si mám dělat test na kortizol?Frekvence testování může záviset na individuálních potřebách a zdravotních cílech. Pravidelné testování vám pomůže identifikovat vzorce, sledovat účinnost strategií pro zvládání stresu a provádět nezbytné úpravy, abyste se přizpůsobili přirozenému rytmu svého těla. Pravidelné testování navíc může pomoci odhalit jakékoli významné změny v hladině kortizolu, které mohou naznačovat potenciální zdravotní problémy. Vždy se obraťte na svého poskytovatele zdravotní péče, který vám poskytne individuální rady.Který den mám test absolvovat?Záleží především na tom, kdy se cítíte nejvíce ve stresu a kdy potřebujete získat více informací o své obvyklé rutině, kterou je třeba optimalizovat. Pro většinu lidí to budou pracovní dny.V jakou denní dobu mám test absolvovat?Odeberte 3 vzorky ve stejný den:První vzorekráno do 30 minut po probuzení před snídaní a čištěním zubůnapř. 7:00Druhý vzorekodpoledne 8-10 hodin po odebrání prvního vzorkunapř. 15:00-17:00Třetí vzoreknejpozději 1 hodinu před spanímnapř. 23:00 Nedostatek vitamínu D: jak ho doplnitJak se zbavit stresu?Jak na zdravý spánek: Spánková hygiena pro děti i dospěléDlouhověkost: jak zpomalit stárnutí? Nedostatek hořčíku – a jak jej rychle doplnitVitamin C: 7 ověřených účinků na pleť

Wellife Vložky do bot SUPER SOFT
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wellife Vložky do bot SUPER SOFT
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vložky do obuvi pro celoroční použití, odstřihávací - univerzální velikost. Vložky do bot SUPER SOFTOdstřihávací vložky do bot SUPER SOFT pro celoroční použití. Super jemná stélka z latexu - zajišťuje dobrou savost a měkký došlap. Vložky do bot SUPER SOFT jsou vhodné pro boty ve velikosti 34-45, stélka se zastřihne do požadované velikosti dle předznačené linky.Vložky do bot SUPER SOFT - výhody: hygienické univerzální - stačí odstřihnout nůžkami stélku podle velikosti Vaší obuvi a upravenou stélku vložit do obuvi ideální ke změkčení kroku (chrání klouby), k vyplnění nadměrného prostoru v obuvi pro zvýšení komfortu při chůzi, dobrá savost chrání chodidla, tlumí nárazy Vložky do bot SUPER SOFT dodáváme v sadě 2 párů za 158 Kč (79 Kč/pár), samostatně 1 pár za 99 Kč.

Dětské boty Biomecanics 231250-C s membránou Velikost: 25
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské boty Biomecanics 231250-C s membránou Velikost: 25
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské podzimní boty Biomecanics 231250-C s membránou růžovo-modré kombinaci. Boty jsou zateplené mikroplyšem a jsou tak vhodné na chladný podzim a teplejší zimu, jsou také vhodné na zimu pro děti kterým se více potí nohy. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání. Boty vhodné na všechny venkovní aktivity, i výlety do lesa apod, jsou odolné proti okopání a díky membráně jsou odolné i vůči nepříznivému počasí. V přední části gumová ochrana proti okopu, na jazyku a boku praktický reflexní prvek.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Membrána: membrána Bio-TEX - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: dobře ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: přišitý i po stranách na úroveň horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto jdou boty velmi dobře rozevřít a snadno nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z pěny s aktivním uhlíkem, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka: mikroplyš s membránou, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty - vnitřní šířka:24 - 15,0 cm - 6,5 cm25 - 15,8 cm - 6,6 cm26 - 16,5 cm - 6,8 cm27 - 17,1 cm - 6,9 cm28 - 17,6 cm - 7,0 cm29 - 18,3 cm - 7,2 cm30 - 19,1 cm - 7,3 cm31 - 19,8 cm - 7,4 cm32 - 20,4 cm - 7,6 cm33 - 21,0 cm - 7,7 cm34 - 21,7 cm - 7,8 cm 

