Boční ochranné lišty Chevrolet Spark 2012-2015 (hatchback)
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boční ochranné lišty Chevrolet Spark 2012-2015 (hatchback)
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Chevrolet Spark.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

ELTAP Manželská postel BOLERO BOXSPRINGS 160 x 200 cm (sawana 26)
21 509 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ELTAP Manželská postel BOLERO BOXSPRINGS 160 x 200 cm (sawana 26)
21 509 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele, včetně dvou úložných prostorů na lůžkoviny. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)Pružiny Bonell2x velký úložný prostor (otevírací)Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněDostupné rozměry postele : 160x200cm / 180x200cm - (vyberte viz roletka)Výška spaní = 60cm, výška čela = 115cm, délka postele = 205cm, topper = 4cmBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: látka sawana 26Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

MG 9H ochranné sklo na Samsung Galaxy S21 5G
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG 9H ochranné sklo na Samsung Galaxy S21 5G
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - bílá 46
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - bílá 46
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Klasický styl, polstrované lemy na pohodlné celodenní nošení, praktické, bezpečné s dlouhou životností. Voděodolné, s ocelovou špičkou a absorpcí energie na patě. Protiskluzové a odolné vůči olejům, antistatické. Určené pro potravinářský průmysl a čisté provozovny. Vyrobené z nejkalitnějších mikrovláken, které jsou voděodolné a jsou vhodné na praní v pračce. Odlehčená polyuretanová podrážka má samočistíci vlastnosti a zároveň je protiskluzová a velmi odolná. Materiál mikrovlakna a podrážka polyuretan PU.

ECG BD 34 White dávkovač mýdla
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ECG BD 34 White dávkovač mýdla
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dávkovač mýdla v decentním provedení je ideální pro použití v kuchyni a koupelně. Bezdotykový provoz dávkovače minimalizuje šíření bakterií. Praktická je také funkce „Anti Drip", která zabraňuje samovolnému odkapávání. Hlavní výhodou dávkovače je automatický dávkovací systém, který precizně snímá pohyb pomocí infračerveného senzoru. Technické parametry: vodotěsnost IPX 4 snadné doplňování 3 různé nastavení objemu dávky (1,5 ml / 3,0 ml / 4,5 ml) úhel trysky 20° pro pohodlné a přesné dávkování LED indikátor: zelená barva při zapnutí, zelená barva při práci, červená barva při vypnutí vhodné pouze pro tekuté mýdlo bílé provedení objem zásobníku na mýdlo: 340 ml napájení: 4× 1,5 V baterie rozměr AAA (není součástí balení)

MG 9H ochranné sklo na iPad mini 2021
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG 9H ochranné sklo na iPad mini 2021
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné sklo na tablet je odolné vůči poškození a dokonale ochrání displej tabletu. Zásluhou 9H tvrdosti poctivě ochrání displej tabletu před poškrábáním, roztříštěním nebo jiným poškozením. Vnější povrchová úprava ochranného tvrzeného skla brání ulpívání šmouh prstů. Samozřejmostí je i vynikající čistota obrazu. Všechny původní funkce tabletu zůstanou zachovány. Upozornění: Před koupí si zkontrolujte typ zařízení, zda se shoduje s vaším zařízením. Vlastnosti: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Chrání před vodou, prachem a otisky prstů• Snižuje namáhání očí způsobené LCD obrazovkou• Neovlivňuje funkce tabletu ani zobrazování• Součástí balení je sada stěrek pro čištění displeje a nálepky na odstranění prachu• 9H tvrdost

Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Protective After Color Shampoo 1000ml - Šampon po barvení
365 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranný šampon vhodný k pravidelnému ošetření pro zachování intenzity a krásy barvených vlasů. Skvěle sjednocuje povrch vlasových vláken, zajistí zachování maximálního lesku a nabízí antioxidační účinek.  Aktivní složky: Ananas - s vysokým obsahem vitamínů A, B, C, minerálních solí, draslíku a manganu. Brání působení volných radikálu a předchází vypadávaní vlasů. Má antioxidační účinek.Papája - zdroj vitamínu C, karotenu, selenu, draslíku, hořčíku, vápníku a dalších prospěšných látek, které poskytují vlasům hedvábnou jemnost a lesk. Taktéž z vlasů odstraňuje zbytky chemických látek, obnovuje je a zabraňuje tvorbě lupů a nadměrného kožního mazu.Passion fruit - bohaté na vitamín A a C, železo, draslík, sacharidy či bílkoviny. Uchovává ve vlasech kolagen a elastin, udržuje je přirozeně hydratované. Zabraňuje působení volných radikálů a případnému vypadávání vlasů. Mango - s významným podílem beta-karotenu, vitamínů A, B3, C, draslíku, fosforu či minerálních solí. Pozitivně působí zejména na pokožku hlavy, kterou udržují přirozeně zdravou. Podporuje tvorbu kolagenu a zajistí kondicionační účinek. SINERGY COSMETICSSpolečnost Sinergy Cosmetics je dnes nejen v Itálii synonymem lídra ve vývoji profesionální vlasové kosmetiky, která zároveň ctí hodnoty krásy, zdraví a respektu k přírodě. A nejspíše je to právě tím, že vznikla na rodinné farmě obklopené vinicemi a olivovými háji. Díky veliké podpoře partnerů firma rostla o další a další řady produktů, které nabízí dokonalou péči všem typům vlasů i vlasové pokožky, a to za použití pečlivě vybíraných a testovaných přírodních složek.

VitaHarmony Lichořeřešnice + přeslička 60 kapslí
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VitaHarmony Lichořeřešnice + přeslička 60 kapslí
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lichořeřišnice od VitaHarmony je doplněk stravy s obsahem extraktu 10:1 z lichořeřišnice větší a extraktu z přesličky rolní, standardizovaným na obsah 7 % křemíku. Díky tomu je zajištěn vždy stejný obsah biologicky aktivních látek a stejná kvalita finálních kapslí. Lichořeřišnice od VitaHarmony patří k nejsilnějším přípravkům v této kategorii na českém trhu. Lichořeřišnice od VitaHarmony je doplněk stravy s obsahem extraktu 10:1 z lichořeřišnice větší a extraktu z přesličky rolní, standardizovaným na obsah 7 % křemíku. Díky tomu je zajištěn vždy stejný obsah biologicky aktivních látek a stejná kvalita finálních kapslí. Lichořeřišnice od VitaHarmony patří k nejsilnějším přípravkům v této kategorii na českém trhu.Lichořeřišnice větší, latinsky Tropaeolum majus, je léčivá bylina, která se již v minulosti používala pro své antibakteriální a diuretiké účinky. Lichořeřišnice se také přezdívalo "rostlinné antibiotikum". Unikátní kombinace s přesličkou rolní komplexním mechanismem podporuje normální funkci močové soustavy a ledvin a stimuluje přirozenou odolnost organismu. Přeslička rolní obsahuje slabě močopudnou látku, která podporuje tvorbu moči a močení. Navíc má přeslička i antioxidační účinky.Pro dosažení maximálního účinku je vhodné při užívání lichořeřišnice dodržovat tato specifická doporučení: Doporučená denní dávka (2-3 kapsle) se rozděluje do více dávek v průběhu celého dne. Nástup účinku biologicky aktivních látek lichořeřišnice začíná asi 2 hodiny po její konzumaci. Maximálního účinku je dosaženo asi po 4 až 8 hodinách od podání. Po 8 hodinách od podání účinek aktivních látek klesá. Proto je nejlepší příjem menších dávek, ideálně 3x denně (nejlépe v rozmezí 6-8 hodin).Lichořeřišnice je vhodný doplněk při léčbě antibiotiky. Lichořeřišnici doporučujeme užívat v období akutních potíží se záněty močových cest (nebo dýchacích), po odeznění potíží pokračovat v užívání ještě asi 3 až 5 dní. Lichořeřišnice není vhodná k dlouhodobému užívání.Kdy lze lichořeřišnici doporučit: při užívání antibiotik pro podporu jejich účinku při zánětech močových cest pro podporu činnost ledvin a močových cest při zánětech dýchacích cest pro posílení odolnosti organismu SLOŽENÍ:obsahuje: Přeslička rolní, Lichořeřišnice většíDÁVKOVÁNÍ:Užívejte 1 kapsli 2-3 krát denně. Kapsli zapijte tekutinou.Upozornění:Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 10 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Nedoporučuje se k dlouhodobému užívání. Po otevření spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliPřeslička rolní200 mgLichořeřišnice větší1000 mg

