Moneta Ortopedické vložky Relax - 47
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Moneta Ortopedické vložky Relax - 47
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ortopedické vložky Relax - 47 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Boční ochranné lišty Daewoo Nubira 1997-1999 (combi)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boční ochranné lišty Daewoo Nubira 1997-1999 (combi)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Daewoo Nubira.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Audi Q5 2008-2017 (matná)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi Q5 2008-2017 (matná)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi Q5 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Golf Plus 2008-2012 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Golf Plus 2008-2012 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Golf VI. Plus je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Manželská postel BASILIO BOXSPRINGS 160x200 cm Látka čalounění: Soft 66
22 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)Pružiny Bonell + pěna - matrace (tvrdost H3) disponuje odnímatelným hypoalergenním a pratelným potahem na 40°Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněRozměr spací plochy: (ŠxH) - 160x200cmCelkové rozměry: Výška spaní = 73cm, výška čela = 130cm, délka postele = 205cm, šířka postele = 175, topper pro dokonalý spánek = 4cmLED osvětlení, které je na dálkové ovládání a lze měnit barvy podsvícení dokoupíte viz. podobné produktyBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: viz roletkaNa čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Sawana 14
21 939 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Nubian Olej na opalování SPF 6 60 ml
56 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nubian Olej na opalování SPF 6 60 ml
56 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nubian Olej na opalování SPF 6Chraňte svou pokožku při opalování a získejte zlatavý odstín opálení s Nubian SPF 6.nízka ochrana (SPF 6)kombinace UVA/UVB filtrů – ochrana pokožky před škodlivými vlivy slunečního zářeníodolnost vůči voděsnadná a rychlá aplikacekompaktníolej z ořešáku královského – výživa pokožky a přirozená ochrana před slunečními paprskyvitamin E – antioxidant, ochrana buněk a regenerace pokožkyPoužití a důležité informacePokožku je během letních dnů třeba chránit vhodným opalovacím prostředkem. Ochranu před slunečními paprsky a zlatavý odstín získáte používáním našeho klasického oleje na opalování Nubian SPF 6 s olejem z ořešáku královského. Při pravidelném používání bude vaše pokožka nejen krásně zdravě opálená, ale dostane i potřebnou výživu, vitamin E buňky navíc ochrání a zregeneruje. Opalovací olej se rychle a jednoduše aplikuje. Olej naneste v množství 6 čajových lžiček rovnoměrně na suchou pokožku těla i obličeje 15 minut před sluněním. Vyhýbejte se oblasti kolem očí. Nanášení během dne pravidelně opakujte, zejména při nadměrném pocení či po plavání. Vyvarujte se nadměrného slunečního záření kolem poledne (11–15 h) a chraňte se oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Děti do tří let nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nadměrné slunění vážně ohrožuje zdraví. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu před slunečním zářením. Opalovací prostředek může zanechat kontaktní skvrny na textiliích a jiných materiálech. Aplikace menšího množství oleje, než je doporučeno, snižuje stupeň ochrany.

MG 9H tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 / XR
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MG 9H tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 / XR
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, ale vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla:• nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Lovien Essential Shampoo Antigiallo 250ml - Šampon proti žlutému nádechu
85 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Specifický přípravek obohacený o přímé pigmenty, který umožňuje odstranit nepříjemné žluté odlesky způsobené foto-oxidací. Šampon jemně působí na strukturu blond a šedivých vlasů a dodává jim maximální zářivost a lesk. Má i antistatický účinek.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo INT 250ml
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo INT 250ml
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Profesionální šampón Olaplex Bond Maintenance N°4 s patentovanou látkou "bis-aminopropyl diglykol dimaleát" obnovuje, posiluje a hydratuje vlasy. Dodává jim přirozený lesk a maximální regeneraci. Účinně obnovuje a opravuje vlasová vlákna. Silně hydratuje, přesto nezatěžuje vlasy.  K dosažení dlouhodobého výsledku při každém použití šamponu použijte kompletní systém OLAPLEX.obnovuje a posiluje vlasové vláknohydratuje a regeneruje vlasydodává leskpro všechny typy vlasůneobsahuje parabeny, sírany ani lepek100% vegan Aplikace: Naneste malé množství šamponu na mokré vlasy. Následně vytvořte pěnu a vlasy důkladně opláchněte. OLAPLEX Značka Olaplex představuje zcela originální vlasovou kosmetiku, s jejíž pomocí zamezíte poškození vlasů při barvení. Jedná se o unikátní chemickou recepturu, která dokáže znásobovat a obnovovat rozbité disulfidové vazby. Zakladateli značky Olaplex jsou Dr. Eric Pressly a Dr. Craig Hawker, přední světoví odborníci v oblasti materiálů a chemie. Společně vynalezli chemickou složku, jež bez silikonů a minerálních olejů obnovuje rozbité vazby ve vlasech během chemického ošetření a po něm.

Affinage Moisture Boost Shampoo 1000ml - Hydratační šampon
662 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Affinage Moisture Boost Shampoo 1000ml - Hydratační šampon
662 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Hydratační šampon je skvělým řešením pro nevýrazné, suché a zničené vlasy od častého fénování, sluncem či po chemickém ošetření. Vlasy jemně vyčistí a zároveň je dokonale hydratuje. Obsažný vitamín B5 (panthenol) vlasy posílí a obnoví jejich lesk, speciální formule zajistí ochranu barvy. Obsahuje UV filtry.  Použití: Vmasírujte do vlhkých vlasů, dobře napěňte a důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Pro dosažení maximálního efektu doporučujeme použití kondicionéru ze stejné řady. AFFINAGEV roce 1996 společnost International Hair Cosmetics Ltd. UK vytvořila a uvedla na trh prémiovou značku péče o vlasy AFFINAGE. Značka AFFINAGE, která vznikla jako řada trvalých barev vlasů, rychle rostla a zahrnovala tónovaní a módní barvy, speciální světelné systémy, melíry, šampony, kondicionéry a stylingové výrobky, které byly nadšeně přijaty spotřebiteli a kadeřnickým průmyslem.Dnes je AFFINAGE prodávána po celé Evropě, na Středním východě, v Africe a v Americe. Značku AFFINAGE prodává skupina společností International Hair Cosmetics Ltd. ve Velké Británii.

Framesi Barber Gen Hair & Beard Natural Cleanser Shampoo 100ml - Šampon na vlasy a vousy
181 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Až 98% obsah přírodních látek zajistí potřebnou péči a šetrnost pro často myté vlasy a vousy, které po použití zůstávají správně hydratované, měkké a lesklé. Bonusem je příjemná, svěží vůně.  Použití: Naneste na mokré vlasy a vousy, jemnou masáží napěňte a potom důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Pokračujte další péčí balzámem Barber Gen Hair & Beard Natural Balm.Pánská řada Barber GenPéče mužů o sebe samé je v dnešní době již běžným standardem. A proto se Framesi, na základě poptávky zákazníků z největší italské sítě Barber shopů Machete, rozhodla rozšířit portfolio produktů o sérii Barber Gen - prvotřídní pánské přípravky pro domácí užití. FRAMESIVlasová kosmetika Framesi byla založena v Itálii roku 1945 s hlavním cílem – vývoj produktů vysoké kvality. Dnes s touto značkou pracují kadeřníci po celém světě. Kosmetika Framesi klade důraz na kvalitu, účinnost a bezpečnost. Moderní výrobní technologie, kvalitní suroviny, spolupráce s univerzitami a vědeckými instituty a především velký respekt ke zdraví vlasů. Vlasová kosmetika Framesi je distribuována pouze profesionály.