Zimní Beda Lucas BF 0001/W/MK - kotníkové s membránou Velikost: 31
1 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zimní Beda Lucas BF 0001/W/MK - kotníkové s membránou Velikost: 31
1 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tmavě modré kotníkové zimní barefoot boty Beda Lucas s membránou a praktickou šedou podrážkou. Boty jsou z broušené kůže s teplým kožíškem uvnitř. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné a navíc funkční díky TE-POR membráně. Vzhledem k nižšímu střihu těsně nad kotníky jsou ideální na první krůčky, kdy neomezují nohu v přirozeném pohybu. Reflexní prvek na velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost vaší holčičky.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek. - Opatek: měkký, lehounce zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, tvořen z jednohu kusu kůže spolu s přední částí boty - není zde tak žádný šev který by mohl tlačit, velmi měkký a příjemný- Stélka: v balení jsou dvě stélky -  samozřejmě vyjímatelné a vyměnitelné - jedna pěnová s textilním nášlapem jako bývá v celoročkách vhodná na teplejší dny, a druhá filcová s nášlapem z kožíšku pro lepší izolaci od země do větší zimy. Obě bez podpory klenby, filcová zcela bez tvarování, pěnová s mírným a měkkým patním lůžkem .- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kožíšek + membrána, stélka - pěnová s textilním nášlapem x filcová s nášlapem z kožíšku  podrážka - syntetika Velikost - délka a šířka:20 - 12,4 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,6 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,9 cm x 6,8 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,5 cm x 7,2 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose Velikost: 39
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose Velikost: 39
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zimní barefoot boty Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose. Jsou nepromokavé, s membránou KEEN.DRY a svým zateplením se výborně hodí na chladný podzim a mírnou zimu.  Keen uvádí jejich vhodnost až do teploty -20°C, nám přijdou spíše vhodné na mírnější zimu okolo nuly až -5°C.Velmi lehká podrážka, s velmi dobrou tepelnou izolací, s minimálním vzorkem. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen.  Rychlé a bezproblémové obouvání umožňuje šněrovací systém s gumičkou, kterou lze případně vyměnit za tkaničky.Sednou na: normálně široké  až širší nohy, vhodné i na vyšší nártZapínání: stahovací gumička s brzdičkou - lze vyměnit za tkaničkyOpatek: mírně zpevněný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: velmi lehká a dobře ohebná, s jen minimálním vzorkem vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, lepenáJazyk: je z jednoho kusu spolu s přední částí buty - není zde tak žádný šev, který by mohl tlačitStélka: není vyjímatelná, je nalepená do boty, filcová pro lepší izolaci od zeměSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály, podšívka - textil s membránou, podrážka - syntetikaNámi naměřené vnitřní délky měřidlem Plus12 - tabulka KEEN nesedí.Velikost EU (US) - vnitřní délka:25/26 (US 9) - 16,9 cm27/28 (US 10) - 17,7 cm29 (US 11) - 18,5 cm30 (US 12) - 19,4 cm31 (US 13) - 20,2 cm32/33 (US 1) - 21,1 cm34 (US 2) - 21,9 cm35 (US 3) - 22,9 cm36 (US 4) - 23,7 cm37 (US 5) - 24,6 cm38 (US 6) - 25,5 cm39 (US 7) - 26,2 cm 

ČERNO-ŽLUTÁ FOTBALOVÁ MIKINA JOMA SUPERNOVA HOODED JACKET 101285-109 Velikost: L
648 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114Rozměry uvedeny výrobcem.

SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5428 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5428 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

VÍNOVÁ MIKINA "LIKE" BX5410 Velikost: M
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VÍNOVÁ MIKINA "LIKE" BX5410 Velikost: M
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka68707173Od podpaží k podpaží54555658Rukáv od krku74767881Rukáv od podpaží51525355Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA ADIDAS ADICOLOR CLASSICS TREFOIL HOODIE HK5298 Velikost: L
1 539 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VelikostXSSMLXL2XL3XLHrudník82 - 87 cm88 - 94 cm95 - 102 cm103 - 111 cm112 - 121 cm122 - 132 cm133 - 144 cmPas71 - 75 cm76 - 82 cm83 - 90 cm91 - 99 cm100 - 109 cm110 - 121 cm122 - 134 cmBoky82 - 86 cm87 - 93 cm94 - 101 cm102 - 110 cm111 - 119 cm120 - 128 cm129 - 138 cm* uvedené rozměry představují celkový obvod

