Ochranná lišta hrany kufru BMW X3 2017- (G01, žlutá ocel, carbon)
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW X3 2017- (G01, žlutá ocel, carbon)
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW X3 je vyrobená z nerezu v kombinaci s karbonem. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Volvo V60 2018- (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Volvo V60 2018- (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Volvo V60 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

PROHOME - Lžíce na boty nerez 45cm
60 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PROHOME - Lžíce na boty nerez 45cm
60 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

MG Nano Flexi Hybrid ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG Nano Flexi Hybrid ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo MG Nano Flexi se vyznačuje vysokou kvalitou a jedinečnou flexibilitou. Navzdory své tenkosti (0,15 mm) ochrání displej telefonu během pádu na zem nebo během jiných nešťastných příhod. Displej je zároveň chráněn i před kapkami vody, nečistotami a mastnotou. Nabízí pohodlný pocit dotyku bez snížení citlivosti displeje.Nalepením skla na displej předejdete mnohým nehezkým škrábancům, či dokonce možnému rozbití displeje nebo prasklinám. Díky transparentnosti a zvýšené citlivosti skla zůstává funkčnost telefonu plně zachována. Vlastnosti ochranného skla: • Chrání váš smartphone před vodou, prachem a mastnotou• Nesnižuje dotykové vlastnosti telefonu• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Nenáročná aplikace Obsah balení: • Tvrzené ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu

Vitalitys Intensive Aqua Colore Shampoo 250ml - Šampon po barvení
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vitalitys Intensive Aqua Colore Shampoo 250ml - Šampon po barvení
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jemně čistí a odstraňuje alkalické zbytky barvení. Díky kyselému pH zabraňuje ztrátě intenzity a jasnosti barvy. „Chroma Save“ napomáhá fixovat barevné pigmenty a prodlužuje tak trvanlivost barvy a lesk vlasů. Bez silikonů, konzervantů a barviv, pH 4,8. Obsahuje:ALKYL GLUKOSID: derivát glukózy (cukru) ze suché dřeně kokosového ořechu, tensoaktivní neionický detergent, velmi jemný s výbornou biodegradabilitou a s vysokou kožní kompatibilitouPOLYQUATERNIUM 10: kondicionér, antistatické účinky, zlepšuje rozčesávání Použití: Naneste do mokrých vlasů a napěňte. Nechte pár minut působit a poté důkladně opláchněte.Produktová řada Vitalitys Intensive AquaVŘÍDELNÍ VODA ZE SPEZZANA - ZVLÁŠTNÍ FORMA VODYVoda se zvláštními vlastnostmi pro péči a krásu vlasu je spojena s dalšími přírodními složkami. Obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebání aktivních rostlinných složek, jenž vybral Vitality’s na každou anomálii vlasu. Směs aktivních výtažků ve vřídelní vodě ze Spezzana:antioxidanti (polyfenoly – flavonoidy)oleuropein (výběrový polyfenol jako prevence oxidačních stresů)sacharidy (L-redukční)regenerační a hydratační vlastnosti jsou spojeny s výjimečnými vlastnostmi vřídelní vody, která působí na buňky pokožky a zlepšují tak vstřebání vzácných aktivních složek Řada ColoreBarva vlasů je důležitým prvkem krásy a osobnosti ženy. A právě proto musí být stále trvanlivá, jasná a zářivá. Barva se z vlasů odstraňuje používáním příliš agresivních šamponů, vystavováním se UV paprskům a používáním stylingových výrobků, které velmi málo respektují vlas. Je tedy nutné fixovat barevné pigmenty ve vnitřní struktuře vlasu a následněchránit jejich intensitu a trvanlivost. Aktivní složky:Aktivní středomořské složky ve vřídelní vodě ze SpezzanaChroma Save: Syntetická směs přírodních specifických antioxidantů na ošetření po barvě. Chrání proteiny přítomné ve vlasech před oxidací a zabraňují tak vyblednutí barvy. Zmírňuje škody způsobené teplem z fénu. Chrání před působením prostředí (smog, kouř, sluneční záření…)Černý rybíz: přírodní antioxidant chránící před stárnutím buněkHydrolyzované rýžové proteiny: Zlepšují a udržují vlasové vlákno a dodávají vlasům pevnost a objem. Usnadňují rozčesávání a zanechávají vlasy hebké a lesklé.

Axonia YARILO einstein 2, 30 tobolek
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Axonia YARILO einstein 2, 30 tobolek
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Yarilo Einstein 2 vitamíny - doplněk stravyVitamíny Yarilo einstein 2 od firmy Axonia má název, který byl inspirován jménem slovanského boha plodnosti Jarila. Je určen pro období 2. a 3. trimestru těhotenství a kojení. Potřebujete podpořit kojení? Vyzkoušejte navé vitamíny Yarilo Galaktiz na podporu kojení od firmy AXONIA. Věděli jste jak je důležitá kyselina listová pro vývin miminka? Přečtě si v našem novém článku - Kyselina listová: Důležitý vitamíny pro vývin miminka. Yarilo einstein 2 obsahuje folát nejnovější 4. generace Quatrefolic®. Tento folát je biologicky aktivní forma kyseliny listové a je vhodná pro osoby, které mají z důvodu špatné genetiky nižší schopnost aktivace kyseliny listové na její biologicky účinnou formu. Na rozdíl od obyčejné kyseliny listové je 100% folát v organizmu okamžitě účinný.Multivitamín obsahuje 200mg omega-3 DHA, který podporuje normání vývoj mozku a očí u plodu i kojence.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky mají jednotlivé vitamíny v Yarilo Einstein 2 ?* povolené účinky dle platné legislativyJedna tobolka obsahuje až 600 µg aktivního folátu nejnovější 4. generace Quatrefolic®.Quatrefolic® je nejnovější folát 4. generace (biologicky aktivní forma kyseliny listové). Tato přirozená forma folátu je vhodná pro ženy, které mají z genetických důvodů nižší schopnost aktivace kyseliny listové na její biologicky účinnou formu.Inositol Omega-3 (DHA) - příjem z těla matky přispívá k normálnímu vývoji očí plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem, přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem.Kyselina listová (folát) - pomáhá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, působí příznivě na metabolismus homocysteinu, udržuje normální funkci imunitního systému, podílí se na procesu dělení buněk, má příznivé účinky na snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální psychické činnosti.Vitamín D3 - podílí se na procesu dělení buněk, napomáhá udržovat imunitní systém, udržuje normální stav kostí, zubů a činnosti svalů, působí na vstřebávání / využití vápníku a fosfotu, který je potřebný pro růst a vývin kostí u dětíJód - přispívá k normální činnosti nervové soustavy, rozpoznávacím funkcím, normálnímu stavu pokožky, tvorbě hormonů štítné žlázy a k její činnosti, podporuje růst dětiVitamín B1 - pomáhá energetickému metabolismu a psychické činnosti, pomáhá činnosti srdce a nervové soustavyVitamín B2 - napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání, pomáhá energetickému metabolismu, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, udržuje normální stav pokožky a zraku, má pozitivní vliv na tvorbu červených krvinek a činnost nervové soustavy, napomáhá stavu sliznic a přispívá metabolismu železaVitamín B3 - udržuje normální stav sliznic, snižuje míru únavy a vyčerpání, hraje roli v činnosti nervové soustavy, přispívá k energetickému metabolismu, snižuje míru únavy a vyčerpáníKyselina pantothenová  - Vitamín B5 - přispívá k normální syntéze a metabolismu stereoidních hormonů, vitamínu D a některých neurotransmiterů, napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání, pomáhá energetickému metabolismu a přispívá mentální činnostiVitamín B6  - napomáhá činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, reguluje hormonální aktivity. Podporuje normální syntézu cysteinu. Má pozitivní vliv na tvorbu červených krvinek a činnost nervové soustavyVitamín B12 - přispívá k činnosti nervové soustavy, působí na metabolismus homocysteinu, napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání, hraje roli v tvorbě červených krvinek, podílí se na procesu dělení buněk, napomáhá funkci imunitního systému a psychické činnostiBiotin (vitamín H) - pomáhá energetickému metabolismu a psychické činnosti, udržuje normální stav sliznic, vlasů a pokožky, přispívá činnosti nervové soustavy a metabolismu mikroživinVitamín C - přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Pomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem, snižuje míru únavy a vyčerpání. Zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Podporuje činnost nervové soustavy a psychické činnostiVitamín E - pomáhá chránit buňky před oxidativním stresemSelen  - působí příznivě na tvorbu spermií, napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podporuje funkci imunitního systému. Působí příznivě na činnost štítné žlázyŽelezo - podílí se na procesu dělení buněk, podporuje normální tvorbu červených krvinek a hemoglobinu, přenosu kyslíku v těle a energetickému metabolismuZinek  - působí příznivě na plodnost a reprodukci, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi, napomáhá udržovat imunitní systém, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, má pozitivní vliv na procesu dělení buněkDávkování a způsob užití*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchDávkování1 tobolka jednou denně, nejlépe ráno přibližně 1 hodinu po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.Vitamíny užívejte po celou dobu druhého a třetího trimestru těhotenství a po celé období kojení.V případě potřeby doplnění hořčíku doporučujeme zajistit si Yarilo MG - Magnézium a vitamíny pro ženy.SloženíSložení: Nutriční informace - Obsah v 1 tobolceAktivní folát Quatrefolic® - 600µg, Omega 3 (DHA) - 200mg, Vitamín D3 - 15µg, Jód - 150µg, Inositol - 10mg, Vitamín B1 - 1,3mg, Vitamín B2 1,5mg, Vitamín B3 (niacin)- 16mg, Vitamín B5 (kyselina pantothenova) - 6mg, Vitamín B6 - 1,9mg, Vitamín B12 - 3,5µg, Vitamín H (biotin) - 60µg, Vitamín C - 130mg, Vitamín E - 13mg, Selen - 15µg, Zinek - 9mg, Železo - 13mg. DHA (olej z mikrořas Schizochytrium sp. (prášek)); vitamín C (kyselina L-askorbová); jedlá želatina; fumarát železnatý; vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát); plnidlo: fosforečnan vápenatý; vitamín B3 – niacin (nikotinamid); protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; oxid zinečnatý; myo-inositol; kvasnice obohacené selenem; vitamín B5 (D-pantothenan vápenatý); vitamín D3 (cholekalciferol); vitamín B12 (kyanokobalamin); vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid); vitamín B2 (riboflavin); vitamín B1 (thiamin-hydrochlorid); aktivní folát Quatrefolic® (glukosaminová sůl kyseliny (6S)-5-methyltetrahydrolistové); jodid draselný; vitamín H (D-biotin).UpozorněníNepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Výrobek je určen pro dospělé ženy. Neužívejte, pokud je obal poškozený. Neužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na nějakou složku výrobku.Důležité informaceYARILO 2 je zaregistrovány na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk.Balení: 30 tobolek po 500 mgSkladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě chráněném před zdroji tepla.Minimální trvanlivost do: Datum uvedeno na obalu, spotřebujte do: Datum uvedeného na obaluDatum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok).Yarilo® je registrovaná ochranná známka AXONIA, a.s.Výrobce/distributor : AXONIA, a.s. Česká republikaQuatrefolic® a logo Quatrefolic® jsou ochrannými známkami společnosti Gnosis. 

