Boční ochranné lišty Renault Twingo 1993-2006 (hatchback)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boční ochranné lišty Renault Twingo 1993-2006 (hatchback)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Renault Twingo.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Passat 2000-2005 (combi, matná)
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Passat 2000-2005 (combi, matná)
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Passat je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Manželská postel DAMASO BOXSPRINGS 180x200 (sawana 21/soft 29)
22 639 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ELTAP Manželská postel DAMASO BOXSPRINGS 180x200 (sawana 21/soft 29)
22 639 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele, včetně dvou úložných prostorů na lůžkoviny. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)Pružiny Bonell + PUR pěna T2542- Matrace s tuhostí H3 (hypoalergický potah)2x velký úložný prostor (otevírací)Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněRozměry spací plochy : 180x200cmVýška spaní = 60cm, šířka postele = 195cm, výška čela = 115cm, délka postele = 205cm, topper = 4cmBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: látka sawana 21 + spodek pruh ekokůže soft 29Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel VIVRE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Sawana 14
22 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Dry Shampoo 250ml - Objemový suchý šampon
462 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Objemový suchý šampon s okamžitým účinkem obnoví objem a absorbuje nadbytečnou mastnotu ve vlasech. Produkt zajistí osvěžení vlasů mezi jednotlivými mytími a to bez šamponování či fénování, navíc zanechá vlasy přirozeně lesklé a zdravé. Dualsenses Ultra VolumeProdukty posilují každé vlasové vlákno od kořínků až ke konečkům. Zároveň také pečují o odlehčení a plnost účesu. Určené jsou pro jemné až zplihlé vlasy. Přípravky využívají rýžový protein s posilujícím efektem, který dodává nevídaný objem jemným i zplihlým vlasům. Výsledky jsou ihned viditelné na dotek i pohled.

McKinley Santiago Treking AQX Kids 30 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Santiago Treking AQX Kids 30 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehké dětské turistické boty McKinley Santiago Treking AQX Kids mají kombinovaný svrchní materiál z vysoce kvalitní kůže s textilním a syntetickým materiálem. Voděodolná a zároveň prodyšná membrána AQUAMAX® zajišťuje suchost i za mokra a dobrou cirkulaci vzduchu ve vysoce kvalitních outdoorových botách. Přilnavá podrážka zajišťuje potřebný grip (trakci) při krocích na jakémkoli povrchu, zatímco optimálně odpružená mezipodrážka PU trekových bot slibuje odpružený komfort při chůzi, což se vyplatí zejména v dlouhých turistických dnech. Materiál: kůže, textil a syntetika AQUAMAX: nepromokavá a prodyšná membrána Dobře tlumící PU mezipodešev Silně profilovaná podrážka

Sixtol Aroma difuzer Vulcan světlé dřevo, 350 ml
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sixtol Aroma difuzer Vulcan světlé dřevo, 350 ml
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Designový elektrický aroma difuzér Vulcan je vhodný do každé domácnosti ke zvlhčení vzduchu. Vylaďte svůj domov do atmosféry pohody a klidu. Difuzér je vhodný pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla), vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem. Aroma difuzer také neutralizuje nepříjemné zápachy, např. od cigaretového kouře nebo domácích zvířat.Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, elektrický aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt.Technické parametry:provozní napětí: DC 24 V/0,5 A / 110-250 V 50/60 Hzultrasonická frekvence: 2,4 MHzodpařování: 45-60 ml/hodrozsah: 12 – 20 m2hlučnost:

Tommy Jeans pánský modrý svetr TONAL - L (C87)
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Jeans pánský modrý svetr TONAL - L (C87)
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský modrý svetr TONAL od Tommy Jeans.Svetr má vlajku Tommy Jeans v tónových odstínech.Materiál: 50% bavlna, 50% polyakryl.Střih: Regular fit .

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes C-Class 2014-2021 (W205, combi, tmavá, matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Seat Leon je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

HALMAR Postel MODENA 160x200 cm tmavě zelená
13 885 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
HALMAR Postel MODENA 160x200 cm tmavě zelená
13 885 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čalouněná manželská postel Modena se zásuvkami, které se budou hodit nejen těm, kteří mají malou ložnici. Postel je čalouněná tmavě zelenou sametovou látkou. Rošt je součástí postele. Matraci je nutné zakoupit zvlášť. K této posteli se hodí například matrace Polaris 160, kterou najdete zde.Specifikace:Celková nosnost 200 kg Materiál: čalouněníLožná plocha: 160x200Celková výška: 106 cmCelková šířka: 164 cmCelková hloubka: 220 cmNosnost:100 kgVýška po rošt: 39 cm

Bennon NON METALLIC S1
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon NON METALLIC S1
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní sandál vybavený lehkou kompozitní tužinkou neobsahující žádné kovové součásti. Velcro uzavírací pásek obsahuje reflexní prvky. Nový atraktivní design podešve z dvoukomponentního PU a protiskluznými vlastnostmi SRC • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ODYSSEA• tužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Sprinter 2018- (matná)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Sprinter 2018- (matná)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes Sprinter je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ardon Kotníkové trekové boty RAMBLER HIGH - 45
1 585 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ardon Kotníkové trekové boty RAMBLER HIGH - 45
1 585 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové trekové boty RAMBLER HIGH - 45 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Opěrka nohy do auta Mercedes V-Class 2014-
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Opěrka nohy do auta Mercedes V-Class 2014-
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Kryt se upevňuje pomocí krátkých samořezných šroubů přímo do podlahy vozidla. V místech montáže není vedena žádná kabeláž, a proto obavy z poškození nejsou na místě.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

MG Hard Full Glue ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G, černé
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG Hard Full Glue ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G, černé
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné sklo MG Full Glue poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Y.S. Park 332 stříhací hřeben pro pokročilé techniky černý 185 mm
410 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Střihací hřeben Y. S. Park dlouhý 185 mm v černé barvě určený pro pokročilé techniky. Je ideální pro střídání technik stříhání.

ELTAP Postel ASTER 90 x 200 cm varianta p/l: Levé, Látka čalounění: Sawana 26/Soft 33
11 919 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPvelká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60 cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20 cm.1x velký úložný prostor (otevírací)postel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90 x 200 cmvýška spací plochy: 60 cm, šířka postele: 95 cm výška čela: 118 cm, délka postele: 205 cm, topper: 4 cmmožnost výběru z několika potahů Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem.  LEVÁ VARIANTA: PRAVÁ VARIANTA:   Na čalouněné zboží, vystavujeme zálohovou fakturu na 30% z celkové ceny. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

AQUALINE SB203 Samba mýdlenka drátěná, černá
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AQUALINE SB203 Samba mýdlenka drátěná, černá
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tato mýdlenka v moderním tvaru bude slušet každé koupelně. Díky tomu, že nemá plné dno, se na mýdle nebude zbytečně usazovat voda a případné bakterie. Instaluje se navrtáním do zdi.

DUNLOP Premium Stélky 36
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DUNLOP Premium Stélky 36
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nahradní stélky DUNLOP Premium jsou originální stélky, které jsou k dispozici pro modely značky Dunlop nejvyšší třídy, jako jsou Purofort+ a Snugboot. Tyto stélky mohou být vloženy do různých modelů bot a zlepšit tak komfort klasických holínek. Zde jsou některé klíčové vlastnosti těchto stélek: Absorpce vlhkosti: Nové stélky DUNLOP Premium mají schopnost pojmout až třikrát více vlhkosti, než je jejich hmotnost. To pomáhá udržovat chodidla suchá a pohodlná, což je důležité, zejména v náročných pracovních podmínkách. Zlepšení absorpce energie: Tyto stélky zlepšují absorpci energie při došlapu o 100 %. Toto může pomoci snížit stres na nohou a kloubech při chůzi nebo stání. Udržování tvaru: Při nazouvání a vyzouvání zůstávají tyto stélky lépe v botě a udržují lépe svůj tvar. To znamená, že budou dobře sedět a poskytovat podporu i po opakovaném použití. Ergonomický tvar: Stélky jsou ergonomicky tvarované pro ještě větší pohodlí v holínce. To znamená, že jsou navrženy tak, aby se dobře přizpůsobily tvaru nohy a poskytovaly optimální podporu. Celkově jsou nahradní stélky DUNLOP Premium vyvinuty pro zvýšení komfortu a výkonnosti v práci nebo outdoorových podmínkách. Pokud máte modely bot značky Dunlop nejvyšší třídy, tyto stélky mohou být skvělým doplňkem pro vaši obuv. Je vždy důležité zkontrolovat kompatibilitu stélek s vašimi botami a dbát na péči o ně podle pokynů od výrobce.   náhradní stélky do holínek od Dunlopu