BÉŽOVÁ BAVLNĚNÁ MIKINA V004 BEIGE Velikost: L
1 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BÉŽOVÁ BAVLNĚNÁ MIKINA V004 BEIGE Velikost: L
1 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rozměry v cmSMLXL2XLdélka zadní části6768697071délka rukávu6768697071obvod hrudníku110114118122126šířka ramen4648505254

Calvin Klein pánské šedé tenisky - 44 (0IM)
3 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Calvin Klein pánské šedé tenisky - 44 (0IM)
3 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské šedé tenisky od Calvin Klein.Materiál: svršek - textil, syntetika                  vnitřek - textil                  podešev - syntetika

Salewa Wildfire Gore-Tex® 47 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salewa Wildfire Gore-Tex® 47 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská vodotěsná, prodyšná obuv Salewa Wildfire Gore-Tex® s vybavením pro technické horolezectví, turistiku a slézání skalních stěn. Jsou praktickou obuví pro každodenní používání, zároveň je lze využít pro lehkou turistiku i v technickém horském terénu. Byly navrženy tak, aby nabídly odolnost, pohodlí a stabilitu, a pro tento účel mají měkké a pevné nárty z měkké kůže 1.4 mm chráněné sítí kevlarových vláken a polyuretanovou špičkou. Vodotěsná, prodyšná membrána GORE-TEX® Extended Comfort a stretchový jazyk poskytují kvalitní ochranu v proměnlivém počasí. Vybavili jsme je podrážkou Pomoca™ Speed MTN Path, která zajišťuje perfektní zachycení na stěně, jejíž agresivní dezén se postará o zachování rovnováhy v bahně a měkkém terénu. Speciální climbing zóna na podrážkách brání sklouznutí na malých okrajích a velkých kamenech. Prodyšná vložka OrthoLite rychle a efektivně odvádí pot, aby Vaše nohy zůstaly v suchu a nastavitelné šněrování v horolezeckém stylu zabrání botám v tom, aby Vám klouzaly na nohou Multifunkční, pohodlné kožené boty s gore-texovou membránou vhodné i pro lehké lezení Climbing Lacing POMOCE® S Path Pryžová špička Semiš 1,4 mm Kabely s odolným kevlarovým jádrem Ochranný okraj 3F systém s Kevlar® kabely Gore-Tex® Extended Comfort Hmotnost jedné boty: 360 g (velikost 8 UK) Drop: 8 mm

ADIDAS-Terrex Swift Solo 2.0 impact orange/core black/crystal white Oranžová 45 1/3
2 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské boty do hor v oranžovém provedení přitáhnou pozornost na první pohled a přesvědčí odolností a technickým provedením. Pánské outdoorové boty se díky klasickému šněrování výborně přizpůsobí noze. Konstrukce trekových bot pro pány je podporou při zdolávání turistických tras. Zkombinujte tuto trekovou obuv s turistickými kalhotami i turistickou mikinou a vyražte za dobrodružstvím. Benefitem pánských bot do lesa je svršek s ripstop strukturou, který je mimořádně odolný a zároveň prodyšný. Měkká stélka se postará o komfort při trekingu. Spolehlivé odpružení a tlumení nárazů zajistí mezipodešev z EVA materiálu. Protiskluzová podrážka Traxion zaručí výbornou přilnavost a trakci. Oranžové boty do hor jsou nejlepšími společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, kempování a outdoorová dobrodružství. Poznámka: U těchto bot si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 41 1/3, objednejte si velikost 42. Detaily produktu: Klasické šněrování Ripstopový svršek se syntetickými vrstvami Textilní podšívka Tvarovaná vložka EVA mezipodešev Podrážka Traxion Svršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu Ideální pro trekking, kempování, outdoorové aktivity

Termofor s beránkovým obalem Christmas tree červená, 33 x 19 cm
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Termofor s beránkovým obalem Christmas tree červená, 33 x 19 cm
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Termolahev je skvělým a ověřeným způsobem, jak účinně zahřát tělo. Stačí pouze nalít dovnitř horkou vodu a užít si příjemné teplo při bolestech zad, ledvin, bederní a krční páteře, svalů, kloubů, při nachlazení, menstruaci nebo poslouží pro prohřátí studené postele. Má příjemný beránkový potah s vyšitým vánočním stromečkem.