Ústní bavlněná rouška Hvězdičky tmavě modrá, L
55 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ústní bavlněná rouška Hvězdičky tmavě modrá, L
55 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Velmi kvalitní designová dvouvrstvá bavlněná rouška s měkkými pleteninovými gumičkami, které lze upravit na potřebnou délku. Ergonomický střih „maska“ , velikost pro pro větší hlavu. Rouška dokáže zachytit kapénky při kašli nebo kýchání, kterými se šíří virová i bakteriální onemocnění a omezí tak možnost přenosu na vaše okolí. Zároveň poskytuje alespoň částečnou ochranu i pro vás. Roušku využijete nejen v době nemocí, ale pomůže také v prašném prostředí a při zvýšených smogových podmínkách (zejména astmatikům), nebo poslouží jako ochrana pro osoby se sníženou imunitou, kteří by se měli chránit nepřetržitě. Bavlněná rouška je opakovatelně použitelná, díky kvalitnímu materiálu ji můžete bez problému vyprat na 60 °C, doporučujeme bavlněnou část propařit žehličkou.

3MK Lens Protect 4x ochranné sklo na kameru iPhone 13 Pro Max
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
3MK Lens Protect 4x ochranné sklo na kameru iPhone 13 Pro Max
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje 4ks ochranných skel na kameru. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 7H

McKinley Nell AQX Winter Boots Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Nell AQX Winter Boots Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská zimní obuv McKinley Nell AQX Winter Boots Kids nabízí přesně to, co mladé nohy potřebují. Teplá podšívka, hliníková izolace a voděodolná membrána chrání před chladem, blátem a sněhem. Tvarovaná EVA stélka, mezipodešev, podešev vyrobená z termoplastické pryže a fleecový podšívkový materiál zajišťují optimální komfort. Propracovaná konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost. Tboty jsou ošetřeny ochranou špičky a paty. Vrchní materiál: 75% PU / 25% pletenina Podešev z termoplastické pryže Teplá fleecová podšívka Stélka potažená hliníkem Ploché šněrování Ochrana špičky a paty

Dětské holínky Demar - STORMER PRINT 0030 B - krokodýl, zelená Barva: Zelená, Velikost: 30-31
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Chlapecký celorozepínací svetr Kilpi REGIN-JB tmavě šedý
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Chlapecký celorozepínací svetr Kilpi REGIN-JB tmavě šedý
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecký celorozepínací svetr Kilpi REGIN-JB tmavě šedý Dětský svetr Kilpi REGIN-JB má své tradiční místo v naší kolekci, protože si ho děti oblíbily kvůli hřejivému materiálu OPTI-HEAT, který chrání před chladem a má efektní žíhaný vzor. Svetr se hodí jak na venkovní hry, výlety, tak do školy. Praktičnosti napomáhá celorozepínání, dvě zipové kapsy a vysoký límeček.Vlastnosti produktupohlaví: Junioři chlapciSport: KILPI DO MĚSTA, TURISTIKA A CESTOVÁNÍSpecifikace: OPTI-HEATPovrch tkaniny: HřejícíStřih: RegularKapsy: 2 hlavní kapsyZipy: PlastovéLímec: Vysoký límecSložky materiálu: 100% POLYESTER Mikiny a svetry » Svetry » Chlapecký celorozepínací svetr Kilpi REGIN-JB tmavě šedý

Prorino Potency powder 7sáčků
355 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prorino Potency powder 7sáčků
355 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Probuďte v sobě sexuální touhu a sílu s rozpustným nápojem na lepší potenci pro muže Prorino. Obsahuje L-Arginin, ženšen, macu, taurin a další látky, které mají vliv na zlepšení erekce a zvýšení libida. L-Arginin je aminokyselina, která má významný vliv na kardiovaskulární systém. Je nezbytná pro vznik oxidu dusnatého, který je důležitý pro průchodnost...

American Club GC06-21 bílé dívčí polobotky
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
American Club GC06-21 bílé dívčí polobotky
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Stélka je vyrobena z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 260 gDívčí celoroční tenisky.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Czech made Dětská obuv art. 555 1 papučky
320 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Czech made Dětská obuv art. 555 1 papučky
320 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční domácí a přezůvková obuv.Obuv je celá vyrobena z textilního materiálu.Papučky mají certifikát zdravotní nezávadnosti "Žirafa".UPOZORNĚNÍ! Obrázky jsou pouze ilustrativní, každá velikost má různé barvy a motivy.Dětské přezůvky.Barva: Mix - různé velikosti mají různé barvyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

Prestige Moleda M86808 černé
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prestige Moleda M86808 černé
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Legendární Prestižky od českého výrobce. • Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.• Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbu• Podšívka: textil• Podešev: dvoukomponentní pružný PU nástřik• Obuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012

Svorto Podpatěnka korekční 0,5 cm
85 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Svorto Podpatěnka korekční 0,5 cm
85 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Podpatěnka korekční se využívá při vyrovnání rozdílu délky dolních končetin. Je vyrobena z přírodního korku. Vrchní nášlapná část je potažena přírodní usní. Kvalitní samolepicí fólie zajistí podpatěnku proti posunu. Vzhledem k vnitřnímu prostoru obuvi, její konstrukci a výšce paty je vhodné použití do maximální výšky rozdílu 2 cm. Balena je po jednom kuse. Výška 0,5 cm.

Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip černé
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip černé
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské vyvýšené důchodky jsou z vnitřní části opatřeny ovčí vlnou. Jou vhodné pro celoroční užití, jelikož merino vlna je termoregulační. Důchodky jsou vyrobeny českou tradiční značkou vlnka. Dámské důchodky z ovčí vlny jsou vhodné pro použití jak ve vnitřním, tak i ve venkovním prostředí, proto se stanou oblíbenými právě u těch z Vás, kteří bydlíte v domku, nebo rádi jezdíte na chalupu. Zejména díky kvalitnímu kovovému zipu, který lze snadno rozepnout přes celý nárt bude vaše obouvání hračka. Nová pevná protiskluzová podrážka umožní bezproblémově vycházet před dům i v Zimním období, kdy má snad každý obavy z uklouznutí! Podrážku jsme speciálně navrhovali tak, abychom především zmíněným problémům předcházeli. Důchodky jsou vyráběny za pomoci nejmodernějších technologií, kde výsledek považujeme za stabilní, pohodlnou a především bezpečnou obuv.Zimy se nemusíte bát, z vnitřní části jsou důchodky vystlány Ovčí vlnou Merino. Jedná se o materiál získáván ze střižení mladých ovcí ve fázi, kdy je ovčí vlna nejjemnější a považuje se za nejkvalitnější možnou variantu tohoto přírodního materiálu. Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší. Zajista oceníte, že jsou ovčí důchodky vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku, podpoříte českého výrobce. Vnější materiál: FilcVnitřní materiál: 100% Ovčí vlna merino

Vlnka Vložky do bot letní s kokosovým vláknem
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Vložky do bot letní s kokosovým vláknem
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Přírodní a hygienická stélka těchto vložek s kokosovým vláknem zaručuje výborné deodorační vlastnosti. Tyto vložky jsou nepostradatelným doplňkem pro namáháné a unavené nohy a vhodné právě pro teplé letní měsíce. Vložky do bot s kokosovým vláknem mají přírodní hygienickou stélku a jsou tak vhodné pro intenzivně zatěžované nohy. Kombinace froté bavlny a kokosového vlákna mají za následek výbornou deodorační a aromatickou vlastnost těchto vložek. Vložky jsou ideální jak pro běžnou chůzi, tak i pro sportovce a turisty.

Moneta Dětské ortopedické vložky Panda - 30
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moneta Dětské ortopedické vložky Panda - 30
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské ortopedické vložky Panda - 30 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Bennon BOMBIS S1 ESD NM Yellow
1 589 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon BOMBIS S1 ESD NM Yellow
1 589 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní ESD non-metalický sandál s kompozitní tužinkou, která chrání prsty chodidla. Obuv je taktéž vybavena protiokopovou ochranou špice a gelovou anatomicky tvarovanou ESD-stélkou, která podepírá podélnou a příčnou klenbu. Silná vrstva gelové výplně v oblasti paty tlumí nárazy, příznivě působí při dlouhodobém nebo nadměrném zatížení chodidla při statické poloze i dynamickém pohybu. • Doporučené použití: EPA prostory, suché vnitřní prostory, suché venkovní prostředí• vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie MESH• podšívka: mikrovlákno + textilie MESH• stélka: anatomicky tvarovaná SUPREMA Gel ESD• podešev: EVA/pryž CORN• tužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC HRO

Vlnka Pánské protiskluzové bačkory káro
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Pánské protiskluzové bačkory káro
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Předností u protiskluzových bačkor jsou gumy v oblasti nártu, které zajišťují rezervu při náhlém otoku chodidel. Protiskluzové bačkory jsou stabilní, pohodlné a prostorné. Velkou výhodou je, že díky kvalitní podrážce se považují za bezpečnou obuv i pro starší osoby. Nová pevná protiskluzová podrážka Vám umožní bezproblémově vycházet před dům i v zimním období bez obav z upadnutí.Díky prodyšnému filcu v povrchové části efektivně větrají a tím pádem je možné boty nosit i celoročně. Celkový tvar a struktura bačkor je navržena dle moderních technologií pro osoby s otoky chodidel, vysokým nártem a haluxy.Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál:Podrážka: PolyuretanPovrchový mat: Prodyšný filc

Groovy Pantofle Harley Quinn - Birds of Prey
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Groovy Pantofle Harley Quinn - Birds of Prey
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pantofle Harley Quinn - Birds of PreyPlyšové bačkůrky se srdíčky si nemůže obout nikdo jiný než samotná Harley Quinn. Potěšte sebe nebo své blízké originálním dárkem, pantofle Harley Quinn rozhodně nesmí chybět na nohou žádné fanynce této jedinečné postavy.velikost: EU 38 - 41 / UK 5-7 / US 6-8materiál: fleeceprotiskluzová podrážka

Bennon CAMMO Low
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon CAMMO Low
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehká outdoorová polobotka s maskáčovým (camouflage) vzorem. Vrchový materiál této obuvi je vyroben z voduodpuzujícího softshellového materiálu, dále jsou boty vybaveny protiokopovou pryžovou špicí chránící botu před mechanickým poškozením. Zpevňující PU komponent v oblasti paty zajišťuje lepší stabilitu chodidla při chůzi v náročnějším terénu a zároveň má i ochrannou funkci, tzn. zvyšuje odolnost boty vůči prodření.Uvnitř této obuvi naleznete velmi pohodlnou vložku do bot ABSORBA XTR ESD Insole, která má tvarovanou patní misku tlumící nárazy na patní kost. Výhodou této stélky je, že obsahuje aktivní uhlí, jež má antibakteriální účinek a vaše chodidla zůstanou déle svěží.Díky výše uvedeným vlastnostem je obuv vhodná pro outdoorové aktivity, sport a turistiku.• vrchový materiál: Softshell• podšívka: textilie MESH• stélka: ABSORBA XTR• podešev: EVA/pryž VARAN

SAPHO XB100 X-Round black dávkovač mýdla, mléčné sklo/černá, 230 ml
1 132 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Elegantní skleněný dávkovač doplněný kovovým černým držákem vyřeší věčný problém s odkládáním mýdla. Díky minimalistickému neutrálnímu vzhledu zapadne do interiéru všech koupelen. Instaluje se přivrtáním na zeď nebo nalepením na obklady.

MG 9H ochranné sklo na TCL 30 Plus
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG 9H ochranné sklo na TCL 30 Plus
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Dámská softshellová mikina Nordblanc Cove NBSSL7656_CRN
2 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámská softshellová mikina Nordblanc Cove NBSSL7656_CRN
2 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská softshellová mikina Nordblanc Cove NBSSL7656_CRN Softshellová mikina kombinuje pohodlí mikiny s výhodami bundy. Je vyrobena ze softshellu, který je na povrchu odolný a s teplým fleecem uvnitř. Mikina není vybavena membránou a tedy není nepromokavá, přesto díky technologii DWR odpuzuje vodu. Je lehce strečová, neomezuje v pohybu a je velmi pohodlná na nošení. Funguje skvěle jako hřejivá mezi vrstva nebo jako vnější vrstva do chladných nedeštvých dní.BENEFITYOdolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Nízká váhaOdlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu. VodoodpudivéChrání povrch před průnikem vody a odpuzuje vlhkost vzduchu.MATERIÁLY A ÚDRŽBAMateriál: 88% polyester 12% elastanPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.TECHNOLOGIESOFTSHIELD®Softshellový měkký materiál, který se díky svým vlastnostem a elasticitě dokonale hodí pro outdoorové aktivity. Zamilujete si jeho spolehlivou voděodolnost, prodyšnost a výjimečnou větruvzdornost. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská softshellová mikina Nordblanc Cove NBSSL7656_CRN

Mammut Kento Tour High GTX M 40 ⅔ EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Mammut Kento Tour High GTX M 40 ⅔ EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mammut Kento Tour High GTX M zaujme jako horolezecká bota s vynikající přilnavostí a minimální hmotností díky podrážce vyvinuté speciálně firmou MAMMUT a Vibram. Mastrotto štípaná kůže. Díky membráně Gore-Tex je bota voděodolná a prodyšná, zatímco vylepšený design slibuje optimální přizpůsobení vašim nohám. Je to technická horolezecká bota pro dobrodružství zaměřená na výkon. Předtvarované konstrukce jazyka Hybridní skořepina: Směs pružných vnitřních a tuhých vnějších materiálů pro větší pohodlí a dobrou přizpůsobivost Dvouzónové šněrování: Individuální dvouzónové šněrování lze přizpůsobit člověku a podmínkám Řízení pohybu: Zesílený, pružný vnitřek vám brání zvrtnutí kotníku při zachování plné svobody pohybu 3D memo pěna Vyvýšený gumový límec pevná deska Kompatibilní se sponou na kočku GORE-TEX® Performance Comfort, vibram® Hexa Tech

AQUALINE SB202 Samba mýdlenka, mléčné sklo, černá
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AQUALINE SB202 Samba mýdlenka, mléčné sklo, černá
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tato mýdlenka v moderním tvaru bude slušet každé koupelně. Kombinace mléčného skla a černého kovu působí elegantním dojmem. Instaluje se navrtáním do zdi.