Kompresní bandáž na koleno OPROtec - S
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kompresní bandáž na koleno OPROtec - S
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Hledáte pohodlnou podporu kolen pro artritidu? Nebo jste teprve nedávno začali cítit bolest kolene uvnitř kloubu a chcete s tím něco udělat? Ať už jsou vaše potřeby jakékoliv, OPROtec bandáž na koleno vám určitě poskytne úlevu, kterou potřebujete.K čemu bandáž slouží?OPROtec bandáž na kolena je perfektní podpora kolen pro artritidu, při sportovním zranění a jiné příčiny bolestí kolen. Bezproblémová konstrukce, navržená pro tepelnou kompresi a lepší výkon svalů, zajišťuje dlouhodobé pohodlí při zachování celého rozsahu pohybu. Ať už se tedy chráníte před vznikem zranění, nebo chcete ulevit od bolesti svalů, můžete se pomocí této bandáže ochránit na každém kroku.Komu je bandáž určena?Kolenní bandáž je navržena tak, aby poskytovala úlevu každému, kdo trpí bolestmi kolen uvnitř kloubů, nebo svalů. Bandáž vyvíjí na koleno mírný tlak, aby vám poskytlo úlevu a podporu, kterou potřebujete během každodenního pohybu. A díky velmi nízké váze můžete bandáž pohodlně nosit po celý den. Jedná se také o ideální kolenní oporu při artritidě.Bandáže na kolena jsou vhodná pro každodenní použití a také při různých aktivitách, jako je chůze a běh. Můžete je také použít ke zlepšení stability kolene po mediálním (vnitřním) nebo bočním (vnějším) poranění kolenního kloubu, jakož i k zajištění stability a podpory po operaci kolene a ke zmírnění bolesti způsobené osteoartrózou kolene.Odpoutejte se od bolesti kolen a získejte úlevu, kterou potřebujete s OPROtec bandáží na kolena.Technická data:- velikost: S

Wojtylko 5A22021C černé dětské polobotky
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 5A22021C černé dětské polobotky
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 390 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Bennon ALEGRO S1P ESD Green Low
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon ALEGRO S1P ESD Green Low
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Atraktivní lehká polobotka sportovního charakteru vhodná pro všestranné použití při práci i ve volném čase. V bezpečnostním provedení S1P je obuv vybavená ocelovou tužinkou a ocelovou planžetou. Obuv vhodná do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH • podšívka: textilie sandwich MESH • stélka: EVA + MESH • podešev: PU/PU ZEPHYRA • tužinka/planžeta: ocel/ocel Norma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Setino Chlapecké tenisky - Mickey Mouse modré Obuv: 24
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Setino Chlapecké tenisky - Mickey Mouse modré Obuv: 24
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecké tenisky - Mickey Mouse (modré)Barevné a pohodlné tenisky; které bude nosit rád každý kluk. Tenisky jsou tou správnou volbou nejen v letních měsících; ať už se Vaše dítě chystá na vycházku po městě nebo na procházku po lese; pohádková postavička Mickey Mouse oslní všechny fanoušky tohoto Disney příběhu.Počet: 1 párMateriál: 100% polyesterBarva: modrá; červenáJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry:24 - délka stélky 15 cm25 - délka stélky 15;5 cm26 - délka stélky 16 cm27 - délka stélky 16;5 cm28 - délka stélky 17;5 cm29 - délka stélky 18 cm30 - délka stélky 18;5 cm31 - délka stélky 19;5 cm  

Zesílená ochranná lišta hrany kufru VW Passat 2015-2023 (combi, matná)
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zesílená ochranná lišta na zadní nárazník vozu je vyrobená z nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka zesílené lišty je 0,8mm (běžné lišty mají tloušťku 0,5mm). Plastové žebrování částečně chrání i povrch samotné lišty a dodává jí neotřelý a luxusní vzhled.Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti. Ze spodní strany lišty jsou ve 3M pásce odtokové mezery, pro případ že by se voda dostala pod lištu.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochranné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Všechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Adidas Runfalcon 2.0 EL K GV7751 dětské tenisky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Runfalcon 2.0 EL K GV7751 dětské tenisky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto odolné tenisky adidas zaručí dětem pohodlí a zpevnění na školním hřišti, při odpoledním tréninku i v parku nebo na zahradě. Prodyšný svršek ze síťoviny dopřeje nohám chladivé pohodlí po celý den.

Vlnka TV papuče z ovčí vlny - černé
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka TV papuče z ovčí vlny - černé
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jemné a velmi pohodlné TV papuče z ovčí vlny, které se lehce nazouvají, jsou ideálním pro ty, kteří trpí studenými nohami ať už z důvodu nedokrvení končetin nebo jsou zimomřivý. Do papučí jednoduše vklouznete a poté si už jen užíváte hřejivého tepla ovčí vlny, která má spoustu výhod. Jednou z hlavních je, že ovčí vlna je teplotně stabilní a proto v zimě příjemně hřeje a v létě naopak jemně chladí. Navíc je ovčí vlna od přírody antialergenní a antibakteriální, tedy nemnoží se v ní bakterie a roztoči a tak je vhodná i pro citlivější pokožku. Další z mnoha výhod je, že vlna absorbuje vlhkost, kterou následně odpaří a proto pokud se vám potí chodidla, nemusíte mít strach a můžete si užívat komfortu těchto papučí. Podrážka je ze speciální netkané textílie, která zabraňuje uklouznutí. Takže klid a nohy v teple, jak se říká, a u těchto papučí to platí určitě :-). Materiál: 100% ovčí vlnaParametry:Barva: ČernáRoční období: ZimníTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: TV papuče

MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone XS Max
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone XS Max
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Adidas TERREX AX2R K BB1935 dětská obuv
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas TERREX AX2R K BB1935 dětská obuv
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské outdoorové boty Adidas. Svršek se síťoviny pro maximální prodyšnost, lehká mezipodešev EVA. Přilnavá podešev Traxion. Svršek ze vzdušné síťoviny a ripstopu s krytím ze syntetického materiálu pro vyšší odolnostJazyk ze síťovinyProdyšná podšívka ze síťovinyReflexní detaily

Vlnka Dámské prošívané sněhule - červená
1 679 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Dámské prošívané sněhule - červená
1 679 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro dny plné sněhu a také oblevu by měl mít v botníku nepromokavé zimní boty každý z nás. V prošívaných sněhulích vás nezaskočí žádné počasí a můžete ven i když je vidět více kaluží než sněhu. Sněhule zateplené ovčí vlnou se stanou vaší oblíbenou zimní obuví na každodenní nošení i procházky do přírody. Díky širokému střihu se sněhule snadno obouvají a schováte do nich nohavice kalhot, které tak ochráníte od namočení a ušpinění. Pevný, nepromokavý textil zvenku boty je odolný proti poškození a snadný na údržbu. Zašpiněné boty stačí otřít mokrým hadříkem a budou jako nové. Ovčí vlna uvnitř boty zahřeje studené nohy a pomáhá od pokožky odvádět vlhkost, takže se ve vlně zbytečně nezpotíte. Materiál:Svršek: nepromokavý textilVnějšek: ovčí vlnaPodrážka: kaučukRoční období: ZimníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na venkovní použitíJaký mám problém: Oteklá chodidlaZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Sněhule prošívané

Under Armour UA MG Valsetz Mid LTHR WP M 44 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Under Armour UA MG Valsetz Mid LTHR WP M 44 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská outdoorová obuv Under Armour UA MG Valsetz Mid LTHR WP M s mimořádně pohodlnou mezipodešví z Micro G pěny, která skvěle pruží a tlumí vibrace. Podrážka je vyrobena z odolné gumy s vysokou trakcí a svršek je ušit z mixu syntetické kůže a textilu. Ideální volba pro celodenní nošení. Určení: Outdoor, Military/Tactical Celokožený, voděodolný svršek Voděodolná vnitřní vložka poskytuje skvělou ochranu před všemi rozmary počasí Odolná, ale flexibilní TPU vrstva přes špičku pro větší ochranu Poutka pro snadnější obouvání / zouvání Pěnová mezipodešev Micro G zajišťuje dokonalé odpružení Podešev z pevné gumy s protiskluzovým vzorem pro dokonalou přilnavost a trakci na různých površích Materiál: 56% Kůže, 25% Textil, 19% Syntetická vlákna Výška: 15 cm Váha: 479 g

Florina Termofor s pleteným obalem Merry christmas, 2 l
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Florina Termofor s pleteným obalem Merry christmas, 2 l
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tato termoláhev je skvělým a ověřeným způsobem, jak účinně zahřát tělo. Stačí pouze nalít dovnitř horkou vodu a užít si příjemné teplo při bolestech zad, ledvin, bederní a krční páteře, svalů, kloubů, při nachlazení, menstruaci nebo poslouží pro prohřátí studené postele. Termofory vynikají vysokou kvalitou a dokonalou využitelností tepla a chladu. Tepelná láhev na vodu termofor je opatřena obalem z příjemného pleteného materiálu. Je schopna udržet teplo v rozsahu od 40 do 50 °C. Láhev je možné plnit i studenou vodou a použít ke zchlazení částí těla.

Boxspringová postel FERATA KOMFORT Tempo Kondela 120 x 200 cm
16 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boxspringová postel FERATA KOMFORT Tempo Kondela 120 x 200 cm
16 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Boxspringová postel FERATA KOMFORT je jedinečná, vzdušná a prostorná postel, která se postará o vaše maximální pohodlí. Postel je čalouněná látkou Colet v barevném provedení: světle šedá. Konstrukce postele je dřevěná a zaružuje nostnost na lůžko až 120 kg. Postel disponuje velkým úložným prostorem a vysokým čelem s dekorativním prošíváním. FERATA je dodávána s matrací, která je tvořena kvalitním bonelovým jádrem. Spodní část postele je dřevěná, čalouněná látkou a nahrazuje klasický rošt. Horní krycí podložka není součátí dodávky. Postel nabízíme ve čtyřech rozměrech lůžka: 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Možnost objednání i v jiných provedeních látky Colet. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Vaša objednávka zadána do výroby. Doba dodání 9-11 týdnů.Barva: světle šedáMateriál: látka Colet / pružina / dřevoRozměry: šířka: 120 / 140 / 160 / 180 cm hloubka: 204 cmvýška: 90 cmvýška ložné plochy: 41 cmPlocha lůžka: 120 x 200 cm140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr rozměru postele zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Nosnost na lůžko: 120 kgHmotnost: 82,4 kg89,7 kg118 kg144 kgDodáváno v demontu. 

DUNLOP Dee Holínky černá 45
482 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DUNLOP Dee Holínky černá 45
482 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám inovativní Holínky DUNLOP Dee - nízké, odolné vodě a bez kovových komponentů, které představují novou generaci profesionální obuvi. Tyto holínky nejenže splňují všechny vaše požadavky na kvalitu, ale také vás ohromí svým fantastickým designem.Každý detail těchto holínek byl pečlivě navržen s cílem poskytnout vám dokonalý komfort a ochranu. S krásnou podrážkou představující letící písmeno D a Dunlop logo se stávají Holínky DUNLOP Dee nezaměnitelným a moderním doplňkem.Výška holínky, která činí 27 cm u velikosti 44, je ideální pro každodenní použití a zároveň poskytuje dostatečnou ochranu proti vodě, bahnu a dalším nepříznivým povětrnostním podmínkám. Svršek i podešev vyrobené z kvalitního PVC materiálu zaručují dlouhou životnost a odolnost, což vás uchrání před nepříjemnými překvapeními.Holínky DUNLOP Dee jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají profesionální obuv s minimálním rizikem. Díky své nižší výšce a širokému obvodu je snadné je vyzout a znovu obout, což vám ušetří čas a nepohodlí.Dostupné v elegantních barvách černé nebo tmavě zelené, můžete si vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu a preference. Holínky DUNLOP Dee jsou skvělým spojením praktičnosti, designu a kvality, které ocení každý, kdo potřebuje spolehlivou obuv pro různé pracovní a venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Dee budete vždy krok před ostatními a budete se cítit sebevědomě za každého počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.   Nižší holínky s fantastickým designem

Dívčí bačkory Peon MI/001 RO Velikost: 35
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dívčí bačkory Peon MI/001 RO Velikost: 35
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí bačkory - balerínky Peon MI/006 RO v černo-malinové kombinaci a motivem Víly. Jsou ideální volbou jako školní přezůvka nebo domácí obuv, přezůvky se dají díky velcro pásku pěkně nastavit.Podrážka je sytě růžová a neklouzavá. Nedělá šmouhy na podlahách, a díky drobným otvorům v podešvi a vyjímatelné kožené stélce jsou tyto botičky dobře prodyšné. Vyjímatelná kožená stélka s aktivním uhlím proti bakteriím a mírnou podporou podélné klenby zajistí hygienické a zdravé obutí. Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.- Sednou na: užší i normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip - velcro pásek- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: lepená, velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou- Stélka - vyjímatelná, antibakteriální, pěnová s koženým nášlapem a mírným klínkem pro podporu klenby, ventilační otvory pro lepší prodyšnostSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil,stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:26 - 15,5 cm x 6,2 cm27 - 16,5 cm x 6,4 cm28 - 17,2 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,0 cm x 7,0 cm31 - 19,3 cm x 7,2 cm 32 - 20,0 cm x 7,4 cm33 - 20,6 cm x 7,6 cm34 - 21,3 cm x 7,8 cm35 - 21,6 cm x 8,0 cm36 - 22,0 cm x 8,2 cm 

Trekové boty Olang Logan Cuoio 85 Velikost: 43
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Trekové boty Olang Logan Cuoio 85 Velikost: 43
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vysoké pánské trekové boty italského výrobce Olang Logan Cuoio jsou vhodné do středně těžkého terénu - od procházky přírodou, po túry na horách.Vnější část boty je kompletně z hnědé kůže, s textilní jazykem, dobře odolná proti okopu a otěru, má vyztuženou špičku chránící prsty proti okopu. Díky klasickému šněrování se dají dobře přizpůsobit výšce nártu a šířce nohy. Díky inovativní membráně Olan.Tex  jsou nepromokavé a přitom prodyšné. Podšívka je textilní pro lepší prodyšnost. Stélka je pěnová, měkčená, pro příjemnější došlap na jakémkoli povrchu. Použitá Vibram podrážka je protiskluzová a výborně tlumí nárazy. Středně vysoký vzorek dodá jistotu i v náročnějším terénu za horšího počasí.protiskluzové - Vibram podrážkanepromokavé a prodyšné - membrána Olan.Texvyrobené z pravé kůže - velmi odolnéměkká stélka tlumící nárazyochrana špičkyVelikost - vnitřní délka:38 - 24,3 cm39 - 24,8 cm40 - 26,1 cm41 - 26,8 cm42 - 27,6 cm43 - 27,5 cm44 - 28,6 cm45 - 29,3 cm 

Sněhule Demar Niko 1310 šedé Velikost: 27-28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sněhule Demar Niko 1310 šedé Velikost: 27-28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské zimní sněhule Demar Niko 1310 D zateplené 100% ovčí vlnou. Vrchní část z odolné textilie, spodní polovina z gumy. Zapínání na chráněný zip vám usnadní obouvání obuvi. Možnost zatažení svršku proti padání sněhu na tkaničku.Vhodné do mokrého sněhu i bláta. Velmi teplá obuv, i ve velkých mrazech bude nožka Vašeho dítěte v teple a suchu. Velikost - vnitřní délka:25/26 - 16,9 cm27/28 - 17,9 cm29/30 - 19,6 cm31/32 - 20,9 cm33/34 - 21,9 cm35/36 - 23,3 cm37/38 - 24,5 cm39/40 - 25,3 cm 

SALOMON-OUTline Prism GTX W grape/black/deep teal Fialová 40
2 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SALOMON-OUTline Prism GTX W grape/black/deep teal Fialová 40
2 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Trekingové boty Vás spolehlivě provedou všemi turistickými trasami. Obuv do hor je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí vyšší stupeň stability. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Benefitem turistických bot je voděodolná membrána Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mezipodešev bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je skvělou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou expedici. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 375 gr. 1/2 pár

KAYLAND-Cross Mountain GTX grey/orange Šedá 44
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-Cross Mountain GTX grey/orange Šedá 44
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Kayland. Turistické boty pro pány přinášejí nový koncept pohodlí a výkonu. T boty do terénu Cross Mountain GTX, byly vyvinuty tak, aby nabídly všestranný výkon ve smíšeném terénu, včetně horských svahů s technickými a kamenitými přechody, sněhem a ledem, a připraven k použití s kočkami. Boty na turistiku nabízí dokonalý kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi. Turistická obuv pánská nabízí zaručenou bezpečnost a výkon pro každého, kdo chce používat stejnou obuv pro horolezectví a trekking. Ideální pro profesionály v horolezectví, průvodce a záchranáře v létě. Svršek je ze štípané kůže a ultravysoká technologie proti oděru s atraktivními barvami a designem - černá s výraznými oranžovými prvky. Technologie Ankle Lock na ochranu kotníku zaručí stabilitu chodidla. Gore-Tex® Performance Comfort membrána ochrání Vaše nohy před deštěm, kamenem a vlhkostí při současném zajištění maximální prodyšnosti. Boty na trekking pro pány mají m ikroporézní mezipodešev s dlouhou životností a tlumící nárazy. Vibram® Mulaz EVO 5 mm běhoun nabízející vynikající přilnavost při cestě nahoru a dolů. Trekové boty jsou skvělá volba pro náročné terény a profesionály. Detaily produktu: pánské turistické boty do nejtěžších podmínek černo-oranžová barva vysoký střih logo značky na jazyku a zadní části bot klasické šněrování konstrukce nabízí dokonalý výkon a stabilitu do smíšeného terénu, kamenité průchody, sníh, leh vhodné pro použití s kočkami kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi vhodné pro horolezectví a zároveň treking svršek z kůže technologie Ankle Lock - zajistí kotník membrána Gore-Tex Performance Comfort nepromokavé, prodyšné podrážka Vibram Mulaz EVO ideální na náročné trasy hmotnost: 2x 0,710 kg

ANTA-Kalista black/silver Černá 36,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ANTA-Kalista black/silver Černá 36,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Anta. Sportovní tenisky v klasickém černém provedení potěší milovnice čistých linií. Černé tenisky vynikají 3D vzory po stranách a jemným prošitím vzadu. Mají odolný svršek, který je díky perforaci vpředu prodyšný a zajistí komfort i při celodenním nošení. Tréninkové botasky jsou pohodlné i díky polstrovanému límci. Dámské tenisky se vážou na šňůrky, které si umíte přizpůsobit podle potřeby. Technologie Super Flexi snižuje spotřebu energie a zvyšuje pohodlí a flexibilitu díky tvarované podrážce. Podrážka na dámských botaskách dobře přilne k povrchu. Tenisky na cvičení Vám poskytnou oporu při trénincích, lehkém běhu či různých outdoorových cvičeních. Detaily produktu: černé tenisky prodyšný svršek díky perforaci vpředu 3D vzory po stranách jemné prošití vzadu polstrovaný límec vázání na šňůrky technologie Super Flexi zvyšuje pohodlí a flexibilitu gumová podrážka přilne k povrchu

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/dash grey Bílá 38 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/dash grey Bílá 38 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Tenisky pro dámy upoutají stylovým vzhledem. Trendy tenisky v bílém provedení zdobí po stranách tři pruhy bílé barvy pro monochromatický look. Značkové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají vyšší střih, který zajistí vyšší stupeň stability. Dámské botasky mají klasické šňůrky pro lepší přizpůsobení. Dámské tenisky mají perforovanou špičku pro vyšší úroveň prodyšnosti. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte trendy look. Stylové botasky jsou inspirovány 80. léty 20. století. Značkové botasky jsou skvělými společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Detaily produktu: vzhled inspirovaný 80. léty 20. století vyšší střih lepší stabilita svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šňůrky měkká podšívka gumová podrážka

ADIDAS-Duramo 10 clear pink/acid red/rose tone Růžová 38
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Duramo 10 clear pink/acid red/rose tone Růžová 38
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

WOJTYLKO-Brane navy Modrá 27
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
WOJTYLKO-Brane navy Modrá 27
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Signal Jednolůžková postel AZURRO Velvet 90 x 200 cm Barva: Šedá
6 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Signal Jednolůžková postel AZURRO Velvet 90 x 200 cm Barva: Šedá
6 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jednolůžková postel Azurro Velvet je vyrobena z kvalitní látky, která spolu s dřevěnými nožičkami posteli dodává elegantní nádech. Masivní prošívané zadní čelo vás chrání před chladem stěn a zároveň působí moderně a okouzlivě. Jednolůžková postel Azurro Velvet je dodávána spolu s dřevěným roštem. Noční stolek a lavice nejsou v ceně postele, ale lze je doobjednat, viz související zboží. Matrace v rozměru 160 x 200 cm není v ceně, ale můžete si vybrat z naší široké nabídky matrací . K manželské posteli se skvěle hodí noční stolek Azurro . Materiál: látka aksamit Barevné provedení: šedá | bluvel 14 zelená | bluvel 78 Rozměry: (VxŠxD) 36/96 x 96x 206 cm Plocha na spaní: 90 x 200 cm Výška nožiček po korpus:   15 cm Zapuštění roštu do bočnice postele:   6   cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

TARUCA LADY OB pantofel 35 bílá
386 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TARUCA LADY OB pantofel 35 bílá
386 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské a pánské pantofle z povrstvené usně.

Obuv sandál CXS SAFETY STEEL IRON S1, černý, vel. 41
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv sandál CXS SAFETY STEEL IRON S1, černý, vel. 41
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandál celokožený s ocelovou špicí, perforovaný.

Obuv sandál CXS STONE NEFRIT S1, černý, vel. 45
524 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv sandál CXS STONE NEFRIT S1, černý, vel. 45
524 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandál, celokožený, perforovaný s ocelovou špicí.

Obuv polobotka CXS ISLAND PAROS S1P ESD, černo - červená, vel. 43
1 177 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv polobotka CXS ISLAND PAROS S1P ESD, černo - červená, vel. 43
1 177 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní polobotka, ESD, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: kombinovaný svršek z odolného KPU materiálu a prodyšného 1,5mm polyesteru, prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická, odolná p

Dux Ducis Samo pouzdro so sklem na Apple 7 45mm, růžové
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dux Ducis Samo pouzdro so sklem na Apple 7 45mm, růžové
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné pouzdro se sklem na Apple Watch. Tvrzené sklo neovlivňuje citlivost dotyku ani kvalitu zobrazovaného obrazu. Pouzdro na smart hodinky bylo vytvořeno s cílem důkladně zajistit ochranu hodinek, díky čemuž poskytuje plnou ochranu displeje a hran.Vlastnosti:• Značka: Dux Duxis• Materiál: TPU• Bezproblémová montáž• Pouzdro je vyrobeno z polyuretanu - lehkého, flexibilního a odolného materiálu• Vysoká úroveň ochrany při nárazech• Disponuje sklem, který chrání displej hodinek• Pozinkovaný povrch působí elegantně• Pohodlné používání – pro nabíjení hodinek nemusíte vybírat pouzdro

MERRELL-Accentor 3 black Černá 43,5
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Accentor 3 black Černá 43,5
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Boty do hor zaujmou moderním outdoorovým vzhledem. Pánské boty do lesa mají extra posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Nízká treková obuv se hodí pro lehčí turistiku. Plusem trekových bot je pohodlná stélka z EVA pěny. Mezipodrážka se postará o vynikající odpružení a tlumení nárazů. Technologie Merrell Air Cushion přispívá ke stabilitě při zdolávání turistických tras. Tvarovaná vložka Merrell Kinetic Fit™ Base zajistí flexibilitu při trekkingu. Pryžová podrážka trekingové obuvi má vynikající přilnavost a trakci i v náročnějším terénu. Pánská obuv je skvělou volbou pro trekking, kempování, outdoorové výpravy a turistické expedice. Detaily produktu: Nepromokavý semiš a svršek ze síťoviny Elastické šňůrky a systém šněrování pro rychlé bezpečné uchycení 100% recyklovaný popruh 100% recyklovaná síťovaná podšívka 100% recyklovaná integrovaná EVA pěnová stélka Tvarovaná nylonová klenba Merrell Air Cushion v patě absorbuje nárazy a dodává stabilitu Odnímatelná tvarovaná vložka Merrell Kinetic Fit™ BASE pro flexibilní podporu Lehká mezipodešev z EVA pěny pro stabilitu a pohodlí Merrell přilnavá gumová podešev s odolnou trakcí

ADIDAS-Terrex AX4 GTX coral fusion/crystal white/impact orange Růžová 36 2/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty jsou spolehlivou obuví pro outdoorová dobrodružství a turistické výpravy. Díky nepromokavé a prodyšné membráně Gore-tex Vás nepřekvapí ani nepříznivé počasí a Vy si tak horské stezky a výhledy můžete užít na maximum. Konstrukce bot do lesa umožní super komfort i při celodenní turistice. Přilnavá guma Continental™ na podrážce zajišťuje výjimečný záběr na různém terénu. Outdoorové boty pro dámy mají lehký síťovinový svršek, který je zárukou výborné cirkulace vzduchu. Boty do hor poskytují nohám dobrou stabilitu i díky zpevněné špičce a patě. Lehký EVA materiál v mezipodešvi se postará o vynikající tlumení. Trekové boty se zapínají na klasické šněrování. Boty v korálovém provedení jsou ideálními společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, outdoorové aktivity a procházky v přírodě. Jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu Primegreen. Detaily produktu: moderní vzhled prodyšný svršek ze síťoviny zpevněná pata a špička nepromokavá membrána Gore-tex mezipodešev z EVA materiálu dobře tlumí klasické šněrování podrážka z vysoce přilnavé gumy Continental vyrobeno iz recyklovaného materiálu Primegreen