Gumbies Zimní obuv Gumbies Brumby - Šedá / černá | 38
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Gumbies Zimní obuv Gumbies Brumby - Šedá / černá | 38
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní obuv Brumby - Šedá / černá | 38 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Salomon Supercross 4 GTX M 42 2/3 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Supercross 4 GTX M 42 2/3 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská trailová obuv Salomon Supercross 4 GTX M s výbornou přilnavostí díky výstupkům v podrážce s extra drážkami pro maximální odvádění bláta. Voděodolný svršek Gore-Tex a konstrukce Sensifit pro vynikající držení, přizpůsobení a nepopiratelné pohodlí. Výkonný grip: Optimalizované spojení se zemí díky super přilnavé gumě Contagrip® a geometrii výstupků speciálně navržené pro lepší odvádění bláta a přilnavost Ochrana proti vodě a povětrnostním vlivům: S membránou Gore-Tex, která vás zcela ochrání před přírodními živly Dlouhotrvající komfort: obuv kombinuje měkkou podšívku, velkorysý pohodlný střih a měkkou pěnu Fuze Surge v mezipodešvi. Mud Contagrip® zkonstruovaný pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost Fuze Surge se skládá z jedné z nejjemnějších směsí EVA, je zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, přináší plynulejší, ale dynamický krok Chevron lugs: Design podrážky s hlubokým průnikem a vícesměrným gripem zlepšuje trakci na měkkých površích, jako je bláto nebo uvolněná špína Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Vodoodpudivá speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Textilní podšívka, SensiFit™, Stříhaná vložka OrthoLite® Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením Materiál s biologickým obsahem, Recyklovaný materiál Drop: 11 mm (pata: 33,5mm, špička: 22,5mm) Hmotnost: 322 g

UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 44
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 44
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké boty zaujmou originálním vzhledem. Černé tenisky na běh s růžovými a fialovými prvky jsou nice to have obuví, která potěší všechny běžce. Svršek běžeckých botasek pro pány má vodě odolnou povrchovou úpravu UA Storm. Tvarovaná vložka se postará o komfort při běhání. Technologie UA HOVR™ je zárukou skvělého odpružení a návratu energie. Pánské běžecké tenisky jsou také díky aerodynamickému designu paty podporou při běhu. Silnou stránkou pánských botasek na běh je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které umíte jednoduše a spolehlivě zanalyzovat svůj běh a cíle. Je to cesta, jak můžete zlepšovat své výkony. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Detaily produktu: UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžec Svršek upravený technologií UA Storm odpuzuje vodu bez obětování prodyšnosti Aerodynamický design paty pro podporu bez jakýchkoli přebytečných vrstev nebo objemu 3D tvarovaná vložka Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Přilnavá podrážka pro odolnost s výbornou trakcí Reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení

COLOR KIDS-Boots - WP total eclipse Modrá 33
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COLOR KIDS-Boots - WP total eclipse Modrá 33
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky Color Kids. Chlapecké sněhule potěší skvělou voděodolností a větruvzdorností. Chlapecké zimní boty lze upravit a stáhnout elastickou gumičkou se stopperem. Dovnitř nepronikne žádný sníh a jiné nečistoty. Zimní boty pro kluky jsou vhodné až do teploty -20°C, čímž spolehlivě chrání a izolují i v mrazivém počasí. Chlapecké zimní holínky jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají pevnou a tlustou podrážku, která je zároveň protiskluzová. Chlapecké holínky na zimu jsou super volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: chlapecké nepromokavé sněhule vysoký střih na vrchu pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -20°C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka pevná a hrubá podrážka, která neklouže

COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper total eclipse Modrá 31
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper total eclipse Modrá 31
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky Color Kids. Hledáte zimní boty, které výborně chrání i ve velmi chladném a nepříznivém počasí? Vyberte chlapecké sněhule Color kids. Sněhule pro kluky potěší vynikající voděodolností a větruvzdorností. Chlapecké zimní boty lze upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem. Zimní boty pro kluky jsou vhodné až do teploty -15°C, čímž spolehlivě chrání a izolují i v mrazivém počasí. Chlapecké zimní boty jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají robustní podrážku, která je zároveň protiskluzová. Bonusem jsou reflexní prvky, které zlepšují viditelnost za zhoršených světelných podmínek. Chlapecké boty na zimu jsou dobrými společníky pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: chlapecké nepromokavé sněhule vysoký střih pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -15 °C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka protiskluzová podrážka reflexní prvky

Superfit Papageno Rosa 1-006239-5500 Velikost: 22
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Superfit Papageno Rosa 1-006239-5500 Velikost: 22
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Capáčky Superfit Papageno 1-006239-5500 z broušené kůže ve starorůžové barvě s motivem kočičky v přední části. Ideální botičky pro první nejisté krůčky vaší dcerky. Díky tenké podrážce, která umožňuje jejich použití i venku (za vhodného počasí) jsou vhodné jako přechod od klasických capáčků k botičkám - když už Vaše dítě chce z kočárku ven. Měkká, flexibilní kůže spolu s tenkou gumovou podrážkou zajišťují komfort a optimální vývoj nožky. Perfektně anatomicky tvarované, barefootový tvar podrážky. Broušená kůže je oproti hladké odolnější proti otěru a okopání, naopak nelze tak snadno otřít.- Sednou na: normálně širokou nožku s nižším a normálním nártem- Zapínání: na suchý zip - celá přední část jde odklopit na stranu, capáčky tak jdou výborně nazouvat- Opatek: měkký, nezpevněný, jsou tak vhodné i na lezení- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek- Stélka: nevyjímatelná, kožená, bez podpory klenby a bez tvarování SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - hladká kůže, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka:18 - 11,6 cm19 - 12,3 cm20 - 12,9 cm21 - 13,8 cm22 - 14,5 cm23 - 14,9 cm

LES TROPEZIENNES Kozačky LADAK
3 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
LES TROPEZIENNES Kozačky LADAK
3 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kozačky Les Tropéziennes par M Belarbi vynikají prošitím a výšivkou, postranní sponou a vysokým podpatkem. Z kvalitní kožené usně. Postranní patka. Podpatek v dřevěném vzhledu. Kovové logo v horní části holeně. Zipové zapínání. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožená perforovaná obuv babies
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožená perforovaná obuv babies
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prodyšné kožené babies vynikají krásným ažurovým vzorem. Z kvalitní kůže. Pásek na suchý zip. Pevný opatek. Protiskluzová klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Mokasíny z kožené usně, modré
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mokasíny z kožené usně, modré
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Tenisky na platformě, šedé
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky na platformě, šedé
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Skvělé pro různé příležitosti, tyto tenisky na platformě vynikají členitým střihem a originálními vsadkami. Tenisky s tkaničkami. Svršek v členitém střihu, lesklé a hebké vsadky. Vpředu perforace. Pěnové vypodložení kolem zapínání a vzadu kolem kotníku. Tkaničky a jazyk. Klínová protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové kozačky lemované leopardím vzorem
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové kozačky lemované leopardím vzorem
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové kozačky s lemem s leopardím vzorem dodají originální vzhled celému outfitu. Na každé straně zip pro snadné a rychlé obutí. Podšívka z nepravé kožešiny. Pevný opatek. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kozačky se sklady
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kozačky se sklady
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polovysoké kozačky s módními sklady a podpatkem v dřevěném vzhledu se postarají o ženský look. Jemný textilní svršek s efektem skladů. Široký pásek s poutkem a kovovou sponou. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Kulatá špička. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dětské bačkory Peon MI 018 DK Velikost: 30
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské bačkory Peon MI 018 DK Velikost: 30
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské bačkory Peon MI/018 DK vyrobené z bavlněné tkaniny v klučičích barvách a kostičkovým motivem "Minecraft". Jsou vhodné na normálně široké nožky a díky suchému zipu se dají krásně přizpůsobit v oblasti nártu i kotníku. Podrážka je velmi dobře ohebná, neklouzavá, měkká a v přední části mírně zvýšená, chrání tak proti okopu. Dva velké otvory v přední části a průduchy v podešvi zajistí perfektní prodyšnost. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení a mírnou podporou podélné klenby pro maximální komfort při nošení.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.Sednou na: normálně široké nožkyZapínání: na suchý zip pro upevnění kolem nártu a kotníkuOpatek: mírně zpevněnýPodrážka: lepená, měkká, výborně ohebná, s otvory pro lepší prodyšnostStélka: vyjímatelná, kožená s otvory zmírňující poceníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:26 - 16,0 cm x 6,3 cm27 - 16,5 cm x 6,5 cm28 - 17,2 cm x 6,7 cm29 - 18,0 cm x 6,8 cm30 - 18,7 cm x 6,9 cm31 - 19,4 cm x 7,0 cm32 - 20,0 cm x 7,2 cm33 - 20,5 cm x 7,4 cm34 - 21,4 cm x 7,6 cm35 - 22,0 cm x 7,8 cm36 - 22,6 cm x 8,0 cm