Keen KOVEN WP W steel grey/african violet
2 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Keen KOVEN WP W steel grey/african violet
2 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nízká trekovka Koven WP je novinkou v kolekci KEEN. Svršek z voděodolné kůže a prodyšné síťoviny, prodyšná membrána KEEN.DRY, vyjímatelná anatomicky tvarovaná EVA vložka, TPU stabilizátor v patní části mezipodešve pro výrazné zvýšení stability, EVA mezipodešev, gumová podešev se 4 mm hlubokým vzorkem. Typ produktu trekové botyvhodné pro aktivity Cestování, Turistika, Volný časmembrána Anozapínání tkaničkysvršek voděodolná kůže, síťovinapodšívka KEEN.DRYmezipodešev EVA

DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme vám Holínky DUNLOP Pricemastor - klasické, vysoké holínky, které kombinují praktičnost a profesionální ochranu bez kompromisů. Pokud hledáte spolehlivou obuv s vynikajícím poměrem cena / kvalita, pak jsou tyto holínky ideální volbou.Svršek holínek je vyroben z kvalitního PVC materiálu, který se vyznačuje vysokou odolností proti vodě. To znamená, že vaše nohy zůstanou suché i v nejnepříznivějším počasí, a vy se tak můžete plně soustředit na svou práci nebo aktivity venku.Holínky DUNLOP Pricemastor mají jednoduchou, avšak efektivní konstrukci bez kovových komponentů, což je činí bezpečnými a vhodnými pro prostředí, kde je důležité minimalizovat riziko. Jsou navrženy pro venkovní nošení a jsou ideální volbou pro méně náročnou zemědělskou práci. Bez ohledu na to, zda pracujete na poli, v zahradě nebo jiném venkovním prostředí, můžete se spolehnout na tyto holínky pro jejich spolehlivost a trvanlivost.Barva černá dodává holínkům profesionální a elegantní vzhled, který se hodí do různých pracovních prostředí. Vysoké provedení poskytuje dodatečnou ochranu nohou a kotníků, což je užitečné při práci na nerovném terénu nebo v mokrém prostředí.Díky svému skvělému poměru cena / kvalita jsou Holínky DUNLOP Pricemastor skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou, odolnou a cenově dostupnou obuv pro venkovní aktivity. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Praktické holínky pro méně náročnou zemědělskou práci

Softshellové capáčky Vyrobeniny BF modré se zvířátky Velikost: 17
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Řešíte, co obouvat v děťátku do nosítka, do kočárku či autosedačky, když ještě nechodí, a nebo teprve začíná? A na první boty je stále brzo?Pořiďte praktické softshellové capáčky od Vyrobenin - jsou kompletně ze "zimního" softshellu, který ma na vnitřní straně jemný fleece.  Ten lehce hřeje a nožky tak nebudou během jara a podzimu studené. Na spodní straně je od velikosti 19 (včetně) protiskluzová vrstva, díky které může Vaše dítě bez obav zkoušet první krůčky, aniž by mu nohy klouzaly. Capáčky jsou měkoučké - dopřejete tak vašemu dítěti maximální pohodlí.- Perfektně padnoucí "barefootový" střih kopíruje tvar nohy - špička není kulatá, ale tvarovaná tak, aby měly všechny prsty dostatek místa pro přirozený pohyb a správný vývoj- Svrchní materiál je voděodolný zimní softshell - funkční materiál, vhodný hlavně pro chladnější počasí. Neprofoukne, je voděvzdorný a lépe udrží teplotu. Parametry: 10000mm vodní sloupec /  3000g/m2/24h prodyšnost. - Stélka je podšitá černým fleecem, který eliminuje chlad od země- Veškerý materiál je atestovaný a vhodný pro děti do 3 let. - Capáčky mají okolo kotníku všitou gumu, aby dobře na noze držely. Neobsahují žádné brzdičky, které by děti mohly jakkoliv tlačit při jejich lezení.- "Podrážka" je z protiskuzu, aby v nich děti mohly trénovat první krůčky. Protiskluz je měkký stejně jako softshell, takže se ohýbá všemi směry - dítě tak cítí každou nerovnost, jako by šlo v teplých ponožkách. I tak jsou především určeny pro použití v interiéru, není je možné využívat jako boty a pokud v nich budou děti lozit nebo chodit venku, mohou se poškodit.Velikosti:Velikost 17  - vnitřní délka cca 11 cm; šířka cca 6,3 cmVelikost 19  - vnitřní délka cca 12 cm; šířka cca 6,8 cmVelikost 21  - vnitřní délka cca 13 cm; šířka cca 7,3 cmVelikost 23  - vnitřní délka cca 14,5 cm; šířka cca 7,7 cmVelikost 25  - vnitřní délka cca 16 cm; šířka cca 8,1 cmCapáčky jsou ručně šité, každý kus se může mírně lišit - proto uvádíme rozměr "cca". Jsou ale měkoučké a nožičkám se dobře přizpůsobí :-)Naše doporučení: Pro správné zvolení velikosti obkreslete dítěti nozičku při došlapu (dítě musí stát na nohách, aby byly zatížené) a změřte nejdelší část. K danému rozměru přičtěte 1 cm, tak aby byl v capáčku prostor navíc, tzv. nadměrek. Nadměrek by měl být ideálně 1-1,5 cm.- Capáčky jsou ručně šité v ČRDoporučená péče:Perte odděleně na 30 stupňů, program na sportovní oblečení (případně šetrný), použít speciální prací přípravek.Sušte na vzduchu (ne v sušičce) NežehleteVyhněte se bělení a chemickému čistěníNepoužívejte aviváž

Screen Glass Samsung A315 Galaxy A31 1025035
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Samsung A315 Galaxy A31 1025035
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass pro Samsung A315 Galaxy A31 Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Samsung A315 Galaxy A31 Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

CROCS-Classic digital aqua Modrá 37/38
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CROCS-Classic digital aqua Modrá 37/38
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály značky Crocs. Kroksy Classic digital aqua jsou ve stylovém modrém provedení, díky kterému vás nikdo nerehlédne. Modré sandály jsou lehké a pružné. Rekreační obuv se vyznačuje tradičním jednodílným designem, který je vyroben z materiálu Croslite. Croslite materiál je antimikrobiální syntetická pěna, která dobře eliminuje zápach a je zárukou celodenního komfortu. Letní obuv má patní řemínek, který nabízí přesnější přizpůsobení se. Perforovaný svršek má větrací otvory, které zajistí výbornou ventilaci vzduchu. Tvar stélky zvyšuje podporu klenby. Kroksy pro dámy i pány jsou výbornými společníky na dovolenou, k bazénu a na pláž. Ideální také pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: sportovní stélka zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou tvarovaná stélka dostatečná ventilace non-marking- nebarvící podrážka vodě odolné a lehké plně tvarovaná Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost Croslite™ materiál patní pásek pro bezpečné uchycení

VANS-UA SK8-Low hi-def black/white Černá 44
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-UA SK8-Low hi-def black/white Černá 44
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ADIDAS-Adilette Aqua dark blue/cloud white/dark blue Modrá 37
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Adilette Aqua dark blue/cloud white/dark blue Modrá 37
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pantofle značky adidas. Modré pantofle osloví moderním a přitom nadčasovým provedením, které je doplněno o klasické tři pruhy adidas v bílé barvě. Adidas pantofle jsou pohodlné na nošení díky polstrované stélce a mezipodešvi s pěnou Cloudfoam. Protiskluzová úprava podrážky zajistí bezpečný krok i na mokrém povrchu. Pantofle jsou ideální volbou k bazénu, na dovolenou či na pláž. Chcete-li zpestřit svůj letní outfit, značkové pantofle adidas jsou tou správnou volbou pro Vás. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: značkové pantofle tři pruhy adidas polstrovaná stélka mezipodešev s Cloudfoam protiskluzová úprava podrážky super na dovolenou i do wellness centra

ANTA-Stroeder mid blue/navy blue/luminous red Modrá 41
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ANTA-Stroeder mid blue/navy blue/luminous red Modrá 41
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Mikina s tiskem FLOWER šedá JUNIOR Mayoral velikost: 128
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Mikina s tiskem FLOWER šedá JUNIOR Mayoral velikost: 128
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mayoral dívčí mikina s tiskem na přední straně. Mikina je z velmi příjemného materiálu, na přední straně je stříbrný tisk.

Energy Grepofit 135 kapslí
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Energy Grepofit 135 kapslí
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Grepofit je unikátní preparát, který pozitivně působí na normální funkci horních cest dýchacích. Grepofit nenarušuje zdraví prospěšnou bakteriální flóru.

WHEELS MF S3 HRO SRC kotník 45 černá
2 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
WHEELS MF S3 HRO SRC kotník 45 černá
2 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU/GUMY. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

TREEN pantofel 41 černá
107 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREEN pantofel 41 černá
107 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Žabky do sprchy z materiálu EVA, měkký PVC pásek přes nárt.

RAVEN MF ESD S1 SRC polobotka 37 černá
767 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RAVEN MF ESD S1 SRC polobotka 37 černá
767 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

RAVEN MF ESD S1 SRC polobotka 44 bílá
767 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RAVEN MF ESD S1 SRC polobotka 44 bílá
767 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 39 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 39 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / guma. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

Sněhulky s přezkami zlaté MINI Mayoral velikost: 28
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sněhulky s přezkami zlaté MINI Mayoral velikost: 28
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mayoral dívčí koženkové sněhulky s kožíškem a přezkami.

