Boční ochranné lišty Honda Jazz 2002-2008
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Honda Jazz 2002-2008
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Honda Jazz.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Prahové lišty Toyota Rav4 2016-2018 (hybrid, matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Toyota Rav4 2016-2018 (hybrid, matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Toyota Rav4 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty VW Transporter T6 2015- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty VW Transporter T6 2015- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahová lišta vozu VW Transporter T6 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Enyaq iV 2021- (tmavá, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Enyaq iV 2021- (tmavá, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Enyaq iV je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy.Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Dora 21
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Mat Velvet 63
23 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Šampon s Rostlinným Kondicionérem 25g - Ylang Ylang
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Koncentrovaný tuhý šampon s exotickou vůní květu Ylang Ylang doplněnou o citrusové tóny je určen pro všechny typy vlasů, zejména však pro světlé vlasy, které při pravidelném používání rozzáří prášek z kurkumy a citrónový esenciální olej. Pro lepší péči je šampon obohacený o přírodní neionickou kondicionační složku. Zabaleno v papírové krabičce z certifikovaného potravinového papíru. Vůňe: Exotická, sladká květinová vůně s citrusovým podtónem.vlasy jsou čisté, lesklé, dobře se rozčesávajíjednoduše se používádobře pění a důkladně čistínezatěžuje vlasy a pokožku hlavymalý, lehký a dobře přenosnýTuhý šampon dokáže plně nahradit klasické tekuté šampony, je šetrnější, neobsahuje propylen glykol, parabeny, lauryl sulfát sodný (SLS), silikony, či umělé vůně a barviva. Šampon neobsahuje ani vodu, a tudíž nepotřebuje chemické konzervanty. Obsahuje přírodní složky, jako jsou květinové a bylinkové hydroláty, bambucké máslo, esenciální oleje, bylinné výtažky. Hlavní složkou šamponu jsou tenzidy derivované z kokosového oleje, které účinně odstraňují nečistoty a mastnotu z vlasů a pokožky hlavy. Nedráždí oči a sliznice, ani nevysušují pokožku na rozdíl od často používaných SLS (lauryl sulfát sodný) nebo SLES (sodium laureth sulfát). Díky nim šampon vytváří bohatou pěnu, a je vhodný pro použití v měkké i tvrdé vodě. Tyto tenzidy jsou biologicky odbouratelné. Šampon je obohacen o přírodní kondicionační složku - inulin, který vyhlazuje a udržuje hydrataci vlasu a vlasové pokožky. Pantenol (B5) – zlepšuje kvalitu vlasů, zvyšuje lesk a snižuje lámavost vlasů. Glycerin, bambucké máslo - hydratují pokožku hlavy, zabraňují jejímu vysušování. Rýžový protein - reparace vlasů, zvětšuje objem, proti elektrizování. Použití: Šampon je na více použití. Stačí ním promnout mokré vlasy, rozpěnit a opláchnout (klasicky, jak jsme zvyklí při mytí vlasů tekutým šamponem). Skladujte na suchém místě, ideálně v mýdelničce. Složení:Sodium Cocoyl Isethionate (jemný tenzid z kokosového oleje), Chamaemelum Nobilis Distillate (heřmánkový hydrolát), Sodium Lauryl Sulfoacetate (jemný tenzid z kokosového oleje), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Canaga odorata Flower Oil (esenciální olej Ylang Ylang), Citrus limonum peel Oil (esenciální olej Citron), Inulin, Panthenol (pantenol), Aqua-Glycerin-Hydrolyzed Silk (tekuté hedvábí), Glycerin, Hydrolyzed Rice protein (hydrolyzovaný rýžový protein), Curcuma Longa Root Powder (prášek z kurkumy), * Linalool, * Farnesol, * Benzylbenzoát, * benzyl-salicylát, * Geraniol, * Limonene* vyskytující se přirozeně v silicích Obsah složek přírodního původu: 100%.NaviaNavia je přírodní kosmetika založená na organických složkách, bez konzervantů a chemických toxinů. Když k tomu připočteme kvalitu, slovenský původ a upřímnost s jakou rodinná firma přistupuje k výrobě a distribuci, nemůže být o jejím úspěchu pochyb. Cílem kosmetiky Navia je vytvářet produkty s jednoduchým složením, ale vysokým obsahem přírodních látek, které přirozeně podporují funkci pokožky. Proto je název „Navia“ odvozen z latinského výrazu „síla přírody“, což vystihuje myšlenku produktů Navia.

KELA Dávkovač mýdla MARTA plast starorůžová
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KELA Dávkovač mýdla MARTA plast starorůžová
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní dávkovač mýdla z kolekce Marta se stane nepostradatelným doplňkem každé toalety nebo koupelny. Vyrobený z kvalitního plastu v decentním růžovém provedení. Díky dávkovači budete mít mýdlo vždy k dispozici tam, kde ho potřebujete.

Svorto Vložky skelet klima komfort
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Svorto Vložky skelet klima komfort
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Extra prodyšné. Pro unavené a bolavé nohy. Extra prodyšné. Pro unavené a bolavé nohy. Základ vložek tvoří tenký plastový výlisek, který podepírá podélnou klenbu. Vložky jsou vhodné i do obuvi s malým vnitřním prostorem. Příčnou klenbu podepírá měkké latexové srdíčko, vyměkčení v patní části vložky tlumí nárazy na patní kost. Vrchní vrstva vložky je z vysoce prodyšné pleteniny umožňující proudění vzduchu uvnitř obuvi. Spodní vrstvu tvoří prodyšná latexová pěna s obsahem aktivního uhlí.

Vlnka Dámské korkové ortopedické nazouváky Linda - Růžová
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské korkové ortopedické nazouváky Linda - Růžová
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nazouváky Linda jsou variantou oblíbených korkových nazouváků. Co lepšího dopřát svým nohám, než pohodlnou a kvalitní obuv?! Ať už korkové nazouváky využijete jako domácí obuv, přezůvky do práce nebo do školy, ale klidně i jako letní vycházkové nazůvky, naše korkáče Linda vám zaručí dobrou a hlavně zdravou oporu chodidla. Dva pásky s přezkou umožní dokonalé přizpůsobení vaší noze a jejich anatomicky tvarovaná stélka podporuje příčnou a podélnou klenbu, ale také správné držení páteře. Podešev těchto nazouváků je protiskluzová. Naše korkové nazouváky jsou vyrobeny z pravé hovězí kůže a přírodního korku.

Vlnka pánské filcové pantofle Černé
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka pánské filcové pantofle Černé
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prvotřídní filcové pantofle jsou ideální volbou domácí obuvi pro celoroční nošení. Jedná se o velmi jednoduchý typ zpracování. Z vnější i vnitřní části jsou pantofle z přírodního prodyšného filcu a tím pádem chodidlo po celou dobu nošení dýchá. Pantofle mají lehce zdvižený klínek, díky kterému se vyhnete bolesti a otoku chodidel. Nová podrážka je vysoce stabilní, pevná a odlehčená. Díky vysoké kvalitě zaručujeme i dlouhou životnost papučí. Protiskluzová podrážka předchází nebezpečí uklouznutí na plovoucí podlaze. Zajisté oceníte, že filcové papuče jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka.

Wojtylko 9S6120V hnědé pánské sandály
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko 9S6120V hnědé pánské sandály
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská letní vycházková obuv s volnou patou se zapínáním přes nárt.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z textilního materiálu a stélkou z pravé přírodní kůžeVáha jednoho páru: 540 gPánské letní sandály.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 11 cmPodpatek: 2 cm

Orava FI-120 AP inhalátor a obličejová sauna
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Orava FI-120 AP inhalátor a obličejová sauna
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Obličejová sauna a inhalátor v jednom. Stačí nabrat vodu, přidat vonné aroma nebo bylinky, zapnout a pak už si jen vychutnávat ozdravnou saunu. Již 10 až 15 minut saunování pomáhá efektivně uvolňovat nosní a čelní dutiny, je prospěšné při léčbě horních cest dýchacích, uvolňuje svaly a zmírňuje bolest. Saunování obličeje zase pokožku efektivně prokrví, hydratuje ji do hloubky a obnoví její svěží vzhled. Důsledně připraví pokožku i na hloubkové čištění a na aplikaci výživných krémů a léčicích emulzí. Balení kromě nástavce na obličejovou saunu obsahuje i samostatný nástavec na nos, a tak je dle potřeby možné nasadit jeden nebo druhý.

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružná kůže s certifikátem LWG bere ohledy na celou naši planetu. Kotníkové kozačky v klasické černé barvě a eco-friendly verzi oceníte pro různé příležitosti. Z kvalitní pravé kůže. Pružné pohodlí. Na každé straně široká pruženka pro snadné obutí. Pevný opatek. Klínová vzorovaná podrážka. Vzadu nahoře poutko. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci. Koženou useň ošetřujte speciálním kartáčkem.