NIKE-Blazer Mid 77 white/bright mandarin/medium ash/black Bílá 44
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Blazer Mid 77 white/bright mandarin/medium ash/black Bílá 44
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ploché pantofle
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ploché pantofle
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní pantofle se hodí na města i na pláž, záleží na Vašem stylu. Na svršku pásky v koženém vzhledu. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Snadné obutí. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály macramé na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály macramé na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boho look Vám dodají krásné sandály na klínovém podpatku zdobené macramé. Zakulacená špička. Pásek kolem kotníku nastavitelný pomocí kovové spony, se vsazenou pruženkou. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Teniska z textilní síťoviny, s tkaničkami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Teniska z textilní síťoviny, s tkaničkami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pro pohodlnou chůzi tu jsou módní tenisky z textilní síťoviny. Pružné, lehké a na klínové podrážce, skvělé pro každodenní nošení a stylový vzhled. Lehké pružné tenisky. Prodyšná textilní síťovina pro dobrou ventilaci. Snadné obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Pevný opatek. Silná podrážka. Tenisky čistěte vlhkým hadříkem.

Sandály s pružnými pásky
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s pružnými pásky
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Merrell J037513 Moab Speed 2 Gtx Black
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J037513 Moab Speed 2 Gtx Black
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moab Speed 2 GTX je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 GTX pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. Model s membránou Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu za nepříznivého počasí.• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí•  svršek v kombinaci Ripstop nylonu a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná podšívka• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 730 g

Kožené sandály se vzorem hadí kůže, na klínovém podpatku
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály se vzorem hadí kůže, na klínovém podpatku
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené sandály se vzorem hadí kůže je absolutně skvělá. Z pravé kvalitní kůže. Otevřená špička. Vpředu překřížené pásky s efektem hadí kůže. Kolem kotníku pásek a pruženka. Pohodlná stélka, pěnové vypodložení na patě. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie

Obuv "Kim"
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv "Kim"
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní a vzdušná jako sandály. Obuv z pravé kůže poskytne chodidlu dobrou oporu. Pásek na suchý zip se přizpůsobí výšce nártu. Pružná podešev tlumí nárazy.

Obuv "Zebra"
431 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv "Zebra"
431 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vysoce módní textilní obuv se vzdušnými síťovanými vsadkami a bílou profilovanou podešví. Pohodlí s příjemným odpružením. Klínek cca 1,5 cm.

Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská letní vycházková volnočasová obuv.Klasické kecky značky Mustang.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci se syntetickou kůží a gumou na špici. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Nízká podešev z neklouzavého materiálu.Váha jednoho páru: 720 gPánské letní kecky značky Mustang.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

GRISPORT-Cerasella grey/red Šedá 37
1 720 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GRISPORT-Cerasella grey/red Šedá 37
1 720 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Grisport. Turistické boty pro dámy, které hledají stabilitu a pohodlí. Turistická obuv má kotníkový střih, který chrání kotník a díky polstrování mu poskytne oporu a pohodlí zároveň. Kotníková obuv pro turistiku má odolný svršek. Špička má pogumovaný povrch, který poskytne ochranu prstům a zároveň prodlužuje životnost dámských bot do hor. Obuv Grisport disponuje membránou Gritex, která zajistí ochranu před vlhkostí i v deštivém počasí. Vázání na tkaničky doplňují kovové háčky a boty si tak umíte uvázat podle potřeby. Další výhodou kotníkové turistické obuvi je její členitá podrážka Vibram. Zajistí Vám trakci a stabilitu i na nerovném terénu a za mokrého počasí. Bonusem pro dámy je ženský design. Detaily produktu: dámská turistická obuv kotníková odolný svršek vyšší střih pogumovaná špička zpevněná pata vázání na šňůrky s kovovými háčky pohodlné polstrování kolem kotníku členitá podrážka Vibram membrána Gritex