Salomon Outrise Mid GTX W 37 1/3 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Outrise Mid GTX W 37 1/3 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv Salomon Outrise Mid GTX W, která zvládne všechno. Spojuje to nejlepší z obou světů, od atletické lehkosti a pohodlí až po outdoorovou připravenost, a přizpůsobí se každému dobrodružství, do kterého se pustíte. Se správnou rovnováhou nositelnosti, vodotěsné ochrany a nekompromisního pohodlí. Vyšší manžeta na této verzi se středním střihem bezpečně obepíná váš kotník. Určení: lehčí turistika, mixový trail Lehká a agilní: Vyznačuje se lehkou a atletickou siluetou pro optimální víceúčelovou přizpůsobivost Měkké pohodlí: Navrženo tak, aby se na noze cítili super pohodlně Vodotěsná ochrana GORE-TEX a spolehlivý grip pro každý vnější scénář. Navíc, vyšší manžeta, která zajišťuje váš kotník a chrání před blátem a kameny PODRÁŽKA: All Terrain Contagrip® je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Mezipodešev: Fuze Foam, která se skládá z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, poskytuje plynulejší, ale dynamický krok SVRŠKOVÝ MATERIÁL: Syntetický svršek - Syntetický svrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý - Speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Syntetická podšívka VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ - drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení Stélka: recyklovaný materiál - stélka je založena na inovativní technologii S.Café® a je vyrobena z kávové usazeniny, která skvěle zvládá vlhkost a reguluje zápach UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem PFC free Drop: 9 mm (pata: 20,5mm, špička: 11,4mm) Hmotnost: 281 g

Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Trepky - krémová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Trepky - krémová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Naše velmi oblíbené nazouváky "Trepky”, které jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, jako je korek a pravá kůže. Anatomicky tvarovaná stélka z přírodního korku pomáhá ke tvarování chodidla a správné pozici klenby. Podrážka těchto nazouváků je tvarována tak, aby byl každý váš krok pohodlný a navíc je protiskluzová. Trepky se hodí spíše pro nízký nárt.Parametry:Určení: DámskéBarva: KrémováRoční období: LetníČinnost: VolnočasováDruh zapínání: Bez zipuZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: TrepkyIndex ziskovosti: 301

Vital Country Spirulina tablety BIO Množství: 100 g
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vital Country Spirulina tablety BIO Množství: 100 g
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bio spirulina tablety (240 - 1300 tablet)Spirulina je jednobuněčná modrozelená sladkovodní řasa, kterou řadíme mezi superpotraviny, jelikož je zdrojem cenných vitamínů, minerálních látek a antioxidantů. Jednou z klíčových vlastností spiruliny je její schopnost vázat na sebe těžké kovy, což ji činí neocenitelnou při detoxikaci organismu a podpoře imunity.Spirulina je oblíbeným doplňkem stravy mezi vegetariány a vegany díky svému skvělému aminokyselinovému spektru, které z ní činí jeden z nejkvalitnějších zdrojů rostlinných bílkovin. Tato superpotravina je také často využívána pro podporu hubnutí či detoxikaci.Naše Spirulina pochází z bio ekologického zemědělství, což zaručuje její vysokou čistotu. Spirulinové tablety jsou vyráběny šetrným lisováním a neobsahují žádná pojiva, což zachovává její kvalitu.Doporučené dávkováníDospělý zdravý člověk 3 g (cca 7 - 12 tablet) denně. Doporučujeme začít menšími dávkami a během týdne můžete dávku postupně navyšovat. Tabletky můžete jíst nalačno i během jídla. Můžete je cucat či polykat celé, anebo rozkousat a polknout. Tabletky vždy důkladně zapijte a pitný režim zvyšte i během dne. Obsahuje vitamín K, proto se v případě, že užíváte léky na ředění krve např. Warfarin, nejprve poraďte o užívání spiruliny s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.Složení100% řasa Spirulina - Arthrospira platensis (tablety)**Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1465 kJ / 350 kcalTuky5,9 g    z toho nasycené mastné kyseliny1,1 gSacharidy10,5 g    z toho cukry3,0 gBílkoviny60,0 gSůl0,9 gKolik tablet obsahuje naše balení100 g balení Spiruliny obsahuje 240 - 260 tablet250 g balení Spiruliny obsahuje 600 - 650 tablet500 g balení Spiruliny obsahuje 1200 - 1300 tabletUpozorněníObsahuje vitamín K, proto se v případě, že užíváte léky na ředění krve např. Warfarin, nejprve poraďte o užívání spiruliny s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék a nemá schválené léčivé účinky. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy.Země původuČína (mimo EU)SkladováníSkladujte v suchu a temnu do 20°C nevystavujte přímému slunečnímu záření.Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. 

Dívčí holínky WOLF - Y2202A, růžová / myšky Barva: Růžová, Velikost: 35
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí holínky, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou

Pracovní obuv ARDON®FARM HIGH žlutá | G4014/38/N
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pracovní obuv ARDON®FARM HIGH žlutá | G4014/38/N
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

pracovní kožená kotníková obuv "farmářka", svršek z kvalitního nubuku, pryžová podešev, bez ochranných vlastností, materiál: nubuk, podešev: pryž, norma: EN 20347, velikosti: 38 - 48, váha: 716 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: žlutá

Bezpečnostní obuv ARDON®TRIMMER S1P | G3281/41
1 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TRIMMER S1P | G3281/41
1 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní sandál, sportovní design, praktické jednobodové utahování pro nastavení šířky , zpevnění špice, paty a oblasti kotníku , s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou , bez kovových součástí, materiál: semišová kůže, textilie, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 574 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Prahové lišty Mercedes B-Class 2019- (W247, matné, zadní)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty Mercedes B-Class 2019- (W247, matné, zadní)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahové lišty vozu Mercedes B-Class jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochrana střechy Roof Saver Land Rover Range Rover Evoque 2019-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Land Rover Range Rover Evoque 2019-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Livex 410 černá nubuk pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Livex 410 černá nubuk pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Plátěné tenisky s gumovou špičkou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Plátěné tenisky s gumovou špičkou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Plátěné tenisky s gumovou špičku patří mezi módní stálice, které se velmi snadno kombinují. Praktické pro různé příležitosti, spojují pohodlí a jednoduchý styl. Z prodyšného textilu. Jazyk a tkaničky pro nastavení na míru. Pevný opatek. Pružná a protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 39
49 839 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Flores 04
30 989 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ADIDAS ORIGINALS-Nizza Platform Mid core black/semi pink glow/cloud white Černá 36 2/3
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Stylové tenisky s trendy nápisem na podrážce, který v překladu znamená „Svět potřebuje lásku“. Vyjádřete svůj styl těmito trendy plátěnkami adidas, které vznikly ve spolupráci s graffiti umělcem André Saraivem. Černé tenisky mají vyšší střih a vázání na šňůrky. Výhodou je také pogumovaná špička, která prodlužuje jejich životnost a chrání Vaše prsty.Značkové botasky v černé barvě doplňují růžové detaily jako výšivka na boku, jazyku a korálek na šňůrkách. Mají pryžovou podrážku, která má dobré přilnavé vlastnosti. Jsou na jemné platformě. Botasky dámské byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Pokud rádi poutáte pohledy, tyto plátěnky adidas originals jsou pro Vás správnou volbou. Detaily produktu:černé plátěné adidasvyšší střihpogumovaná špičkatrendy design ve spolupráci s graffiti umělcem André Saraivemvázání na šňůrkyrůžové detailypryžová podrážka s nápisem "Svět potřebuje lásku"platformavyrobeno iz recyklovaných materiálů

Wojtylko 3BA1019 modré dívčí polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 3BA1019 modré dívčí polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Stélka je vyrobena z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 320 gDětské růžové tenisky.Barva: Modrá-světle/šedáVnitřní materiál: Kůže/textilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

GEOX Kotníkové kožené kozačky GEOX, černé
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Kotníkové kožené kozačky GEOX, černé
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníkové kožené kozačky GEOX se skvěle hodí k romantickým šatům i pohodným džínům. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Jedinečné pohodlí díky speciálnímu systému tlumení nárazů při došlapu. Zapínání na tkaničky + kovová očka + vnitřní zip. Členitý střih svršku. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro ležérní eleganci tu jsou stylové kožené pánské mokasíny. Perfektně kopírují křivky chodidla. Kontrastní prošití. Pevný opatek. Pohodlné vypodložení kolem kotníku.

