Ardon Dámské nazouváky JUNO white - 36
653 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Dámské nazouváky JUNO white - 36
653 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské nazouváky JUNO white - 36 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Cerva Dámské gumové nazouváky WAIPI LADY - Šedá | 37
255 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Cerva Dámské gumové nazouváky WAIPI LADY - Šedá | 37
255 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské gumové nazouváky WAIPI LADY - Šedá | 37 od výrobce Cerva. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Fabia III 2014-2018 (hatchback, matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Fabia III je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Nissan Pulsar 2014-2018 (matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Nissan Pulsar 2014-2018 (matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Nissan Pulsar je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2013-2019 (tmavá, matná)
2 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2013-2019 (tmavá, matná)
2 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Kuga je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Corolla 2018- (hatchback, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Corolla 2018- (hatchback, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Corolla je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Dacia Duster 2018- (matné)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Dacia Duster 2018- (matné)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Dacia Duster jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Mat Velvet 68
21 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Zerex Selen 100 µg 50 + 10 kapslí
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zerex Selen 100 µg 50 + 10 kapslí
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zerex Selen 100 µg – doplněk stravyÚčinky selenu jsou ideální na vlasy a nehtyNajdete ho v mořských plodech, rybách, luštěninách a mléčných výrobcích. Selen je důležitý prvek, který ovlivňuje množství procesů v našem těle. Známý je především pro jeho účinky na kvalitu vlasů a nehtů. Za zmínku však jistě stojí i jeho podpora imunitního systému, funkce štítné žlázy a ochrana buněk před oxidačním stresem.Proč je pro lidský organismus důležitý selen?Doplňování selenu je často doporučeno sportovcům, lidem při zvýšené fyzické zátěži, vyšším příjmu tuků, kouření či infekčních onemocněních. Mužům umí selen podat pomocnou ruku při spermatogenezi, tvorbě spermií.Nedostatek selenu v těle je poměrně vzácný, projevuje se poškozením srdce, nervového systému, slinivky, jater, žaludku a vlasů. Ovšem pozor - jeho nadbytek může být toxický. Proto byste měli dbát na správné doplňování a nepřekračovat doporučenou denní dávku.V případě doplňku stravy Zerex Selen 100 mikrogramů, je doporučeno užívat 1 kapsli denně.

Masážní pás na mytí zad, šedá
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Masážní pás na mytí zad, šedá
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Masážní pás poslouží k očistě zad ve sprše či vaně a zároveň nádherně namasíruje. Dopřejte si dokonalou péči a příjemnou očistu těla při každodenním sprchování. Pás má na jedné straně stovky dlouhých jemných štětinek, které dokonale očistí a namasírují vaši pokožku. Plastové kulaté výstupky na druhé straně pásu příjemně prokrví pokožku a namasírují bolavé a ztuhlé svaly. Ideální pro pohodlné mytí zad, stehen i lýtek. Vhodné též pro seniory a osoby se sníženou schopností pohybu. Pás lze též využít k nanesení tělového nebo opalovacího krému. Elastický pás je dlouhý 80 cm. Materiál:  TPE - plast.

Joma W OTTO JR 2053 Navy Fuchsia sportovní boty
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Joma W OTTO JR 2053 Navy Fuchsia sportovní boty
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská celoroční sportovní obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace pravé přírodní kůže v kombinaci se syntetickým a textilním materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.NON MARKING - podešev, která nedělá na hladkém povrchu čáry - vhodná do tělocvičny.Váha jednoho páru 420 gDětské sportovní tenisky.Barva: Navy/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Tapi C-6915 hnědá pánská společenská obuv
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tapi C-6915 hnědá pánská společenská obuv
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská celoroční společenská obuv na šněrování.Tapi NERO made for Gentlemen - manažerská obuv špičkové kvality z nejlepší kůže.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže. Váha jednoho páru: 750 gPánská celoroční společenská obuv.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Vlnka Pánské korkové ortopedické nazouváky Trepky Hnědá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Pánské korkové ortopedické nazouváky Trepky Hnědá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Naše velmi oblíbené nazouváky “Trepky”, které jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, jako je korek a pravá kůže. Ortopedicky tvarovaná stélka z přírodního korku pomáhá ke tvarování chodidla a správné pozici klenby. Podrážka těchto nazouváků je tvarována tak, aby byl každý váš krok pohodlný a navíc je protiskluzová.

Bennon FARMIS O1 High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon FARMIS O1 High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná a odolná kotníková obuv farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUSNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO stélka: WARRIOR : Anatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Wojtylko 3A22021C černé dětské polobotky
855 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko 3A22021C černé dětské polobotky
855 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 360 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Ardon Nízké trekové boty RAMBLER LOW - 37
1 468 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Nízké trekové boty RAMBLER LOW - 37
1 468 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nízké trekové boty RAMBLER LOW - 37 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

MG Full Glue 2x tvrzené sklo na iPhone 13 Pro Max, černé
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG Full Glue 2x tvrzené sklo na iPhone 13 Pro Max, černé
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Merino Svetr Kama L140 106 zelená
4 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merino Svetr Kama L140 106 zelená
4 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Merino Svetr Kama L140 106 zelená Pohodlí a styl. Kombinace prémiových funkčních vláken a tradiční severský vzor. Dlouhý zip je pohodlný a praktický k dennímu nošení. Kvalitní oblečení vhodné pro řadu příležitostí, do práce i do přírody. materiál Schoeller 50% Merino vlna 50% akrylBluesign®certifikát nejvyššího ekologického standardu a bezpečnosti dlouhý zip YKK®žebrový úplet na krku, zakončení rukávů a v paseunisex střihvelikost S -XXLsnadná údržbavyrobeno v České republicePříze - 50/50 Merino vlna/akrylKombinace vláken jemné Merino vlny a prémiového akrylu vyniká jemností, neškrábe, nežmolkovatí a je přirozeně antibakteriální a bez zápachu. Zpracováno bez použití chlóru. Bluesign®APPROVED - certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti.Základní pravidla pro ošetření výrobků z vlnyPraní v ruce- výrobek je vhodné prát v ruce ve vlažné lázni 30°C max. Poté jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, nejlépe na ručníku. Při máchání postupně snižujte teplotu lázně, aby nedošlo k vysrážení nebo deformaci.Praní v pračce- výrobek je možné prát v pračce. Používejte výhradně program na vlnu, který respektuje šetrnější praní (přiměřenou teplotu a snížený počet otáček při odstřeďování).- používejte jemné prací prostředky určené na vlnu a to jak pro praní v ruce tak i v pračce.- nesušte výrobek na topném tělese. Pokud topení přesáhne teplotu 30°C, (a to je zcela běžné) voda obsažená v úpletu se zahřeje taktéž nad 30°C a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní.Nepoužívejte aviváž!Pozor!Praní v teplejší vodě (víc než 30°C) a dlouhé mletí v pračce výrobek znehodnotí, úplet zplstnatí a srazí se. Takto znehodnocený výrobek nelze reklamovat. Mikiny a svetry » Svetry » Merino Svetr Kama L140 106 zelená

Pro Touch Rebel IV 41 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pro Touch Rebel IV 41 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají nejpoužívanější Cushion/Performance Fit a Control Bridge v nízkém střihu, který váží pouhých 308g. B-Shape: odolná EVA stélka, která poskytuje větší pohodlí Ovládací můstek s nízko vykrojeným designem Odolná podrážka

