Canis (CXS) Treková obuv JAVA - 38
1 005 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Canis (CXS) Treková obuv JAVA - 38
1 005 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Treková obuv JAVA - 38 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 4 dny.

Boční ochranné lišty Suzuki SX4 S-Cross 2013-2021
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Boční ochranné lišty Suzuki SX4 S-Cross 2013-2021
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Suzuki SX4 S-Cross.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Kia Sportage 2016-2018 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Kia Sportage 2016-2018 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Kia Sportage je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Nissan X-Trail 2017-2022 (tmavá, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Nissan X-Trail 2017-2022 (tmavá, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Nissan X-Trail je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Audi A5 2007-2016 (Sportback, carbon)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A5 2007-2016 (Sportback, carbon)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A5 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Manželská postel DOLCE BOXSPRINGS 180 cm (ekokůže soft 033)
17 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
ELTAP Manželská postel DOLCE BOXSPRINGS 180 cm (ekokůže soft 033)
17 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele, včetně dvou úložných prostorů na lůžkoviny. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)Pružiny Bonell2x velký úložný prostor (otevírací)Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněRozměry postele : 180x200cmVýška spaní = 60cm, výška čela = 126cm, délka postele = 200cm, topper = 4cmBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: ekokůže soft 033 béžováNa čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Energetics Ridgerunner 7 AQB Kids 37 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Energetics Ridgerunner 7 AQB Kids 37 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

S robustní trailovou běžeckou botou Ridgerunner 7 AQB Kids od Energetics mohou děti milující přírodu zvládnout každé dobrodružství v přírodě. Prodyšný svršek ze syntetické síťoviny je vybaven membránou AQUABASE, která udržuje dětské nohy v suchu za každého počasí. Jednoduché šněrování, které lze ovládat jednou rukou, usnadňuje obouvání, zatímco profilovaná podrážka z materiálu TPR nabízí vynikající přilnavost v jakémkoli terénu. Materiál: síťovina / PU / EVA / TPR Stélka: EVA pěna Tlumení: EVA Systém rychlého šněrování

Roxy Cordoba 37 EUR
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Roxy Cordoba 37 EUR
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámské boty Roxy Cordoba. materiál: textilie vnitřní stélka z paměťové pěny na jedné straně bot všitá guma pro snadné nazouvání po obvodu podrážky a na špičce bot lněné vlákno díky použitému materiálu jsou boty dobře odvětrané a zajišťují tak potřebný komfort gumová podrážka

Magnetický náramek s růžovými a bílými kamínky - SJH 639
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
Magnetický náramek s růžovými a bílými kamínky - SJH 639
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Tento krásný náramek ve stříbrné barvě s malými růžovými a bílými kamínky vytváří elegantní harmonii. Magnetoterapie pozitivně ovlivňuje proudění energie Vaším tělem, zmírní otoky, záněty, může ulevit od bolesti. Magnety urychlují látkovou výměnu a odplavování zplodin metabolismu, hojení a podporují imunitní systém. Magnetoterapie je jednou z nejstarších forem fyzikální terapie. Jedná se o neinvazivní léčbu, na kterou nevzniká návyk. Působením pulzního magnetického pole dochází k ovlivňování tkání lidského těla na buněčné úrovni, což vede k potlačení, případně úplnému odstranění některých zdravotních potíží, očistě organismu a regeneraci buněk. Náramek pozitivně ovlivňuje:krevní oběhpřispívají ke stabilizaci krevního tlakuzvyšují okysličení krvesnižují únavutlumí bolesti v oblasti zápěstí (artróza, artritida, syndrom karpálního tunelu)zabraňují tvorbě krevních sraženinNáramek obsahuje 10 magnetů. Zapínání je na bezpečný zacvakávací patent.  Je zabalen v dárkové dřevěné krabičce. Není vhodný pro těhotné ženy a osoby s kardiostimulátorem.

Hugo Frosch Termofor Classic s pleteným obalem pastelově modrý 1,8 l
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Tradiční termofor vyrobený z pevného a kvalitního plastu. Láhev je zabalena do pleteného obalu v pastelově modré barvě. V elegantním úpletu se vzorem přesvědčuje tento vysoce kvalitní dárce tepla o tom, že i chladné dny mohou být v jeho společnosti příjemné.Použijte láhev k vyhřátí dětské postýlky nebo kočárku před spaním. Teplo z termoforu uvolňuje namožené svaly a pomáhá při bolesti kloubů. Lze ho přikládat na bolavé břicho při potížích s nadýmáním. Po procházce v chladném počasí zahřeje studené nohy a ruce. Je to skvělý pomocník při cestování – do auta, pod stan, na hory… Termofory Hugo Frosch Classic jsou vyrobené z kvalitního termoplastu a neobsahují ftaláty. Poddajný gumový materiál je odolný vůči prasknutí. Po naplnění teplou vodou stačí ohřívací láhev uzavřít bezpečnostním uzávěrem – teplá voda zůstává uvnitř aniž by hrozilo její vylití. Vlastnosti a parametry: vyrobeno z kvalitního termoplastu, neobsahuje škodlivé ftaláty bezpečnostní uzávěr proti úniku vody testováno proti prasknutí či vytečení vody vyrobeno v Německu monitorováno organizací TÜV Süd (organizace pro nezávislé testování)CE - vyhovuje směrnici o zdravotnických prostředcích 93/42 Třída 1 EWG - testování kvality termoforů

Pánská obuv pro volný čas
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Pánská obuv pro volný čas
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv pro volný čas  světle šedé provedení šněrování

Donner Tray Dezinfekční stojan s odkapem černý
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Donner Tray Dezinfekční stojan s odkapem černý
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Stojan je určený pro dávkovače gelové a tekuté dezinfekce Donner. Po vyvrtání nových otvorů však může posloužit i jako univerzální stojan pro jakýkoliv dávkovač dezinfekce.Díky odkapu je podlaha pod dávkovačem vždy suchá a čistá. Čistý a elegantní vzhled stojanu je ideální do reprezentativních prostor. Díky dostatečně těžké základně a kovovému provedení je stojan na dávkovač velmi stabilní a odolný. K dispozici v černé a bílém barevném provedení. EAN: 8596220010582

Ardon Trekové sandály SPRING - Khaki | 43
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ardon Trekové sandály SPRING - Khaki | 43
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Trekové sandály SPRING - Khaki | 43 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

FootBalance QuickFit Orange oranžová
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
FootBalance QuickFit Orange oranžová
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ideální volba pro úzká chodidla s nízkou klenbou. Stélka je úzká a je vhodná jak pro volný čas, tak pro sport. Tepelné vytvarování vložky provedete lehce sami doma. Ve fotogalerii naleznete návod jak zjistit jaká vložka QuickFit je pro vás nejvhodnější. Zůstaňte v pohodlí i při pohybu. Komfortní a dobře padnoucí obuv zvyšuje zážitek z pohybu a činí sportování příjemnější. Patentovaná balanční destička FootBalance pomáhá udržovat svaly a klenbu nohou aktivní a zpevněnou. Když se nemusíte starat o nohy, můžete se zaměřit na okamžik - dosáhnete svého cíle. Absorpce nárazů vede ke snížení úrazů s ním souvisejících. Studie ukázaly, že zlepšení celkového vyrovnání těla pomáhá zlepšit biomechanickou účinnost a snížit výskyt únavových zranění. Patentovaná balanční destička poskytuje na míru tvarovatelnou dynamickou podporu klenby, snižuje rotaci kotníku, čímž pomáhá předcházet jeho vyosení a udržuje neutrální postoj při aktivování svalů nohou. Antibakteriální povrch pro maximální hygienu.Technologie samotvarování umožňuje zákazníkům uzpůsobit si tyto inovativní vložky jednou ze dvou metod: nošením nebo zahřívaným tvarováním (v troubě). Vložky QuickFit jsou perfektní pro volnočasové aktivity a jednoduchá cvičení.

