Boční ochranné lišty Daewoo Lanos 1997-2004 (hatchback, 5 dveří)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Daewoo Lanos 1997-2004 (hatchback, 5 dveří)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Daewoo Lanos.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Hyundai i30 2017- (combi)
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Hyundai i30 2017- (combi)
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Hyundai i30.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC60 2013-2017 (carbon)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC60 2013-2017 (carbon)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Volvo XC60 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Mondeo 2000-2007 (combi, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Mondeo 2000-2007 (combi, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Mondeo je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty Seat Arona 2017-
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Seat Arona 2017-
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Seat Arona.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Prahové lišty Volvo XC60 2017-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Volvo XC60 2017-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Volvo XC60 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru BMW 3 2019-2022 (sedan, před faceliftem, matná)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW 3 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Subaru Impreza GT 2017- (matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Subaru Impreza GT 2017- (matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Subaru Impreza je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Opel Corsa F 2019- (Edition, Elegance, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Corsa F je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Mazda CX-30 2019- (tmavé, matné)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Mazda CX-30 2019- (tmavé, matné)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Mazda CX-30  jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty VW Golf VIII. 2020-
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty VW Golf VIII. 2020-
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu VW Golf VIII.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Kronos 19
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Vitamin Well - Celebrate 500 ml
58 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vitamin Well - Celebrate 500 ml
58 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vitamin Well - CelebrateMAGNÉZIUM + ZINOKKYSELINA LISTOVÁ + NIACÍNs příchutíMANGO + ANANÁSCelebrate obsahuje magnézium, které přispívá ke snížení vyčerpání a únavy. Magnézium rovněž přispívá k normálnímu fungování svalstva. Zinek a kyselina listová přispívají k normálnímu fungování imunitního systému. Celebrate rovněž obsahuje niacin, který přispívá ke správné metabolismu pro tvorbu energie. Perfektní před, během nebo po velké oslavě.PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY na 100 mlEnergetická hodnota 17 kcal / 71kJtuky 0 g– z toho nasycené mastné kyseliny 0 gsacharidy 4,2 g– z toho cukry 4,2 gbílkoviny 0 gvláknina 0 gsůl 0,025 gvitamín D 1,5 μgvitamín E 1,4 mgniacín 1,6 mgkyselina listová 40 μgvitamín B12 0,25 μgbiotín 5 μgkyselina pantoténová 0,48 mgmagnézium 11,3 mgzinek 0,9 mgsalén 5 μg

Ardon Sněhule FREEZE - 44
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Sněhule FREEZE - 44
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sněhule FREEZE - 44 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

MG 9H ochranné sklo na Huawei Mate 30 Lite
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Huawei Mate 30 Lite
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Energetics Ridgerunner 7 AQB Kids 30 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Energetics Ridgerunner 7 AQB Kids 30 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S robustní trailovou běžeckou botou Ridgerunner 7 AQB Kids od Energetics mohou děti milující přírodu zvládnout každé dobrodružství v přírodě. Prodyšný svršek ze syntetické síťoviny je vybaven membránou AQUABASE, která udržuje dětské nohy v suchu za každého počasí. Jednoduché šněrování, které lze ovládat jednou rukou, usnadňuje obouvání, zatímco profilovaná podrážka z materiálu TPR nabízí vynikající přilnavost v jakémkoli terénu. Materiál: síťovina / PU / EVA / TPR Stélka: EVA pěna Tlumení: EVA Systém rychlého šněrování

McKinley Cayman 29 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Cayman 29 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská lehká outdorová obuv McKinley Cayman. Lehká konstrukce, flexibilní a prodyšný svršek drží nohu v této obuvi v maximálním pohodlí. Díky kvalitní tvarované podrážce je obuv vhodná i do mírného terénu. Pryžová podrážka Elastické rychlošněrování Zvýšená ochrana prstů

Koziol Dávkovač na mýdlo Flow Organic béžová, 250 ml, 8,8 x 8,8 x 17,7 cm
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tento dávkovač s uzamykatelnou pumpičkou je perfektní do každé koupelny. Ať už ho využijete na dávkování tekutého mýdla, či krému nebo pleťového mléka. Je vyroben z recyklovaného materiálu, s příměsí celulózy. Koziol je německá firma a všechny její výrobky jsou vyrobeny přímo v Německu. Firma získala řadu mezinárodních designových ocenění.

Adjustační ponožky Pink, S
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adjustační ponožky Pink, S
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Originální Adjustační ponožky® slouží jako terapeutická pomůcka pro vbočený palec, kladívkové prsty, křivé a stísněné prsty, časté křeče v prstech, unavené a bolavé nohy, otoky nohou, kuří oka a jiné problémy nohou. Díky speciálním meziprstním oddělovačům se zrychluje krevní oběh a tím se urychluje i regenerace nohou. Adjustační ponožky pomáhají tím, že udržují nohy a prsty mobilní, ohebné, a tím méně bolestivé. Adjustační ponožky jsou vyrobeny z jemné bavlny s příměsí polyesteru a elastanu. Mají volnější lem a otevřenou přední část se čtyřmi oddělovači prstů vyrobenými ze stejného materiálu jako celé ponožky. Tyto oddělovače vyvíjejí jemný tlak na prsty u nohou, aby vyrovnaly prsty s chodidlem. Oddělovače jsou vyráběné ručně a jejich výroba je přísně kontrolována, protože pro dosažení maximálního efektu ponožek je velmi důležité dodržení jejich správné délky a šířky. Adjustační ponožky uvolňují stres a napětí, pomáhají správně sladit prsty, snižují tření a podráždění, zmírňují bolesti nohou, zlepšují krevní oběh, dodávají nohám a prstům novou energii. Snižují také potřebu chirurgického zákroku. Starají se o část těla, která bývá často zanedbávaná. Správné postavení nohy a jejích jednotlivých částí ovlivňuje funkci celého těla! Adjustační ponožky nejsou určeny pro běžnou chůzi, plně účinné jsou v uvolněné poloze, kdy nohy nejsou pod tlakem – tj. při sezení, ležení či spánku. Noste Adjustační ponožky preventivně! Pravidelným nošením se prsty začnou natahovat a narovnávat a bolesti budou ustupovat. Velikost: S (vel. do 38). Složení: 90 % bavlna, 7 % polyester, 3 % elastan.

Moleda - Prestige Moleda Prestige Air béžová
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Moleda - Prestige Moleda Prestige Air béžová
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlná semišová vycházková obuv. Měkká podešev Prestige - dvoukomponentní polyuretanový nástřikSvršek: vlasová useň s měkkou textilní podšívkouPohodlná bota, která se snadno přizpůsobí Vaší noze.

Vlnka Dámské válenky s ovčí vlnou světle hnědá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské válenky s ovčí vlnou světle hnědá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Hřejivé a především pohodlné dámské válenky s jemnou ovčí vlnou udrží vaše nohy v teple i když bude venku mrznout. Každý krok pro vás bude jako byste chodili po obláčku a kvalitní protiskluzná podrážka zajistí vaši stabilitu při chůzi. Hebká ovčí vlna s termoregulačními vlastnostmi vám dodá pocit pohodlí, protože i když se budou vaše nohy potit, vlna bude stále příjemně hřát. Obujte se do klasických válenek s tradičním materiálem, kterým je ovčí vlna a uvidíte, že je celou zimu nesundáte z nohou. Válenky mají povrch z textilu, který můžete ošetřit impregnačním sprejem. Zjednoduší to údržbu válenek, a také jim impregnace dodá větší odolnost proti vlivům počasí. Tento produkt je vyroben na Slovensku.

Bennon FARMIS O1 High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Bennon FARMIS O1 High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná a odolná kotníková obuv farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUSNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO stélka: WARRIOR : Anatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Calvin Klein dámské černé tenisky
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Calvin Klein dámské černé tenisky
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské černé tenisky s potiskem od Calvin Klein.Materiál: svršek a vnitřek - textil               podešev - syntetikaVýška podešve 2,5 cm.

MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru na iPhone 13 Pro
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru na iPhone 13 Pro
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku. Sklo má 5-vrstvou konstrukci, která ochrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním. Sklo je zároveň potažené oleofobním povlakem, který zlepšuje jeho odolnost vůči mastnotě nebo otiskům prstů. Vlastnosti: • 5 ochranných vrstev chrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním• Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Sklo je možné z kamery kdykoliv odlepit aniž jste kameru jakkoli poškodili• Maximální transparentnost, nezanechává bublinky• Ultratenké provedení - 0,2 mm• Tvrdost: 9H

Canis (CXS) Gumové nazouváky CXS BALOS - 37
170 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Canis (CXS) Gumové nazouváky CXS BALOS - 37
170 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Gumové nazouváky CXS BALOS - 37 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

ELTAP Čalouněná postel DIVALO Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Sawana 26
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel DIVALO bude krásným a pohodlným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Merrell J035801 Moab 3 Gtx Olive
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J035801 Moab 3 Gtx Olive
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 862 g

Chesterfield postel PALLAS Dekorhome Růžová
21 546 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Chesterfield postel PALLAS Dekorhome Růžová
21 546 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

EXTRAVAGANCE A PŘEPYCH V LOŽNICIManželská postel PALLAS ve stylu Chesterfield je skutečným synonymem pro extravaganci a přepych ve vaší ložnici. Svým moderním a zároveň klasickým designem se postel hodí do různých stylů ložnic.Její vzhled umožňuje snadnou kombinaci s jednoduššími prvkami v místnosti, což umožňuje vytvoření harmonického a elegantního prostředí. Doplnění o zlaté dekorace nebo tmavý koberec může dále podtrhnout luxusní charakter postele. KOMFORT A RUČNÍ PRÁCEKromě svého nápadného vzhledu nabízí manželská postel také vysoký komfort díky hustě polstrovanému opěradlu, které vás zve k relaxaci a odpočinku. Ručně vyrobené detaily, jako jsou ozdobné knoflíky, jsou důkazem kvalitního zpracování a pozornosti věnované každému detailu.STABILNÍ KONSTRUKCE PRO KLIDNÝ SPÁNEKRobustní středový nosník a pevná konstrukce postele zajišťují, že váš spánek bude klidný a nerušený. Postel je navržena tak, aby poskytovala pevnou oporu pro dva lamelové rošty, které můžete snadno umístit vedle sebe, což je ideální pro manželské použití.DESIGNOVÁ VŠESTRANNOSTElegantní sametový potah, dostupný v různých barvách od růžové, modré, šedé, tmavě šedé, hořčicové až po šampaňskou, zaručuje, že tato postel bude hlavním lákadlem vašeho odpočinkového prostoru. růžovámodrášedátmavě šedáhořčicovášapmaňská (krémová) Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:sametová látka / kov / MDFRozměry:šířka: 190 cmhloubka: 220 cm výška: 138 cmvýška ložné plochy od země: 37 cmvýška nožiček: 6 cmhloubka pro rošt: 16 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmNosnost:250 kgMONTÁŽPostel je dodávána v rozloženém stavu a díky přiloženému návodu je montáž jednoduchá a rychlá. Dodávka nezahrnuje lamelový rošt a matrace, což vám umožňuje individuální výběr těchto komponentů podle vašich osobních potřeb a preferencí.

DEMAR HAWAI EXCLUSIVE SOWA 0077EA dámské Holínky Sova 37
582 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DEMAR HAWAI EXCLUSIVE SOWA 0077EA dámské Holínky Sova 37
582 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám dámské kvalitní vycházkové holínky DEMAR HAWAI EXCLUSIVE SOWA 0077EA, které kombinují moderní design s praktičností a pohodlím. Tyto holínky jsou skvělým společníkem pro vaše každodenní vycházky, ať už jste ve městě nebo v přírodě.S moderním designem, který zobrazuje sovu, se stanete středem pozornosti a dodáte svým krokům šmrnc. Ale tyto holínky nejsou jenom o vzhledu - jsou také velmi praktické a všestranné.Pohodlí a lehkost jsou prioritou těchto holínek. Díky speciální lisované technologii jsou velmi pohodlné a zaručují příjemný zážitek při nošení. Uvnitř jsou podšité textilií, což zajišťuje další vrstvu pohodlí a zabraňuje nepříjemnému pocitu z potu.Hrubší protiskluzová podešev je klíčovým prvkem, který zajišťuje vaši bezpečnost při chůzi. Můžete se tak bez obav věnovat svým vycházkám i na kluzkém povrchu.Tyto holínky jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, což jim zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Bezstarostně si je oblíbíte a budete moci vychutnávat jejich pohodlí a stylový vzhled dlouhé roky.Dámské vycházkové holínky DEMAR HAWAI EXCLUSIVE SOWA 0077EA jsou dostupné v různých velikostech od 36 do 41, takže si můžete vybrat tu, která vám bude nejlépe sedět.Nechte se okouzlit těmito stylovými, pohodlnými a bezpečnými holínkami, které vás budou provázet ve vašich vycházkách a dobrodružstvích.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová,Výška ve velikosti 38: 355 mmVáha ve velikosti 38: 1400g EU UK délka vnitřní stélky 36 3,5 238 mm 37 4 247 mm 38 5 252 mm 39 6 259 mm 40 6,5 266 mm 41 7 272 mm Dámské Holínky které kombinují moderní design s praktičností a pohodlím

DEMAR STORMER PRINT modré 26-27
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DEMAR STORMER PRINT modré 26-27
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám dětské holínky STORMER PRINT kosmos, které nabízejí nejen stylový design, ale také vysokou pohodlnost a lehkost. Tyto holínky jsou navrženy s ohledem na maximální komfort a bezpečnost vašich dětí.S hrubší protiskluzovou podeší, která zajišťuje pevný a stabilní krok, můžete mít jistotu, že vaše děti budou v bezpečí i na kluzkém povrchu. Materiál použitý pro tyto holinky je vysoce kvalitní a odolné PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií, aby se nohy vašich dětí cítily pohodlně i při dlouhém nošení.Díky svému nepromokavému provedení jsou holínky STORMER PRINT kosmos ideálním řešením pro letní i podzimní deštivé počasí. Vaše děti si mohou bezstarostně hrát venku, aniž byste se museli trápit o mokré nohy. Tyto holínky jsou skvělým společníkem pro každodenní dobrodružství na dvoře, na procházkách nebo při hře s kamarády.Co ještě dělá tyto holinky výjimečnými, je bezpečnostní reflexní pásek umístěný na obuvi. Díky tomu bude vaše dítě dobře viditelné i ve tmě, což je zvláště důležité v podzimních a zimních měsících, kdy je den kratší a viditelnost je snížená.Výrobek je vyroben v EU, což zaručuje dodržování vysokých standardů kvality a bezpečnosti. Můžete tak mít klidné svědomí, že holínky STORMER PRINT kosmos jsou vyrobeny s péčí o vaše děti.Pořiďte svému dítěti tyto úžasné holinky a dovolte mu, aby si užívalo každou chvíli venku, bez ohledu na počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Materiál: PVC EU Délka vnitřní stélky Výška 20/21 139 mm 150 mm 22/23 151 mm 165 mm 24/25 164 mm 180 mm 26/27 175 mm 195 mm 28/29 188 mm 210 mm 30/31 202 mm 220 mm 32/33 215 mm 230 mm 34/35 227 mm 240 mm Velikost 24/25 - váha 610 g Dětské holínky jsou lehké a pohodlné

Superfit Rush Blau Rosa GoreTex 1-006224-8020 Velikost: 39
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Superfit Rush Blau Rosa GoreTex 1-006224-8020 Velikost: 39
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehké dívčí tenisky Rush 1-006224-8020 v petrolejové barvě a růžovými detaily od Rakouského výrobce Superfit. Nová kolekce sportovních tenisek s rychloupínacím systémem BOA! Stačí potočit kolečkem, dle potřeb boty dotáhnout, a pro uvolnění stačí kolečko vycvaknout. Obouvání je o to více jednodušší a rychlejší. Sportovní model Rush je vhodný do venkovních, tak i vnitřních prostor. Boty jsou lehounké a díky textilní podšívce i velmi pohodlné. Membrána Gore-Tex, která v botě tvoří jeden díl podšívky zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Pevnější vyztužená špička chrání proti okopu a je doplněna reflexním prvkem pro lepší viditelnost. Boty mají pevný opatek pro zamezení vtáčení kotníků, lidově řečeno proti "šmajdání". Podrážka je poměrně měkká, vstřikováná (nerozlepí se) v praktické šedé barvě. Dvě poutka - jedno na jazyku, druhé na patě pro možnost zavěšení.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: užší až normální nohy - Zapínání: rychloupínací systém BOA pro libovolné nastavení dle potřeby- Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se)- Jazyk: součástí podšívky - tvoří jeden díl - nikde nepřekáží švy - jazyk po bocích sahá do 3/4 své výšky - do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie+ membrána, stélka - pěna + kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,2 cm29 - 18,9 cm30 - 19,5 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 22,1 cm35 - 22,8 cm36 - 23,8 cm37 - 24,2 cm38 - 24,7 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm

Dětské sandály Fare Bare A5262261 Velikost: 28
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské sandály Fare Bare A5262261 Velikost: 28
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Letní dětské barefoot sandály Fare Bare 5262261 pro každodenní nošení, které splňují všechny požadavky na bosé obouvání - velký prostor pro prsty, neomezují svým tvarem palec a jsou velice dobře ohebné - tenká, rovná podrážka.- Sednou na typ nohy: velice široká noha v prstové části, nízký nárt, úzká pata a kotník, dominantní palec - sednou na tzv. ploutve :-)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku- Opatek: mírně zpevněný viz. foto- Podrážka: z termokaučuku - výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, v přední a zadní části vyvýšená proti okopu, přišitá ke svršku boty- Stélka: textilní nášlap, bez podpory podélné i příčné klenby, tužší, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé; k botám jsou dodávány dva páry stélek - druhým párem můžete regulovat prostor v botě - zmenšit vložením pod stávající stélky - např. v případě velice nízkého nártu- SLOŽENÍ: svršek - netkaná textilie, podšívka a stélka - natekaná textilie, podrážka - termokaučuk- Vyrobeno v ČR.Tento model nabízíme také v menších velikostech https://www.kkboty.cz/detske-sandaly-fare-bare-5164252/ Rozměry uváděné výrobcem: 

Arganový olej Wooden Spoon 100 ml
988 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Arganový olej Wooden Spoon 100 ml
988 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Arganový olej Wooden Spoon 100 mlOrganický arganový olej, lisovaný za studena, se oprávněně nazývá „tekuté zlato Maroka“. Je bohatý na přírodní antioxidanty, polyfenoly, vitamíny E a F, které napomáhají regeneraci pokožky, zklidňuje záněty a bojuje proti volným radikálům. Je obzvláště vhodný pro suchou pleť či ruce, jako prevence proti tvorbě vrásek, ale také pro obnovení zdravého vzhledu vlasů. Arganový olej činí pokožku zářivou, jemnou a oživenou. Doporučuje se také pro zpevnění lámavých nehtů. Pravidelným používáním posiluje vlasy, dodává jim lesk a předchází třepení konečků. Je účinnou ochranou vlasů před poškozením ze slunečního záření. Pomáhá zabraňovat tvorbě kožního mazu a vyživuje suché, popraskané rty.Vlastnosti: antioxidační, regenerační, hydratační, zvlhčující.Obsah a účinkyVitamin E - velmi silný proti volným radikálům, které napadají a ničí důležité složky buněk, jako je DNA a buněčné membrány.Vitamin F - složený ze dvou důležitých mastných kyselin (Omega 3 a Omega 6), tento vitamín je výborný proti akné, vyrážkám, ekzémům a psoriáze. V kombinaci s antioxidanty podporuje stavbu hydrolipidové vrstvy pokožky a vlasů, chrání je před povětrnostními vlivy a suchostí.Fenoly - silné antioxidanty s antiseptickými a antibakteriálními vlastnostmi. Fenoly jsou považovány za velmi dobrý stimulant pro nervový a imunitní systém.Skvalen - přirozeně se vyskytuje v rostlinných olejích. Je důležitým prvkem při syntéze vitamínu D a cholesterolu.Steroly - přírodní alkohol v některých olejích, včetně arganového oleje, který oddaluje stárnutí a chrání před UV zářením.PoužitíObličej a tělo - naneste několik kapek arganového oleje na dlaně, dobře rozetřete a poté naneste na pokožku.Vlasy - malé množství lze nanést po opláchnutí po délce vlasů. Pro intenzivnější péči lze použít jako vlasovou masku – arganový olej naneste na suché vlasy. Nechte působit několik hodin a poté omyjte šamponem. Vaše vlasy budou jemné a lesklé.UpozorněníJen pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

SALOMON-OUTline Prism GTX W grape/black/deep teal Fialová 39 1/3
2 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SALOMON-OUTline Prism GTX W grape/black/deep teal Fialová 39 1/3
2 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

NIKE-Wmns Wildhorse 7 canyon purple/black/atmosphere grey Fialová 37,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Wmns Wildhorse 7 canyon purple/black/atmosphere grey Fialová 37,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 Next Nature iron grey/white/smoke grey Šedá 44
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature iron grey/white/smoke grey Šedá 44
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

KAYLAND-VITRIK MID GTX BROWN Hnědá 43
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-VITRIK MID GTX BROWN Hnědá 43
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv značky Kayland. Turistické boty kotníkového střihu v atraktivní kombinaci barev hnědé a červené, jsou vhodné pro použití ve skalnatých a smíšených terénech. Podrží Vás za každých okolností! Na svršku ze semišové kůže odolné proti oděru je integrován systém ALS, který zaručuje optimální jištění paty během túry. Boty do přírody mají asymetrické šněrování pro zajištění fixace nohy spolu se středním profilem. Kotníkové turistické boty mají vyztuženou patu a špičku s gumovým přesahem.Nepromokavé boty na turistiku s membránou Gore-Tex® zajistí také výbornou prodyšnost. Horské boty mají mikroporézní mezipodešev výborně tlumící nárazy a podrážku Vibram® Gravity s příměsí MegaGrip pro dokonalou přilnavost při lezení či chůzi po nerovných kluzkých površích. Detaily produktu:Kotníkový vyšší střihVhodné pro lezení či turistikuOdolné proti oděruSystém ALS Asymetrické šněrováníVyztužená pata a špičkaNepromokavé, membrána Gore-Tex®Tlumicí mezipodešev EVA Podrážka Vibram® Gravity s příměsí MegaGrip

New Design Manželská postel BELO 160 | s topperem Extra
20 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
New Design Manželská postel BELO 160 | s topperem Extra
20 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel BELO 160 | s topperem Pohodlná manželská postel BELO, je postel typu Boxspring, vyrobena z kvalitních materiálů, od českého výrobce. Charakteristickým znakem této skvělé postele je čalouněné čelo se čtverci a dvě vrstvy matrací, zajišťující komfort. První vrstvu tvoří 28 cm silná pružinová matrace s vyšší pružností a tvarovou stálostí a druhou vrstvu tvoří horní matraci TOPPER EXTRA, s pratelným odnímatelným potahem s Aloe vera, v tloušťce 6 cm. Lamelový rošt z masivního dřeva, výrazně přispívá k pohodlí a životnosti postele. Postel nabízí nejen rošt a matraci v ceně, ale také praktický úložný prostor, dostupný z boku. Postel je na obrázku v provedení: hlavní látka 12, nohy D2. Polštář a pléd nejsou v ceně postele, ale v případě zájmu je lze doobjednat. Provedení nožiček a potahové látky, je třeba napsat do poznámky v objednávce!! Typy látek jsou bez příplatku! Materiál: dřevo, látka Rozměry: ŠxVxD: 168 x 115 x 210 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm Výška plochy na spaní: 57 až 63 cm (dle výběru nožiček: Max. nosnost: 2 x 130 kg nožiček: výška od 6cm (1,2) do 12 cm (3,4,5,6) (nabídka vyobrazena ve fotogalerii) Barevné provedení: nožiček: přírodní / třešeň / ořech / stříbrná / černá možné barevné provedení potahu postele + čela: od 6 do 99, od 202 do 245 denní deky (pléd): od 100 do 201 Vzorník ND Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Expedo Postel z masivu HERA + rošt ZDARMA, 160x200cm, olše-lak
4 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Expedo Postel z masivu HERA + rošt ZDARMA, 160x200cm, olše-lak
4 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel z masivu HERA 2 nabízí jednoduchý design, který zapadne do každého interiéru. Je ošetřena ekologicky nezávadným lakem, který chrání proti mechanickému poškození, prodlužuje životnost a zjedodušuje údržbu. K dostání je v sedmi rozměrech spací plochy a v šesti krásných dekorech.Shrnutí:postel z masivulaťkový rošt ZDARMAvýběr dekoru i spací plochypřírodní lakPoužité materiály:masiv

ADIDAS-Adizero SL cloud white/lucid blue/lucid fuchsia Bílá 44
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Adizero SL cloud white/lucid blue/lucid fuchsia Bílá 44
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky v moderním designu jsou určeny pro každodenní běhání, pro dlouhé i krátké tréninky. Prodyšný svršek je vyroben z technické síťoviny a zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu. Výhodou je lehká mezipodešev Lightstrike z materiálu EVA, která poskytne rovnováhu mezi stabilitou, odolností a absorpcí nárazů. Běžecké tenisky pánské disponují také tlumením Lightstrike Pro. Běžecká obuv adidas má vázání na šňůrky. Špička a pata jsou zpevněny pro ještě větší oporu a stabilitu. K pohodlí běžeckých bot pro pány přispívá také polstrovaný límec a vnitřní stélka. Bonusem botasek na běhání je i gumová podrážka s perfektním záběrem na jakémkoli povrchu . Jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: běžecké tenisky adidas trendy design svršek ze síťoviny poskytne prodyšnost vázání na šňůrky zpevněná špička a pata polstrovaný límec mezipodešev Lightstrike z EVA materiálu tlumení Lightstrike Pro gumová podrážka poskytne perfektní záběr na jakémkoli povrchu vhodné pro každodenní běhání, dlouhé i krátké tréninky vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Salewa Wildfire 2 W 41 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salewa Wildfire 2 W 41 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehká a precizní dámská outdoorová přístupová obuv Salewa Wildfire 2 W s robustním svrškem z recyklované síťoviny, ideální na ferraty, scrambling a horské výstupy. Udržitelný svršek: Wildfire 2 má robustní a prodyšný svršek z recyklovaného syntetického materiálu s podšívkou ze síťoviny bez PFC. Zesílený přední okraj z TPU poskytuje dodatečnou ochranu proti sutině v přední části boty Přesnost a technický výkon: Podešev POMOCA® je navržena pro přesnost a citlivost ve smíšeném horském terénu a její butylová směs zajišťuje dobrou přilnavost na skále za sucha i za mokra. Systém nastavení Switchfit vám navíc umožňuje rychle přejít z režimu túry do režimu lezení pomocí přídavného očka pro lepší výkon na menších stupních a hranách Pohodlný, obepínající střih: obuv má tlumící mezipodešev EVA. Je vybavena horolezeckým šněrováním pro jemné nastavení v oblasti špičky a celkově lepším technickým výkonem. Boční síťový systém kevlarových ® lanek byl integrován pro lepší celkový výkon a citlivost 3F Šněrování:Climbing Lacing MFF+ Cleansport NXT ® Adaptive Eyelets Reinforced rand Stretch gaiter POMOCE® S Path Kevlar Cable Wrapping Net Switchfit Technology Drop: 11 mm (výška paty 30 mm / výška špičky 19 mm) Hmotnost:305g (5 UK)

Bezpečnostní obuv ARDON®SOFTEX S1P | G3352/48
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®SOFTEX S1P | G3352/48
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, ocelová špice a ocelová stélka proti propichu, svršek vyrobený ze softshellu, vkládací stélka ANATOMIC GEL, materiál: softshell, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:38 - 50, váha: 525 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-žlutá

Bezpečnostní obuv ARDON®VISPERSAN GREY S1P | G3247/36
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®VISPERSAN GREY S1P | G3247/36
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

extra pohodlný bezpečnostní sandál, se širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, bez kovových součástí, materiál: PU/textilie/okop kůže, podešev: phylon/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 46, váha: 510 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Prahové lišty Opel Astra J 2009-2015 (matné)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Opel Astra J 2009-2015 (matné)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Opel Astra J jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX HR1192 M
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX HR1192 M
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato trailová běžecká obuv adidas ti poskytne pocit sucha a jistoty ve volném terénu i na kamenitých a mokrých stezkách. Prodyšná nepromokavá membrána GORE-TEX ti dopřeje pohodlí, i když bude venku mokro. Svršek s odolnými krycími vrstvami obstojí i v náročném terénu. Lehké odpružení změkčí každý došlap. Podešev Traxion s výstupky zaručí spolehlivou přilnavost na nerovném povrchu.přiléhavá konstrukcešněrování na tkaničkysvršek z prodyšné síťoviny s odolnými krycími vrstvami ze syntetického materiálupodšívka GORE-TEXochranná deska v mezipodešvilehká mezipodešev z EVAhmotnost: 300 g (velikost 42 2/3)rozdíl v podešvi: 7 mm (pata: 24 mm / špička: 17 mm)podešev TRAXIONsvršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Ochrana střechy Roof Saver BMW 1er 2011-2019
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW 1er 2011-2019
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Mercedes EQA 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Mercedes EQA 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver BMW 5er 2010-2017 (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW 5er 2010-2017 (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

McKinley Kansas Mid AQB Kids 34 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB Kids 34 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská trekingová obuv McKinley Kansas Mid AQB Kidsvám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Materiál ze síťoviny a pryžová podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu, vyjímatelná stélka Kids-Fit. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ (do velikosti 34 i suchý zip) umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka TPR mezipodešev Vyjímatelná stélkaKids Fit Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

Mammut Nova IV Low GTX W 39 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mammut Nova IV Low GTX W 39 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská outdoorová obuv Mammut Nova IV Low GTX W, která je lehká, flexibilní as přilnavou podrážkou. Nová a vylepšená verze našeho bestselleru spojuje všechny funkce, které turisté na svých cestách hledají. Nova IV Low GTX má flexibilní a přilnavou podrážku Vibram pro optimální jistotu při celodenních túrách. Tlumící 3D Memo Foam v podšívce a stélce, jakož i prodyšná, voděodolná membrána GORE-TEX zajišťují maximální pohodlí. Vysoce kvalitní nubuková kůže terracare® dodává botě stabilitu a odolnost. Kůže terracare® vyráběná trvale udržitelným způsobem v Německu a samotná obuv má certifikaci bluesign®, aby chránily naše životní prostředí. Vhodné pro: Turistika Flex index: A6 Standardní šněrování Podrážka: EVA klín s vysokým odrazem Materiál: Nubuková kůže, Podšívka GORE-TEX membrána 3D Memo Foam: odpružení se přizpůsobí tvaru vaší nohy pro výjimečné pohodlí, podporu a prevenci puchýřů Vibram podrážka Trvanlivá deska Elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Kůže Terracare® Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 5,5): 380 g

ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 08
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 08
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel LUCY 05 | 180 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 05 o rozměru 180 x 200 cm s prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 188 x 91 x 208 plocha na spaní: 180 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Prahové lišty Hyundai i20 2008-2014 (matné)
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Hyundai i20 2008-2014 (matné)
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Hyundai i20 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 43
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 43
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Žabky Corker - Khaki | 43 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Oakley Split 44 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Oakley Split 44 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

TECNICA-Origin LT (75-) Ms true lava/deep abisso Oranžová 44
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Origin LT (75-) Ms true lava/deep abisso Oranžová 44
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Speciálně vytvořené na základě mužského chodidla a váhy, aby tyto boty poskytovaly běžcům co nejlepší oporu a tlumení. Pánské běžecké boty jsou specificky konstruovány pro běžce s lehčí tělesnou stavbou. Specifický design trailových bot nabízí unikátní konstrukci pro pocit druhé kůže. Boty mají „ponožkový“ fit a jsou velmi pohodlné. Svršek je laminován z více materiálů. Je nízké hmotnosti, přesto optimalizuje držení těla, zamezuje vzniku tlakových bodů a lem a jazyk tenisek jsou tenké a dobře přilnou k noze. Trailové běžecké tenisky pro pány mají integrovaný systém šňůrek - šňůrky jsou pevně uchyceny na svršku a poskytují velmi dobré přizpůsobení. Na podrážce se nachází několik vrstvy, díky kterým bude vaše chodidlo perfektně chráněno před ostrými kameny. To zajistí EVA ESS vrstva. Vrstva TPU ve středu chodidla zajistí integritu podrážky, odolnost a stabilitu. Boty na trailový běh v přírodě jsou výrazně oranžové barvy s tmavě modrými a bílými detaily. Vložky jsou tepelně tvarovatelné na míru chodidlu a tvarovatelná je také oblast paty a klenby bot. Detaily produktu: pánské běžecké boty na terénní běh - trail originální oranžová barva s tmavě modrými detaily a bílým logem vhodné pro lehčí běžce vytvořeno pro mužskou nohu s ohledem na anatomii a váhu unikátní konstrukce - pocit druhé kůže "ponožkový"fit optimalizují držení těla, zamezují vzniku tlakových bodů dobře přilnou k noze tenký okraj i jazyk integrované šněrování - výborné přizpůsobení vícevrstvá podrážka vrstva ESS EVA - ochrana před ostrými kameny vrstva TPU zajistí stabilitu a odolnost výborná trakce CAS tvarování vnitřní vložky, oblast paty a klenby bot jsou tepelně tvarovatelné - fit na míru Vhodné pro běžce lehčí tělesné konstrukce (cca do 75 kg) EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Dětská postel ORTLER 80x160 typ 2, bílá čela + bílé boky
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětská postel ORTLER 80x160 typ 2, bílá čela + bílé boky
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská postel 80x160 Cena postele zahrnuje lamelový rošt. V ceně posteli není zásuvka pod postel, možnost dokoupení viz příslušenství. Barva: - korpus: bílý - čela: bílá Materiál: masiv borovice (tloušťka nosných prvků 2,5 cm), čela - MDF Rozměry (šxhxv): 164 x 86 x cca 65 cm Výška od země do dna postele: 19 cm Dodání v demontu.

ArtMLM Noční stolek WAVE 11
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ArtMLM Noční stolek WAVE 11
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Noční stolek WAVE 11 Moderní noční stolek WAVE 11 nabízí zajímavé barevné provedení a moderní design . Noční stolek je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči poškození, vlhkosti a vysokým teplotám. Noční stolek WAVE 11 má jedny dvířka a otevřenou polici. Minimalistické černé úchytky , bílá a šedá dvířka a korpus v dekoru dub artisan dohromady tvoří moderní sestavu vhodnou do dívčího i chlapeckého pokoje . Samozřejmostí jsou ABS hrany. Materiál: laminovaná deska, ABS hrany Rozměry: ŠxVxH: 40 x 55 x 42 cm hmotnost: 13 kg Barevné provedení: dub artisan/šedá/alpská bílá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Kotníkové šněrovací boty
2 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové šněrovací boty
2 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové šněrovací boty oceníte pro různé příležitosti! Z pravé kvalitní kůže. Kožená pěnová stélka. Postranní zip pro snadné obutí. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Vzadu nahoře poutko. Zakulacená špička. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

JANA Turistické kotníkové boty, vysoká podrážka
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JANA Turistické kotníkové boty, vysoká podrážka
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pochodem vchod! Turistické kotníkové boty zn. Jana se hodí na toulky městem i na výšlapy do hor, vždy budou pohodlné. Voděodolné díky technologii Duo-Tex a chladuvzdorné, stvořené pro hodiny a hodiny chůze v naprostém pohodlí. Háčky a pevné tkaničky na svršku. Nepromokavý svršek díky technologii Duo-Tex. Pevný opatek. Vzadu nahoře poutko. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky se zipem a efektem krokodýlí kůže
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky se zipem a efektem krokodýlí kůže
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Hvězdou sezóny jsou tenisky zn. Pédiconfort navržené pro maximální pohodlí. Tenisky s tkaničkami zn. Pédiconfort. 2 barvy na výběr: nebesky modrá nebo stříbrná. Mix materiálů s efektem krokodýlí kůže. S postranním zipem. Kožená stélka na měkkém pěnovém podkladu. Pevný opatek. Klínová vzorovaná kontrastní podrážka.

Pantofle s páskem mezi prsty
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle s páskem mezi prsty
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vykročte do nového dne v pantoflích s páskem mezi prsty, které vynikají výšivkou v boho stylu. Pantofle s páskem mezi prsty slibují pohodlnou chůzi. Pantofle zn. Pédiconfort. Na svršku originální zdobení. Kožená stélka na pěnové stélce. Široké, snadno se přizpůsobí.

Kožené sandály na suchý zip, extra široké
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály na suchý zip, extra široké
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené sandály na suchý zip zn. Pédiconfort jsou speciálně navržené pro citlivá chodidla. Svršek z pravé kůže s ažurovou perforací pro maxi pohodlí. Kolem kotníku pásek na suchý zip pro nastavení na míru. Potažený podpatek. Kožená měkká stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu (aérosemelle). Protiskluzová podrážka.

Žabky s kovovu sponou a hadím vzorem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Žabky s kovovu sponou a hadím vzorem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zamilujte si i Vy módní žabky s hadím vzorem a korkovou podrážkou. Tvarovaná stélka pro komfortní nošení. Spona pro upravení pásku na míru. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku.

Vital Country Amla, Amalaki prášek BIO Množství: 250 g
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vital Country Amla, Amalaki prášek BIO Množství: 250 g
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

amla prášek z plodů amalaki bioV ájurvédské medicíně se plody Amalaki, známé také jako "indický angrešt", využívají jak pro vnitřní, tak vnější použití. Sušením a následným rozemletím do jemného prášku získáme jednu z nejčastějších úprav těchto plodů. Amalaki je známé pro svůj vysoký obsah vitamínu C jehož je přírodním zdrojem. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, k normálnímu energetickému metabolismu a také přispívá k normální činnosti nervové soustavy.Amalaki je v ájurvédě tradičně používáno pro posílení obranyschopnosti organismu a podpoře trávicího systému. Velmi často se také využívá jako přírodní kondicionér a maska na vlasy.Dávkování a příprava: jednu lžičku prášku přidejte do jogurtu, smoothie, müsli nebo kaše nebo pijte jako nápoj rozmíchaný ve vodě nebo mléce. Užívejte 1 - 2x denně.Amla a péče o vlasyTradičně se používá Ajurvédský přírodní prášek z sušených plodů byliny Amla pro regeneraci a výživu vlasů. Pravidelné užívání tohoto prášku posiluje kořínky vlasů, dodává jim lesk, brání předčasnému šedivění a vypadávání a podporuje jejich růst.Přírodní kondicionér: prášek Amalaki (na středně dlouhé vlasy cca 2 lžíce) smícháme s převařenou, 5 minut odstátou vodou. Vytvoříme hladkou pastu, se kterou dále pracujeme jako s klasickým kondicionérem. Připravený kondicionér můžeme doparfémovat vybraným přírodním éterickým olejem.Na mokré umyté vlasy naneste hladkou pastu z prášku. Tu vmasírujte do pokožky hlavy i po celé délce vlasů a nechte alespoň 2 minuty působit. Poté kondicionér důkladně spláchněte vodou.Maska na vlasy: připravíme větší množství pasty (cca 4 polévkové lžíce) a necháme ji přes noc uležet. Poté nanášíme pastu na umyté vlasy, zakryjeme je igelitovou čepicí nebo sáčkem a starším ručníkem. Maska by měla působit alespoň 1 hodinu. Pro intenzivní účinek by se měla tato vlasová kůra opakovat každý týden.Prášek je zcela přírodní a neobsahuje žádná umělá barviva, aromata, sterilizátory, syntetická rozpouštědla, pesticidy, insekticidy ani další chemické látky.Upozornění: je důležité upozornit, že Amla má mírné barvicí účinky, které mohou vést k jemnému hnědému odstínu. Je vhodné používat jednorázové rukavice při aplikaci pasty z Amly, aby nedošlo k zabarvení pokožky rukou i když lze barva celkem snadno smýt vodou. Z důvodů barvících účinků se nedoporučuje používat Amlu na odbarvené vlasy nebo na vlasy světlé barvy. V tomto případě raději předem vyzkoušejte použití prášku na prameni vlasů.Legenda o amalakiV Indii se traduje legenda o mudrci jménem Chyawanovi, který podpořil své chatrné zdraví a dožil se vysokého věku díky konzumaci ovoce zvaného Amalaki. Ačkoli pravdivost této legendy může být diskutabilní, strom, ze kterého ovoce pochází, je považován za posvátný a samo ovoce je nazýváno "nebeským ovocem".Složení100% prášek z plodů Amalaki* (Emblica officinalis).*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1347 kJ / 322 kcalTuky1,0 g    z toho nasycené mastné kyseliny0,1 gSacharidy63,6 g    z toho cukry8,4 gBílkoviny1,3 gSůl0 g Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.SkladováníSkladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah malých dětí. Obal vždy dobře uzavřete.Země původuIndie (mimo EU) 

Máta peprná - nať celá - Mentha x piperita - Herba menthae piperitae 50 g
54 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Máta peprná - nať celá - Mentha x piperita - Herba menthae piperitaeMáta má výraznou chuť i vůni a dokáže povzbudit, osvěžit a zchladit lidský organismus. Mentol osvěžuje dech a pomáhá dýchacím cestám. Pokud máte zažívací potíže, sáhněte právě po mátě. Mátový čaj se doporučuje rovnou i miminkům, která trápí časté bolení bříška. Pomáhá při bolesti, nadýmání a křečích, příznivě působí na aktivitu žlučníku a jater a má vliv i na syndrom dráždivého tračníku.Mátu peprnou můžete přidat do koupele, navozuje uvolnění a pomáhá při bolestech kloubů a revmatických obtížích. Mátová koupel je mimořádně účinná, pokud vás právě bolí nohy nebo máte problémy s pokožkou na rukách.Příznivé účinky máty peprné:normální činnost trávicí soustavy a střev,přirozená obranyschopnost,relaxace a spánek,normální funkce dýchacího systému.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ASIR Matrace HAZAN bílá
5 511 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ASIR Matrace HAZAN bílá
5 511 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zažijte maximální pohodlí a oporu s matrací hazan. Tato pevná matrace byla navržena s ohledem na vaši pohodu a je ideální pro ty, kteří hledají klidný spánek.Silná opora páteře!Dejte sbohem neklidným nocím a probouzejte se s pocitem svěžesti a omlazení. Matrace hazan je vybavena plně ortopedickým vícepružinovým systémem niron, který poskytuje výjimečnou oporu vaší páteři. Tento inovativní systém udržuje matraci v podobě z prvního dne po mnoho let a zajišťuje vám potřebnou oporu noc co noc.Luxusní žakárová tkaninaMatrace hazan nabízí nejen jedinečnou oporu, ale také dodá vaší ložnici nádech elegance. Potah je vyroben z vysoce kvalitní žakárové tkaniny, která je známá svou ušlechtilou strukturou a jasem. Zažijte luxus hotelové kvality lůžkovin v pohodlí svého domova.Dvoustranné pohodlíMatrace Hazan je díky svému ergonomickému designu vhodná pro oboustranné použití. To znamená, že si můžete užívat stejnou úroveň pohodlí bez ohledu na to, na které straně spíte. Matrace je navíc smontovaná, takže si můžete začít užívat kvalitní spánek hned po jejím doručení.Technické údaje:Potah:  žakárová tkaninaTvrdá matraceSystém Multi Spring pro silnou oporu páteřeOboustranná pro všestranné pohodlíŠířka: 90 cm, hloubka: 190 cm, výška: 22 cmSestavená pro větší pohodlíVylepšete svůj zážitek ze spánku s matrací hazan. Investujte do své pohody a užívejte si výhod kvalitního spánku. Objednejte si svou ještě dnes a proměňte svou ložnici v luxusní oázu pohodlí a stylu.

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Keen Seacamp II CNX Blue Depths / Gargoyle Velikost: 22
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Seacamp II CNX Blue Depths / Gargoyle Velikost: 22
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Seacamp II CNX v chlapeckých barvách Blue Depths / Gargoyle. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.Sednou na: užší až normální nožkyZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkemStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 - 20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm Tabulka velikostí Keen 

PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, bílé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, bílé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kdo řekl, že je nutné volit mezi pohodlím a stylem? Zn. Pédiconfort Vám zaručí obě tyto kvality díky teniskám s tkaničkami a zipem. V lesklé verzi pro glamour módní vzhled. Lesklé tenisky zn. Pédiconfort. Pevné šněrování a postranní zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na husté pěně. Pevný opatek. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Whiz - Light Blue Velikost: 45
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Whiz - Light Blue Velikost: 45
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Materiál: Svršek: textil Podšívka: textil Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Portugalsko stylový unisex design a různé barevné variace lehce kombinovatelné s elegantními, sportovními i ležérními outfity vysoce flexibilní podrážka Active s prošitím zaručí delší životnost speciálně navržené boty pro maximální barefoot pohodlí během celodenního nošení podešev Activegrip je stvořená nejen pro chůzi, ale i sporty, které vyžadují balanc nová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Merrell J067867 Vapor Glove 6 Ltr Rock
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J067867 Vapor Glove 6 Ltr Rock
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Expedo Postel EBONY + rošt ZDARMA, 140x200, sonoma
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Expedo Postel EBONY + rošt ZDARMA, 140x200, sonoma
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel EBONY. Nabízí jednoduchý design v moderním stylu, který zapadne do každého interiéru. Vyrobena je z kvalitních materiálů. Postel je dodávána s laťkovým roštem. Na výběr máte z více rozměrů spací plochy a dekoru.Shrnutí:postellaťkový roštvýběr rozměru spací plochyvýběr dekoruPoužité materiály:MDF

ADIDAS-Terrex Tracerocker 2 impact orange/cloud white/core black Oranžová 43 1/3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové boty osloví muže, kteří preferují výrazné barvy. Silnou stránkou pánských trailových tenisek jsou jejich vynikající funkční vlastnosti. Špička a pata trailových botasek je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Svršek bot na trail zajistí velmi dobrou ventilaci vzduchu díky technické síťovině. Běžecké boty jsou lehké konstrukce. Trailová obuv adidas Terrex má vázání na šňůrky. Všichni běžci jistě ocení mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí vynikající tlumení, což přispívá k pohodlí při běhu. Podrážka Traxion je odolná a je garancí výborné trakce a přilnavosti. Černé tenisky jsou tou správnou volbou pro běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách. Obuv adidas byla vyrobena také z recyklovaných materiálů. Detaily produktu: trailová obuv lehká konstrukce moderní design klasický střih klasické šněrování na šňůrky zpevněná pata a špička mechanicky tkaný síťovinový svršek prodyšná stabilní konstrukce mezipodešev z lehkého EVA materiálu podrážka Traxion pro skvělý záběr vyrobeno iz recyklovaných materiálů

McDavid Ankle Brace S
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McDavid Ankle Brace S
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Univerzální bandáž na kotník vyrobená z vysoce kvalitního neoprenu. Nabízí všechny výhody termobandáže, na kotník se snadno nasazuje a svléká, a velmi pohodlně se nosí. Vyráběné velikosti: S = 38,5-42,5 EUR; M = 42,5-44,5 EUR; L = 44,5-47,5 EUR; XL = 47,5-49,5 EUR Bandáž na kotník: žádná omezení svobody pohybu Optimální přizpůsobení Exkluzivní 5-vláknová flatlock technologie pro plochý a pevnější šev Neopren bez latexu poskytuje kompresi pojivové tkáně a terapeutické udržení tepla Nylonová vnější vrstva pro větší odolnost Unisex

Jonap Jampi City vínová lesk vlna Velikost: 39
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Jampi City vínová lesk vlna Velikost: 39
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské zimní barefoot boty Jampi City v černé barvě s vínovým leskem. Pohodlné a teploučké boty, zateplené přírodní ovčí vlnou, která zároveň tepelně reguluje. Šněrování pro optimální přitažení k noze.- Sednou na: normálně široké až užší nohy, normální a nižší nárt, vhodné pro dominantní palec- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: ohebná všemi směry, velmi dobře podélně a podélně o něco méně, nulový drop, mírný vzorek- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, pěnová s nášlapnou vrstvou z textilu s mírným chloupkemSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - přírodní ovčí vlna, stélka - textilní chloupek podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:36 - 23,8 cm x 8,7 cm37 - 24,4 cm x 8,9 cm38 - 25,2 cm x 9,1 cm39 - 25,8 cm x 9,2 cm40 - 26,5 cm x 9,3 cm41 - 27,3 cm x 9,5 cm

Merrell J067665 Vapor Glove 6 Olive
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J067665 Vapor Glove 6 Olive
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s botami Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Model Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • 100% recyklovaný prodyšný svršek ze síťoviny• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným textilním materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénu• Vegan-Friendly

Merrell J035601 Ice Cap Mid Lace 5 Beluga/moss
2 519 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J035601 Ice Cap Mid Lace 5 Beluga/moss
2 519 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Turistická bota připravená na dobrodružství. Poskytuje pohodlí a zajišťuje jistotu na zimních stezkách. • prodyšný textilní svršek• tradiční šněrování v kombinaci s kovovými háčky• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Kinetic Fit™ Base/ AirCushionHMOTNOST: 900 g 

ČERNÁ ZATEPLENÁ MIKINA BX5613 Velikost: M
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ČERNÁ ZATEPLENÁ MIKINA BX5613 Velikost: M
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLXXLCelková délka68707274Od podpaží k podpaží56586062Rukáv od krku78808284Rukáv od podpaží53545556Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA SE ZIPEM BX5465 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA SE ZIPEM BX5465 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ADIDAS-Ultraboost 23 better scarlet/better scarlet/solar red Červená 46
3 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Ultraboost 23 better scarlet/better scarlet/solar red Červená 46
3 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké tenisky adidas Ultraboost mají ultra lehkou konstrukci a byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Odolný svršek je prodyšný a přiléhavý díky technologii Primeknit. Postarají se tak o plynulost a responzivní pohyb. Svršek těchto tenisek na běhání obsahuje vysoce funkční přízi s minimálně 50% podílem vlákna Parley Ocean Plastic, které pochází z upcyklovaného plastového odpadu. Běžecké boty pro pány mají klasické šněrování. Střední část chodidla je zpevněna dodatečným materiálem s typickými třemi pruhy adidas. Polstrovaný límec boty poskytne pohodlí a komfort při každém kroku. Běžecká obuv má mezipodešev Light BOOST, která představuje novou a nejsnazší generaci technologie BOOST, takže Vás nezastaví vzdálenost ani tempo. Podrážka botasek na běhání je doplněna o systém Linear Energy Push pro lepší stabilitu. Červené tenisky oživí každý běžecký outfit a Vám poskytnou oporu a podpoří Váš výkon. Detaily produktu: běžecké tenisky pánské klasický, ale přiléhavý střih ultra lehká konstrukce odolný svršek Primeknit s přízí az recyklovaných materiálů podpora plynulého a responzivního pohybu klasické šněrování zpevněná střední část chodidla polstrovaný límec boty mezipodešev Light Boost technologie LEP (Linear Energy Push) pro lepší přilnavost gumová podrážka

Salomon Shelter CS WP W 36 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Shelter CS WP W 36 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské zimní boty Salomon Shelter CS WP W jsou městské boty, využitelné i na hory, které přicházejí s čistým softshellovým stylem, skvěle sedí a mají ochranu proti vlhkosti. Oděruodolná a rychleschnoucí podšívka vyniká excelentní prodyšností. Ochrana špičky zajišťuje stabilitu a chrání přední část nohy. Změkčená pena v oblasti paty zvyšuje komfort. Boty mají klasické šněrování. Ochrana proti nepřízni počasí Podšívka z umělé kožešiny Klasické šněrování Prodyšná podšívka Ochrana paty i špičky Bezešvá konstrukce Vodotěsná, nepromokavá membrána Terén: sníh a led Využití: na hory, do města, sněhové podmínky Teplotní limity: komfort -2°C, limit -7°C, extrém (při aktivním pohybu) -15°C Drop: 12 mm Hmotnost: 360 g

Vlnka Bačkory z vlněného filcu na suchý zip - béžová
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Bačkory z vlněného filcu na suchý zip - béžová
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Měkké domácí bačkory z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Díky zapínání na suchý zip se bačkory hodí i pro širokou nohu, vysoký nárt, nebo pokud trpíte otoky nohou. Svršek bačkor je ovčí vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek: 100% ovčí vlnaVnitřek, stélka: 100% bavlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Bačkory z vln. filcu na suchý zip

TREZETA-Zeta WP dark grey/lime Šedá 43
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Zeta WP dark grey/lime Šedá 43
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. T boty do hor osloví všechny turisty a přitáhnou pozornost i vynikající funkčností. Boty do lesa jsou navrženy v moderním outdoorovém vzhledu. Trekové boty pro pány jsou garancí stability při zdolávání turistických tras. Trekingová obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu a velkým plusem je voděodolná membrána Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev trekingových bot poskytuje vynikající tlumení, absorpci nárazů i odpružení. Silnou stránkou trekové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která je ideální i do velmi náročného terénu. Outdoorové boty pro pány jsou nejlepší volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Díky příjemnému vzhledu je můžete nosit také ve volném čase ve městě či na procházce. Zkombinujte turistické boty s pánskými turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty nízký střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 345 gr. 1/2 pár

Postel TORNIUS, 100x200, masiv borovice/moření dub
8 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel TORNIUS, 100x200, masiv borovice/moření dub
8 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 100x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 100x200 cm. Barva moření: dub Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 108 x 208,5 cm Ložná plocha: 100 x 200 cm Výška čela za hlavou: 76,5 cm Výška čela u nohou: 51 cmVýška montování roštu: 23 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 33 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Sandály na klínovém podpatku, stříbrné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály na klínovém podpatku, stříbrné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní, originální, pohodlné - to jsou důvody, proč bez váhání podlehnout krásným sandálům na klínovém podpatku! Svršek tvoří efektně překřížené pásky. Otevřená pata s páskem a sponou pro nastavení. Otevřená špička. Klínová korková platforma. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie.

Vložky do bot pohlcující vlhkost
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vložky do bot pohlcující vlhkost
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto vložky do bot obsahují křemelinu s výjimečnými absorpčními vlastnostmi: nohy zůstanou celý den v suchu! Absorbují vlhkost a pachy. Poskytují pohodlí v suchu po celý den. Pružné a měkké pro každodenní použití. Jedna velikost, lze zastřihnout na Vaši velikost od 32 do 46. Prodáváno v páru.

Polovysoké kozačky s plisování
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Polovysoké kozačky s plisování
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jehlový podpatek a tvar do špičky dodávají těmto kozačkám elegantní vzhled. Stabilní jehlový podpatek. Širší část holeně pro maximální pohodlí lýtek. Tvar do zakulacené špičky. V moderním semišovém vzhledu.

ASICS-Gel Excite 10 black/hot pink Černá 40
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ASICS-Gel Excite 10 black/hot pink Černá 40
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Asics. Běžecké tenisky pro dámy mají moderní design a vynikají funkčními vlastnostmi. Prodyšný svršek z technické síťoviny je odolný a přizpůsobí se chodidlu. Klasické vázání na šňůrky si umíte individuálně nastavit a poutko na zadní straně Vám pomůže při obouvání nebo zouvání. Černé tenisky s růžovými detaily oživí každý běžecký outfit. Běžecká obuv Asics využívá technologii APLMIFOAM PLUS v mezipodešvi, která pomáhá zlepšovat odolnost a vytváří měkčí a pohodlnější pocit při dopadu. Díky technologii Rearfoot GEL dámské běžecké botasky zlepšují absorpci nárazů. K pohodlí při nošení přispívá také vnitřní vložka Ortholite. Technologie GUIDANCE LINE poskytuje konzistentnější krok. Tenisky Asics dámské mají gumovou podrážku, která díky výstupkům zajistí potřebnou trakci. Detaily produktu: běžecké tenisky Asics moderní design prodyšný svršek ze žakárové síťoviny polstrovaný límec vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání vnitřní stélka Ortholite technologie Rearfoot GEL zlepšuje absorpci nárazů technologie GUIDANCE LINE zajistí konzistentnější krok technologie APLMIFOAM PLUS v mezipodešvi pryžová odrážka poskytne trackii

TREZETA-Zeta WP dark green Zelená 45
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Zeta WP dark green Zelená 45
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Bačkory Fischer 541356 Dino Velikost: 20
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bačkory Fischer 541356 Dino Velikost: 20
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské bačkory Fischer Dinosauři 541356 v modré barvě s oranžovými detaily a motivem dinosaura. Jsou ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku. Podrážka je v modré barvě s jemným vzorkem. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. Svojí šířkou jsou vhodné na užší a normálně širokou nohu. Díky suchému zipu se dají dobře přitáhnout ke kotníku a jsou vhodné i na vyšší nárt. - Sednou na: užší a normálně široké nožky, které se příliš nerozšiřují v prstové části, vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, s větracími otvory - prodyšná- Stélka: nevyjímatelná bez podpory klenby a bez tvarováníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - bavlněné froté, podrážka - syntetikaVelikost -vnitřní délka:21 - 13,7 cm22 - 14,4 cm23 - 15,5 cm24 - 15,9 cm25 - 16,4 cm26 - 17,0 cm 

Tenisky s bílou podrážkou
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky s bílou podrážkou
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bílé tenisky na lýkové podrážce Vás neopustí po celé léto. Svršek z textilu. Stélka a podšívka v prodyšném textilním provedení. Šněrování a jazyk. "Platforma" v lýkovém přírodním vzhledu.

Protetika Nolan Navy Velikost: 22
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Nolan Navy Velikost: 22
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Protetika Nolan Navy jsou prodyšné barefoot tenisky vhodné do teplých jarních dnů a na léto, případně se dají nosit i do tělocvičny. Svršek boty je textilní v kombinaci se syntetikou, podšívka je textilní s vyjímatelnou stélkou z kůže.Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2 mm v prstové části užší), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Péče: Textil můžete impregnovat impregnací ve spreji, boty tak budou odolnější vlhkosti i špíně.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, za patou je podrážka vytažená až přes svršek- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, textilní, přišitý ve spodní části boty, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - textil a syntetika, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm  

Viking Cascade GTX 2V Black Velikost: 26
2 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Cascade GTX 2V Black Velikost: 26
2 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Outdoorové dětské boty Viking Cascade GTX 2V Black s Gore-Tex membránou. Model Cascade patří mezi nejodolnější modely od Viking, má trochu pevnější podrážku než Veme a jemnější vzorek než Ask, ale pokud sháníte jedny boty na vše a vaše díte je tak trochu ničitel, tyto budou ty pravé. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Nižší varianta pod kotník, vhodná od jara do podzimu.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: odolná, ohebná v přední části boty, gumové ochranné prvky na špičce a patě, jemný vzorek- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,4 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,5 cm28 - 17,8 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,3 cm x 7,0 cm31 - 20,1 cm x 7,2 cm32 - 20,8 cm x 7,4 cm33 - 21,5 cm x 7,5 cm34 - 22,3 cm x 7,6 cm35 - 23,0 cm x 7,6 cm

Piccadilly 239015-1 mint dámské sandály
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Piccadilly 239015-1 mint dámské sandály
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Dámská letní vycházková obuv na nízkém stabilním klínku s volnou špicí i patou.Dámské sandálky brazilské značky Piccadilly.Obuv je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena polstrovanou pohodlnou textilní podšívkou. Celá stélka ze syntetického materiálu je příjemně polstrovaná pro dokonale pohodlnou chůzi.SUPER SHAPE - Piccadilly používá speciální trojrozměrné měření chodidla, zajišťující optimální tvar vyrobené boty a tím významně zvyšuje pohodlí chůze. Podšívky jsou vybaveny speciální pěnou přizpůsobující se tvaru nohy.EXCLUSIVE INSOLES - Všechny modely Piccadilly jsou vybaveny gelovými opatky zabraňujícími tlaku na paty a jejich následnému poranění. Modely na vysokých podpatcích jsou vybaveny gelovou vložkou v oblasti bříšek prstů a zajišťují tak pohodlnou chůzi i u vysoce módních modelů.Váha jednoho páru: 420 gDámské letní sandálky značky Piccadilly.Barva: ZelenáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 4 cm

Dámské sandály RIEKER 68871-14 modrá S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské sandály RIEKER 68871-14 modrá S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tento model sandálků značky RIEKER bude tou správnou volbou pro Vaše toulky nejen městem, ale také přírodou. Pružné gumové pásky přes nárt jsou poskládány tak, že dokonale obejmou Vaši nohu a navíc se pásky dají nastavit zapínáním na suchý zip. Příjemně měkká stélka je pro maximální pohodlí tvarovaná a vyšší sportovnější podešev svojí kontrastní barvou doladí celkový vzhled k dokonalosti. Sandály oživíte své letní oblečení a navíc se v nich budete cítit jako v bavlnce. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Sandály s překříženými pásky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s překříženými pásky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Snadné na obutí, údržbu i kombinování, sandály s překříženými pásky jsou tou pravou letní obuví. Pohodlné sandály. Na svršku široké pásky. Pásek s pruženkou pro snadné obutí. Pěnová pohodlná stélka pro měkký došlap. Protiskluzová podrážka.