Merco KN02 bandáž na koleno černá-modrá
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merco KN02 bandáž na koleno černá-modrá
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elastická bandáž Merco KN02 slouží k preventivnímu zpevnění a stabilizaci kolene při intenzívnější zátěži během různých sportovních aktivit, při turistice, nebo při práci. Přispívá ke zmírnění únavy kolenního kloubu a k rychlejší následné regeneraci, může sloužit i jako tepelná ochrana. Přestože bandáž koleno zpevňuje, neomezuje díky své elasticitě nijak výrazně hybnost. Bandáž je vyrobená z příjemného nylonového materiálu a její horní vnitřní lem je vybaven protiskluzovou silikonovou úpravou, aby na noze držela stabilně. Je vhodná na levou i pravou nohu.Parametry:Velikost S: délka 25 cm, šířka 15 cm, vhodná pro obvod nohy 30-36 cm, váha 60 gVelikost M: délka 25 cm, šířka 16 cm, vhodná pro obvod nohy 35-41 cm, váha 60 gVelikost L: délka 26 cm, šířka 17 cm, vhodná pro obvod nohy 38-44 cm, váha 65 gVelikost XL: délka 28 cm, šířka 18 cm, vhodná pro obvod nohy 40-46 cm, váha 75 gVelikost XXL: délka 29 cm, šířka 19 cm, vhodná pro obvod nohy 42-48 cm, váha 80 gMateriál: nylon, spandexUpozornění:Bandáž kolene Merco KN02 je preventivní podpůrná pomůcka a NENÍ to lékařská ortéza. Předejděte zbytečné zátěži a možnému poškození vašeho těla. Před zahájením namáhavé fyzické aktivity se poraďte s lékařem, zvláště pokud máte nějaké fyzické omezení nebo onemocnění.