Sanytol - Dezinfekční odstraňovač skvrn – Zářivě bílá 450g
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sanytol - Dezinfekční odstraňovač skvrn – Zářivě bílá 450g
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

FUNKCEZničí 99,9 % bakterií, kvasinek, lidský koronavirus 229 E a chřipky A H1N1Proti skvrnám: odstraňuje odolné skvrnyProti zápachu: ničí mikroby způsobující odolný zápachDermatologicky testovánoÚčinný od 30 °CBez chlóruVHODNÉ PROSpodní prádlo (kalhotky, ponožky, slipy, pyžamo…)Sportovní oblečení (tepláky, trička…)Kojenecké a dětské prádlo (body, bryndáky, …)Bytový textil (ručníky, utěrky, povlečení, koupelnové předložky, hadry…)Prádlo nemocných osobJemné prádlo, které nesnese praní při vysoké teplotěTextil, který se dostává do kontaktu se zvířecími mazlíčkyRADY PRO POUŽITÍLze použít pouze na bílé prádloPraní v pračce: Přidejte 2 odměrky (60 g) Odstraňovače skvrn ke svému běžnému pracímu prostředku do nádržky pro prací prostředek a nastavte prací program dle své volby.Praní v ruce: Nalijte 4 l vlažné vody (30 °C) do lavoru/umyvadla, přidejte svůj obvyklý prací prostředek a přisypte 1 odměrku (30 g) Odstraňovače skvrn. Prádlo nechejte namočené 15 minut, občas promíchejte, potom dostatečně vymáchejte.Biocidní přípravek používejte bezpečně. Před použitím si přečtěte údaje na obalu a informace o výrobku.

Froddo G3160169-5 Pink Velikost: 32
2 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froddo G3160169-5 Pink Velikost: 32
2 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160169-5 Pink s jednoduchým designem - světle růžové kůže s decentními hnědými detaily a novou podrážkou z přírodní gumy. Nová verze podrážky má nyní hrubý vzorek.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: bez membrány, ale i tak je kůže velmi dobře odolná proti vodě- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze s hrubým vzorkem, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Dívčí bačkory Peon MI/011 AD Velikost: 33
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí bačkory Peon MI/011 AD Velikost: 33
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové dívčí bačkory Peon MI/011 AD v tmavě modré barvě, pastelovými kroužky a růžovou mašličkou. Díky suchému zipu jdou perfektně přizpůsobit kolem kotníku. Jsou ideální volbou jako školní přezůvka nebo domácí obuv, přezůvky se díky pásku snadno nazouvají. Praktická bílá podrážka je neklouzavá, nedělá šmouhy na podlahách, a díky drobným otvorům v podešvi a vyjímatelné kožené stélce jsou tyto botičky dobře prodyšné. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení, aktivním uhlím proti bakteriím a mírnou podporou podélné klenby zajistí hygienické a zdravé obutí. Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.- Sednou na: normálně široké nohy, normální nárt- Zapínání: suchý zip - velcro pásek - utažení dle potřeby kolem kotníku- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: lepená, velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou- Stélka - vyjímatelná, antibakteriální, pěnová s koženým nášlapem a mírným klínkem pro podporu klenby, ventilační otvory pro lepší prodyšnostSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil,stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:26 - 15,5 cm x 6,2 cm 27 - 16,5 cm x 6,4 cm28 - 17,0 cm x 6,6 cm29 - 17,9 cm x 6,8 cm30 - 18,5 cm x 7,0 cm31 - 19,1 cm x 7,2 cm32 - 20,0 cm x 7,4 cm33 - 20,6 cm x 7,6 cm34 - 21,3 cm x 7,8 cm 35 - 22,0 cm x 8,0 cm36 - 22,5 cm x 8,2 cm

Balerínky Vulladi stříbrné Velikost: 22
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Balerínky Vulladi stříbrné Velikost: 22
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní balerínky od španělské značky Vulladi, vyrobené z pravé kůže. Model v tmavě modré barvě s dekorativními otvory ve tvaru srdíček, díky kterým je bota prodyšná. Baleríny jsou měkké a velice ohebné. Zapínání na suchý zip, pro lepší upevnění na dětské nožce. Měkká kožená vložka pro ještě pohodlnější chůzi. Ohebná, neklouzavá podrážka. Vhodné pro holčičky s užší nohou, páskem lze regulovat přes nárt.VYBÍREJTE PODLE ROZMĚRŮ NÍŽE, BALERÍNY JSOU VELIKOSTNĚ MENŠÍ.Velikost - délka x šířka boty:22 - 13,4 cm x 5,9 cm23 - 14,2 cm x 6,0 cm24 - 14,7 cm x 6,2 cm25 - 15,4 cm x 6,4 cm26 - 16,1 cm x 6,4 cm27 - 16,6 cm x 6,5 cm28 - 17,3 cm x 6,6 cm29 - 17,9 cm x 6,8 cm30 - 18,4 cm x 7,0 cm31 - 19,2 cm x 7,0 cm32 - 19,7 cm x 7,1 cm33 - 20,6 cm x 7,4 cm34 - 21,1 cm x 7,5 cm Měřeno měřidly Plus12 a Clevermess.    Jak vybrat správnou velikost?Každá bota má jiné vnitřní rozměry, a proto je lepší vybírat podle vnitřní délky, kterou u každé boty uvádíme. Velikosti jsou spíš orientační. Boty nekupujte těsné. Vždy by měl být v botě prostor pro pohyb prstů a u dětí pro růst nohy tzv. nadměrek.Dítě nepozná, že je mu bota malá a že ho tlačí.  Nejprve změřte délku chodidla: Je lepší měřit odpoledne nebo večer. Noha může během dne mírně zvětšit objem. 1. Na podlahu položte ke zdi list papíru.2. Položte bosou nohu dítěte na papír tak, aby byla pata opřená o zeď. Dítě musí stát na obou nohou, zatěžovat je.3.Tužkou kolmo označte nejdelší prst na noze (zpravidla palec). Pozor na krčení prstů. Bez ponožek na ně lépe uvidíte.  4. Změřte vzdálenost od zdi (v místě, kde byla opřená pata) - ke značce, kterou jste udělali za nejdelším prstem (palcem).5. Postup opakujte i u druhého chodidla. Pro výběr velikosti použijte hodnotu delšího chodidla.  Jaký zvolit nadměrek?Začínající chodec (batole) by měl mít nadměrek max. 1 cm.Zkušenější chodec (školkové a školní dítě) ideálně 1,2 cm.Nadměrek by měl být takový, aby dítě nezakopávalo.U bačkor a sandál může být nadměrek menší a naopak u zimních bot může být nadměrek větší - až 1,5 cm. Záleží také na tom, jestli do bot dítě nosí ponožku a jak je ponožka silná. Správný nadměrek nikdy nezjišťujte zmáčknutím na špičku boty, ani vsunutím prstu za patu. Dítě při tom instinktivně pokrčí prsty nebo posune chodidlo. Ideální je boty vyzkoušet, což při koupi přes eshop bohužel nejde (pokud nezvolíte osobní odběr), ale vždy můžete nenošené boty do 14ti dnů vyměnit, či vrátit.

ADIDAS-Hoops 2.0 crew navy/true orange/cloud white Modrá 38 2/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops 2.0 crew navy/true orange/cloud white Modrá 38 2/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Juniorská obuv značky adidas. Botasky Hoops osloví stylovým designem a sportovním stylem. Tmavě modré tenisky pro juniory mají charakteristické tři pruhy v oranžovém provedení. Moderní tenisky se snadno kombinují k různým outfitům a díky nim vždy vytvoříte perfektní styling. Jsou ideální k džínám ik barevným kalhotám. Svršek značkových botasek tvoří syntetická kůže, která se snadno čistí a udržuje. Výhodou juniorských botasek je zapínání pomocí klasických šňůrek. Špička a pata juniorských bot je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany dětského chodidla. Podšívka juniorských tenisek se postará o skvělý komfort. Pryžová podrážka stylových botasek pro juniory je odolná a protiskluzová. Tenisky adidas jsou super společníky pro každodenní nošení, do školy, na kroužky, do města a na volnočasové aktivity. Detaily produktu: stylový design klasické šněrování tři pruhy na boční straně polstrovaný límec boty pohodlná podšívka odolná podešev logo adidas

ADIDAS-Solar Glide 4 M orbit indigo/silver metallic/pulse aqua Modrá 41 1/3
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Sportovní tenisky jsou ideálním rozhodnutím pro nadšence běhu. Stylové tenisky na běh jsou v modrém provedení jsou must have obuví pro všechny aktivní běžce. Běžecké botasky mají optimálně ohebnou podrážku, která se postará o dostatečnou oporu. Běžecká obuv pro pány má klasické vázané na tkaničky, které zajistí spolehlivou fixaci chodidla. Mezipodrážka Boost je zárukou té nejlepší a nejrychlejší obnovy energie. Dokonale tlumí každý jeden váš dopad a rozhodně vás nezklame ani při náročnějším sportovním výkonu. Adidas boty na běhání jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a vynikají skvělými technologiemi. Jsou extrémně lehké. Tenisky Solar Glide 4 mají vyrobený svršek ze síťoviny, který se postará o vynikající ventilaci vzduchu. Svršek má také vyztužená vlákna, která dodávají obuvi na běh větší strukturu a tak podporují chodidla při běhu. Botasky na běhání mají zpevněnou špičku i patu pro lepší ochranu. Pánské botasky jsou perfeknými společníkem pro vaše sportovní činnosti, běh a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: moderní sportovní design mezipodešev Boost klasické šněrování zpevněná špička a pata vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů extrémně lehké svršek ze síťoviny pro výbornou prodyšnost dobrá fixace nohy optimální ohebná podrážka vyrobeno z recyklovaných materiálů Primegreen

COQUI-Cleo zig zag/gold Bílá 40
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COQUI-Cleo zig zag/gold Bílá 40
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Tenisky kožené na suchý zip modro-hnědé BABY Mayoral velikost: 21
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky kožené na suchý zip modro-hnědé BABY Mayoral velikost: 21
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral celokožené botičky se zapínáním na suchý zip.

Tvrzené sklo iSaprio 9D WHITE pro iPhone 5/5S/SE
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D WHITE pro iPhone 5/5S/SE
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

RAVEN XT S3 SRC holeň 47 černá
1 391 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN XT S3 SRC holeň 47 černá
1 391 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní holeňová nazouvací obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

RAVEN MF ESD S1 SRC sandál 36 bílá
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
RAVEN MF ESD S1 SRC sandál 36 bílá
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Bezpečnostní ESD sandál ze syntetického materiálu s vysokými mikroporézními vlastnostmi, kompozitní tužinkou. PU podrázkou rezistentní olejům s lepšími protiskluzovými parametry.

No.TWO MF S1P SRC sandál 40 černá
1 075 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
No.TWO MF S1P SRC sandál 40 černá
1 075 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / TPU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

Obuv kotníkova DRAGO S1 pérko s ocelovou špicí, PU/guma, černá, vel. 45
840 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníková obuv s krytou pružinkou, celokožená

Ponožkové tenisky LAUREL veľkosť: 39
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ponožkové tenisky LAUREL veľkosť: 39
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ponožkové tenisky LAUREL veľkosť: 39

Expedo Čalouněná postel boxspring LENY, 180x200, Cosmic 10
12 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring LENY, 180x200, Cosmic 10
12 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná postel boxspring LENY. Zaujme svými jednoduchými liniemi. Komfort vašeho spánku zajistí matrace, jejíž výplň tvoří kombinace bonelových pružin a vysoko elastické pěny T-28. Vyvýšená spací plocha zaručí jednodušší vstávání. Výhodou postele je úložný prostor pod oběma spacími plochami se snadným přístupem z boku postele. Vybírat můžete z mnoha barevných variant a velikostí spací plochy.Shrnutí:čalouněná postelkombinace bonelových pružin a pěny T-28úložný prostorvýběr barvy a spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Pánské nazouváky Patrik - hnědá obuv dospělé
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánské nazouváky Patrik - hnědá obuv dospělé
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehké a stylové nazouváky si pánové oblíbí jako letní vycházkovou obuv pro všechny příležitosti. Pásky přes nárt mají po stranách dvě gumičky, které dovolují noze volný pohyb a bota se přizpůsobí výšce nártu. Pánské nazouváky Patrik mají tvarovanou stélku pro podporu klenby chodidla. Svršek obuvi je vyroben z velmi kvalitní syntetické kůže, která je prodyšná, jemná a zároveň pevná. Pevnost materiálu zabraňuje nežádoucímu roztáhnutí svršku při dlouhodobém nošení. Tento produkt je vyroben na Slovensku. Materiál: Svršek, stélka: syntetická kůžePodrážka: polyuretanParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Eko kůžeKolekce: Patrik

Nike Air Max Systm M 41 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Air Max Systm M 41 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv Nike Air Max Systm M nabízí maximální pohodlí a styl. Přináší zpět vibrace z 80. let. Osvědčené a otestované viditelné odpružení Nike Air se pojí s elegantním svrškem inspirovaným sportem. Opět přináší Air Max. Moderní prvky inspirované oblíbenými modely Air Max z 80. let, jedná se o dědičnou estetiku s moderním nádechem Prodyšná síla: Svršek ze smíšeného materiálu poskytuje odolnost a prodyšnost Tlumení Max Air, původně navržené pro výkonnostní běh, poskytuje časem ověřený komfort Pryžová podešev dodává trakci a dlouhou životnost

Opěrka nohy do auta Opel Meriva B 2010-2017
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Opěrka nohy do auta Opel Meriva B 2010-2017
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Merrell J067722 Vapor Glove 6 Granite/fuchsia
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J067722 Vapor Glove 6 Granite/fuchsia
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s botami Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Model Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • 100% recyklovaný prodyšný svršek ze síťoviny• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným textilním materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénu• Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0, RECYCLED, Vegan FriendlyHMOTNOST: 320 g

Bezpečnostní obuv ARDON®ARLOW S3 | G3118/40
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ARLOW S3 | G3118/40
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s ocelovou špicí a planžetou, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, voděodolná úprava, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 614 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®ARSAN S1P | G3119/43
753 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ARSAN S1P | G3119/43
753 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní celokožený sandál, s ocelovou špicí a planžetou, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 726 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Peugeot Expert / Traveller 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Peugeot Expert / Traveller 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver BMW X5 2013-2018
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW X5 2013-2018
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Renault Clio 2012-2019
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Renault Clio 2012-2019
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

McKinley Kansas III AQB M 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas III AQB M 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská multifunkční obuv McKinley Kansas III AQB M konstruovaná s membránou AQUABASE, která obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách.Vyjímatelná stélka, materiál ze síťoviny a TPR podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: Recyklovaný polyester, TPU, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka Vyjímatelná stélka Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase

McKinley Kansas Mid AQB 39 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB 39 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské trekingové boty McKINLEY Kansas Mid AQB mají mezipodešev TPR, protiskluzovou gumovou podrážku TPR, vyjímatelnou stélku Kids-Fit, rychlé šněrování Quicklace (do velikosti 34 i suchý zip) a membránu Aquabase. Svršek: polyuretan, síťovina TPR mezipodešev Protiskluzová podrážka z TPR gumy Vyjímatelná stélka Kids Fit Membrána Aquabase Bez PFC Zapínání na suchý zip do velikosti 34

XL balení - Kokosové mléko na vaření bez konzervantu COCOXIM 12x1000 ml
1 221 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

XL balení - Kokosové mléko na vaření bez konzervantu COCOXIM 12x1000 mlToto kokosové mléko je vyrobeno pouze z těch nejkvalitnějších kokosů, pěstovaných v biofarmách ve Vietnamu. Navíc bez jakýchkoli přidaných hnojiv, nebo chemických pesticidů.Kokosové mléko je výborným pomocníkem v kuchyni, jelikož se s ním dá toho připravit opravdu hodně. Od lahodných káv, smoothies, zmrzlin a koktejlů ke chutným omáčkám a polévkám. Jeho příjemná kokosová chuť obzvláštní každé jídlo a dodá mu exxotičtější nádech.*Plátěná taška CocoXim jako dárek k nákupu.Skladování:Skladujte od 3 do 25 °C. Po otevření zkonzumujte do 3 dnů. Uchovávejte na suchém a chladném místě. 

New Design Manželská postel LUSSO 160 | ND4 Varianta: s roštem ND4 / s matrací BAZI
25 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel LUSSO 160 | ND4 Manželská postel LUSSO 160 z modelové řady TOP EXCLUSIVE je jedinečný výrobek, který je vyroben v moderním designu kvalitním českým výrobcem. Jednou z jejích výhod je, že postel má velký odvětraný úložný prostor , volně uloženou matraci a polohovatelný rošt s pístovým mechanismem ND4 o max. zatížením 130kg, což má ekonomický, ale hlavně hygienický přístup užívání. Postel lze objednat bez matrací s rošty, nebo s matracemi dodávanými výrobcem postele . ( BAZI , SABI, INFLEX, TERAFLEX, CONTINENTAL). K posteli není dodávána denní deka. Denní deku je možné doobjednat v ceně 117, - € za kus. Tento požadavek je nutno uvést do poznámky. Materiál:   dřevo, látka Rozměry: ŠxDxV:   183 x 232 x 100 cm plocha na spaní : 160x200 cm výška lehací plochy:   54/59 cm Barevné provedení: nožiček:   přírodní / třešeň / ořech / stříbrná / černá korpusu (+ čelo) postele: látky od čísla 6-99, od 202-245 na spací plochu a denní deky: látky od čísla 100-201 Vzorník ND Matrace BAZI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C 5zónová matrace z polyuretanové pěny v místech ramen a beder s prořezaným povrchem oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace SABI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C sendvičová 7-zónová matrace ve středu ze spojovaného polyuretanu dvě desky s masážními výběžky Matrace INFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg úpletový potah ALOE VERA pratelný na 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace TERAFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg froté pratelný potah 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace   se 2 druhy tuhosti. Matrace CONTINENTAL výška:   21 cm nosnost:   130kg úpletový potah aloe vera pratelný na 60°C obsahuje vzdušné taštičkové jádro vyrobené z 390 pružin. Každá pružina je zašita v textilní tašce oboustranná matrace se dvěma stupni tuhosti, z nichž jedna strana obsahuje 7 zónovou paměťovou pěnu s masážními nopy s druhá strana 7 zónovou HR studenou pěnu s masážními nopy vysoké gramáže čtyři odvětrávací otvory v bocích matrace zajišťují ideální odvětrávání. Rošt ND4 počet lamel:   28+5 ks lamel nastavení tuhosti pouzdra:   výkyvné zdvojené zpevňující popruh Upozornění:   Při objednávce uveďte prosím do poznámky požadovanou látku (korpus) na čalounění, provedení denní deky a barevné provedení nožiček.

Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Fialová | 40
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Fialová | 40
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandály Scramblers - Fialová | 40 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Vonný difuzér Flora Collection, Wild Blue Bella, 100 ml, 6 x 9,5 cm
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vonný difuzér Flora Collection, Wild Blue Bella, 100 ml, 6 x 9,5 cm
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tento elegantní difuzér provoní váš domov jemnou květinovou vůní. Flakonek je z čirého skla o objemu 100 ml, dekorovaný černým potiskem květin. Součástí krásného dárkového balení je sada 6 ratanových tyčinek, které slouží k uvolnění a regulaci vůně.

ADIDAS-Terrex AX4 Mid GTX core black/grey three/mint ton Černá 37 1/3
2 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 Mid GTX core black/grey three/mint ton Černá 37 1/3
2 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Turistická obuv značky adidas. Outdoorové boty jsou navrženy v moderním, a přitom nadčasovém designu. Důraz byl kladen také na funkčnost trekové obuvi. Silnou stránkou bot adidas je Gore-tex membrána, která se postará o prodyšnost a voděodolnost. Trekingové boty Adidas Terrex jsou must have obuví pro všechny nadšence trekkingu a zdolávání horských stezek. Boty do hor mají odolný, ale přitom prodyšný svršek ze síťoviny. Tento materiál je v nejvíce namáhaných částech, jako špička a pata, dodatečně zpevněný. Trekové boty pro jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu Primegreen. Boty do lesa díky tvarované stélce uvnitř zajistí super komfort. Vázání na tkaničky umožňuje přizpůsobit si boty na turistiku podle individuálních představ a potřeb. Turistické boty mají přilnavou podrážku Continental s výstupky. Jejich mezipodešev s dvojitou hustotou spojuje pohodlné tlumení a stabilitu outdoorové obuvi, díky čemuž se neztratí ani při výstupech či na ferratách. Detaily produktu: odolný svršek výborná cirkulace vzduchu zpevněná špička a pata tvarovaná stélka polstrovaný límec boty vázání na šňůrky mezipodešev z EVA materiálu membrána Gore-tex podrážka s výstupky Continental vhodné i na nerovný terén z recyklovaného materiálu Primegreen

Ploché baleríny
894 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ploché baleríny
894 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Multifunkční patrová postel ANSBERT, levá, craft zlatý/craft bílý, 5 let záruka
24 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Multifunkční patrová postel, levá (schůdky na levé straně)Postel je šikovným řešením do malých interiérů. Předností postele je spací prostor a zároveň dostatek úložného prostoru, aniž by zabírala mnoho místa v pokoji. Chytře navržený vysouvací psací stůl splní nároky vašeho školáka, ale nebude zabírat místo při hraní, protože jej můžete snadno zasunout pod postel. Zásuvky i dvířka mají bezúchytkové otevírání pomocí systému PUSH TO OPEN. Matrace není součástí postele, doporučený rozměr je 90x200 cm a maximální výška 12 cm. Součástí lůžka je pevná deska, nemusíte tedy objednávat rošt. Barva: craft zlatý/craft bílý Rozměr (šxvxh): 204 x 112 x 112 cmLožná plocha (hxš): 90 x 200 cm Materiál: lamino o síle 16 mm s ABS hranami Nosnost: max. 90 kg Dodáváno v demontu. Záruka 5 let.

Postel CARYO 160x200, masiv borovice, moření: ořech
4 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel CARYO 160x200, masiv borovice, moření: ořech
4 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 160x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 160x200 cmBarva moření: ořechMateriál: masiv boroviceRozměry (šxvxh): 168 x 205 cmLožná plocha: 160 x 200 cmDodáváno v demontu.

Boxspring HIRSUTA 07 180x200, béžová ekokůže
30 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boxspring HIRSUTA 07 180x200, béžová ekokůže
30 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel boxspring 180x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová ekokůže: Soft 33 = béžová ekokůže Rozměry (šxhxv): 180x 205 x 60/117 cm Ložná plocha (šxh): 180x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny Dodání v demontu

ELTAP Čalouněná postel SAFIRO Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Loco 35
29 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel SAFIRO s elegantním klasickým prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Postel má celočalouněný korpus a oboustrannnou taštičkovou matraci o výšce 30 cm (skládající se z vrstev kombinující taštičkovou pružinu, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu, tvrdost H3) se snímatelným hedvábným potahem.Matraci se doporučuje každé 2-3 měsíce otáčet. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Nube 03
30 609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Salomon Quest Rove GTX M 45 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Quest Rove GTX M 45 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salomon Quest Rove GTX M. Kombinace nadčasového designu a pokročilých funkcí, Quest Rove GTX je vhodná ik nošení těžších batohů. Svršek je vyroben ze semišové kůže a voděodolného GORE-TEXu, zatímco spodní část používá ultra přilnavý Contragrip®. S vysokým límcem a dodatečnou podporou při nošení batohu budete připraveni objevovat blízko i daleko. Navrženo pro stabilitu a pohodlí, zejména při nošení těžkého batohu Outdoor ochrana: Neohrožená kombinace nepromokavého GORE-TEXu, strategických výztuh, robustní kůže a přilnavého Contagrip® Spolehlivý výkon: Robustní bota, která je vyrobena na dlouhé trasy s celokůží, GORE-TEX membránou a osvědčenou podrážkou Salomon PODRÁŽKA: Mud Contagrip® zkonstruovaný pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost Advanced Chassis™ je tvarovaná vložka zabudovaná do podrážky. Poskytuje silnou boční podporu a uklidňující ochranu a také poskytuje optimální mobilitu a flexibilitu Membrána: GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu – zvenčí i zevnitř Mezipodrážka: EnergyCell - vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů VRCHNÍ MATERIÁL: 3D otevřená síťovina poskytuje maximální prodyšnost VRCHNÍ MATERIÁL: Dělená semišová kůže umožňuje delší nošení a odolnost Vrchní materiál: vodoodpudivý; Textilní podšívka; Vrchní konstrukce: vyztužený jazyk OrthoLite® stélka Drop: 12 mm (pata: 26 mm, špička: 14 mm) Hmotnost: 500 g

Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální pro všechny aktivní ženy, to jsou sportovní baleríny v žerzejovém vzhledu, které zaručí pohodlnou chůzi. Elegantní efekt melíru. Dvojitý pásek na suchý zip. Vzorovaná pružná podrážka. Postranní ochranné body pro snazší čištění.

Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Příjemné na nošení díky své speciální šířce a měkké stélce, tyto mokasíny se hodí do každého šatníku. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lakovaný nebo lesklý svršek, třpytivé detaily s aspektem hadí kůže a klínová podrážka: tyto slippers jsou zkrátka perfektní! Svršek ze 2 materiálů: lakovaný černý nebo lesklý bronzový. Členitý střih, mix materiálů. Postranní pruženka. Pevný opatek. Lze prát v pračce.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Arch Fit
3 170 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Arch Fit
3 170 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tento šněrovací model tenisek má svršek z texturované síťoviny s vaflovou strukturou, vyjímatelnou stélku Arch Fit a lehkou, odpruženou mezipodešev. Vyberte si dokonalé řešení pro celodenní pohodlí v podobě šněrovacích tenisek Skechers Arch Fit-Titan! Tkaničky pro optimální nastavení. Vyjímatelná stélka. Kopírují křivky chodidla a tlumí náraz při došlapu. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Podiatry navržený tvar vyvinutý na základě sběru dat po dobu 20 let a 120 000 zdravotních snímků nezatížených chodidel. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

GEOX Tenisky Vega
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Tenisky Vega
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Diskrétní tenisky Vega v čistém stylu snadno zkombinujete s každým outfitem. Příjemné nošení. Tkaničky pro snadné obutí. Prodyšná podrážka. Vyjímatelná stélka. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Tenisky Spherica
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Tenisky Spherica
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

V textilní verzi, tenisky Spherica skvěle tlumí náraz při došlapu a postarají se tak o pohodlnou chůzi. Lehoučké pro komfortní chůzi po celý den. Tkaničky. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pánská merino mikina Lasting DAVID-9090 černá
2 574 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská merino mikina Lasting DAVID-9090 černá
2 574 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská merino mikina Lasting DAVID-9090 černá DAVID pánská mikina/svetr s dlouhým rukávem ze 100% australské Merino vlny, která neškrábe a nesvědí díky úpletu z vláken o průměru 16 mikronů. Raglánový střih, ploché švy zajišťují komfort při nošení a při aktivním sportu. Vlna je vysoce antibakteriální a zajišťuje odvod vlhkosti, proto se i při zpocení budete cítit pořád v suchu. Doporučujeme jako druhou vrstvu při zimních sportech i běžném nošení. MATERIÁL100% MERINO VLNA, 260 g  Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská merino mikina Lasting DAVID-9090 černá

KTR Logan Stone Velikost: 32
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KTR Logan Stone Velikost: 32
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční kožené barefoot - kompromisní boty KTR Logan Stone sednou na normální a užší nožky. Svršek je z broušené kůže (veluru), podšívka i stélka jsou také z kůže. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání, podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normální a užší nožky, normální nárt, lze dotáhnout i na užší kotník- Zapínání: dva suché zipy, kterými utáhnete v oblasti nártu dle potřeby- Opatek: lehce zpevněný, spíš měkký- Podrážka: tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně (nové jsou lehce tužší, ale během chvilky v ruce rozhýbete :-)), lepená i přišitá ke svršku, nulový drop, boty mají mírný vzorek- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit; jazyk má poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, kožená stélka podlepená vrstvou z pěny, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaZdravotně nezávadná, certifikovaná obuv.Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm 27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 17,9 cm x 7,2 cm29 - 18,9 cm x 7,2 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm

CROCS-Classic Platform Glitter Slide W moon jelly Modrá 37/38
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CROCS-Classic Platform Glitter Slide W moon jelly Modrá 37/38
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Obuv značky Crocs. Dámské pantofle vynikají třpytivým designem v modrém odstínu. Mají trendy podrážku na platformě a díky nim vytvoříte super letní styling. Modré pantofle mají lehkou konstrukci a jsou pohodlné. Otvory na svršku poskytnou potřebnou cirkulaci vzduchu a Vám už nic nebrání užít horké letní dny! Pantofle na platformě jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite, který brání vzniku a šíření bakterií a zápachu. Ergonomicky tvarovaná stélka jemně masíruje chodidlo při nošení. Značkové pantofle dámské oživí Váš letní šatník díky glitter efektu. Crocs pantofle mají protiskluzovou podrážku. Jsou vhodné pro dovolenou k moři, ale i pro každodenní nošení či procházku ve městě. Detaily produktu: dámské pantofle třpytivý efekt lehká konstrukce patentovaný materiál Croslite brání vzniku a šíření zápachu a bakterií otvory na svršku poskytnou ventilaci ergonomická stélka masíruje chodidlo protiskluzová podrážka na platformě

Masážní pistole
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Masážní pistole
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Rychlá zbraň proti napětí ve svalech a fasciích! Šikovná masážní pistole s různými nástavci uvolňuje tkáň cílenými rázovými vlnami a vibracemi. Podporuje krevní oběh, může zmírnit bolest a podpořit budování svalů.

Zimní boty Superfit Husky1 1-000046-7500 Goretex Velikost: 20
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zimní boty Superfit Husky1 1-000046-7500 Goretex Velikost: 20
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Oblíbené dětské zimní boty Superfit Husky1 ve variantě s tkaničkami. Nepromokavé a zároveň prodyšné dětské zimní boty Superfit s Gore-Tex membránou, uvnitř zateplené kožíškem. Lehoučké, dobře ohebné a se zpevněnou patou. Vhodné na úzkou až normální nohu. Zavazování na tkaničky pro perfektní přitažení k noze.- Sednou na: užší až normálně široké nožky, jsou hezky utáhnout i na užší kotník- Zapínání: šněrování - dají se perfektně utáhnout i na velmi úzkou nožku- Opatek: pevný- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Podrážka: velmi lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se) - Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z vrchní strany zateplená kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur) + textilie, podšívka - textilie + fleece, podrážka - syntetikaPřed prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně. Šířka WMS: M IVVelikost - délka stélky:19 - 12,4 cm20 - 13,1 cm21 - 14,0 cm22 - 14,5 cm23 - 15,0 cm24 - 15,8 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 -17,5 cm28 - 17,9 cm29 - 18,7 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,2 cm37 - 23,9 cm38 - 24,3 cm

Chlapecké zimní boty Primigi s Gore-Tex 4897511 Velikost: 28
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Chlapecké zimní boty Primigi s Gore-Tex 4897511 Velikost: 28
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zimní boty Primigi 4897511 v šedé barvě s výraznými modrými a neonově žlutými detaily. spodní část je z kvalitní kůže, která je na špičce a patě zdvojená pro maximální ochranu. Vrchní část je z odolné textilie, pro lepší ohebnost a pohodlnější nošení (i tato část je podšitá membránou a je tedy nepromokavá).U těchto bot se můžete spolehnout, že bude mít váš klučina nohy v teple i v suchu - díky nepromokavé, prodyšné membráně Gore-Tex a kožíšku uvnitř. Jsou velmi lehké a přední část je perfektně ohebná.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části pro dotažení na nártu, a suchý zip nahoře pro utažení okolo kotníku (nad kotníkem)- Opatek: zpevněný- Podrážka: dobře ohebná v přední části boty, protiskluzová - zimní vzorek, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý do 3/4 své výšky, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ohebná, od země vrstva z hliníku, která tepelně izoluje a nášlap z kožíšku, který zahřeje.SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:27 - 17,3 cm x 6,8 cm28 - 17,9 cm x 7,0 cm29 - 19,0 cm x 7,2 cm30 - 19,7 cm x 7,2 cm31 - 20,4 cm x 7,4 cm32 - 21,1 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,6 cm 34 - 22,0 cm x 7,7 cm35 - 22,5 cm x 7,7 cm36 - 23,2 cm x 7,8 cm37 - 23,7 cm x 8,0 cm38 - 24,4 cm x 8,0 cm39 - 25,1 cm x 8,02 cm40 - 25,8 cm x  8,2 cm

MEINDL-Tarvis EVO GTX graphit/lemon Šedá 46,5
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MEINDL-Tarvis EVO GTX graphit/lemon Šedá 46,5
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Meindl. Outdoorová obuv vyniká kvalitním přepracováním. Trekingové boty mají svršek ze semiše, který umožní velmi dobrou ventilaci vzduchu. Silnou stránkou turistické obuvi je membrána GORE-TEX, která garantuje nepromokavost. Plusem pánských bot do hor je mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Pánské trekové boty mají klasické šněrování, které výborně fixuje nohu. Měkká stélka se postará o pohodlí při zdolávání turistických tras. Posílená špička a pata přidávají na odolnosti a chrání chodidlo Pryžová podrážka je zárukou přilnavosti a trakce na každém povrchu. Boty pro pány jsou skvělé na turistické výpravy, trekking, kempování a outdoorové aktivity. Detaily produktu: lehká a robustní multifunkční obuv prodyšný svršek měkká stélka pro pohodlí klasické šněrování mezipodešev z EVA materiálu pro vynikající tlumení membrána GORE-TEX pro nepromokavost podešev poskytuje výbornou přilnavost

Wojtylko 1Z24109S šedé dívčí zimní boty
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko 1Z24109S šedé dívčí zimní boty
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv na šněrování i zapínání na zip,.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena jemným textilním kožíškem..Váha jednoho páru: 320 gDětské zimní boty.Barva: Šedá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 2 cm

Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Klasické cvičky, známé také jako JARMILKY, které jsou populární již mnoho let a na své popularitě neztrácejí, obzvláště při školním tělocviku. Tyto cvičky jsou vyrobené z pevné textilního materiálu (bavlna) s gumičkou přes nárt, podešev je z kaučuku a protiskluzová. Tato obuv je určena na víceúčelové, hlavně však na sportovní použití. Označení velikostivelikost EUDélka vnitřní stélky 15EU 2214,5 cm 15,5EU 2315 cm 16EU 2415,5 cm 16,5EU 2516 cm 17EU 2616,5 cm 17,5EU 2717 cm 18EU 2817,5 cm 19EU 2918,5 cm 20EU 3019,5 cm 21EU 3220,5 cm 22EU 33,521,5 cm 22,5EU 3422 cm 23EU 3523 cm 24EU 3724 cm 25EU 3825 cm 26EU 3925,5 cm 27EU 4126,5 cm 28EU 4227,5 cm

DC Pure Winter High-Top 45 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DC Pure Winter High-Top 45 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské zimní vysoké boty DC Pure Winter High-Top s teplou podšívkou. materiál: směs nubuku a ballistic nylonu Kovové logo TPU očka Kulaté šňůrky Podšívka Shearling Jazyk a límec vyztužený pěnou pro větší pohodlí a podporu Konstrukce podrážky: Wrap Cupsole

Coqui dámské pantofle SANA 6343 tmavě modrá/růžová Velikost: 39
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Coqui dámské pantofle SANA 6343 tmavě modrá/růžová Velikost: 39
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské pantofle Coqui SANA 6343 tmavě modrá/růžová. Pohodlné měkké nazouváky, vhodné k celodennímu nošení ať už si vyberete šaty, sukni, či rifle. Elegantní a ergonomický tvar, přitom výrazný design. Nazouváky mají certifikovanou protiskluzovou, antibakteriální úpravu CoquiAir.Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:36 - 22,5 cm37 - 23,2 cm38 - 23,7 cm39 - 24,5 cm40 - 25,0 cm41 - 25,7 cm 

Postel ATLAS Dekorhome
24 088 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel ATLAS Dekorhome
24 088 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