Polokozačky z kožené usně, na podpatku
3 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Polokozačky z kožené usně, na podpatku
3 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tuto sezónu by Vám neměly chybět polokozačky z kvalitní kožené usně, které se postarají o módní vzhled a zároveň příjemně zahřejí. Z kvalitní pravé kůže. Hřejivá fleecová podšívka. Na vnitřní straně zip. Pěkné prošití. Poutko pro snadné obutí. Podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Koženou useň ošetřete speciálním kartáčkem.

Plátěné pohodlné tenisky Natural World
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Plátěné pohodlné tenisky Natural World
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadno se obouvají a my je pro Vás máme v 5 barvách. Pružné zapínání. Kovová očka. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

PUDU pantofel černé - 37
312 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PUDU pantofel černé - 37
312 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Korkové pantofle s podrážkou z pěnové pryže a koženým svrškem.

McKinley Zonia 22 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Zonia 22 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské sandály mají speciální dětský střih s přidanou ochranou prstů, takže si děti mohou užívat léto plnými doušky. Materiál podešve tlumí nárazy a poskytuje pohodlí. Textilní podšívka a stélka  Materiál: polyuretan, síťovina, guma Měkká stélka z mikrovlákna Tlumící mezipodešev EVA Podrážka z termoplastické gumy

ADIDAS-Nebzed dark blue/footwear white/lucid blue Modrá 39 1/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Nebzed dark blue/footwear white/lucid blue Modrá 39 1/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky v moderním designu jsou vhodné pro volný čas a sportovní aktivity. Mají odolný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou prodyšnost pro dětské nohy. Modré tenisky mají zpevněnou špičku dodatečným materiálem, která zajistí ochranu a delší životnost sportovní obuvi. Výhodou je také tvarovaný stabilizátor paty. Botasky pro kluky mají klasický šněrovací systém. Značkové tenisky dětské jsou pohodlné díky polstrovanému límci boty a vnitřní stélce. Mezipodrážka Cloudfoam poskytne potřebné tlumení při každém kroku. Dětské tenisky disponují pryžovou podrážkou, která dobře přilne na každém povrchu. Mají lehkou konstrukci a jsou vhodné pro každodenní nošení. Chlapecké tenisky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: tenisky pro kluky lehká konstrukce prodyšný svršek zpevněná špička vázání na šňůrky polstrovaný límec boty tvarovaný stabilizátor paty pohodlná vnitřní stélka mezipodešev Cloudfoam poskytne tlumení gumová podrážka zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů vhodné pro volný čas a sportovní aktivity

MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Huawei Watch GT 2 46 mm, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na hodinky poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Zachovává všechny funkce hodinek včetně citlivosti na dotek. Hybridní sklo má tenký, ale odolný povlak. Zajišťuje křišťálovou průhlednost a dokonalou reprodukci barev. Sklo se aplikuje na displej smart hodinek a je navrženo tak, aby přesně sedělo na tvar a velikost hodinek.Hybridní sklo / fólieTento typ skla přináší novou generaci tzn. "hybridního" skla. Hybrid Glass je unikátní materiál, který je kombinací skla a folie. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Ochrana hodinekHybridní sklo je mimořádně odolné vůči poškrábání a nečistotám. Tato odolnost zajišťuje delší životnost hodinek a udržuje jejich vzhled v perfektním stavu i po delším používání. Sklo zároveň zajišťuje plnou kompatibilitu skla s ostatními doplňky, jako jsou například rámy a pouzdra.Jednoduchá instalaceInstalace skla je mimořádně jednoduchá. Nejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti:• Chrání displej hodinek• Chrání vaše inteligentní hodinky před poškrábáním• Neovlivňuje citlivost obrazovky• Poskytuje dokonalou transparentnost• Nezasahuje do kvality zobrazovaného obrazu• Kompatibilní s pouzdry na hodinky• Materiál: kombinace tvrzeného skla a PET fólie

Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-800283-7500 Velikost: 36
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-800283-7500 Velikost: 36
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí bačkory - balerínky Superfit Bonny 1-800283-7500 v zelené barvě s motivy hvězdiček, jednorožců a perleťovou podrážkou, která nebarví.- Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, světlá, nedělá šmouhy, je tak vhodná do školy i školky :)- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,3 cm25 - 16,0 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,7 cm30 - 19,4 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,2 cm34 - 21,6 cm35 - 22,4 cm36 - 23,1 cm37 - 23,5 cm38 - 24,1 cm

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - All Black Velikost: 38
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - All Black Velikost: 38
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Materiál: Svršek: textil Podšívka: textil/mikrovlákno Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Portugalsko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb v letních měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu do města i na workout podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) praktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte k batohupodešev Activegrip je stvořená nejen pro chůzi, ale i sporty, které vyžadují balancnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Ženšen pravý - kořen řezaný - Panax ginseng - Radix ginseng 50 g
265 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ženšen pravý - kořen řezaný - Panax ginseng - Radix ginseng 50 g
265 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ženšen pravý - kořen řezaný - Panax ginseng - Radix ginsengUsušený řezaný kořen ženšenu pravého (Panax ginseng), známý také jako bílý všehojový kořen. U ženšenu se uvádí zejména jeho široké spektrum pozitivního působení v oblasti duševního zdraví.Příznivé účinky ženšenu:duševní stav a výkon, koncentrace, koordinace,pomáhá ve stresových situacích,fyzický stav a výkon,antioxidant,normální činnost svalů,správná funkce imunitního systému.erekce.PoužitíKořen ženšenu můžete použít k výrobě odvaru.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Dívčí bačkory Peon Puntík MI/009 JA Velikost: 21
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí bačkory Peon Puntík MI/009 JA Velikost: 21
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí papuče Peon MI/009 JA ve světle růžové barvě s černými puntíky a kytičkou. Mají jednoduché zapínání na suchý zip a jsou tak ideální volbou jako přezůvka do školky nebo domácí obuv. Balerínky se díky pásku snadno nazouvají. Podrážka je neklouzavá, nedělá šmouhy na podlahách, a díky drobným otvorům v podešvi a vyjímatelné kožené stélce jsou tyto botičky dobře prodyšné. Vyjímatelná kožená stélka s aktivním uhlím proti bakteriím a mírnou podporou podélné klenby zajistí hygienické a zdravé obutí. Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.- Sednou na: normálně široké i širší nohy- Zapínání: suchý zip - velcro pásek- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: lepená, velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou- Stélka - vyjímatelná, antibakteriální, pěnová s koženým nášlapem a mírným klínkem pro podporu klenby, ventilační otvory pro lepší prodyšnostSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil,stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 12,1 cm21 - 13,1 cm22 - 13,5 cm23 - 14,1 cm24 - 14,8 cm25 - 15,3 cm26 - 15,7 cm27 - 16,6 cm

Tommy Hilfiger dámské smetanové pantofle - 40 (AF4)
1 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger dámské smetanové pantofle - 40 (AF4)
1 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské smetanové pantofle od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - syntetika                 vnitřek - syntetika                 podešev - syntetika

Postel PRINCCE 140 Eltap Sola 04 - sv.šedá
23 347 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel PRINCCE 140 Eltap Sola 04 - sv.šedá
23 347 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel PRINCCE je působivá a luxusní postel, která Vám zajistí nejen dokonalý spánek, ale i další dekorativní prvek v ložnici. Postavená je na pevném kovovém rámu, který zaručuje spolehlivou odolnost a stabilitu. Je vybavena pěnou T25, která poskytuje pohodlnou oporu celému tělu a zajišťuje klidnou relaxaci. Praktický úložný prostor na lůžkoviny je skvělým řešením pro uložení dalších věcí.Ozdobné tupírování na posteli je detail, který dodává eleganci. Postel je dostupná v široké barevné škále i několika typech čalounění. Bez matrace. Doporučujeme dokoupit kvalitní matraci o rozměru 140x200 cm z naší nabídky.Potahový materiál: Royal 01 (látka)Royal 18 (látka)Royal 20 (látka)Lukso 10 (látka)Lukso 35 (látka)Lukso 40 (látka)Softis 11 (ekokůže)Softis 17 (ekokůže)Softis 29 (ekokůže)Softis 33 (ekokůže)Sola 04 (plyš) Sola 06 (plyš) Sola 18 (plyš) Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:kov / látka / pěna T25Rozměry:šířka: 181 cmhloubka: 232 cmvýška: 117 cmvýška nožiček: 1,5 cmvýška ložné plochy: 30 cmplocha na spaní: 140 x 200 cmHmotnost: 117 kgNosnost:250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

