Ochranná lišta hrany kufru Toyota Yaris 2014-2020 (matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Yaris 2014-2020 (matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Yaris je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Jeep Cherokee 2018- (matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Jeep Cherokee 2018- (matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Jeep Cherokee je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Golf VIII. 2020- (combi, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Golf VIII. 2020- (combi, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Golf VIII. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

CURAPROX CS 1006 Single Jednosvazkový kartáček 6 mm
126 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CURAPROX CS 1006 Single Jednosvazkový kartáček 6 mm
126 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zubní kartáčky od Curaprox šetrně pročišťují sklovinu a dásně, přičemž předcházejí jejichpoškození. Zároveň účinně odstraňují nepříjemný plak.Speciální vlákna Curen® se pyšní lepší pevností než nylonová vlákna a při namočenízůstávají stejně stabilní jako v suchém stavu.Jednosvazkový zubní kartáček s vysokým počtem jemných a šetrných vláken je dokonalouodměnou pro váš drahocenný chrup.Použití: Přiložte jednosvazkový zubní kartáček k dásni a krouživými pohyby čistěte každý zub přibližně10 sekund.(Obrázek je pouze ilustrační, zasíláme různé barvy)

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy M51, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy M51, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

MG Ceramic Full Glue ochranná fólie na Huawei P30 Lite, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Ceramic Full Glue ochranná fólie na Huawei P30 Lite, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná fólie MG Ceramic Full Glue představuje kvalitní a účinnou ochranu pro váš mobilní telefon. Fólie je pružná, má vysokou tvrdost, díky čemuž zabraňuje poškrábání nebo zlomení. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti: • Hladký povrch• Má vynikající přilnavost• Vysoká ochrana proti poškrábání• Jedinečná technologie zabraňující prasknutí displeje• Odolný vůči mastným stopám, otiskům prstů a šmouhám• Lepí se na celý povrch• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H Návod k použití: 1. Před instalací očistěte obrazovku telefonu alkoholovým tamponem a hadříkem z mikrovlákna.2. Odlepte ochrannou fólii3. Opatrně nasaďte a srovnejte ochrannou fólii s obrazovkou telefonu4. Stiskněte střed ochranné fólie tak, aby se lepidlo šířilo po obrazovce.Při demontáži a opětovném použití může lepicí výkon snížit do takové míry, že již nebude přilnout k zařízení.

Niceboy ION Sonic Sonický zubní kartáček, bílý
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Niceboy ION Sonic Sonický zubní kartáček, bílý
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Niceboy ION SonicMějte pod kontrolou bělejší zuby díky sonické technologii. Vysokofrekvenční kartáček Niceboy ION Sonic využívající až 43 000 kmitů za minutu se efektivně postará o váš zářivě bílý úsměv. Niceboy ION SmartSonic vydrží na jedno nabití až neuvěřitelných 20 dní. A protože má každý trochu jiné zuby i požadavky na čištění, nabízí Sonic hned několik režimů čištění. Na dokonalé vyčištění zubů budou Sonicu stačit 2 minuty, tedy 30 vteřin na každý oblouk. Na změnu oblouku vás vždy upozorní vibracemi, takže není třeba nic hlídat a sledovat – kartáček to udělá za vás.Klíčové vlastnostiŠpičková sonická technologie čištěníSet tří hlavic všech tvrdostí (soft, medium, hard) v baleníInteligentní čistící módy pro specifické potřebyDůkladné a rovnoměrné čištění s chytrými časovačiVodotěsná indukční nabíjecí staniceVýdrž baterie až 20 dní při každodenním čištěníVodotěsné tělo s krytím IPX7Ergonomicky tvarovaná rukojeťTichý chodSonická technologie pro zdravější a bělejší zubySonická technologie je nejefektivnější a nejšetrnější moderní způsob čištění zubů, násobně efektivnější než čištění s manuálním kartáčkem. Zárukou tak skvělého a rychlého výsledku je kombinovaná síla dvou souběžných čistících procesů. Sonický pohyb kartáčku zaprvé vytváří bublinky, které eliminují povlak a dostávají se i do obtížně přístupných mezizubních prostor a dásní. A souběžně na čistotě zubů pracuje samotný kartáček se 43 000 kmity za minutu.Přímo v balení kompletní set tří hlavic všech tvrdostíMůžete si rovnou vybrat přesně takovou tvrdost kartáčku jaká vyhovuje právě vám. Přímo v balení kartáčku Niceboy ION Sonic totiž máte na výběr ze setu tří hlavic všech tvrdostí – měkké (soft), středně tvrdé (medium) a tvrdé (hard).Vstříc vašim konkrétním potřebám se speciálními čistícími módySe šikovnými režimy kartáčku Niceboy ION Sonic si čištění zubů přizpůsobíte sobě maximálně na míru. Režimy Sensitive a Clean jsou standardní programy pro všeobecné, každodenní čištění. Mód White se zaměřuje na odstraňování povrchových nečistot. Režim ExtraCare je jemnější režim pro ochranu a masáž dásní.Speciálně tvarovaná hlavice pro komplexní péčiHlavice kartáčku byla navržena tak, aby věrně kopírovala tvar zubů a linii dásní. Niceboy ION Sonic s hustě vysazenými, vysoce kvalitními štětinami od předního výrobce DuPont efektivně odstraňuje povrchové nečistoty a vyčistí i obtížně přístupná místa v ústech. Velmi brzy tak zuby získávají na přirozené bělosti.Jednoduché nabíjení s indukční stanicíKartáček Niceboy tSonic disponuje vysokokapacitní baterií s neuvěřitelnou výdrží až 20 dní. V balení naleznete praktickou indukční nabíjecí stanici a stojan pro kartáček v jednom. Obávat se o ni nemusíte, nabíjecí stanice je voděodolná. Do elektřiny ji pak připojíte pomocí přiloženého microUSB kabelu.Inteligentní časovače pro důkladné každodenní čištěníMaximálně efektivní a důkladné čištění díky chytrým časovačům. Časovač QuadPacer pohlídá, abyste v každé části úst strávili správný čas. Ústní dutina je rozdělena na čtyři oblasti, po dokončení třicetisekundového čištění každé oblasti vám kartáček připomene, že můžete přejít na další oblast. A kartáček ION Sonic také pohlídá, abyste své zuby čistili po obecně doporučenou dobu 2 minut.Šetrný kartáček, vhodný i pro použití s ??vyspravovanými zubySonická technologie je velmi šetrná a bezpečná. Proto její použití vhodné pro použití se strojky, můstky, korunkami atp. Použití sonických kartáčků navíc předchází tvorbě zubního kazu a přispívá ke zdravějším dásním.Obsah baleníRukojeť zubního kartáčku Niceboy ION Sonic3x kartáčková hlavice (měkká, střední, tvrdá)Bezdrátová dokovací stanice Nabíjecí kabel MicroUSBTechnická specifikaceOtáčky43 000Napětí3,7 VVýkon1,85 WNabíjeníBezdrátový nabíjecí dokVýstupní napětí5 V / 85 mAProvozní doba20 dní (vypočteno podle provozního stavu 2 minuty/čas a 2krát/den)Kapacita baterie800 mAhDoba nabíjení8-10 hodinVodotěsnostIPX7

American Club ES27-21 šedo stříbrné dívčí tenisky
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
American Club ES27-21 šedo stříbrné dívčí tenisky
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 310 gDívčí celoroční tenisky.Barva: Šedá/stříbrnáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Moleda Prestige Sport černo-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Moleda Prestige Sport černo-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nový design a širší střih oblíbených Prestižek. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012Vyrobeno v Česku.

Energetics Roadrunner III V/L 34 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Energetics Roadrunner III V/L 34 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské neutrální běžecké boty Energetics Roadrunner III V/L jsou skvělou volbou pro dětské sportovní aktivity. Prodyšný svršek ze síťoviny odvádí pot a konstrukce mezipodešve Cushion Fit dobře absorbuje nárazy. Odolné vložky z EVA materiálu pro větší pohodlí a tlumení nárazů Kids Fit vložka pro správné měření velikosti nohy dětí Zavazování na fixní pružné šňůrky a suchý zip Konstrukce mezipodrážky navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort

Bennon BASIC S1 Low
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon BASIC S1 Low
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Flexibilní polobotka vhodná do vnitřních i venkovních provozů. Světlá podešev nezanechává stopy na podlaze. Varianta S1 s ocelovou bezpečnostní tužinkou. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU HORNET• tužinka/planžeta: ocel/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC

MG Hard Full Glue ochranné sklo na Samsung Galaxy A70, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Hard Full Glue ochranné sklo na Samsung Galaxy A70, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo MG Full Glue poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

McKinley Safine AQX 36 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Safine AQX 36 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Se zimními botami McKinley Safine AQX budete vybavena do vlhkého a chladného období. Jeho voděodolná membrána Aquamax chrání před vlhkostí a je prodyšná, zatímco izolační stélka a měkká vnitřní podšívka zajišťují nohy v teple před a po zimních sportech. Abyste byli na cestách vždy v bezpečí, mají boty protiskluzovou podrážku. Materiál: Polyester, Polyuretan, TPR Voděodolná membrána Aquamax Izolační stélka Přilnavá podrážka Vyrobeno v Evropě Hmotnost: 373 g (velikost 38)

Ochranná lišta hrany kufru Audi A7 2018- (sportback, tmavá, matná)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A7 2018- (sportback, tmavá, matná)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A7 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Sprox 293401a černé dívčí balerínky
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sprox 293401a černé dívčí balerínky
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská celoroční vycházková i společenská obuv se zapínáním na pásek přes nárt se suchým zipem.Obuv je vyrobena ze syntetické lakované kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou a stélkou ze syntetické kůže.Dívčí černé balerínky.Barva: ČernáVnitřní materiál: Syntetika/textilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Teplé papuče KISS* veľkosť: 36
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Teplé papuče KISS* veľkosť: 36
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Teplé papuče KISS* veľkosť: 36

Chesterfield postel ZETHOS Dekorhome Modrá
26 503 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Chesterfield postel ZETHOS Dekorhome Modrá
26 503 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Designová postel ZETHOS v art-deco stylu působí honosným dojmem. Hustě polstrované dekorativní prošívání dodává posteli charismatický Chesterfield styl, který je celosvětově oblíbený a známý pro své elegantní charisma. Ve středu postele je předělovací příčka, díky tomu mohou být vloženy dva samostatné rošty. Rošt a matrace nejsou součástí balení!K posteli ZETHOS doporučujeme přikoupit další komponenty ze série.Barva:modrá / stříbrnášedá / stříbrnákrémová / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / kov / MDFRozměry:šířka: 196 cmhloubka: 239 cm výška: 100 cmhloubka pro rošt: 13 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmNosnost:500 kg Dodáváno v demontu.

BENNON BNN ABSORBA XTR ESD Stélky do obuvi 38
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BENNON BNN ABSORBA XTR ESD Stélky do obuvi 38
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stélka BNN ABSORBA XTR ESD je navržena s důrazem na komfort a ochranu před elektrostatickým výbojem. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto stélek: ESD ochrana: Stélky mají ESD ochranu, což znamená, že jsou schopny chránit před elektrostatickými výboji. Toto je důležité v prostředích, kde mohou elektrostatické výboje poškodit citlivou elektroniku nebo způsobit jiné potíže. Aktivní uhlí pro antibakteriální účinek: Přítomnost aktivního uhlí v materiálu stélek má antibakteriální účinek, což může pomoci udržet chodidla čistá a hygienická. Tvarovaná patní miska: Patní miska je tvarovaná tak, aby poskytovala dostatečné pohodlí při došlapu na patní kost. Toto je důležité pro pohodlí a podporu chodidla. Materiály: Stélky jsou vyrobeny z materiálu nazývaného "Hi-poly" s aktivním uhlím, který má antibakteriální vlastnosti, a textilie Mesh. To by mělo zajistit pohodlí a ochranu. Vhodnost do EPA prostorů: Tyto stélky jsou vhodné pro použití v EPA (Electrostatic Discharge Protected Area) prostředí, což jsou místa, kde je důležitá ochrana před elektrostatickými výboji, aby se zabránilo poškození citlivých elektronických zařízení. Jako u každých stélek je důležité zkontrolovat, zda jsou vhodné pro vaše konkrétní potřeby a velikost chodidla.  Komfortní stélka s aktivním uhlím pro antibakteriální účinek

Dětské zimní kozačky Primigi 2874400 s Gore-Tex Velikost: 31
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské zimní kozačky Primigi 2874400 s Gore-Tex Velikost: 31
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dívčí zimní kozačky Primigi 2874400 jsou jako stvořené do zimy - uvnitř mají měkoučký kožíšek, a jsou nepromokavé díky Gore-Tex membráně, která zajistí sucho a pohodlí za každého počasí. V elegantní černé barvě.Boty jsou ve spodní části z klasické hladké kůže, vrchní část je z měkké broušené kůže.- Sednou na: užší a normálně široké nožky, v horní části jdou regulovat písky s přezkami- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: klasický zip na vnitřní straně pro snadné nazouvání, dále jdou boty částečně přizpůsobit koženým páskem nad kotníkem- Opatek: pevný- Podrážka: ohebná v přední části boty, velmi lehká, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), zimní vzorek- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:28 - 18,2 cm29 - 19,0 cm30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm32 - 20,6 cm33 - 21,8 cm34 - 22,5 cm35 - 23,0 cm36 - 23,5 cm37 -  24,0 cm38 -  24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 26,0 cm

Dětské bačkory Fischer Blanka 622040 Velikost: 25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské bačkory Fischer Blanka 622040 Velikost: 25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové dívčí bačkory Fischer Blanka v růžové barvě se zvířecím motivem. Bačkory jsou velmi ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku s textilní nášlapnou výplní. Podrážka je v šedé barvě se vzorkem a ventilačními otvory pro lepší prodyšnost. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená a chrání tak proti okopu. Svojí šířkou jsou vhodné na normální až širší nohu. Díky suchému zipu se dají dobře přizpůsobit v oblasti nártu  a jsou vhodné i na vyšší nárt. - Sednou na: normální až širší nohy, vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - přizpůsobení dle potřeby, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně- Stélka: nevyjímatelná bez podpory klenby a bez tvarování, s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,0 cm26 - 16,6 cm27 - 17,3 cm28 - 18,0 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 19,9 cm32 - 20,6 cm33 - 21,2 cm34 - 21,9 cm35 - 22,6 cm 

Ricosta Manto Nautic Sky Velikost: 21
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ricosta Manto Nautic Sky Velikost: 21
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Otevřené neoprenové sandálky Ricosta Manto Nautic Sky - nový model pro rok 2022, který označujeme jako kompromis mezi barefoot a klasickou obuví. Z barefoot mají tvar špičky a tenčí, ohebnou podrážku - z klasiky zase zpevněný opatek a lehký drop (minimální podpatek). Tmavě modré provedení s azurovými prvky a hvězdičkami na velcro pásku.Praktická údržba - můžete je prát v pračce na 30°C.Noha je v kontaktu pouze s rychleschnoucí neoprénovou podšívkou neonově žluté barvy a koženou stélkou.- Sednou na: úzké nožky, které se příliš nerozšiřují v prstové části, dobré dotažení na útlejší kotník i hubenou nožku pomocí suchých zipů, vhodné pro dominantní palce, šířka WMS - Weit (široké, ale v reálu široké nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, pouze vrchní okraj je měkký - Podrážka: vstřikovaná, tenká, lehká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, podešev je pod patou nepatrně silnější než v přední části boty- Stélka: kožená, bez podpory klenby a bez tvarování, stélka není vyjímatelná - je součástí boty- boty lze prát v ruce nebo v pračce na 30°C (nesmí do sušičky)SLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka - neoprén, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka boty:21 - 13,8 cm x 6,0 cm22 - 14,5 cm x 6,1 cm23 - 15,4 cm x 6,1 cm24 - 15,8 cm x 6,2 cm25 - 16,6 cm x 6,3 cm26 - 17,4 cm x 6,4 cm27 - 17,9 cm x 6,4 cm28 - 18,5 cm x 6,5 cmMěřeno měřidly Plus12 a Clevermess.

Ostropestřec v optimální koncentraci MycoMedica 90 rostlinných kapslí
410 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ostropestřec v optimální koncentraci MycoMedica 90 rostlinných kapslíOstropestřec podporuje funkci jater, pomáhá při trávení a pročištění těla, přičemž příznivě ovlivňuje i stav srdce. Účinky zesiluje přidaný extrakt z kořene pampelišky (smetanka lékařská) a medicinální houby Reishi. Pampeliška působí příznivě na činnost jater a žlučníku. Reishi má silné vitalizující účinky, aktivizuje imunitní reakce organismu, přispívá k udržení normální funkce oběhového systému a k udržení normální hladiny cholesterolu.Použití:Doporučená denní dávka: 1-2 kapsle, užijte před jídlem (je vhodné poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny).Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy.Složení:Ostropestřec mariánský, Silybum marianum, extrakt ze semen 80 % silymarinu  – 200mg, Reishi, lesklokorka lesklá, Ganoderma lucidum, 30% extrakt – 200mgSmetánka lékařská, Taraxacum officinale, extrakt z kořene 4:1– 150mg.Pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů

ALI GLASS PRINT Xia. Mi 11 Lite GLP0136
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ALI GLASS PRINT Xia. Mi 11 Lite GLP0136
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

5D Full Glue tvrzené sklo pro Xiaomi Mi 11 Lite 4G, Xiaomi Mi 11 Lite 5G Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Dokonale průhledné plně podlepené tvrzené sklo s elastickým rámem, který chrání i zaoblené hrany telefonu. Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi Mi 11 Lite 4G, Xiaomi Mi 11 Lite 5G Barva okraje: černá Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Screen Glass Huawei Y5P 1024732
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Screen Glass Huawei Y5P 1024732
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Screen Glass pro Huawei Y5P Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí Vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej Vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Huawei Y5P   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

ANTA-Barstal millennium red/black/silver Červená 42
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ANTA-Barstal millennium red/black/silver Červená 42
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Anta. Sportovní tenisky pro pány, kteří preferují aktivní životní styl a komfort v jednom. Tenisky mají výraznou barvu, která upoutá na první pohled. Odolný svršek díky prodyšnému materiálu z technické síťoviny poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Červené tenisky mají zpevněnou špičku dodatečným materiálem, takže vaše prsty jsou chráněny a zároveň je prodloužena životnost sportovní obuvi. Pánské tenisky mají vázání na tkaničky, které jsou v kontrastní černo-bílé barvě. Červené botasky disponují mezipodešví Auto-arch. Ta jemně tlumí na nerovném povrchu a zajistí absorpci nárazů. K pohodlí během nošení přispívá také polstrovaný límec a pohodlná stélka uvnitř. Zadní část paty je prodloužená, takže stylové tenisky se snadno obouvají a zouvají. Gumová podrážka dobře drží na nerovném či mokrém povrchu. Botasky pro pány jsou vhodné pro volný čas, cvičení či workoutová cvičení venku. Detaily produktu: červené tenisky pánské prodyšný svršek zpevněná špička vázání na šňůrky mezipodešev tlumí nárazy polstrovaný límec boty pohodlná stélka prodloužená pata s poutkem usnadňuje obouvání a zouvání gumová podrážka drží na povrchu

KAYLAND-Alpha Ws GTX grey/peach Šedá 40,5
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Alpha Ws GTX grey/peach Šedá 40,5
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Kayland. Nízká turistická obuv dámská vyniká pěkným ženským designem. Šedé turistické boty jsou lehké konstrukce a jsou určeny pro rychlou turistiku ve smíšeném terénu. Dámská turistická obuv má svršek vyrobený ze semiše a syntetické tkaniny, který dokonale obepíná podrážku a nárt. Je vyroben tak, aby se co nejvíce přizpůsobil anatomii ženské nohy. Samozřejmostí je membrána Gore Tex Extended Comfort, která odolná nepříznivým povětrnostním podmínkám. Kayland obuv disponuje asymetrickým vázáním na tkaničky, které lze maximálně personalizovat a poskytne stabilitu kolem celého chodidla. Zpevněná pata a špička poskytne oporu a ochranu. Boty na trek mají lehkou mezipodešev EVA s vlastnostmi pohlcování nárazů. Dámské boty na turistiku mají kvalitní podrážku Vibram Multiverse, určenou speciálně pro smíšený terén s maximální přilnavostí na patě a celou špičkou pro bezpečnost při lezení. Outdoorové boty pro dámy potěší všechny stylové turistky. Detaily produktu: nízká turistická obuv dámská odolný svršek ze semiše a syntetiky prodyšné asymetrické šněrování až ke špičce zpevněná pata a špička membrána Gore Tex Extended Comfort lehká mezipodešev EVA s vlastnostmi pohlcování nárazů podrážka Vibram Multiverse, určená speciálně pro smíšený terén

ADIDAS-Duramo 10 clear pink/acid red/rose tone Růžová 36 2/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 clear pink/acid red/rose tone Růžová 36 2/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 36
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 36
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K blue rush/core white/dark blue Modrá 36 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K blue rush/core white/dark blue Modrá 36 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

BOOT DOC-FUNCTION Červená 44,5 (MP290)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BOOT DOC-FUNCTION Červená 44,5 (MP290)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Prémiový model Function s mimořádně snadným vložením do bot. Vložky do bot mají zabudovanou funkcí proti zápachu, jsou extrémně lehké, poskytují dokonalý přenos energie a mají maximální stabilitu. Detaily produktu: Antibakteriální síťovaný povrch s funkcí proti zápachu Obzvláště lehká konstrukce s maximální stabilizací ideální přenos síly přes poloplášťovou konstrukci Se snadno viditelnou informací o velikosti na horním povrchu Výhody vložek do bot Boot Doc: zohledňují individuální typ chodidla podle klenby zohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidla pomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlaků výborně tlumí nárazy optimalizují přenos sil při pohybu stabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svaly zlepšují držení celého těla

ArtExt Noční stolek Viva VIVS01
1 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ArtExt Noční stolek Viva VIVS01
1 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Noční stolek Viva VIVS01 Moderní a elegantní sestava komod a nočních stolků v moderním barevném provedení, je skvělým výběrem zejména díky vysoké kvalitě provedení v kombinaci se skvělou cenou . Nejkrásnější a zároveň nejoblíbenější barevný odstín – bílá podpoří atraktivní vzhled nábytku. Bezúchytový systém je velmi praktický a bezpečný, ale zároveň i designově okouzlující. Noční stolek Viva VIVS01 má 2 zásuvky, jsou vhodné zejména pro odkládání drobností, které chcete mít stále po ruce. Dekorační a vzpomínkové předměty si najdou své místo na vrchní části nočního stolku. Materiál: laminát Rozměry (ŠxVxH): 40 x 48 x 34 cm Barevné provedení: bílá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 38
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 38
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s metatarsalovou ochranou nártu, kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

STEELER WELDER S3 HRO M SRA kotník 46
1 025 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
STEELER WELDER S3 HRO M SRA kotník 46
1 025 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

TANOHA OB pantofel 41 bílá
476 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TANOHA OB pantofel 41 bílá
476 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské a pánské pantofle s páskem přes patu z povrstvené usně.

RAVEN XT S1P SRC kotník 43 černá
861 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
RAVEN XT S1P SRC kotník 43 černá
861 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

PUDU pantofel bílé - 45
364 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PUDU pantofel bílé - 45
364 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korkové pantofle s podrážkou z pěnové pryže a koženým svrškem.

Obuv sandál CXS LAND CABRERA S1, ocel.šp., černo-modrá, vel. 41
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv sandál CXS LAND CABRERA S1, ocel.šp., černo-modrá, vel. 41
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sandál, kombinovaný, perforovaný, s ocelovou špicí, materiál: svršek z broušené kůže kombinovaný s prodyšným textilním materiálem, textilní podšívka, gumová, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev.

MIURA S3 SRC polobotka hnědá - 39
1 543 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MIURA S3 SRC polobotka hnědá - 39
1 543 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní obuv s ocelovou tužinkou i stélkou, TPU podrážkou odolnou pohonným hmotám, prodyšnou podšívkou, absorpcí energie v patě a voděodolným svrškem z kůže.

ADIDAS-Terrex Eastrail 2.0 grey five/dash grey/mint ton Šedá 39 1/3
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Terrex Eastrail 2.0 grey five/dash grey/mint ton Šedá 39 1/3
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty adidas Terrex patří mezi vyhledávané a spolehlivé modely pro outdoorová dobrodružství. Dámské boty na turistiku se vyznačují lehkou konstrukcí a funkčními vlastnostmi, které ocení všechny milovnice turistiky. Bonusem je moderní design. Trekové boty mají odolný svršek s oděruvzdornými překrytími v oblasti špičky a paty. Mají klasický střih, který dobře sedí na každé ženské noze. Adidas Terrex dámské mají klasické šněrování. Polstrovaný límec a měkká vnitřní stélka zajistí pohodlí na každém kroku. Dámské boty na turistiku disponují také mezipodešví z materiálu EVA. Určitě oceníte také tlumení a výbornou trakci, kterou poskytne členitá podrážka adidas Traxion. Dámské boty do hor výborně prlnou na každém povrchu. Jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: adidas Terrex dámské klasický střih moderní design prodyšný svršek ze síťoviny zpevněná pata a špička vázání na šňůrky polstrovaný límec mezipodešev EVA podrážka Traxion zajistí výbornou trakci a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Nike MD Valiant Kids 33,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike MD Valiant Kids 33,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Kids slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. S pohodlným zapínáním na suchý zip a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přinášejí tyto každodenní boty pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek je odolný a snadno se čistí Zapínání na suchý zip Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky pro přirozený pohyb

ADIDAS-Adistar 2.0 core black/core black/cloud white Černá 45 1/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Adistar 2.0 core black/core black/cloud white Černá 45 1/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké boty jsou navrženy v designu čistých linií. Běžecké tenisky jsou nice to have obuví, která by neměla chybět milovníkům běhu. Botasky na běh mají klasický střih, který dobře sedne na každý typ nohy. Díky klasickému vázání se dobře přizpůsobí a fixují chodidlo. Běžecké botasky mají síťovinový svršek, který zajistí skvělou ventilaci vzduchu. Polstrovaný vnitřek se postará o pohodlí při sportování. Plusem tenisek na běh je mezipodešev REPETITOR, která spolehlivě zajistí odpružení a tlumení nárazů. Pryžová podrážka má dobrou trakci a přilnavost. Černé tenisky adidas jsou vynikajícími společníky nejen na běh, ale také na další sportovní aktivity. Detaily produktu: prodyšný svršek tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka klasický střih mezipodešev REPETITOR+ gumová podrážka Příze ve svršku obsahuje nejméně 50 % materiálu Parley Ocean Plastic a 50 % recyklovaného polyesteru

McDavid A101 Ankle Guard bandáž kotníku
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McDavid A101 Ankle Guard bandáž kotníku
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šněrovací ortéza je vyrobena z prodyšných dvou vrstev – prolamované nylon-vinylové tkaniny s vyjmutelnou plastovou podporou a vypodložené podšívky Intera. Má otevřenou špičku, elastickou patu a odvětraný jazyk. Zlepšuje pasivní rezistenci kotníku vůči vymknutí díky zvýšení celkové pevnosti. Ortéza oblíbená mezi sportovními lékaři pro její trvanlivost a ochranné zpevnění kotníku.Nahrazuje obvaz při zpevňování kloubu a předcházení úrazům. Vypodložená podšívka Intera odvádí vlhkost, zvyšuje stažení kotníku.Mezi další vlastnosti týkající se funkce a komfortu patří: 3 vrstvy nylon-vinylové tkaniny, lamely z pružinové oceli, otevřená špička, elastická pata a jazyk a všitý výztužný oblouk. Lze použít na pravou i levou nohu.Chránič kotníku pomáhá při úlevě mírné bolesti v kotníku a tlumí zranění.Materiál:PVC laminated Polyester Vyjímatelná vložka pro zvýšení pevnosti ortézy.

Keen Chandler 2 CNX Black Iris/Evening Primrose Velikost: 27/28
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Chandler 2 CNX Black Iris/Evening Primrose Velikost: 27/28
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské tenisky Keen Chandler 2 CNX v kombinaci Black Iris / Evening Primrose - tmavě modrá barva se zelenými detaily. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Polstrování okolo kotníku zabraňuje nechtěnému vyzouvání boty. Vrchní textilní část je poměrně lehká a prodyšná. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Chandler lze považovat za kompromis mezi barefoot (širší přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka) a klasickým stylem (pevný opatek a patní lůžko).Sednou na: normálně široké a širší nožky, ve větších velikostech (od 32/33) spíše na užší až normálníZapínání: stahovací gumička ve spodní částiOpatek: pevný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má vzorek pro pohyb v příroděJazyk: měkký, přišitý pouze v přední části boty - boty tak jdou velmi dobře nazoutStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení (spolu s pevným opatkem brání tzv. šmajdání)SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Tabulka velikostí Keen

ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 44 2/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 44 2/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky pro pány mají oblíbenou modrou barvu, kterou doplňují tři pruhy adidas. Semišový svršek má špičku ve tvaru T. Svršek je odolný a prodyšný zároveň. Jsou vhodné pro celodenní nošení do práce či pro volný čas. Modré tenisky dobře sedí na noze a snadno se kombinují k džínám či jiným kalhotám.Tenisky adidas jsou pohodlné díky textilní podšívce. Komfort Vám zajistí také tlumící pěna EVA. Pryžová podrážka zajistí stabilitu a pevný krok. Botasky adidas pánské jsou stylovým módním doplňkem v nadčasovém vzhledu. Zajistí Vám celodenní pohodlí.Detaily produktu:modré tenisky adidasodolný a prodyšný semišový svršekvázání na šňůrkytextilní podšívkapohodlné díky mezipodešvi EVApryžová podrážka

Prahové lišty Opel Zafira Life 2019- (přední, matné)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Opel Zafira Life 2019- (přední, matné)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahová lišta pro vůz Opel Zafira Life je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ADIDAS-Adizero SL grey six/night metallic/core black Šedá 38 2/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Adizero SL grey six/night metallic/core black Šedá 38 2/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské běžecké tenisky v moderním designu jsou určeny pro běh, na dlouhé i krátké tratě. Prodyšný svršek je vyroben z technické síťoviny a umožní výbornou cirkulaci vzduchu. Plusem běžeckých botasek je lehká mezipodešev Lightstrike z materiálu EVA, která poskytne rovnováhu mezistabilitou, odolností a absorpcí nárazů.Běžecká obuv adidas má vázání na šňůrky. Špička a pata jsou zpevněny pro oporu, stabilitu a ochranu chodidla. K pohodlí běžeckých bot pro dámy přispívá také polstrovaný límec a vnitřní stélka. Bonusem botasek na běhání je i gumová podrážka s vynikajícím záběrem na jakémkoli povrchu. Super volba pro běžecké tréninky. Detaily produktu:běžecké tenisky adidastrendy designsvršek ze síťoviny poskytne prodyšnostvázání na šňůrkyzpevněná špička a patapolstrovaný límecmezipodrážka Lightstrike z EVA materiálutlumení Lightstrike Progumová podrážka poskytne perfektní záběr na jakémkoli povrchuvhodné pro každodenní běhání, dlouhé i krátké tréninkysvršek obsahuje min. 50% recyklovaných materiálů

Artelta Čalouněný panel | 60 x 20 cm Barva: Monolith 63 / růžová
200 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Artelta Čalouněný panel | 60 x 20 cm Barva: Monolith 63 / růžová
200 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čalouněný panel | 60 x 20 cm Při výběru čalouněných panelů v praktickém rozměru 60 x 20 cm máte na výběr z různých barev, můžete si tak snadno vybrat ty, které se nejvíce hodí k vašemu interiéru a vašim osobním preferencím. Čalouněné panely jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylové a praktické řešení pro svůj domov nebo kancelář. Chrání od chladu stěny a zároveň zabraňují jejímu znečištění. Obdélníkový rozměr je vhodný za postel do dětského pokoje či jako oživení u psacího stolu. Měkké a snadno udržovatelné panely si okamžitě zamilujete! Materiál: látka, pěna T21 Rozměry ( ŠxVxH): 60 x 3,5 x 20 cm Barevné provedení: Monolith 37 Monolith 63 Monolith 77 Monolith 84 Monolith 97 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Artelta Manželská postel AUDREY | 200 x 200 cm Barva: Cihlová / Dora 63
16 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Artelta Manželská postel AUDREY | 200 x 200 cm Barva: Cihlová / Dora 63
16 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel AUDREY | 200 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 220 x 223 x 93 cm plocha na spaní: 200 x 200 cm Barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Postel HUA 08 s LED osvětlením 180 x 200 cm, šedá
31 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel HUA 08 s LED osvětlením 180 x 200 cm, šedá
31 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 180 x 200 cm s roštem a LED osvětlenímPostel není celočalouněná, není vhodná do prostoru. Součástí postele je 2x úložný prostor 120 x 80 x 20 cm, lamelový rošt v kovovém rámu 180 x 200 cm a LED osvětlení. Matrace není součástí postele, nutno dokoupit matraci o rozměrech 180 x 200 cm nebo 2 ks 90 x 200 cm a minimální výšce 10 cm.Obrázky s rozměry a funkcemi jsou pouze ilustrativní (jiná barva)! Potahová látka: monolith 85 = šedá látkaRozměry (šxhxv): 202 x 232 x 90 cmLožná plocha: 180 x 200 cmVýška bočnic: 30 cmVýška nožek: 1 cmMateriál:- polstrování: potahová látka + pěna T25 a T21- nožky: plastDodáváno v demontu. Rozměry balíků:1. 200x90x20 cm2. 225x35x25 cm3. 200x35x20 cm4. 220x20x30 cm5. 182x100x5 cm

Postel AVERHOA 140x200 cm s roštem, kov/masiv
7 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel AVERHOA 140x200 cm s roštem, kov/masiv
7 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kovová postel 140x200 cm s lamelovým roštem Materiál: kov (stříbrná)/dřevo (přírodní) Rozměry (šxdxv): 143,5x212x108 cm K posteli doporučujeme dokoupit matraci o rozměru 140x200 cm. Dodává se v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Gojo 40
33 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ASICS-Gel Pulse 14 black/papaya Černá 38
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ASICS-Gel Pulse 14 black/papaya Černá 38
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Asics. Běžecké tenisky v trendy barevném provedení potěší všechny milovnice běhu. Značkové tenisky pro běh jsou pohodlné a dodají Vám pocit pohodlí během Vaší aktivity. Bežecké boty dámské mají prodyšný svršek, který poskytne potřebnou ventilaci a zanechá Vaše nohy svěží. Vázání na tkaničky si přizpůsobíte podle potřeby. Měkký a pohodlný střih pěkně ovine Vaši nohu, takže získáte stabilitu a pohodlí.Dámské boty na běhání jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Jsou určeny pro asfaltový terén a silnice. Poskytnou potřebné tlumení díky technologii Gel. Ta je strategicky umístěna a eliminuje negativní vliv nárazů. Odpružení AMPLIFOAM™ zajistí lepší flexibilitu a podporuje přirozený pohyb při běhu. Botasky na běh mají gumovou podrážku s dobrou přilnavostí. Asics tenisky dámské jsou primárně určeny pro běhání, ale využijete je i při dalších sportech a při tréninku. Detaily produktu:dámské běžecké teniskytrendy design v ženském styluprodyšný svršek z recyklovaných materiálůpohodlná a měkká stélkastřih přizpůsobený běhuvázání na šňůrkyGel technologie pro vynikající tlumeníodpružení AMPLIFOAM™ zajistí lepší flexibilitu a podporuje přirozený běhpryžová protiskluzová podrážka určeno pro silniční terén

Pro Touch Rebel IV W 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pro Touch Rebel IV W 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská halová obuv pevná, ale zároveň měkká a pohodlná Vynikající přilnavost B-Shape: odolná EVA stélka, která poskytuje větší pohodlí. Cushion/Performance Fit Control Bridge s nízkým střihem a váží pouhých 276 g

Omron Manžeta CS2 dětská 17-22 cm
545 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Omron Manžeta CS2 dětská 17-22 cm
545 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manžeta CS2 dětská je originální příslušenství značky pro měření tlaku u dětí. Dětská manžeta je vhodná pro obvod paže 17 - 22 cm. Měkké provedení manžety usnadňuje její nasazení. Díky svému měkkému provedení se manžeta snadno přizpůsobí každému tvaru paže. Jednoduché nasazení a utažení manžety. Anatomická, jednohadičková. Šířka manžety 10 cm. Určena pro obvod paže 17-22 cm. Určena pro digitální tlakoměry OMRON. Vhodná pro vybrané modely tonometrů OMRON , např. pro OMRON M2 Basic, M2, M3, M3 IT, M400, M6 AC. Ověřte si prosím dle Vašeho originálního návodu od tlakoměru, zda je tato manžeta kompatibilní s Vaším přístrojem.

Livin Hill Komoda FLOW FLO L04
16 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Livin Hill Komoda FLOW FLO L04
16 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Komoda FLOW FLO L04 Sektorový nábytek z kolekce FLOW nabízí velmi nadčasové tvary, které budou moderní i po několika letech. Sestava sektorového nábytku je vyrobena ze dřeva, které doplňují kovové prvky . Taková kombinace funguje v každém interiéru a dokáže vytvořit atraktivní domov. Množství praktických prvků této retro kolekce umožňuje zařídit si nejen obývací pokoj ale i jídelna, ložnici či předsíň . Komoda nabízí nejen zajímavý vzhled, ale také mimořádný design. Komoda je také součástí moderní kolekce nábytku FLOW. Nábytek je dodáván v demontu. Materiál: akátové dřevo/kov Rozměry: ŠxHxV: 100 x 40 x 140 cm Hmotnost: 65 kg Barevné provedení : hnědá/černá Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Kožené mokasíny
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené mokasíny
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené mokasíny s kontrastní červenou lemovkou skvěle doplní Váš módní outfit. Svršek v členitém střihu se vsazeným jazykem. Pásek s ozdobnými švy. Pěnová stélka pro podporu nožní klenby. Pevný opatek. Klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kožené kotníkové boty D New Annya Mid zn. Geox
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Kožené kotníkové boty D New Annya Mid zn. Geox
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové boty s postranní pruženkou perfektně doplní Váš stylový look. Ideální zimní obuv zn. Geox, kterou snadno zkombinujte s Vaším šatníkem. Voděodolné, chrání před chladem. Postranní pruženka pro výjimečné pohodlí. Postranní zip. Optimální odpružení pro absorpci nárazů při došlapu. Vhodné pro celodenní nošení. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Růže damašská - květ - Rosa damascena - Flos rosae tot 1000 g
1 452 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Růže damašská - květ - Rosa damascena - Flos rosae tot 1000 g
1 452 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Růže damašská - květ - Rosa damascena - Flos rosae totRůže je jednou z nejoblíbenějších květin. Je symbolem lásky, zdraví, krásy a mládí. Jednou ze světově nejznámějších odrůd je růže damašská. Má terapeutické a relaxační účinky. Od 19. století je Bulharsko jejím největším pěstitelem. Růže damašská nádherně výrazně voní. Říká se jí také tekuté zlato. Obsahuje kombinaci minerálů, vitamínů a antioxidantů, které mají pozitivní vliv na lidský organismus. Olej z růže damašské je součástí mnoha kosmetických produktů a parfémů.Příznivé účinky růže damašské:uklidňuje, bojuje proti stresu, úzkosti,snižuje hladinu kortizolu,hydratuje pokožku,obnovuje buňky,obsahuje vitamin C ve větším množství,má antioxidační účinek,zpomaluje stárnutí,zlepšuje spánek,pomáhá uvolnit svalové křeče,zmírňuje menstruační bolesti a problémy vznikající během menopauzy,působí jako afrodiziakum.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Axim 2K23767 šedé chlapecké plážovky
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Axim 2K23767 šedé chlapecké plážovky
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 90 gLetní nazouváky.Barva: ŠedáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

JarStol Manželská postel FONTI F-12
11 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JarStol Manželská postel FONTI F-12
11 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Komoda FONTI F-3 Kolekce FONTI vyniká přirozenou barvou nábytku karamelový dub . Barva je přírodní, teplá a hodí se do každého klasického či moderního interiéru . Matné černé rukojeti dodávají kolekci moderní vzhled. Charakteristickým znakem nábytku je složitá dekorace v podobě rybí kosti na předních stranách nábytku Manželská postel FONTI - 12 představuje klasický styl díky svému jednoduchému tvaru a nádhernému designu přitahuje pozornost. Spací plocha postele je 160 x 200 cm. V ceně postele je rošt. Matraci je třeba si dokoupit. Materiál: laminovaná deska, ABS hrany, Rozměr (ŠxVxH): 167,3 cm x 100 cm x 209 cm Rozměr na spaní: 160 x 200 cm Barevné provedení: dub karamel Upozornění:   Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

ADIDAS-Supernova 2.0 solar red/cloud white/lucid blue Červená 40 2/3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Supernova 2.0 solar red/cloud white/lucid blue Červená 40 2/3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky vynikají svým pestrým designem. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit jak potřebujete. Botasky na běh mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci chodidlům. Boční tři pruhy neodrážejí pouze značku běžeckých bot, jsou také oporou pro střední část chodidla. Sportovní tenisky pánské jsou extra pohodlné i díky měkkému polstrování kolem límce bot a patě. Značkové tenisky pro pány využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navracejí ztracenou energii a Vy tak můžete dosáhnout lepšího výkonu. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Pánská běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Garmin Fenix 6X
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Garmin Fenix 6X
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na hodinky poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Zachovává všechny funkce hodinek včetně citlivosti na dotek. Hybridní sklo má tenký, ale odolný povlak. Zajišťuje křišťálovou průhlednost a dokonalou reprodukci barev. Sklo se aplikuje na displej smart hodinek a je navrženo tak, aby přesně sedělo na tvar a velikost hodinek.Hybridní sklo / fólieTento typ skla přináší novou generaci tzn. "hybridního" skla. Hybrid Glass je unikátní materiál, který je kombinací skla a folie. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Ochrana hodinekHybridní sklo je mimořádně odolné vůči poškrábání a nečistotám. Tato odolnost zajišťuje delší životnost hodinek a udržuje jejich vzhled v perfektním stavu i po delším používání. Sklo zároveň zajišťuje plnou kompatibilitu skla s ostatními doplňky, jako jsou například rámy a pouzdra.Jednoduchá instalaceInstalace skla je mimořádně jednoduchá. Nejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti:• Chrání displej hodinek• Chrání vaše inteligentní hodinky před poškrábáním• Neovlivňuje citlivost obrazovky• Poskytuje dokonalou transparentnost• Nezasahuje do kvality zobrazovaného obrazu• Kompatibilní s pouzdry na hodinky• Materiál: kombinace tvrzeného skla a PET fólie

Merrell J067141 Mtl Long Sky 2 Tangerine
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J067141 Mtl Long Sky 2 Tangerine
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Model MTL Long Sky 2 je připraven na všechny běhy v horách. Je uzpůsoben pro různorodé podmínky. Rychleschnoucí svršek udrží vaše nohy v suchu a pohodlí. A když to začne klouzat,podrážka Vibram® nabízí nejlepší trakci ve své třídě. Vytvořeno v Merrell Test Lab - produktové laboratoři. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• reflexní prvky pro lepší viditelnost za snížené viditelnosti• 100% recyklovaný pásek u jazyka• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• externí výztuha ze 100% recyklovaného materiálu jistí pevné usazení paty• mediální výztuha stélky jako prevence před nadměrnou pronací• EVA pěnová stélka se 100% recyklovanou horní vrstvou• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• mezipodešev FloatPro® Foam™ pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénuTECHNOLOGIE:FloatPro Foam™, Vibram® MegaGrip®, DROP 4.0, STACK 23.5-19.5, RECYCLEDHMOTNOST: 540 g

CROCS-Classic Hello Kitty Clog pink Růžová 27/28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-Classic Hello Kitty Clog pink Růžová 27/28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Crocs. Dívčí kroksy mají moderní provedení a zdobí je postavičky ze série Hello Kitty. Jsou stylové a hravé a určitě si je zamiluje každá slečna. Růžové kroksy jsou zápachu odolné a snadno se udržují a čistí. Výhodou je patentovaný materiál Croslite™, který zabraňuje pocení, tvorbě zápachu, plísní a bakterií. Jejich ergonomický tvar dobře padne na dětskou nožku a jemně masíruje chodidlo. Zvyšuje podporu klenby a výhodou je i protiskluzová úprava. Vzadu na dětských sandálech se nachází popruh na uchycení, který zdobí nápis. Dětské crocs jsou vhodné pro nošení zejména v létě. Jsou lehké a větrací otvory poskytnou potřebné proudění vzduchu. Snadno je zkombinujete k tričkám, šatům a šortkám. Velmi rychle schnou, takže je můžete nosit během dovolené u moře, na pláži nebo k bazénu. Crocs pro dívky jsou vhodné i pro domácí nošení místo pantoflí. Detaily produktu: crocs dětské postavičky Hello Kitty zápachu odolné snadno se čistí rychle schnou tvarovaná stélka větrací otvory pro prodyšnost protiskluzová úprava vodě odolné a lehké plně tvarovaná Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost vzadu pásek k uchycení

Dětské holínky Playshoes Závodní auto Velikost: 26
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské holínky Playshoes Závodní auto Velikost: 26
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Veselé gumáky Playshoes ala závodní auto udrží nožky v suchu při dovádění v mokré trávě, v dešti, při brouzdání kalužemi nebo také při čvachtání v blátě :-D Praktické stahování na šňůrku v oblasti lýtka zabrání vniknutí vody do boty vrchem a odolala i tomu nejdivočejšímu řádění v loužích :-) Vyjímatelná stélka pro kontrolu velikosti lze také dobře vysušit, když se děti zpotí. V rámci holínek je lze považovat za kompromis mezi barefoot a klasickou obuví - velmi ohebná podrážka s minimálním dropem a relativně prostorná špička.bezpečnostní reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost dítětepraktické stahování v oblasti lýtka, aby voda nenatekla do boty vrchemSednou na: normálně široké nožkyOpatek: zpevněnýStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s nášlapem z textiluPodrážka: protiskluzová - s hrubým vzorkem, velmi dobře ohebná všemi směryVelikost - vnitřní délka:22 - 14,7 cm23 - 15,3 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,1 cm27 - 18,1 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,7 cm31 - 20,5 cm32 - 21,3 cm33 - 21,9 cm   

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mýdla + podložka na houbičku, černá
3 989 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezdotykový dávkovač mycích prostředků s velkorysým objemem 414 ml je vybaven přihrádkou pro uložení houbičky na nádobí a tím je předurčen k použití u kuchyňského dřezu. Ovládá se pouhým přiložením houbičky nebo ruky k senzoru. Bezdotykové dávkovače mýdla Simplehuman lze použít také k dávkování prostředků na mytí nádobí. Stačí přiložit houbičku (ruku) a dávkovač uvolní potřebné množství jaru (mýdla). Vyhnete se tak nejen plýtvání, ale také nepořádku s nevzhlednými lahvemi od mycích přípravků. Tento model dávkovače o objemu 414 ml pojme o 50% více mycího prostředku než náš menší standardní model. Na jedno nabití vydrží 8 měsíců. Dopřejte si dokonale uspořádaný prostor kolem dřezu a použijte bezdotykový dávkovač mycích prostředků spolu s nerezovým držákem na houbičky. Dokonalý nástroj pro hygienické mytí rukou, který díky bezdotykovému dávkování mýdla zabraňuje šíření choroboplodných zárodků. Čerpací systém bezdotykového dávkovače vytlačuje kapalinu vzduchotěsnou trubicí. Je tak účinný, že dokáže dávkovat širokou škálu mycích a dezinfekčních prostředků ve zlomku sekundy, a navíc je zcela odolný proti ucpání. Naše jedinečná funkce variabilního dávkování vám umožňuje automaticky ovládat objem dávkování - přiložte ruku blíž k senzoru pro malou kapku nebo dále od senzoru pro větší množství. Vylepšené, plně uzavřené nabíjecí prostředí znamená, že nedochází k poškození vodou nebo korozí. Široký plnící otvor je určen pro rychlé a snadné doplnění mycího prostředku bez pokapání samotného dávkovače. Voděodolné provedení (IP67) dávkovače umožňuje velice snadnou údržbu. Jednoduše přepněte vypínač, abyste zabránili náhodnému dávkování prostředku a celý jej opláchněte ve dřezu. Za pár vteřin bude opět jako nový.

BeLenka Dětské barefoot tenisky Be Lenka Xplorer - Olive Black & Sage Green Velikost: 28
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál: Svršek: kůže nubuk Podšívka: textil Stélka:vyjímatelná (PU recyklát + textil) Podešev: TR (jiné) Výroba: Portugalsko tenisky vyrobené z prémiové kůže nubukšpička bot je dostatečně široká na to, aby se prsty při pohybu mohly přirozeně hýbatpodšívka je příjemná na dotyk a navíc zajišťuje komfort i tepelnou izolacistoper umožňuje ideální stažení tenisek na nártuflexibilní podrážka KidsUltraGrip s kresleným vzorem o tloušťce 6 mm zabezpečuje ideální kontakt s povrchem (příznivě působí na vývoj dětského chodidla)obuv není určená ke sportování (při jízdě na kole, jízdě na koloběžce a při jiných činnostech namáhající podrážku může dojít k jejímu mechanickému poškození)Výhody barefoot boty:ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuv

TECNICA-Sulfur S Ms turned grey/green Šedá 43 1/3
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Sulfur S Ms turned grey/green Šedá 43 1/3
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty jsou díky anatomickému střihu extra pohodlné. Poskytují vysoký level komfortu a stability. Tato outdoorová obuv Vám zajistí přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu. Má odolný syntetický svršek, který je lehký a klasické šněrování prodlouženo až na špičku. Špička bot do hor je pogumovaná pro lepší ochranu. Trekové boty pánské disponují mezipodešví s různou hustotou. Výsledkem je větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Je to výsledkem technologie TPU Edge Frame, která je vložena do jádra boty a poskytuje podporu a flexibilitu přesně tam, kde potřebujete. Další výhodou bot pro turistiku je směsová podrážka Vibram® Megagrip™. Ta má vícesměrný vzor výstupků, který se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Disponuje také plochou lezeckou zónou na špičce. Gumová klenba zlepšuje sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Obuv Tecnica Sulfur je vhodná pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu. Detaily produktu: nízké turistické boty anatomický střih odolný a prodyšný svršek šněrování prodlouženo až na špičku pogumovaná špička mezipodešev s různou hustotou pro lepší odpružení technologie TPU Edge Frame v jádru boty členitá podrážka Vibram® Megagrip™ pro vysokou přilnavost poskytují přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu vhodné pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu a lezení EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Dětské bačkory Peon Dinosaurus MI/024 JS Velikost: 21
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské bačkory Peon Dinosaurus MI/024 JS Velikost: 21
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecké bačkory Peon MI/024 JS v modré barvě a motivem dinosaura. Modrá, poměrně ohebná a neklouzající podrážka, která nedělá šmouhy a má ze spod podešve otvory pro větší prodyšnost. Kožená antibakteriální stélka je vyjímatelná. Bačkory jsou vhodné na širší nožičky i vyšší nárt.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy.- Sednou na: normální i širší nožky- Zapínání: suchý zip (velcro pásek)- Opatek: pevný- Podrážka: odlehčená, měkká i ohebná, odolná proti uklouznutí, s drobnými otvory pro lepší prodyšnost- Stélka: vyjímatelná, kožená stélka, antibakteriální s aktivním uhlím proti bakteriímSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,1 cm x 5,8 cm21 - 12,8 cm x 5,8 cm 22 - 13,4 cm x 6 cm23 - 14,0 cm x 6 cm24 - 14,8 cm x 6,1 cm25 - 15,3 cm x 6,2 cm

Vlnka Dámské kožené tenisky Nina - modrá
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské kožené tenisky Nina - modrá
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celokožené tenisky Nina s certifikací zdravé obuvi se stanou oblíbeným párem bot pro každého, kdo hledá pohodlí a kvalitu. Profylaktická obuv je vhodná pro prevenci otlaků a deformace chodidel. Kožený svršek boty je pevný, odolný, ale zároveň se dobře přizpůsobí tvaru vašich nohou. Prodyšná stélka je tvarovaná pro podporu klenby. Silnější podrážka tlumí nárazy nohy při došlapu a šetří tak klouby a celé pohybové ústrojí. Zpevněná pata a možnost utáhnutí boty tkaničkami drží nohu stabilní a ve správné pozici. Vyrobeno v České republice. Materiál: kůže, PURParametry:Určení: DámskéBarva: ModráRoční období: CeloročníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Tenisky Nina

Befado 630P003 růžové dětské bačkůrky
460 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Befado 630P003 růžové dětské bačkůrky
460 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská letní vycházková volnočasová obuv se zapínáním na pásek se sponou.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je rovněž z textilního materiálu.Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, který zajišťuje výrazně lepší vlastnosti a trvanlivost než lepené podešve.Váha jednoho páru: 120 gDětské letní sandálky.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 7 cmPodpatek: 1 cm

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Brown Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Brown Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Svršek: hydrofobní nubuk + textil Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Stélka: flís / PU recyklát Podrážka: guma (DeepGrip) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodaBe Lenka Bliss upoutají svým designem hned na první pohledFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchna dotyk velmi příjemná syntetická podšívka zajišťující potřebné teplošikovné šněrování obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuvíprotiskluzová podrážka s DeepGripem Vám poskytne maximální stabilitu a oporštědrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů Výhody barefoot obuvi: dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuv Typ: vycházková obuv

Adidas Galaxy 6 M HP2416
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Galaxy 6 M HP2416
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ŠEDO-ČERNÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5492 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ŠEDO-ČERNÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5492 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Elektrická polohovací boxspringová postel VERONA Eltap Velvetmat 04 - šedá
56 727 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

NASTAVITELNÉ ELEKTRICKÉ LŮŽKO VERONAJe synonymem pro luxus a pohodlí, které přináší do vaší ložnice zcela novou úroveň kvality spánku. Postel je vybavena motorizovaným rámem, který lze jednoduše nastavit podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Lůžko je navrženo tak, aby maximalizovalo váš komfort během odpočinku a spánku.Jednou z hlavních výhod je její nastavitelnost. Motorizovaný rám lůžka umožňuje jednoduché nastavení polohy opěrky nohou a hlavy. To znamená, že můžete například zvýšit opěrku hlavy pro pohodlnější čtení nebo sledování televize. Zvýšení opěrky nohou využijete zase pro zlepšení cirkulace nebo úlevu od bolesti v nohách.Ovládání tohoto nastavitelného lůžka je snadné a intuitivní, díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou součástí balení. To znamená, že můžete měnit polohu lůžka bez toho, abyste museli vstávat a přerušovat tak svůj odpočinek nebo spánek.KVALITNÍ MATERIÁLYJe vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a vysoký komfort. Rám postele je pevný a stabilní, vyrobený z kvalitního dřeva, které je odolné vůči opotřebení a poskytuje vynikající podporu matracím. Ty jsou u postele dvě hlavní: bonnellová a kapsová. Kvalitní topper (povrchová matrace) chrání hlavní matrace před znečištěním a poškozením, zároveň poskytuje dodatečnou měkkost a podporu. Potah je vybaven snímatelným potahem Silk, který lze prát v pračce, což prodlužuje životnost matrace a udržuje její čistotu a svěžest. ŠIROKÁ ŠKÁLA BAREVNÝCH VARIACÍNabízíme široké spektrum barevných variant, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na design interiéru. Až 39 různých barevných potahů, od tradičních neutrálních odstínů, jako je šedá nebo černá, přes teplé a přírodní tóny, jako je hnědá, béžová nebo hořčicová, až po odvážné barvy, jako je zelená nebo růžová.Tato široká barevná paleta umožňuje nekonečné možnosti kombinací a stylizací, takže můžete vytvořit jedinečný a osobitý vzhled vaší ložnice.RŮZNÉ ROZMĚRYV naší nabídce naleznete i další rozměry, což umožňuje vybrat si tu nejvhodnější velikost pro vaši ložnici. Bez ohledu na velikost místnosti nebo počet osob, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek.ELEGANTNÍ DESIGNPostel nejen zajišťuje pohodlí a kvalitu spánku, ale také vypadá skvěle. Čalouněná záda umožňují umístit tuto postel doprostřed místnosti, čímž se stane jejím středobodem. Univerzální černá barva nohou se snadno hodí do různých uspořádání ložnice a dodává posteli moderní a elegantní vzhled.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 198 cmhloubka: 220 cmvýška: 131 cm výška ložné plochy od země: 66 cm výška nožiček: 6 cmvýška topperu: 9 cm Rozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:216 kgDODÁVKA A MONTÁŽMontáž je bezproblémový proces, který lze zvládnout i bez profesionální pomoci. Postel je dodávána v demontovaném stavu, ale díky přiloženému návodu a všemu potřebnému příslušenství se s montáží snadno popasujete. Můžete tak začít využívat všechny výhody postele téměř okamžitě po doručení. 

Italy Top Bimbo 1701 černé dětské sněhule
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Italy Top Bimbo 1701 černé dětské sněhule
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská zimní kotníčková vycházková a rekreační nepromokavá obuv. Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení. Spodní část obuvi je celá z jednoho odlitku, který zajišťuje voděodolnost. Ke spodnímu odlitku je přišitý vrchový nádstavec se zateplením. Gumový odlitek je vyroben díky patentované technologii z SEBS polymerní gumy, která se v poslední době používá k výrobě dětských hraček a vyznačuje především svou odolností vůči kyselinám, UV záření a také nízkým teplotám až do -40°C. Vyrobeno v Itálii firmou G&G footwear. Váha jednoho páru: 632 g Dětské zimní sněhule.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: Syntetika/textilVýška boty: 20 cmPodpatek: 2 cm

Kamik William N černá pánská zimní obuv
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kamik William N černá pánská zimní obuv
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská zimní kotníčková obuv značky KAMIK s izolační vrstvou HEAT-MX™ s utahováním pomocí tkaniček. Obuv je vhodná jak do města, tak i na vycházky do přírody. Obuv značky KAMIK - specialista na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Boty jsou vyrobeny z odolného textilního materiálu v kombinaci se syntetickým materiálem na podešvi, který tvoří kapli až na nárt. Textilní svršek je opatřen gumovými kapilami s připevněnými vodě odolnými švy. Vnitřní část je zateplená textilním kožíkem s izolační vrstvou HEAT-MX™ LEVEL 3- voděodolný nylon s koženým přesahem- vodě odolná konstrukce se zataženými švy - vodě odolný vyztužený jazyk- tkanice s D tvarem poutek.- pevná izolační vrstva HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zajišťuje odolnost proti vodě - chlupatá vložka odvádějící vlhkost - teplotní komfort až do -40 ° C - RubberHe gumová podrážka WILL s dobrou přilnavostí na sněhu i ledu. - vyrobeno firmou KAMIK váha jednoho páru: 1200 g Pánské zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 27 cmPodpatek: 3 cm

MOON BOOT-L-Track Monaco Low WP white Bílá 42
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MOON BOOT-L-Track Monaco Low WP white Bílá 42
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Trendy sněhule okouzlí svým vzhledem všechny dámy, které milují módní kousky. Nádherný kožíšek ve vrchní části dodává kozačkám šmrnc. Zajímavým detailem je také vázání na přední straně, které sahá až po vrchní část boty. Voděodolný nylonový materiál zaručí nepromokavost. Bílé kozačky s kožíškem jsou nice to have obuví, která Vám nesmí chybět. Výrazné, krásné, stylové a trendy – to jsou hlavní charakteristické rysy holínek Moon Boot. Společnost Moon Boot navrhla kolekci unikátních kožešinových zimních bot. Sněhule Monaco Low jsou nízké boty na zimu, které jsou mimořádně stylové. Špičkové funkční materiály a tradice Moon Boot: tak se zrodily sněhule Monaco Low. Nepromokavý svršek a vnitřní polstrování zajistí tepelný komfort. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: sněhule s kožíškem nepromokavý svršek efektní šněrování odolné materiály větší nápis Moon Boot kovová očka stříbrné barvy termoplastická mezipodešev protiskluzová podrážka

GEOX Tenisky Sedrika GEOX, námořnicky modré
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Tenisky Sedrika GEOX, námořnicky modré
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ikonické tenisky Sedrika GEOX nabízí vynikající úroveň prodyšnosti, pohodlí a odpružení. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Jedinečné pohodlí díky speciálnímu systému tlumení nárazů při došlapu. Lehké pro pohodlnou chůzi po celý den. Tenisky s tkaničkami. Na svršku šněrování, vzadu poutko pro snadné obutí. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka.

GEOX Nízké kožené tenisky GEOX, černé
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Nízké kožené tenisky GEOX, černé
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nízké kožené tenisky Myria zn. GEOX by neměly uniknout Vaší pozornosti. V klasické černé barvě snadné na kombinování. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Optimální odpružení pro ochranu a tlumení nárazů. Lehké pro pohodlnou chůzi po celý den. Tenisky s tkaničkami. Členitý střih svršku. Na svršku tkaničky, vzadu poutko a postranní zip pro snadné obutí. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka. Klínová a protiskluzová podrážka.

LES TROPEZIENNES Kožené tenisky na suchý zip SUZETTE
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
LES TROPEZIENNES Kožené tenisky na suchý zip SUZETTE
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ve zlaté barvě s patinou, kožené tenisky na suchý zip nelze přehlédnout. Ve vintage stylu. Kožený svršek ve zlaté barvě s popraskaným efektem. Perforace. Zapínání na 3 pásky na suchý zip. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Dvoubarevné kožené sandály, bílé
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dvoubarevné kožené sandály, bílé
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vychutnejte si pocit pohodlí a vklouzněte do těchto měkoučkých sandálů. Pružné a lehké. Kolem kotníku a vepředu přezky nastavitelné pomocí suchého zipu. S komfortním klínovým podpatkem.

Ploché lehké sandály
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ploché lehké sandály
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehkost venkova a styl města - tyto ploché sandály oceníte pro různé příležitosti. 2 široké jednobarevné pásky na svršku. Kolem kotníku pásek s kovovou sponou a vsazenou pruženkou. Pružné a lehké, příjemné na nošení. Tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka.

TAMARIS Kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TAMARIS Kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Módní a pohodlné, nenechte si uniknout kvalitní kozačky s podpisem zn. Tamaris Comfort. Maximálně pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Bačkory s vyšívanými kytičkami
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bačkory s vyšívanými kytičkami
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bačkory s vyšívanými kytičkami jsou velmi pohodlné a zároveň působí žensky. Na svršku vyšívané kytičky. Barevná lemovka. Jemná textilní podšívka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Franci.

Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Napůl cesty mezi klasickými teniskami a elegantní obuví, tyto pohodlné boty z kvalitní kůže se postarají o bezchybný vzhled. Kotníková výška. Z kvalitní pravé kůže. Kožené stélka na pěnovém podkladu. Dvojité zipové zapínání pro snadné obutí. Kulaté tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Měkké vypodložení kotníku ve třpytivém vzhledu. Polstrovaný jazyk. Vzorovaná protiskluzová podrážka ve dvoubarevném designu.

Kotníkové nazouvací tenisky na klínku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové nazouvací tenisky na klínku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Inspirované sportovním stylem, kotníkové nazouvací tenisky nemají chybu. Tenisky na klínové podrážce zn. Xti. Kopírují křivky chodidla. Poutko pro snadné obutí. Dvoubarevná protiskluzová podrážka. Metalický pruh vzadu. Lehké a pružné. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Lakované kotníkové kozačky
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lakované kotníkové kozačky
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lakované kotníkové kozačky příjemně zahřejí a navíc dodají žádoucí styl. Lakovaný svršek. Holeň s kovovými očky a tkaničkami. Vzadu poutko. Na vnitřní straně zip. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dlouhé pyžamové kalhoty, s potiskem v dolní části
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dlouhé pyžamové kalhoty, s potiskem v dolní části
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pyžamové kalhoty se středovým potiskem bodují kytičkovým něžným vzorem. Ženský potisk kytiček na koncích nohavic. Rovný střih nohavic. Pružný potažený pas s kontrastní mašlí na zavázání. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 3 IFTH). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

Nízké kožené tenisky se zipy, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nízké kožené tenisky se zipy, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Módní a pohodlné zároveň, pružné kožené tenisky s postranním zipem se snadno obouvají a kombinují! Svršek se vzorem hadí kůže a hovězina. Kožená stélka. Z pružné komfortní kůže. Na straně zipové zapínání pro snadné obutí, falešné šněrování. Kolem kotníku měkké pěnové vypodložení. Pevný opatek. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Plochá protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Downshifter 12 black/racer blue/laser orange/white Černá 35,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Downshifter 12 black/racer blue/laser orange/white Černá 35,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Stylové tenisky potěší všechny mladé muže, kteří rádi sportují. Tréninkové tenisky upoutají stylovým designem. Modro-černé tenisky doplňuje logo Nike. a>Sportovní tenisky dětské mají lehkou konstrukci, která Vám bude podporou při cvičení. Botasky pro kluky mají svršek z kvalitního textilního materiálu, který zaručuje potřebnou cirkulaci vzduchu.Sportovní botasky s polstrovaným vnitřkem jsou zárukou pohodlí během cvičení a tréninku. Botasky na cvičení díky jemné pěně v mezipodešvi poskytují dobré odpružení. Gumová podrážka značkových tenisek pro kluky má flexi drážky, takže zajistí dobrou trakci i flexibilitu. Značkové tenisky Nike jsou tou správnou volbou pro trénink, různé sporty a cvičení.Detaily produktu:dětské tenisky na cvičenítrendy sportovní designprodyšný svršekvysoká úroveň stabilitypodpora při sportovním výkonupěnová mezipodešev absorbuje nárazypodrážka s flex drážkamilogo na boční straně

Kožené baleríny s květinovou aplikací, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené baleríny s květinovou aplikací, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Baleríny s květinovou aplikací jsou velmi pohodlné a zároveň elegantní! Maximální komfort: přizpůsobené širšímu chodidlu. Lehké a pružné, příjemné na nošení. Kožená stélka pro zdravé pohodlí a pěnové vypodložení, které tlumí došlap chodidla. Ideální výška podpatku. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Protetika Ventra Pink Velikost: 28
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Ventra Pink Velikost: 28
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Protetika Ventra Pink jsou dívčí barefoot celoroční boty z oblíbené hladké kůže. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Ventra Pink jsou z oblíbené hladké kůže ve starorůžové barvě s bílou podrážkou. Boty lze velmi dobře udržovat - hladkou kůži lze snadno otřít. Podšívka je textilní. Mají vyjímatelnou koženou stélku. Podrážka je ohebná všemi směry, gumová, s jemným vzorkem.Péče: Hladkou kůži doporučujeme imregnovat a promazávat balzámem na kůži.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, za patou je podrážka vytažená až přes kožený svršek- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, textilní, přišitý ve spodní části boty, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z hladké kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm 

Pantofle Koťata
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle Koťata
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nejsou roztomilé? Naše pantofle se spícími koťaty nebudete chtít sundat. Vyrobeno ze sametového fleecu s paměťovou stélkou a příjemným odpružením - nádherně lehké a pohodlné. S roztomilým potiskem koťat. Nadýchaný měkký fleece. Paměťová stélka s dobrým odpružením. Protiskluzová podrážka.

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - White Velikost: 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - White Velikost: 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál: Svršek: kůže (nappa) Podšívka: kůže/textil Podešev: TR (EverydayComfort) Stélka: PU recyklát + bavlna (vyjímatelná) Výroba: Slovensko lehce kombinovatelné barefoot boty do přechodného počasívyrobené z prémiové nappa kůžePodešev EverydayComfort ze speciální směsi je ideální volbou pro celodenní pohyb v barefoot botáchnadčasový design a kvalitní ruční výrobapohodlné během celodenního nošenípro udržení vlastností bot doporučujeme pravidelnou impregnaciprošitá podrážka pro delší životnost bot Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

MARLETT postel 180x200 cm, dub lefkas tmavý Z EXPOZICE PRODEJNY, II. jakost
6 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 180x200 Před odebráním je možné si zboží prohlédnout a vyzkoušet. Nemáme originální obaly = je možný pouze osobní odběr. Závady: - levá noha u nižšího čela- čelo u nohou má vryp na spodní straněV ceně postele je rošt. Barva: dub lefkas tmavý Rozměry (šxvxh): 190,5 x 100 x 208,1 cm Materiál: lamino

Pánské polobotky RIEKER 13500-25 hnědá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pánské polobotky RIEKER 13500-25 hnědá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šněrovací pánské polobotky značky RIEKER, které se díky hladkému povrchu skvěle hodí na každodenní nošení. Prošívaný svršek má za patou všitý kousek v jiné barvě, který designově boty doladí. Elegantní a zároveň komfortní kousek má podpatek vysoký cca 2,5 cm. Tyto boty můžeme nosit jak do města, tak do kanceláře. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Vlnka Dětské kožené bačkory s ovčí vlnou Lele - béžová
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dětské kožené bačkory s ovčí vlnou Lele - béžová
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské bačkůrky z velmi jemné, poddajné kůže a vlny jsou hebké zvenku i uvnitř, děti si je tak určitě rychle zamilují. Pevná, přesto však pružná podrážka je ideální pro dny plné hraní a běhání a díky ovčí vlně bude dětem na nohy vždy hezky teplo. Díky gumičce přes nárt drží boty dobře na noze a i malé děti se rychle naučí je sami obouvat a zouvat. Ovčí vlna v těchto bačkorách je pečlivě vyčesaná, aby byla hezky hebká a více nadýchaná. Je navíc zastřižená do jedné délky, aby jednotlivá vlákna mohly plně projevit své funkční vlastnosti. Materiál: ovčí kůže, ovčí vlna, kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zapínáníZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Dětské bačkory Lele

Přírodní voda Řebříček obecný Achillea millefolium 1 l
490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Přírodní voda Řebříček obecný Achillea millefolium 1 l
490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Přírodní voda Řebříček obecný Achillea millefoliumPleťová voda z květů Řebříčku je účinná při hydrataci, regeneraci a rozjasňování pleti. Pleť zároveň zklidňuje a čistí. Působí stahující, vyrovnává tvorbu kožního mazu, čímž bojuje proti vyrážkám a ekzémům. Vodu můžete použít pro všechny typy pleti, má jemnou příjemnou vůni.PoužitíPoužijte naturální vodu jako pleťovou vodu nebo ji přidejte do oblíbené pleťové masky, krému nebo pleťového mléka.