Serafin Femina natur přírodní kapsle 90 ks
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Serafin Femina natur přírodní kapsle 90 ks
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Femina NATUR - doplněk stravyPřírodní kapsle Femina Natur obsahují vysoce účinné koncentráty z bylin, vitamínů a hub. Obasahuje Vilcacoru, která přispívá ke správné činnosti imunitního systému. Vitamín B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity, snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje funkci imunitního systému.Vyzkoušejte také bylinnou čajovou směs na Vaječníky nebo známou čajovou směs dle Ludmily Mojžíšové.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Bližší informace o účincích použitých bylin najdete v herbáři bylin.Jaké účinky mají byliny směsi Femina NATUR?* povolené účinky dle platné legislativyVilcacora – přispívá ke správné činnosti imunitního systému Kontryhel – přispívá ke správné funkci ženských pohlavních orgánů, podporuje správný (před) menstruační komfort, působí na stav kloubů a svalů, napomáhá k osvěžení těla, udržuje normální trávení Vitamin B6 - Přispívá k regulaci hormonální aktivity, snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje funkci imunitního systému (lze tvrdit při dávce 0,3 mg vitamínu B6). Vitamin E - Chrání buňky před volnými radikály – je silným antioxidantem (lze tvrdit při dávce 1,5 mg vitamínu E)Dávkování a způsob užitíSložení: Obsah 1 kapsle 300 mg Extrakt z (Cordyceps sinensis)100 mgExtrakt z Vilcacory (Uncaria tomentosa) 132 mgExtrakt z kontryhele (Alchemilla xanthochlora) 50 mgVitamín B1 (Thiamin) 0,5 mgVitamín B6 (Pyridoxin) 0,5 mgVitamin E 3,5 mgStearan hořečnatý 13,5 mgDávkování*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchUžívejte 3x denně 1 kapsli mezi jídly, zapijte dostatečným množstvím vodyNeužívejte večer, vybrané byliny mírně stimulujíNepřekračujte doporučené denní dávkování UpozorněníKapsle Femina NATUR jsou potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není vhodný jako podpora otěhotnění.Důležité informaceBalení: 90 celulózových kapslí á 300 mg, celé balení 27 g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem.Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (5-23 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí.Minimální trvanlivost: Datum trvanlivosti je vyznačeno na obalu.Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz 

PORTWEST Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - bílá 45
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PORTWEST Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - bílá 45
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Klasický styl, polstrované lemy na pohodlné celodenní nošení, praktické, bezpečné s dlouhou životností. Voděodolné, s ocelovou špičkou a absorpcí energie na patě. Protiskluzové a odolné vůči olejům, antistatické. Určené pro potravinářský průmysl a čisté provozovny. Vyrobené z nejkalitnějších mikrovláken, které jsou voděodolné a jsou vhodné na praní v pračce. Odlehčená polyuretanová podrážka má samočistíci vlastnosti a zároveň je protiskluzová a velmi odolná. Materiál mikrovlakna a podrážka polyuretan PU.

Prahové lišty VW Caddy 2021- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty VW Caddy 2021- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu VW Caddy  jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Infračervená lampa BEURER IL 50
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Infračervená lampa BEURER IL 50
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Necítíte se ve své kůži nebo jen potřebujete zregenerovat svůj organismus? Správnou volbou je infračervená lampa.Infračervené záření má nezastupitelný význam pro naprostou většinu známého života na naší planetě. Je s úspěchem a v široké míře využíváno i v medicíněAplikace suchého tepla zlepšuje celkový subjektivní pocit a psychické naladění jedince.Pozitivně působí na klouby, svaly a měkké tkáně a zlepšuje jejich flexibilitu.Zvyšuje prokrvení kůže a v místě zahřátí probíhá žádoucí a rychlejší látková výměna.Účinky infračerveného světla povzbuzují ozdravné procesy těla.Zářící plocha je vyrobena z keramického infračerveného skla, které blokuje 100% UV záření.Lampa má široké využití i v kosmetice.Vyrobeno německou společností Beurer.Německá kvalita a prodloužená 3letá záruka.

Vyhřívací deka BEURER HD 75
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vyhřívací deka BEURER HD 75
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyhřívací deka s těmi nejlepšími vlastnostmi pro odpočinek a útulnost. Je vyrobena z toho nejjemnějšího materiálu, splňujícího ty nejvyšší standardy.Povrch deky je příjemně hřejivý, měkký a načechraný. Tato vyhřívací deka je prostě dokonalá a fantasticky útulná.Elektronická regulace v 6 teplotních nastavení umožňuje vychutnat si její přívětivost na maximum.Díky odnímatelné řídící jednotce lze prát v pračce. Rozměry: 180 x 130 cm. Materiál: fleecové vlákno.Luxusní povrch – měkký a načechranýNezanechávající vlákna6 nastavení teplotyPatentovaná elektronická teplotní regulaceOsvětlený displejAutomatické vypnutí po cca 3 hodBSS (bezpečnostní systém Beurer)Odnímatelná řídící jednotkaMožnost praní v pračce do 30 °CCertifikát Oeko – Tex 100Rozměry: 180 x 130 cmVyrobila německá společnost BeurerZáruka 3 roky 

Polobotky Mirka
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Polobotky Mirka
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Polobotky Mirka.Vzhled hadí kůže a kroko reliéf, polstrovaná stélka.Oboustranné elastické vsadky pro snadné nazouvání.Podpatek cca 3,5 cm.Materiál: svršek/podšívka/stélka/podešev: 100% PU. 

Molekinha 2312-422 bílo růžové dětské sandály
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Molekinha 2312-422 bílo růžové dětské sandály
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská letní rekreační volnočasová obuv typu sandály.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 270 g Vyrobené v Brazílii.Dětské letní sandálky.Barva: Bílá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 1 cm

Vlnka Pánské filcové pantofle s korkem Michal hnědá
943 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Pánské filcové pantofle s korkem Michal hnědá
943 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehoučké, prodyšné domácí pantofle z vlněného filcu si snadno oblíbíte jako pohodlné domácí přezutí. Podešev z pevného a pružného korku botu zpevňuje a chrání chodidla od studené podlahy. Ovčí vlna je přírodní vlákno, které dobře izoluje od chladu, ale zároveň nedovolí lidskému tělu se přehřát, protože udržuje stálou teplotu a odvádí přebytečné teplo od pokožky. Filc je lehký, pevný a prodyšný materiál, který se skvěle hodí pro výrobu domácí obuvi. V pantoflích Michal vám tak bude dobře po celý rok, a v zimě je můžete doplnit o huňaté ponožky pro ještě větší pohodlí a teplo. Korek je také přírodní materiál a pro výrobu podešví se využívá proto, že dobře izoluje od zimy, je měkký a ohebný. Materiál:Svršek, stélka: vlněný filcPodrážka: korek, syntetická guma

Bennon AMIGO O1
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon AMIGO O1
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlný sandál moderního sportovního vzhledu určený pro pracovní i volnočasové využití. Obuv má protiokopovou ochranu špice, která zabraňuje oděru a podešev s SRA protiskluzovými vlastnosti pro lepší stabilitu při všech aktivitách.• Doporučené použití: suché venkovní prostředí, suché vnitřní prostory• vrchový materiál: mikrovlákno + softshell• podšívka: textilie MESH• stélka: HIKER• podešev: EVA/pryž DARTNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRA

AQUALINE 7498 Nicea dávkovač mýdla na postavení 300 ml, bílá
211 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
AQUALINE 7498 Nicea dávkovač mýdla na postavení 300 ml, bílá
211 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy po ruce. Elegantní dávkovač s nápisem bude ozdobou každé koupelny. Uvnitř je vyjímatelná plastová nádobka.

Signal Čalouněná postel ASPEN VELVET 160 x 200 cm barva černá/dub
11 293 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Signal Čalouněná postel ASPEN VELVET 160 x 200 cm barva černá/dub
11 293 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Spát jako v bavlnce je snem každého z nás. Pocit měkoučkého a čerstvého ložního prádla podtrhne i materiál samotné postele. Čalouněné postle nejen že vypadají chicy, ale navodí i pocit pohodlného domova.sametová látka Bluvel 19barva: černásoučástí postele je rám vyrobený z ohnutých lamel zapuštěný do pružných ruček.velikost matrace 160x200cm.rozměry:délka postele - 216 cmšířka postele - 178 cmrozměr matrace - 160 x 200 cmvýška od země: 10 cmhloubka prostoru na matraci: 5 cmtloušťka postele: 26 cmvýška spodní části postele: 36 cmvýška čela: 124 cmprodukt se dodává bez matrace

Lehké tenisky na zavázání
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lehké tenisky na zavázání
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehoučké a stylové, tyto tenisky oceníte pro různé sportovní aktivity nebo dlouhé procházky. Pevné tkaničky. Z prodyšného textilu v členitém střihu. Polopevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Lehké jako peříčko.

Energetics Roadrunner IV VL 34 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Roadrunner IV VL 34 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské neutrální běžecké boty jsou skvělou volbou pro dětské sportovní aktivity. Prodyšný svršek ze síťoviny odvádí pot a konstrukce mezipodešve Cushion Fit dobře absorbuje nárazy. Odolné vložky z EVA materiálu pro větší pohodlí a tlumení nárazů. Kids Fit vložka pro správné měření velikosti nohy dětí. Zavazování na šňůrky. Cushion Fit Konstrukce mezipodrážky navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. B-Shape: Odolná vložka EVA, která poskytuje větší pohodlí. Pro uživatele se speciálními potřebami, stélka B-Shape může být vyjmuta a nahrazena ortopedickou vložkou Cushion Fit: Konstrukce mezipodešve navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. Váží jen 300 g Kids Fit: Vložka pro správné měření velikosti nohy dětí Včetně oválných šňůrek Materiál: mesh a syntetika

Framesi Morphosis Balance Shampoo 1000ml - Čistící šampon na mastné vlasy
814 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Jak už název vypovídá, šampon z řady Balance slouží pro znovu navrácení ztracené rovnováhy na pokožce hlavy. Účinně reguluje tvorbu mazu a navozuje pocit dokonalé svěžesti a čistoty. Zanechává ve vlasech příjemnou vůni máty a citronu. Aktivní složky: Výtažek z citronové kůry a máta - silně dezinfekční a osvěžující složky. Zinek-PCA - zabraňuje nadměrné tvorbě mazu.MORPHOSIS BALANCEPocit nadměrně mastících se vlasů je ve skutečnosti problémem nezdravé vlasové pokožky. Pakliže chceme tento důsledek vyřešit, je nutné nejprve začít právě u pokožky hlavy. O tu se perfektně postará řada produktů Balance, která se zaměřuje na důkladné vyčištění a osvěžení. Produkty mají 100% veganské složení, neobsahují lepek, SLES, SLS, parabeny či syntetická barviva. Při výrobě bývá díky použití šetrných postupů zachováno maximum přirozených vlastností aktivních složek, které pocházejí zejména z oblasti Středomoří. Při vzniku přípravků byly využity technologie, které výrazně šetří vodou a energiemi.

Pánská obuv
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská obuv
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské boty černo modré barvy. volnočasové na suchý zip 

Dámská mikina Silvini Sillaro WJ1727 fialová
1 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámská mikina Silvini Sillaro WJ1727 fialová
1 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská mikina Silvini Sillaro WJ1727 fialová Univerzální dámská mikina vhodná na běžecké lyžování, skialpinismus, běh i další outdoorové aktivity. Mikina je v přední části zateplená primaloftem, zatímco zadní část je z tenkého prodyšného materiálu, díky kterému se při aktivním pohybu nebudete potit. Mikina má anatomicky tvarované rukávy, které jsou zakončeny manžetou. V pase je střih mírně vytvarovaný, dokonale tak sedí na dámské postavě. Sillaro je slabší a pružnější variantou modelu Divera. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Silvini Sillaro WJ1727 fialová

Spigen Optik.Tr 2x ochranné sklo na kameru na iPhone 14 Pro / 14 Pro Max, černé (AGL05205)
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje 2 ks ochranných skel na kameru. Vlastnosti: • Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Tvrdost: 9H

Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Craft PRO Endur Distance je moderní běžecká bota se vším všudy. Lehká, pohodlná a proklatě rychlá. Srdce této novinky tvoří TPE tlumící pěna Pebax, která se stává podobně zavedenou značkou, jako je Vibram mezi výrobci gripu. Tlumení Pebax dnes naleznete u každé silniční boty, která to s rychlostí myslí vážně. Mezi hlavní výhody tohoto materiálu patří velmi nízká hmotnost, příjemně vysoká měkkost a především extrémní energetická návratnost, která vás doslova vymrští do dalšího kroku.Craft PRO Endur Distance nedisponuje karbonovým plátem. Díky tomu sice nemá tuhost potřebnou pro dosažení nejvyšší možné rychlosti, ale o to všestrannější tato bota je. Agresivní geometrie vybízející k dopadu na střed chodidla v kombinaci s energetickou pěnou Pebax zajistí příjemně svižný odpich i při intervalech, tempovém tréninku, nebo delším závodě. Vyšší měkkost je dostatečně šetrná k vašim chodidlům a achilovkám, takže se PRO Endur Distance skvěle hodí pro každodenní nabíhání kilometrů.Svršek je tvořen odlehčenou síťovinou s vysokou prodyšností. Odlehčení není tak vysoké, aby byla omezena pevnost svršku a pevné usazení chodidla uvnitř boty, aby vše fungovalo jak má i ve vysokých rychlostech, nebo občasné nerovnosti. Grip je hladký a vysoce přilnavý. Doma je PRO Endur Distance na asfaltu a zpevněných površích, kde budete jen těžko hledat slabiny této vyladěné boty. PRO Endur Distance jsou určeny pro běžce všech výkonnostních skupin, kteří hledají pohodlné a živé obutí pro trénink rychlosti i objemu.

Merrell J036909 Alverstone 2 Boulder/brindle
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J036909 Alverstone 2 Boulder/brindle
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prodyšná turistická bota je vyrobena tak, aby poskytovala celodenní pohodlí, skvělou trakci a ochranu na všech túrách i procházkách. • svršek v kombinaci usně a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• pěnová stélka z 50% recyklovaného materiálu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• podešev z 15% recyklované pryže• M-Select™ Grip pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• hloubka vzoru podešve 5 mmTECHNOLOGIE: NXT, Air Cushion, M-Select™ Grip, DROP 13, RECYCLEDHMOTNOST: 886 g

BENNON ECORNA INSOLE Stélky do obuvi 48
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024
BENNON ECORNA INSOLE Stélky do obuvi 48
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024

Stélky BENNON ECORNA Insole mají několik zajímavých vlastností, které z nich činí pohodlné a vhodné pro sportovní aktivity. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto stélek: Inovativní technologie ECORN: Tato technologie využívá jednotlivé součástky eCornu k vytvoření pocitu lehkosti a měkkého došlapu. To by mohlo přispět k pohodlí při chůzi a běhu, zejména při opakovaném nárazu na chodidla. Větší koncentrace součástek v patní části: Patní část stélky obsahuje větší koncentraci součástek, což pomáhá efektivně vytvářet návrat energie v oblasti paty. Toto může pomoci snížit únavu chodidel a nohou při sportovních aktivitách. Materiál PU + eTPU: Stélky jsou vyrobeny z materiálu PU (polyuretan) a eTPU (expanzní termoplastický polyuretan). Tento materiálový složení by mělo kombinovat výhody pevnosti a tlumivých vlastností, což je důležité pro sportovní stélky. Celkově lze očekávat, že tyto stélky poskytují pohodlí a podporu během sportovních aktivit a mohou pomoci snížit stres na chodidlech a nohou. Je vždy důležité zkontrolovat, zda jsou stélky vhodné pro konkrétní typ sportovní obuvi a vaše potřeby.  Velmi pohodlné stélky s inovativní technologií ECOTN

Froddo G3160205-1 Brown+ Velikost: 30
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Froddo G3160205-1 Brown+ Velikost: 30
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160205-1 Brown+ mají vnější část částečně z kůže pro optimální odolnost a textilních materiálů pro maximální možnou prodyšnost. Nepromokavost zajišťuje membrána Froddo-Tex. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Jejich odolnost je podpořena také membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: Froddo-Tex - boty jsou díky ní nepromokavé, ale stále prodyšné- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Barefoot sandálky Pegres BF50 růžové Velikost: 33
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Barefoot sandálky Pegres BF50 růžové Velikost: 33
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kožené dětské sandálky z nové barefoot řady Pegres BF50 v dívčí růžové barvě se světle hnědou podrážkou, šité na nových kopytech s novým tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky". Jen minimálně zpevněný opatek.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, normální patu a kotník a na nížší a normálně vysoký nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku- Opatek: mírně zpevněný - jen tak aby bota držela tvar- Podrážka: tenká, misková, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), misková podešev (podrážka) je odolnější a přitom prakticky stejně ohebná jako rovná podešev- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetika- Botičky nejsou baleny do klasických kartonových krabic, ale do stylových bavlněných pytlíků - vaků na záda (viz.foto). My Vám je samozřejmě pošleme zabalené navíc v krabici :-) Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25 - 15,5 cm - 7,0 cm26 - 16,1 cm - 7,2 cm27 - 16,8 cm - 7,3 cm28 - 17,6 cm - 7,5 cm29 - 18,5 cm - 7,6 cm30 - 19,1 cm - 7,8 cm31 - 19,8 cm - 8,0 cm32 - 20,4 cm - 8,2 cm33 - 21,1 cm - 8,4 cm34 - 21,9 cm - 8,5 cm

Tenisky 3F barefoot 3BE29/2 Navy Blue Velikost: 30
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky 3F barefoot 3BE29/2 Navy Blue Velikost: 30
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Barefoot dětské tenisky 3F 3BE29/2 kompletně v tmavě modré barvě, včetně podrážky a okopu. Příjemná textilní podšívka a praktické zapínání na dva suché zipy. - Sednou na: normálně široké a široké nohy s normálním nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: na dva suché zipy, které mají dostatečnou délku, boty tak jdou velmi dobře přizpůsobit na nártu- Opatek: nezpevněný, nicméně jeho funkci supluje zvýšená podrážka za patou- Podrážka: tenká, velice ohebná zejména ve směru chůze, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s koženým nášlapem, antibakteriálníVelikost - vnitřní délka a šířka obuvi:24 - vnitřní délka 15,4 cm, šířka přes prsty 6,7 cm25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes prsty 6,9 cm26 - vnitřní délka 16,6 cm, šířka přes prsty 7,0 cm27 - vnitřní délka 17,2 cm, šířka přes prsty 7,2 cm28 - vnitřní délka 17,8 cm, šířka přes prsty 7,4 cm29 - vnitřní délka 18,4 cm, šířka přes prsty 7,6 cm30 - vnitřní délka 19,0 cm, šířka přes prsty 7,8 cm31 - vnitřní délka 19,6 cm, šířka přes prsty 8,0 cm32 - vnitřní délka 20,2 cm, šířka přes prsty 8,2 cm

Barefoot zimní Pegres BF40 růžové Velikost: 30
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Barefoot zimní Pegres BF40 růžové Velikost: 30
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí zimní barefoot boty Pegres BF40 v růžové barvě - nové celokožené zimní  boty z barefoot řady od Pegres. Jejich předností je maximální komfort, lehkost a ohebnost. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou velmi podobné Pegres celoročkám BF52 Díky větší flexibilitě zapínání je obují i děti s vyšším nártem. Zapínání na gumové šněrovadlo s brzdičkou a suchý zip přes nárt.- Sednou na: normální a široké nožky, úzkou patu, útlý kotník a na normální i vyšší nárt- Zapínání: gumové stahovací šněrovadlo s brzdičkou + suchý zip na vršu nártu, oproti celoročkám jdou výrazně lépe nazout a přizpůsobit na vyšší nárt- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), ochrana palce proti okopnutí, přišitá k vrchní části boty - nebude se odlepovat- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s kožíškem- Jazyk: je volný, má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání, velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - hřejivý kožíšek, stélka - pěnová s kožíškem, podrážka - syntetika- Boty nejsou baleny do klasických kartonových krabic, ale do stylových bavlněných pytlíků - vaků na záda. My Vám je samozřejmě pošleme zabalené v krabici :-) Velikostní tabulka: 

Ortopedické vložky dětské Svorto 044 Velikost: 39
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ortopedické vložky dětské Svorto 044 Velikost: 39
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské ortopedické vložky Svorto 044. Základ této ortopedické dětské vložky tvoří pružný materiál na bázi korku, zvaný korkfant, který anatomicky podepírá podélnou klenbu. Povrch je velmi příjmený na omak a dotyk, díky překrytí měkkým syntetickým materiálem Elmaros (působí jako broušená kůže), který zvyšuje komfort a zlepšuje hygienické vlastnosti.Zvýšeným vnitřním okrajem v patě pomůže vyrovnat dolní končetiny do správného osového postavení - zabraňuje vtáčení paty tzv. "šmajdání", spojené s valgozním kotníkem (kdy kotníky jsou nakloněné k sobě). Dále podporuje stabilitu uložením paty do anatomicky tvarovaného lůžka.  Použití doporučujeme konzultovat s lékařem.Tabulka velikostí: 

ACM Novophane pro podporu kvality vlasů a nehtů 60 kapslí
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ACM Novophane pro podporu kvality vlasů a nehtů 60 kapslí
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vitamíny podporující kvalitu vlasů i nehtů. Vitamíny a minerály obsahují komplex aminokyselin a zinek, které pomáhají udržet dobrý stav nehtů. Biotin zase napomáhá ke zdravým vlasům. Tablety jsou vyrobeny z rostlinné želatiny.

Premium Tempered Glass Ochranné tvrzené sklo 9H Premium - for Realme 8 5G / 8s 5G, 444980
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tvrzené sklo pro Realme 8 5G Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí Vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej Vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Realme 8 5G   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

Screen Glass Samsung A715 Galaxy A71 5D Full Glue zaoblené černé 1024275
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass 5D Full Glue pro Samsung A715 Galaxy A71 Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Samsung A715 Galaxy A71 Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Screen Glass Realme 8, Realme 8 PRO 1025868
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Screen Glass Realme 8, Realme 8 PRO 1025868
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass pro Realme 8, Realme 8 PRO Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí Vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej Vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Realme 8, Realme 8 PRO   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

Screen Glass Protector Xiaomi Mi 11 Lite 4G, Mi 11 Lite 5G 5D Full Glue Ceramic černé 1026535
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass Protector 5D Full Glue Ceramic pro Xiaomi Mi 11 Lite 4G, Xiaomi Mi 11 Lite 5G Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne Vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi Mi 11 Lite 4G, Xiaomi Mi 11 Lite 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

AUTHORITY KIDS-Milton navy/yellow Modrá 28
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
AUTHORITY KIDS-Milton navy/yellow Modrá 28
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Authority. Model Milton v tmavě modrém provedení se vyznačuje prodyšným síťovinovým svrškem, který zajišťuje dobrou prodyšnost. Špička a pata obuvi je posílena dodatečným materiálem, díky tomu lépe chrání prsty na noze. Zapínání je zajištěno páskem na suchý zip. Podrážka je optimálně ohebná, dostatečně členěná a odolná. Boty pro kluky jsou ideální do školy, na výlety, na hřiště, volný čas i běžné nošení. Detaily produktu:chlapecké botaskypolstrovaný límec a jazykpásek na suchý zippoutko v zadní části obuviposílená pata a špičkaMateriál:svršek: síťovina, syntetický materiálvnitřek: textilpodrážka: syntetický materiál

AUTHORITY KIDS-Milton navy/yellow Modrá 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
AUTHORITY KIDS-Milton navy/yellow Modrá 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Authority. Model Milton v tmavě modrém provedení se vyznačuje prodyšným síťovinovým svrškem, který zajišťuje dobrou prodyšnost. Špička a pata obuvi je posílena dodatečným materiálem, díky tomu lépe chrání prsty na noze. Zapínání je zajištěno páskem na suchý zip. Podrážka je optimálně ohebná, dostatečně členěná a odolná. Boty pro kluky jsou ideální do školy, na výlety, na hřiště, volný čas i běžné nošení. Detaily produktu:chlapecké botaskypolstrovaný límec a jazykpásek na suchý zippoutko v zadní části obuviposílená pata a špičkaMateriál:svršek: síťovina, syntetický materiálvnitřek: textilpodrážka: syntetický materiál

SKECHERS-BOBS SPORT SQUAD GLOWRIDER NYEL Žlutá 38
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKECHERS-BOBS SPORT SQUAD GLOWRIDER NYEL Žlutá 38
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Skechers. Žluté tenisky upoutají pozornost na první pohled. Botasky dodají Vašemu outfitu styl. Svršek z měkké tkaniny je příjemný na nošení. Stélka Memory Foam se postará o komfort při nošení. Dámské tenisky mají tvarovanou mezipodešev, která zaručí tlumení a optimální odpružení. Botasky pro dámy jsou skvělými společníky do školy, do práce, na každodenní nošení, do města, na nákupy a volný čas. Detaily produktu:svršek z úpletu z měkké tkaninySvětlý neonový barevný design s jednobarevným motivemPletená tkanina s matnou povrchovou úpravou Detail loga na postranním paneluPolstrovaný měkký límec a jazykPodšívka z měkké tkaninyStélka z komfortní vložky z paměťové pěnySportovní tvarovaná mezipodešev absorbující nárazyTexturovaná mezipodeševPružná podrážka z pryžeMateriál:svršek: textilievnitřek: textilpodrážka: guma

VANS-MN Filmore HI OTW Sidewall black/white Černá 43
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-MN Filmore HI OTW Sidewall black/white Černá 43
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

TREZETA-GLITTER WP BEIGE WATER BLUE Béžová 42,5
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-GLITTER WP BEIGE WATER BLUE Béžová 42,5
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

Signal Manželská postel TEXAS Provedení: Šedá tap.23 / 140 x 200 cm
10 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Signal Manželská postel TEXAS Provedení: Šedá tap.23 / 140 x 200 cm
10 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel TEXAS TEXAS je moderní celočalouněná manželská postel potažená šedou látkou. Postel působí velmi elegantně a dodá Vaší ložnici stylovost a jedinečnost. TEXAS vám nabídne dokonalý relax a dodá vám pohodlí i díky svým rozměrům. Postel je dodávána spolu s dřevěným roštem. Matrace není v ceně postele, tu si můžete vybrat a doobjednat z naší široké nabídky. Materiál: látka Barevné provedení: šedá tap.23 Rozměry (VxŠxD): A: 37/103 x 199 x 220 cm (plocha na spaní 180 x 200 cm) B: 37/103 x 179 x 220 cm (plocha na spaní 160 x 200 cm) C: 37/103 x 159 x 220 cm (plocha na spaní 140 x 200 cm) zapuštění roštu do bočnice postele: 7 cm výška nožiček po korpus: 15 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neohsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

Dámské sandále MIKA, vel. 45
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sandále MIKA, vel. 45
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandál, kožený s plnou špicí, perforovaný s přezkou na suchý zip a páskemkolem paty.

RAVEN XT S3 SRC polobotka 46 černá
772 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
RAVEN XT S3 SRC polobotka 46 černá
772 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní polobotka s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

RAVEN ESD O1 SRC sandál 46 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
RAVEN ESD O1 SRC sandál 46 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pracovní ESD sandál. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 40
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 40
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandál, kožený, perforovaný. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.

HALWILL MF ESD S1P SRC sandál 46 černá
1 292 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HALWILL MF ESD S1P SRC sandál 46 černá
1 292 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní ESD sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

HIJET CGW S3 SRC kotník 48 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HIJET CGW S3 SRC kotník 48 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže. Unikátní rychlozapínání pomocí kolečka.

Expedo Čalouněná postel boxspring APPLE + topper, 140x200, itaka 14/modrá
13 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel APPLE. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Postel potažena příjemnou látkou v barevných kombinací. Komfort zaručí matrace z bonelových pružin, kterou vám dovezeme spolu s postelí. Automatický mechanismu schovává dva úložné prostory. Vybírat můžete z více barev a rozměrů spací plochy. Možnost sady s topperem.Shrnutí:čalouněná postelmatrace z bonelových pružin2 úložné prostoryzdobené čelovýběr z barev i velikostímožnost topperuPoužité materiály:látka, pružiny bonell

ADIDAS-Bravada 2.0 Mid cloud white/cloud white/cloud white Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Bravada 2.0 Mid cloud white/cloud white/cloud white Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Tenisky pro dámy upoutají stylovým minimalistickým vzhledem, který charakterizují čisté linie. Bílé tenisky zdobí vyšívané květiny v červené a černé barvě. Vyšší střih trendy botasek zajistí vyšší úroveň stabilitu. Moderní botasky pro dámy se snadno kombinují k různým outfitům a díky nim vždy vytvoříte perfektní styling. Dámské botasky se hodí k džínám ik barevným kalhotám. Svršek značkových botasek tvoří textilní materiál, který se snadno přizpůsobí. Vnitřní polstrování dámských tenisek se postará o celodenní komfort. Pryžová podrážka stylových tenisek je odolná a protiskluzová. Bílé tenisky adidas jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení, do školy, na kroužky, do města a pro volný čas. Detaily produktu: stylový design klasické šněrování vyšívané květiny na boční straně vyšší střih pohodlná podšívka poutko na zadní straně odolná podešev

Dámské boty Puma
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské boty Puma
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské boty značky Puma černé barvy. Prodloužené provedení Síťované panely podporující přirozené větrání   Klasické šněrování zakončené háčky

Pánské boty Kappa
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánské boty Kappa
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské boty Kappa bílé barvy. šněrování logo značky

Dětská sportovní bunda Adidas
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská sportovní bunda Adidas
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská mikina adidas nabízí sportovní pohodlí při tréninku i každodenních aktivitách.

Dětská sportovní mikina Nike
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská sportovní mikina Nike
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mikina Nike junior je základním prvkem šatníku mladého sportovce a poskytuje mimořádně pohodlnou ochranu před chladem. 

Dětské sandály Crocs
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské sandály Crocs
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandály Crocs jsou modely pro děti, které dobře fungují při každodenním používání. 

Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní celokožená velmi odolná polobotka obuv s označením S3. Tato obuv je vybavena protiokopovou špicí, takže svršek obuvi je více chráněn proti mechanickému poškození, boty vám tak déle vydrží.Co se bezpečnostních prvků týče, obuv je vybavena kompozitní tužinkou, která chrání prsty chodidel před mechanickým poškozením, dále pak lehkou kevlarovou planžetou, která zabraňuje propíchnutí chodidla zespod např. při šlápnutí na hřebík. Dalšími neméně důležitými bezpečnostními prvky jsou protiskluzná SRC vlastnost podešve, která zajišťuje lepší stabilitu při chůzi a dále pak také po bocích umístěné reflexní  prvky, které vám zaručí, že za tmy a šera budete po osvitu světly aut a kol lépe viděni, budete více v bezpečí. A protože nejen bezpečí, ale také pohodlí je velmi důležité, oceníte, že tyto boty mají odpružení v oblasti paty, čímž dochází k tlumení rázů způsobených chůzí a tím i k šetření svalstva nohou. Tato obuv Vám tak zajišťuje chodidlům bezpečí a pohodlí v zátěžovém pracovním prostředí.Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC vrchový materiál: Buffalo full grain leather hydrofobnípodšívka: textilie MESHstélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patěpodešev: DIGGER PU/PUtužinka/planžeta: kompozit/kevlar

Dámské pohodlné pantofle
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské pohodlné pantofle
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné pantofle v krásném provedení.

Bezpečnostní obuv ARDON®GEAR S1P | G3168/40
882 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEAR S1P | G3168/40
882 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, reflexní aplikace na svršku, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 710 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-červená

Dívčí sandálky Primigi 5887366 Velikost: 31
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí sandálky Primigi 5887366 Velikost: 31
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Třpytivé dívčí sandálky Primigi 5887366. Otevřená špička do teplých letních dnů. Příjemná kožená podšívka včetně měkké stélky.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit nártu díky spodnímu pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, dolní pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: poměrně lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - synteticka, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,0 cm26 - 15,5 cm27 - 16,5 cm28 - 17,5 cm29 - 18,1 cm30 - 18,7 cm31 - 19,6 cm32 - 20,4 cm33 - 21,0 cm34 - 21,8 cm35 - 22,3 cm36 - 22,7 cm37 - 23,1 cm38 - 23,5 cm

Dětská FASHION mikina NAX
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská FASHION mikina NAX
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská pohodlná bavlněná mikina na každý den.

Prahové lišty Toyota Aygo X 2022- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Toyota Aygo X 2022- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Toyota Aygo X jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Wojtylko 5G4421 modré dětské gumáky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Wojtylko 5G4421 modré dětské gumáky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá vysoká obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání dovnitř.Váha jednoho páru: 640 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 21 cmPodpatek: 2 cm

Dámské nízké tenisky
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské nízké tenisky
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské stylové tenisky do města.

Lak na nehty Keratine Plus
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lak na nehty Keratine Plus
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vlivem každodenních vlivů se nehty lámou, poškozují a štěpí. Bezbarvý lak na nehty Keratin Plus, navržený tak, aby je vyživoval a chránil, pomůže nehtům znovu získat lesk, sílu a pružnost! Na bázi keratinu a glycerinu. Keratin nehty posiluje. Glycerin poskytuje potřebnou hydrataci. Vyrobeno ve Francii.

ELTAP Čalouněná postel BLANCA Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Sola 18
34 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegance, nadčasovost a neuvěřitelný komfort - to jsou vlastnosti, které tuto postel odlišují od ostatních. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPTuto pohodlnou postel nabízíme ve třech velikostech - 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm a v mnoha barevných provedeních.Postel nabízí praktický úložný prostor pro lůžkoviny, který snadno otevřete díky pružinám a stojí na vyšších chromovaných nožkách, které dodávají vzdušnost. Hlavní matrace postele je středně tvrdá H2/H3 a jsou na ní použity pružiny typu bonell a vysoce pružná pěna T30. Vrchní matrace je topper Mandula, také střední tvrdost, vysoký 2,5 cm z hypoalergenních materiálů. Topper má 4 silné fixační gumy, které zabraňují pohybu matrace. Potah postele má elegantní prošívání. Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 24
54 739 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 40
29 809 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Machina 3 white/rebel pink/black Bílá 38,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Machina 3 white/rebel pink/black Bílá 38,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Under Armour. Dámské běžecké botasky přitáhnou pozornost bílo - růžovým provedením. Díky technologii UA HOVR umožní nejen skvělé odpružení a tlumení nárazů, ale také vynikající návratnost energie během běhu. Dámské botasky Under Armour HOVR lze připojit k aplikaci MapMyRun, kde můžete analyzovat Vaše běžecké metriky a motivovat se ke zlepšení. Svršek botasek Under Armour je navržen z prodyšné technické síťoviny, která zaručí spolehlivou ventilaci vzduchu. Dámské tenisky na běh mají konstrukci beze švů, takže jsou maximálně pohodlné i při delším běhu. Stabilitu a pevné uchycení zajistí aerodynamický tvar paty a vnější panel. Dámská běžecká obuv má tvarovanou stélku z EVA materiálu, která se výborně přizpůsobí a poskytne pohodlí při nošení. Gumová podrážka běžecké obuvi pro dámy je odolná a garantuje skvělou trakci. Její ohebné zóny podporují přirozený pohyb chodidla. Bílé tenisky Under Armour jsou důvěryhodnými společníky na běh a běžecké tréninky. Detaily produktu: prodyšný svršek z technické síťoviny technologie HOVR pro maximální návratnost energie zpět do svalů konstrukce bez přesahů a švů maximálně pohodlné i díky tvarované vnitřní stélce aerodynamický tvar paty pro lepší stabilitu tvarovaná vložka EVA gumová podrážka s ohebnými zónami tenisky lze připojit k aplikaci MapMyRun

LYNX MF S3 SRC HRO kotník 44 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
LYNX MF S3 SRC HRO kotník 44 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou gumovou podrážkou rezistentní olejům, voděodolným svrškem z kvalitní lícové kůže.

Kožené tenisky na zip, kotníčkové
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky na zip, kotníčkové
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní kotníčkové tenisky jsou stejně stylové jako pohodlné! Kotníková výška. Svršek vzorovaná lakovaná kůže. Kožená stélka. Pružná kůže. Postranní zip pro snadné obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka tón v tónu. Plochá protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Plátěné tenisky na platformě
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Plátěné tenisky na platformě
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pružné, lehké, pohodlné a vždy módní, to jsou plátěné tenisky, které by neměly chybět v žádném šatníku! S plochými tkaničkami na zavázání (protaženými kovovými očky). Kontrastní klínová podrážka. V členitém střihu a s kontrastním prošitím.

Plátěné tenisky na platformě
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Plátěné tenisky na platformě
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pružné, lehké, pohodlné a vždy módní, to jsou plátěné tenisky, které by neměly chybět v žádném šatníku! S plochými tkaničkami na zavázání (protaženými kovovými očky). Kontrastní klínová podrážka. V členitém střihu a s kontrastním prošitím.

Ploché kožené pantofle Damia
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ploché kožené pantofle Damia
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

100% kožené, 100% lehké, 100% stylové - pantofle Damia se stanou Vaší inspirací! Zamilujte si jejich měkkost, snadné obutí a barvy přímo stvořené pro letní kombinace. Ploché pantofle Damia Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku kožené pásky. Malý komfortní podpatek. Kožená měkká pěnová stélka. Pokud pantofle nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich pantoflí je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

VANS-MN Filmore (Suede/Canvas) teal Modrá 42
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-MN Filmore (Suede/Canvas) teal Modrá 42
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Vans. Tenisky okouzlí moderním designem a jsou jako stvořené pro jaro či léto. Modré tenisky mají kombinovaný svršek z textilu a semiše. Je prodyšný a zároveň odolný a přizpůsobí se chodidlu. K pohodlí značkových tenisek přispívá také pohodlná vnitřní stélka a polstrovaný límec boty. Pánské tramky se vážou na klasické šňůrky. Ty jsou nahoře doplněny kovovými očky. Stylové tenisky pánské mají typické logo Vans na boku. Další logo naleznete na patě a jazyce. Jednobarevné tenisky snadno zkombinujete k Vašemu outfitu a vytvoříte díky nim ležérní sportovní look. Gumová podrážka ve stylu waffle zajistí dobrou přilnavost i na mokrém povrchu. Vans pánské mají kvalitní a precizní zpracování, což zaručí dlouhou životnost. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, práce či během volného času. Detaily produktu: modré tenisky Vans kvalitní zpracování prodyšný textilní svršek v kombinaci se semišem pohodlná vnitřní stélka polstrovaný límec boty vázání na šňůrky s kovovými očky gumová podrážka waffle logo Vans

Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 39
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 39
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX v unisex barevné kombinaci Ipanema/Fjord Blue. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

JOMA-Shock Ws black/gold Černá 38
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JOMA-Shock Ws black/gold Černá 38
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Joma. Trailová obuv přitáhne pozornost originálním designem. Svršek tvoří kombinace syntetického a textilního materiálu pro vyšší úroveň odolnosti a vynikající ventilaci vzduchu. Špička běžeckých bot je masivně posílena pro lepší ochranu prstů na noze. Měkká vnitřní stélka z EVA materiálu o tloušťce 2 mm se postará o pohodlí při nošení. Díky klasickému šněrování trailové boty výborně fixují nohu. Mezipodešev z Phylonu se střední tvrdostí garantuje výborné odpružení a tlumení nárazů. Podrážka z pryže DIN-70 má vysokou stupeň odolnosti vůči oděru a velmi dobrou trakci. Boty pro dámy jsou skvělou volbou pro běh po lese, po polních cestách a po nezpevněném terénu. Detaily produktu: trendy design posílená špička a pata klasické šněrování prodyšný svršek měkká stélka z EVA materiálu Phylon mezipodešev pro výborné odpružení a tlumení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu

Spokey SEGRO PRO Bandáž na loket, vel. UNI
121 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Spokey SEGRO PRO Bandáž na loket, vel. UNI
121 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bandáž Spokey SEGRO PRO:- to je nejlepší ochrana před zraněním a přetížením,- stabilizuje a snižuje zátěž kloubu, a zároveň zvyšuje jeho teplotu, čímž zvyšuje proudění krve a urychluje proces hojení,- neomezuje v pohybu a během nošení nesklouzává,- je vyrobená z pružného materiálu v univerzální velikosti, která se dokonale přizpůsobí anatomii vašeho těla,- snadno se nasazuje a sundává.Bandáž Spokey SEGRO PRO je odpovědí na potřeby milovníků aktivního životního stylu. Je neocenitelný v případě zranění či natažení kloubů nebo svalů - je ideálním pomocníkem pro snížení pocitu diskomfortu. A co víc, díky tomu že udržuje postižené místo v teple, stabilizuje jej a snižuje zátěž kloubů, tak zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení. Bandáž Spokey SEGRO PRO se navíc velmi snadno nasazuje a sundává.Chraňte se před zraněním během silových tréninkůNaše klouby jsou často vystavovány zraněním a přetížením, zejména během tréninku, při kterých nesou váhu celého našeho těla. Vybavte se bandážemi Spokey SEGRO PRO, které poskytují oporu a stabilizují klouby. Úkolem bandáží je snížit zátěž. Bandáž Spokey SEGRO PRO je skvělou volbou nejen pro aktivní sportovce - jako profylaktická ochrana při zvýšeném zatížení, ale také je vhodná pro ty, jenž podstupují rehabilitaci po zranění. Díky svým vlastnostem bandáž Spokey SEGRO PRO zvyšuje teplotu v daném místě, čímž zlepšuje proudění krve a urychluje proces hojení. Pružný a prodyšný materiál, který zpevňuje a stabilizuje kloubyBandáž Spokey SEGRO PRO je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů (58% nylon, 7% satén a 35% guma), které umožňuji pokožce dýchat. Tkanina bandáže izoluje vlhkost, čímž zabraňuje tvorbě oděrek a puchýřů, a zároveň je velmi pružná. Pružný materiál a univerzální velikost zajišťují dokonalé přizpůsobení anatomii vašeho těla. Díky použitým materiálům, bandáž během nošení nesklouzává a nikde netlačí. Bandáže Spokey SEGRO PRO neomezují v pohybu a stabilizuji klouby. Můžete je používat jako prevenci proti zraněním, ochranu před přetížením svalů či kloubů, nebo jako podporu během silového tréninku.Spokey SEGRO PRO je v těchto variantách:- bandáže kolene- bandáž kotníku- bandáž zápěstí- bandáž lokteParametry:materiál: 58% nylon, 7% satén, 35% gumarozměr: univerzálnímožný prodej po 1 kuseVáha: 0.04400 kg

Dětská melírovaná mikina ALPINE PRO
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská melírovaná mikina ALPINE PRO
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská pohodlná mikina v krásném provedení.

Biomecanics Svítící tenisky Garvalín 231805-D Plata Velikost: 26
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Biomecanics Svítící tenisky Garvalín 231805-D Plata Velikost: 26
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí svítící tenisky Garvalín 231805-D Silver ve stříbrné barvě s fialovou se lesknou, třpytí a ještě k tomu šipka na straně barevně při chůzi bliká! To je něco pro holky! Blikání lze na vnitřní straně zapnout a zase vypnout. Blikání je navíc praktické ve tmě nebo když je šero - dítě je tak dobře vidět a to je skvělé pro jeho bezpečí. Vynikají svou lehkostí. Boty jsou vhodné zejména na jaro a léto, na všechny venkovní aktivity - dětské běhání po hřišti i nošení do školky či školy. Podrážka je lehká, bílá, bez protiskluzu - nedoporučujeme do tělocvičny, mohly by klouzat. V přední části boty je praktická syntetická ochrana proti okopu, která zároveň zvyšuje odolnost proti promočení.- Sednou na: normálně široké až širší nožky- Membrána: bez membrány- Zapínání: kombinace ozdobné gumičky a suchého zipu - pro utažení bot stačí dotáhnout jen tento jeden suchý zip- Opatek: zpevněný - pomáhá udržovat správné postavení paty a kotníku, tím omezuje vtáčení paty - tzv. "šmajdání"- Podrážka: ohebná ve směru chůze, velmi lehká s jemným vzorkem, dobře tlumí nárazy; bílá, ale bez protiskluzu - nedoporučujeme do tělocvičny, pod patou mírný drop- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, tím že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, tenká pěnová bez tvarováníSLOŽENÍ: Svršek - textil, syntetika, podšívka: textilní, stélka - mikrovlákno imitující kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:22 - 13,9 cm23 - 14,7 cm24 - 15,2 cm25 - 16,0 cm26 - 16,6 cm27 - 17,4 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,0 cm

Nike Metcon 9 47 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike Metcon 9 47 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bez ohledu na to, jaký „důvod“ máte na trénink, v teniskách Metcon 9 to stojí za to. Model 8 jsme vylepšili tak, aby používal větší desku Hyperlift a přidal gumovou výztuž ke šplhání po laně. Nemůže chybět nejlepším světovým sportovcům, je určena pro vzpěrače, trenéry a cílevědomé nadšence a zůstává zlatým standardem, který přináší výsledky každý den. Desku Hyperlift v patě jsme ještě zvětšili, aby byla stabilnější při náročných cvicích, jako jsou výpady, mrtvé tahy a jiné cviky na dolní část těla. Deska pomáhá přenášet váhu dolů a do stran a zároveň zpevňuje oblast paty. Tato pevnost udržuje nohy na zemi a poskytuje oporu, zejména při zvedání těžších břemen. Zajištění šňůrky je připevněno k jazyku tenisky, takže se nemusíte obávat, že se vám zachytí o oblečení. Drží šňůrky na místě, takže po zavázání tenisky vám šňůrky během cvičení nepřekážejí. Rozšířením gumového přesahu na boku jsme zvýšili odolnost i oporu, takže můžete lézt po každém laně stejnou rychlostí, ale bez obav, že si zničíte tenisky. Rozšiřuje se od mezipodešve až po svršek, čímž vám poskytuje dodatečnou podporu, kterou potřebujete k pohybu ve všech směrech. Lehká a prodyšná síťovina udrží vaše nohy svěží a zároveň je dostatečně odolná, aby zvládla oděrky, škrábance a opotřebování při rychlém šoupnutí. Pěnová mezipodešev s dvojitou hustotou - pevná pěna na vnější straně a měkká pěna na vnitřní straně - poskytuje citlivé odpružení a dlouhotrvající pohodlí během dlouhých kardio tréninků a pohybu. Celogumová podrážka je odolná a nebude klouzat během dynamických pohybů, které provádíte, například při vzpírání nebo výpadech při chůzi. Prodyšná tkanina má haptický potisk, který vytváří 3D dojem, čímž dodává obuvi odolnost, strukturu a usnadňuje její čištění. V oblasti prstů je bota pružná a odolná, takže máte dostatek prostoru, když se vám při zvedání těžkých vah roztáhnou prsty.

Siga Černý impregnační krém na botyL 75 ml
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Siga Černý impregnační krém na botyL 75 ml
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sigal impregnační krém na obuv bez aplikátoru výrazně vylepšuje vzhled obuvi a dodává materiálu původní barvu a lesk. Regeneruje materiál do hloubky a tím zvyšuje odolnost proti vlhkosti a popraskání. Omezuje tvorbu skvrn od soli.

Chesterfield postel PALLAS Dekorhome Hořčicová
21 069 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Chesterfield postel PALLAS Dekorhome Hořčicová
21 069 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

EXTRAVAGANCE A PŘEPYCH V LOŽNICIManželská postel PALLAS ve stylu Chesterfield je skutečným synonymem pro extravaganci a přepych ve vaší ložnici. Svým moderním a zároveň klasickým designem se postel hodí do různých stylů ložnic.Její vzhled umožňuje snadnou kombinaci s jednoduššími prvkami v místnosti, což umožňuje vytvoření harmonického a elegantního prostředí. Doplnění o zlaté dekorace nebo tmavý koberec může dále podtrhnout luxusní charakter postele. KOMFORT A RUČNÍ PRÁCEKromě svého nápadného vzhledu nabízí manželská postel také vysoký komfort díky hustě polstrovanému opěradlu, které vás zve k relaxaci a odpočinku. Ručně vyrobené detaily, jako jsou ozdobné knoflíky, jsou důkazem kvalitního zpracování a pozornosti věnované každému detailu.STABILNÍ KONSTRUKCE PRO KLIDNÝ SPÁNEKRobustní středový nosník a pevná konstrukce postele zajišťují, že váš spánek bude klidný a nerušený. Postel je navržena tak, aby poskytovala pevnou oporu pro dva lamelové rošty, které můžete snadno umístit vedle sebe, což je ideální pro manželské použití.DESIGNOVÁ VŠESTRANNOSTElegantní sametový potah, dostupný v různých barvách od růžové, modré, šedé, tmavě šedé, hořčicové až po šampaňskou, zaručuje, že tato postel bude hlavním lákadlem vašeho odpočinkového prostoru. růžovámodrášedátmavě šedáhořčicovášapmaňská (krémová) Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:sametová látka / kov / MDFRozměry:šířka: 190 cmhloubka: 220 cm výška: 138 cmvýška ložné plochy od země: 37 cmvýška nožiček: 6 cmhloubka pro rošt: 16 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmNosnost:250 kgMONTÁŽPostel je dodávána v rozloženém stavu a díky přiloženému návodu je montáž jednoduchá a rychlá. Dodávka nezahrnuje lamelový rošt a matrace, což vám umožňuje individuální výběr těchto komponentů podle vašich osobních potřeb a preferencí.

HOFI Glass Pro Watch ochranné sklo na Huawei Watch GT 3 46mm
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HOFI Glass Pro Watch ochranné sklo na Huawei Watch GT 3 46mm
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na displej hodinek se vyznačuje velmi tenkým povlakem a disponuje tvrdostí 9H. Díky tomu je sklo odolné vůči poškrábání a je pokryto oleofobní vrstvou, která zabraňuje otiskům prstů nebo jiným nečistotám na obrazovce. Sklo je křišťálově čisté a dokonale odráží zobrazené barvy. Nemá to žádný vliv na citlivost dotyku. Sklo je určeno především k ochraně obrazovky před poškrábáním a minimalizuje riziko poškození obrazovky při nečekaném pádu.Upozornění: Sklo je určeno pouze na plochou část displeje. V důsledku různého frézování hran displejů se po instalaci ochranné fólie/skla mohou kolem displeje vytvářet jemné vzduchové bubliny. Toto je přirozená situace a závisí na samotné obrazovce.Návod k instalaciNejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti ochranného skla:• Chrání displej před nárazem, pádem a poškrábání• Neovlivňuje funkce dotykového displeje• Tvrdost 9H• Formát: 2.5D• Tloušťka skla: 0.26mm• Obsah balení: sklo, instalační sada

Postel TORNIUS, 90x200, masiv borovice
7 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel TORNIUS, 90x200, masiv borovice
7 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 98 x 208,5 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 76,5 cm Výška čela u nohou: 51 cmVýška montování roštu: 23 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 33 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ideální šířka a módní look: derbies zn. Pédiconfort jsou maximálně pohodlné a vhodné i pro širší chodila a vbočený palec. Na šněrování, zip, extra měkké, přizpůsobí se Vašemu stylu. Svršek ze 2 materiálů: elegantní kombinace vzorované kůže a textilu s potiskem zvířecí srsti. Vyjímatelná měkká stélka (aérosemelle). Pružné pohodlí: citlivé oblasti z pružného textilu vhodné pro vbočený palec. Tkaničky na zavázání. Zip pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobené širším chodidlům. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Boty derbies s tkaničkami
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boty derbies s tkaničkami
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlné boty derbies s tkaničkami se postarají o stylový vzhled. Na svršku tkaničky. Postranní zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Kožená stélka pro prodyšnost chodidla. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky na zip, kotníčkové
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky na zip, kotníčkové
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové kožené tenisky se zipem a lesklým efektem se postarají o stylový vzhled! Kotníčková výška. Svršek kůže s hadím vzorem a kožená useň. Kvalitní kožená stélka. Pružná kůže pro maximální pohodlí. Postranní zip pro snadné obutí. Pěnové vypodložení kolem kotníku (kontrastní). Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka tón v tónu. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové tenisky s hřejivou podšívkou, a náplaty černé
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové tenisky s hřejivou podšívkou, a náplaty černé
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Hřejivá podšívka a pěkné náplety, tyto kotníkové tenisky nedají zimě šanci. Jemný hřejivý vnitřek. Na kotnících náplety. Na vnitřní straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Pevný opatek. Plochá kontrastní podrážka.

Jonap Jampi Nella šedá riflovina Velikost: 33
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Jonap Jampi Nella šedá riflovina Velikost: 33
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Celoroční kožené barefoot boty Jonap Nella v unisex provedení šedá riflovina s odolným okopem. Tento model patří do řady Jampi, jak Jonap označuje všechny dětské boty ve velikostech 31 a větších. Boty jsou nižšího střihu, končí pod kotníkem. Svršek je z broušené kůže, která se neokope a neodře, vnitřek textilní a příjemně měkký. V přední části boty je praktický gumový okop, a botky tak dlouho vydrží jako nové, a zároveň okop zvyšuje odolnost proti promoknutí např. v mokré trávě.Sednou na: normálně široké až užší nohy, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - dá se výborně regulovat výška nártuOpatek: částečně zpevněný, spíš měkkýPodrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, hrubší vzorek (na barefoot boty), s praktickým gumovým okopemJazyk: přišitý jen ve spodní části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem, jazyk má poutko na provlečení horního suchého zipu, aby nepadal dovnitř botyStélka: bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - textil podrážka - pryžVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:31 - 20,6 cm - 8,1cm32 - 21,2 cm - 8,2 cm33 - 21,8 cm - 8,3 cm34 - 22,4 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm

Sandály s překříženými pásky z kůže LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály s překříženými pásky z kůže LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní čistý styl a eco-friendly kůže s certifikátem LWG, to jsou originální sandály s překříženými pásky. Z kvalitní pravé kůže. Na svršku překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony ve zlaté barvě a vsazené pruženky. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová tenká drážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Biomecanics Dětské tenisky Garvalin 242811-B Rosa Velikost: 26
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Biomecanics Dětské tenisky Garvalin 242811-B Rosa Velikost: 26
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské tenisky Garvalín 242811-B Rosa v kombinaci odstínů růžové barvy. Vynikají svou lehkostí a pěkným zpracováním. Boty vhodné zejména na jaro a léto, na všechny venkovní aktivity - dětské běhání po hřišti i nošení do školky či školy. Podrážka je lehká a velmi dobře ohebná ve směru chůze. V přední části boty je praktická syntetická ochrana proti okopu, která zároveň zvyšuje odolnost proti promočení.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a hezky objímají achilovku- Membrána: bez membrány- Zapínání:  dva suché zipy - jdou dobře přizpůsobit nožce- Opatek: zpevněný - pomáhá udržovat správné postavení paty a kotníku, tím omezuje vtáčení paty - tzv. "šmajdání"- Podrážka: dobře ohebná ve směru chůze, velmi lehká s jemným vzorkem, dobře tlumí nárazy- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, tím že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, tenká pěnová s mírným patním lůžkemSLOŽENÍ: Svršek - textil, syntetika, podšívka: textilní, stélka - mikrovlákno imitující kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 14,2 cm23 - 15,0 cm24 - 15,7 cm25 - 16,4 cm26 - 17,0 cm27 - 17,5 cm28 - 18,1 cm29 - 18,9 cm30 - 19,4 cm

Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská letní vycházková volnočasová obuv.Klasické kecky značky Mustang.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci se syntetickou kůží a gumou na špici. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Nízká podešev z neklouzavého materiálu.Váha jednoho páru: 720 gPánské letní kecky značky Mustang.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Pánské tenisky RIEKER B9955-00 černá S4
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánské tenisky RIEKER B9955-00 černá S4
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Klasika v černém provedení s logem značky RIEKER bude vaší oblíbenou součástí každého dne. Hladký svršek je ideální pro snadnou údržbu a minimalistické zdobení kontrastním prošitím spolu s logem značky vytváří nadčasový model. Pružné šněrování zajišťuje snazší obouvání a upevnění nohy tak, jak je pro Vás příjemné. Měkká stélka vyrobená z kůže zajistí maximální komfort při nošení. K botám si klidně vezměte nějaké pohodlné džíny a vyražte na procházku, budete vždy vypadat i cítit se skvěle. Technologie: Antistress – podešev se díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.