TECNICA-Makalu IV GTX Ms deep mare/somber laterie Modrá 47
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Makalu IV GTX Ms deep mare/somber laterie Modrá 47
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty speciálně navrženy pro pány. Důraz je kladen na anatomii pánské nohy. Svršek turistických bot pro pány tvoří textilní materiál v kombinaci s kvalitní kůží. Vyšší střih bot do hor zlepšuje stabilitu při zdolávání i těch náročných turistických tras. Pánské boty na turistiku mají membránu Gore-Tex, která zajistí jejich odolnost vůči vodě. Pánské vysoké turistické boty poskytují díky mezipodešvi z lehkého EVA materiálu výborné odpružení. Boty do lesa výborně tlumí nárazy, k čemuž přispívá i podrážka Vibram. Výstupky na podrážce zajišťují vysokou trakci, přilnavost i na nerovném, kamenitém či mokrém terénu. Pánské boty do lesa mají dodatečným materiálem zpevněnou špičku, patu a oblast kolem kotníku. Noha je tak stabilní po celou dobu Vaší aktivity. Trekkingové boty se vážou na klasické šňůrky kontrastní barvy doplněné o háčky pro lepší zajištění chodidla. Outdorové boty pro pány jsou skvělými společníky pro náročnou vysokohorskou turistiku a zdolávání horských hřebenů. Detaily produktu: turistická obuv kožený svršek v kombinaci s textilem vyšší střih membrána Gore-Tex Insulated Comfort Footwear zajistí nepromokavost obuvi lehká mezipodešev poskytuje odpružení a tlumení nárazů vnitřní vložka CAS Customizable - Trekking lze vytvarovat na míru vázání na šňůrky a háčky podrážka Vibram je vhodná i na vysokohorský terén boty jsou ideální pro turistiku, trekking, kempování ideální i pro myslivce EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

ADIDAS-Terrex Mid GTX Jr wonder steel/grey three/impact orange Modrá 36 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Chlapecké trekingové boty byly vyrobeny s důrazem na vynikající funkční vlastnosti. Outdoorové boty adidas Terrex patří mezi bestsellery také díky kvalitnímu technickému provedení. Hlavní výhodou trekových bot pro chlapce je membrána Gore-Tex, která zajistí optimální nepromokavost, prodyšnost a potřebnou ochranu před nepříznivým počasím. Turistické boty pro kluky mají odolný svršek z technické síťoviny. Špička a pata jsou zpevněny, aby Vám dodaly potřebnou stabilitu a ochranu chodidla. Adidas Terrex boty na turistiku disponují klasickým šněrováním, které výborně fixuje nohu v botě. Chlapecké boty do lesa mají polstrovaný límec a měkkou vnitřní stélku, která se postará o komfort při nošení. Mezipodrážka EVA garantuje spolehlivé tlumení a absorpci nárazů. Nízká turistická obuv má kvalitní podrážku Continental, která díky svým výstupkům umožní výbornou přilnavost a poskytne potřebnou trakci na nerovném terénu. Chlapecká obuv adidas je perfektní pro trekking, turistické expedice a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízké turistické boty odolný svršek zpevněná pata a špička membrána Gore-Tex ochrání v nečase vázání na šňůrky vložka OrthoLite® pro větší úroveň pohodlí mezipodešev EVA poskytne tlumení a odpružení podrážka Continental s výstupky zajistí trakci a přilnavost

Froddo G3160204 Dark Blue Velikost: 31
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo G3160204 Dark Blue Velikost: 31
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160204 Dark Blue s jednoduchým designem - tmavě modrá kůže s decentními světle hnědými detaily a novou podrážkou z přírodní gumy. Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka. Nově je jejich odolnost ještě podpořena také membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: ano, boty  jsou vybavené membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň horního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,7 cm - 6,2 cm24 - 15,6 cm - 6,4 cm25 - 16,5 cm - 6,5 cm26 - 17,1 cm - 6,8 cm27 - 17,6 cm - 7,0 cm28 - 18,4 cm - 7,1 cm29 - 18,9 cm - 7,2 cm30 - 19,7 cm - 7,4 cm31 - 20,5 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,9 cm34 - 22,6 cm - 8,0 cm35 - 23,2 cm - 8,1 cm36 - 24,0 cm - 8,8 cm37 - 24,6 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,4 cm - 9,3 cm40 - 27,2 cm - 9,5 cm

Alpine Pro ARAGE černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Alpine Pro ARAGE černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní unisex obuv ARAGE je určena zejména na běh, sportovní chůzi a ostatní sportovní i outdoorové aktivity. Mezipodešev EVA má vyšší hustotu a tím zajišťuje stabilitu a tlumení dopadů. Dokonalá pryžová podešev s VIBRAM systémem neklouže a má dlouhou životnost. Oceníte i vnitřní anatomickou PEP stélku s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Svrchní materiál je opatřený PTX membránou, která je nepromokavá a velmi prodyšná. Složení materiálu: textilie, syntetika. • mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek syntetika | textilie• úprava materiálu membrána PTXPEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTXModerní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu. Moderní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu.VibramZnačková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.

Calvin Klein pánský černý svetr
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Calvin Klein pánský černý svetr
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský černý svetr od Calvin Klein.Svetr je na zapínání a na rukávu má vyšité logo.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit

Pegres 1009 šedé pánské nadměrné pantofle
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pegres 1009 šedé pánské nadměrné pantofle
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská nadměrná domácí nazouvací obuv.Obuv je vyrobena z textilního materiálu .Váha jednoho páru: 200 gPánské nazouvací přezůvky.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 2 cm

MOON BOOT-L-Track Low Nylon WP black Černá 39
5 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MOON BOOT-L-Track Low Nylon WP black Černá 39
5 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Hledáte zimní boty v městském stylu? Nízké sněhule v černém provedení jsou tou správnou volbou. Zimní boty doplňuje menší nápis Moon Boot na boční straně. Šňůrky po celém obvodu vytvářejí trendy vzhled a jsou doplněny o kovová očka. Silnou stránkou kozaček je odolný materiál, který je navíc nepromokavý. Termoplastická mezipodešev umožní spolehlivé odpružení a protiskluzová podrážka zaručí stabilní krok za každého počasí. Moon Boot boty jsou stylovým módním doplňkem k vašemu zimnímu outfitu. Tyto kotníkové kozačky pro dámy Vás ochrání před chladem a dopřejí pocit pohodlí. Neil Armstrong sice udělal jeden malý krok, ale značka Moon Boot udělala jeden obrovský skok v obouvání. Nenapodobitelná ikona, inspirovaná přistáním na Měsíci v roce 1969. Sněhule Moon boot jsou must have botami na zimu, které nesmí chybět žádné stylové dámě. Doporučujeme koupit velikost podle těchto doporučení Moon Boot: například, pokud obvykle nosíte EU 38, vyberte si EU 39-41. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: stylový vzhled městský design ozdobná šňůrka po celém obvodu kovová očka stříbrné barvy logo Moon boot termoplastická mezipodešev výborně izoluje odolná gumová protiskluzová podrážka 100% voděodpudivé

MOON BOOT-L-Track Monaco Low WP white Bílá 41
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MOON BOOT-L-Track Monaco Low WP white Bílá 41
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Trendy sněhule okouzlí svým vzhledem všechny dámy, které milují módní kousky. Nádherný kožíšek ve vrchní části dodává kozačkám šmrnc. Zajímavým detailem je také vázání na přední straně, které sahá až po vrchní část boty. Voděodolný nylonový materiál zaručí nepromokavost. Bílé kozačky s kožíškem jsou nice to have obuví, která Vám nesmí chybět. Výrazné, krásné, stylové a trendy – to jsou hlavní charakteristické rysy holínek Moon Boot. Společnost Moon Boot navrhla kolekci unikátních kožešinových zimních bot. Sněhule Monaco Low jsou nízké boty na zimu, které jsou mimořádně stylové. Špičkové funkční materiály a tradice Moon Boot: tak se zrodily sněhule Monaco Low. Nepromokavý svršek a vnitřní polstrování zajistí tepelný komfort. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: sněhule s kožíškem nepromokavý svršek efektní šněrování odolné materiály větší nápis Moon Boot kovová očka stříbrné barvy termoplastická mezipodešev protiskluzová podrážka

Buková postýlka MICHELE s oblouky na čelech a vyřezávaným motivem, přírodní
4 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská buková postýlka v přírodní barvě.Masívní postýlka klasických rozměrů s oblouky na čelech a vyřezávaným motivem. Vyrobená z bukového dřeva vysoké kvality. Rozměr matrace 120x60 cm. Použitý materiál (bukové dřevo) je zárukou bytelnosti, dlouhé životnosti a trvanlivosti. Během celého výrobního procesu je kladen důraz na kvalitu provedení a nezávadnost použitých materiálů a nátěrů s ohledem na určení nábytku. Matrace není součásti postýlky. Charakteristika:- bukové dřevo (pevná a trvanlivá konstrukce)- vyřezávaný motiv na čele z obou stran- regulovatelný rošt (3 polohy)- použity speciální laky pro dětský nábytek- vyndávací příčky- jednoduchá montáž- váha 19 kg- přepravní Rozměry 125x68x15 cm- výška postýlky: 95,5 cm- Produkt české značkyDodáváno v demontu.