Froddo G3130240 Dark Blue Velikost: 40
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Froddo G3130240 Dark Blue Velikost: 40
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130240 Dark Blue kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je kompletně kožená, a stejně tak i podšívka je z jemné kůže. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Calvin Klein pánský svetr - S (BEH)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Calvin Klein pánský svetr - S (BEH)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský černošedý svetr od Calvin KleinMateriál: 100% bavlna.Střih: Relaxed Fit

Ochrana střechy Roof Saver Toyota Rav4 2019-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Toyota Rav4 2019-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Peugeot 308 2022- (hb i combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Peugeot 308 2022- (hb i combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Prahové lišty Volvo XC60 2017- (tmavé, lesklé)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Prahové lišty Volvo XC60 2017- (tmavé, lesklé)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Prahové lišty vozu Volvo XC60 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

McKinley Kansas II AQB W 38 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Kansas II AQB W 38 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská treková obuv McKinley Kansas II AQB W vám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Mají prodyšný horní materiál ze síťoviny a TPR podrážku s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Mezipodrážka: TPR; podrážka: guma Membrána AQUABASE Prodyšný svršek ze síťoviny Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

McKinley Kansas Mid AQB Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Kansas Mid AQB Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská trekingová obuv McKinley Kansas Mid AQB Kidsvám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Materiál ze síťoviny a pryžová podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu, vyjímatelná stélka Kids-Fit. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ (do velikosti 34 i suchý zip) umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka TPR mezipodešev Vyjímatelná stélkaKids Fit Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

Expedo Čalouněná postel LAKE 2 + rošt + matrace, 160x200, cosmic14
10 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Expedo Čalouněná postel LAKE 2 + rošt + matrace, 160x200, cosmic14
10 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čalouněná postel LAKE 2. Moderní desing a jednoduché linie. Komfortní spaní zaručí zabudovaná matrace. Úložný prostor tvořen za pomocí mechanického otevíraní. Matrace položena na kvalitním rámu a je tvořena pružinami bonell s PUR pěnou. Vybírat můžete z nabídky dekorů a velikosti spací plochy.Shrnutí:luxusní postelmoderní designpostel se zabudovanou matrací na dřevěném roštuúložné prostoryvýběr potahových látek a velikost spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Tenisky s bílou podrážkou
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky s bílou podrážkou
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bílé tenisky na lýkové podrážce Vás neopustí po celé léto. Svršek z textilu. Stélka a podšívka v prodyšném textilním provedení. Šněrování a jazyk. "Platforma" v lýkovém přírodním vzhledu.

SALOMON-Supercross 4 GTX stargazer/black/turmeric Modrá 42 2/3
2 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SALOMON-Supercross 4 GTX stargazer/black/turmeric Modrá 42 2/3
2 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské běžecké tenisky mají moderní design a díky svým vlastnostem jsou vhodné pro traily a běh v přírodě. Běžecké trailové boty Vám dopřejí maximální komfort a pohodlí. Svršek z technického materiálu se Vám přizpůsobí a poskytne potřebnou ochranu. Pata a špička obuvi Salomon je zpevněná. Trailové boty disponují membránou Gore-Tex, díky které v nich můžete běžet i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Trailová běžecká obuv pro pány disponuje rychlovázáním Quicklace™. Konstrukce SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po šněrovací systém a poskytuje bezpečné, přiléhavé a prakticky přizpůsobené obepnutí kolem chodidla. Antibakteriální stélka OrthoLite® poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost, čímž zvyšuje pohodlí a výkon obuvi. Salomon tenisky disponují mezipodešví s měkkou a lehkou pěnou Fuze Surge. Výsledkem je plynulejší, ale dynamický krok, který je šetrnější k zemi. Výhodou pánských běžeckých tenisek je určitě také super přilnavá podrážka Mud Contagrip®, která poskytne stabilitu a trakci na mokrém i suchém povrchu. Salomon pánské jsou vhodné do náročného terénu a potěší všechny milovníky běhu v přírodě. Detaily produktu: běžecké trailové boty pánské moderní design odolný svršek zpevněná špička a pata rychlovázání Quicklace™ membrána Gore-Tex udrží nohy v suchu konstrukce SensiFit™ obepne Vaši nohu a chrání ji antibakteriální stélka OrthoLite® mezipodešev s měkkou pěnou Fuze Surge přilnavá podrážka Mud Contagrip®, která poskytne stabilitu a trakci

BC FOOD O4 FO SRC holina 42 bílá
411 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BC FOOD O4 FO SRC holina 42 bílá
411 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Antistatické vysoké holínky z PVC a nitrilu odolné působení rostlinných i živočišných tuků s podrážkou s hlubokým dezénem. Flexibilní až do teploty -20°C. Norma: EN ISO 20347:2012

Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální pro letní výšlapy, kožené sportovní sandály poskytnou oporu a svěžest Vašim chodidlům. Praktické díky zapínání suchý zip, snadno se přizpůsobí každému chodidlu. Lehké sandály. Z kvalitní pravé kůže. Měkká kožená stélka. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Vzorovaná podrážka.

Kleine Wolke Mýdlenka Easy, šedá
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kleine Wolke Mýdlenka Easy, šedá
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Mýdlenka Easy se díky svému modernímu designu bude vyjímat v každé koupelně. Vysoce kvalitní provedení z ABS (silný pevný plast) zajistí jeho dlouhou životnost. K dispozici ve stejném designu také dávkovač mýdla, kelímek a WC set.Vlastnosti: moderní designkvalitní provedenídlouhá životnostnemýt v myčce na nádobí

TECNICA-Sulfur S GTX Ms dark olive/burnt orange Zelená 41,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Sulfur S GTX Ms dark olive/burnt orange Zelená 41,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty vám díky anatomickému střihu poskytnou extra pohodlí. Poskytují vysoký level komfortu a stability. Tato outdoorová obuv zajistí přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu. Disponuje odolným syntetickým svrškem, který je lehký. Klasické šněrování je prodlouženo až na špičku. Špička bot do hor je pogumovaná pro lepší ochranu. Důležitou součástí je membrána Gore-Tex®, díky které zůstanete v suchu a pohodlí za všech podmínek. Trekingové boty pánské disponují mezipodešví s různou hustotou. Výsledkem je větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Je to výsledkem technologie TPU Edge Frame. Ta je vložena do jádra boty a poskytuje podporu a flexibilitu přesně tam, kde potřebujete. Další výhodou bot pro turistiku je směsová podrážka Vibram® Megagrip™. Díky vícesměrnému vzoru výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Disponuje také plochou lezeckou zónou na špičce. Gumová klenba zlepšuje sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Obuv Tecnica Sulfur je vhodná pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu. Detaily produktu: nízké turistické boty anatomický střih odolný a prodyšný svršek šněrování prodlouženo až na špičku pogumovaná špička mezipodešev s různou hustotou pro lepší odpružení technologie TPU Edge Frame v jádru boty členitá podrážka Vibram® Megagrip™ pro vysokou přilnavost membrána Gore-Tex® poskytují přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu vhodné pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu a lezení EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Tommy Hilfiger pánský béžový svetr
3 672 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Hilfiger pánský béžový svetr
3 672 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský béžový svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

1 pár kompresních návleků
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
1 pár kompresních návleků
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální při dlouhých jízdách autem nebo letech: kompresní návleky, které se pohodlně nosí ve dne i v noci. Podpora při pocitu těžkých nohou, mohou podpořit krevní oběh a omezit otoky.

Puma FTR Connect Training M 43 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Puma FTR Connect Training M 43 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv Puma FTR Connect Training M se orientuje v neformálním tréninkovém prostoru. FTR Connect má svršek z prodyšné síťoviny, klasické šněrování pro optimální přizpůsobení a vyztužené boční strany pro stabilitu. Ležérnější vzhled, který lze nosit do posilovny, ale také každý den. Klíčovou komfortní technologií je Softfoam+ ve stélce. Určení: fitness, volný čas Technologie Softfoam+ ve stélce Svršek z prodyšné síťoviny Vyztužené boční strany pro stabilitu Lehká mezipodešev EVA Pryžová podrážka

Energetics Zyrox Core AQB Kids 32 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Energetics Zyrox Core AQB Kids 32 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská/juniorská trail běžecká obuv Energetics Zyrox Core AQB Kids je vybavena technologií AQUABASE®, která poskytuje ochranu před deštěm a větrem během outdoorových aktivit. Pryžová podrážka z jednoho kusu pro vysokou životnost. Určení: trail běh, turistika, outdoor AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Kids Fit: vložka pro správné zvolení velikosti dětské boty Membrána: vodní sloupec 2000 mm Systém rychlého šněrování Hmotnost: 218 g Tabulka velikostí shodná s McKinley

Froddo G3160205-10 Grey/Silver Velikost: 36
2 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Froddo G3160205-10 Grey/Silver Velikost: 36
2 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160205-10 Grey/Silver mají vnější část částečně z kůže pro optimální odolnost a textilních materiálů pro maximální možnou prodyšnost. Nepromokavost zajišťuje membrána Froddo-Tex. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Jejich odolnost je podpořena také membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: Froddo-Tex - boty jsou díky ní nepromokavé, ale stále prodyšné- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Zimní kozačky Froddo G3160207-4 Black Velikost: 35
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Zimní kozačky Froddo G3160207-4 Black Velikost: 35
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zimní válenky Froddo Barefoot G3160207-4 Black s jednoduchým designem - černá broušená kůže s černou podrážkou. Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Nejen, že zahřejí, ale také mají membránu a jsou tak opravdu nepromokavé. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt- Zapínání: klasický zip na boku pro snazší nazouvání- Membrána: ano, boty  jsou vybavené membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm41 -27,2 cm - 9,7 cm42 - 27,9 cm - 9,8 cm

RECUPLUS imunita 90 tablet
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
RECUPLUS imunita 90 tablet
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Doplněk stravy pro podporu obranyschopnosti organismu. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému. Pomerančovník hořký přispívá k udržení nervové rovnováhy, napomáhá zklidnění, relaxaci i zdravému spánku. Přispívá k normálnímu trávení a podílí se na metabolismu lipidů, tudíž má vliv na řízení hmotnosti. Je nápomocný pro udržení normálního trávicího a respiračního zdraví. Květ šípkové růže má protizánětlivý a protirevmatický účinek, pomáhá při kašli, při bolení v krku a při průjmu, příznivě upravuje střevní mikroflóru po používání antibiotik, posiluje játra a nervy. Celkově posiluje organismus, uklidňuje a harmonizuje. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doporučené dávkování: 1 tableta denně. Obsah balení: 90 tablet. Složení 1 tablety: kyselina L-askorbová (vitamin C), plnidla: mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý, pomerančovník horký extrakt, stabilizátor: glyceryl dibehenát, růže šípková extrakt, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearát hořečnatý. Potahová směs: hydroxypropylmethylcelulóza, síran vápenatý, rýžový škrob, isomalt, mikrokrystalická celulóza, glycerin, riboflavin, červený oxid železa.   Obsah účinných složek v 1 tabletě mg/1 tbl % RHP* Vitamín C 1 000 1 250 Pomerančovník hořký extr. 35 ** Růže šípková extrakt 25 ** RHP* = referenční hodnota příjmu     ** RHP není stanovena    

Keen Howser II Chukka WP Black Velikost: 35
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Keen Howser II Chukka WP Black Velikost: 35
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské zimní barefoot boty Keen Howser II Chukka WP Black v černé barvě. Jsou nepromokavé, s membránou KEEN.DRY a svým zateplením se výborně hodí na chladný podzim a mírnou zimu.  Keen uvádí jejich vhodnost až do teploty -20°C, nám přijdou spíše vhodné na mírnější zimu okolo nuly až -5°C.Velmi lehká podrážka, s velmi dobrou tepelnou izolací, s minimálním vzorkem. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen.  Rychlé a bezproblémové obouvání umožňuje šněrovací systém s gumičkou, kterou lze případně vyměnit za tkaničky.Sednou na: normálně široké  až širší nohy, vhodné i na vyšší nártZapínání: stahovací gumička s brzdičkou - lze vyměnit za tkaničkyOpatek: mírně zpevněný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: velmi lehká a dobře ohebná, s jen minimálním vzorkem vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, lepenáJazyk: je z jednoho kusu spolu s přední částí buty - není zde tak žádný šev, který by mohl tlačitStélka: není vyjímatelná, je nalepená do boty, filcová pro lepší izolaci od zeměSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály, podšívka - textil s membránou, podrážka - syntetikaNámi naměřené vnitřní délky měřidlem Plus12 - tabulka KEEN nesedí.Velikost EU (US) - vnitřní délka:25/26 (US 9) - 16,9 cm27/28 (US 10) - 17,7 cm29 (US 11) - 18,5 cm30 (US 12) - 19,4 cm31 (US 13) - 20,2 cm32/33 (US 1) - 21,1 cm34 (US 2) - 21,9 cm35 (US 3) - 22,9 cm36 (US 4) - 23,7 cm37 (US 5) - 24,6 cm38 (US 6) - 25,5 cm39 (US 7) - 26,2 cm 

Protetika Deny Khaki Velikost: 19
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Protetika Deny Khaki Velikost: 19
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Deny Khaki 2023 končí těsně nad kotníkem, na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže v tmavě zelené barvě s béžovou podrážkou. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je přišitý pouze v dolní části a tak se dají boty hodně otevřít a pohodlně nazout.Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý pouze v dolní části, kožený, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 Clone black/white/black Černá 42,5
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 Clone black/white/black Černá 42,5
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky jsou navrženy s důrazem na funkčnost. Běžecké boty Hovr Machina 3 jsou třetí generací tohoto oblíbeného modelu. Běžecké botasky poskytnou příjemný měkký dopad a rychlý návrat energie. Tenisky na běhání mají vnitřek měkce polstrovaný pro větší komfort při běhání. Největším bonusem je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které můžete snadno a spolehlivě zanalyzovat svůj běh. Je to způsob, jak můžete zlepšovat své běžecké výkony. Běžecká obuv má technologii UA HOVR, díky které máte pocit nulové gravitace. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Značkové tenisky mají na svršku síťovinu Energy Web pro výbornou ventilaci vzduchu. Under Armour boty na běh mají výztuž v oblasti paty, která zajistí vyšší úroveň stability. Tenisky na běhání mají klasické vázání na tkaničky, které velmi dobře fixují chodidlo v botě. Značkové botasky pro pány mají pryžové podrážky pro skvělou trakci. Jsou doplněny o reflexní detaily pro lepší viditelnost při zhoršených světelných podmínkách. Běžecké boty jsou nejlepšími společníky na běh a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: Připojte se k UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z Vás stal lepší běžec Lehký svršek pro optimální prodyšnost Strategicky navržený design beze švů, takže můžete zaběhnout kilometry bez podráždění Aerodynamický design paty a vnější obal paty TPU pro větší podporu Tvarovaná vložka EVA poskytuje větší pohodlí a odpružení pro vysoký výkon Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Pryžová podešev vyrobená s důrazem na odolnost v oblastech s vysokým opotřebováním a ohebné zóny pro podporu přirozeného pohybu

ŠEDÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5535 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ŠEDÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5535 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE FC FLEECE HOODIE DC9024-410 Velikost: XL
2 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE FC FLEECE HOODIE DC9024-410 Velikost: XL
2 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

Salomon Thundercross 47 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salomon Thundercross 47 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Trailová běžecká obuv Salomon Thundercross od společnosti Salomon je vhodná pro dynamický běh se skvělým tlumením a výjimečnou přilnavostí a přesným držením nohy. Obuv je vybavena agresivními 5 mm výstupky, které zvládnou jakýkoli terén, bez ohledu na to, jak je náročný nebo technický. Bota byla vyvinuta a testována ve francouzských Alpách, kde byla testována na všech možných terénech, od zvlněného terénu až po skalnaté svahy nebo lepkavé singletracky. Inspirujte se nejlepšími styly trailového běhu s konstrukcí Sensifit™ pro přesné, optimální umístění chodidla a spolehlivé, měkké pohodlí. Šněrování Quicklace® Pěna Energy Foam - lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a odrazovou energii Contagrip® MD Hmotnost (g) 290 g Drop 4 mm

Signal Noční stolek ET-001 Barva: Světle šedá / Bluvel 03
2 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Signal Noční stolek ET-001 Barva: Světle šedá / Bluvel 03
2 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Noční stolek ET-001 Elegantní noční stolek ET-001 je vyroben v oblíbeném barevném provedení, má jednu zásuvku a jednu otevřenou polici. Díky čalouněnému stolku bude ložnice působit útulně a hřejivě. Noční stolek ET-001 je bezúchytový , otevírání je zajištěno pomocí výřezu v zásuvce , díky čemuž se prakticky a jednoduše dostanete k uloženým věcem. Materiál: látka Rozměry: (VxŠxH) 42 x 50 x 35 cm Barevné provedení: světle šedá / Bluvel 03 šedá / Bluvel 14 béžová / Bluvel 28 zelená / Bluvel 78 starorůžová / Bluvel 52 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Sypaný čaj Lapsang Souchong v dóze The Tea Republic 75g
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sypaný čaj Lapsang Souchong v dóze The Tea Republic 75g
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sypaný čaj Lapsang Souchong v dóze The Tea Republic 75gČerný čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Lístky se nechají před sušením plně oxidovat a získat tak svou černou barvu, což dodává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtónů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.Pořiďte si 75 g sypaného čaje Lapsang Souchong ve znovupoužitelné kovové dóze. Z každého balení získáte přibližně 25 až 30 šálků čaje.Z městečka Puli v hornatém srdci Tchaj-wanu pochází tento jedinečný čaj, který vzniká uzením nad ohněm z borového dřeva, díky čemuž získává svou výraznou vůni a odvážnou chuť.Ideální příprava:Louhujte 3 až 5 minut ve vroucí vodě.Horký čaj: Použijte 1 vrchovatou lžičku na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Čajové lístky po doporučené době louhování odstraňte a vychutnejte si čaj.

Dvoulůžko SOMALIE 2 180x200, masiv borovice
9 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dvoulůžko SOMALIE 2 180x200, masiv borovice
9 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dvoulůžko 180x200 cmMsteriál: masiv borovice lakPro matrace 180 x 200 cm (2 ks 90 x 200 cm ), cena bez roštu a matrace. výška sedu 45 cm Rozměry (šxvxh): 191 x 74 x 208 cm Dodáváno v demontu.

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - M (C9T)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - M (C9T)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger Materiál: 92% bavlna, 8% kašmír.Střih: Regular Fit

SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Ultra Flex 3.0
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Ultra Flex 3.0
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Objevte jedinečné pohodlí nazouvacích tenisek Slip-ins - Ultra Flex 3.0! Snadno se obouvají bez použití rukou, z technického úpletu a s dekorativními tkaničkami, tyto tenisky nemají chybu. Tenisky Hands Free Slip-ins - Ultra Flex 3.0 - Brilliant Skechers. Ze 100% veganského materiálu. Snadné obutí bez použití rukou. Exkluzivní polštářek Heel Pillow drží Vaši nohu bezpečně na místě. Měkká stélka tlumí náraz při došlapu. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Nazouvání střih Stretch Fit pro pohodlí jako v ponožkách. Pevné dekorativní tkaničky. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

PEDICONFORT Kožené turistické tenisky se zipem a tkaničkami Grande Largeur
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chůze může být radostí i v případě citlivých chodidel: stačí jen vyjít v turistických teniskách Pédiconfort, které se postarají o měkký došlap a pohodlnou chůzi. Se zipem a tkaničkami, obuté jsou během okamžiku. Z kvalitní kůže pro maximální pohodlí. Svršek s voděodolnou úpravou. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Pevné tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná měkké stélka Aérosemelle. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vhodné i pro citlivá chodidla. Vzorovaná protiskluzová podrážka vhodná do každého terénu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Páskové sandály na klínku, slonová kost/ zlaté
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Páskové sandály na klínku, slonová kost/ zlaté
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ženské, aktuální a komfortní, páskové sandály v příjemné barevné kombinaci slonová kost-zlatá budou tím správným vykročením do horkého léta. Překřížené pásky. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Klínový podpatek se vzorovanou protiskluzovou podrážkou. Kolem kotníku vsazený pásek s pruženkou. Nastavitelné pomocí spony. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Plátěné pohodlné tenisky Natural World
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Plátěné pohodlné tenisky Natural World
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadno se obouvají a my je pro Vás máme v 5 barvách. Pružné zapínání. Kovová očka. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

Ploché baleríny
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ploché baleríny
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Pantofle s hřejivou podšívkou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle s hřejivou podšívkou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Domácí pantofle s hřejivou hebkou podšívkou nedají zimě šanci. V perfektní střihu obepínajícím chodidlo. Anatomicky tvarovaná stélka. Na svršku 2 pásky nastavitelné pomocí spony. Hřejivý vnitřek v kožešinovém vzhledu. Protiskluzová podrážka.

Kotníkové hřejivé tenisky
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové hřejivé tenisky
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální boty do každého terénu, to jsou kotníkové hřejivé tenisky! Milujeme jejich ležérní vzhled, kvalitní kůži, hřejivou podšívku i protiskluzovou podrážku. Z pravé kůže. Zapínání na tkaničky + kovová očka ve stříbrné barvě pro přizpůsobení na míru. Na vnitřní straně zip. Poutko pro snadné obutí. Svršek v členitém střihu. Hřejivá textilní podšívka. Pletený hřejivý lem. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kotníkové tenisky se zipem, kůže a kožená useň
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové tenisky se zipem, kůže a kožená useň
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové tenisky kombinují kůži a koženou useň, výsledkem je kvalitní obuv vhodná pro různé příležitosti. Kotníková výška. Z kvalitní pravé kůže. Členitý střih, na svršku vsadky v hladkém, hebkém a lesklém vzhledu. Postranní zip a poutko pro snadné obutí. Tkaničky. Poutko. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Screen Glass Xiaomi Redmi Note 13 5G, 13 PRO 4G 5D Full Glue zaoblené černé 1031881
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Screen Glass 5D Full Glue pro Xiaomi Redmi Note 13 5G, Xiaomi Redmi Note 13 PRO 4G Vysoce kvalitní prémiové 5D tvrzené sklo, které bude perfektně držet na displeji vašeho mobilního telefonu, vám zajistí dokonale čistý obraz a 100% vlastnosti dotyku.   Vysoký index tvrdosti 9H poskytuje pokročilou ochranu displeje vašeho mobilního telefonu před poškrábáním a poškozením. Vynikající kvalitní sklo umožňuje zachování přirozených barev při maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní povlak poskytuje odolnost proti otiskům prstů. Na okrajích displeje je umístěna fólie s lepidlem.   Sklo je pevné a odolné. Díky tloušťce 0,3 mm nijak nenaruší design vašeho mobilního telefonu. Sklo má mírně zaoblené hrany, které eliminují riziko náhodného zachycení ostrými okraji skla.   Kompatibilita: Xiaomi Redmi Note 13 5G, Xiaomi Redmi Note 13 PRO 4G Barva: černá Tloušťka: 0,3 mm Tvrdost: 9H

NIKE-Court Legacy white/black/game royal Bílá 31,5
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Court Legacy white/black/game royal Bílá 31,5
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Stylové tenisky pro kluky, které hravě zkombinujete s oblíbeným oblečením. Bílé tenisky mají odolný kožený svršek a zdobí je modré logo Nike. Dětské kožené boty si děti jistě zamilují. Mají vázání na elastické šňůrky, které je doplněno o řemínek se suchým zipem. Dětské botasky si tak bez problémů obuje a vyzuje každé dítě.Značkové tenisky dětské poskytnou dětem měkké pěnové odpružení při každém kroku. Jsou pohodlné i díky měkké vnitřní stélce. Chlapecké botasky mají kvalitní gumovou podrážku se vzorem rybí kosti, která poskytne stabilitu a dobrou přilnavost. Kožené tenisky pro kluky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či pro volný čas.Detaily produktu:bílé tenisky pro klukykožený svršekvázání na elastické šňůrky s páskem na suchý zipměkká vnitřní stélkapěnové odpruženípryžová podrážka poskytne stabilitu

Kožené tenisky na klínové podrážce, kůže LWG
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené tenisky na klínové podrážce, kůže LWG
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

I Vy si zamilujte kožené tenisky na klínové podrážce v eco-friendly verzi z kůže s certifikátem LWG. Z kvalitní pravé kůže. Vyjímatelná stélka. Kožené originální vsadky. Ploché tkaničky tón v tónu. Kovová očka. Pevný opatek. Klínová podrážka. Dvoubarevná protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Merrell J037519 Moab Speed 2 Gtx Clay
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J037519 Moab Speed 2 Gtx Clay
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Moab Speed 2 GTX je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 GTX pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. Model s membránou Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu za nepříznivého počasí.• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí•  svršek v kombinaci Ripstop nylonu a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná podšívka• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 730 g

Merrell J037525 Moab Speed 2 Black
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Merrell J037525 Moab Speed 2 Black
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Moab Speed 2 je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla.• prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná síťovina• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 680 g

Čalouněná postel CESMIN 160x200 cm, hnědá se vzorem/hnědá
15 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Čalouněná postel CESMIN 160x200 cm, hnědá se vzorem/hnědá
15 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čalouněná postel s ložnou plochou 160x200 cmPotahová látka: flowers 20 = hnědá látka se vzorem/siuox BROWN = hnědá ekokůžeV ceně postele dva nezávislé zásobníky na lůžkoviny, otevírané pomocí pomocných strojů, 2 dekorativní polštáře plněné mletou PU pěnou na zip a bonellová matrace s roštem.Obrázek funkce postele je ilustrativní (jiná barva)!Celkové rozměry (šxvxh): 165 x 106 x 208 cmVýška čela: 106 cmVýška sedu: 46 cmPlastové nohy: 2,5 cm Matrace:- materál: bonell na rámu z borovicového dřeva, polyuretanová pěna T30, potahová látka se vzorem shodná s dekoračními polštáři - výška: 11 cmNosnost postele: max. 240 kgDodání v demontu.