DEMAR KENNY 2 dětské Holínky modrá 26-27
582 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DEMAR KENNY 2 dětské Holínky modrá 26-27
582 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám dětské zimní sněhule DEMAR KENNY 2 - skvělou volbu pro vaše děti v chladných zimních dnech! Tyto sněhule jsou zcela zateplené pravou ovčí vlnou, což zajistí, že vaše ratolesti budou mít vždy nohy v teple, a to i při mrazivých teplotách. Vlněná vložka je navíc přichycena napevno, takže se nemusíte bát, že by se někde ztratila.Díky kvalitnímu zpracování jsou tyto sněhule vhodné do sněhu i mrazu. Spodní část obuvi je vyrobena z nepromokavého termokaučuku, což zajišťuje suché nohy i ve vlhkém prostředí. Vrchní díl z odolné textilie dodává obuvi pevnost a odolnost, což je ideální pro hravé aktivity na sněhu.Noste tyto sněhule s klidem v jakémkoli počasí, protože jsou navrženy tak, aby byly velice teplé a přesto lehké, což umožní volný a bezstarostný pohyb vašich dětí. Díky zipu na přední straně je obouvání snadné a rychlé, což oceníte zvláště při spěchu.Svršek sněhulí lze také zatáhnout na tkaničku, což zajistí, že žádný nepříjemný studený sníh nepronikne dovnitř obuvi. Vaše děti tak budou mít nohy vždy v suchu a pohodlí. Navíc hrubší protiskluzová podešev poskytuje bezpečnost a stabilitu při chůzi i na kluzkých površích.Tyto dětské zimní sněhule jsou k dispozici v třech krásných barvách - modré, růžové a šedé, takže si vaše děti mohou vybrat tu, která se jim nejvíce líbí. Nejenže budou jejich nohy chráněny před nepřízní počasí, ale budou také stylově vybaveny na zimní dobrodružství.S dětskými zimními sněhulemi DEMAR KENNY 2 budou vaše děti připraveny na každou zimní výzvu. Dopřejte jim teplo, komfort a bezpečí, ať už jsou na hřišti nebo na sjezdovce, a sledujte, jak si užívají radost ze zimních radovánek bez omezení.Vyrobeno v EU.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Velikost 24/25 - váha 420 gVelikost 24/25 - výška 180 mm EU Délka vniřní stélky 20/21 135 mm 22/23 148 mm 24/25 160 mm 26/27 172 mm 28/29 185 mm Dětské zimní sněhule zateplené pravou ovčí vlnou

DEMAR TWISTER PRINT Holínky dětské velké srdce 22-23
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DEMAR TWISTER PRINT Holínky dětské velké srdce 22-23
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám dívčí holínky Demar TWISTER PRINT, které jsou dokonalým společníkem pro deštivé letní počasí. Tyto holinky nejen že udrží nohy vašich malých princezen suché, ale také nabídnou pohodlí a lehkost, kterou ocení nejen děti, ale i jejich rodiče.S hrubší protiskluzovou podeší zajišťují holínky TWISTER PRINT bezpečný krok vašeho dítěte, ať už se pohybuje na kluzkém povrchu. Vyrobily jsme je z vysoce kvalitního a odolného PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií, a díky tomu se vaše děti budou cítit v holinkách jako v oblacích.S těmito holinkami můžete nechat své dítě hrát venku za každého počasí, aniž byste se museli bát mokrých nohou. Jsou ideálním řešením pro letní deštivé dny, kdy je třeba ochránit nohy před vlhkostí a zároveň zajistit jejich pohodlí.Jako praktický bonus je na patě obuvi umístěn bezpečnostní reflexní pásek, který zvýší viditelnost vašeho dítěte ve tmě. To je zejména důležité v podvečerních hodinách, kdy je viditelnost snížená, a tak děti mohou být v dopravě lépe vidět.Dívčí holínky Demar TWISTER PRINT jsou dostupné v třech krásných variantách - s malými srdíčky, velkými srdíčky nebo s růžovými třpytkami, takže si vaše dítě může vybrat tu, která nejvíce vyjadřuje jeho osobnost a styl.S těmito kvalitními holinkami můžete být ujistění, že vaše malá princezna bude mít nohy suché a komfortní při každém deštivém dobrodružství.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. EU Délka vnitřní stélky Výška 20/21 139 mm 150 mm 22/23 151 mm 165 mm 24/25 164 mm 180 mm 26/27 175 mm 195 mm 28/29 188 mm 210 mm 30/31 202 mm 220 mm 32/33 215 mm 230 mm 34/35 227 mm 240 mm Velikost 24/25 - váha 416 g Dívčí holínky s bezpečnostním reflexním páskem

DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 Holínky 44
864 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 Holínky 44
864 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám vynikající Holínky DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 - vysoce kvalitní, vysoké a odolné holínky, které nabízejí bezpečnost a pohodlí pro různé venkovní aktivity i praktickou práci v zemědělství.Tyto holínky jsou vyrobeny z odolného PVC/nitrilové gumy, která poskytuje až o 50% delší trvanlivost než klasické PVC holínky. Díky tomu můžete mít jistotu, že vás Holínky DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 nezklamou ani při náročném používání. Materiál je také odolný vůči vodě, což zajišťuje suché a pohodlné nošení i v deštivém počasí.Podešev z PVC/nitrilové gumy je antistatická a má protiskluzovou povrchovou úpravu. Tato kombinace vám poskytuje pevný a bezpečný krok, aniž byste se museli obávat o sklouznutí na mokrých površích.Holínky DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 nabízejí širokou škálu odolností vůči různým kapalinám, kyselinám, dezinfekčním prostředkům, minerálním látkám, olejům, hnojivům a dalším chemikáliím. Pohodlí a příjemné nošení jsou dalšími výhodami Holínek DUNLOP Acifort Heavy Duty O4. Díky jejich designu se budete cítit pohodlně a nepocítíte zbytečné zatížení nohou, i když je budete nosit delší dobu.Holínky jsou certifikovány podle nejnovějších evropských norem, což potvrzuje jejich bezpečnost a kvalitu. Můžete se tak spolehnout, že si vybíráte produkt, který splňuje nejvyšší standardy.Holínky DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 jsou vhodné pro venkovní nošení, zemědělské práce a praktickou práci na farmě. Jejich vynikající odolnost je ideální pro méně intenzivní práce, kde potřebujete spolehlivou ochranu.Tmavě zelená barva s černou podešví a žlutou mezivrstvou dává těmto holínkám nejen skvělý vzhled, ale také umožňuje okamžité rozpoznání bezpečnostní obuvi.Velikost 43 s výškou 38,5 cm zajistí pohodlné nošení a dostatečnou ochranu nohou.Holínky DUNLOP Acifort Heavy Duty O4 jsou vaší spolehlivou volbou pro bezpečnou, odolnou a pohodlnou obuv, která vám poskytne klid a jistotu při vaší práci i venkovních aktivitách. Důvěřujte kvalitě a spolehlivosti DUNLOP a užívejte si každý okamžik bez obav o svou ochranu.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Holínky s vysokou trvanlivostí a s širokou škálou odolností

Barefoot bačkory Pegres BF01U černá Velikost: 31
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot bačkory Pegres BF01U černá Velikost: 31
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nové barefoot bačkory Pegres BF01U černé. Novinka 2022 - bačkory jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu (polyester) spolu s podílem bavlny. Tvar špičky je 100% barefoot, kde je kladen důraz na prostor pro prsty. Jsou vhodné i pro dominantní palce s dostatkem místa do šířky i výšky zároveň. Pružný pásek se suchým zipem umožní regulaci v oblasti nártu, který nijak netlačí a netáhne. Bačkory jsou celkově velmi lehké a ohebné všemi směry.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - 70% recyklovaný polyester + 30% bavlna, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka :20 - 12,8 cm x 6,0 cm21 - 13,4 cm x 6,1 cm22 - 14,0 cm x 6,3 cm23 - 14,8 cm x 6,5 cm24 - 15,3 cm x 6,8 cm25 - 16,0 cm x 6,9 cm 26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,1 cm x 7,1 cm28 - 17,8 cm x 7,2 cm29 - 18,4 cm x 7,3 cm30 - 19,1 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,4 cm x 7,8 cm

Jonap 051 MV šedá jeans Velikost: 20
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jonap 051 MV šedá jeans Velikost: 20
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Celoroční boty Jonap 051 MV v šedo-jeansové barvě. Kotníkové boty v kombinaci hladké kůže a textilu. Ve špičce je bota opatřena zesílenou vrstvou, která chrání proti okopu. Suché zipy zjednoduší nazouvání, dají se krásně regulovat kolem kotníku a nártu. Boty jsou vhodné na normálně široké nohy a jdou přizpůsobit i na vyšší nárt. Na boku i suchém zipu jsou všité reflexní prvky, díky kterým budou děti dobře vidět i ve tmě. Jazyk má všité poutko do kterého je možné suchý zip provléct a tudíž nehrozí sešlápnutí jazyka dovnitř boty během obouvání. S pevným opatkem, dobrým tvarem špičky, dostatečnou šířkou a měkkou ohebnou podrážkou jsou perfektním kompromisem mezi barefoot a klasickými botami.- Sednou na: normálně široké nohy, jsou vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: ohebná, měkká- Jazyk: volný, přišitý v přední části boty- Stélka: vyjímatelná, pěnová s nášlapem z kůže a naznačenou podporou podélné klenby(lze jí lehce odstranit)SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže+textil + ochrana vrstva na špičce, podšívka - textil, stélka - pěnová + textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:19 - 12,3 cm - 6,0 cm20 - 13,1 cm - 6,1 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,2 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,7 cm