Scitec Nutrition Mega Daily One 120 kapslí
388 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Scitec Nutrition Mega Daily One 120 kapslí
388 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Mega Daily One Plus je naší omlazenou multivitamínovou a minerálovou formulí, s obsahem 25 účinných látek! Obsahuje B vitamínový komplex a vitamin C ve vysokých dávkách. Obsahuje také minerální látky, nezbytné pro život, mezi nimi hořčík, selen a zinek.Vitamin C přispívá k normální činnosti imunitního a nervového systému, a k tlumení vyčerpání a pocitu únavy. Kromě toho pomáhá udržovat normální činnost imunitního systému během a po intenzivním tréninku (tento pozitivní účinek lze dosáhnout příjmem plus 200 mg vitaminu C nad doporučenou denní dávku!) *Vitamin B2 přispívá k normálnímu vidění a k udržování normálního stavu červených krvinek. Folát přispívá k normální syntéze aminokyselin.Mega Daily One Plus zajišťuje 250 procent referenční hodnoty příjmu vitamínu D3! Vitamin D3 přispívá k normální činnosti svalstva a imunitního systému, také k normálnímu vstřebávání / využití vápníku a fosforu.Zinek přispívá k normální plodnosti, reprodukční schopnosti, k udržování normální hladiny testosteronu, a normálnímu metabolismu makroživin.Hořčík přispívá k normální činnosti nervového systému: neurotransmisi a stahování svalů, včetně srdečního svalu, k normální syntéze bílkovin, a k udržování normálního stavu kostí a zubů.Selen přispívá k normální tvorbě spermií, k normální činnosti štítné žlázy, také k udržování normálního stavu vlasů a nehtů. **Vědecky dokázané tvrzení povolené Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA).Multi-vitamín a minerál s postupným uvolňováním. Jeden vysoce účinných multi-komplexů vitamínů a minerálů.Multi-vitamín a minerál s postupným uvolňováním. Jeden vysoce účinných multi-komplexů vitamínů a minerálů. Denní dávka obsahuje lipotropní faktory důležité pro svalovou hmotu a trávicí enzymy, které vám pomohou maximálně využít potravinové zdroje. Všichni sportovci si musí uvědomit, že je nezbytně důležité používat správné kombinace vitaminů a minerálních látek, aby tělu dodaly všechny živiny a maximálně využili potenciál stravy.SLOŽENÍ:obsahuje: uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, přípravek DL-alfa-tokoferylacetát [DL-alfa-tokoferylacetát, protispékavá látka (oxid křemičitý)], obal kapsle [želatina, leštící látka (šelak), barvivo (oxidy a hydroxidy železa), regulátory kyselosti (hydroxid amonný, hydroxid draselný)], kyselina L-askorbová, plnidlo (celulózový gel), D-pantothenát, vápník, bisglycinát zinečnatý, kyselina nikotinová, thiaminmononitrát, fumarát železnatý, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), rutin 1,2 %, cholin bitartrát 1,0 %, přípravek retinylacetát [stabilizátor (arabská guma), retinylacetát, antioxidant (alfa-tokoferol), protispékavá látka (fosforečnany vápenaté)] , D-biotin, síran manganatý, seleničitan sodný, hesperidin (z extraktu z plodů Citrus aurantium) 0,5 %, inositol 0,4 %, kyanokobalamin, glukonát měďnatý, přípravek cholekalciferol [kukuřičný škrob, zahušťovadlo (arabská guma), protispékavá látka (oxid křemičitý ), antioxidanty (askorbát sodný, extrakt bohatý na tokoferol), cholekalciferol], jodid draselný, molybdenan sodný, L-methylfolát vápenatý, pikolinát chromitý. Vyrobeno v závodě, který vyrábí mléko, vejce, lepek, sóju, arašídy, ořechy, celer, ryby, korýše, měkkýše a potraviny obsahující oxid siřičitý.DÁVKOVÁNÍ:1 kapsli 1-2 x denně s jídlem.Vitamíny a minerály -v 1 kapsliv 1 dávce 2 kapsleVitamín A - retinol1125 mcg (141%*) 2250 mcg (281%*) Vitamín B1 - thiamin20,25 mg (1841%*) 40,5 mg (3682%*) Vitamín B12 - kobalamin50 mcg (2000%*) 100 mcg (4000%*) Vitamín B2 - riboflavin21 mg (1500%*) 42 mg (3000%*) Vitamín B3 - niacin25 mg (156%*) 50 mg (313%*) Vitamín B5 - kyselina pantothenová25 mg (417%*) 50 mg (833%*) Vitamín B6 - pyridoxin12,5 mg (893%*) 25 mg (1786%*) Vitamín C125 mg (156%*) 250 mg (313%*) Vitamín D - kalciferol6,25 mcg (125%*) 12,5 mcg (250%*) Vitamín E - tokoferol65 mg (542%*) 130 mg (1083%*) Vitamín B7 - Vitamin H - biotin100 mcg (200%*) 200 mcg (400%*) Hořčík50 mg (13%*) 100 mg (27%*) Chrom7,5 mcg (19%*) 15 mcg (38%*) Jód76,5 mcg (51%*) 153 mcg (102%*) Mangan2,45 mg (123%*) 4,9 mg (245%*) Měď0,55 mg (55%*) 1,1 mg (110%*) Molybden3,75 mcg (8%*) 7,5 mcg (15%*) Selen28 mcg (51%*) 56 mcg (102%*) Vápník100 mg (13%*) 200 mg (25%*) Zinek5 mg (50%*) 10 mg (100%*) Železo7 mg (50%*) 14 mg (100%*) Hesperidin5,5 mg11 mgCholin5 mg10 mgInositol5 mg10 mgRutin14 mg28 mgVitamin B9 - kyselina listová - folacin200 mcg (100%*) 400 mcg (200%*)

Lico 120081 Marvin V bílá sportovní obuv
1 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lico 120081 Marvin V bílá sportovní obuv
1 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celoroční vycházková a sportovní obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 500 g Celoroční tenisky značky Lico.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm