James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN659 - Camel | S
765 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN659 - Camel | S
765 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský bavlněný svetr JN659 - Camel | S od výrobce James & Nicholson. Produkt je skladem.

Ochranná lišta hrany kufru Audi A4 2016- (combi, Allroad, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A4 2016- (combi, Allroad, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A4 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Citroen C5 2008-2017 (combi, matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Citroen C5 2008-2017 (combi, matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen C5 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Dora 95
23 339 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Zerex Probio 12mld. 50 + 10 tabliet
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zerex Probio 12mld. 50 + 10 tabliet
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zerex Probio 12mld.Probiotikům se často říká i „dobré bakterie“. Laktobacily a bifidobakterie tvoří přirozenou součást našich střev. Základem zdravých střev je nepochybně pestrá a vyvážená strava. V některých případech si ale lidé zvolí užívání doplňku výživy ve formě probiotik. Tablety Zerex Probio jsou oblíbená například u lidí, kteří prodělali léčbu antibiotiky, respektive ztratili přirozenou mikroflóru. Využívají je i příznivci zdravého životního stylu. Zerex Probio obsahuje vybrané mikroorganismy:Lactobacillus plantarumLactobacillus rhamnosusLactobacillus acidophilusBifidobacterium bifidumBifidobacterium longumLactobacillus caseiJak užívat Zerex Probio?Užívají se 1-2 kapsle denně.

Topvet Imunita premium 500ml
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Topvet Imunita premium 500ml
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Originální receptura IMUNITA PREMIUMspojuje výtažky z bylin, beta glukan, stopové prvky a vitamíny, které slouží k podpoře imunitního systému. Fungující imunitní systém je nutný k zabezpečení plnohodnotné kvality života.Echinacea je antioxidant, který přispívá k normální funkci imunitního, dýchacího systému a močových cest.Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost, přispívá k normálnímu trávení a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. Tlumí únavu, zvyšuje energii a tonus.Granátové jablko přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.Černý bez se užívá jako podpora imunitního systému, přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. Podporuje čistění a vylučování vody z organizmu.Lípa podporuje vykašlávání, normální funkci dýchacího systému a normální trávení.Šípek je vhodný doplněk pro normální funkce dýchacího systému, normální trávení a normální činnost močového měchýře a ledvin.Beta glukan (Extrakt z hlívy ústřičné) přispívá k normální funkci imunitního systému. Užívá se ke snížení míry únavy a vyčerpání. Beta-glukany přispívají i k udržení normální činnosti horních cest dýchacích.Vitamíny skupiny B přispívají k normální funkci imunitního systému. Pomáhají také k normální činnosti nervového systému, psychické činnosti a přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Užívají se k udržení normálního stavu pokožky a sliznic.Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému.Železo přispívá k normální funkci imunitního systému. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu.Složení: glukózo-fruktózový sirup, Echinacea purpurea 10% vodný extrakt, Rakytník řešetlákový (Hippophae Rhamnoides)  10% vodný extrakt, Granátové jablko (Punica granatum)  10% vodný extrakt, Bez černý (Sambucus nigra) 10% zahuštěný extrakt, Lípa srdčitá květ (Tilia Cordata) 10% vodný extrakt, Růže šípková (Rosa canina) plod 10% vodný extrakt, Betaglukan, Vitamin B1 – Thiamin, Vitamin B2 – Riboflavin, Vitamin B3 – Kyselina Nikotinová, Vitamin B5 – Kyselina Pantotenová, Vitamin B6 – Pyridoxin, Vitamin B9 – Kyselina Listová, Vitamin B12 – Kyanokobalamin, Vitamin H – D-Biotin, Zinek – citrát zinečnatý, Vitamin E - tokoferol, Vitamin C - (kyselina L-askorbová, Sorban draselný – konzervant (E 202), Monohydrát síranu železnatéhoDoporučené dávkování: 3x denně 5 ml pro osoby o hmotnosti 75 kg. Pro dosažení maximálního účinku podávejte v jedné kúře 3 týdny a následně 1 týden vysaďte. Kúru je možné zopakovat dle potřeby vícekrát ročně. Před použitím protřepte.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci a v mrazu. Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.Země původu: Česká republika

Saponificio Varesino 70th Anniversary toaletní mýdlo 150 g
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Saponificio Varesino 70th Anniversary toaletní mýdlo 150 g
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Přírodní tělové mýdlo od Saponificio Varesino ze speciální edice se svěží květinovou vůní s tóny dřeva a jantaru.

Moleda - Prestige Moleda Prestige Air béžová
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Moleda - Prestige Moleda Prestige Air béžová
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlná semišová vycházková obuv. Měkká podešev Prestige - dvoukomponentní polyuretanový nástřikSvršek: vlasová useň s měkkou textilní podšívkouPohodlná bota, která se snadno přizpůsobí Vaší noze.

Svorto Vložky skelet klima komfort
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Svorto Vložky skelet klima komfort
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Extra prodyšné. Pro unavené a bolavé nohy. Extra prodyšné. Pro unavené a bolavé nohy. Základ vložek tvoří tenký plastový výlisek, který podepírá podélnou klenbu. Vložky jsou vhodné i do obuvi s malým vnitřním prostorem. Příčnou klenbu podepírá měkké latexové srdíčko, vyměkčení v patní části vložky tlumí nárazy na patní kost. Vrchní vrstva vložky je z vysoce prodyšné pleteniny umožňující proudění vzduchu uvnitř obuvi. Spodní vrstvu tvoří prodyšná latexová pěna s obsahem aktivního uhlí.

Vlnka Pánské kotníkové bačkory s ovčí vlnou na zip Olda káro
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Pánské kotníkové bačkory s ovčí vlnou na zip Olda káro
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bačkory se zapínáním na zip potěší každého, kdo má rád nohy v teple a ocení pevnou, stabilní botu. Bačkory jsou vystlány měkkou vrstvou jemné ovčí vlny, která příjemně zahřeje a zvýšený střih bačkor ochrání před chladem i kotníky. Předností těchto teploučkých bačkor je pevná podrážka, která je protiskluzová a nedělá šmouhy na podlaze. Boty se dají díky dlouhému zipu rozepnout téměř po celé délce nártu, takže se snadno obouvají. Filcový materiál použitý na povrchu bačkor podporuje jejich dostatečnou prodyšnost, a díky vlastnostem ovčí vlny v botách nevznikají nepříjemné zápachy.Vnitřní materiál: ovčí vlna MerinoVnější materiál: prodyšný filc

VTR Vložky do bot Vlnatex
50 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VTR Vložky do bot Vlnatex
50 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Povrchovým materiálem na profilovaném šlehaném latexu je pravé ovčí rouno, které dobře hřeje a saje pot.Tato stélka je vhodná pro chladnější období.

Wojtylko 5Z21040 černé dětské kotníčkové boty
695 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Wojtylko 5Z21040 černé dětské kotníčkové boty
695 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční vycházková kotníčková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického SOFTSHELL materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z textilního materiálu.SOFTSHELL Waterproof: obuv vybavená membránou, která umožní botě dýchat a přitom zůstane vodě odolná. REFLEXNÍ PRVKY na obuvi zvýší bezpečnost vašich dětí ve světlech reflektorů.Váha jednoho páru: 662 gCeloroční kotníčkové boty značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 2 cm

Dámské sportovní tenisky
569 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sportovní tenisky
569 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské sportovní tenisky černé provedení. šněrovací bílá podrážka

Setino Dětské pantofle - Mickey Mouse červené Obuv: 25/26
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Setino Dětské pantofle - Mickey Mouse červené Obuv: 25/26
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské pantofle - Mickey Mouse (červené)Barevné a pohodlné bačkůrky, které bude nosit rádo každé dítě. Načechávací bačkůrky jsou tou správnou volbou nejen ve školce, ale i doma nebo na výletě. Pohádková postavička Mickey Mouse oslní všechny fanoušky tohoto Disney příběhu.Počet: 1 pár Materiál: 100% PolyesterBarva: červená Jak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry: 25/26 - délka stélky 16 cm 27/28 - délka stélky 16,5 cm29/30 - délka stélky 19 cm31/32 - délka stélky 20,5 cm

Setino Chlapecké holínky - Paw Patrol světle modré Obuv: 22
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Setino Chlapecké holínky - Paw Patrol světle modré Obuv: 22
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecké holínky - Paw PatrolHolínky spolehlivě ochrání Vaše dítě před deštěm a nepříznivým počasím. Dětské holínky s motivem pohádky Paw Patrol budou tím správným doplňkem během podzimu a deštivých dnů.počet: 1 pármateriál: 100% PVCbarva: modráJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech holínek Vám pomohou tyto rozměry:22 - délka stélky 13,9 cm24 - délka stélky 15,2 cm26 - délka stélky 16,8 cm28 - délka stélky 18,2 cm30 - délka stélky 20,7 cm32 - délka stélky 21,5 cm

Adidas Duramo 10 GW8349
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Duramo 10 GW8349
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tato univerzální pánská běžecká obuv Adidas je ideální jak pro trail, tak na silnici. Má odolný dvouvrstvý svršek ze síťoviny, který zaručí prodyšnost. Bezešvé krytí s potiskem poskytne dokonalé zpevnění. • Textilní podšívka• LIGHTMOTION odpružení podešve.

Kilpi DOMET-U bílá
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kilpi DOMET-U bílá
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kilpi DOMET-U jsou kompresní návleky na lýtka pro běžce, cyklisty i všechny ostatní sportovce. Komprese pomáhá podporovat mikrocirkulaci krve a regeneraci svalů. Kromě toho je úplet dobře prodyšný a rychleschnoucí. Kilpi DOMET-U nabízíme v několika barvách.Složení: 86% NYLON 5% ELASTANE 9% POLYPROPYLEN

Dámské letní boty
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské letní boty
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské letní boty v krásné provedení.

Chlapecká fashion mikina Nike
1 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Chlapecká fashion mikina Nike
1 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecká fashion mikina s kapucí.

Nízké kozačky s pruženkou a profilovanou podrážkou
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nízké kozačky s pruženkou a profilovanou podrážkou
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nízké kozačky s postranní pruženkou můžete volně kombinovat, vždy budou skvělé. Kožená stélka pro maximální prodyšnost. Na každé straně široká pruženka. Poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová platforma. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ochrana malíčku s gelovou vložkou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana malíčku s gelovou vložkou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chránič malíčku s gelovou vložkou je navržen tak, aby chránil a pomáhal zmírňovat bolestivé ganglie, kuří oka a mozoly. Měkká gelová vložka. Snižuje nepohodlí způsobené třením a tlakem v obuvi. Pružný materiál. Na pravou nebo levou nohu. Lze nosit s botami nebo pod ponožkami. Hygienické. Opakovaně použitelné. Perte na 30 °C.

Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip folklór
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip folklór
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zimy se s důchodkami opravdu bát nemusíte, z vnitřní části jsou totiž vystlány ovčí vlnou od špičky až po horní okraj boty. Díky dlouhému kovovému zipu, který lze snadno rozepnout přes celý nárt, bude obouvání důchodek hračka. Volnější střih je vhodný i v případě, že máte vysoký nárt, široké chodidlo nebo vbočený palec. Pokud máte velkou nohu, případně potřebujete kvůli nemoci, úrazu nebo jiným důvodům větší velikost bot, u nás si vyberete. Důchodky s ovčí vlnou jsou vyráběny na Slovensku.Materiál:Svršek: vlněný filcVnějšek: ovčí vlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: ZimníDruh zapínání: Se zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlna

Moneta Zimní vložky do bot Thermo Comfort - 43
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Moneta Zimní vložky do bot Thermo Comfort - 43
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zimní vložky do bot Thermo Comfort - 43 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Dámské kotníkové boty
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové boty
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kotníkové boty s podpadkem černé barvy. na boku zip jaro - podzim

Adidas Terrex Swift R2 GTX W GZ3048
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Terrex Swift R2 GTX W GZ3048
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mammut Kento Tour High GTX M 46 EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mammut Kento Tour High GTX M 46 EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mammut Kento Tour High GTX M zaujme jako horolezecká bota s vynikající přilnavostí a minimální hmotností díky podrážce vyvinuté speciálně firmou MAMMUT a Vibram. Mastrotto štípaná kůže. Díky membráně Gore-Tex je bota voděodolná a prodyšná, zatímco vylepšený design slibuje optimální přizpůsobení vašim nohám. Je to technická horolezecká bota pro dobrodružství zaměřená na výkon. Předtvarované konstrukce jazyka Hybridní skořepina: Směs pružných vnitřních a tuhých vnějších materiálů pro větší pohodlí a dobrou přizpůsobivost Dvouzónové šněrování: Individuální dvouzónové šněrování lze přizpůsobit člověku a podmínkám Řízení pohybu: Zesílený, pružný vnitřek vám brání zvrtnutí kotníku při zachování plné svobody pohybu 3D memo pěna Vyvýšený gumový límec pevná deska Kompatibilní se sponou na kočku GORE-TEX® Performance Comfort, vibram® Hexa Tech

Dětská zimní obuv ALPINE PRO
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská zimní obuv ALPINE PRO
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská vyšší obuv POLO zaujme moderním vzhledem i dokonalým zpracováním a poslouží nejen při nošení ve městě. Tato zateplená obuv je vyrobena ze snadno omyvatelného materiálu, který je pevný, uvnitř měkký, a tak udrží nohy v teple a požadovaném komfortu. Upevnění obuvi k nohou je řešeno pomocí osvědčených tkanic. Boty jsou vyrobeny v krásných barevných provedeních, ze kterých si dívky i chlapci jistě vyberou. Mezipodešev EVA tlumí otřesy a podešev TPR je oděruvzdorná a má dlouhou životnost.

Nike Club Men's Sweatshirt M
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike Club Men's Sweatshirt M
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská mikina Nike Club Men's Sweatshirt ve stylovém provedení s řadou potištěných log Nike. Složení: 80% Bavlna, 20% Polyester Běžný střih Žebrovaný krk Žebrované manžety a spodní lem

Merrell J035791 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J035791 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+/RECYCLEDHMOTNOST 934g

Merrell J036991 Speed Eco Tahoe/paloma
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J036991 Speed Eco Tahoe/paloma
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boty Speed Eco přináší Merrellu nejekologičtější turistickou obuv, jaká kdy byla vyrobena, a to díky recyklovaným tkaničkám, svršku, podšívce, EVA stélce a gumové podešvi také z recyklovaných materiálů. Model Speed Eco je vůbec dosud nejvíce recyklovaná obuv značky Merrell, která vám zajistí na túrách takové pohodlí, jaké očekáváte od značky Merrell. Díky této verzi budou vaše nohy jako v bavlnce při prozkoumávání okolí v nejudržitelnějších botách Merrell. • 77% recyklovaný žakárový svršek• 100% recyklované tkaničky a pásky• všitý jazyk zabraňuje vniknutí nečistot• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná stélka z pěny EVA• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• podešev z 30% recyklované pryže• výška podešve (pata/špička): 31-21 mm • DROP: 10 mm • hloubka vzoru podešve 4 mm • Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE: NXT, STACK 31-21, DROP 10, RECYCLED, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 670 g

BENNON BNN ABSORBA XTR ESD Stélky do obuvi 44
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BENNON BNN ABSORBA XTR ESD Stélky do obuvi 44
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stélka BNN ABSORBA XTR ESD je navržena s důrazem na komfort a ochranu před elektrostatickým výbojem. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto stélek: ESD ochrana: Stélky mají ESD ochranu, což znamená, že jsou schopny chránit před elektrostatickými výboji. Toto je důležité v prostředích, kde mohou elektrostatické výboje poškodit citlivou elektroniku nebo způsobit jiné potíže. Aktivní uhlí pro antibakteriální účinek: Přítomnost aktivního uhlí v materiálu stélek má antibakteriální účinek, což může pomoci udržet chodidla čistá a hygienická. Tvarovaná patní miska: Patní miska je tvarovaná tak, aby poskytovala dostatečné pohodlí při došlapu na patní kost. Toto je důležité pro pohodlí a podporu chodidla. Materiály: Stélky jsou vyrobeny z materiálu nazývaného "Hi-poly" s aktivním uhlím, který má antibakteriální vlastnosti, a textilie Mesh. To by mělo zajistit pohodlí a ochranu. Vhodnost do EPA prostorů: Tyto stélky jsou vhodné pro použití v EPA (Electrostatic Discharge Protected Area) prostředí, což jsou místa, kde je důležitá ochrana před elektrostatickými výboji, aby se zabránilo poškození citlivých elektronických zařízení. Jako u každých stélek je důležité zkontrolovat, zda jsou vhodné pro vaše konkrétní potřeby a velikost chodidla.  Komfortní stélka s aktivním uhlím pro antibakteriální účinek

Superfit Jupiter 1-000061-8510 Gore-Tex Velikost: 32
2 209 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Superfit Jupiter 1-000061-8510 Gore-Tex Velikost: 32
2 209 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Celoroční nepromokavé boty Superfit Jupiter 1-000061-8510 Lila/Rosa v barevné kominaci fialová se světle růžovými detaily. Model Jupiter má mnohostranné využití, ať už budete chtít vyrazit někam na turistiku, nebo jen tak s dětmi dovádět při různých venkovních aktivitách. Membrána Gore-tex se postará o perfektní nepromokavost, ale zároveň budou boty prodyšné.Vstřikovaná podrážka je lehká, ohebná, a oproti konvenčním podrážkám také lépe tepelně izoluje od země. Zároveň má spodní vrstvu s protiskluzovou úpravou a hrubý vzorek. Uvnitř je teplejší podšívka vhodná na podzim, případně i lehčí zimu. Stélka je vyjímatelná s fleecovou úpravou. Reflexní prvek na špičce i v okolí paty, a poutko v zadní části pro snazší nazouvání. Gumová ochrana špičky chránící proti okopu.Šířka : W V  (široké) - jsou velmi široké na poměry značky Superfit, padnou ale spíše na normálně širokou až trošku širší nohu- Sednou na: normálně široké nožky a širší nožky, jdou dobře dotáhnout okolo kotníku, nejsou vhodné na hodně vysoký nárt- Zapínání: dva suché zipy- Opatek: pevný- Podrážka: lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená za tepla přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), hrubý vzorek vhodný i na turistiku- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže, syntetika, textilie, podšívka - textilie, podrážka - syntetikaVelikost - délka boty:26 - 17,4 cm27 - 18,0 cm28 - 18,6 cm29 - 19,2 cm 30 - 20,0 cm31 - 20,5 cm32 - 21,4 cm33 - 22,0 cm34 - 22,8 cm35 - 23,3 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,5 cm

Dětské gumáky Demar Twister pony Velikost: 34-35
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské gumáky Demar Twister pony Velikost: 34-35
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kvalitní dětské gumáky Demar Twister v dívčích barvách s motivem poníka, vyrobené z klasické gumy. Holínky jsou relativně ohebné a mají vyjímatelnou stélku, jsou tedy pohodlnější při chůzi. Vhodné na normálně širokou nohu.Velikost - vnitřní délka:20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm

Bačkory Anatomic Flexible Plum Velikost: 22
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bačkory Anatomic Flexible Plum Velikost: 22
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bačkory Anatomic Flexible Plum padnou na užší až normální nohu. Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka vyrobena patentovanou směsí Mitsubishi Chemical Corp., podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Boty jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů. Vnitřní délka a šířka obuvi: Velikost 25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,7 cm, šířka přes klouby prstů 6,6 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 28 - vnitřní délka 17,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,3 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 31 - vnitřní délka 20,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 8,0 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,3 cm, šířka přes klouby prstů 8,1 cmVelikost 34 - vnitřní délka 22,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,2 cmVelikost 35 - vnitřní délka 22,5 cm, šířka přes klouby prstů 8,3 cmVelikost 36 - vnitřní délka 23,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,4 cm 

Premium Tempered Glass Ochranné tvrzené sklo 9H Premium - do iPhone 13 Pro Max / 14 Max, 446639
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass pro Apple iPhone 13 PRO MAX, Apple iPhone 14 PLUS Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Apple iPhone 13 PRO MAX, Apple iPhone 14 PLUS Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

VANS-MN Ward (Canvas) port royale/white Červená 45
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-MN Ward (Canvas) port royale/white Červená 45
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Adidas. Běžecké boty pro dámy jim budou ideálním společníkem pro jejich odjeté kilometry, kterých věříme, že nebude málo. Adidas tenisky jsou ve stylovém šedo-bílém provedení s růžovým spodkem podrážky, který jim dodává cool vzhled. Botasky Supernova jsou vysoce funkční a nezklamou vás na kratších ani delších trasách. Pro nejlepší fixaci chodidla a ochranu mají klasické vázání, zpevněnou patu i špičku. Tréninková obuv s pohodlnou konstrukcí je se zpevňujícími vrstvami a její svršek je z lehké tkaniny, která je zárukou ideální prodyšnosti vzduchu. Výhodou je, že podporuje myšlenku udržitelnosti, protože jsou vyrobeny z recyklovatelného materiálu Primegreen. Dámské boty mají mezipodešev Bounce a Boost, což znamená, že se postarají o nejlepší absorbci nárazů při došlapu ao nejrychlejší obnovu energie. Budete se cítit jako kdybyste skákali z obláčku na obláček. Značkové tenisky mají klasický nízký střih, který bude dobře vypadat na každé noze. Trendy botasky můžete využít i pro jiné tréninky jako například v posilce a nejen na běh. Jsou dobře kombinovatelné ke sportovním outfitům, jako například k teplákům, legínám a trendy tričkám. Neváhejte a zakupte si je již dnes na našem e-shopu! Pohodlná obuv pro dámy můžete využít pro různé tréninky, pro běh, outdoorová cvičení a různé jiné sportovní aktivity. Detaily produktu: dámská obuv značka Adidas šedo-bílé provedení spodek podrážky růžový vysokofunkční klasické vázání zpevněná špička i pata pohodlná konstrukce prodyšné z recyklovatelného materiálu Primegreen mezipodešev Bounce a Boost dobrá absorbce nárazů rychlá obnova energie klasický nízký střih dobře kombinovatelné

VANS-MN Ward Canvas black/black Černá 44,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-MN Ward Canvas black/black Černá 44,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Adilette Aqua solar blue/cloud white/solar blue Modrá 43
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Adilette Aqua solar blue/cloud white/solar blue Modrá 43
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské pantofle značky adidas. Letní pantofle mají klasický střih, který se hodí pro každý typ nohy. Pantofle adidas jsou bestsellerem ve své kategorii. Popruh zdobí bílo - modré pásky. Stélka Cloudfoam umožní skvělé tlumení. Tvarovaná stélka poskytuje pohodlí při nošení. Značkové pantofle potěší lehkým materiálem, který je navíc i rychle schnoucí. Podrážka je vyrobena z EVA materiálu. Modré pantofle jsou perfektní volbou pro dovolenou, na pláž i do aquacentra. Pryžové pantofle můžete nosit i na běžné nošení, na nákupy a volný čas. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: Klasický střih Bílo - modrý popruh Tlumicí stélka Cloudfoam Lehký rychleschnoucí materiál Podrážka z EVA materiálu

UNDER ARMOUR-UA Charged Bandit Trek 2 black/pitch gray/black Černá 43
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
UNDER ARMOUR-UA Charged Bandit Trek 2 black/pitch gray/black Černá 43
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K blue rush/core white/dark blue Modrá 38 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K blue rush/core white/dark blue Modrá 38 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

NIKE-Revolution 6 Next Nature black/hyper pink/iron grey Černá 39
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature black/hyper pink/iron grey Černá 39
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

KAYLAND-Inphinity Ws GTX grey/peach Šedá 38
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
KAYLAND-Inphinity Ws GTX grey/peach Šedá 38
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

IPANEMA-Anatomica Tan Fem beige/gold Béžová 40
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
IPANEMA-Anatomica Tan Fem beige/gold Béžová 40
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

Signal Toaletní stolek POPRAD s taburetkou
19 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Signal Toaletní stolek POPRAD s taburetkou
19 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Toaletní stolek POPRAD s taburetkou Zajímavý toaletní stolek POPRAD s taburetem je speciálně navržen pro všechny milovníky klasiky spojené s jemnou elegancí. Tento provensálský nábytek je charakteristický svým vkusným barevným provedením medově hnědá. Díky tvaru dostal toaletní stolek neobvyklý charakter, který upoutá každého už na první pohled. Výrazným rysem toaletního stolku POPRAD je tvar zrcadla a dvě zásuvky na odkládání drobností. Zrcadlo lze polohovat. Materiál: dřevo Rozměry (ŠxVxH): 100 x 160 x 45 cm (stolek) Barevné provedení: medově hnědá/borovice bělená Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

CORTINA MF S3 SRC polobotka 40 černá
1 866 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
CORTINA MF S3 SRC polobotka 40 černá
1 866 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a nekovovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

BETA S1P SRC polobotka 40
648 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BETA S1P SRC polobotka 40
648 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní polobotka s ocelovou tužinkou, stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou PU/PU podrážkou rezistentní pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

Expedo Postel z masivu HERA + sendvičová matrace MORAVIA + rošt ZDARMA, 180 x 200 cm, bílá
10 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel z masivu HERA 2 nabízí jednoduchý design, který zapadne do každého interiéru. Je ošetřena ekologicky nezávadným lakem, který chrání proti mechanickému poškození, prodlužuje životnost a zjedodušuje údržbu. Manželská postel o šířce 180x200 cm se hodí do každé ložnice. Maximální komfort zařídí vámi zvolená matrace.Shrnutí:postel z masivulaťkový rošt ZDARMAvámi zvolená matracepřírodní lakPoužité materiály:masiv, PUR PĚNA

Softshellové capáčky Vyrobeniny BF modré se zvířátky Velikost: 15
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Řešíte, co obouvat v děťátku do nosítka, do kočárku či autosedačky, když ještě nechodí, a nebo teprve začíná? A na první boty je stále brzo?Pořiďte praktické softshellové capáčky od Vyrobenin - jsou kompletně ze "zimního" softshellu, který ma na vnitřní straně jemný fleece.  Ten lehce hřeje a nožky tak nebudou během jara a podzimu studené. Na spodní straně je od velikosti 19 (včetně) protiskluzová vrstva, díky které může Vaše dítě bez obav zkoušet první krůčky, aniž by mu nohy klouzaly. Capáčky jsou měkoučké - dopřejete tak vašemu dítěti maximální pohodlí.- Perfektně padnoucí "barefootový" střih kopíruje tvar nohy - špička není kulatá, ale tvarovaná tak, aby měly všechny prsty dostatek místa pro přirozený pohyb a správný vývoj- Svrchní materiál je voděodolný zimní softshell - funkční materiál, vhodný hlavně pro chladnější počasí. Neprofoukne, je voděvzdorný a lépe udrží teplotu. Parametry: 10000mm vodní sloupec /  3000g/m2/24h prodyšnost. - Stélka je podšitá černým fleecem, který eliminuje chlad od země- Veškerý materiál je atestovaný a vhodný pro děti do 3 let. - Capáčky mají okolo kotníku všitou gumu, aby dobře na noze držely. Neobsahují žádné brzdičky, které by děti mohly jakkoliv tlačit při jejich lezení.- "Podrážka" je z protiskuzu, aby v nich děti mohly trénovat první krůčky. Protiskluz je měkký stejně jako softshell, takže se ohýbá všemi směry - dítě tak cítí každou nerovnost, jako by šlo v teplých ponožkách. I tak jsou především určeny pro použití v interiéru, není je možné využívat jako boty a pokud v nich budou děti lozit nebo chodit venku, mohou se poškodit.Velikosti:Velikost 17  - vnitřní délka cca 11 cm; šířka cca 6,3 cmVelikost 19  - vnitřní délka cca 12 cm; šířka cca 6,8 cmVelikost 21  - vnitřní délka cca 13 cm; šířka cca 7,3 cmVelikost 23  - vnitřní délka cca 14,5 cm; šířka cca 7,7 cmVelikost 25  - vnitřní délka cca 16 cm; šířka cca 8,1 cmCapáčky jsou ručně šité, každý kus se může mírně lišit - proto uvádíme rozměr "cca". Jsou ale měkoučké a nožičkám se dobře přizpůsobí :-)Naše doporučení: Pro správné zvolení velikosti obkreslete dítěti nozičku při došlapu (dítě musí stát na nohách, aby byly zatížené) a změřte nejdelší část. K danému rozměru přičtěte 1 cm, tak aby byl v capáčku prostor navíc, tzv. nadměrek. Nadměrek by měl být ideálně 1-1,5 cm.- Capáčky jsou ručně šité v ČRDoporučená péče:Perte odděleně na 30 stupňů, program na sportovní oblečení (případně šetrný), použít speciální prací přípravek.Sušte na vzduchu (ne v sušičce) NežehleteVyhněte se bělení a chemickému čistěníNepoužívejte aviváž

Dux Ducis All Glass Full Screen ochranné sklo na Realme C30 / Realme Narzo 50i Prime, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

NaturheliX® dětské svíčky HEŘMÁNEK (10 ks)
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NaturheliX® dětské svíčky HEŘMÁNEK (10 ks)
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ušné sviečky výrazne uľavujú pri ochoreniach horných dýchacích ciest - prečisťujú nosné a čelné dutiny, harmonizujú prostredie vo vnútornom prostredí ucha.Telová sviečka s éterickým olejom z Harmančeka (Rumanček kamilkový) ľudovo nazývaný “kamilky” ma upokojujúci účinok: podporuje celkové uvoľnenie a zmierňuje úzkosť či nespavosť prináša úľavu pri menštruačných kŕčoch ťažkostiach s trávením a hrubým črevom podporuje psychické uvoľnenie a zmierňuje stres, podporuje zaspávanie vhodný pri bolesti a zápaloch v krkuZloženie sviečok: bavlnené plátno napustené voskami, karotínom výhradne rastlinného pôvodu a éterickými olejmi, propolisomVýhody ušných sviečok Naturhelix: sviečky sú stabilné, nekvapkajú na spodku je prstencom z vlastného materiálu upevnený filter s gázou (náš patent) v sviečkách sú použité prírodné materiály a éterické oleje v každom balení sa nachádza leták s podrobným návodom a ochranný kotúč celá sviečka je vyrobená ručneUšné a telové sviečky poznali už naši predkovia na všetkých kontinentoch - Egypťania, Indiáni, Tibeťania, Číňania, Indovia i ďalšie kultúry, vrátane na­šich predkov - nejedna naša babička či prababička používala zvinuté noviny do kónického tvaru na uvoľnenie zaľahnutia uší či roztopenie mazu v nich.Ručne robené ušné sviečky sú dokonalou pomôckou pri prírodnej liečbe mnohých ochorení. Odporúčame ich ako súčasť modernej lekárničky každej domácnosti. Ponúkajú nielen okamžitú pomoc prírodnou liečbou, ale sú tiež výborným doplnkom v prípade preventívneho použitia.Použitie ušnej sviečky je vhodné na: upchatie ucha, hučanie a pískanie v ušiach zníženie kvality sluchu, hučanie a tlak v ušiach problémy s čuchom akútna a chronická nádcha, senná nádcha prechladnutie ľahký zápal stredného ucha, nedostatočné prekrvenie ucha čelných a nosných dutín bolesti hlavy, migrény zápal mandlí stavy napätia, nervozita zníženie psychických problémov a stresu aktivácia meridiánov a reflexných zón ucha reflexná aj lokálna aktivácia lymfatického systémuVývoj a pôvod sviečky:Už starí liečitelia vedeli, že ak v ceste prúdenia energie vznikne blokáda, automaticky sa to odrazí na tele alebo duši ako záťaž navyše alebo bolesť.Sviečka NATURHELIX® pomôže k uvoľneniu, rozpusteniu blokády a obnoveniu toku energie. Starí liečitelia ktorí objavili tento spôsob liečenia  vyrábali sviečky z kôry alebo liečivých rastlín. Tak ako plynul čas aj tento spôsob sa zdokonalil. Neskoršie sa prišlo na to, že ak sa textilná sviečka ponorí do včelieho vosku, horenie bude oveľa pomalšie a rovnomernejšie a tým sa predĺži aj doba terapie.Ako sviečka pracuje ?Každá sviečka je tvarovaná do lievika. Je to preto, lebo pri horení sviečky vzniká komínový efekt a dym, ktorý sa spolu s esenciálnymi olejmi a ďalšími prísadami vsaje pod pokožku a tam začne uvoľňovať nahromadené usadeniny, zápaly a bloky. Sviečka následne podtlakom začína vysávať tieto usadeniny na svoju vnútornú stenu a tým uvoľní prietok energie. Na spodnej časti sviečky je sterilná gáza prichytená prstencom ktorý je vyrobený z toho istého materiálu ako sviečka. Gáza zabraňuje kontaktu pokožky a vytiahnutých usadenín , ktoré padajú na dno sviečky pri jej horení. Esenciálne oleje a ďalšie prísady prospešné pre telo obsiahnuté vo sviečke stimulujú aj po ukončení sviečkovania ošetrované miesto.Vedci ale aj doktori pri skúmaní potvrdili bioenergetický účinok sviečky a celkové zlepšenie zdravotného stavu človeka.Použité materiály a prísady:Všetky sviečky sú vyrobené výlučne s prírodných materiálov a prísad, ktoré sú prísne vyberané pre dosiahnutie najvyššej kvality. Výroba prebieha len ručne. Základným materiálom je ľanové plátno, ďalším dôležitým prvkom je včelí vosk, a podstatnou surovinou sú prírodné farbivá a bylinné či vonné esencie. Hygiena pri výrobe je samozrejmosťou, keďže sviečka má priamy kontakt s pokožkou.Ako aplikovať ušnú sviečku u detí?Najprv dieťaťu ukážeme sviečku, hravo mu vysvetlíme jej fungovanie. Môžeme mu dať malé zrkadlo, aby videlo ako horí sviečka. Je veľmi účinné, ak mu medzitým povieme rozprávku (napr. predstav si, že v tvojom uchu tancujú vírusy baktérie a preto cítiš bolesť. Teraz zavoláme víly liečiteľky, aby ich so svojím čarovným prútikom odstránili a teplý dym sviečky vyčistí ich miesto.) Ak zistíme, že dieťa má psychické problémy, opýtajme sa ho na dôvod prečo je smutné (rodič, učiteľ, profesor, súrodenec atď..) Ak sa to dozvieme, ukľudníme ho improvizovanou rozprávkou. Deti sú veľmi citlivé, sú na jednej vlnovej dĺžke s matkou (rodičmi), prežívajú ich problémy, prípadné konflikty a to všetko sa ukladá v strednom uchu. Vo viacerých prípadoch vírusová infekcia ani neexistuje a príčinu zápalu treba hľadať v nevyriešenom rodinnom konflikte, ktorý je pre dieťa nepochopiteľný.Postup aplikácie sviečky je veľmi jednoduchý.Predtým ako sa pustíte do samotnej terapie je dôležité vedieť ako postupovať. Podrobný návod je pribalený v každom balení telových a ušných sviečok.  Vždy treba vysviečkovať obidve uši – začíname s uchom, v ktorom cítime nerovnováhu a bolesť. Je potrebné si  nachystať nasledujúce veci: samotnú sviečku, misku s vodou (na uhasenie sviečky), obyčajné servítky 2 ks, zapaľovač, pokrývku tela pre ochranu pokožky. Vložte sviečku do ochranného kolieska, zapáľte sviečku na hrubšom konci, užšiu časť priložte do ušného otvoru, tak aby neunikal dym zospodu a nechajte vyhorieť do vyznačeného miesta. Zhasnite sviečku vložením do nádoby s vodou. Nechajte osobu odpočívať  niekoľko minút a postup zopakujte v druhom uchu. Je vhodné po procedúre vypiť pohár čistej vody a dobre vyvetrať miestnosť.Presný návod na aplikáciu sviečok si môžete pozrieť TU: Postup aplikácie UŠNEJ sviečkyNie je doporučené vykonávať terapiu samému sebe. Je omnoho lepšie pokiaľ terapiu vykoná druhá osoba, iba tak sa môže pacient dokonale uvoľniť a relaxovať.Nevhodné: Pre deti vo veku do 3 rokov. V prípade poškodeného alebo umelého bubienka (v takomto prípade sviečku umiestňujeme nie do ušného otvoru, ale za alebo pred ušný lalok), pri akútnom zápale, hnisavom procese, alebo pri výtoku z  ucha.Výrobca: MaďarskoBalenie: 10 ks10 ks ušných sviečok pre deti.Všetky sviečky sú vyrobené výlučne s prírodných materiálov a prísad, ktoré sú prísne vyberané pre dosiahnutie najvyššej kvality. Výroba prebieha len ručne.Základným materiálom je ľanové plátno, ďalším dôležitým prvkom je včelí vosk, a podstatnou surovinou sú prírodné farbivá a bylinné či vonné esencie. Hygiena pri výrobe je samozrejmosťou, keďže sviečka má priamy kontakt s pokožkou.

Nike Pegasus Turbo Next Nature M 45 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike Pegasus Turbo Next Nature M 45 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská silniční běžecká obuv Nike Pegasus Turbo Next Nature M v duchu hřebce, který vám pomůže při najetí četných kilometrů. S lehčí, citlivou, upravenou pěnou v mezipodešvi a svrškem s nízkou hmotností je Nike Pegasus Turbo Next Nature vyrobena tak, aby vám pomohla zvýšit tempo, aniž byste obětovali pohodlí při dosahování osobního maxima. Obuv je zodpovědně vyrobena z nejméně 50 % hmotnosti recyklovaného materiálu, přičemž si zachovává svůj osvědčený každodenní étos. Citlivější jízda: Pěna Nike ZoomX je citlivá a lehká, takže vás odrazí na každém kroku. Pěna ve tvaru rockeru poskytuje podporu pro 3 fáze běžcova kroku. Nabízí flexibilitu, když se vaše noha zvedne ze země, hladkou jízdu, když se vaše noha pohybuje dopředu, a odpružení při kontaktu se zemí Nízká hmotnost a podpora: Technologie Flyknit využívá vysokopevnostní vlákna k vytvoření lehkého svršku s cílenými oblastmi podpory, roztažení a prodyšnosti. Poskytuje bezpečnost a pohodlí Trakce na silnici: Dezén na podrážce inspirovaný vaflemi poskytuje trakci Drop: 10 mm

Dámské stylové sandály Puma
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské stylové sandály Puma
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské sandály Puma se osvědčí během letních výletů.

Dětská sportovní mikina Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská sportovní mikina Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská barevná mikina v zelené barvě.

Dětské boty Kappa
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské boty Kappa
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská halová obuv Kappa byla vytvořena pro nejmladší milovníky sálových sportů. Design sportovní obuvi pro děti je založen na syntetickém svršku s materiálovými vložkami, které zajišťují správné odvětrávání během aktivity. Dva suché zipy. Bílý model s černými detaily. Textilní podšívka. Měkká vnitřní podšívka. Protiskluzová, neznačkující gumová podešev.

Prahové lišty Kia Stonic 2017- (matné)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Kia Stonic 2017- (matné)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Kia Stonic jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bezpečnostní obuv ARDON®KINGWIN S3 | G3289/39
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KINGWIN S3 | G3289/39
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní kožená kotníková zimní obuv, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, hydrofóbní úprava svršku, se zateplením syntetickou kožešinou, materiál:buvolí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 750 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME HIGHTREK S1P | G1304/44
769 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME HIGHTREK S1P | G1304/44
769 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní treková kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semiš / textil, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 660 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5871
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5871
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tyto dětské boty adidas mají měkkou mezipodešev Cloudfoam, která jim dopřeje pohodlí a zpříjemní každý došlap i odraz. Po tréninku se pak ani nemusí přezouvat. Klasický sportovní vzhled se totiž hodí ke každému outfitu.standardní velikostelastické tkaničky a pásek na suchý ziptextilní svršek ze směsi materiálůtextilní podšívkamezipodešev Cloudfoampodešev ze syntetického materiálusvršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaných materiálů

Kvetované platformové sandále na viazanie MEDLEY veľkosť: 40
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kvetované platformové sandále na viazanie MEDLEY veľkosť: 40
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kvetované platformové sandále na viazanie MEDLEY veľkosť: 40

Merrell J067663 Vapor Glove 6 Black
3 387 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
Merrell J067663 Vapor Glove 6 Black
3 387 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s botami Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Model Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • 100% recyklovaný prodyšný svršek ze síťoviny• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným textilním materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénu• Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0, RECYCLED, Vegan FriendlyHMOTNOST: 360 g

Dámské šněrovací kotníkové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské šněrovací kotníkové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kotníkové boty v černém provedení.

Sandál ARDON®MERKUR hnědý | G3106/45
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandál ARDON®MERKUR hnědý | G3106/45
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

korkové sandály se svrškem z materiálu action leather (štípaná kůže s povrchovou polyuretanovou úpravou), nastavitelná šířka nártu pomocí dvou kovových spon, prodyšná stélka s bohatou perforací, podešev kombinace korku, EVA pěny a vrstvy mechu, materiál: action leather, podešev: korek / EVA pěna, norma: EN 20347* vybrané požadavky, velikosti: 36 - 46, váha: 302 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: hnědá

Pánská sportovní obuv ALPINE PRO
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská sportovní obuv ALPINE PRO
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská sportovní obuv BELVER je vyrobena z krásně strukturovaného, pevného a prodyšného textilu s vyšší a extrémně lehkou podešví EVA. 

Ploché baleríny
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ploché baleríny
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Baleríny na nízkém podpatku
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ELTAP Čalouněná postel BLANCA Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 24
32 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegance, nadčasovost a neuvěřitelný komfort - to jsou vlastnosti, které tuto postel odlišují od ostatních. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPTuto pohodlnou postel nabízíme ve třech velikostech - 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm a v mnoha barevných provedeních.Postel nabízí praktický úložný prostor pro lůžkoviny, který snadno otevřete díky pružinám a stojí na vyšších chromovaných nožkách, které dodávají vzdušnost. Hlavní matrace postele je středně tvrdá H2/H3 a jsou na ní použity pružiny typu bonell a vysoce pružná pěna T30. Vrchní matrace je topper Mandula, také střední tvrdost, vysoký 2,5 cm z hypoalergenních materiálů. Topper má 4 silné fixační gumy, které zabraňují pohybu matrace. Potah postele má elegantní prošívání. Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dětské pohodlné boty Kappa
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024
Dětské pohodlné boty Kappa
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024

Dětské boty Kappa předvádějí mostský styl zabalený v legendárním střihu. 

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, černé
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, černé
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mix materiálů a vzorů, hranatá špička a skvělý vzhled, to jsou kotníkové kozačky v černé barvě snadné na kombinování. Módní hranatá špička. Na vnitřní straně zip tón v tónu. Kožená stélka. Pevný opatek. Potažený stylový podpatek. . Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Lakované derbies s tkaničkami, kůže
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lakované derbies s tkaničkami, kůže
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zamilujte si i Vy derbies z kůže v lakovaném krokodýlím vzhledu. Ideální pro ležérně elegantní kombinace. Lakovaná kůže s krokodýlím vzorem. Na svršku šněrování. Poutko pro obutí. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky z kůže LWG, lakované a s potiskem
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky z kůže LWG, lakované a s potiskem
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Eco-friendly nákupem uděláte radost sobě i naší planetě. Tenisky z kůže s certifikátem LWG bodují lakovanými vsadkami a originálním potiskem. Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Textilní prodyšná stélka. Členitý střih, mix materiálů a potisku. Šněrování tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku a na jazyku. Na vnější straně zip. Pevný opatek. Klínová vzorovaná podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené béžové sandály
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené béžové sandály
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Přírodní look a maximální pohodlí, sandály zn. Pédiconfort se postarají o pohodlnou chůzi. Zapínání na 3 pásky na suchý zip: 2 přes nárt s výšivkou listů a 1 vzadu. Pohodlné. 3 kovové bižu aplikace.

JANA Tenisky s potiskem květů a zipem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Tenisky s potiskem květů a zipem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nepřehlédnutelné tenisky s potiskem květů jsou velmi pohodlné na nošení. Vhodné pro citlivá chodidla. Pružné tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Žabkové sandály se štrasem, na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Žabkové sandály se štrasem, na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pro letní ženskost tu jsou módní žabkové sandály, které vynikají štrasovým a korálkovým zdobením. Na svršku originální vsadka se štrasem a korálky. Mezi prsty potažený pásek pro maximální pohodlí. Kolem kotníku pružný pásek. Pěnová stélka. Dvoubarevná podrážka.

Expedo Čalouněná postel RHASHAD Velvet, 140x200, tap. 192
8 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Expedo Čalouněná postel RHASHAD Velvet, 140x200, tap. 192
8 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel RHASHAD Velvet. Moderní postel s jednoduchými a rovnými prvky. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Dominantním prvkem je vysoké čelo postele s ozdobným prošívaním. Součástí postele je lamelový rošt a úložný prostor. Nižší nožičky poskytují stabilitu a pevnost. Možnost výběru z více barev čalounění. Pro komfort postele si můžete zvolit vhodnou matraci, např. DE LUX nebo MORAVIA z naší nabídky. Shrnutí: čalouněná postelzdobené čelolamelový roštúložný prostornižší nožičkyPoužité materiály:látka, PUR PĚNA

Dámské sandály na klínku
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sandály na klínku
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné sandály na léto.

TECNICA-Magma 2.0 GTX Ms dark piedra/true lava Šedá 43 1/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TECNICA-Magma 2.0 GTX Ms dark piedra/true lava Šedá 43 1/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty vynikají kvalitním provedením a prodyšným svrškem ze semiše. Jsou vhodné pro letní turistiku nebo běh v horském terénu. Odolný svršek poskytne potřebnou ochranu Vašim nohám. Lehká konstrukce potěší každého turistu, stejně jako komfort a pohodlí, které boty do hor nabízejí. Trekkové boty disponují polstrovaným límcem a vnitřní stélkou Ortholite. Výhodou je membrána Gore-Tex Extended Comfort, která udrží Vaše nohy v suchu a pohodlí za všech podmínek. Outdoorová obuv zajistí vynikající komfort a ochranu díky inovativnímu anatomickému kopytu, předtvarované stélce a mezipodešvi EVA. Ta plní úlohu tlumení nárazů. Nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjezdu dolů. Obuv Tecnica se váže na klasické šňůrky. Multitrakční podrážka vyrobená technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™ je zárukou optimální přilnavosti za sucha i za mokra. Tato all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti je zárukou Vaší spokojenosti. Detaily produktu: nízká turistická obuv pánská odolný a prodyšný svršek ze semiše lehká konstrukce vázání na šňůrky anatomicky tvarovaná vnitřní stélka Ortholite mezipodešev EVA tlumí nárazy zpevněná pata se stabilizátory multitrakční podrážka Vibram poskytne optimální přilnavost membrána Gore-Tex Extended Comfort EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Dětská melírovaná mikina ALPINE PRO
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská melírovaná mikina ALPINE PRO
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská pohodlná mikina v krásném provedení.

Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, bílo-šedý, vel. 43
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, bílo-šedý, vel. 43
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský nazouvák. Odolnost proti uklouznutí na suchém i mokrém povrchu

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mýdla + podložka na houbičku, nerez
3 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nový bezdotykový dávkovač mycích prostředků s velkorysým objemem 414 ml je vybaven přihrádkou pro uložení houbičky na nádobí a tím je předurčen k použití u kuchyňského dřezu. Ovládá se pouhým přiložením houbičky nebo ruky k senzoru . Čerpací systém je zcela odolný proti ucpání a garantuje plynulý a konzistentní průtok mycího prostředku. Bezdotykové dávkovače mýdla Simplehuman lze použít také k dávkování prostředků na mytí nádobí. Stačí přiložit houbičku (ruku) a dávkovač uvolní potřebné množství jaru (mýdla). Vyhnete se tak nejen plýtvání, ale také nepořádku s nevzhlednými lahvemi od mycích přípravků. Tento model dávkovače o objemu 414 ml pojme o 50% více mycího prostředku než náš menší standardní model. Na jedno nabití vydrží 8 měsíců. Dopřejte si dokonale uspořádaný prostor kolem dřezu a použijte bezdotykový dávkovač mycích prostředků spolu s nerezovým držákem na houbičky. Dokonalý nástroj pro hygienické mytí rukou, který díky bezdotykovému dávkování mýdla zabraňuje šíření choroboplodných zárodků. Čerpací systém bezdotykového dávkovače vytlačuje kapalinu vzduchotěsnou trubicí. Je tak účinný, že dokáže dávkovat širokou škálu mycích a dezinfekčních prostředků ve zlomku sekundy, a navíc je zcela odolný proti ucpání. Naše jedinečná funkce variabilního dávkování vám umožňuje automaticky ovládat objem dávkování - přiložte ruku blíž k senzoru pro malou kapku nebo dále od senzoru pro větší množství. Vylepšené, plně uzavřené nabíjecí prostředí znamená, že nedochází k poškození vodou nebo korozí. Široký plnící otvor je určen pro rychlé a snadné doplnění mycího prostředku bez pokapání samotného dávkovače. Voděodolné provedení (IP67) dávkovače umožňuje velice snadnou údržbu. Jednoduše přepněte vypínač, abyste zabránili náhodnému dávkování prostředku a celý jej opláchněte ve dřezu. Za pár vteřin bude opět jako nový.

Viking Fleek Warm GTX Black/Charcoal 3-93815-277 Velikost: 40
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Viking Fleek Warm GTX Black/Charcoal 3-93815-277 Velikost: 40
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Moderní juniorské zimní boty Viking Fleek Warm GTX v černé barvě s šedou podrážkou, s výrazným zimním vzorkem. Kombinace odolných syntetických materiálů. Boty jsou výrazně zateplené kožíškem, včetně stélky. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvky pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodné i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: normálně široká nohy, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná, perfektně izolující od země- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, filcová s teplým kožíškem na vrchní straně, bez podpory klenbySLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - teplý kožíšek s membránou, stélka - filc + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 20,4 cm32 - 21,0 cm33 - 21,8 cm34 - 22,3 cm35 - 22,7 cm36 - 23,5 cm37 - 24,2 cm38 - 24,8 cm39 - 25,4 cm40 - 26,3 cm41 - 26,9 cm42 - 27,6 cm43 - 28,3 cm

Alpine Pro HAIRE černá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Alpine Pro HAIRE černá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Outdoorová obuv HAIRE od značky ALPINE PRO je vyrobena z pevného materiálu, doplněného o funkční membránu PTX. Membrána zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Vyztužená patní část ochrání nohu v náročném horském terénu i při cestách v přírodě. Antibakteriální stélka PEP zabraňuje vzniku pachů a tvoření bakterií. Pryžová podešev je nesmékavá a oděruodolná. • materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek softshell | syntetika | textiliePEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTX MEMBRANE (BOOTS)PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách. PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.HSSHeel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách. Heel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách.

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Snowfox Woman - Pearl White Velikost: 40
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Materiály: Svršek: kůže + textil Podšívka: merino vlna / vodoodpudivá membrána Podešev: DeepGrip (guma) Stélka: vyjímatelná (alu folie, latex, merino vlna) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální volba pro dámy, které mají rády komfort a zároveň nechtějí ztratit pocit výjimečnosti vlněná podšívka se skvělými termoregulačními vlastnostmi ochrání Vaše nohy před chladem podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površích vodoodpudivá membrána mezi kůží a vlnou zabezpečí, že Vaše nohy zůstanou v suchu a teple poutko v zadní části sněhule pro jednodušší obouvání/vyzouvání Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Alpine Pro Gimie Ptx outdoorová obuv s membránou
1 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Alpine Pro Gimie Ptx outdoorová obuv s membránou
1 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Treková obuv GIMIE je vyrobena z kvalitní velurové usně a pevného textilu opatřeného membránou PTX. Moderní a vysoce funkční membrána zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Použitý materiál se zpevněnou patní částí dostatečně ochrání nohu i v náročném terénu. Podešev zaručuje nesmékavost a oděruodolnost. Složení materiálu: přírodní useň, textilie, syntetika. • materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek textilie | useňLeatherPřírodní useň je vysoce přizpůsobivá, paropropustná a odolná proti oděru. Snadno se udržuje a má velmi dobré užitné vlastnosti. Přírodní useň je vysoce přizpůsobivá, paropropustná a odolná proti oděru. Snadno se udržuje a má velmi dobré užitné vlastnosti.PEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTX MEMBRANE (BOOTS)PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách. PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.

ČERNO-ŽLUTÁ FOTBALOVÁ MIKINA JOMA SUPERNOVA HOODED JACKET 101285-109 Velikost: L
648 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114Rozměry uvedeny výrobcem.

ARTBm Komoda RAVENNA B 3D3S 200 | dub artisan / černá matná Provedení: Dub artisan / černý mat / černé nohy
11 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Komoda RAVENNA 3D3S 200 | dub artisan / černá matná Moderní komoda RAVENNA B 3D3S 200 již svým názvem naznačuje, že se jedná o kolekci nábytku vyrobenou v nádherném nadčasovém barevném provedení. Komoda RAVENNA B má bezúchytková čela, která dokonale ladí. Design komody RAVENNA , který odpovídá nejnovějším trendům přidávají nohy, které zajišťují stabilitu a dodávají osobitý charakter. Komoda má otevírání systémem „push to open“ zaručuje pohodlné otevírání. Materiál: laminát 16 mm, MDF, ABS hrana, kov Rozměry (ŠxVxH): 199,6 x 86,9 x 41,8 cm Barevné provedení: dub artisan / černý mat / zlatá podnož dub artisan / černý mat / černé nohy dub artisan / černý mat / zlaté nohy dub artisan / černý mat / černá podnož Výrobce: BIM FURNITURE Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Expedo Čalouněná postel boxspring TEX 2, 180x200, Fresh 32
19 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring TEX 2, 180x200, Fresh 32
19 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel boxspring TEX 2. Základ tvoří dobře zpracovaný rám. Díky tomu je zajištěna pevnost a stabilita postele. Dominantním prvkem je vysoké čelo s ozdobným prošíváním. Součástí postele je  matrace a topper. Prostorné úložné boxy s bočním otevíráním naleznete pod matracemi. Možnost volby velikosti spací plochy a čalounění.Shrnutí:čalouněná boxspringová postelvysoké čelo s ozdobným prošívánímvolba spací plochy a čalouněníúložný prostormatrace a topperPoužité materiály:látka, kov

Zimní Beda EL BF 0004/W/SO/MK - vyšší s membránou Velikost: 30
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zimní Beda EL BF 0004/W/SO/MK - vyšší s membránou Velikost: 30
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zimní barefoot boty Beda EL BF 0004/W/SO/MK jsou vyššího střihu, mají svršek z hladké kůže a jsou zateplené umělým kožíškem, který nekouše. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné a navíc funkční díky TE-POR membráně. Reflexní prvek na límci a velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost dítěte. Boty mají okop z mikrovlákna.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním nastavíte přes nárt dle potřeby a druhým  přitáhnete ke kotníku - na konci je reflexní prvek- Opatek: měkký, lehounce zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, velmi měkký a příjemný, boty se dají dobře rozevřít a pohodlně nazout- Stélka: v balení jsou dvě stélky -  vyjímatelné a vyměnitelné - jedna pěnová s textilním nášlapem jako bývá v celoročkách - vhodná na teplejší dny, a druhá filcová s nášlapem z kožíšku pro lepší izolaci od země do větší zimy. Obě bez podpory klenby, filcová zcela bez tvarování, pěnová s mírným a měkkým patním lůžkem .- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - kožíšek + membrána, stélka - pěnová s textilním nášlapem x filcová s nášlapem z kožíšku,  podrážka - kaučukVelikost - délka a šířka:24 - 14,7 cm x 6,6 cm25 - 15,3 cm x 6,8 cm26 - 16, 0 cm x 6,9 cm27 - 16,8 cm x 7,1 cm28 - 17,6 cm x 7,2 cm29 - 18,0 cm x 7,4 cm30 - 18,6 cm x 7,5 cm31 - 19,4 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 7,9 cm34 - 21,9 cm x 8,0 cm35 - 22,3 cm x 8,2 cm

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Loco 21
38 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Světle šedý zateplený svetr na zip
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Světle šedý zateplený svetr na zip
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský kardigan. Měkká a příjemné tkaniny. Zapínání na zip. Odepínací kapuce, nastavitelná šňůrkou. Dvě přední kapsy. Zateplený kožešinou. Spodní část a rukávy zakončené manžetami. Módní design.

Zimní barefoot boty Pegres BF83 černá Velikost: 44
2 879 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zimní barefoot boty Pegres BF83 černá Velikost: 44
2 879 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zimní barefoot boty Pegres BF83 pro dospělé z černé nubukové kůže. Jejich předností je maximální komfort, lehkost a ohebnost. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou stejné jako Pegres celoročky BF80 a jsou velmi podobné dětskému zimnímu modelu BF40.Boty nejsou voděodolné.- Sednou na: normální a široké nožky, úzkou patu, útlý kotník a na normální a nižší nárt- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s mikroplyšem- Jazyk: je volný, má poutko na protežení tkamičkami, aby neklouzal do boty, je velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z mikroplyše - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - hřejivý kožíšek, stélka - pěnová s mikroplyšem, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka:38 - 24,9 cm39 - 25,8 cm40 - 26,4 cm41 - 27,3 cm42 - 28,0 cm43 - 28,8 cm 44 - 29,4 cm45 - 30,0 cm46 - 30,7 cm 

Ploché pantofle s jednobarevnou mašlí a otevřenou špičkou
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ploché pantofle s jednobarevnou mašlí a otevřenou špičkou
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehkost a ženskost se snoubí v pantoflích s otevřenou špičkou. Otevřená špička. Překřížené textilní pásky a zavázání tvořící mašli na svršku.

Mokasíny z kožené usně, modré
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mokasíny z kožené usně, modré
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Bačkory Befado Game 974y532 Velikost: 32
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bačkory Befado Game 974y532 Velikost: 32
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové chlapecké bačkory Befado Game 974y532 v šedé barvě barvě s zelenými detaily a bílou podrážkou. Bačkory jsou velmi ohebné, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku. Podrážka je v bílé barvě s hrubším vzorem a ventilačními otvory pro lepší prodyšnost. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená a chrání tak proti okopu. Svojí šířkou jsou vhodné na úžší nohu. Díky suchému zipu se dají přizpůsobit v oblasti nártu.Bačkory  BEFADO s certifikátem Zdrowa stopa (obdoba České Žirafy) a českým atestem zkušebního ústavu ITC Zlín (institut pro testování a certifikaci). - Sednou na: užší a normální nožky, na normální i vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - přizpůsobení dle potřeby, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná, bílá s ventilačními otvory- Stélka: nevyjímatelná bez podpory klenby a bez tvarování, měkkáSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:31 - 20,2 cm32 - 20,6 cm33 - 21,6 cm34 - 22,0 cm35 - 22,7 cm36 - 23,4 cm

Alpine Pro TITANO
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Alpine Pro TITANO
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská vyšší obuv pro kluky i holky TITANO na turistiku, různé venkovní aktivity v přírodě, ale i na běžné denní nošení ve městě. Použitý materiál je opatřen PTX membránou, která udržuje nohy dětí v suchu i za nepříznivého počasí. Podešev je velmi ohebná a mezipodešev je lehká a tlumí nárazy při pohybu. Nechybí ani reflexní prvky, které jsou při osvícení dobře viditelné. Kvalitní zpracování obuvi i barevná kombinace na první pohled zaujme. Kotníková obuv RALDO je velmi pohodlná a pro děti bezpečná. Složení materiálu: useň, textilie.materiál membrána PTXpodešev TPRpodšívka textiliestreak reflex streak reflexsvršek textilie | useň

Obuv polobotka CXS DOG DOBRMAN S1, vel. 44
708 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv polobotka CXS DOG DOBRMAN S1, vel. 44
708 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní polobotka, perforovaná, s ocelovou špicí. Materiál: svršek z 1,4 - 1,6 mm kvalitní broušené kůže kombinovaný s prodyšnou tkaninou Cambridge, PU reflexní doplňky, prodyšná oděru odolná mesh podšívka, podešev: PU-TPU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

Čalouněná postel HOBIT 140x200 cm, světle šedá
16 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Čalouněná postel HOBIT 140x200 cm, světle šedá
16 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel s ložnou plochou 140x200 cmPotahová látka: cosmic 160 = světle šedá látka Čela postele: zdobená knoflíky s krystaly - průměr 22mmV ceně postele dva nezávislé zásobníky na lůžkoviny, otevírané pomocí pomocných strojů a bonellová matrace s roštem.Obrázek s rozměry postele je ilustrativní (jiná barva)!Celkové rozměry (šxvxh): 145 x 106 x 216 cmVýška čela: 106 /64 cm (zadní/přední)Výška sedu: 46 cmPlastové nohy (černé): 2,5 cm Matrace:- materál: bonell na rámu z borovicového dřeva, PUR pěna T3042, potahová látka shodná s čalouněním rámu postele - celková výška: 19 cm- tvrdost: H2 středně tvrdá matraceNosnost postele: max. 240 kgDodání v demontu.

Jonap Moon dino mimi Velikost: 28
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Jonap Moon dino mimi Velikost: 28
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Textilní tenisky Jonap Moon dino mimi jsou novinkou pro jaro 2024 i s novým logem Jonap. Jsou na nové, odolné podrážce z pravé gumy, která je měkká a výborně ohebná všemi směry. Boty jsou textilní, bez podšívky, opatek mají řešený jako papučky - pata je lehce vyztužená, nemají za patou polstrovaný polštářek. Vyjímatelná stélka z paměťové pěny s textilním nášlapem pro větší pohodlí a komfort. Regulace v nártu pomocí dvěma suchými zipy.- Sednou na: normálně široké nožky, dominantní palec, nohy do tvaru ploutvičky, normální až užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: lehce zpevněný - Podrážka: ohebná, měkká, z pravé gumy- Jazyk: je volný- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 14,9 cm x 6,5 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,5 cm x 6,8 cm26 - 17,2 cm x 7,0 cm27 - 17,8 cm x 7,4 cm28 - 18,3 cm x 7,7 cm29 - 19,3 cm x7,8 cm30 - 20 cm x 7,9 cm31 - 20,8 cm x 8,0 cm32 - 21,4 cm x 8,1 cm