Jonap B1 MV světle růžové Velikost: 22
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jonap B1 MV světle růžové Velikost: 22
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené dívčí barefoot boty Jonap B1 MV ve světle růžové barvě s reflexním prvkem na suchých zipech.Vnější část boty je z oblíbené hladké kůže, která jde jednoduše otřít a je tak praktická na údržbu. Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte na noze. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominatní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky".- Sednou na: širší nožky, díky výborné špičce vhodné i na dominantní palec, jsou vhodné i na užší patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: lehce zpevněný, podporuje tak správné postavení a omezuje sklon ke "šmajdání"- Podrážka: měkká a ohebná, s minimálním vzorkem- Jazyk: je z jednoho kusu z přední části boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit - Stélka: vyjímatelná, pěnová - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaInovovaná směs podrážky - vydrží tak mnohem více dětského dovádění, než předchozí modely.Velikost - délka x šířka boty:20 - 13,1 cm x 6,2 cm21 - 13,7 cm x 6,3 cm22 - 14,3 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,7 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm30 - 19,8 cm x 7,4 cm

Dětské sandále Superfit Mike 3.0 1-009467-8000 Velikost: 33
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské sandále Superfit Mike 3.0 1-009467-8000 Velikost: 33
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecké sportovní sandále s otevřenou špičkou a pohodlným měkkým koženým došlapem. Decentní kombinace odstínů modré s motivem veselého pavoučka.- Sednou na: užší a normálně široké nožky - výrobce uvádí šířku WMS M IV, přes nárt plně regulovatelné- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek pro přitažení kolem kotníku, pásek přes nárt je také na suchý zip a tak sandálky sednou na každý nárt- Pata je nezpevněná, za patou je pásek- Podrážka: je flexibilní a tlumí otřesy- Stélka: perforovaná kožená, pod ní je měkký polštářek, díky kterému má noha pohodlný měkký došlap a který tlumí otřesySLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:25 - 15,9 cm x 6,3 cm26 - 16,6 cm x 6,4 cm27 - 17,4 cm x 6,7 cm28 - 17,9 cm x 6,8 cm29 - 18,6 cm x 6,8 cm30 - 19,2 cm x 7,2 cm31 - 19,8 cm x 7,2 cm32 - 20,2 cm x 7,4 cm33 - 21,0 cm x 7,4 cm34 - 21,5 cm x 7,6 cm35 - 22,3 cm x 7,8 cmMěřeno měřidly Plus12 a Clevermess 

Steviola - Stévia tablety v dávkovači 300 tbl. 3 ks: 900 tablet
267 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Steviola - Stévia tablety v dávkovači 300 tbl. 3 ks: 900 tablet
267 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sladidlo Steviola – Stévia 300tbl. - doplněk stravyVychutnejte si svůj oblíbený nápoj díky přírodnímu sladidlu Steviola. Unikátní přírodní produkt, který můžete využít i při pečení, vaření. Stévia rebaudiana je 300x sladší než cukr, přesto není hořká. Bez umělých sladidel a bez chemie. V přírodní medicíně rostlinu Stévia již využívali kmeny známé jako Paraguayi a Guaráni v Brazílii.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Výhody tablet v dávkovači sladidla Steviola ?Vhodné na cesty díky dávkovačiZdravé pokrmy bez cukruCukrovka – napomáhá ke snížení projevůVhodná pro trávicí traktSnižuje únavový syndromSnižuje touhu po alkoholických nápojích a tabákuVyužití sladidla v tabletách – Steviola – StéviaVysoce účinné sladidlo vůči tepelným úpravám – Vaření a pečení po celý týden1 tableta Stévie = 1 čajová lžička cukruVynikající rozpustnostTIP NA VAŘENÍ:  1 tableta sladidla odpovídá sladkosti 1 čajové lžičky běžného cukru.Dávkování a způsob užitíSložení: obsah tablet sladidla Steviola 300tbl Steviol-glykosidy, soda bikarbona (uhličitan sodný), kyselina vinná, hořečnatá sůl, isomaltSladkost 1 tablety Stevioly je ekvivalentní 1 lžičce cukru. Diabetická hodnota: 0 v.j.Dávkování*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchMaximální denní dávka: 15 tbl na 50kg tělesné hmotnosti na den1 porce : 1 tableta à 60 mgNepřekračujte doporučené denní dávkováníNutriční hodnotyNutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 870,5 kJ / 208,8 kcalproteiny 0 g, sacharidy 40,5 g, polyalkoholy 40,5 g, cukr 0 g, tuky 0 g, mastné kyseliny 0 g, vláknina 0,5 g, sodík 5,4 gNutriční hodnoty v 1 dávce (5 g): energetická hodnota 0,522 kJ / 0,125 kcalproteiny 0 g, sacharidy 0,024 g, polyalkoholy 0,024 g, cukr 0 g, tuky 0 g, mastné kyseliny 0 g, vláknina 0 g, sodík 0,0032 gUpozorněníSteviola Stévia sladidlo 300 tbl je zaregistrováno na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Jedná se doplněk stravy, nenahrazuje pestrou stravu.Důležité informaceBalení: 300 tbl à 60 mg sladidla v plastové dóze s plastovým dávkovačem.Skladování: Na suchém místě při teplotě pokojové teplotě, chránit před přímým slunečním zářením, nevystavujte mrazu.Minimální trvanlivost do: Datum uvedeno na obalu, spotřebujte do: Datum uvedeného na obaluVýrobce: El Compra Import GmbH & Co.KG, Alte Chaussee 4a – Kruft – DE Více na: www.elcompra.deDistributor: ADIEL s.r.o. Ostrovského 253/3 – 150 00, Praha 5 – CZ  Více na: www.otehotnet.cz

Přírodní vysušené Šípky bez semínek Alteya Organics 110g
164 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Přírodní vysušené Šípky bez semínek Alteya Organics 110g
164 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Přírodní vysušené Šípky bez semínek Alteya Organics 110gNaše certifikované organické šípky bez semen jsou sušené, řezané a proseté. Jsou ideální pro přípravu teplých nebo studených nálevů a mají typickou nakyslou, svěží a nezapomenutelnou chuť.Upozornění:Skladujte na suchém, chladném místě, mimo dosah přímého slunečního záření.Použití:Můžete využít při vaření, v umění, na vlastní kreativní výtvory.

AUTHORITY KIDS-Artze light blue/acid green Modrá 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AUTHORITY KIDS-Artze light blue/acid green Modrá 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské botasky v pěkném modrém provedení a žlutým vnitřkem. Stylové botasky pro děti se zapínáním na suchý zip a elastickými šňůrkami. Vaše děti je budou milovat, protože se snadno obouvají a zouvají. Dětské tenisky mají textilní svršek, takže jsou prodyšné a tím vhodné pro celodenní nošení. Značkové dětské boty mají lehkou konstrukci. Zpevněná pata a špička dodá jistotu při chůzi. Dětské tenisky jsou pohodlné a vhodné pro všechny volnočasové aktivity Vašich dětí. Detaily produktu: modré tenisky lehká konstrukce prodyšné a pohodlné zapínání na suchý zip zpevněná pata a špička poutko vzadu pro snazší obouvání a zouvání

TREZETA-ANNETTE EVO WP GREY-MAGENTA Šedá 42
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-ANNETTE EVO WP GREY-MAGENTA Šedá 42
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingová obuv Annette se dokonale přizpůsobí ženské anatomii nohy. Turistické boty osloví dámy, které preferují nadčasový design spojený s funkčností. Svršek bot do lesa pro ženy je kombinací semiše a textilie pro vyšší úroveň prodyšnosti. Špička trekových bot je masivně posílena dodatečným materiálem pro vyšší stupeň ochrany prstů na noze. Trekingové boty mají tvarovanou stélku, která poskytuje pohodlí i při delší túře. Medipodrážce EVA zaručuje vysoké tlumení nárazů.  Mikroporézní mezipodešev disponuje dvěma vrstvami o různé hustotě: horní vrstva, která je  hustší, má funkci stabilizace boty, zatímco spodní vrstva, která je méně hustá , ale silnější, hrajezásadní roli při absorpci nárazů v terénu. Výhodou bot do hor je membrána Trezeta Water Stopper, která se postará o nepromokavost. Šedé boty do hor jsou skvělými společníky při zdolávání náročných turistických stezek. Detaily produktu:voděodolná membrána Trezeta Water Stopper Membranestélka tvarovaná Eva + tkaninatvarovaná polypropylenová stélkamikroporézní mezipodeševmasivně posílená špičkahmotnost: 410 g 1/2 pár

Triko s dlouhým rukávem NO PLANS smetanové JUNIOR Mayoral velikost: 128
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Mayoral chlapecké bavlněné triko s dlouhým rukávem a tiskem na přední straně. Triko je z velmi příjemného materiálu, na přední straně má triko tisk.

N4H Rouška s kapsou YourFASHION SilverPlus | panáčci | 1 rouška + 10 filtrů Velikost: S/M
39 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Výrobcem roušek a filtrů je česká firma Sen World s.r.o. ve spolupráci s českou nanofirmou NanoMedical. YourFASHION je látková obličejová maska s nanofiltrem YourFILTER FORFASHION, která je kompromisem pro všechny, kteří hledají levnou ale efektivní variantu ochrany. Látkovou rouška antimikrobiální úpravu, kterou vykazuje i po 100 vyprání na 60°. Do kapsy lze umístit jednorázový nano filtr, který chrání před viry, bakteriemi, roztoči i smogem. Nano filtry YourFILTER FORFASHION s filtrací více než 99,9 %Nano filtry YourFILTER FORFASHION v balíčku YourFASHION SilverKiller jsou od výrobce NanoMedical a byly dne 14. 5. 2020 testovány v prestižní americké laboratoři Nelson Laboratories LLC, U. S. A. viz. závěrečná zpráva o účinnosti bakteriální filtrace BFE pod číslem 1272274-S01 a závěrečná zpráva o účinnosti virové filtrace VFE pod číslem 1272273-S01 s výsledky BFE >99,9 % a VFE >99,9 %.  Výrobce NanoMedical, s. r. o. je pro zdravotnický prostředek, vyrobený ze shodného materiálu jako tento výrobek, držitelem certifikace CE.)Proč je v roušce s kapsou použita úprava SILVERPLUS ®Technologie aktivních stříbrných iontů SILVERPLUS ® přidává roušce antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Ionty stříbra navíc pomáhají neutralizovat zápachy a jsou vhodné pro alergiky a lidi s problematickou pletí. Rouška je díky úpravě antimikrobiální, antiseptická a antialergická. Tato úprava zůstává funkční i po 100 pracích cyklech na 60 °C (dle zkušební metody ASTM-E2149-01). Antivirotická účinnost je uváděna až 90 %. Spodní vrstva je ze 100 % bavlny používané ve zdravotnictví. Obě tkaniny mají certifikaci OEKO-TEX 100 a jsou zdravotně nezávadné.Výhody látkových roušek s kapsou na filtrekonomická variantatechnologie aktivních stříbrných iontů SILVERPLUS ®nanovlákenná membrána má testovaný účinný záchyt virů i bakteriíPratelná látková rouška s kapsouVelká kapsa pro jednoduché vkládání filtrůNevýhody roušky s kapsou na filtrCelková filtrační schopnost je ovlivněna těsností rouškyFiltr je nutné měnit po 12 hodináchNemá nosní klips (ale je možné jej dokoupit a nalepit)Jak funguje nano filtr?Nano filtr je vyroben z bariérové nanotextilie s nanovrstvou, která funguje na principu mechanické bariéry. To znamená, že velikost otvorů v nanovlákenné membráně je tak malá, že jimi vir, bakterie či jiná submikronová částice neprojde. Jak dlouho můžu používat jeden nano filtr?Účinnost filtru klesá s dobou nošení, optimální ochranu poskytuje až 12 hodin. Jakmile filtr zvlhne, svou schopnost ztrácí. Opotřebení filtru je závislé na intenzitě dýchání, například při sportu či fyzické zátěži doporučujeme měnit po 2 hodinách.Jak poznám, že je filtr v roušce neúčinný?Jakmile pocítíte, že se vám ve vaší roušce s filtrem hůře dýchá, je to známka toho, že je filtr zanesený. V ten okamžik doporučujeme filtr vyměnit. Návod na údržbu YourFashion:Při praní zvolte program s doporučenou teplotou 60 °C a délkou alespoň 30 minut. Po vyprání použijte ideálně sušičku. Sterilizujte přežehlením nebo vložte na 5 minut do běžné pečící trouby na maximální teplotu 100 °C. Pro maximální účinnost skladujte vyprané YourFILTER FORFASHION ve vydesinfikovaném uzavíratelném boxu z PVC či sáčku z PVC a manipulujte s nimi ve sterilních ochranných rukavicích. Přirozená srážlivost výrobku až 5 %. Opakovaným používáním a praním může výrobek ztrácet barvu a může docházet k postupné degradaci látky, jde o vliv běžného opotřebení. Upozornění: Nedoporučujeme prát s gumičkami na vysoké teploty. Orientační velikost:S/M 14,5 cm (nos-brada), 8,5 cm (od kořene nosu k horní šňůrce/gumičce)L/XL 16 cm (nos-brada), 10 cm (od kořene nosu k horní šňůrce/gumičce)Návod na likvidaci materiáluPoužité YourFILTER FORFASHION zabalte do sáčku z PVC a vhoďte je do směsného odpadu. YourFILTER FORFASHIONneodhazujte do odpadu samostatně. Použité YourFILTER nejsou klasifikovány jako nebezpečný odpad. Buďte přesto ohleduplní ke svému okolí.UpozorněníProdejce nepřijímá odpovědnost, ať již přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu.Související články>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>> Rouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek>> Jak vybrat roušku>> Jak vybrat roušku pro dětiJak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

Dig-net nábytek Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-13 | 180 x 200 cm Barva: Bílá
26 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-13 | 180 x 200 cm Studentský pokoj, pokoj pro hosty a malý byt mají společný znak v podobě šetření prostoru . Do takových prostor je nejvhodnější volbou sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT , která je nejen designovým kouskem a celý prostor osvěží, ale také praktickým řešením, jelikož přes noc je pohodlnou postelí a přes den nenápadnou součástí interiéru . Postel má vnitřní police , které můžete využít k odkládání knih, ozdob a předmětů každodenní potřeby. Postel není dodávána spolu s matrací , ale lze ji doobjednat v maximální výška 18 cm, kterou můžete najít iv naší široké nabídce. LED osvětlení není v ceně postele , ale můžete si jej dokoupit. Na výběr je 3bodové světlo za 57 €, nebo lampička za 53 € (doporučujeme objednat si dvě, abyste měli z obou stran). V případě zájmu to prosím napište do poznámky v objednávce. Ke posteli si můžete doobjednat skříňku BED CONCEPT BC-07 nebo BED CONCEPT BC-08. Materiál: laminovaná deska, MDF, pneumatický zvedák, kovový rám, tiché otevírání a zavírání, popruhy, ABS hrany Rozměr: ŠxVxH: 191 x 218 x 46 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm hloubka postele po rozložení: 228 cm Barevné provedení: bílá šedá dub artisan Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

ArtExt Postel HANA Z04 | 90
3 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ArtExt Postel HANA Z04 | 90
3 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel HANA Z04 | 90 Postel Z04 patří do okouzlující kolekce nábytku HANA, jejíž charakteristickým znakem je dekor připomínající recyklované dřevo s imitací betonu a staromódní úchytky. Kolekce je nejvhodnější volbou do studentského pokoje, jelikož představuje nejen neobyčejný vzhled, zajímavý a výjimečný design, ale je také vyrobena z kvalitního materiálu , který se snadno čistí a zároveň je odolný vůči poškrábání, vlhkosti a vysokým teplotám. Nábytek je dodáván v demontu. Matrace není v ceně postele ! Ke posteli můžete doobjednat také Panel na čelo a zásuvku pod postel Z02. Postel nabízí z obou stran praktické výklenky! Materiál: laminovaná dřevotříska Barevné provedení: matera tmavá / recyklované dřevo Rozměr: ŠxVxH: 95,3 x 80,5 x 204,8 cm plocha na spaní: 90 x 200 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

STEELER WELDER S3 HRO M SRA kotník 42
1 025 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
STEELER WELDER S3 HRO M SRA kotník 42
1 025 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

RAVEN XT O2 CI SRC kotník 39 černá
846 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
RAVEN XT O2 CI SRC kotník 39 černá
846 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zateplená pracovní kotníková obuv. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

BONN SC-01-002 O1 SRC sandál 38 černá
471 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BONN SC-01-002 O1 SRC sandál 38 černá
471 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pracovní sandály s PU/PU antistatickou podrážkou rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže.

Mc David 422
2 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mc David 422
2 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Poskytuje střední mediální a laterální podporu pro zlepšení stability, pomáhá redukovat zranění a při zotaveníOrtéza na koleno McDavid 422 Knee Brace with Dual Disk Hinges poskytuje maximální podporu vnitřním a vnějším vazům kloubu, čímž zlepšuje celkovou stabilitu kolene a zároveň ulevuje od bolesti a pomáhá při rekonvalescenci. Každá část výztuhy je nezávisle ukotvena ve vypolstrovaných pouzdrech. Širší boční lamely udržují koleno zpevněné. Stahovací pásky umožňují individuální dotažení bandáže. Neopren (neobsahuje latex) zajišťuje tepelnou kompresi důležitou pro hojení. Polstrovaný otvor 360° podpírá a izoluje čéšku. Perforovaná zadní strana poskytuje vzdušnost a odvádí vlhkost, aby delší nošení a zejména sportování bylo maximálně komfortní. 5 mm silný neoprén zabraňuje sklouzávání ortézy a je na obou stranách potažený nylonem pro delší životnost. Ortéza sedí na pravé i levé koleno.Stupeň ochrany:LEVEL 3 / maximální úroveňVhodné pro:Střední podporu kolene při poranění vazů a rekonvalescenci.Materiál:100% latex-free, neopren

Opěrka nohy do auta Suzuki Grand Vitara 2005-2015
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Opěrka nohy do auta Suzuki Grand Vitara 2005-2015
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK HIGH S3 | G3187/40
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK HIGH S3 | G3187/40
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

stylová bezpečnostní kotníková obuv, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, hydrofóbní úprava svršku, materiál: action nubuck, textilie, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 654 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-hnědo-bílá

Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/47
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/47
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, provedení ESD, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 630 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: černá

Screen Glass Samsung A546 Galaxy A54 5G 5D Full Glue černé 1029652
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Screen Glass Samsung A546 Galaxy A54 5G 5D Full Glue černé 1029652
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Černé tvrzené sklo 5D Full Glue pro Samsung A546 Galaxy A54 5G Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Samsung A546 Galaxy A54 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Dvoubarevné kožené sandály, bílé
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dvoubarevné kožené sandály, bílé
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vychutnejte si pocit pohodlí a vklouzněte do těchto měkoučkých sandálů. Pružné a lehké. Kolem kotníku a vepředu přezky nastavitelné pomocí suchého zipu. S komfortním klínovým podpatkem.

Postel GOTENBA 160x200 cm, šedá
20 340 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel GOTENBA 160x200 cm, šedá
20 340 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 160 x 200 cm se šuplíky Barva: šedá, ořech Rozměr (šxvxh): 173 x 39/109 x 220 cm Materiál: látka, nožky - masiv Rošt je v ceně. Matraci je potřeba dokoupit. Vhodný rozměr matrace je 160x200 cm nebo 2x 80x200 cm. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Boxspring BARBARIO 27 160x200, bílá ekokůže
30 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boxspring BARBARIO 27 160x200, bílá ekokůže
30 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová ekokůže: Soft 17 = bílá Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 40
32 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Mc David 672 R
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mc David 672 R
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chránič lokte speciálně navržený pro házenou. Cena za kus Chránič lokte- - EVA molitanová výztuž- kevlarový povrch redukující tření- 4 mm silný neopren- 1 kus

Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nosíte ráda kozačky, ale dělá Vám problém jejich dopnutí? Vyzkoušejte raději tyto kozačky s libovolně nastavitelnou šířkou lýtka +/- 4 cm (pro obvod lýtka cca 40 až 44 cm). Kozačky jsou ideální také pro širší chodidla díky rozšířené stélce. Kozačky jsou doplněny o ozdobný řemínek s kovovou přezkou. Zip na vnitřní straně. Vyvážený podpatek.

Sportovní sandály na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sportovní sandály na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylové sportovní sandály na klínovém podpatku se postarají o sporty look. Sandály na klínovém podpatku zn. Jana. Polstrované prošitá pásky na svršku. Pásek na suchý zip kolem kotníku pro nastavení na míru. Komfortní stélka. Klínový sportovní podpatek. Protiskluzová podrážka. Široké, vhodné pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Baleríny s ozdobným kroužkem
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Baleríny s ozdobným kroužkem
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Baleríny zn. Jana vynikají originálním ozdobným kroužkem. V širším zpracováním vhodném i pro citlivá chodidla. Sklady a kroužek na svršku. Kulatá špička. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Mokasíny z kožené usně, béžové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mokasíny z kožené usně, béžové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

Heřmánek pravý - květ celý - Matricaria chamomilla - Flos chamomillae 1000 g
528 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Heřmánek pravý - květ celý - Matricaria chamomilla - Flos chamomillaeHeřmánek se vyskytuje v Evropě, ale také v Asii a Severní Americe. Heřmánek pravý poznáme podle bílých lístků a žlutého květního lůžka.Heřmánek má voňavé květy, které se po staletí používají k přípravě čaje, do koupelí, jako obklad nebo jako přísada do mastí. Heřmánek hojí, regeneruje a dezinfikuje.Heřmánek můžete využít při zažívacích potížích, překyselení, cestovní nevolnosti. Pomáhá také při špatném spánku. Čaj z heřmánku rovněž zmírňuje menstruační křeče. Heřmánek mohou užívat i batolata nebo děti. Extra se doporučuje při dětských kolikách.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

TREZETA-Hype Ws WP grey/green Šedá 40,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-Hype Ws WP grey/green Šedá 40,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámské nízké turistické boty mají moderní design a vynikají svojí funkčností. Hlavní výhodou turistické obuvi je membrána Water Stopper, díky které zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí. Svršek trekových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Boty jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne ochranu a oporu, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Dámské trekkingové boty mají polstrovaný límec i jazyk. I díky tomu jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození. Nízká turistická obuv má vázání na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a odolnosti na nerovném terénu. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovnice turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Grey Velikost: 42
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Grey Velikost: 42
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál: Svršek: textil Podšívka: textil/mikrovlákno Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Portugalsko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb v letních měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu do města i na workout podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) praktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte k batohupodešev Activegrip je stvořená nejen pro chůzi, ale i sporty, které vyžadují balancnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

ELTAP Postel Parys, levá varianta Látka čalounění: Alova 29, hnědá
6 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ELTAP Postel Parys, levá varianta Látka čalounění: Alova 29, hnědá
6 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Parys je ložnicová postel menších rozměrů, která zaujme nejvyšší úrovní pohodlí. Jedná se o jediný kus nábytku v klasickém stylu s plochou na spaní o rozměrech 80x190 cm. Relativní jednoduchost, avšak s důrazem na nejmenší detaily, jako je jemné zdobení v podobě prošívání na opěrce hlavy. Parys má výplň Bonnel, která je podpořena další vrstvou pěny T25. Tato kombinace materiálů zajišťuje odpovídající měkkost, pružnost a stabilitu, a tím udržuje páteř ve správné poloze.Tento model je ideální jako postel do dětského pokoje a zároveň je ideálním místem pro každodenní relaxaci, odpočinek, hluboký spánek nebo prosté zdřímnutí. Další výhodou naší postele je bezpochyby úložný prostor pro lůžkoviny umístěný v truhle. Rozkládání je velmi jednoduché, lehké a nekomplikované díky použití praktického mechanismu pro otevírání horní části konstrukce.Rozměry:celkové (š/v/d): 90/55/195 cmvýška sedu: 40 cmspací plocha: 80x190 cmrozměry úložného prostoru (d/š/v): 160/85/17 cm Vlastnosti:barva dřeva: bílá, hnědá nebo šedánosnost: 120 kgnožičky: černý plast, výška 1,5 cmváha: 37 kgúložný prostor Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Ibišek súdánský - květ nařezaný - Hibiscus sabdariffa - Flos hibisci 250 g
162 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ibišek súdánský - květ nařezaný - Hibiscus sabdariffa - Flos hibisciSušené, řezané kalichy a kalíšky ibišku (Hibiscus sabdariffa). Můžete se také setkat s názvy ibišek súdánský, sléz africký nebo súdánská růže.Květy mají světle červenou až tmavě fialově červenou barvu, charakteristickou vůni a kyselou chuť. Bylinný nápoj z květů ibišku, tedy ibiškový čaj se nazývá karkade.Příznivé účinky ibišku:normální funkce střev,podpora vylučování vody z těla,normální činnost cév,osvěžení těla,vitalita.PoužitíSušené květiny ibišku můžete použít k přípravě nálevu nebo bylinných či ovocných čajů.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Jasmín pravý - květ celý - Jasminum officinale - Flos jasmini 250 g
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jasmín pravý - květ celý - Jasminum officinale - Flos jasminiSušené celé květy jasmínu. Jasmín se spojuje láskou, a proto se používá k jejímu povzbuzení a přivolání.Pro jasmín je charakteristická výrazná vůně jeho květů, kterou lze označit až za omamnou. I proto se jasmínové květy přidávají do některých druhů čajů (zejména zeleného), ale lze je připravovat i samotné a vytvořit z nich osvěžující nálev.Květy se také přidávají do rýže a dalších pokrmů, kterým dodají intenzivní sladce květinové aroma. Jasmínový éterický olej se používá také v kosmetice a je oblíbenou složkou některých parfémů a kosmetických přípravků.PoužitíSušené květiny jasmínu lze použít k výrobě nálevu, oleje, sirupu, kloktadla ale i koupele.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ADIDAS-Duramo SL wonder orchid/cloud white/core black Růžová 40 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Duramo SL wonder orchid/cloud white/core black Růžová 40 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Sportovní tenisky mají příjemný ženský design. Jsou vhodné pro různé sportovní aktivity i běžné nošení. Mají klasický střih, který dobře sedí na noze a lehkou konstrukci. Jejich výhodou je prodyšný svršek ze síťoviny, který zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu. Dámské tenisky se vážou na klasické šňůrky. K pohodlí přispívá polstrovaný límec. Značkové tenisky dámské disponují tlumením Lightmotion, které je umístěno v mezipodešvi a poskytne potřebné odpružení. Výhodou botasek adidas je také technologie Adiwear umístěná v podrážce, která je zárukou dobré přilnavosti a odolnosti. Sportovní obuv pro dámy byla vyrobena také z recyklovaných materiálů. Detaily produktu: dámská sportovní obuv ženský design klasický střih lehká konstrukce prodyšný svršek klasické vázání na tkaničky polstrovaný límec spolehlivá fixace chodidla tlumení Lightmotion technologie Adiwear v podrážce zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Dětské boty Primigi 4910022 Velikost: 22
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské boty Primigi 4910022 Velikost: 22
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecké boty Primigi 4910022 jsou perfektní volba do chladnějších dní podzimu a jara - jsou mírně zvýšené a končí na kotníku. Jsou elegantní a zároveň praktické. Kombinace hladké kůže s okopem ze syntetiky v černé barvě. Zapínání na dva velcro pásky. Lehká a odolná podrážka v praktické přírodní barvě s mírným vzorkem. .- Sednou na: normálně široké až užší nožky, nejsou vhodné pro dominantní palec- Zapínání: na suchý zip (dva velcro pásky) pro rychlé utažení ke kotníku a snadné nazouvání- Opatek: pevný- Podrážka: dobře ohebná v přední části boty, lepená a přišitá k botě- Jazyk: je přišitý pouze v přední části boty, jde tak poměrně hodně vytáhnout a boty se dobře nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetika, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:21 - 13,1 cm x 5,8 cm22 - 13,7 cm x 6,0 cm23 - 14,5 cm x 6,2 cm24 - 15,1 cm x 6,4 cm 25 - 15,8 cm x 6,8 cm26 - 16,5 cm x 6,8 cm 27 - 17,3 cm x 7,0 cm28 - 18,0 cm x 7,2 cm29 - 18,9 cm x 7,4 cm   

McDavid X607 Dual
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McDavid X607 Dual
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

McDavid X Training kompresní návlek na loket obsahuje dvojitou vrstvu zajišťující speciálně cílenou kompresi, která chrání loket před nadměrnou zátěží při silových trénincích. Návlek zároveň udržuje svaly zahřáté, čímž zabraňuje svalovým zraněním. Balení obsahuje pár.

McKinley Discover III Mid AQX W 36 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Discover III Mid AQX W 36 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská turistická obuv Discover III MID AQX M středního střihu je voděodolná a obsahuje technologii AQUAMAX®, abyste během fyzické aktivity zůstali v suchu a pohodlí. Materiál podšívky: Textil Voděodolný Technologie AQUAMAX® Udržitelný obsah – přehodnocení chemie: vybavení bez PFC

Spigen Ez Fit 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy Watch 6 44mm (AGL06520)
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tvrzené sklo s revolučním způsobem instalace. Sklo je zajištěno montážním rámem, díky kterému jej můžete perfektně umístit na obrazovku. Výrobce zjednodušil způsob montáže natolik, že to bude pro každého uživatele zcela jednoduché.Sklo je odolné vůči poškrábání a je pokryto oleofobní a hydrofobní vrstvou, která zabraňuje otiskům prstů nebo jiným nečistotám na obrazovce. Je křišťálově čisté a dokonale odráží zobrazené barvy. Nemá to žádný vliv na citlivost dotyku. Sklo je určeno především k ochraně obrazovky před poškrábáním a minimalizuje riziko poškození obrazovky při nečekaném pádu.Upozornění: Sklo je určeno pouze na plochou část displeje. V důsledku různého frézování okrajů displejů se po instalaci skla mohou kolem obrazovky vytvořit jemné vzduchové bublinky. Je to přirozená situace a závisí to od samotné obrazovky. Instalace: Povrch obrazovky důkladně očistěte, odmastěte a pak jej suchým hadříkem vyleštěte. Na přední stranu hodinek umístěte montážní rám s neutěsněným sklem. Odstraňte rám spolu s ochrannou fólií. Zbavte se vzduchových bublin. Vlastnosti: • Jednoduchá instalace díky montážnímu rámu• 2,5D frézované hrany příjemné na dotyk• Dokonalá transparentnost• Funkce dotyku není ovlivněna• Obsah balení: 2x sklo, instalační sada• Tvrdost 9H

Merrell J067755 Agility Peak 5 Tahoe/cloud
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J067755 Agility Peak 5 Tahoe/cloud
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Agility Peak 5 staví na úspěchu jedné z našich nejoblíbenějších trailových běžeckých bot Merrell a vylepšuje tento již tak úspěšný model. V této nejnovější verzi je Rock plate prodloužena po 3/4 délce mezipodešve, hmotnost je snížena, pata je vytvarována pro větší pohodlí a lepší stabilitu, proti uklouznutí - ať už běžíte naplno nebo trénujete na další závod, Agility Peak 5 budou váš spolehlivý pomocník. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• D-kroužek na připevnění návleků• externí výztuha jistí pevné usazení paty• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nevyjímatelná pěnová EVA stélka• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• dvojsměrné pružné drážkování mezipodešve FLEXconnect® zajišťuje lepší kontakt s povrchem• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• vysoce výkonnostní podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE:FloatPro®, FLEXconnect®, MegaGrip®, DROP 6.0, STACK 31-25, RECYCLEDHMOTNOST: 570 g

Merrell J036009 Wrapt Granite
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J036009 Wrapt Granite
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Všestranně orientovaná obuv vybavená hrubou gumovou podešví je součástí naší kolekce "naboso". Byla navržena tak, aby dokonale kopírovala tvar chodidla a poskytla mu stejné postavení jako při chůzi naboso. • svršek z vepřovice• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• odolná gumová podešev Merrell Quantum Grip™, která umožňuje jistotu i v těch nejextrémnějších podmínkách na stezceTECHNOLOGIE:Barefoot 2, Merrell Quantum Grip™, STACK 13-13, DROP 0.0HMOTNOST: 310 g

Merrell J067372 Speed Strike Gtx Jade
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J067372 Speed Strike Gtx Jade
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tato atletická bota disponuje svrškem z odolné síťoviny, podešví s vynikající přilnavostí a pohodlím při vašich outdoorových dobrodružstvích. • lehký, prodyšný svršek z materiálu Mesh• recyklované pásky na svršku • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• tradiční šněrování z plně recyklovaného materiálu• zesílená ochrana špičky• podšívka z plně recyklované síťoviny• pěnová mezipodešev EVA s 50% recyklovanou horní vrstvou• mezipodešev z lehké pěny EVA nabízí stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřebaTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, DROP 10.0, STACK 31-21, RECYCLEDHMOTNOST: 570 g

ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA ADIDAS ENTRADA 22 SWEAT HOODIE HB0578 Velikost: L
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

VelikostXSSMLXL2XL3XLHrudník82 - 87 cm88 - 94 cm95 - 102 cm103 - 111 cm112 - 121 cm122 - 132 cm133 - 144 cmPas71 - 75 cm76 - 82 cm83 - 90 cm91 - 99 cm100 - 109 cm110 - 121 cm122 - 134 cmBoky82 - 86 cm87 - 93 cm94 - 101 cm102 - 110 cm111 - 119 cm120 - 128 cm129 - 138 cm* uvedené rozměry představují celkový obvod

Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská zimní vycházková obuv na šněrování i zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s jemným chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení.Váha jednoho páru: 850 gPánské zimní boty Wojtylko.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Koma 12M0825 černo hnědé pánské polobotky
1 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Koma 12M0825 černo hnědé pánské polobotky
1 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční nadměrná vycházková obuv na šněrování.Vynikající kvalita výrobků značky Koma je prověřena 10-letou tradicí prodeje v našem e-shopu.Svršek obuvi je vyroben z pravé lícové přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 920 gPánské polobotky značky Koma.Barva: Černá/hnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Salomon X Ultra 4 MID GTX M 43 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salomon X Ultra 4 MID GTX M 43 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský model Salomon X Ultra 4 MID GTX M v sobě nese ty nejlepší technologie používané při výrobě turistické a běžecké obuvi. Skvělá podrážka Contagrip® zvládne pohyb v těch nejnáročnějších podmínkách. Membrána Gore-Tex ® vám zajistí celoroční používání i za nepříznivého počasí. Boty jsou velmi stabilní díky technologii Advanced Chassis, která zajišťuje celkovou stabilizaci chodidla. V této vyšší verzi „MID“ jsou navíc vaše kotníky v bezpečí. Nechybí OrthoLite® vložky, které dodávají ještě více komfortu. Bota X Ultra 4 MID GTX je tak agilní jako trailová běžecká obuv, ale se vší stabilitou, přilnavostí a vodotěsnou úpravou, kterou potřebujete do technicky náročného terénu. Contagrip®:je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Chevron lugs:Design podrážky s hlubokým a vícesměrným gripem zlepšuje trakci na měkkých površích, jako je bláto nebo uvolněná špína Advanced Chassis™:tvarovaná vložka zapuštěná do podrážky. Poskytuje silnou boční podporu a uklidňující ochranu a také poskytuje optimální mobilitu a flexibilitu Svrchní materiál: kůže potažená PU, voděodolné materiály Síťová a textilní podšívka EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů Ochranná špička SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné a přiléhavé přizpůsobení celé noze GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu – zvenčí i zevnitř Tvarovaná stélka: OrthoLite® Drop: 11 mm (pata: 31,5 mm, špička: 20,5 mm) Hmotnost: 425 g

Tommy Jeans pánský černý svetr - L (BDS)
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Jeans pánský černý svetr - L (BDS)
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský černý svetr od Tommy Jeans.Materiál: 53% recyklovaný akryl, 24% akryl, 19% polyester, 4% elastan.Střih: Regular Fit.

PEDICONFORT Kožené turistické tenisky se zipem a tkaničkami Grande Largeur
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chůze může být radostí i v případě citlivých chodidel: stačí jen vyjít v turistických teniskách Pédiconfort, které se postarají o měkký došlap a pohodlnou chůzi. Se zipem a tkaničkami, obuté jsou během okamžiku. Z kvalitní kůže pro maximální pohodlí. Svršek s voděodolnou úpravou. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Pevné tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná měkké stélka Aérosemelle. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vhodné i pro citlivá chodidla. Vzorovaná protiskluzová podrážka vhodná do každého terénu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kožené derbies GEOX, černé
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEOX Kožené derbies GEOX, černé
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené derbies Symbol zn. GEOX nabízí stylový vzhled a pohodlné nošení v každé situaci. Nadčasová klasická obuv, která se snadno kombinuje. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Postranní zip a šněrování. Tkaničky pro snadné obutí. Členitý střih svršku. Mírně klínová a protiskluzová podrážka.

PEDICONFORT Kožené kotníkové tenisky PÉDICONFORT
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
PEDICONFORT Kožené kotníkové tenisky PÉDICONFORT
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené kotníkové tenisky PÉDICONFORT jsou přímo stvořené pro dlouhé procházky a výšlapy do přírody. Nastavitelné pomocí tkaniček a postranního zipu. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

LES TROPEZIENNES Kotníkové kozačky se sponami LYN
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
LES TROPEZIENNES Kotníkové kozačky se sponami LYN
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotíkové kozačky s ozdobnými sponami Les Tropéziennes par M Belarbi se inspirovaly motorkářským stylem. Z kvalitní zrnité kůže. Kovové logo v horní části holeně. Zipové zapínání. 2 kovové spony pro nastavení ve zlaté barvě. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Hřejivé ponožky s protiskluzovou úpravou
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Hřejivé ponožky s protiskluzovou úpravou
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Díky hřejivým ponožkám s efektem kožešiny Vám již nebude zima. Svršek ze žinylkového jemného úpletu. Vpředu mašlička a bambulka. Vnitřek z kožešinové imitace. Spodní strana s protiskluzovou úpravou.

Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlné tenisky nazujete během chvíle díky jejich pružnému zpracování. Ve sportovně-elegantním provedení, v každém případě jsou vždy pohodlné. Svršek z lesklého úpletu se vsadkami v semišovém vzhledu. Extra pružná holeň. Kolem kotníku pruženka. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Ploché tkaničky se třpytivým vláknem. pevný opatek. Vzadu poutko. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky v běžeckém stylu, leopardí potisk
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené tenisky v běžeckém stylu, leopardí potisk
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Módní tenisky v běžeckém stylu vsází na mix 2 materiálů. Navíc s aktuálním leopardím potiskem. V členitém střihu. Snadné na údržbu i nošení, nic jim neschází. Měkká vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Kulaté dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami. Protiskluzová klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky se zipem a tkaničkami, kůže a textil
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky se zipem a tkaničkami, kůže a textil
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Doplňte Váš outfit teniskami se zipem a tkaničkami, které vsází na mix kůže + textilu. Z kvalitní pravé kůže. Kožené vsadky. Zipové zapínání na vnější straně. Poutko. Tkaničky se třpytivým vláknem. Měkká stélka. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s tkaničkami
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky s tkaničkami
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nejen že jsou tyto tenisky pohodlné, ale zároveň jim nechybí styl. Na svršku zakulacené dvoubarevné tkaničky. Lehké pro snadný pohyb. Členitý střih svršku a boků. Prodyšný textil pro dobrou ventilaci chodidla. Jazyk a zesílení kolem kotníku s pěnovým vypodložením. Pevný opatek. Klínová silná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové hřejivé tenisky
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové hřejivé tenisky
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální boty do každého terénu, to jsou kotníkové hřejivé tenisky! Milujeme jejich ležérní vzhled, kvalitní kůži, hřejivou podšívku i protiskluzovou podrážku. Z pravé kůže. Zapínání na tkaničky + kovová očka ve stříbrné barvě pro přizpůsobení na míru. Na vnitřní straně zip. Poutko pro snadné obutí. Svršek v členitém střihu. Hřejivá textilní podšívka. Pletený hřejivý lem. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené lodičky se vzorem hadí kůže
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené lodičky se vzorem hadí kůže
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Milujeme elegantní vzhled kožených lodiček se vzorem hadí kůže. Z pravé kůže. Měkká stélka. Pevný opatek. Podpatek v dřevěném vzhledu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

NIKE-Manoa Leather haystack/haystack/velvet brown Hnědá 47,5
2 160 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Manoa Leather haystack/haystack/velvet brown Hnědá 47,5
2 160 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Přeslička rolní - nať nařezaná - Equisetum arvense - Herba equiseti 1000 g
315 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Přeslička rolní - nať nařezaná - Equisetum arvense - Herba equisetiSušená, řezaná nať přesličky rolní. Jedná se o tradiční léčivou bylinu, která se vyznačuje mnoha pozitivními účinky na lidský organismus.Přeslička rolní obsahuje zejména kyselinu křemičitou (až 7 %), přibližně 4 % steroidních saponinů, flavonoidní glykosidy (qyurcetin, luteolin, campherol), hořčík, organické kyseliny (např. kyselinu jablečnou), silice, třísloviny a stopy alkaloidů.Příznivé vlastnosti přesličky rolní:diuretický účinek – přeslička obsahuje látky, které podporují tvorbu moči, což znamená, že může pomáhat při odplavování přebytečné tekutiny z těla. Tento diuretický účinek může být užitečný při problémech se zadržováním vody, podporuje správnou činnost močových cest a ledvin,podpora normálního trávení – zmírňuje žaludeční potíže, nevolnost či pálení žáhy,zdravé vlasy a nehty – díky obsahu křemíku může přeslička rolní  také přispět k posílení vlasů a nehtů, a tím zlepšit jejich vzhled a zdraví,zdravé kosti – obsah křemíku může být prospěšný i pro zdraví kostí, protože křemík je jedním z důležitých minerálů potřebných pro pevnost kostí a zubů,antioxidant – obsah antioxidantů, jako jsou flavonoidy a vitamíny, pomáhá neutralizovat volné radikály a chránit buňky před oxidativním stresem, což může přispět k posílení imunitního systému,  prevenci nemocí a stárnutí buněk.PoužitíPřesličku rolní můžete použít pro přípravu nálevu, odvaru, koupele nebo bylinného obkladu.UpozorněníPřeslička rolní není vhodná k dlouhodobému užívání, při kterém může mít i negativní účinky.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Pantofle Thieme Liewood / Crispy corn Liewood velikost: 32
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle Thieme Liewood / Crispy corn Liewood velikost: 32
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehoučké a pohodlné panfolíčky Liewood. Pantofle jsou z velmi příjemného, pohodlného materiálu. Svršek je rozepínací, lze si tak pantofle upravit přesně na svou nožku. Dobře se obouvají, snadno čistí a rychle schnou. Pantofle jsou unisexové, jsou tak vhodné jak pro slečny, tak  klučíky. Materiál: 100% měkká EVA pěna

Žabkové pantofle na klínovém podpatku
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Žabkové pantofle na klínovém podpatku
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Z prošívané polstrované kůže ve zlaté barvě a na klínovém podpatku, tyto žabkové pantofle jsou ideální letní obuví. Pantofle s páskem mezi prsty. V provedení, které poskytuje perfektní oporu chodidlu. Kožená měkká stélka. Dvoubarevná podrážka. Protiskluzová podrážka.

Pantofle "Manu"
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle "Manu"
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stačí do nich jen vklouznout a budete se cítit jako v nebi! Tyto hebké plstěné pantofle s ozdobnou aplikací oveček a provázkovým lemem prostě musíte mít.

Papuče Heidi
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Papuče Heidi
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Naše filcové papuče "Heidi" dělají čest svému jménu: příjemně hřejivé a měkké, krásně zdobené bordurou a aplikací protěže alpské. S vyjímatelnou vložkou.

TMAVĚ ŠEDÁ MIKINA NA ZIP JOMA JUNGLE HOODIE 102109-280 Velikost: XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TMAVĚ ŠEDÁ MIKINA NA ZIP JOMA JUNGLE HOODIE 102109-280 Velikost: XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

Tecnica Magma MID S GTX Ws 002 black/midway
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tecnica Magma MID S GTX Ws 002 black/midway
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Magma je navržena pro běh, pěší a vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Lehká obuv, která nabízí novou a vyšší úroveňParametry:rozsah velikostí: UK 3,5 - 8,5váha: 320 g (UK 5)vrchní vrstva: Hydrophobic polyamide meshpodšívka: Gore-Tex® Extended Comfortpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

Vlnka Barefoot vlněné vložky do bot Woolee s cukrovou třtinou
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Barefoot vlněné vložky do bot Woolee s cukrovou třtinou
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dejte svým oblíbeným botám druhý život výměnou vložek, je to snadné. Odolný filc z ovčí vlny má funkční vlastnosti, je odolný a udržuje nohy v suchu. Pěna z bio materiálu pomáhá šetřit životní prostředí. Pevný tvar vložky zajistí, že bude v botě při chůzi držet na správném místě a nebude se posouvat ani shrnovat. Materiál z ovčí vlny odvádí od pokožky vlhkost a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. Cukrová třtina použitá na výrobu spodní části vložky je obnovitelný ekologický materiál, který vzniká jako vedlejší produkt při výrobě cukru. Materiál: svršek: 70 % ovčí vlna, 30 % PES bio pěna: 80 % - 90 % cukrová třtina, 10 % - 20 % PEParametry:Určení: DámskéRoční období: CeloročníZnačka: WooleeMateriál: Ovčí vlna

HOFI Glass Pro Full Screen ochranné sklo na iPhone 13 Pro Max, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Křišťálově čisté tvrzené sklo, které dokonale odráží zobrazované barvy a neovlivňuje citlivost na dotek. Sklo je vyrobeno z lehkého a frézovaného skla o tloušťce 0,3 mm. Má povrchovou tvrdost 9H, díky čemuž je mimořádně odolné vůči poškrábání. Sklo je navíc pokryto oleofobním povlakem, který minimalizuje otisky prstů nebo jiné nečistoty.Ochranné sklo HOFI Glass Pro dokonale ochrání displej při každodenních nástrahách.Vlastnosti:• Tvrdost 9H• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Frézované 2,5D hrany• Dodatečná olefobní vrstva• Dokonalá transparentnost• Nemá vliv na funkčnost dotyku• Obsah balení: sklo, instalační sadaNávod k instalaci:Důkladně očistěte a odmastěte povrch obrazovky, poté ji pomocí suchého hadříku vyleštěte. Nainstalujte sklo co nejpřesněji. Zbavte se vzduchových bublin. Udělejte to tak, aby vrstva lepidla přilnula k obrazovce co nejtěsněji.

Axim 24393B bílé dětské tenisky
725 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Axim 24393B bílé dětské tenisky
725 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobená ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 320 gCeloroční tenisky značky Axim.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Tamaris Comfort 8-52102-42 krémové dámské nadměrné baleríny
1 875 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tamaris Comfort 8-52102-42 krémové dámské nadměrné baleríny
1 875 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská celoroční vycházková obuv typu baleríny.Elegantní obuv značky Tamaris Comfort v prvotřídní kvalitě.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z textilního materiálu a stélkou z přírodní kůže, kterou lze vyjmout.Váha jednoho páru: 480 gDámské celoroční baleríny.Barva: KrémováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Calvin Klein dámské bílé tenisky
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Calvin Klein dámské bílé tenisky
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámské bílé tenisky Calvin Klein.- model na klínku- výška platformy 4 cmMateriál: vršek - 100% imitace kůže               vnitřek - 100% bavlna               podrážka - kvalitní synteticky materiál.

DD Step C063-41341B Red Velikost: 36
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DD Step C063-41341B Red Velikost: 36
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Textilní barefoot tenisky DDstep C063-41341B Red v růžovo-červené barvě s šedou podrážkou. Maximálně ohebné a lehké barefoot textilní tenisky. Navíc s možností vyprat v pračce.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: měkký- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, v horní části měkce polstrovaný, přišitý pouze v přední části boty - zároveň je přichycen ke spodnímu pásku suchým zipem aby při nazouvání nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil,  stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,5 cm x 7,2 cm28 - 18,0 cm x 7,4 cm29 - 18,5 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,6 cm31 - 19,9 cm x 7,8 cm32 - 20,5 cm x 7,9 cm33 - 21,3 cm x 8,0 cm34 - 22,0 cm x 8,1 cm35 - 22,7 cm x 8,2 cm36 - 23,2 cm x 8,3 cm

Merrell J006756 Terran 4 Post Incense
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J006756 Terran 4 Post Incense
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jednoduché a jedinečné. Tyto sandály se snadno nazouvají a vyzouvají, mají gumovou podrážku pro trakci a měkkou pěnovou stélku pro celodenní pohodlí. Rychle se stanou základem vašeho každodenního letního nošení. • svršek z kvalitní usně a 70 % recyklovaného textilu• pásky z plně recyklovaných materiálů• podšívka z 60 % recyklovaného mikrovlákna• stélka potažená z 60 % recyklovaného mikrovlákna• ošetřeno Cleansport NXT™ ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• integrovaná stélka z pěny FloatMax™ pro měkký a hladký pocit pod nohama• mezipodešev Super Rebound Compound poskytuje odolné tlumení nárazů, které pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla• gumová podeševTECHNOLOGIE: FloatMax™,  Cleansport NXT™, Super Rebound Compound, RECYCLEDHMOTNOST: 370 g

Zdravotní opěrka do auta proti bolesti zad černá Sissel
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Zdravotní opěrka do auta proti bolesti zad černá Sissel
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zdravotní podložka do auta Sissel Dorsaback Car představuje ideální řešení pro ty, kteří chtějí udržet zdravé a pohodlné sezení během dlouhých cest. Tato podložka na autosedačku je navržena s ohledem na podporu celých zad, což je klíčové pro prevenci bolesti zad a udržení správné ergonomie během jízdy.Jednou z hlavních výhod této podložky je ergonomický design, který podporuje přirozené a relaxační sezení na všech typech autosedaček. Vinylová pěna vázaná semišem poskytuje nejen vysoký komfort, ale také zaručuje dlouhou životnost podložky.Díky svému tvaru podložka snižuje tlak na páteř a odrazuje od nezdravého uvolnění svalů v sedu, což může vést k nepohodlí a bolestem zad.Záruku kvality dodává podložce švédská firma Sissel, která je jednou z mezinárodně vedoucích značek pro řešení zdravotnických a rehabilitačních potřeb.Sissel Dorsaback Car je vybavena nastavitelným popruhem pro snadné připevnění k autosedačce, což zajišťuje stabilitu a bezpečnost během jízdy.Upozornění:Nepoužívejte u sedaček vybavených bočními airbagy.Objevujte další skvělé produkty v kategorii Rehabilitační pomůcky.

SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA BEZ KAPUCE BX5734 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA BEZ KAPUCE BX5734 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka65676971Od podpaží k podpaží52555658Rukáv od krku78788081Rukáv od podpaží53535556Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ADIDAS-Runfalcon 3.0 w grey six/crystal white/beam pink Šedá 39 1/3
1 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 w grey six/crystal white/beam pink Šedá 39 1/3
1 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Značkové tenisky mají nadčasový černobílý design, který doplňují růžové prvky. Jejich výhodou je prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne spolehlivou ventilaci vzduchu během nošení. Černé tenisky mají zpevněnou patu a tři pruhy adidas ve střední části poskytnou oporu během chůze či běhu. Sportovní tenisky jistě doplní Váš každodenní sportovní outfit. Stylové botasky mají klasický střih, který výborně sedí na noze. Praktické šněrování si umíte přizpůsobit podle potřeby. Sportovní botasky mají pohodlné polstrování v oblasti límce boty, který přispívá ke komfortu. Jemně vyvýšená záď pomáhá usnadnit obouvání či zouvání. Další výhodou tenisek adidas je mezipodešev Cloudfoam, která skvěle absorbuje nárazy a poskytne tlumení. Dámské boty adidas mají pryžovou podrážku pro stabilní krok za každých okolností. Jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas nebo cvičení. Detaily produktu: tréninková obuv adidas moderní design klasický střih prodyšný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec zpevněná pata prodloužená zadní část usnadňuje obouvání a zouvání mezipodešev Cloudfoam dobře tlumí gumová podrážka zajistí stabilní krok vyrobeno z recyklovaných materiálů