Čalouněná postel DANGELO 1 90x200 cm, modrá látka
6 950 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Čalouněná postel DANGELO 1 90x200 cm, modrá látka
6 950 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čalouněná postel 90x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace.Potahová látka: sofia 14 = modrá látka Rozměry (šxhxv): 100 x 209 x 35 cm Čelo postele: s knoflíky - šířka: 98 cm - výška: 110 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Merrell J037605 Accentor 3 Sport Gtx Steel Blue
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J037605 Accentor 3 Sport Gtx Steel Blue
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• 50% recyklovaná vyjímatelná EVA stélka• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, AirCushion, Recycled, DROP 13.0, RecycledHMOTNOST: 840 g

MOON BOOT-Icon Low Nylon black Černá 45/47
4 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-Icon Low Nylon black Černá 45/47
4 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Carne Labs Alkalot ph+ 450g
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Carne Labs Alkalot ph+ 450g
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Výrobek obsahuje vyvážený poměr minerálních látek ve formě citrátových solí. Překyselení organismu například nevhodnou stravou, intenzivní zátěží, či stresem není pro tělo přínosem, právě naopak. Originální složení směsi je jedinečné a příznivé účinky nastupují zhruba po 10 - 14 dnech aplikace výrobku Alkalot pH+.Směs je obohacena o dextrózu jako mírný energetický zdroj.Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a udržení normálního tlaku.Hořčík se podílí na syntéze bílkovin a ovlivňuje smrštění svalů, včetně srdečního. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k elektrolytické rovnováze (ta je potřeba, aby nedocházelo ke svalovým křečím).Vápník přispívá k normální srážlivosti krve, energetickému metabolismu, činnosti svalů, funkci nervových přenosů a ovlivňuje funkci trávicích enzymů. Je potřebný zejména pro udržení normálního stavu kostí a zubů.Obsahuje náhradní sladidlo sukralózu a dextrózu. Obsahuje také sodík.Směs je vhodná pro všechny druhy sportu, kde dochází k výrazné acidifikaci organismu, při vyšším příjmu bílkovin, při redukčních dietách a fyzickém vyčerpání.SLOŽENÍ:obsahuje: dextróza, citrát draselný, citrát sodný, citrát hořečnatý, citrát vápenatý, kyselina citronová, aroma citron, náhradní sladidlo sukralózaDÁVKOVÁNÍ: ráno: 7,5 g (1 odměrka) směsi důkladně rozpustit do 500 - 700 ml vody a během 1,5 - 2 hodin vypít odpoledne: mezi 16. - 18. hod. 7,5 g směsi rozpustit do 500 - 700 ml vody nebo aplikovat 3 g - 5 g směsi do 300 - 400 ml vody a 50 - 60 minut před intenzivní zátěží vypít během intenzivní zátěže si připravit roztok 5 g směsi do 400 - 600 ml vody a postupně roztok přijímat povolená maximální denní dávka je 15 g směsi Upozornění:Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Výrobce varuje před překročením doporučeného denního dávkování. Skladujte v suchu do 25 °C.Informace: doplněk stravy ukládejte mimo dosah dětí doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku Ostatní a speciální doplňky -ve 100 gv 1 dávce 7,5 gDextrosa33333,33 mg2500 mgCitrát draselný17546,67 mg1316 mgz toho čistá forma K - draslíku6666,67 mg (333%*) 500 mg (25%*) Citrát sodný14444 mg1083,3 mgz toho čistá forma Na3900 mg292,5 mgCitrát vápenatý11100 mg832,5 mgz toho čistá forma Ca - vápníku2333,33 mg (292%*) 175 mg (22%*) Citrát hořečnatý13324 mg999,3 mgz toho čistá forma Mg - hořčíku2133,33 mg (569%*) 160 mg (43%*)

Dámské tenisky RIEKER N1411-14 modrá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámské tenisky RIEKER N1411-14 modrá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ať už budete kdekoliv, tyto dámské boty značky RIEKER Vás nikdy nezklamou. Jednoduché tmavě modré tenisky jsou doplněny o kontrastní tkaničky a podešev. Obuv si snadno přizpůsobíte díky šněrování a obouvání bude hračka díky funkčnímu zipu na vnější straně. Pohodlí na každém kroku zajistí vyjímatelná stélka a podešev hrubšího vzorku, díky které bude Váš krok jistý na každém povrchu. Tento model oceníte třeba na procházce městem. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. RiekerSoft – unikátní stélka, která změkčuje došlap a přizpůsobí se tvaru Vašeho chodidla. Extraweit – obuv s tímto označením má stélku určenou pro široké chodidlo. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámská kabelka RIEKER C2211-105-T29 modrá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2211-105-T29 modrá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Tato menší kabelka od renomované značky RIEKER je dokonalým spojením elegance a funkčnosti. Její jemný vzor, který zdobí přední část kabelky a logo značky dodávají kabelce jedinečný vzhled a ozdoby na zipu jí přidávají jemné detaily se šarmem. Kabelka je rozdělena na dvě části pro lepší organizaci vašich věcí. V jedné z těchto částí se nacházejí malé kapsičky, které vám pomohou udržet věci dobře uspořádané. Kabelku si můžete upravit délkově nastavitelným popruhem a nosit ji jak vám nejlépe vyhovuje. Tento model je ideální pro ženu, která hledá praktický a stylový doplněk. Rozměry: cca V 17 cm x Š 24 cm x H 10 cm Vnitřní uspořádání: kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm.

Sandály s překříženými pásky
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály s překříženými pásky
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Snadné na obutí, údržbu i kombinování, sandály s překříženými pásky jsou tou pravou letní obuví. Pohodlné sandály. Na svršku široké pásky. Pásek s pruženkou pro snadné obutí. Pěnová pohodlná stélka pro měkký došlap. Protiskluzová podrážka.

Tenisky s tkaničkami 78385 TEDDY SMITH®
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky s tkaničkami 78385 TEDDY SMITH®
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro sportovní look a pohodlné nošení zvolte tenisky s tkaničkami 78385 TEDDY SMITH®. Veganský model. Tkaničky pro nastavení na míru. Zesílená špička. Vypodložení na patě. Postranní logo. Kaučuková protiskluzová vzorovaná podrážka.

Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5869
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5869
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

ADIDAS-Duramo Speed preloved scarlet/aurora met./solar red Oranžová 41 1/3
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Sportovní tenisky Duramo jsou must have obuví pro sportovně aktivní muže. Zdobí tři pruhy adidas na boku. Benefitem je prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a uchovává vaše nohy v suchu. Pánské botasky na cvičení mají polstrovaný límec. Plusem tenisek na sport je pohodlná stélka, která přispívá ke komfortu během každého kroku. Značkové tenisky pro pány poskytují lehké odpružení a tlumení Lightstrike. To oceníte při běhu či sportování. Pánské botasky mají klasický střih s vázáním na tkaničky, které si přizpůsobíte jak vám vyhovuje. Lehká konstrukce bot pro běh z nich udělá Váš oblíbený kousek na každý den. Červené botasky jsou ideální pro cvičení, trénink či snadný běh. Byly vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Detaily produktu: červené tenisky na sport lehká konstrukce prodyšný svršek zpevněná pata polstrovaný límec pohodlná stélka snadné odpružení a tlumení Lightstrike klasický střih vázání na šňůrky vyrobeno iz recyklovaného materiálu

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Rebound - High Top - Black & White Velikost: 37
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál: Svršek: textil + mikrovlákno Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + polyester (vyjímatelná) Podešev: guma (EverydayComfort Neo) Výroba: Vietnam extrémně lehké boty pro všechny milovníky městské klasikyprošitá podrážka EverydayComfort Neo pro delší životnost bottextilní logo na jazyku a svršku tenisekpoutko na patě pro jednodušší obouvání dvě očka na vnitřní straně tenisek pro odvětrávání Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachovává patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 5 mm aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ obuvi: vycházková obuv

Tommy Hilfiger pánský zelený svetr 1985 - XL (L4B)
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Hilfiger pánský zelený svetr 1985 - XL (L4B)
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský zelený svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 81% bavlna, 19% polyester.Střih: Regular fit.