Kožené semišové sandály na klínovém podpatku, námořnicky modré
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Doplňte Váš oblíbený model krásnými sandály, které si nás získaly ažurovým vzorem. Z pravé kvalitní kůže. Geometrická perforace. Kolem kotníku pásek s pruženkou a sponou. Otevřená pata a špička. Měkká stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

PEDICONFORT Kotníkové kozačky se zipem PÉDICONFORT
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kotníkové kozačky se zipem PÉDICONFORT
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníkové kozačky se zipem PÉDICONFORT tu jsou pro Vaše pohodlí a stylový vzhled. Kotníkové kozačky Pédiconfort. Třpytivé detaily a vsadky. Na vnější a vnitřní straně zip. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Mokasíny na klínku s kovovou aplikací, zebří vzor
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Mokasíny na klínku s kovovou aplikací, zebří vzor
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro módní divoký vzhled zvolte mokasíny s originálním kovovým zdobením a zajímavým zebřím vzorem! Svršek s textilní vsadkou se zebřím vzorem a s kovovou aplikací. Postranní pruženky pro snadné obutí. Pevný opatek. Klínový podpatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro prodyšnost chodidel tu jsou kožené pružné babies, které jsou pohodlné i pro dlouhou chůzi. Z kvalitní pravé kůže. Třpytivý look. Měkká stélka Aérosemelle. Zapínání na pásek se suchým zipem pro snadné obutí. Široké, přizpůsobí s každému chodidlu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Vložky do bot, dámské, 3 komfortní zóny
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vložky do bot, dámské, 3 komfortní zóny
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Objevte radost z pohybu v každém okamžiku. Vložky do bot se 3 komfortními zónami. Zóna 1: silikon pod patou tlumí došlap. Zóna 2: kaučukové EVA vypodložení pro nožní klenbu. Zóna 3: pružná latexová výztuha pro nárt.

Froddo G3130242 Dark Blue Velikost: 42
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo G3130242 Dark Blue Velikost: 42
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené šněrovací barefoot tenisky Froddo G3130242 Dark Blue mají jednoduchý a stylový design - tmavě modrá kůže s klasickými tkaničkami a podrážka z přírodní gumy. Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával. Již vyzkoušená v sezoně podzim/zima 23, úprava opravdu pomohla a boty mají mnohem lepší výdrž.- Sednou na: normálně široké nohy, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: klasické tkaničky, díky kterým jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečená horní tkanička aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, stélka z mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - textil (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní guma v bílé barvěVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,5 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,4 cm42 - 27,9 cm - 9,8 cm

Sandále Superfit Bumblebee Lila 1-000392-8510 Velikost: 23
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandále Superfit Bumblebee Lila 1-000392-8510 Velikost: 23
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí sandálky Superfit Bumblebee 1-000392-8510 v moderním Lila odstínu.- Sednou na: úzké nožky - výrobce uvádí šířku WMS M (střední), ale bota je na drobnější úzké nožky, s nižším a normálním nártem- Zapínání: na suchý zip - pro přitažení kolem kotníku - půjdou dobře dotáhnout i na opravdu útlý kotník- Opatek: zpevněný - podporuje správné postavení nohy, omezuje šmajdání (vtáčení paty)- Podrážka: vstřikovaná (vstřikovaná přímo na svršek boty, není lepená - nerozlepí se), ohevná v přední části- Stélka: měkká, s koženým nášlapem, nevyjímatelnáSLOŽENÍ: Svršek - kůže (nubuk + velur), podšívka a stélka - hladká kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty: 21 - 13,8 cm 22 - 14,5 cm23 - 15,2 cm24 - 15,8 cm25 - 16,2 cm26 - 17,0 cm27 - 17,5 cm28 - 18,0 cm

Perforované sandály se splétaným páskem
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Perforované sandály se splétaným páskem
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní sandály vynikají perforací a splétáním! Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Postranní pruženky, díky kterým boty skvěle padnou. Vzadu zip. Pevný opatek. Stabilní, potažený klínový podpatek.

Hřejivé mokasíny "Fenja"
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Hřejivé mokasíny "Fenja"
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sametový velur s mašličkou na vnější straně, plyšově měkká hřejivá podšívka uvnitř - jednoduše elegantní a úžasně pohodlné! V těchto pohodlných mokasínách se budete cítit opravdu dobře.

Tecnica Magma S Ws 004 deep mare
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tecnica Magma S Ws 004 deep mare
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boty Magma jsou navrženy pro běh, chůzi i vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Tato lehká obuv nabízí novou a vyšší úroveňParametry:rozsah velikostí: UK 3,5 - 8,5váha: 270 g (UK 5)vrchní vrstva: Ventilated 3D meshpodšívka: Breathable mesh liningpodešev: Vibram Megagrip Litebase XO SHIELDmezipodešev: EVAvnitřní vložka: Předtvarovaná EVA

Barefoot bačkory Pegres SBF10F růžová Velikost: 21
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot bačkory Pegres SBF10F růžová Velikost: 21
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Barefoot bačkory Pegres SBF10F v růžové barvě jsou z řady Skinny a sednou na jiný typ nohy než papučky Pegres "BF01, BF03, BF01U".- Sednou na: normálně široké nožky, nižší nárt, širokou patu, široký kotník- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, misková, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika   

KAYLAND-Cross Mountain Gtx, Black/Lime Černá 43
5 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
KAYLAND-Cross Mountain Gtx, Black/Lime Černá 43
5 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Mustang 1468-301-1 bílé dámské polobotky
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Mustang 1468-301-1 bílé dámské polobotky
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Letní rekreační volnočasová obuv na šněrování.Stylové kecky Mustang pro volnočasové využití.Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním materiálem.Váha celého páru: 500 gDámské letní tenisky Mustang.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 11 cmPodpatek: 4 cm

Merrell J037848 Moab Speed 2 Gtx Cornflower
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J037848 Moab Speed 2 Gtx Cornflower
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moab Speed 2 GTX je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 GTX pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. Model s membránou Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu za nepříznivého počasí.• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí•  svršek v kombinaci Ripstop nylonu a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná podšívka• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 600 g

Dámská kabelka RIEKER H3142-QM20 černá W2
2 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER H3142-QM20 černá W2
2 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská kabelka značky RIEKER, jejíž nošení bude zábavou. Nepřehlédnutelný model můžete nosit jako crossbody, nebo přes rameno díky pásku a řetízku, který poslouží taktéž jako ozdoba. Hlavní kapsa je uzavíratelná na zip, a ve které najdeme další tři menší kapsičky pro drobnosti, doklady nebo klíče. Taška bude vhodná na procházky, kafíčko s přáteli nebo na pracovní záležitosti. Rozměry: cca V 22 cm x Š cca 28 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka není dělená Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm.

Jonap Moon dino mimi Velikost: 25
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jonap Moon dino mimi Velikost: 25
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní tenisky Jonap Moon dino mimi jsou novinkou pro jaro 2024 i s novým logem Jonap. Jsou na nové, odolné podrážce z pravé gumy, která je měkká a výborně ohebná všemi směry. Boty jsou textilní, bez podšívky, opatek mají řešený jako papučky - pata je lehce vyztužená, nemají za patou polstrovaný polštářek. Vyjímatelná stélka z paměťové pěny s textilním nášlapem pro větší pohodlí a komfort. Regulace v nártu pomocí dvěma suchými zipy.- Sednou na: normálně široké nožky, dominantní palec, nohy do tvaru ploutvičky, normální až užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: lehce zpevněný - Podrážka: ohebná, měkká, z pravé gumy- Jazyk: je volný- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 14,9 cm x 6,5 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,5 cm x 6,8 cm26 - 17,2 cm x 7,0 cm27 - 17,8 cm x 7,4 cm28 - 18,3 cm x 7,7 cm29 - 19,3 cm x 7,8 cm30 - 20,0 cm x 7,9 cm31 - 20,8 cm x 8,0 cm32 - 21,4 cm x 8,1 cm  

Dámské tenisky RIEKER 94005-80 bílá S4
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské tenisky RIEKER 94005-80 bílá S4
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Držte krok s módou ve stylu a pohodlí značky RIEKER, nádherný vzor zdobí bílý svršek a je doplněn aplikacemi s logem značky RIEKER. Šněrování usnadní obutí a také přizpůsobení se individuálním potřebám každé z Vás. Pohodlí při chůzi zajistí vyšší podešev s originálním provedením díky své flexibilitě a samozřejmostí je měkká stélka. Každým krokem oceníte komfort těchto bot a budou dokonalým doplňkem pro každý den. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.