McKinley Fernanda AQX Winter W 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Fernanda AQX Winter W 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S dámskými botami McKinley Fernanda AQX Winter Shoes W projdete chladným obdobím v teple a suchu. Vrchní materiál z olejované kůže a semiše zajišťuje sucho a dobrou cirkulaci vzduchu díky voděodolné a zároveň prodyšné membráně AQUAMAX. Měkká vnitřní podšívka vytváří teplou klima chodidel i na túrách, po zimních sportech a samozřejmě ve volném čase. Materiál: kůže Teplá vnitřní podšívka Memo pěna do bot (vyjímatelná) Membrána Aquamax Vyrobeno v Evropě Hmotnost: 400 g (velikost 38 EUR)

HMS Ortéza na koleno KO1665
508 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HMS Ortéza na koleno KO1665
508 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

HMS KO1665 je ortéza, nebo stabilizátor kolene. Jeho úkolem je zabránit pohybu kolene do stran a dozadu při rekonvalescenci podvrtnutí, nebo jiného úrazu. Ortéza se také používá jako prevence úrazu. Ortéza HMS KO1655 je vyrobena z kombinace neoprenu, polyesteru a nylonu v úpravě airprene. Výsledný materiál je elastický, roztažitelný do všech směrů a pomocí systému suchých zipů je možné stabilizátor nastavit přesně podle Vašich potřeb. Na stranách se nachází ocelové výztuhy, které zamezují pohybu kolene do stran a vzad. V přední části je kapsa na zip, ve které se nachází silikonový kroužek pro stabilizaci čéšky. Kroužek lze snadno vyjmout a záleží pouze na Vás, jak hodně potřebujete koleno stabilizovat.Parametry: Materiál: 65% neopren, 25% airprene, 10% polyester Výhody: Snadné utažení pomocí suchých zipů Boční, ocelové výztuhy Neomezuje pohyb Elastický materiál odvádějící vlhkost Použití: Stabilzace a zpevnění kolene Rekonvalescence po podvrtnutí kolene Při lehké nestabilitě čéšky Upozornění: Certifikáty,normy : Délka (cm)30303131Šíře od stehna (cm)17181920Šíře od lýtka (cm)14151617Roztažnost (cm)3333

MG Full Glue 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy S23, černé
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG Full Glue 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy S23, černé
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Chesterfield postel ZETHOS Dekorhome Modrá
26 503 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Chesterfield postel ZETHOS Dekorhome Modrá
26 503 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Designová postel ZETHOS v art-deco stylu působí honosným dojmem. Hustě polstrované dekorativní prošívání dodává posteli charismatický Chesterfield styl, který je celosvětově oblíbený a známý pro své elegantní charisma. Ve středu postele je předělovací příčka, díky tomu mohou být vloženy dva samostatné rošty. Rošt a matrace nejsou součástí balení!K posteli ZETHOS doporučujeme přikoupit další komponenty ze série.Barva:modrá / stříbrnášedá / stříbrnákrémová / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / kov / MDFRozměry:šířka: 196 cmhloubka: 239 cm výška: 100 cmhloubka pro rošt: 13 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmNosnost:500 kg Dodáváno v demontu.

Demar LUNA 0220 Holínka zateplená zelená 41-42
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Demar LUNA 0220 Holínka zateplená zelená 41-42
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA - spolehlivý a stylový společník pro práci na zahradě a procházky za deštivého počasí. Tyto holínky vás nadchnou svou pohodlností a lehkostí, ať už se vydáváte do práce nebo si užíváte volný čas na venkovních procházkách.Co dělá tyto holínky tak výjimečnými? Materiál z kopolymeru EVA, který slouží jako vynikající izolant, zaručuje, že vaše nohy zůstanou teplé a suché i za chladnějšího a deštivého počasí. Díky tomu jsou holínky Demar LUNA ideálním řešením pro deštivé jarní a podzimní dny, kdy potřebujete spolehlivou ochranu a pohodlí.Holínky jsou nejen pohodlné, ale také extra lehké, což zajišťuje, že nebudou představovat žádnou zátěž pro vaše nohy a umožní vám volně se pohybovat a cítit se pohodlně i po celý den. Při práci na zahradě nebo procházkách v mokré trávě oceníte jejich snadné nošení a skvělou izolaci.Vložka vyrobena ze syntetického materiálu dodává další úroveň komfortu a může být snadno vyjmuta a vyprána při teplotách do 40°C, což zaručuje, že vaše nohy budou vždy čisté a svěží. Zároveň mají holínky možnost být používány i bez vložky, což je skvělá vlastnost pro různé teplotní podmínky a vaše osobní preference.Dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA disponují certifikátem pracovní obuvi - označení CE, což zaručuje jejich kvalitu a bezpečnost. S touto obuví můžete mít jistotu, že jste vybaveny spolehlivými a certifikovanými holinkami, které splňují nejvyšší standardy.Vyberte si barvu, která vám nejvíce vyhovuje - zelená nebo červená - a pořiďte si dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.     EU      Délka vnitřní stélky  36/37 235 mm 37/38 238 mm 38/39 248 mm 39/40 252 mm 40/41 255 mm 41/42 267 mm Váha: 482 g/ pár (včetně vložky) / Velikost 38/39Výška: 295 mm / Velikost 38/39 Dámské pracovní zateplené holínky jsou pohodlné a extra lehké

DUNLOP Dee Holínky černá 40
482 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DUNLOP Dee Holínky černá 40
482 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám inovativní Holínky DUNLOP Dee - nízké, odolné vodě a bez kovových komponentů, které představují novou generaci profesionální obuvi. Tyto holínky nejenže splňují všechny vaše požadavky na kvalitu, ale také vás ohromí svým fantastickým designem.Každý detail těchto holínek byl pečlivě navržen s cílem poskytnout vám dokonalý komfort a ochranu. S krásnou podrážkou představující letící písmeno D a Dunlop logo se stávají Holínky DUNLOP Dee nezaměnitelným a moderním doplňkem.Výška holínky, která činí 27 cm u velikosti 44, je ideální pro každodenní použití a zároveň poskytuje dostatečnou ochranu proti vodě, bahnu a dalším nepříznivým povětrnostním podmínkám. Svršek i podešev vyrobené z kvalitního PVC materiálu zaručují dlouhou životnost a odolnost, což vás uchrání před nepříjemnými překvapeními.Holínky DUNLOP Dee jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají profesionální obuv s minimálním rizikem. Díky své nižší výšce a širokému obvodu je snadné je vyzout a znovu obout, což vám ušetří čas a nepohodlí.Dostupné v elegantních barvách černé nebo tmavě zelené, můžete si vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu a preference. Holínky DUNLOP Dee jsou skvělým spojením praktičnosti, designu a kvality, které ocení každý, kdo potřebuje spolehlivou obuv pro různé pracovní a venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Dee budete vždy krok před ostatními a budete se cítit sebevědomě za každého počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.   Nižší holínky s fantastickým designem

Chlapecké bačkory Superfit Bill 1-000279-8060 Velikost: 34
669 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Chlapecké bačkory Superfit Bill 1-000279-8060 Velikost: 34
669 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské bačkory Superfit Bill 1-000279-8060 v modré barvě s fotbalovými motivy a praktickou bílou podrážkou.Chlapecké bačkory se zapínáním na suchý zip, díky kterému se dají krásně regulovat v oblasti nártu. Jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt. V okolí kotníku je mírné vykrojení a tím bota lépe padne. Dá se říct, že kotník zcela kopíruje a tím se bačkory opravdu pohodlně nosí.I přesto, že se nejedná o barefoot bačkory, jsou velmi poddajné a přizpůsobivé. Podrážka je měkká, v přední části krásně ohebná, s větracími otvory pro lepší prodyšnost. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená, chrání tak proti okopu. - Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: částečně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,5 cm25 - 16,3 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 21,8 cm35 - 22,5 cm36 - 23,0 cm37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm

Zimní boty Superfit Flavia 1-000221-2000 Goretex Velikost: 32
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zimní boty Superfit Flavia 1-000221-2000 Goretex Velikost: 32
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní dívčí zimní boty Superfit Flavia v šedé barvě s hvězdičkami, které mění barvy. Uvnitř teplý kožíšek a Goretex membrána, tkerá zajistí, že nožky budou vždy v suchu, a tedy i v teple. Vhodné ke kalhotám i k sukni do divadla.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.  Sednou na: v menších velikostech na užší až normálně širokou nohu, přibližně od velikosti 30 jsou výrazně širší a vhodné na normální až trochu širší nohy- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: klasický zip na vnitřní straně, poměrně dobře se nazouvají- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaŠířka WMS: M IVVelikost - vnitřní délka:25 - 16,4 cm26 - 17,3 cm27 - 17,9 cm28 - 18,4 cm29 - 19,0 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,8 cm34 - 22,5 cm35 - 22,8 cm

Kožené barefoot capáčky BaBice Růžové BA-057 Velikost: 17
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené barefoot capáčky BaBice Růžové BA-057 Velikost: 17
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Měkké a lehké kožené capáčky s dostatkem místa pro prsty, vhodné také pro nožky s dominantním palcem.Ideální pro nejmenší děti na lezení, obcházení nábytku a první krůčky v domácím prostředí nebo pro větší děti jako přezůvky na doma. Tyto capáčky splňují všechny požadavky na barefoot, čili chození naboso.Místo podrážky je měkká broušená kůže, která působí také protiskluzově.Capáčky jsou především určeny pro použití v interiéru, pokud v nich budou děti lozit venku po hrubém povrchu např. po chodníku, kůže se může poškodit/odřít.Zdravotně nezávadné, mají certifikát  TUV NORD a Oeko-Tex Standard 100.Barva těchto capáčků je krásně růžová, taková princeznovská.Jak vybrat velikost?Při výběru velikosti nezapomeňte připočítat k naměřené hodnotě nadměrek asi 1cm, aby mělo Vaše děťátko dostatek místa pro růst nožičky a capáčky mu nebyly brzy malé. Potřebujete poradit, jak správně změřit nohu? Postup měření a výběru velikosti najdete ZDE.Doporučujeme vybírat velikost podle tabulky níže - rozhodující je délka stélky, ostatní údaje jsou orientační. V tabulce můžete přejít na capáčky konkrétního výrobce, stačí kliknout na oranžový text :-)KOŽENÉ CAPÁČKYKolev & KolevCapiki (Afelo)baBice (16-25 barefoot)věkvelikost botdélka stélkydélka stélkydélka stélky0-6 m16/1711 cm11 cm11,4 cm6-12 m18/1912,8 cm12,5 cm12,5 cm12-18 m20/2113,7 cm14 cm13,6 cm18-24 m22/2314,5 cm15 cm14,8 cm2 - 3 r24/25-16 cm15,8 cm3 - 4 r26/27--17 cm4-5 let28/29--18 cm 30/31--19 cm 32/33--20,5 cm Údržba: Snažte se udržovat capáčky v suchu, neperte je. Při namočení může kůže ztvrdnout a už nebudou tak měkoučké a pohodlné. Povrch můžete otírat vlhkým hadříkem. Nesušte v sušičce ani na radiátoru.Capáčky můžete ošetřovat vazelínou nebo bezbarvou voskovou pastou s obsahem včelího vosku. 

Screen Glass Huawei P20 Lite 1021118
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Screen Glass Huawei P20 Lite 1021118
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Glass pro Huawei P20 Lite Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Huawei P20 Lite Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

AUTHORITY-Arthie white/silver/blaz yellow Bílá 40
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
AUTHORITY-Arthie white/silver/blaz yellow Bílá 40
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

AUTHORITY KIDS-Axl asphalt/primrose/silver Černá 34
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
AUTHORITY KIDS-Axl asphalt/primrose/silver Černá 34
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské botasky, které se i díky zapínání na suchý zip snadno obouvají a zouvají. Tyto šedé tenisky pro děti si vaše ratolesti jistě oblíbí. Mají měkkou vnitřní stélku a kolem kotníku polstrování. Dětské boty jsou lehké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo jiné volnočasové aktivity. Gumová podrážka chrání před uklouznutím díky zesílené protiskluzové části na špičce. Dětské tenisky zaujmou příjemným vzhledem – šedá barva se žlutými detaily je trendy a vhodná pro kluky i holky. Na boku mají reflexní pásek. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky reflexní pásek měkký vnitřek

VANS-MN Filmore HI Vansguard (Suede) black/red plaid Černá 42,5
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-MN Filmore HI Vansguard (Suede) black/red plaid Černá 42,5
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Pánské tenisky Vans v černém provedení se zajímavým designovým prvkem. Károvaný lem v červeno-černé kombinaci jistě upoutá pozornost. Vans botasky mají svršek z kůže, ale zůstaly prodyšné. Materiál prošel voděodpudivou úpravou Vansguard. Vyšší střih značkových tenisek zajistí Vaše nohy v teple i za chladnějších dní. Vans boty mají vázání na klasické šňůrky, které je doplněno o háčky pro jistější zafixování chodidla. Černé tenisky mají klasický bílý proužek na boku a gumovou podrážku se strukturou waffle. Vans tenisky pánské jsou výbornou volbou během chladnějších dnů do města, do práce či pro volný čas. Detaily produktu: černé tenisky kožený svršek vyšší střih červeno-černý károvaný lem pohodlné a prodyšné vázání na šňůrky a háčky voděodpudivá úprava Vansguard gumová podrážka se strukturou waffle

ASICS-Gel-Trabuco 10 mantle green/midnight Zelená 42,5
2 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ASICS-Gel-Trabuco 10 mantle green/midnight Zelená 42,5
2 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké tenisky přitáhnou pozornost zajímavou barevnou kombinací. Svršek běžeckých botek je vyroben z funkční síťoviny, takže je prodyšný a výborně se přizpůsobí chodidlu. Trailové tenisky jsou určeny pro běžce, kteří mají rádi náročnější terén a hledají běžeckou obuv, která výborně tlumí nárazy a má výbornou trakci v kopcích.Botasky na běh mají zpevněnou špičku a patu pro vyšší stupeň ochrany chodidla na nerovném terénu. 3D potisk na bocích podporuje stabilitu chodidla během trailu. Technologií GEL™ zlepšuje absorpci nárazů i tlumení. Vnitřní polstrování se postará o komfort při běhání. Podrážka s technickým dezénem a technologií ASICSGRIP™ je navržena tak, aby poskytovala vynikající trakci na náročném terénu. Tenisky Asics jsou super společníky na běh po nezpevněném terénu, po lese a polních cestách.Detaily produktu:výrazné barvysvršek ze síťoviny pro lepší prodyšnostzpevněná špička i patalehká konstrukceměkké vnitřní polstrovánítechnologie Gel zlepšuje absorpci nárazůpodrážka s technologií ASICSGRIP™vynikající trakcevhodné pro trial a nerovný terén

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/dash grey Bílá 38 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/dash grey Bílá 38 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Tenisky pro dámy upoutají stylovým vzhledem. Trendy tenisky v bílém provedení zdobí po stranách tři pruhy bílé barvy pro monochromatický look. Značkové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají vyšší střih, který zajistí vyšší stupeň stability. Dámské botasky mají klasické šňůrky pro lepší přizpůsobení. Dámské tenisky mají perforovanou špičku pro vyšší úroveň prodyšnosti. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte trendy look. Stylové botasky jsou inspirovány 80. léty 20. století. Značkové botasky jsou skvělými společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Detaily produktu: vzhled inspirovaný 80. léty 20. století vyšší střih lepší stabilita svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šňůrky měkká podšívka gumová podrážka

KAYLAND-Grimpeur AD Ws GTX tourquoise/fuchsia Modrá 40
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KAYLAND-Grimpeur AD Ws GTX tourquoise/fuchsia Modrá 40
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

VANS-UA SK8-Low live at hov black/white Černá 41
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-UA SK8-Low live at hov black/white Černá 41
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-X9000L3 core black/night metallic/pulse blue Černá 42
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-X9000L3 core black/night metallic/pulse blue Černá 42
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

RAVEN XT S1 SRC sandál 45 černá
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN XT S1 SRC sandál 45 černá
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní sandál s kovovou tužinkou. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

RAVEN XT S3 CI SRC kotník 48 černá
883 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN XT S3 CI SRC kotník 48 černá
883 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní zateplená kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

RAVEN XT S3 SRC polobotka 45 černá
772 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN XT S3 SRC polobotka 45 černá
772 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní polobotka s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

RAVEN ESD O1 SRC polobotka 40 bílá
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN ESD O1 SRC polobotka 40 bílá
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pracovní ESD polobotka. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

LYBRA O1 SRC sandál 38 bílá
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
LYBRA O1 SRC sandál 38 bílá
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pracovní sandály bez ocelové tužinky, antistatickou a protiskluzovou PU podrážkou, absorpcí energie v patě a svrškem z mikrovlákna s antibakteriální úpravou SANITIZED.

REGATA MF S3 SRC polobotka 40 černá
1 369 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
REGATA MF S3 SRC polobotka 40 černá
1 369 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní polobotka s kompozitní tužinkou a kevlarovou stélkou odolnou propíchnutí. Podešev - PU/TPU. SRC podešev odolná olejům. Svršek z voděodolné kůže.

Stacker Dexi Omega 3 – 20002 60 kaps.
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Stacker Dexi Omega 3 – 20002 60 kaps.
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dexi Omega 3 - 2000 jsou kapsle se směsí omega/CLA mastných kyselin. V jedné dávce se nachází 2000 mg této efektivní formule, která obsahuje rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a konjugovanou kyselinu linolovou. Jsou vyhledávány lidmi s cílem zvýšit příjem zdravých tuků a podpořit celkové zdraví. Dexi Omega 3 – 2000 - efektivní směs omega mastných kyselin s obsahem EPA, ALA, GLA a CLA Dexi Omega 3 - 2000 nabízí efektivní směs omega/CLA mastných kyselin v zastoupení těch nejznámějších. Jsou ve formě kapslí, které obsahují rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a kyselinu linolovou. Přítomný rybí olej obsahuje kyselinu eikosapentaenovou (EPA), která přispívá ke správné funkci srdce a její příznivý účinek se dostaví při denním příjmu minimálně 250 mg. Dexi Omega 3 - 2000 jsou tak vhodné pro každého, kdo nemá ve stravě dostatek ryb či mořských plodů nebo nepatří k jejich fanouškům. Ve směsi dále najdete také lněný olej s obsahem kyseliny alfa - linoleové (ALA) a pupalkový olej, který obsahuje kyselinu gama linolenovou (GLA). Ty patří k cenným zdrojům nenasycených tuků. Složení uzavírá CLA nebo konjugovaná kyselina linolová, která se řadí mezi polynenasycené omega-6 mastné kyseliny. V dostatečném množství má pozitivní vliv na optimální hladinu cholesterolu v krvi a jejím zdrojem je například hovězí maso. Dexi Omega 3 - 2000 je tak efektivní formule pro lidi, kteří usilují o podporu celkového zdraví. Účinky jednotlivých mastných kyselin se dostaví pouze v případě dodržení doporučeného denního příjmu, s čímž vám tento doplněk může pomoci. Dexi Omega 3 – 2000 a jeho výhody efektivní směs omega/CLA mastných kyselin obsahuje rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a konjugovanou kyselinu linolovou má formu snadno polykatelných kapslí je vhodný pro každého, kdo nemá ve stravě dostatek ryb nebo je nemá v oblibě patří k cenným zdrojům nenasycených tuků přispívá k podpoře celkového zdraví může pomoci s doporučeným denním příjmem mastných kyselin Složení Směs Omega / CLA: Rybí olej (kyselina eikosapentaenová EPA), lněný olej (kyselina alfa-linolenová ALA), pupalkový olej (kyselina gama linolenová GLA), konjugovaná kyselina linolová CLA, želatina, glycerin, čištěná voda, obsahuje rybí složky (sardele, sardinky, makrely). Dávkování Užívejte 2 kapsle po večerním jídle. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 2 kapsle Směs Omega / CLA: - Rybí olej (Kyselina eikosapentaenová EPA) - Lněný olej (Kyselina alfa-linolenová ALA) - Pupalkový olej (Kyselina gama linolenová GLA) - Konjugovaná (Kyselina linolová CLA) 2000 mg Upozornění Toto je potravinový doplněk. Potravinové doplňky by se neměly používat jako náhrada pestré stravy. Tento produkt se má používat ve spojení s pestrou stravou a cvičebním programem, aby se dosáhlo co nejlepších výsledků. Uchovávejte na chladném a suchém místě a uchovávejte mimo dosah dětí. Tento produkt není určen pro osoby mladší 18 let. Účelem tohoto produktu není diagnostikovat, léčit nebo předcházet nemoci. Nikdy nepřekračujte doporučené podávání.

COQUI-Kaja Printed wow/lt. fuchsia Růžová 36
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COQUI-Kaja Printed wow/lt. fuchsia Růžová 36
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW S1P | G1186/43
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW S1P | G1186/43
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

celokožená bezpečnostní polobotka, s ocelovou špicí a planžetou, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 588 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Bezpečnostní obuv ARDON®GANGER S3 | G3363/38
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GANGER S3 | G3363/38
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv se svrškem z broušené hovězinové usně NUBUK a textilie, s hydrofobní úpravou, zpevnění v oblasti špice a paty, pro zvýšený komfort je obuv vybavena vkládací, anatomicky tvarovanou stélkou tlumící nárazy v oblasti paty, podešev je vyrobena z materiálu EVA/guma zaručujícího jak měkký došlap, tak odolnost proti uklouznutí, bezpečnost při práci zajišťuje kompozitní tužinka a ohebná kevlarová stélka proti propichu, materiál: NUBUK - hovězinová useň v síle 1,8 – 2 mm/textilie, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: ANATOMIC FOAM - anatomicky tvarovaná z EVA pěny, podporuje podélnou i příčnou klenbu, tlumí nárazy v oblasti paty, podešev: EVA/guma, lepená technologie, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, tužinka: kompozit 604, planžeta: kevlar, norma: EN 20345:2011, velikosti: 35 - 51, váha: 570 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Taigo 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Taigo 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Kia Ceed 2006-2012 (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Kia Ceed 2006-2012 (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Salomon Pulsar Trail M 46 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Pulsar Trail M 46 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Aby byl každý den Tvůj nejlepší, pánská obuv Salomon Pulsar Trail M obsahuje měkkou a pružnou mezipodešev Energy Foam pro živou odezvu a plynulé, hladké přechody ve spojení s Energy Blade pro pohon. Vyšší mezipodešev přináší větší pohodlí pod nohama. Energy Foam je super pružná a pohodlná směs mezipodešve, která přináší pop a vyhlazuje váš krok Responzivně: Pohon s podporou Energy Blade pro přenos energie, který vás žene vpřed bez obětování rychlosti. Obsahuje měkčí a flexibilnější Energy Blade než Pulsar Pro Grip inspirující důvěru: Super přilnavá guma Contragrip MA a optimalizovaná geometrie výstupků vás udrží stabilních a bezpečných před uklouznutím i při rychlých a drsných jízdách Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Energy Blade Trail running: Energy Blade je lehká TPU deska zabudovaná do mezipodešve. Společné úsilí Energy Blade, pěny mezipodešve a geometrie podrážky aktivují pohon vpřed a zajišťují stabilitu na cestách All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EndoFit™: Vnitřní návlek navržen tak, aby obepínal chodidlo přesně na těch správných místech a poskytoval přesné přizpůsobení Quicklace™: šněrovací systém Drop: 6 mm (špička: 26,6 mm, pata: 32,6 mm) Hmotnost: 280 g

McKinley Montmania AQX M 44 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Montmania AQX M 44 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Když divočina volá, s pánskými turistickými botami McKinley Montmania AQX Adventure Shoes M jste dobře připraven. Nabízejí pohodlí, odolnost a všestrannost díky stélce z paměťové pěny, voděodolnému, ale zároveň prodyšnému svršku ze síťoviny a integrované ochraně paty a prstů na ochranu nohou. Materiál: PU/síťovina, membrána AQUAMAX® Pohodlný střih a nízký tvar EVA stélka Ochrana špičky a paty Vzadu poutka pro snadné obouvání Šněrování Quick-Lace Nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná obuv Vodoodpudivá úprava bez obsahu PFC

Livex 410 černá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Livex 410 černá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Vonný difuzér Flora Collection, Black Rose, 100 ml, 6 x 9,5 cm
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vonný difuzér Flora Collection, Black Rose, 100 ml, 6 x 9,5 cm
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tento elegantní difuzér provoní váš domov příjemnou květinovou vůní s nádechem černé růže. Flakonek je z čirého skla o objemu 100 ml, dekorovaný černým potiskem květin. Součástí krásného dárkového balení je sada 6 ratanových tyčinek, které slouží k uvolnění a regulaci vůně.

Wojtylko 5G4421 modré dětské gumáky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko 5G4421 modré dětské gumáky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá vysoká obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání dovnitř.Váha jednoho páru: 640 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 21 cmPodpatek: 2 cm

Páskové sandály na klínku
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Páskové sandály na klínku
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ženské, aktuální a komfortní, páskové sandály budou tou pravou letní obuví. Překřížené pásky. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Klínový podpatek se vzorovanou protiskluzovou podrážkou. Kolem kotníku vsazený pásek s pruženkou. Nastavitelné pomocí kovové spony. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Postel boxspring GONGGA 180x200cm, světle šedá
23 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel boxspring GONGGA 180x200cm, světle šedá
23 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel boxspring 180x200cm Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: sawana 21 = světle šedá látka Rozměry (šxhxv): 183 x 205 x 105 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška sedu: 50 cm Materiál: - pěna T2542 + bonelové pružiny Vlastnosti postele: - oboustranná matrace - tvrdost matrace H3 - potah matrace je na zip, lze jej prát na 40°C - potah matrace je hypoalergenní Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel COSTANZO 160x200 bez roštu a matrace, bílá/dub kathult/grafit
9 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel COSTANZO 160x200 bez roštu a matrace, bílá/dub kathult/grafit
9 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel s ložnou plochou 160x200 cmBarva: dub kathult/bíláRozměry (šxvxh): 170 x 106 x 206 cm- výška nohou: 35 cm- výška čela: 106 cmMateriál: lamino tloušťky 16 mm s ABS hranamiV ceně postele není rošt ani matrace. Nutno dokoupit.Dodáváno v demontu

Postel 90x200 cm LAVENDER, jasan běloruský, 5 let záruka
3 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel 90x200 cm LAVENDER, jasan běloruský, 5 let záruka
3 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel je nábytek vyrobený v minimalistickém designu v barvě jasan běloruský, doplněna o černé, drobné akcenty. Kombinace těchto dvou kontrastních barev dodá na zajímavosti celkového vzhledu nábytku.Zásuvka zobrazena na doplňkové fotografii není v ceně, tu je možné doobjednat zvlášť viz příslušenství. V ceně postele není matrace ani rošt, vhodný typ matrace a roštu 90x200 cm. Barva: jasan běloruský/černáRozměr (šxvxh): 98 x 45,5 x 204,5 cmVýška čela postele je 90,5 cm.Materiál: laminoDodání v demontuZáruka 5 let.

Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové korálky, originální rostlinný motiv, klínový podpatek - tyto sandály budou vždy skvělou volbou. Na svršku široký pásek s motivem listu zdobený korálky. Pružný pásek kolem kotníku. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka.

SALOMON-Speedcross 6 GTX nautical blue/black/white Modrá 46
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX nautical blue/black/white Modrá 46
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv vyniká moderním designem a svými funkčními vlastnostmi. Model Speedcross má kvalitní membránu Gore-Tex, která zajistí ochranu před deštěm, blátem a vlhkem. Trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny, který je prodyšný a vyrobený iz recyklovaných materiálů. Díky vnitřní stélce Ortholite je tato běžecká obuv extra pohodlná. Vyniká také antibakteriálními vlastnostmi. Polstrovaný límec boty rovněž přispívá k pohodlí.Salomon obuv pánská má konstrukci Sensifit. Ta poskytne přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross jsou šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Salomon pánské disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí výjimečnou návratnost energie. Poskytne také odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip je zárukou přilnavosti na nerovných, měkkých či drsných terénech. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kožené kozačky s plisováním s hřejivou podšívkou
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené kozačky s plisováním s hřejivou podšívkou
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

V klasickém stylu, který nevyjde několik sezón z módy, s jemnou hřejivou podšívkou - polokozačky na malém podpatku elegantně doplní každý Váš outfit. Z kvalitní pravé kůže. Stylový efekt skladů. Hřejivá podšívka ve vzhledu kožešiny. Kožená prodyšná stélka. Na vnitřní straně zip. Pevný opatek. Poutko pro obutí. Protiskluzová podrážka. Nízký podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Baleríny na suchý zip XTI
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Baleríny na suchý zip XTI
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nepostradatelné baleríny v maximálně pohodlné verzi díky svému prodyšnému materiálu a zapínání na suchý zip. Textilní síťovina a vsadky v koženém vzhledu. Kopíruje křivky chodidla. Zapínání na pásek na suchý zip. Vhodné i pro širší chodidla. Protiskluzová vysoká podrážka. Výjimečně lehké a pružné. Poutko. Pásek na suchý zip. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Černé lodičky, kožená stélka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Černé lodičky, kožená stélka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Co je víc ženské než dámské lodičky na podpatku? Do špičky. Stélka z prodyšné kůže. Lze prát v pračce.

JANA Tenisky s tkaničkami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
JANA Tenisky s tkaničkami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlné a originální tenisky s tkaničkami se snadno kombinují. Vhodné pro citlivá chodidla. Lakované vsadky + vsadky se vzorem hadí kůže. Tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Dvoubarevné ažurové tenisky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dvoubarevné ažurové tenisky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Podlehněte kouzlu dvoubarevných tenisek s originálním ažurovým vzorem. Mix hladké kůže a kožené usně. Perforovaný svršek pro prodyšnost chodidel. Ploché tkaničky. Pěnová stélka. Klínová podrážka s kontrastní lemovkou. Pevný opatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

SALEWA-Dropline Leather Shoe M bungee cord/black Šedá 42
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALEWA-Dropline Leather Shoe M bungee cord/black Šedá 42
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salewa. Nízká turistická obuv vyniká svojí funkčností a moderním vzhledem v přírodních barvách. Je extra pohodlná a má všestranné využití, od každodenního nošení až po aktivity pro rychlou turistiku. Svršek bot pro turistiku je vyroben z vysoce kvalitní, měkké a robustní 1,4milimetrové semišové kůže. Je vyztužený PU materiálem pro ochranu proti nárazu a proti poškrábání. Systém 3F s nylonem potaženými Kevlar® vlákny poskytuje dodatečnou podporu a zároveň zajišťuje přesné přizpůsobení a zvýšenou stabilitu. Jazyk outdoorových bot je potažen strečovou síťovinou, která chrání před vniknutím různých úlomků či kamínků. Pánská obuv Salewa má lezecké vázání až na špičku. Obuv do hor využívá mezipodešev EVA, která nabízí optimální tlumení nárazů a poskytuje měkčí přistání, abyste si mohli turistiku užít déle. Samočistící podrážka POMOCA® dobře funguje na různých typech terénů. Nabízí pevnou, spolehlivou přilnavost a dobrou trakci se samočisticími výstupky. Trekkingové boty Salewa jsou správnou volbou pro všechny turisty, kteří milují rychlý pohyb v přírodě. Detaily produktu: nízké turistické boty kvalitní provedení extra pohodlné odolný svršek ze semiše výztuž z PU materiálu pro lepší ochranu kevlarová vlákna poskytnou podporu a přizpůsobení technologie 3F zajistí stabilitu lezecké vázání mezidporážka EVA tlumí podrážka Pomoca poskytne přilnavost a trakci vhodné pro rychlou turistiku i každodenní nošení

Mokasíny na viazanie ZALIYA* veľkosť: 39
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny na viazanie ZALIYA* veľkosť: 39
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mokasíny na viazanie ZALIYA* veľkosť: 39

Prahové lišty Citroen C3 2017-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Citroen C3 2017-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Citroen C3. jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bundgaard Birk TEX Black Velikost: 35
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bundgaard Birk TEX Black Velikost: 35
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční dětské barefoot boty Bundgaard Birk TEX Black. Vyrobené z kombinace kůže a textilních materiálů - prodyšné, díky membráně nepromokavé a maximálně praktické. Ochranná vrstva na špičce proti okopání.Od oblíbeného dánského výrobce Bundgaard, v unisex černé barvě.- Sednou na: užší až normálně široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na dominantní palec- Membrána: funkční tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásky), boty se tak dobře nazouvají i dětem s vyšším nártem- Opatek: zpevněný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, zejména ve směru chůze- Jazyk: je přišitý i po stranách na úroveň horního suchého zipu, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají relativně velký vstupní otvor- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka boty:26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,6 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,2 cm29 - 19,2 cm x 7,3 cm30 - 19,7 cm x 7,3 cm31 - 20,4 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm33 - 21,7 cm x 7,7 cm34 - 22,2 cm x 7,9 cm35 - 22,8 cm x 8,1 cm36 - 23,5 cm x 8,4 cm37 - 24,1 cm x 8,6 cm38 - 24,7 cm x 8,6 cm

Třapatkovka nachová - nať nařezaná - Echinacea purpurea - Herba echinaceae 1000 g
276 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Třapatkovka nachová - nať nařezaná - Echinacea purpurea - Herba echinaceaeSušená nať, tj. listy, stonky a květiny třapatky. Třapatka je velmi atraktivní květina, která potěší nejen lidské oko, ale také užitečný hmyz.Příznivé účinky třapatky:podporuje přirozenou obranyschopnost organismu,přispívá k normální činnosti horních cest dýchacích a celého dýchacího systému,udržuje normální funkci močových cest.PoužitíNařezaný kořen třapatky můžete použít k výrobě odvaru, koupele nebo tinktury.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Viking Cascade Mid GTX 2V Black Velikost: 32
2 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Viking Cascade Mid GTX 2V Black Velikost: 32
2 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Outdoorové dětské boty Viking Cascade Mid GTX 2V Black s Gore-Tex membránou. Model Cascade patří mezi nejodolnější modely od Viking, má trochu pevnější podrážku než Veme a jemnější vzorek než Ask, ale pokud sháníte jedny boty na vše a vaše díte je tak trochu ničitel, tyto budou ty pravé. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: odolná, ohebná v přední části boty, gumové ochranné prvky na špičce a patě, jemný vzorek- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,4 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,4 cm28 - 17,8 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,3 cm x 7,0 cm31 - 20,1 cm x 7,2 cm32 - 20,8 cm x 7,4 cm33 - 21,5 cm x 7,4 cm34 - 22,3 cm x 7,6 cm35 - 23,0 cm x 7,6 cm 

Shock Doctor 822 bandáž se suchým zipem- zápěstí
494 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Shock Doctor 822 bandáž se suchým zipem- zápěstí
494 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ortéza na zápěstí Shock Doctor 824 Wrist 3-Strap Support zmírňuje bolesti spojené se syndromem karpálního tunelu, zmírňuje mírnou hyperextenzi a vykloubená zápěstí. Komprese a stažení ortézy je nastavitelné pomocí tří pásků a vnitřního šněrování. Dlaň je anatomicky tvarovaná pro zachování přirozeného úchopu a minimálního omezení pohybu. Na dlani je navíc použitý komfortní tenký materiál z mikrovláken. Bandáž lze natáhnout přes sportovní rukavice. V takovém případě doporučujeme zakoupit ortézu o číslo větší. Otvor na palec je z pružného Spandexu (elastanu) pro maximální pohodlí, dlouhou životnost a dobrou pohyblivost.• maximální ochrana kloubu LEVEL 3• zmírňuje bolestivost při syndromu karpálního tunelu• specifická pro pravou a levou ruku• anatomicky tvarovaná dlaň pro zachování přirozeného úchopu• lze nosit přes tenké sportovní rukavice • otvor na palec z elastického materiálu

ADIDAS ORIGINALS-Stan Smith core black/core black/cloud white Černá 43 1/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas originals. Tenisky Stan Smith jsou na trhu již 50 let. Jejich úspěch spočívá v nadčasovém a vždy moderním vzhledu. Stylové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, která se velmi dobře přizpůsobí noze. Černé tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Trendy botasky mají klasické vázání, které je garancí fixace chodidla. Značkové tenisky mají perforované postranní strany pro vyšší úroveň ventilace vzduchu. Černé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte perfektní styling. Značkové botasky jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Při výrobě těchto tenisek byly složky či materiály živočišného původu nahrazeny veganskými alternativami. Svršek obsahuje 50% vysoce funkčního recyklovaného materiálu Primegreen. Při výrobě nebyl použit nový polyester. Detaily produktu: moderní vzhled klasický střih svršek ze syntetické kůže klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka recyklovaný materiál Primegreen

MERRELL-Moab 3 GTX black/grey Černá 41,5
2 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MERRELL-Moab 3 GTX black/grey Černá 41,5
2 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pánská outdoorová obuv zaujme skvělou funkčností. Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex zajistí velmi dobrou cirkulaci vzduchu a nepromokavost. Boty do hor poskytují super komfort. Mají odolný svršek ze semiše, který je doplněn síťovinovým materiálem. Síťovina umožní vynikající ventilaci vzduchu. Vyšší kotníkový střih je určen do náročnějších podmínek a poskytne správnou ochranu a stabilitu nohy. Trekingové boty mají zpevněnou patu i špičku. Podrážka Vibram garantuje výbornou trakci a přilnavost. Turistická obuv pro pány má klasické šněrování, díky čemuž se výborně přizpůsobí noze a skvěle fixuje chodidlo. Technologie Kinetic Fit™ pomocí tvarované stélky předchází únavě nohou. Tlumení Merrell Air Cushion dodává stabilitu a absorbuje nárazy. Pánské boty do lesa jsou nejlepšími společníky na trekking, turistické výpravy, kempování a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: Odolný a prodyšný svršek Zpevněná pata a špička Voděodolná membrána GORE-TEX®, výjimečná prodyšnost a voděodolnost 100% recyklované šňůrky Ochranná a oděru odolná pryžová pata a špička 100% recyklovaná prodyšná síťovaná podšívka Odnímatelná tvarovaná vložka Kinetic Fit™ ADVANCED se zesíleným odpružením paty pro střední podporu Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu Směs Super Rebound Compound poskytuje velmi dobré tlumení nárazů Podešev Vibram® TC5+ zajistí výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity. Vyvinuto exkluzivně pro Merrell

Alpine Pro KERINCE modrá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro KERINCE modrá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Outdoorová obuv KERINCE je vyrobena z pevného textilu a syntetiky. Zpevněná patní část a kvalitní podešev dokonale ochrání nohu i v náročném horském terénu. Materiál obuvi je díky membráně PTX nepromokavý a paropropustný a funkční membrána zároveň zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Stélka PEP zabraňuje vzniku zápachu a tvorbě bakterií a podešev je protiskluzová. • Složení materiálu: textilie, syntetika.• materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek syntetika | textiliePEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTX MEMBRANE (BOOTS)PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách. PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.HSSHeel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách. Heel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách.

Merrell J067747 Agility Peak 5 Gtx Tahoe/highrise
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J067747 Agility Peak 5 Gtx Tahoe/highrise
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Agility Peak 5 staví na úspěchu jedné z našich nejoblíbenějších trailových běžeckých bot Merrell a vylepšuje tento již tak úspěšný model. V této nejnovější verzi je Rock plate prodloužena po 3/4 délce mezipodešve, hmotnost je snížena, pata je vytvarována pro větší pohodlí a lepší stabilitu, proti uklouznutí - ať už běžíte naplno nebo trénujete na další závod, Agility Peak 5 budou váš spolehlivý pomocník. GORE-TEX membrána pro pohodlný běh za jakýchkoli povětrnostních podmínek. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• D-kroužek na připevnění návleků• externí výztuha jistí pevné usazení paty• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nevyjímatelná pěnová EVA stélka• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• dvojsměrné pružné drážkování mezipodešve FLEXconnect® zajišťuje lepší kontakt s povrchem• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• vysoce výkonnostní podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE:Gore-Tex, FloatPro®, FLEXconnect®, MegaGrip®, DROP 6.0, STACK 31-25, RECYCLEDHMOTNOST: 600 g

Dětské boty KTR FR2306 khaki black Velikost: 26
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské boty KTR FR2306 khaki black Velikost: 26
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecké kožené celoroční boty KTR s membránou KTR-TEX jsou vhodné do každého počasí. Sednou na normálně široké nožky s normálním nártem. Pevný opatek zabraňuje "šmajdání". Reflexní prvek za patou zvyšuje bezpečí dítěte. Mírná podpora podélné klenby.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: na dva suché zipy, dají se tak přizpůsobit různým výškám nártu- Opatek: pevný - podporuje správné držení těla a brání tzv. šmajdání- Podrážka: celkově pevnější kvůli pevnějšímu svršku, ale ohebná v přední části, lepená- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a botička se díky tomu lépe nazouvá, na nártu není žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, nášlap z kůže, minimální podpora podélné klenbySLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže + textil, podšívka a stélka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetika20 - 13,5 cm21 - 14,2 cm22 - 15,0 cm23 - 15,6 cm24 - 16,1 cm25 - 16,8 cm26 - 17,5 cm27 - 18,4 cm28 - 18,8 cm29 - 19,1 cm30 - 19,9 cm    

ŠEDO-BÍLÁ PÁNSKÁ MIKINA BX5502 Velikost: 3XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ŠEDO-BÍLÁ PÁNSKÁ MIKINA BX5502 Velikost: 3XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí  MLXL2XL3XLCelková délka7071727476Od podpaží k podpaží5153555759Rukáv od krku7778798081Rukáv od podpaží5455565657Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

MODRÁ BOMBER MIKINA SUPERDAY BX5447 Velikost: XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MODRÁ BOMBER MIKINA SUPERDAY BX5447 Velikost: XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707172Od podpaží k podpaží586062Rukáv od krku747879Rukáv od podpaží484848Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ČERNÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5478 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERNÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5478 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

SALOMON-X Ultra 4 Mid GTX kelp/black/safari Hnědá 44
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALOMON-X Ultra 4 Mid GTX kelp/black/safari Hnědá 44
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Trailová obuv pánská je ideální volbou do náročného terénu. Zajistí maximální stabilitu a přilnavost. Má odolný svršek z technické síťoviny, který je prodyšný. Velkou výhodou je nízká hmotnost díky použitým technologiím. Model Salomon X Ultra se tak řadí mezi nejpohodlnější modely trailových bot. Obuv Salomon má vyšší střih. Kotník drží pevně na svém místě a eliminuje se tím riziko poranění nebo podvrtnutí. Díky membráně Gore-Tex jsou boty nepromokavé a poskytnou jistotu suchých nohou i v náročných povětrnostních podmínkách. Technologie SensiFit zajistí, že běžecké boty výborně sedí na noze. Obuv na trail je sice robustní, ale vnitřní stélka Ortholite s antibakteriální úpravou brání pocení a udržuje v botě suché a zdravé prostředí. Zároveň poskytuje vynikající odpružení. Běžecká obuv pánská disponuje technologií Advanced Chassis s mezipodešví z lité pěny EVA. To je zárukou tlumení nárazů a lepšího pocitu při chůzi po ostrých kamíncích. Navíc se zvyšuje stabilita a odpružení i v náročném terénu. Běžecké trailové boty mají pogumovanou špičku pro vyšší ochranu. Látkový pás spojuje jazyk s vrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty. Ochranný pás ve spodní části boty chrání před bahnem a nečistotami. Výhodou je vysoce přilnavá podrážka Contagrip® MA, která je vhodná pro všechny povrchy. Technologie Chevron lugs zlepšuje trakci na měkkém povrchu jako je bláto nebo hlína. Obuv Salomon X Ultra 4 Mid GTX je vhodnou volbou pro náročné běžce a turisty. Detaily produktu: trailová obuv Salomon nízká hmotnost vysoký kotníkový střih poskytne oporu odolný a prodyšný svršek technologie SensiFit zajistí pohodlí, běžecké boty výborně sedí na noze membrána Gore-Tex antibakteriální stélka Ortholite technologie Advanced Chassis s mezipodešví z pěny EVA pomáhá tlumit nárazy pogumovaná špička poskytne ochranu prstem dodatečná ochrana před blátem a nečistotami technologie Chevron lugs zlepšuje trakci na měkkém povrchu vysoce přilnavá podrážka Contagrip® MA vhodná do náročného terénu

HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 castlerock/flame Černá 47 1/3
3 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 castlerock/flame Černá 47 1/3
3 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky Hoka mají sportovní barevný design. Smilujete si je také díky jejich funkčním vlastnostem. Model Speedgoat patří mezi nejoblíbenější modely této běžecké značky. Trailová běžecká obuv je vhodná do drsných a nerovných terénů. S novou mezipodešví, která má extra nízkou hmotnost, Vám poskytne tato stylová běžecká obuv citlivější jízdu než kdykoli předtím. Výhodou je ještě větší trakce. Širší přední část trailových tenisek zajistí běžcům stabilnější jízdu a přizpůsobení se. Pogumovaná špička vpředu ochrání prsty před kamínky. Trailové botasky Hoka mají nový aktualizovaný svršek vyrobený z dynamické síťoviny. Poskytne Vám potřebný komfort a správnou prodyšnost. Pánská obuv na trail má vyztužený jazyk. Tenisky na trail mají šněrovací očka s malou křidélkovitou komponentou, která zajistí jejich bezpečné uchycení. Bonusem je pryžová podrážka Vibram Megagrip. Ta je výjimečně přilnavá v mokrých i suchých podmínkách, což na trialech oceníte. Podrážka Vibram Megagrip má 5 mm "stupňovité" výstupky. Hoka tenisky nabízejí dodatečnou podporu i stabilitu v jednom. Detaily produktu: běžecké tenisky Hoka One One sportovní a moderní design v jednom prodyšný svršek z dynamické síťoviny širší přední část tenisek pogumovaná špička pro ochranu prstů vyztužený jazyk lehká mezipodešev EVA poskytne odpružení a trakci vhodné na drsné terény výjimečná přilnavost na mokrém i suchém povrchu gumová podrážka Vibram Megagrip

Nike Air Zoom Structure
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Air Zoom Structure
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská běžecká obuv Nike Air Zoom Structure 24 W aktivně tlumí každý váš krok měkkou pěnou, takže se vám bude stále pohodlně běžet. Pevná a prodyšná pletenina příjemně obepíná nohu a minimalistický design se hodí pro každou příležitost. Jednotka Zoom Air v přední části nabízí citlivé odpružení. Každý krok pomáhá vytvářet návrat energie, který vás pohání vpřed. Je kombinován s pěnou pro pevný, ale hladký a stabilní pocit, když se vaše noha dotkne země. vyztužená pata a bezešvé krycí vrstvy jsou odolné a pevné mezipodešev z měkké pěny zpříjemňuje a stabilizuje každý došlap vnější texturovaný povrch odlehčuje tlumení a není na něm vidět každý škrábanec pevná gumová podrážka drží na různých typech povrchů výřezy na vzoru podrážky podporují přirozené ohýbání chodidla Hmotnost: 256 g/9,0 oz (dámská velikost 8) Ofset: 7,6 mm (přední část chodidla: 18 mm, pata: 25,6 mm)

Tradigo Giovanni Šedé renovátor na semiš GT Deer Spray 250 ml
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tradigo Giovanni Šedé renovátor na semiš GT Deer Spray 250 ml
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Renovační sprej na kůži typu velur-nubuk. Obnovuje barvu a pružnost materiálu. Před použitím dobře protřepejte a vyzkoušejte barevnou snášenlivost na malém skrytém místě. Nanášejte při pokojové teplotě na čistý a suchý povrch ze vzdálenosti 20 cm a nechte 15 minut zaschnout. Poté krátce překartáčujte. Typ ošetřenívýživa a regenerace (změkčení) oprava barvy Určení obuviSpolečenská obuv Lodičky a balerínky Vycházková obuv

Zdravotní pantofle Superfit 1-800111-8420 Velikost: 36
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 1-800111-8420 Velikost: 36
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Korkové zdravotní sandále Superfit s tvarovanou stélkou v šedé barvě s oblíbeným motivem dinosaurů.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Postel HEKLA, 90x200, masiv borovice/moření dub
8 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel HEKLA, 90x200, masiv borovice/moření dub
8 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: dub Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 98,5 x 208,5 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 73 cm Výška čela u nohou: 53,5 cmVýška montování roštu: 29 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38,5 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel GAMBIAN s přistýlkou, 90x200, masiv borovice/moření ořech
10 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel GAMBIAN s přistýlkou, 90x200, masiv borovice/moření ořech
10 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele nejsou rošty ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Postel: Rozměry (šířka x délka): 100 x 209,5 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 70 cm Výška čela u nohou: 70 cmVýška montování roštu: 35 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 32 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 43 cm Rozměr nohy postele: 5x10 cm Přistýlka: Rozměry (šířka x délka): 100 x 199 cm Ložná plocha: 90 x 190 cm Výška čela za hlavou: 17 cm Výška čela u nohou: 17 cmVýška montování roštu: 8 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 6 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 18 cm Rozměr nohy postele: 5x10 cmMaximální výška s roštem a matrací: 22 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Bačkory s tichým došlapem
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bačkory s tichým došlapem
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bačkory v plstěném vzhledu zaručí tichý došlap. Lehoučké, diskrétní, nezanechávají žádné stopy na podlaze. Vhodné na všechny druhy podlah. Lehké, hřejivé a velmi pohodlné. Vyrobeno ve Francii.

Tenisky se zlatými detaily, třpytivý efekt
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky se zlatými detaily, třpytivý efekt
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky se zlatými detaily a třpytivým efektem nelze přehlédnout. Svršek, jazyk a vsadka na patě se třpytivým stříbrným efektem. Kožená stélka. Ploché třpytivé tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Na vnější straně zlatá nášivka. Pěnové (zlaté) vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Lehké na nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky ze 2 materiálů
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky ze 2 materiálů
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

V lesklém vzhledu se vzorem krokodýlí kůže v kombinaci s bílou barvou: originální tenisky budou nepřehlédnutelným detailem každého outfitu. Z kvalitní pravé kůže. Zipové zapínání na vnější straně. Pevné šněrování. Měkká stélka pro podporu nožní klenby. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené ažurové baleríny
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené ažurové baleríny
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené baleríny na klínovém podpatku vynikají krásným ažurovým vzorem. Z kvalitní pravé kůže. Kulatá špička, opatek a lemovka z hladké kůže. Pěnová stélka. Pevný opatek. V módním střihu. Na podpatku. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály "kristusky" se štrasem, karamelové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály "kristusky" se štrasem, karamelové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto sandály "kristusky" mají koženou stélku a cvočkové detaily! Jemné na dotek, aspekt semiše. Kožená stélka. Multi pásky se štrasovými cvočky. Šňůrky tón v tónu. Pevný opatek na zip. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Appeal 4.0 - Brilliant View
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Appeal 4.0 - Brilliant View
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky Skechers Flex Appeal 4.0 - Brilliant View kopírují křivky chodidla a snadno se přizpůsobí. Tenisky s tkaničkami Flex Appeal 4.0 - Brilliant View. 100% veganské složení. Tkaničky pro optimální nastavení. Svršek z prodyšné síťoviny se zlatými detaily. Pohodlná stélka Flex Lite tlumící nárazy při došlapu. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

V nadčasovém vzhledu, jsou tu tenisky sneakers, které jsou oblíbené každou generací. Perfektní pro volnočasové aktivity i do města, tenisky Teddy Smith budou vždy bezchybné. Tenisky Teddy Smith, model 71859. Vzorovaná protiskluzová podrážka v trojbarevném designu. Tlumí náraz při došlapu, komfortní. Tkaničky. Potisk loga na jazyku a na vnější straně. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové ponožkové kozačky do špičky, na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové ponožkové kozačky do špičky, na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pokud sledujete módní trendy, pak Vám jistě neunikly ponožkové kozačky, které jsou aktuálním módním hitem. My Vám je přinášíme v kotníkové verzi do špičky a na úzkém podpatku, díky kterému hravě zeštíhlí postavu. Prodyšná kožená stélka. Úzký potažený podpatek. Do špičky.

WOJTYLKO-Penar black Černá 36
430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
WOJTYLKO-Penar black Černá 36
430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky Wojtylko. Dětské sněhule s potiskem jsou svým designem vhodné spíše pro kluky. Jejich hlavní výhodou je spodní část svršku, která je integrována s podrážkou, a tak voděodolná až po šití. Brání vniknutí vlhkosti, což je během chození ve sněhu výhodou. Další výhodou dětských zimních bot je jejich hřejivý vnitřek z umělé kožešiny, který zajistí tepelný komfort v chladných dnech. Sněhule pro kluky se snadno obouvají i zouvají. Suchý zip v oblasti kotníku umožňuje jejich dodatečné přizpůsobení a lepší přiléhání. Dětská zimní obuv se snadno obouvá a zouvá. V horní části se nachází elastická šňůrka se stoperem. Dětské holínky tak umíte utáhnout a zabránit vniknutí nečistot či sněhu dovnitř. Zimní kozačky pro děti mají členitou a protiskluzovou podrážku, která zajistí stabilní krok i na mokrém či zasněženém povrchu. Výhodou sněhulí jsou také reflexní prvky, díky kterým budou děti viditelné i ve zhoršených podmínkách. Detaily produktu: dětské sněhule vysoký střih potisk s motivem vesmíru spodní část svršku je voděodolná hřejivý vnitřek s umělou kožešinou jednoduché obouvání a zouvání suchý zip pro dodatečné nastavení vrchní šňůrka ke stažení reflexní prvky členitá protiskluzová podrážka Velikostní tabulka: Velikost 31 32 33 34 35 36 Délka vnitřní stélky v cm 18,5 19 19,5 20 20,5 21

Coqui Flexi black army green pánské plážovky
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Coqui Flexi black army green pánské plážovky
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Lehké provedení celý pár = 470 gPlážové nazouváky značky Coqui.Barva: ČernáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Sléz maurský - květ nařezaný - Malva mauritiana - Flos malvae mauritaniae 250 g
645 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sléz maurský - květ nařezaný - Malva mauritiana - Flos malvae mauritaniaeSušený, nařezaný květ slézu maurského. Je to léčivá bylina, kterou lze nalézt i v našich končinách, zejména v teplejších oblastech. Sléz je častou součástí různých bylinkových směsí, někdy se také nakládá do oleje, octa či alkoholu.Květy slézu maurského obsahují slizovité polysacharidy-galakturonorhamnany a arabinogalaktany, flavonoidy, taniny, flavonoidové sírany, třísloviny, anthokyany.Příznivé vlastnosti květin slézu maurského:protizánětlivé účinky - sléz obsahuje složky, jako jsou flavonoidy a taniny, které mají protizánětlivé vlastnosti, tyto látky pomáhají zmírnit zánětlivé stavy v těle a zmírnit příznaky onemocnění spojených se zánětem,léčba kašle a onemocnění dýchacích cest - sléz má dlouhou historii používání při léčbě kašle, nachlazení a jiných onemocnění dýchacích cest. Jeho slizy mají uklidňující účinky na podrážděné hrdlo a dýchací cesty a mohou pomoci zmírnit kašel a uvolnit hlen,léčba trávicích potíží- tradičně se používá také k léčbě trávicích problémů, jako jsou zažívací potíže, zácpa a gastritida. Jeho slizy mají ochranné účinky na žaludeční sliznici a mohou pomoci zmírnit podráždění a zlepšit trávení,léčba kožních problémů - má uklidňující účinky na kůži a může být použit k léčbě různých kožních problémů, jako jsou popáleniny, podráždění, vyrážky a ekzémy. Jeho slizy tvoří ochranný film na povrchu pokožky, který pomáhá zmírnit svědění a podporuje hojení,antioxidant- obsahuje antioxidanty, jako jsou vitamin C a flavonoidy, které pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, pomáhají chránit organismus před chronickými chorobami a procesy stárnutí.PoužitíKvěty slézu můžete použít k přípravě nálevu, macerátu, koupele, tinktury, mastí nebo jako kloktadlo.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Manšestrové polobotky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Manšestrové polobotky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální obuv na přechodné období ze širokého manšestru s módní elastickou vsadkou a pohodlnou klínovou podrážkou. Měkce tlumí došlap. Podpatek cca 3 cm.

CXS Bederní pás
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CXS Bederní pás
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hledáte efektivní způsob, jak podpořit vaše záda a minimalizovat bolesti a napětí v dolní části trupu? Naše bederní pásy jsou tím pravým řešením pro vás!Podpora Zad a Trupu: Navrženy tak, aby rovnoměrně stlačovaly spodní polovinu trupu, naše bederní pásy poskytují účinnou podporu zad a snižují nepříjemné pocity bolesti a napětí.Zvýšená Teplota a Pohodlí: Díky zvýšení teploty v oblasti břicha a beder pomáhají naše pásy udržovat tuto oblast teplou, což může přispět k uvolnění svalů a zlepšení pohody. Přitom jsou navrženy tak, aby byly pohodlné a lehké, ať už při sportu, práci nebo jiných aktivitách.Všestranné Využití: Naše bederní pásy jsou ideální pro sportovce, pracující jedince i každodenní aktivní lidi. Díky pružným tkaninám pevně drží na zádech a poskytují stabilní podporu bez omezení pohybu.Objednejte Nyní: Přidejte náš bederní pás do své výbavy a začněte si užívat pohodlí, podporu a efektivitu při vašich aktivitách.Materiál: 60% neopren, 20% nylon, 15% polyester, 5% polyethylen Bederní pásy jsou ideální pro sportovce, pracující jedince i každodenní aktivní lidi. Díky pružným tkaninám pevně drží na zádech a poskytují stabilní podporu bez omezení pohybu

HOFI Glass Pro Full Screen ochranné sklo na iPhone 13 Pro Max, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Křišťálově čisté tvrzené sklo, které dokonale odráží zobrazované barvy a neovlivňuje citlivost na dotek. Sklo je vyrobeno z lehkého a frézovaného skla o tloušťce 0,3 mm. Má povrchovou tvrdost 9H, díky čemuž je mimořádně odolné vůči poškrábání. Sklo je navíc pokryto oleofobním povlakem, který minimalizuje otisky prstů nebo jiné nečistoty.Ochranné sklo HOFI Glass Pro dokonale ochrání displej při každodenních nástrahách.Vlastnosti:• Tvrdost 9H• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Frézované 2,5D hrany• Dodatečná olefobní vrstva• Dokonalá transparentnost• Nemá vliv na funkčnost dotyku• Obsah balení: sklo, instalační sadaNávod k instalaci:Důkladně očistěte a odmastěte povrch obrazovky, poté ji pomocí suchého hadříku vyleštěte. Nainstalujte sklo co nejpřesněji. Zbavte se vzduchových bublin. Udělejte to tak, aby vrstva lepidla přilnula k obrazovce co nejtěsněji.

Dámská kotníková obuv RIEKER 72612-00 černá W2
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER 72612-00 černá W2
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Krásný kotník v klasické barvě udělá radost všem ženám i slečnám. Elegantnost podtrhne jednoduchý svršek s kamínky kolem šněrování, logo firmy RIEKER na patě a kontrastním šití podešve. Pro snadné obutí a přizpůsobení k noze je zde šněrování. Teplá podšívka se postará o pocit tepla v chladných dnech a měkká stélka o pohodlí na každém kroku. K těmto skvostným botám si můžete vzít koženou bundičku a koženkový batůžek z naší široké nabídky. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámské sandály RIEKER 69289-00 černá S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské sandály RIEKER 69289-00 černá S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto černé sandály Rieker zaujmou klasickým designem a vysokou úrovní pohodlí díky měkké stélce a flexibilní podešvi. Svršek je designově poskládaný a vytváří dokonalý moderní celek složením pevných a pružných pásků. Model zajišťuje dodatečnou volnost pohybu pro chodidlo svojí šířkou vhodnou pro široké chodilo. Léto v pohodlí ve stylovém provedení zajistí tyto sandály RIEKER. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. EXTRA WIDE – obuv s tímto označením má stélku boty určenou pro široké chodidlo.