POSTEL ATLASHledáte tu pravou postel, která se stane dominantou Vaší ložnice a zároveň poskytne dokonalé útočiště pro Vaš noční odpočinek? Postel ATLAS je více než jen místo, kde spíte – je to klenot, který promění Vaši ložnici v přírodní oázu klidu a pohody.NEPŘEHLÉDNUTELNÝ DESIGNZamilujte se do jedinečné kombinace olejovaného divokého dubu a sofistikovaně černých kovových nohou, které této posteli dávají nepřehlédnutelný rustikální charakter. Každý detail, od stromové hrany čela po elegantní tvar nožiček, byl pečlivě promyšlen, aby Vaší ložnici dodal osobitý vzhled a přitom nezapřel svou praktickou funkčnost.PRÉMIOVÁ KVALITAPředstavte si, jak se probouzíte každé ráno obklopeni kouzlem masivního dřeva, které je nejen odolné, ale také příjemně teplé na dotek. Přirozený dekor divokého dubu se přitom skvěle doplňuje s jakýmkoliv interiérovým designem a dodává prostoru pocit domácí pohody. Postel ATLAS není jen nádherná, ale i praktická. Její rozměry poskytují dostatek prostoru pro komfortní spánek a výška ložné plochy je ideální pro snadné vstávání. Ačkoliv rošt a matrace nejsou součástí balení, máte tak možnost zvolit si ty, které nejlépe vyhovují Vašim individuálním potřebám.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:masivní dřevo / kov / dubová dýha / kaučukovníkové dřevoRozměry:šířka: 205 cmhloubka: 220 cm výška: 109 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 40 cmvýška nožiček: 21 cmMONTÁŽZboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Díky jednoduché montáži ji můžete mít na zdi během několika minut.

Šněrovadlo TREKKING kulaté, hnědo-černá
100 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Šněrovadlo TREKKING kulaté, hnědo-černá
100 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Univerzální kulaté šněrovadlo.Nabízíme ve více barvách.

ČERNÁ MIKINA KAPPA TAINO HOODED 705322-19-4006 Velikost: 2XL
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERNÁ MIKINA KAPPA TAINO HOODED 705322-19-4006 Velikost: 2XL
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

VelikostSMLXLXXLHrudník82-8586-8990-9394-9798-101Pas65-6768-7172-7576-7980-84Boky93-9697-100101-104105-107108-112* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

TMAVĚ ŠEDÁ BASIC MIKINA NA ZIP BX5563 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TMAVĚ ŠEDÁ BASIC MIKINA NA ZIP BX5563 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

ČERNÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5538 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERNÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5538 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

SMETANOVÁ MIKINA S NÁPISEM NA HRUDI BX5461 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SMETANOVÁ MIKINA S NÁPISEM NA HRUDI BX5461 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

SMETANOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5476 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SMETANOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5476 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Pánská lehká powerfleecová mikina Nordblanc DUEL čevená NBWFM7966_MOC
1 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská lehká powerfleecová mikina Nordblanc DUEL čevená NBWFM7966_MOC Pánská powerfleecová mikina NORDBLANC DUEL z řady TECNOPOLAR® DRYFOR®, patří mezi bestsellery. Vysoce elastický materiál. Dokonale zadržuje teplo a odvádí vlhkost. Mikina je ideální na sport v chladnějším počasí, ale díky příjemnému materiálu ji pánové nosí i v běžné dny.Powerfleecová mikina NORDBLANC DUEL vyrobena z TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch fleecu. Už několik let se tento vysoce elastický materiál těší vysoké oblibě a díky své elasticitě se dokonale přizpůsobí vašim pohybovým potřebám. Vnitřní microfleecová vrstva pomáhá zadržovat teplo a zároveň dokonale odvádí vlhkost a velmi rychle schne. Díky své flexibilitě a univerzálnosti se hodí na všechny sporty, extrémní sporty i outdoorové aktivity. Ideální sportovní mikina, která je tak příjemná, že ji většina nosí i v běžný den.BENEFITY:RYCHLESCHNOUCÍVstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.ELASTICKÉPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.TECHNOLOGIE:DRYFOR®Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty.POWERFLEECELehký, velmi elastický materiál, z vnitřní strany mikro broušený pro zvýšení tepelné izolace a komfortu. Z vnější strany hladký a velmi příjemný na dotek, nabízí výbornou tepelnou izolaci a ochranu proti nárazovému větru.Materiál: 91% polyester 9% elastan Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská lehká powerfleecová mikina Nordblanc DUEL čevená NBWFM7966_MOC

ASICS-Noosa Tri 15 aquarium/vibrant yellow barevná 42,5
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ASICS-Noosa Tri 15 aquarium/vibrant yellow barevná 42,5
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké boty ve výrazném pestrobarevném provedení přitáhnou všechny pohledy. Díky nim budete nepřehlédnutelní na každém závodě nebo tréninku. Pánské tenisky pro běh mají prodyšný svršek, který poskytuje spolehlivou cirkulaci vzduchu. Lehkou konstrukci bot na běh bez je podporou při běžeckém výkonu. Pánské běžecké tenisky byly navrženy pro triathlon, ale jsou vhodné i pro jakýkoli jiný typ běhu. Komfort botasek na běhání zajistí také technologie Asics Flytefoam. Díky ní dochází k tlumení nárazů, abyste Vy mohli běhat co nejlépe. Technologie Asics Guidesole se vyznačuje zakřiveným designem, který pomáhá ušetřit více energie tím, že snižuje ohýbání kotníku pro bezproblémový pohyb vpřed. Značkové tenisky mají členitou gumovou podrážku, která zajistí dobrou přilnavost i na nerovném členitém povrchu. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky na triatlon, ale také jakýkoli jiný běh stylové barevné provedení s palmami prodyšný svršek opora ve střední části bot lehká konstrukce střih jako ponožka pevně obepne chodidlo technologie Asics Flytefoam zajistí tlumení nárazů zakřivený design Guidesole eliminuje únavu nohou a šetří Vaši energii gumová podrážka zajistí přilnavost

VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Přírodní bavlněná kulatá šněrovadla, která jsou uvnitř zpevněna dutinkou. Povoskování speciální technologií dodává šněrovadlu lesk a trvanlivost. Jsou vhodná zajména do společenské obuvi.

UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 42,5
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 42,5
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké boty zaujmou originálním vzhledem. Černé tenisky na běh s růžovými a fialovými prvky jsou nice to have obuví, která potěší všechny běžce. Svršek běžeckých botasek pro pány má vodě odolnou povrchovou úpravu UA Storm. Tvarovaná vložka se postará o komfort při běhání. Technologie UA HOVR™ je zárukou skvělého odpružení a návratu energie. Pánské běžecké tenisky jsou také díky aerodynamickému designu paty podporou při běhu. Silnou stránkou pánských botasek na běh je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které umíte jednoduše a spolehlivě zanalyzovat svůj běh a cíle. Je to cesta, jak můžete zlepšovat své výkony. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Detaily produktu: UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžec Svršek upravený technologií UA Storm odpuzuje vodu bez obětování prodyšnosti Aerodynamický design paty pro podporu bez jakýchkoli přebytečných vrstev nebo objemu 3D tvarovaná vložka Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Přilnavá podrážka pro odolnost s výbornou trakcí Reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení

Bačkory Beda Music úzký kotník (BFN 170020/W) Velikost: 20
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bačkory Beda Music úzký kotník (BFN 170020/W) Velikost: 20
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nový barefoot model Beda bačkor BFN 170020/W (jaro 2023) s vylepšeným střihem horní části (svršku) pro lepší dotažení v oblasti kotníku.Vzor Music - růžové papuče s veselým motivem jsou velmi oblíbené.V čem se liší nový model BFN 170020/W od modelu BF 060010/W?lze lépe dodáhnout na úzký kotníkje lehce nižší v nártuje mírně širší v prstechje vhodný pro dominantní palecsedne víc na nožky ve tvaru ploutvičky"W" za lomítkem značí, že jsou papuče na suchý zip- Sednou na: normálně široké a širší nožky s normálním až nižším nártem, vhodné pro užší kotník- Zapínání: dotažení kolem kotníku na suchý zip- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem, protiskluzová, nezanechává čmouhy- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,5 cm - 5,8 cm21 - 13,1 cm - 5,9 cm22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm36 - 23,5 cm - 8,7 cm37 - 24,1 cm - 8,9 cm38 - 24,9 cm - 9,3 cm