Craft ADV Nordic Speed 2
2 691 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Craft ADV Nordic Speed 2
2 691 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Nejčastější požadavek při výběru nových běžeckých bot? Chci pohodlnou botu, ve které mohu běhat všude! A přesně za tímto účelem jsme navrhli univerzálku NORDIC SPEED, která si hravě poradí s běháním v terénu a zároveň je plně využitelná na silnici a tvrdém povrchu obecně. Jemný vzorek podešve je vyroben z gumy s vysokou přilnavostí. Tato kombinace je osvědčeným receptem na špičkový poměr mezi přilnavostí a odolností. V NORDIC SPEED tak můžete běhat doslova všude bez jakýchkoliv omezení.Tlumící vrstva je dostatečně komfortní, aby zvládla i delší úseky po asfaltu. Mohutnost tlumení ale není tak velká, abyste ztráceli stabilitu při běhu po nezpevněných cestách a lesních pěšinách.Svršek má střední šířku a je vyroben z jemné a zároveň pevné tkaniny doplněné o nepostradatelné pogumování, které chrání vaše chodidlo i botu samotnou před kameny, kořeny a dalšími nástrahami trailu.Klíčovým prvkem, který posouvá komfort, stabilitu a všestrannost NORDIC SPEED na ještě vyšší úroveň, je stabilizace chodidla uvnitř boty pomocí kevlarem vyztužených vláken. Tato vlákna propojují tlumicí vrstvu s tkaničkami. Jakmile si botu obujete a utáhnete, tak se vytvoří dokonalá “síť”, která efektivně drží nohu pevně uvnitř boty. Přitom nikde netlačí, nepřekáží a adaptuje se na libovolný tvar chodidla.,

Dámské kozačky
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dámské kozačky
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámské kozačky na podpadku černé barvy. na boku zip jaro - podzim

ELTAP Čalouněná postel ALICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Soft 33
19 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel ALICE bude krásným a pohodlným doplňkem do moderní ložnice. Postel je zdobena prošíváním. Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Nike Air Zoom Pegasus
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Nike Air Zoom Pegasus
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámská silniční běžecká obuv Nike Air Zoom Pegasus 39 W. Běh je váš každodenní rituál, přičemž každý krok vás přivede blíže k vašemu osobnímu cíli. Nechte Nike Air Zoom Pegasus 39 pomoci vám vystoupit do nových výšin – ať už trénujete nebo běháváte – díky svému intuitivnímu designu. Lehčí svršek než Pegasus 38 a ideální pro nošení v každém ročním období má podpůrný pocit, který pomáhá udržet vaše nohy v bezpečí, zatímco odpružení pod nohama a dvě jednotky Zoom Air vám dodají extra efektivní krok. Úplné pohodlí: Extra polstrování na jazyku a límci pomáhá udržet vaše nohy v pohodlí. Na vrchní část jsme také umístili upravenou síťovinu, která je pevnější a pružnější než běžná síťovina pro lehkou prodyšnost Podpora: Technologie Flywire je integrována s částí uprostřed chodidla pro úplnou podporu, která pomáhá udržet vaše nohy v komfortu Technologie Nike React: lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu. Spárovali jsme to s jednotkou Zoom Air v přední části chodidla a na patě pro pocit energie Hladké přechody: Tvar paty je navržen tak, aby optimalizoval přistání a pomáhá vám snadno přejít z paty na špičku. Spárovali jsme ho s hustou pěnou pro citlivou jízdu Jazyk je oddělen od svršku a poskytuje prostor pro různé tvary chodidel Podešev inspirovaná vaflemi vám poskytne vynikající trakci Drážky na pryžové podrážce umožňují přirozený pohyb

Boxpringová postel RIANA KOMFORT Tempo Kondela 120 x 200 cm
14 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Boxpringová postel RIANA KOMFORT Tempo Kondela 120 x 200 cm
14 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Stylová a jedinečná boxpringová postel RIANA KOMFORT se postará o Vaše maximální pohodlí. V jejím designu je dokonole zobrazená dominance, čistota a harmonie. Postel RIANA KOMFORT je čalouněná látkou Colet v barevném provedení: mentolová. Konstrukce postele je dřevěná, pevná a zaručuje nosnost na jedno lůžko až 120 kg. Její vysoké čelo s dekorativním prošíváním dodává posteli nádech elegance. Spodní část je dřevěná, čalouná látkou a nahrazuje tak klasický lamelový rošt. Má úložný prostor, ke kterému se dostanete vyklopením vrchní části zpředu. Postel nabízíme ve dvou velikostních variantách: 120x200 cm a 140x200 cm. Postel je dodávána s matracemi, které obsahují kvalitní jádro z bonelových pružin. Výběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Barva:mentolováMateriál:dřevo / látka Colet 83Rozměry pro lůžko 120x200 cm:Šířka: 120 cmHloubka: 200 cmVýška: 85 cmRozměry pro lůžko 140x200 cm:Šířka: 140 cmHloubka: 200 cmVýška: 85 cmVýška lůžka: 41 cmNosnost na jedno lůžko: 120 kgHmotnost:82,4 / 89,7 kgDodáváno v demontu.

DUNLOP UNIVERSAL Holínky 45
603 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
DUNLOP UNIVERSAL Holínky 45
603 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Představujeme vám profesionální holínky DUNLOP Universal, které jsou skutečně univerzální volbou pro vaše každodenní aktivity. Tyto vysoké holinky nejenže nabízejí ochranu proti vodě, ale také jsou odolné vůči kyselinám, zásadám a dezinfekčním prostředkům, což zajišťuje spolehlivost i v náročných prostředích.Svršek těchto holínek je vyroben z kvalitního a odolného PVC materiálu, který je odolný proti vodě. Vaše nohy tak zůstanou suché a chráněné před vlhkem i za nepříznivého počasí. Bezpečnost a komfort jsou na prvním místě, a proto jsou holínky DUNLOP Universal vybaveny rovněž PVC podešví, která zajišťuje spolehlivý odpor vůči vodě a dalším nečistotám.Díky své bezkovové konstrukci jsou tyto holínky praktické a vhodné pro každodenní použití. Nemusíte se starat o nepříjemné zpoždění na bezpečnostních kontrolách, protože tyto holinky jsou bezpečné a snadno se obouvají. Jsou perfektní volbou pro práci i venkovní aktivity, ať už jste na zahradě, farmě nebo jen procházíte po městě.Holínky DUNLOP Universal jsou navrženy s ohledem na vaši ochranu při minimálním riziku. Jsou však dostatečně robustní, aby obstály v náročných situacích a poskytly vám bezpečnost a jistotu.Nezáleží na tom, zda jste na venkovním výletě, nebo hledáte spolehlivou obuv pro každodenní práci, holínky DUNLOP Universal jsou tady, aby vás provázely každým krokem. Vyberte si kvalitní, odolné a praktické holínky, které budou chránit vaše nohy a poskytnou vám pocit bezpečí a spolehlivosti.Využijte profesionálních holínek DUNLOP Universal a užijte si každou venkovní aktivitu s jistotou a pohodlím. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Praktické holínky odolné nízkým koncentracím chemikálií

Bundgaard Petit Strap Army 608 Velikost: 23
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Bundgaard Petit Strap Army 608 Velikost: 23
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dětské celoroční boty Bundgaard Petit vyznačující se svým jednoduchým designem. Vyrobené z kůže a podrážky z přírodní gumy.Barevné provedení Army - kůže v khaki odstínu.- Sednou na: úzké až normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby. Zipy jsou na konci vícekrát prošité, je tedy možné poslední centimetr zipu odstřihnout, aby nebyl moc dlouhý ani při velmi hubených nožkách, kde musí být hodně stažené.- Opatek: lehce zpěvněný- Podrážka: velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, je na něm přišité poutko držící velcro pásek - pro snadnější obouvání- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z 1mm pěny, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikosti. Pod stélkou je textilní vrstva pro měkčí došlap, tato vrstva již nelze vyjmout.SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika  VelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,0 cm5,6 cm2012,5 cm5,7 cm2113,1 cm5,8 cm2213,6 cm6,0 cm2314,2 cm6,1 cm2415,0 cm6,3 cm2515,6 cm6,5 cm2616,2 cm6,6 cm27 17,2 cm6,7 cm

Dětské boty Primigi 2887533 Gore-Tex Velikost: 39
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dětské boty Primigi 2887533 Gore-Tex Velikost: 39
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Celoroční dívčí boty Primigi 2887533. Měkká kůže v šedé barvě, s růžovými detaily a praktickou šedou podrážkou. GoreTEX membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Ochranná vrstva na špičce proti okopání.Tyto kvalitní boty od italského výrobce Primigi jsou opravdu lehké a pohodlné, mají výborně ohebnou podrážku, která absorbuje otřesy společně se vzduchovou komorou "ABSORBER SHOCK" zabudovanou v podešvi pod patou.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na suchý zip (velcro pásek), ve spodní části gumička imitující tkaničky- Opatek: zpevněný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), gumové ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní ze silnějšího filcu dobře izolujícího od zeměSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 16,0 cm - 6,6 cm 26 - 16,5 cm - 6,8 cm27 - 17,0 cm x 7,0 cm28 - 17,5 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,3 cm x 7,4 cm31 - 20,2 cm x 7,6 cm32 - 20,8 cm x 7,8 cm33 - 21,5 cm x 7,8 cm34 - 22,3 cm x  8,0 cm35 - 22,8 cm x  8,0 cm36 - 23,8 cm x 8,2 cm37 - 24,3 cm x 8,2 cm38 - 24,7 cm x 8,4 cm39 - 25,5 cm x 8,4 cm40 - 26,1 cm x 8,6 cm

Ricosta Georgie see Velikost: 21
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ricosta Georgie see Velikost: 21
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pokud hledáte podzimní/zimní barefoot botičky na úzké drobné nožky s útlými kotníky, tak jste je právě našli :-) Hurá! Ano, takových mnoho není... Kožené, elegantní vzhled, německá kvalita :-)Botičky jsou celé velice měkoučké, zateplené mírným kožíškem, vhodné na chladný podzim až teplou zimu.- Sednou na: úzké, drobné nožky - které se příliš nerozšiřují v prstové části, útlý kotník, vhodné také pro mírně dominantní palec, snesou i vyšší nárt, šířka WMS - Weite W, ale široké nejsou- Zapínání: na kulaté tkaničky - perfektní dotažení i na útlý kotník - nemusíte řešit příliš dlouhé utažené velcro pásky- Opatek: nezpevněný- Podrážka: tenká, dobře ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, podešev je přišitá ke svršku- Jazyk: je volný, má poutko na provlečení tkaničkami, aby neputoval v botě a dítě netlačil- Stélka: bez podpory klenby, ohebná, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, nášlap z filcuSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka:20 - 13,5 cm21 - 13,9 cm22 - 14,2 cm23 - 14,8 cm24 - 15,4 cm25 - 16,5 cm 

COQUI-Tora M black Černá 43
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024
COQUI-Tora M black Černá 43
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024

>

ANTA-Naposta black Černá 42,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
ANTA-Naposta black Černá 42,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Anta. Pánské tenisky v černé barvě upoutají na první pohled svým designem. Svršek sportovních bot má zajímavý proužkový design s nápisem Anta na boku. Je mírně perforovaný a spolu s textilním jazykem zajistí dostatečnou prodyšnost. Černé tenisky mají podrážku v kontrastní bílé barvě. Značkové botasky pánské mají vázání na elastickou stahovací šňůrku, což je velmi praktické a umíte si je upravit například i během chůze či běhu. Polstrovaný límec zajistí pohodlí i při nošení během celého dne. Podrážka z gumy zaručí výbornou trakci, je pružná, čímž zajistí pohodlný došlap. Sportovní t enisky pro pány jsou ideální pro trénink či jiné sportovní a volnočasové aktivity. Detaily produktu: černé tenisky sportovní design nápis Anta na boku prodyšnost polstrovaný límec vázání na stahovací elastickou šňůrku podrážka v kontrastní bílé barvě gumová podrážka poskytne výbornou trakci vhodné pro volný čas či trénink

TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 43,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 43,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Trekingové boty Vás spolehlivě provedou všemi turistickými trasami. Obuv do hor je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí vyšší stupeň stability. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Benefitem turistických bot je voděodolná membrána Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mezipodešev bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je skvělou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou expedici. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 375 gr. 1/2 pár

ADIDAS-Duramo SL halo mint/cloud white/screaming pink GW2239 Modrá 33
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
ADIDAS-Duramo SL halo mint/cloud white/screaming pink GW2239 Modrá 33
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dětská obuv značky adidas. Tenisky pro děti zaujmou moderním designem a skvělými funkčními vlastnostmi. Dětské botasky zdobí po bocích tři proužky, které jsou charakteristické pro značku adidas. Stylové botasky mají popruh na suchý zip a místo šňůrek mají elstické gumičky. Dětská obuv adidas se postará o spolehlivou fixaci chodidla. Dětské tenisky mají zpevněnou špičku i patu pro lepší ochranu vašich dětí. Obuv pro děti s měkkou stélkou je zárukou celodenního komfortu. Tenisky Duramo lze velmi dobře zkombinovat k různým outfitům. Hodí se k nim například tepláky, kalhoty, letní šortky, ale také legíny. Boty adidas pro vaše nejmenší mají svršek ze síťoviny, který se postará o nejlepší ventilaci vzduchu. Moderní botasky mají optimálně ohebnou podrážku, která poskytuje dobrou přilnavost. Botasky pro děti jsou ideální do školy, do školky, na kroužky nebo jiné sportovní činnosti. Detaily produktu: moderní vzhled velmi pěkná mentolová barva tři proužky po bocích popruh na suchý zip dobrá fixace chodidla zpevněná špička i pata měkká stélka dobře se kombinují dobrá ventilace vzduchu mezipodešev Cloudfoam optimální ohebná podrážka pro sport i volný čas

TECNICA-Magma S GTX Ms night abisso/somber abisso Modrá 40 2/3
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms night abisso/somber abisso Modrá 40 2/3
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Trailová obuv pro běh v přírodě a lezení přes skály se stane neodmyslitelným společníkem na trailové běhy pro pokročilé a zkušené trailisty. Obuv Tecnica spadá do kategorie all-mountain. Trailové boty poskytují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu a ochrany chodidel před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Zároveň jsou tyto běžecké boty do lesa mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky. Boty all-mountain se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. V tom vám pomůže mimořádně široký tvar paty, což zaručí stabilitu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Výhodou obuvi Tecnica Magma je membrána Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou přesto dostatečně prodyšné. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro terénní běh, lezení či lehkou turistiku all-mountain světle modro-tmavě modrá barevná kombinace vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech výborná přizpůsobivost chodidlu a přirozeným pohybem nohy výborně vyvážené vnitřní vložka je předtvarovaná CAS tvarování - tepelně tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-Tex EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

COQUI-Cleo minimalistic/black Šedá 37
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
COQUI-Cleo minimalistic/black Šedá 37
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

>

SALEWA-Mountain Trainer 2 GTX blue danube/fluo green Modrá 43
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
SALEWA-Mountain Trainer 2 GTX blue danube/fluo green Modrá 43
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Salewa. Turistické boty osloví propracovaným designem. Silnou stránkou trekových bot je Gore-tex membrána, která zaručí nepromokavost a prodyšnost. O pohodlí při nošení se postará Ortholite stélka, která snižuje únavu nohou. T rekingové boty disponují systémem 3F, který podporuje kotník a flexibilitu při chůzi. Pánské boty do lesa disponují PU mezipodešví, která výborně tlumí nárazy a poskytuje skvělé odpružení. Podrážka Vibram MTN Trainer Evo zdolá každý terén. Poutko na zadní straně slouží pro snazší obouvání a zouvání. Vibram boty pro pány jsou skvělými společníky do hor, na trekking, outdoorové aktivity a kempování. Detaily produktu: odolné boty klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot svršek ze semiše a textilie prodyšná podšívka nepromokavá a prodyšná Gore-tex membrána udrží nohy v suchu mezipodešev z PU tlumí nárazy vynikající trakce a přizpůsobivost vhodné pro turistiku, treking, kempování

COLOR KIDS-Boots high cut w.2 WP marron Hnědá 29
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
COLOR KIDS-Boots high cut w.2 WP marron Hnědá 29
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Boty na zimu jsou vyrobeny s důrazem na funkčnost. Svršek dívčích bot má voděodolnou povrchovou úpravu. Dětské zimní boty se zapínají pomocí dvou suchých zipů a mají zesílení na patě, podél spodní části boty a na špičce. Dívčí zimní boty jsou nepromokavé a díky vnitřnímu polstrování umělým kožíškem udrží nohy v teple. Boty na zimu pro dívky mají gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Nepromokavé boty na zimu jsou skvělou volbou pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: Vysoký kotníkový střih Zapínání pomocí dvou popruhů na suchý zip Zesílená spodní část boty, pata a špička Nepromokavé Uvnitř imitace vlny Pryžová protiskluzová podrážka Ideální na zimu Poutko na zadní straně

ADIDAS-Galaxy 6 royal blue/halo silver/carbon Modrá 41 1/3
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024
ADIDAS-Galaxy 6 royal blue/halo silver/carbon Modrá 41 1/3
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky v klasickém střihu potěší všechny stylové muže. Svršek ze síťoviny zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní tenisky pro pány jsou lehké konstrukce. Botasky mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky. Modré tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky pánské disponují mezipodešví Cloudfoam, která zajistí dostatečnou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Botasky pánské mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. A je vhodná pro každodenní nošení, trénink či volný čas. Detaily produktu: modré tenisky klasický střih prodyšný svršek polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky stélka Ortholite mezipodešev Cloudfoam gumová podrážka z recyklovaných materiálů

Geladrink Geladrink Forte HYAL 420 g Ananas
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Geladrink Geladrink Forte HYAL 420 g Ananas
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Geladrink FORTE HYAL je doplněk stravy ve formě prášku, který obsahuje kolagenní bílkovinu, Kolagenní peptidy Gelita 3000Da, glukosaminsulfát, chondroitinsulfát, hyaluronát sodný, MSM, Boswellia Serrata, vitamin C, vitamin E, selen, mangan a měď.

New Design Čalouněná postel ELITE | 140 x 200 cm Provedení: pravé
13 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
New Design Čalouněná postel ELITE | 140 x 200 cm Provedení: pravé
13 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel ELITE | 140 x 200 cm Čalouněná postel ELITE je od českého výrobce, z kvalitních materiálů. Charakteristickým znakem postele je moderní čelo, v provedení vodorovných pruhů, pohodlná matrace zajišťující komfort a kvalitní lamelový rošt. Postel je na obrázku v provedení: hlavní látka 193, čelo 207. Postel nabízí nejen kvalitní rošt a matraci, ale také praktický úložný prostor, přístupný z boku. Provedení nožiček a potahové látky je třeba napsat do poznámky v objednávce!! Typy látek jsou bez příplatku!! Materiál: látka, dřevo Rozměry : ŠxVxD: 145 x 80 x 205 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm výška lehací plochy: od 44 do 50 cm (dle výběru nožiček) provedení nožiček: výška od 6 (1,2) do 12 cm (3, 4, 5, 6) (nabídka vyobrazena ve fotogalerii) Potahová látka: možné barevné provedení potahu postele + čelo: od 6 do 99, od 202 do 245 denní deky (pléd): od 100 do 201 Vzorník ND Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Zimní poloholeňová obuv CXS WINTER SNOW, zimní, vel. 46
1 636 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zimní poloholeňová obuv CXS WINTER SNOW, zimní, vel. 46
1 636 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Poloholeňová obuv, zimní, kombinovaná. Materiál: voděodolný nylonový svršek s PU doplňky, podšívka: hřejivá nylexová tkanina s vložkou Thinsulate, TPR podešev.

Obuv polobotka CXS TEXLINE MOLAT S1P ESD, černo-modrá, vel. 40
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE MOLAT S1P ESD, černo-modrá, vel. 40
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Polobotka, textilní.

BK TPU MF S3 SRC poloholeň 48 černá
1 414 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BK TPU MF S3 SRC poloholeň 48 černá
1 414 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní poloholeňová obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

NIKE-Pico 5 white/pure platinum/white Bílá 33
600 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
NIKE-Pico 5 white/pure platinum/white Bílá 33
600 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky mají bílou barvu, kterou doplňuje pouze černá nášivka s logem na jazyku. Výhodou dětských botasek je kožený svršek, který je jemně perforován. Bílé kožené tenisky se tak přizpůsobí dětskému chodidlu, poskytnou potřebnou cirkulaci vzduchu a jsou extra pohodlné. Značkové tenisky mají zapínání na dva popruhy se suchým zipem, které ocení děti i rodiče. Tenisky Nike pro děti mají polstrovaný límec a pohodlnou vnitřní stélku. Zadní poutko také usnadňuje obouvání a zouvání. Bílé tenisky dětské mají gumovou podrážku, která nebarví a dobře tlumí. Její členitý povrch poskytne stabilitu při každém kroku. Bílé botasky pro děti jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, školky a pro volný čas. Detaily produktu: dětské kožené tenisky odolný a perforovaný svršek zapínání na suchý zip polstrovaný límec pohodlná vnitřní stélka zadní poutko usnadňuje obouvání a zouvání gumová podrážka, která nebarví černá nášivka s logem na jazyku

Dámské nízké tenisky
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dámské nízké tenisky
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámské letní boty v krásné barvě.

Tmavě modré klasické plátěné tenisky
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Tmavě modré klasické plátěné tenisky
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Barva: odstíny modré Druh podpatku: bez podpatku Druh špičky: plná Typ zapínání: šněrování Sezóna: jaro/léto Vložka: textilní Příležitost: na každý den Styl: sportovní, casual Zápatí: plné, měkké Materiál podrážky: se vzorkem, gumová Vnější Materiál podšívky: textilní 100%

Modré lehké sportovní sneakersy
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Modré lehké sportovní sneakersy
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Barva: odstíny modré Druh podpatku: bez podpatku Druh špičky: plná Typ zapínání: šněrování Sezóna: podzim/zima, jaro/léto Platforma: 3,5cm Vložka: textilní Příležitost: na každý den Styl: sportovní Zápatí: plné, měkké Materiál podrážky: se vzorkem, gumová Vnější Materiál podšívky: textilní 100%

Dětská mikina Adidas
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dětská mikina Adidas
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dětská mikina Adidas modré barvy. 1/3 zip logo značky

Dětská mikina Puma
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dětská mikina Puma
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Mikina Puma pro děti Pravidelný střih.  Měkký materiál, který je kombinací bavlny a rychleschnoucích polyesterových vláken. Prostorná kapuce Pravidelný střih zakončený lemy.  Velká přední kapsa. 

Pánské stylové tenisky
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Pánské stylové tenisky
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánské volnočasové boty v pohodlném provedení.

Dámské vysoké tenisky
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dámské vysoké tenisky
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámské pohodlné tenisky na každý den.

Viking Veme Low GTX R Pink Velikost: 26
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024
Viking Veme Low GTX R Pink Velikost: 26
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024

Outdoorové dětské tenisky Viking Veme Low GTX R Pink v dívčí růžové barvě s Gore-Tex membránou. Nový model pro rok 2023 s odolnější podrážkou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Tyto boty od norského výrobce Viking jsou opravdu neskutečně lehké, a díky své ohebnosti i pohodlné. Mají výborně ohebnou podrážku, která dobře absorbuje vibrace. Podrážka je vstřikovaná, s lepenými vrstvami na patě a stranách pro větší výdrž.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká, ohebná v přední části boty, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), gumové ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 15,5 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,6 cm28 - 17,8 cm x 6,8 cm29 - 18,5 cm x 7,0 cm30 - 19,3 cm x 7,2 cm31 - 20,1 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,8 cm34 - 22,3 cm x 8,0 cm35 - 23,0 cm x 8,2 cm

McDavid 481 bandáž lokte
558 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
McDavid 481 bandáž lokte
558 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochrana před odřeninami a spáleninami od povrchu podlahy nebo trávníku. Zpevnění lokte a tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení. Vyrobena z tepelně izolujícího neoprénu s nylonovým potahem na obou stranách. Materiál na vnější straně je vyroben z odolného nylonu pro zajištění dlouhé životnosti. Tvar a profil této ortézy zajišťuje optimální přilnutí. Vhodná pro pravý a levý loket. Balení obsahuje jeden návlek. Určeno pro:Tendinitidu, artritidu, burzitidu, blíže neurčené bolesti lokte. Ochrana před odřeninami a spáleninami od povrchu podlahy nebo trávníku. Ortéza loket zpevňuje a tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení.+ loketní ortéza je vyrobena z tepelně izolujícího neoprénu s nylonovým potahem na obou stranách+ potah na vnější straně je vyroben z odolného nylonu pro zajištění dlouhé životnosti+ tvar a profil této ortézy zajišťuje optimální přilnutíMateriál:100% latex-free neopren (CR) / chránič / látkový potah

Pracovní obuv ARDON®XLIGHT BLUE ESD O1 43
1 117 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pracovní obuv ARDON®XLIGHT BLUE ESD O1 43
1 117 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

ultra lehká pracovní polobotka sportovního designu, díky použitým materiálům nabízí neobvyklý komfort nošení, svršek z prodyšné textilie, vkládací stélka ANATOMIC FOAM, ESD úprava, materiál: textilie, podšívka: prodyšná textilie, podešev: vysoko hustotní EVA / guma, norma: EN 20347: 2012, velikosti: 36 - 48, váha: 320 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW TREK S1P | G3304/47
631 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW TREK S1P | G3304/47
631 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní polobotka, s ocelovou špicí a stélkou, materiál: semišová kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 35-48, váha: 570 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/44
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/44
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní celokožená slévárenská kotníková obuv, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, v oblasti kotníku bezpečnostní boční vsadky z kombinace gumy a kůže pro okamžité vyzutí v případě vniknutí okuje do obuvi, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 654 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Prahové lišty Mercedes B-Class 2019- (W247, matné, zadní)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Prahové lišty Mercedes B-Class 2019- (W247, matné, zadní)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Prahové lišty vozu Mercedes B-Class jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Touran 2015-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Touran 2015-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

ADIDAS-Court Platform CLN core black/cloud white Černá 39 1/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
ADIDAS-Court Platform CLN core black/cloud white Černá 39 1/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské plátěnky mají pestrobarevný svršek, který upoutá všechny pohledy. Chcete-li oživit Váš outfit a zaujmout okolí, tyto stylové tenisky jsou to pravé pro Vás. Prodyšný svršek z plátna poskytne potřebnou ventilaci. Mají vázání na klasické šňůrky a pohodlný polstrovaný límec. Klasický střih tenisek pro dámy dobře sedne na každou nohu. Jsou vyrobeny z velmi příjemného materiálu s výrazným potiskem.Dámské sneakery mají gumovou podrážku. Díky zvýšené mezipodešvi jsou tyto dámské botasky na platformě, což je aktuálně velmi trendy. Dámské tenisky na platformě jsou vhodné pro každodenní nošení k letním šatům či šortkám. Dodejte Vašemu outfitu šmrnc, tyto dámské tenisky adidas jsou tím správným řešením.Detaily produktu:dámské plátěné botyvýrazný potisk na svrškuvázání na šňůrkypolstrovaný límecgumová podrážka na platformě

Dětské stylové sandály NAX
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dětské stylové sandály NAX
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Letní dětské sandálky NESSO od značky NAX si děti jistě oblíbí a využijí je na cesty do školy a školky, procházky ve městě, ale i na výlety v přírodě.

Brýle na líčení
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Brýle na líčení
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Naličte své oči v pohodlí a za jasného zraku! Brýle se sklápěcími skly s efektem lupy. Dodáváme s pouzdrem z měkkého polyamidu. Zvětšení dle výběru 2,5 nebo 4 dioptrie.

Sandály na klínovém podpatku, s flitry
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Sandály na klínovém podpatku, s flitry
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Módní sandály přilákají pozornost svým flitrovým zdobením... pro dotek originality! Semišové sandály mají vpředu překřížená pásky zdůrazněné flitry. Kolem kotníku nastavitelný pásek.

Kožené baleríny na klínku, námořnicky modré
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Kožené baleríny na klínku, námořnicky modré
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

S hezkým vykrojením do "V" a bílou podrážkou, kožené baleríny na klínku jsou jedinečné! Z pravé kvalitní kůže. Kontrastní prošití. Vykrojení do "V". Vzadu poutko. Měkká stélka. Pevný opatek. Klínová, protiskluzová, vzorovaná podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie.

Postel BERNADETA s přistýlkou, dub antický
15 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel BERNADETA s přistýlkou, dub antický
15 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel s výsuvnou přistýlkouNábytek z masivu nepatří pouze do rustikálního či venkovského stylu, velmi pěkně se vyjímá i v moderním interiéru. O to více to platí, když mluvíme o této posteli. Stabilní postel z masivu přichází v moderním designu s nádechem romantismu. Masivní dřevo bylo doplněno o prvky z MDF. Postel je stylová i pro své barevné provedení. Sloupky boční zástěny jsou doplněny ozdobnými věžičkami. Koupí postele získáte ne jedno lůžko, ale hned dvě. Ve spodní části naleznete přistýlku, kterou vysunete zatažením za dřevěné úchytky. Postel dodáváme s laťkovým roštem, bez matrací. Doporučujeme zakoupit matrace s rozměry 90 x 200 cm. Max. výška matrace na přistýlku je 25 cm.Barva: dub antickýRozměry postele (šxvxh): 209 x 107,2 x 96 cmPlocha na spaní: 90 x 200 cmRozměry přistýlky: 90 x 200 cmMateriál: masivní dřevo, MDFDodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Gojo 40
32 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dívčí sandále Primigi 3890222 Velikost: 32
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dívčí sandále Primigi 3890222 Velikost: 32
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dívčí sandále Primigi 3890222 s otevřenou špičkou a patou do teplých letních dnů. Vzor černého maskáče oživený třpytícím se páskem přes nárt. Příjemná kožená podšívka včetně měkké stélky. Módní, mohutnější podrážka.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit nártu díky pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, dolní pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: mohutná, mírný drop, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka:27 - 16,2 cm28 - 17,0 cm29 - 18,0 cm30 - 18,5 cm31 - 19,0 cm32 - 19,9 cm33 - 20,5 cm34 - 21,2 cm35 - 21,6 cm36 - 22,0 cm37 - 22,8 cm38 - 23,5 cm39 - 24,0 cm40 - 24,4 cm 

Dámské pohodlné boty Lee Cooper
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dámské pohodlné boty Lee Cooper
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámské boty Lee Cooper jsou univerzálním modelem pro každodenní použití. 

Nike Victori One 44 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Nike Victori One 44 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánské pantofle Nike Victori One Slide M jsou měkké, pohodlné a lehké v klasickém designu. Široký polstrovaný pěnový popruh je měkký a příjemný. Dezén podrážky zajišťuje trakci i na mokrém povrchu.Vyhrnutý horní okraj pásku, který má hrubé a měkké polstrování, zvyšuje pohodlí. Pantofle v atraktivním designu Použití: jako letní obuv i pro používání jako pantofle (domácí obuv) Vyhrnutý horní okraj páska zvyšuje pohodlí Dezén podrážky pro výbornou trakci

Venira Krém proti striím malina 150 ml
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Venira Krém proti striím malina 150 ml
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Krém proti striím s vůní maliny je vhodný pro každého, kdo má (v důsledku změny tělesné hmotnosti, růstu svalové hmoty, hormonálních výkyvů, dospívání) strie na břiše, bocích, pažích, hýždích, stehnech, prsou nebo zádech, a chce snížit jejich viditelnost. Zároveň působí jako prevence před vznikem strií, a tak je díky svému přírodnímu složení zvlášť vhodný pro ženy v těhotenství a při kojení , které chtějí minimalizovat pravděpodobnost vzniku strií na břiše a prsou. Tento krém s přírodním složením stimuluje produkci vlastního kolagenu. Právě přílišné namáhání kolagenových vláken je příčinou vzniku strií. Krém tedy řeší problematiku vzniku strií od základů tím, že podporuje oslabenou kůži s povrchovými nerovnostmi, které chybí pružnost . Zároveň průběžně redukuje jemné vrásky uvnitř jednotlivých strií, čímž přispívá k jejich vyhlazení. Pokožka bude díky používání krému dokonale pevná, vyhlazená a pružná. Zároveň dochází k postupné harmonizaci barvy strií.

TAMARIS Kožené polokozačky zn. Tamaris pro široká lýtka
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
TAMARIS Kožené polokozačky zn. Tamaris pro široká lýtka
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Kožené polokozačky zn. Tamaris jsou maximálně pohodlné a zároveň snadné na kombinování. Ochrání před chladem. Vnitřní zip. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Lehké tenisky na zavázání
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Lehké tenisky na zavázání
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Lehoučké a stylové, tyto tenisky oceníte pro různé sportovní aktivity nebo dlouhé procházky. Pevné tkaničky. Z prodyšného textilu v členitém střihu. Polopevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Lehké jako peříčko.

Sandály na lýkovém podpatku
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Sandály na lýkovém podpatku
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Rozzářete Váš outfit díky sandálům na lýkovém podpatku ve šťavnaté barvě. Na svršku překřížené pásky. Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Klínový lýkový podpatek. Protiskluzová podrážka.

Třpytivé pantofle s kovovou sponou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Třpytivé pantofle s kovovou sponou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Přejeme si pohodlí a styl... Proto toužíme po těchto pantoflích ve třpytivém provedení a s páskem nastavitelným pomocí spony! Na svršku pásek upravitelný pomocí kovové spony. Tvarovaná stélka pro pohodlnou chůzi. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Žabkové sandály se štrasem, na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Žabkové sandály se štrasem, na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pro letní ženskost tu jsou módní žabkové sandály, které vynikají štrasovým a korálkovým zdobením. Na svršku originální vsadka se štrasem a korálky. Mezi prsty potažený pásek pro maximální pohodlí. Kolem kotníku pružný pásek. Pěnová stélka. Dvoubarevná podrážka.

Tommy Hilfiger pánské béžové tenisky Modern
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Tommy Hilfiger pánské béžové tenisky Modern
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánské béžové tenisky od Tommy Hilfiger.Materiál: 47% kůže, 36% polyuretan, 17% polyester.

Ponožky s protiskluzem Playshoes Krokodýl Velikost: 21
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ponožky s protiskluzem Playshoes Krokodýl Velikost: 21
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pohodlné, dětské froté ponožky Playshoes s protiskluzem jsou vhodné na první krůčky nebo také pro děti, které jsou raději naboso a nesnesou papučky. Jsou pohodlné na hraní, protože děti nikde netlačí.Nášlap na měkkou stélku. Ze spodní stany protskliz, který tvoří textil s protiskluzovými nopkami, po obvodu obšité měkkou koženkou.Snadné nazouvání, které zvládne každě dítě.Údržba: Lze prát na 40°C v pračce.Velikost - délka x šířka:18/19 - 13,0 cm x 6,1 cm20/21 - 13,8 cm x 6,5 cm22/23 - 14,5 cm x 6,6 cm24/25 - 15,4 cm x 6,8 cm

Dámské letní pantofle 4F
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dámské letní pantofle 4F
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámské letní pantofle k bazénu nebo k vodě.

Dětské holínky Playshoes Jednorožec Velikost: 24
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Dětské holínky Playshoes Jednorožec Velikost: 24
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Veselé gumáky Playshoes s jednorožcem nadělají nejen parádu, ale udrží nožky v suchu při dovádění v mokré trávě, v dešti, při brouzdání kalužemi nebo také při čvachtání v blátě :-D Praktické stahování na šňůrku v oblasti lýtka zabrání vniknutí vody do boty vrchem a odolala i tomu nejdivočejšímu řádění v loužích :-) Vyjímatelná stélka pro kontrolu velikosti lze také dobře vysušit, když se děti zpotí. V rámci holínek je lze považovat za kompromis mezi barefoot a klasickou obuví - velmi ohebná podrážka s minimálním dropem a relativně prostorná špička.bezpečnostní reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost dítětepraktické stahování v oblasti lýtka, aby voda nenatekla do boty vrchemSednou na: normálně široké nožkyOpatek: zpevněnýStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s nášlapem z textiluPodrážka: protiskluzová - s hrubým vzorkem, velmi dobře ohebná všemi směryVelikost - vnitřní délka:22 - 14,7 cm23 - 15,3 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,1 cm27 - 18,1 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,7 cm31 - 20,5 cm32 - 21,3 cm33 - 21,9 cm   

Screen Glass Samsung A145 Galaxy A14, A146 A14 5G SWISSTEN RAPTOR Diamond 3D Full Glue černé 1030533
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Screen Glass SWISSTEN RAPTOR Diamond 3D Full Glue pro Samsung A145 Galaxy A14, Samsung A146 Galaxy A14 5G Dokonale čiré temperované sklo Swissten Raptor s tvrzenými, zaoblenými hranami, oleofobní antibakteriální vrstvou a velkou pevností skvěle ochrání displej vašeho mobilního telefonu.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR vám přinese maximální ochranu Ochranné temperované sklo Swissten Raptor s velkou pevností ochrání displej vašeho mobilního telefonu před poškrábáním a při případných pádech. Okraj skla má extrémně tvrzené zaoblené hrany, takže je velmi odolné při případných pádech na hranu displeje.   Screen Glass SWISSTEN RAPTOR vyniká skvělou průhledností Ochranné temperované sklo Swissten Raptor se pyšní skvělou čirou průhledností, takže nijak nezkresluje zobrazování barev. Displej tak zůstává dobře čitelný nejen v noci, ale i na slunci. Skvělou čirost nejlépe oceníte při focení Selfie fotografií, které nebudou nijak zkreslené.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR se pyšní specifikací Case Friendly Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má optimální rozměr, takže se dá skvěle kombinovat s většinou ochranných krytů a pouzder, které ho nikde nenadzvedávají, a tím pádem se může pyšnit nálepkou "CASE FRIENDLY".     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR má vylepšenou oleofobní vrstvu Ochranné temperované sklo Swissten Raptor je opatřeno vylepšenou oleofobní vrstvou, která omezuje zanechávání otisků prstů na displeji, takže zůstává daleko čistší a obraz ostřejší.   Screen Glass SWISSTEN RAPTOR podporuje snadné lepení s vrstvou ESD Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má plně přilnavý povlak ESD (Electrostatic discharge), který nepřitahuje prach z okolí. Povlak usnadňuje a urychluje proces instalace a také snižuje pravděpodobnost výskytu prachu a jiných drobných prvků mezi sklem a displejem. Silikonová lepící vrstva navíc snižuje viditelnost případných škrábanců a zachovává i citlivost ovládání.   Součástí balení je i sada pro snadnou aplikaci skla (vlhký hadřík, suchý hadřík, samolepky). Vlhký hadřík vám pomůže displej snadno odmastit a zbavit nečistot. Suchým hadříkem displej dokonale dočistíte a připravíte pro snadné nalepení. Samolepkami můžete odstranit prachové částice, aby se nedostaly pod lepené sklo.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR má antibakteriální vlastnosti Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má oleofobní vrstvu s výraznými antibakteriálními vlastnostmi, které dokáží úspěšně zničit až 99,9 % všech bakterií.     Kompatibilita: Samsung A145 Galaxy A14, Samsung A146 Galaxy A14 5G Barva okraje: černá

BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Summer - Black Velikost: 41
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Summer - Black Velikost: 41
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka / stélka: kůže Podrážka: guma Výroba: Česká republika minimalistické sandály vhodné k šatům, sukni, šortkám i kalhotůmnastavitelné řemínky na nártu a kotníku pro bezproblémové nošenípodrážka z vysoce odolného kaučukuanatomicky přizpůsobené ženskému chodidlupohodlné během celodenního nošeníVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohoupodešev SlimComfort navržená pro sandály Be Lenka pro Vaše bezstarostné toulky Typ: vycházková obuv

TREZETA-Hype WP dark green/ocher Zelená 44
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
TREZETA-Hype WP dark green/ocher Zelená 44
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Pánská nízká turistická obuv má moderní design a vyniká funkčností. Hlavní výhodou turistických bot pro pány je jejich membrána Water Stopper. Díky ní zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí i ve vlhkém a mokrém prostředí. Svršek outdoorových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Pánské boty do lesa jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne oporu a ochranu prstem, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu během chůze. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Pánské boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk. Jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození po turistických chodníčcích. Turistická obuv nízká se váže na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a trakce, bez ohledu na terén, v jakém se pohybujete. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovníky turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ws black/fresh bacca Černá 42
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ws black/fresh bacca Černá 42
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Trailové boty pro dámy jsou vyrobeny s důrazem na pohodlí a funkčnost. Jsou vhodné do náročného terénu a odolají i nepříznivým povětrnostním vlivům. Běžecké tenisky mají odolný svršek z hydrofobní technické síťoviny, který se přizpůsobí pohybům vaší nohy. Špička trailové obuvi dámské je zpevněna dodatečným materiálem, který poskytne ochranu a trvanlivost. Tenisky na trail mají kvalitní membránu Gore-Tex® Extended Comfort. Ta zaručeně udrží Vaše nohy v suchu a pohodlí za všech podmínek. K pohodlí během nošení přispívá také anatomická stélka Ortholite a polstrovaný límec boty s vyvýšenou patou. Dámská obuv Tecnica se váže na klasické šňůrky. Dámské botasky na trail disponují mezipodešví EVA s vysokou absorpcí nárazů. Kromě toho ultra velká nadrozměrná pata má stabilizační lamely, díky kterým poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při cestě dolů. Trailová běžecká obuv pro dámy má multitrakční podrážku vyrobenou technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™. Zajistí Vám optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Model Magma 2.0 S je lehká, voděodolná all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti, ochrany a pohodlí.Detaily produktu:běžecké tenisky na trailyodolný svršek z hydrofobní síťovinyzpevněná špičkamembrána Gore-Tex® Extended Comfort udrží Vaše nohy v suchu a pohodlístélka Ortholitepolstrovaný límec botyklasické šněrováníměkká vyvýšená patamezipodrážka EVA tlumí nárazyširoká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenechmultitrakční podrážka Vibram® Litebase™ se směsovou gumou Megagrip™výborná přilnavost a trakcevhodné do náročného terénumožnost tváření obuv díky technologii C.A.Svložka je předtvarovanáEXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

MERT kovová postel s roštem 90x200 cm, bílá
4 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MERT kovová postel s roštem 90x200 cm, bílá
4 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kovová postel s roštem 90x200 cml Rozměry (šxvxh): 104,8 x 101,5 x 208 cm, výška rámu 29 cm; ložná plocha 90 x 200 cm Materiál: kov - bílá barva Součástí postele je lamelový rošt, matraci je třeba dokoupit. Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ms somber laterite/rich laterite Červená 44
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ms somber laterite/rich laterite Červená 44
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Trekkové boty vynikají kvalitním provedením a trendy barvami. Jsou vhodné pro letní turistiku, ale i běhání ve vysokohorském terénu. Mají odolný a prodyšný svršek, který poskytne potřebnou ochranu Vašim chodidlům. Lehká konstrukce potěší každého turistu, stejně jako komfort a pohodlí, které outdoorové boty nabízí. Disponují polstrovaným límcem a vnitřní stélkou Ortholite. Hlavním bonusem je membrána Gore-tex, která je zárukou pohodlí, sucha a komfortu za všech povětrnostních podmínek. Nízká turistická obuv zajistí vynikající komfort a ochranu díky inovativnímu anatomickému kopytu, předtvarované stélce a mezipodešvi EVA. Ta výborně tlumí nárazy. Nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjezdu dolů. Obuv Tecnica má vázání na šňůrky. Multitrakční podrážka byla vyrobena technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™. Díky tomu nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Tato all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti je zárukou ochrany, pohodlí a Vaší spokojenosti. Detaily produktu: nízká turistická obuv pánská odolný a prodyšný svršek lehká konstrukce vázání na šňůrky anatomicky tvarovaná vnitřní stélka Ortholite mezipodešev EVA tlumí nárazy zpevněná pata se stabilizátory multitrakční podrážka Vibram poskytne optimální přilnavost membrána Gore-Tex Extended Comfort EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Merrell J036009 Wrapt Granite
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Merrell J036009 Wrapt Granite
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Všestranně orientovaná obuv vybavená hrubou gumovou podešví je součástí naší kolekce "naboso". Byla navržena tak, aby dokonale kopírovala tvar chodidla a poskytla mu stejné postavení jako při chůzi naboso. • svršek z vepřovice• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• odolná gumová podešev Merrell Quantum Grip™, která umožňuje jistotu i v těch nejextrémnějších podmínkách na stezceTECHNOLOGIE:Barefoot 2, Merrell Quantum Grip™, STACK 13-13, DROP 0.0HMOTNOST: 310 g

Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská zimní vycházková obuv na šněrování i zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s jemným chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení.Váha jednoho páru: 850 gPánské zimní boty Wojtylko.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

UNDER ARMOUR-UA HOVR Infinite 5 blue granite/dark tangerine/varsity blue Modrá 42,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Pokud je běh vaší oblíbenou aktivitou, pak běžecké tenisky Hovr Infinite 5 jsou pro vás to pravé. Skvělá funkční vlastnosti a moderní vzhled osloví i náročné běžce. Svršek běžeckých botasek tvoří kvalitní síťovina, která podporuje ventilaci vzduchu. Pánské tenisky mají zpevněné části v okolí špičky a paty pro optimální oporu chodidla. Polstrovaný límec a měkká stélka s výztuží paty zaručí vysokou úroveň komfortu. Běžecké boty pro pány mají velmi lehkou konstrukci, což je plusem pro mnohé běžce. Pánské běžecké tenisky využívají technologii HVOR, kde díky mezipodešvi dochází k tlumení nárazů a stabilnímu pohybu. Dosáhnete tak vysoké návratnosti energie. Pryžová podrážka je protiskluzová a poskytuje dobrou trakci. Značkové tenisky pro pány jsou perfektními společníky na běh i různé sportovní aktivity. Detaily produktu: aplikace UA MAPMYRUN ™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžec odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii svršek ze síťoviny je extrémně lehký a prodyšný vnitřní opora paty pro dodatečnou podporu, která pomáhá udržet zadní část chodidla zajištěnou na místě tvarovaná stélka karbonové pryžové výztuhy pod patou poskytují větší trakci a odolnost v zónách s vysokým nárazem

Barefoot papuče Jonap Home New Dino Velikost: 24
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Barefoot papuče Jonap Home New Dino Velikost: 24
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Barefoot bačkory od českého výrobce Jonap - Home New v tmavě modré barvě s barevnými dinosaury. Home New je nový model pro rok 2023, který má lépe zpracované dotažení ke kotníku. Velcro pásek je potažen odolnějším mikrovláknem a suchý zip je protažen kovovým očkem, aby lépe držel - dotažení je tak dokonalejší. Anatomická, prostorná špička s dostatkem místa pro prsty, tvarově vhodná i pro dominantní palce. Opatek je mírně zpevněný. Jsou vhodné pro nohy s tvarem "ploutvičky" a pro útlejší kotníky. Bačkory jsou celkově velmi lehké, ohebné, zpracované z prodyšné textilie. Po bocích jsou menší otvory pro ještě lepší prodyšnost. Vhodné pro nožky se sklonem k pocení.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, úzký kotník- Zapínání: na suchý zip, dají se dobře utáhnout i pro užší kotník- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, kvalitní protiskluzová - sálová, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: nevyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,7 cm x 6,5 cm24,5 - 16,3 cm x 6,5 cm25 - 16,5 cm x 6,7 cm26 - 17,3 cm x 6,9 cm27 - 17,9 cm x 7,1 cm28 - 18,4 cm x 7,2 cm29 - 19,1 cm x 7,4 cm29,5 - 19,6 cm x 7,5 cm30 - 20,0 cm x 7,6 cm31 - 20,6 cm x 7,7 cm32 - 21,0 cm x 7,8 cm33 - 21,6 cm x 7,8 cm33,5 - 21,9 cm x 7,9 cm

Salomon Alphacross 5 GTX M 44 2/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Salomon Alphacross 5 GTX M 44 2/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Trailová obuv Salomon Alphacross 5 GTX vás potěší silnou přilnavostí, dokonalým komfortem a spolehlivou membránou Gore Tex, díky které nebudete v nouzi ani na mokrém a zabláceném chodníku. Model ALPHACROSS 5 GORE-TEX má nepromokavý svršek, hluboké agresivní výstupky pro optimální přilnavost a měkčí směs mezipodešve pro pohodlí a dlouhotrvající odpružení. Optimalizovaný kontakt s terénem díky přilnavé gumě Contagrip® a speciálně navržené geometrii výstupků pro lepší odpružení a trakci. Tradiční systém šněrování Drop: 11 mm Vyrobeno z recyklovaných materiálů

Metalické tyrkysové lodičky na tenkém podpatku
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Metalické tyrkysové lodičky na tenkém podpatku
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Druh podpatku: jehlový Druh špičky: plná Typ zapínání: nazouvací Sezóna: jaro, podzim, zima, leto, celoroční Podpatek: 11 cm Platforma: 1,5 cm Vložka: eko kůže Příležitost: slavnostní, na večer/párty Styl: klasický, elegantní, casual Zápatí: plné Materiál podrážky: hladká, z umělé hmoty Vnější Materiál podšívky: imitace kůže 100%

Kamik FARGO2 černé pánské zimní boty
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Kamik FARGO2 černé pánské zimní boty
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování, kanadské značky KAMIK s tepelnou izolací HEAT-MX™.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní kůže v kombinaci se syntetickým materiálem na podešvi, který tvoří kapli až na nárt. Kožený svršek je ke gumové kapli přišitý vodě odolnými zapečetěnými švy. Vnitřní část je zateplená pěnovou textilií s tepelnou izolací Thinsulate 3M.- vodě odolná speciální nubuk kůže- udrží nohu v teple až do -40°C- pevná vložka HEAT-MX™ izolační vrstva- 8 mm Zylex® polstrování uvnitř boty pro přidané teplo a ochranu- vodě odolná konstrukce s pevnými zapečetěnými švy- vlhkost odvádějící kvalitní polstrování- vodě odolný vyztužený jazyk- SNOWTREAD speciální podrážka maximalizující trakci- vyrobeno kanadskou firmou KAMIKváha jednoho páru: 1,5 kgvelikost US8 - 41 vnitřní rozměr 27 cmvelikost US9 - 42 vnitřní rozměr 28 cmvelikost US10 - 43 vnitřní rozměr 29 cmvelikost US11 - 44 vnitřní rozměr 30 cmvelikost US12 - 45 vnitřní rozměr 30,5 cmvelikost US13 - 46 vnitřní rozměr 31 cmPánské zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 20 cmPodpatek: 3.5 cm

Kožené sandály s nýtky a dřevěným podpatkem
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Kožené sandály s nýtky a dřevěným podpatkem
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Kožené sandály na dřevěném podpatku jsou inspirované módou 70. let! Hravě si poradí s optickým prodloužením postavy a snadno se kombinují. Otevřená špička. Z pružné kůže. Vpředu překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a vsazené pruženky. Dřevěná stélka s pěnovým vypodložením na patě. Dřevěná platforma a podpatek. Zdobení kovovými cvočky ve zlaté barvě s patinou. Stabilní podpatek. Protiskluzová podrážka. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LES TROPEZIENNES Třpytivé kotníkové kozačky na podpatku DANIELA
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
LES TROPEZIENNES Třpytivé kotníkové kozačky na podpatku DANIELA
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Třpytivé kotníkové kozačky na podpatku Les Tropéziennes par M Belarbi jsou skvělé pro běžné příležitosti i večerní nošení. Pružná holeň. Kovové logo. Komfortní podpatek. Široký potažený podpatek. Zipové zapínání. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ploché pantofle ze splétané kůže
1 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Ploché pantofle ze splétané kůže
1 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

I Vy podlehněte trendu pantoflí! Přinášíme Vám je v elegantní verzi ze splétané kůže s měkkou koženou stélkou, díky které jsou extra příjemné na nošení. Kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkkost a prodyšnost. Snadná údržba. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Jsou lepší než klasické tenisky! Tyto sportovní boty z elastické tkaniny jsou pružné, lehké a pevné díky technologii Strobell. Vhodné i pro citlivá chodidla. Originální svršek z matného a lesklého textilu s efektem hadí kůže. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Tkaničky s očky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Screen Glass Protector Samsung A505 Galaxy A50, A307 Galaxy A30s 5D Full Glue Ceramic černé 1031934
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Ochranná folie 5D Full Glue Ceramic pro Samsung A505 Galaxy A50, Samsung A307 Galaxy A30s Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Samsung A505 Galaxy A50, Samsung A307 Galaxy A30s Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Froddo G3130240-3 Olive Velikost: 35
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Froddo G3130240-3 Olive Velikost: 35
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130240-3 Olive kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je kompletně kožená, a stejně tak i podšívka je z jemné kůže. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Spokey LAFE Neoprenová bandáž na koleno
202 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Spokey LAFE Neoprenová bandáž na koleno
202 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Neoprenová bandáž kolene Spokey LAFE:- skvěle se osvědčí jako prevence proti zraněním, ochrana před přetížením svalů či kloubů, nebo jako podpora během silového tréninku- přední otvor snižuje tlak vyvíjený na čéšku- zpevňuje, fixuje a snižuje zátěž kloubu a svalového napětí, minimalizuje bolest a otoky a zároveň zvyšuje teplotu, čímž zlepšuje krevní oběh a urychluje přirozený proces hojení- neomezuje v pohybu a během nošení nesklouzáváKaždý sportovec je náchylný ke zraněním a namožením, která se mohou přihodit v nejméně očekávanou chvíli. Zejména v případě kolen, na kterých spočívá váha celého těla. Pro milovníky aktivního životního stylu jsme vyvinuli podporu v podobě kolenní bandáže Spokey LAFE, která díky svým vlastnostem stabilizuje a snižuje zatížení kloubu a zároveň zvyšuje jeho teplotu, díky čemuž se zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení. Bandáž Spokey LAFE je skvělou volbou nejen pro aktivní sportovce - jako profylaktická ochrana při zvýšeném zatížení, ale také je vhodná pro ty, jenž podstupují rehabilitaci po zranění.Podpora při tréninku, ochrana před zraněním a stabilizace koleneBandáž na koleno Spokey LAFE je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů, které umožňují pokožce dýchat a není třeba se obávat nadměrnému pocení. Látka bandáže skvěle izoluje vlhkost, čímž zabraňuje tvorbě oděrek a puchýřů, a zároveň je velmi pružná. Pružný materiál zajišťuje, že se neoprenová bandáž dokonale přizpůsobí anatomii vašeho kolene. Díky použitým materiálům, bandáž během nošení nesklouzává, nikde netlačí a neomezuje v pohybu. Bandáž se navíc velmi snadno udržuje a čistí, takže vám bude dělat společnost dlouhou dobu. Můžete jí používat jako prevenci proti zraněním, jako ochranu před přetížením svalů či kloubů, nebo jako podporu během silového tréninku.Doporučení:Dbejte na to, aby bandáž nebyla příliš utažená a byla tak umožněna volná cirkulace krve.Nepoužívejte bandáž poté, co jste na postižené místo na těle nanesli hřejivou mast či emulzi.Velikostní tabulka:S: 28,5 - 31,1 cmM: 30,4 - 33,6 cmL: 32,0 - 35,1 cmXL: 34,5 - 39,2 cm- Pro výběr správné velikosti změřte obvod kolem střední části kolene při narovnané noze.Parametry:materiál: 70 % neopren, 15 % polyester, 15 % nylonzapínání na suchý zipploché švyrozměr: S, M, L, XL

Tommy Hilfiger dámské černé boty - 38 (BDS)
3 352 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024
Tommy Hilfiger dámské černé boty - 38 (BDS)
3 352 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024

Dámské černé kotníkové boty od Tommy Hilfiger Materiál: svršek kůže               vnitřek textilní                podrážka kvalitní syntetický.

Kayland Cross Mountain Gtx black/lime boty
4 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Kayland Cross Mountain Gtx black/lime boty
4 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Nová Cross Mountain GTX, vyvinutá s cílem nabídnout všestranný výkon ve smíšeném terénu, včetně horských svahů s technickými a skalnatými průchody, sněhem a ledem. Je připravena k použití s poloautomatickými mačkami. Bota nabízí dokonalý kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi.rozsah velikostí: 6-12.5 UK (with half sizes)váha: 650grvrchní vrstva: Textile + Suedepodšívka: GORE-TEX Performance Comfort Footwearpodešev: Vibram® Mulaz EVO - 5 mm LUGmezipodešev: Microporous + TPUkopyto: ERGO Techstélka: Felt + Memory Latex + Mesh + Support EVA + Transfervýztuha: SEMI-RIGID (Moulded Polypropylene)

Kayland Inphinity Gtx teal blue
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Kayland Inphinity Gtx teal blue
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Rychlá, lehká a všestranná treková bota určená pro turistiku ve středních nadmořských výškách. Podmanivý design této boty je skutečnou syntézou mezi tradicí a evolucí turistické kategorie. Svršek vyrobený z odolné, ochranné semišové kůže je spojen s moderním límcem, vložkami z technických tkanin a polyuretanovými aplikacemi, které zpevňují celou konstrukci, aniž by ji zatěžovaly. Díky podrážce EVA s dvojitou hustotou je bota lehká a flexibilní, ideální do smíšeného terénu s nošením i náročných batohů. Podešev Vibram Multiverse Hike má vyšší a rozmístěné výstupky pro lepší odvod nečistot a špíny, zatímco oblasti špičky a paty jsou široké pro větší přilnavost na nečistotách a sjezdech. VERZE WS: Rychlá, lehká a všestranná treková bota určená pro turistiku ve středních nadmořských výškách. Specifická dámská noha jako poslední. Je lehká a flexibilní, ideální do smíšeného terénu s nošením i náročných batohů.barva rámečku: bluerozsah velikostí: 6-12.5 UK (with half sizes)váha: 480grvrchní vrstva: Suede + Textilepodšívka: GORE-TEX Extended, comfort footwearpodešev: Vibram® Multiverse Hikemezipodešev: Moulded EVA Bi-Densitykopyto: Outdoor Premiumstélka: PU Open Foam Moulded + Fabricvýztuha: MEDIUM (Moulded Polypropylene)

Warmpeace PŘEZUVKY PÉŘOVÉ
945 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Warmpeace PŘEZUVKY PÉŘOVÉ
945 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Nízké péřové přezuvky s pevnou podrážkou. Lisovaná podešev pro vyšší mechanickou odolnost s protiskluzovým dezénemTvar podešve respektuje velikost a rozlišuje levou / pravou nohuSnadné nazouváníTransportní obalVnější materiál: Loft Nylon DWR+Vnitřní materiál: 100% Polyester fleece 210 g/m2Náplň: kachní peří 90/10, 600 cuinHmotnost: 288 gVelikosti: S (EU 36-38), M (EU 39-41) , L (EU 42-44), XL (EU 45-47)Barva: black

Lico BOB V 360880 modro zelené sportovní boty
975 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Lico BOB V 360880 modro zelené sportovní boty
975 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Celoroční sportovní obuv na suchý zip.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci se syntetickým materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou a stélkou z textilního materiálu.Váha jednoho páru 500 gSportovní trail tenisky.Barva: Modrá/zelenáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Vlnka Dámské kožené bačkory s ovčí vlnou Petra - tmavě hnědá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024
Vlnka Dámské kožené bačkory s ovčí vlnou Petra - tmavě hnědá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.03.2024

Dokonalé spojení pevné podrážky a měkkého, hřejivého svršku jsou luxusní volbou pro domácí obutí. Bačkory z jemné kůže působí výjimečně jak na pohled, tak po obutí. Bačkory jsou příjemně široké, aby nohu nikde nestahovaly. Ovčí vlna v těchto bačkorách je pečlivě vyčesaná, aby byla hezky hebká a více nadýchaná. Je navíc zastřižená do jedné délky, aby jednotlivá vlákna mohly plně projevit své funkční vlastnosti. Bačkory mají zpevněnou patu a podrážka je velmi pružná. Materiál: kůže, ovčí vlna, gumaParametry:Určení: DámskéBarva: HnědáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zapínáníTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaIndex ziskovosti: 1134