KAYLAND-Stellar Nubuck GTX grey/red Šedá 42
6 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KAYLAND-Stellar Nubuck GTX grey/red Šedá 42
6 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. V obuvi Stellar Nubuck GTX se pojí h orolezecká tradice s inovací a výkonem. Svršek z nubuku nejvyšší kvality je kombinován s vynikající izolací. Konstrukce boty poskytuje jedinečný, obepínající a ochranný střih s ochranným lemem a límcem z Lycry. Ochranu dále zajišťuje špička vyztužená vysoce výkonnou gumou a systém Kayland Ankle Lock System, který podporuje Váš kotník a zároveň zaručuje přirozený pohyb. Výhodou trekové obuvi je mezipodešev z PU pěny s dvojitou hustotou, která poskytuje lepší odpružení a torzní stabilitu. O nepromokavost a spolehlivou prodyšnost se postará Gore – tex membrána, která je zároveň podporou při turistice. Podrážka Vibram® Stellar byla navržena výhradně pro Kayland. Vibram boty zdolají i náročný kamenitý terén. Komfort a horolezecký výkon – dokonalé ztělesnění horolezecké DNA Kayland. Detaily produktu: kotníkové turistické boty moderní outdoorový design odolný svršek technologie ALS fixuje nohu zpevněná pata a špička mezipodešev z PU pěny s dvojitou hustotou pro vynikající odpružení podrážka Vibram Stellar pro odolnost a trakci na každém povrchu nepromokavá a prodyšná membrána Gore-Tex ® poutko na zadní straně ideální pro trekking, outdoorové aktivity

Kožené sneakers na klínové podrážce
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sneakers na klínové podrážce
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené sneakers s tkaničkami a zipy vsázejí na mix materiálů a originální vzhled. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Pěnová stélka. Pevný opatek. Zesílená špička. Členitý střih. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami pro nastavení na míru. Kovová očka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylový look Vám vykouzlí tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily. Maximálně pohodlné, snadné na kombinování. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku. Kontrastní detaily.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Advantage 4.0 - Wild Ballad
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Advantage 4.0 - Wild Ballad
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky Skechers Flex Advantage 4.0 - Wild Ballad se snadno obouvají a příjemně nosí. Tenisky s tkaničkami Flex Advantage 4.0 Skechers. 100% veganské složení. Tkaničky pro optimální nastavení. Svršek z úpletu + vsadky s leopardím vzorem. Pohodlná stélka Flex Lite tlumící nárazy při došlapu. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Kožené mokasíny na klínku, karamelové/leopardí vzor
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené mokasíny na klínku, karamelové/leopardí vzor
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

V městském stylu a s originálním leopardím vzorem, tyto mokasíny jsou nepřehlédnutelné. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Domácí sametová obuv s hřejivou podšívkou
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Domácí sametová obuv s hřejivou podšívkou
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Je radost vklouznout do domácí sametové obuvi s hřejivou podšívkou. Naprosto pohodlná, zima nemá šanci. Kontrastní lemovka. Vnitřek z textilní kožešiny hebké na dotek. Protiskluzová podrážka.

Froddo G3130240-3 Olive Velikost: 31
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froddo G3130240-3 Olive Velikost: 31
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130240-3 Olive kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je kompletně kožená, a stejně tak i podšívka je z jemné kůže. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Plátěné tenisky s výšivkou
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Plátěné tenisky s výšivkou
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Rafinovaná výšivka zdobí plátěné tenisky, které se skvěle hodí k sukni, kalhotám i šortkám. Z prodyšného textilu. Jazyk a ploché tkaničky s plastovými koncovkami. Kovová očka. Klínová podrážka. Pevný opatek. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Dámské džínové espadrilky z kolekce Indian Summer
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dámské džínové espadrilky z kolekce Indian Summer
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nepostradatelné dámské espadrilky z kolekce Indian Summer v džínové verzi jsou absolutně IN! Exkluzivní kolekce Indian Summer. Prodyšný textil. Lýková vsadka ve špičce. Plochá protiskluzová podrážka.

Čalouněná postel HOBIT 160x200 cm, hnědá
18 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Čalouněná postel HOBIT 160x200 cm, hnědá
18 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná postel s ložnou plochou 160x200 cmPotahová látka: cosmic 800 = hnědá látka Čela postele: zdobená knoflíky s krystaly - průměr 22mmV ceně postele dva nezávislé zásobníky na lůžkoviny, otevírané pomocí pomocných strojů a bonellová matrace s roštem.Obrázek s rozměry, detaily a funkcemi postele je ilustrativní (jiná barva)!Celkové rozměry (šxvxh): 165 x 106 x 216 cmVýška čela: 106 /64 cm (zadní/přední)Výška sedu: 46 cmPlastové nohy (černé): 2,5 cm Matrace:- materál: bonell na rámu z borovicového dřeva, PUR pěna T3042, potahová látka shodná s čalouněním rámu postele - celková výška: 19 cm- tvrdost: H2 středně tvrdá matraceNosnost postele: max. 240 kgDodání v demontu.

Barefoot tenisky Barebarics Blizzard - Navy Blue Velikost: 36
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Blizzard - Navy Blue Velikost: 36
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z polyamidu, elastanu a kůže nubuk s hydrofobní úpravou, která velmi dobře odpuzuje vodu. Pro udržení vlastností používejte impregnaci.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá při prestižních modelech obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev e zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Trezeta Argo Ws Wp black/turquoise
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Trezeta Argo Ws Wp black/turquoise
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Turistická bota pro dámy budou poholdnými společníky při jakékoli výpravě přes lesy a horské chodníčky. Spolehlivě podrží nohu a poskytují jí skvělou oporu. Díky své speciální konstrukci zaručují tyto trekingové pánské boty vynikající stabilitu. Mají měkký nepromokavý svršek ze semiše a textilie pohodlně uchytí chodidlo, zatímco prodyšná síťovaná podšívka umožňuje optimální klimatické pohodlí uvnitř boty.Trekingové dámské boty mají membránu Water Stopper, která zabraňuje pronikání vnějších prvků do boty. Takto bude noha suchá a vždy chráněna! Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí podporu, aby snížila nárazy na zem, minimalizovala vibrace a doprovázela krok. Boty do přírody jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která zajišťuje maximální přizpůsobivost k zemi. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost k zemi a multitrakční bloky zajišťují vynikající přilnavost na všech druzích terénu. Skvělá volba i na náročnější trasy, na vyjížďky, na kemp či stanovačku.Detaily produktu:turistické boty pro dámyvyšší střihčerná barva v kombinaci s šedou as tykrysovými prvkyklasické šněrovánílogo značky na boční přední straně a jazyce botanatomická stavbanepromokavý svršek ze semiše a textilieprodyšná síťovinová podšívkatechnologie membrány Trezeta Water Stopperudrží nohy v suchumezipodešev z EVA pěnytlumí nárazy a dopadypodrážka Vibram Multilandvynikající trakce a přizpůsobivost terénuvhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky