Prahové lišty Mercedes Vito / V-Class 2014-
620 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty Mercedes Vito / V-Class 2014-
620 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahové lišty účinně zabraňují nežádoucímu poškození laku na prazích. Jsou vyrobeny z polyuretanu moderní technologií vstřikování plastů a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohli působit korozi prahů.Kromě ochranné funkce jsou prahové lišty elegantní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišt přesně odpovídá reliéfu prahů vozu Mercedes Vito i V-Class.Montáž prahových lišt není vůbec složitá - jednoduše se připevní se pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.Sada obsahuje 2 lišty na prahy předních dveří.

Ochranná lišta hrany kufru Nissan Leaf 2017- (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Nissan Leaf 2017- (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Nissan Leaf je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Touareg 2018- (carbon)
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Touareg 2018- (carbon)
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Touareg je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Transporter T6 2015- (matná, Multivan, výklopné dveře, dlouhá, 138cm)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW T6 Caravelle je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

CURAPROX CS 3960 supersoft - 3 ks 3 pack
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CURAPROX CS 3960 supersoft - 3 ks 3 pack
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zubní kartáčky od Curaprox šetrně pročišťují sklovinu a dásně, přičemž předcházejí jejichpoškození. Zároveň účinně odstraňují nepříjemný plak.Speciální vlákna Curen® se pyšní lepší pevností než nylonová vlákna a při namočenízůstávají stejně stabilní jako v suchém stavu. Zubní kartáček s vysokým počtem jemných a šetrných vláken je dokonalou odměnou pro vášdrahocenný chrup.Použití: Zubní kartáček se využívá na mechanické čištění zubů a dásní alespoň 2krát denně (ráno avečer).(Obrázek je pouze ilustrační, zasíláme různé barvy)

MG 9H ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

MG 9H tvrzené sklo na kameru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG 9H tvrzené sklo na kameru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje aplikátor, který zjednodušuje lepení skla. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 9H

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy A32 5G, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

BES Silkat Bulboton C1 300ml - Šampon proti padání vlasů
230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BES Silkat Bulboton C1 300ml - Šampon proti padání vlasů
230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Aktivní šampon Bulboton je vyváženým mycím základem, díky kterému lze vlasy velmi jemně omýt, aniž by došlo k narušení jejich hydrolipidické rovnováhy. Jak aktivní šampon Bulboton tak aktivní vlasová voda Bulboton obsahují komplex vitamínů a komplex rostlinných výtažků, které vlasové cibulce dodávají potřebné živiny. Aminokyseliny, které se v této receptuře nacházejí, přispívají ke keratinizaci a zlepšení základních funkcí vlasu: odolnosti a pevnosti. Pro zvýraznění a prodloužení blahodárného působení komplexu vitamínů, rostlinného komplexu a aminokyselin v čase je nezbytné spolupůsobení šamponu a vlasové vody. Velkou pozornost je třeba věnovat masírování, které musí být prováděno cíleně a doporučenou technikou "step by step". Použití: Vlasovou pokožku jemně umyjte a opláchněte. Poté mytí zopakujte, nechte šampon působit několik minut a opět opláchněte.Silkat BulbotonPadání vlasů je vážným problémem mnoha mužů a žen. Každý vlas, který na hlavě máme, se jednou narodí, zestárne a odumře, aby se po určité době zase znovu obnovil. Každý den touto přirozenou cestou ztratíme 30 - 100 vlasů. O dysfunkci hovoříme až tehdy, začneme-li ztrácet větší počet vlasů než obvykle, to znamená v případech, kdy se projeví určité změny ve vývojových fázích vlasu (růst, zastavení růstu a vypadnutí). Nesouvisí-li padání s hormonální nerovnováhou nebo dědičnými faktory, může mu být preventivně předcházeno přípravky řady Silkat Bulboton preventivní péče proti padání vlasů, která je schopna stimulovat krevní mikrocirkulaci, udržovat řádnou hygienu vlasové pokožky a obnovit fyziologickou rovnováhu. Tímto způsobem lze životní cyklus vlasů podpořit a přispět k jejich přirozené obměně Bulboton je specifickou řadou přípravků s aktivními látkami, jejichž úkolem je přispívat k růstu nového vlasu a prodlužovat jeho životní cyklus. Aktivními látkami jsou komplex vitamínů (A, B1, B5, B7, E, F, H), vlasový komplex (aminokyseliny: METIONIN, CISTEIN) a aktivní komplex rostlinných výtažků (MYRTA, MÁTA a JÍROVEC).Jednoduchá příprava a aplikaceZlepšení okysličování tkání - tento účinek má výtažek z jírovceZlepšení přísunu výživných látek - tento účinek má komplex vitamínů složený z celé řady výživných látek (A, B1, B5, B7, E, F, H), které stimulují oslabenou vlasovou cibulku a poskytují veškeré látky nezbytné pro účinnou regeneraciZlepšení odstraňování metabolického odpadu - tento účinek má vlasový komplex, který se skládá z vysokého procenta esenciálních aminokyselin (METIONIN a CISTEIN), jež stimulují buněčný metabolismus a podporují odstraňování metabolického odpadu

McKinley Rock Winter Boots Kids 34 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Rock Winter Boots Kids 34 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská zimní obuv McKinley Rock Winter Boots Kids se 100% pryžovým složením, které zajišťuje naprostou voděodolnost. Teplá vnitřní podšívka udrží dětské nožky v teple. Vrchní materiál: 100% EVA (guma) Pryžová podrážka Teplá vnitřní podšívka Voděodolnost Ideální do chladného, ​​vlhkého počasí a do bláta Hmotnost: 125 g

Ardon Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Černá | 38
851 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ardon Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Černá | 38
851 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Černá | 38 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

American Club GC16-21 růžové dětské polobotky
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
American Club GC16-21 růžové dětské polobotky
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční rekreační obuv na šněrování a zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Stélka je z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 280 gDívčí celoroční polobotky.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 1 cm

Kamik ICELAND Charcoal pánská zimní obuv
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kamik ICELAND Charcoal pánská zimní obuv
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská  zimní kotníková vycházková obuv značky KAMIK s tepelnou izolací HEAT-MX™ s utahováním pomocí šněrovadel. Obuv je vhodná jak do města tak i na vycházky do přírody.HEAT-MX™ - inovativní DRI-CAVE™ materiál pomáhá odvádět vlkost od těla, přitom zachycuje telesné teplo uvnitř. Zabraňuje proti vniknutí chladu do obuvi. Materiál získal ocenění ISPO Textrends Selection 2021Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Boty jsou vyrobeny z textilního vodě odolného materiálu v kombinaci s přírodní kůží s PU povrchovou úpravou a syntetickým materiálem na podešvi, který tvoří kapli až na nárt. Textilní svršek je ke gumové kapli přišitý vodě odolnými švy. Vnitřní část je zateplená textilním kožíškem s tepelnou izolací HEAT-MX™.- vodě odolný nylon s chlupatým kožíškem na límci proti napadání sněhu- vodě odolné konstrukce se zataženými švy- vodě odolný vyztužený jazyk- pevná HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zabezpečuje odolnost proti vodě- chlupatá podšívka odvádějící vlhkost- Cleansport NXT™ - přírodní netoxická úprava pro likvidaci zápachu- teplotní komfort až do -40°C- utahování na tkanice- gumová podrážka Defender2 pro dokonalou stabilitu a trakci- vyrobeno firmou KAMIKV krabici navíc červené tkaničky.váha jednoho páru: 1497 gPánské zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ do mrazivých podmínek.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 24 cmPodpatek: 3 cm

Svorto Stélky vkládací s paměťovou pěnou
145 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Svorto Stélky vkládací s paměťovou pěnou
145 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Střední vrstva stélek je vyrobena z polyuretanové pěny, jejíž chováni se mění v závislosti na teplotě, v chladu tvrdne s teplem měkne. Stélky se přizpůsobí anatomii nohy a zajistí ideální rozložení tlaků plosky nohy. Vrchní vrstva z lycry a polyesteru je měkká na dotek. Spodní vrstva je vyrobena z latexu s protiskluzovou úpravou. Jaký problém produkt řeší? úleva při chůzi / pohodlí při chůziTvar vložky celý tvarPodpora, vyměkčení a stabilita bez podporyBalení pár

Moneta Dětské ortopedické vložky Panda - 32
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moneta Dětské ortopedické vložky Panda - 32
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské ortopedické vložky Panda - 32 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

McKinley Kansas II AQB Kids 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Kansas II AQB Kids 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

S outdoorovou obuví McKinley Kansas II AQB Trekking Shoes Kids jsou děti dobře vybaveny pro nenáročné túry a delší trekkingové túry. Konstrukce AQUABASE obepíná chodidlo a udržuje chodidla v suchu ve vlhkých podmínkách. Trekingové boty mají svršek z prodyšné síťoviny, vyjímatelnou stélku KIDSFIT a protiskluzovou TPR podrážku, která zaručuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání. Materiál: polyuretan, síťovina Konstrukce: AQUABASE pro voděodolnost Svršek z prodyšné síťoviny Vyjímatelná stélka KIDSFIT Přilnavá podrážka TPR Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání

Setino Dívčí sandály - Paw Patrol tmavě růžové Obuv: 26
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Setino Dívčí sandály - Paw Patrol tmavě růžové Obuv: 26
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí sandály - Paw Patrol (tmavě růžové)Sandály jsou vždy tou správnou volbou v letních měsících, ať už se Vaše dítě chystá k bazénu, moři nebo jen na procházku po městě sáhněte po sandálech s motivem pohádky Paw Patrol.počet: 1 pármateriál: EVA 100%barva: tmavě růžováJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry:22 - délka stélky 16 cm23- délka stélky 16,5 cm24 - délka stélky 17,5 cm25 - délka stélky 18 cm26 - délka stélky 18,5 cm27 - délka stélky 19 cm28 - délka stélky 19,5 cm

Respirátor KN 95 FFP2
15 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Respirátor KN 95 FFP2
15 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Respirátor KN 95 FFP2 je jednorázová ochrana dýchacích cest pro 8hodinové použití.Jednorázová ochrana dýchacích cestPro 8hodinové použitíNetkaná textilieFiltrační třída FFP2Velikost UNIPásek pro dokonalé těsnění Univerzální velikost. Vyrobený z netkané textilie, disponující filtrační třídou FFP2.

Nike Crater Remixa Shoe W 38,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Crater Remixa Shoe W 38,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv Nike Crater Remixa Shoe W vhodná k procházce do parku, do města nebo na večer. Dnešní svět přináší volby. Proto jsme se rozhodli při vytváření tohoto modelu mít na paměti udržitelnost. Rychlý, vizionářský komfort. Nike Crater Remixa spojují futuristické detaily se svěžím designem a jsou vyrobeny z nejméně 20% hmotnosti recyklovaného materiálu. V mezipodešvi Crater Foam máte pocit, jako byste kráčeli po oblacích, zatímco svršek vám umožní obléct se pro tuto příležitost. Recyklované plátno na svršku se snadno upravuje a dodává mu odolnost Hrubá pěnová mezipodešev Crater dodává podporu, zatímco její skvrnitý vzhled má jedinečný design Super plyšový límec s nízkým střihem vypadá elegantně a je v něm skvělý pocit Tato bota je vyrobena z nejméně 20 % hmotnosti recyklovaných materiálů Vložka vyrobená z některých recyklovaných materiálů působí jako nové lůžko pro vaši nohu Kulaté šňůrky

Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Šedá / černá | 39
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Šedá / černá | 39
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotky CXS BARBADOS - Šedá / černá | 39 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / červená | 43
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / červená | 43
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / červená | 43 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 39 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 39 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Udělejte první kroky na své běžecké cestě v teniskách Nike Downshifter 12. Má podpůrný střih a stabilní jízdu se snadným pocitem, díky kterému snadno přejedeš z tréninku na vyjížďku. Tento model pokračuje v naší cestě za udržitelností s konstrukcí vyrobenou z minimálně 20 % hmotnosti recyklovaného obsahu. Vaše putování začíná. Sešněrujte si je a vyražte na cestu. Síťovina po celém svršku působí lehce a prodyšně. Síťovina byla umístěna v klíčových zónách v přední části chodidla na základě zpětné vazby běžce, čímž vám poskytuje chlazení tam, kde je to důležité Pociťte stabilitu díky pásku pro připevnění ve střední části chodidla. Spolupracuje se šňůrkami a udržuje nohu tím bezpečněji, čím jsou šňůrky pevnější. Běhejte tvrdě s měkkým pocitem Mimořádně měkká pěna přes mezipodešev pomáhá tlumit nohu při každém kroku. Zvýšená výška znamená měkčí pocit při běhu Gumová podrážka má trakci, která udrží vaše nohy přilepená k chodníku Síťovinový materiál prozrazuje vnitřní komponenty ve střední části chodidla a na špičce

Salomon X Reveal 2 GTX® W 38 2/3 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon X Reveal 2 GTX® W 38 2/3 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská pohodlná outdoorová obuv Salomon X Reveal 2 GTX W aktualizována pro vaše nejnovější dobrodružství. Zajišťuje pohodlí a přidává extra odraz s novou mezipodešví. Konstrukce se vyznačuje stále lehkými outdoorovými prvky, jako je přilnavá podrážka Contagrip® a membrána GORE-TEX. Díky optimalizovanému designu se v této outdoorové obuvi budete cítit ještě jistěji. Stabilní jízda: Nový design mezipodešve vás udrží stabilních a spojených se zemí Okamžité pohodlí: Dopřejte svým nohám pohodlný fit, maxi-pěnový límec a jazyk pro extra měkkost a nová pružná mezipodešev Fuze Surge Outdoor ready: Tato lehká obuv je nabitá základními outdoorovými funkcemi včetně přilnavé podešve Contagrip®, vyztužené špičky a voděodolné ochrany GORE-TEX Technologie Contagrip® zaručuje dokonalou přilnavost na všech typech povrchů Anti-debris Mesh:Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Textilní podšívka Ochrana proti vodě a povětrnostním vlivům: ochranná obuv s nepromokavou membránou GORE-TEX Vodoodpudivá šspeciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Svařovaný svršek: Konstrukce svršku bez stehů zajišťuje hladký pocit Vložka EVA: Jednoduchá, ale efektivní EVA vložka, která okamžitě nabízí skvělé odpružení a pohodlí Tradiční systém šněrování Stélka: ORTHOLITE® Drop: 10 mm Hmotnost: 275 g

Olang Pietro 847 Fuxia Velikost: 30
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Olang Pietro 847 Fuxia Velikost: 30
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chodíte rádi po horách? Chodíte rádi do přírody? Nedokážete si už výlety a túry bez trekových bot představit? Dopřejte je i Vašim dětem! :-) Dětské pohorky Olang Pietro 827 Royal splňují vše, co pohorky pro dospělé. Jsou pevné, odolné, nepromokavé díky membráně a vhodné do každého terénu za každého počasí, své využití mají po celý rok. V těchto outdoorových botách budou nožky Vaše i Vašeho malého horala zaručeně v bezpečí :-)- Sednou na: normálně až lehce širší nožky, nejsou příliš vhodné pro dominantní palce (kdy je palec výrazně delší než ostatní prsty) - mají kulatou špičku- Membrána: OLANTEX - bota je nepromokavá, ale zároveň díky membráně dýchá - využijete je do každého počasí (i tak doporučujeme občasnou impregnaci)- Podrážka: VIBRAM - odlehčená pevná podrážka se vzorkem a v přední části s Climbing zone (špička je přizpůsobena na via ferraty, aby se dalo špičkou boty opřít o skálu), boty jsou vhodné pro střední terén - podešev není tuhá jako kámen, ale dá se lehce ohnout- Zavazování na ploché tkaničky = dokonalé přitažení k noze, aby bota dobře seděla; v horní části háčky, aby se boty dobře obouvaly- Opatek: pevný, zpevněná je také špička, která chrání prsty před skopnutím nebo skřípnutím mezi kameny- Jazyk: je přišitý téměř až po okraj boty a je přichycen očkem ke tkaničkám, aby v botě neputoval a dítě netlačil; bota je zároveň utěsněná a nenateče do ní, i když Vaše dítě projde velkou louží :-) - Stélka: mírně tvarovaná - zejména patní lůžko, pěnová s nášlapem z textilie, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže (velur) + textil a vodu-odpuzující semišová kůže, podšívka - textil + membrána Olantex, stélka - textil, podrážka - syntetika (Vibram)Velikost - reálná vnitřní délka (doporučujeme orientovat se podle těchto rozměrů, velikostní tabulka výrobce nesedí):25 - 15,6 cm26 - 16,3 cm27 - 16,9 cm28 - 17,8 cm29 - 18,3 cm30 - 19,0 cm31 - 19,6 cm32 - 20,3 cm33 - 21,1 cm34 - 21,6 cm35 - 22,2 cm36 - 22,8 cm37 - 23,2 cm38 - 24,0 cm

Dětské gumáky Demar Dino černé Velikost: 22-23
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Dětské gumáky Demar Dino černé Velikost: 22-23
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Kvalitní dětské gumáky Demar Dino, vyrobené z lehoučké EVA pěny. Holínky mají vyjímatelnou vložku, jsou tedy vhodné i na chladnější podzim. V praktické černé barvě. Vhodné spíše na užší, hubenější nohu.Velikost - vnitřní délka: (měřeno s vložkou, po vyjmutí vložky se prostor zvětší přibližně o 5mm)20/21 - 13,1 cm22/23 - 14,4 cm24/25 - 15,2 cm26/27 - 16,7 cm28/29 - 18,3 cm30/31 - 20,0 cm32/33 - 21,4 cm34/35 - 22,5 cm36/37 - 23,5 cm 

ADIDAS-Breaknet cloud white/blue rush/vivid red Bílá 35,5
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Breaknet cloud white/blue rush/vivid red Bílá 35,5
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ADIDAS-Breaknet EL C footwear white/acid red/sky rush Bílá 30
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Breaknet EL C footwear white/acid red/sky rush Bílá 30
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ADIDAS-X9000L2 M core black/grey six/solar red Černá 43 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-X9000L2 M core black/grey six/solar red Černá 43 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Sportovní boty jsou v trendy tmavém provedení, které doplňují barevné detaily a dodávají jim šmrnc. Černé tenisky na běh jsou must have kouskem ve vašem botníku, které by neměly chybět rozhodně ani vám. Tento model dokáže skvěle oživit váš outfit. Běžecké botasky mají klasické vázání na tkaničky, které se postará o dobrou fixaci chodidla. Obuv pro pány je na 50% vyrobena z recyklovatelných materiálů, takže jejich koupí přispíváte k udržitelnosti země. Je to perfektně kombinovatelný kousek, k různým outfitům pro různé akce. Boty na běhání od značky adidas mají zpevněnou špičku i patu pro lepší ochranu. Podrážka je optimálně ohebná, takže se postará o rychlou návratnost energie a dobře tlumí váš dopad. Měkké polstrování kolem kotníku a polstrovaný jazyk se postará o váš komfort. Pánské tenisky na běhání mají svršek ze síťoviny, což znamená, že jsou zárukou velmi dobré ventilace vzduchu. Po bocích je zdobí tři proužky, které jsou typickou vizitkou pro značku, která je dobře známá po celém světě. Tréninkové botasky jsou ideální do posilky, na běhání a na různé sportovní aktivity. Detaily produktu: pro pány tmavé provedení barevné detaily must have kousek klasické vázání na tkaničky dobrá fixace vyrobeno z recyklovatelných materiálů dobře se kombinuje zpevněná špička a pata podrážka je optimálně ohebná měkké polstrování pohodlné prodyšné pro sport i volný čas

ASICS-Gel Nimbus 24 black/orchid Černá 38
3 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASICS-Gel Nimbus 24 black/orchid Černá 38
3 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Asics. Běžecké tenisky zaujmou nejen funkčními vlastnostmi, ale také trendy sportovním vzhledem. Dámské botasky na běhání mají výraznější 3D potisk na bocích pro vyšší úroveň stability chodidla během běhu. Běžecké boty mají svršek ze síťoviny, který podporuje výbornou ventilaci vzduchu a skvěle se přizpůsobí Vaší noze. Dámské tenisky na běh potěší lehkou konstrukcí a jsou ideální také na běh na delší vzdálenosti. Značkové botasky mají reflexní prvky, díky nimž budete viditelní i za zhoršených světelných podmínek. Mezipodrážka BLAST™ umožní super odpružení a flexibilitu. Trendy boty na běhání mají nejlehčí mezipodešev, jakou kdy Asics vyrobil. Technologie GEL™ je umístěna tam, kde je zapotřebí největší absorpce nárazu. O pohodlí při běhu se postará měkká stélka. Tenisky na běhání mají gumovou podrážku se skvělou přilnavostí a ještě lepší trakcí. Skvělá volba na běžecký trénink. Detaily produktu: klasický střih lehká konstrukce svršek z prodyšné síťoviny reflexní prvky měkká stélka flexibilní mezipodešev Gel technologie pro podporu a výkon mezipodešev BLAST™ pro skvělé odpružení gumová podrážka s výbornou přilnavostí a trakcí

TECNICA-Plasma Mid S GTX Ms shadow altura/true lava Šedá 46,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Plasma Mid S GTX Ms shadow altura/true lava Šedá 46,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

NIKE-Downshifter 12 black/dark smoke grey/white Černá 38,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Downshifter 12 black/dark smoke grey/white Černá 38,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

BOOT DOC-FUNCTION Červená 40 2/3 (MP260)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BOOT DOC-FUNCTION Červená 40 2/3 (MP260)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Prémiový model Function s mimořádně snadným vložením do bot. Vložky do bot mají zabudovanou funkcí proti zápachu, jsou extrémně lehké, poskytují dokonalý přenos energie a mají maximální stabilitu. Detaily produktu: Antibakteriální síťovaný povrch s funkcí proti zápachu Obzvláště lehká konstrukce s maximální stabilizací ideální přenos síly přes poloplášťovou konstrukci Se snadno viditelnou informací o velikosti na horním povrchu Výhody vložek do bot Boot Doc: zohledňují individuální typ chodidla podle klenby zohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidla pomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlaků výborně tlumí nárazy optimalizují přenos sil při pohybu stabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svaly zlepšují držení celého těla

TREZETA-TWISTER WP KID BLUE Modrá 31
1 069 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-TWISTER WP KID BLUE Modrá 31
1 069 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv značky Trezeta. Turistické boty Twister jsou kombinací stability a ochrany chodidla. Trekingová obuv pro děti překvapí výbornou funkčností. Svršek turistické obuvi je díky síťovinovému materiálu zárukou vynikající prodyšnosti. Měkká a stélka a vnitřní polstrování zajistí pohodlí při zdolávání turistických stezek. Ke komfortu přispívá také polstrovaný límec a jazyk trekové obuvi. Outdoorové boty pro děti mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany dětské nožky. Membrána Trezeta® Waterstopper se postará o sucho v trekingových botách. Membrána je účinnou bariérou a zárukou nepromokavosti. O absorpci nárazů se postará mezipodešev z EVA materiálu. Trekové boty pro děti jsou ideální pro turistiku, procházky v přírodě a trekking. Detaily produktu:vyšší střihvýborná stabilitaposílená špička a pataměkké vnitřní polstrovánístélka: polypropylenmembrána: Trezeta® Waterstoppervysoká voděodolnostvelmi dobrá prodyšnostmezipodrážka: EVA materiál+gumasystém rychlého šněrováníhmotnost: 290 g 1/2 pár

DERRIL MF S1P SRC sandál 47 hnědá
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DERRIL MF S1P SRC sandál 47 hnědá
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní sandál s kompozitní tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev – PU / PU. Svršek je vyroben z kvalitní nubuk kůže. Výrazná perforace svršku zajišťuje perfektní prodyšnost.

Obuv poloholeňová CXS STONE TOPAZ S3, zimní, černá, vel. 45
733 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv poloholeňová CXS STONE TOPAZ S3, zimní, černá, vel. 45
733 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zimní poloholeňová obuv s ocelovou špicí STONE TOPAZ S3

HALWILL MF ESD S1P SRC kotník 38 černá
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HALWILL MF ESD S1P SRC kotník 38 černá
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní ESD kotníková obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

Expedo Čalouněná postel LAKE 2 + rošt + matrace, 140x200, Cosmic 10
10 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Expedo Čalouněná postel LAKE 2 + rošt + matrace, 140x200, Cosmic 10
10 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Čalouněná postel LAKE 2. Moderní desing a jednoduché linie. Komfortní spaní zaručí zabudovaná matrace. Úložný prostor tvořen za pomocí mechanického otevíraní. Matrace položena na kvalitním rámu a je tvořena pružinami bonell s PUR pěnou. Vybírat můžete z nabídky dekorů a velikosti spací plochy.Shrnutí:luxusní postelmoderní designpostel se zabudovanou matrací na dřevěném roštuúložné prostoryvýběr potahových látek a velikost spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Artelta Manželská postel AUDREY | 140 x 200 cm Barva: Zelená / Kronos 19
13 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská postel AUDREY | 140 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 160 x 223 x 93 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm Barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Salomon Patrol Junior 31 EUR
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Patrol Junior 31 EUR
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv Salomon Patrol Junior díky správné míře přilnavosti a velkorysému lehkému odpružení udržuje mladé nohy v pohodlí a bezpečí. Ideální pro stezky, venkovské silnice a hřiště. Konstruovány tak, aby mladá chodidla dostala komfort díky prodyšným látkám, optimalizované geometrii podrážky a ochraně tam, kde to nejvíce potřebují Pohodlí: Díky velkorysému střihu, měkké 3D síťovině, podšívce a mezipodešvi je tato obuv skutečně pohodlná Všestranné nošení: Strategická guma Contagrip® nabízí extra přilnavost, aby se udržela na trati za deště a bláta All Terrain Contagrip®: Náš All Terrain Contagrip® je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů SensiFit™: SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení celé noze Syntetický svršek: Syntetický vrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách OrthoLite® vyřezaná vložka: Tato stélka OrthoLite®, vyřezaná do tvaru vnitřní boty, poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost, čímž zvyšuje pohodlí a výkon obuvi Drop: 9 mm (pata: 29 mm, špička: 20 mm) Hmotnost: 200 g

Vlnka Dětské kožené bačkory s ovčí vlnou Andy - šedá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dětské kožené bačkory s ovčí vlnou Andy - šedá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Obujte své děti do měkkých, pohodlných bačkor z jemné ovčí kůže, které se dokonale přizpůsobí jejich nohám. Kožené bačkory Andy jsou vystlané česanou ovčí vlnou, která malé nožky udrží v teple po celou zimu. Materiál použitý pro výrobu bačkor Andy je pružný a už po krátkém nošení se vytvaruje podle tvaru chodidel. Podrážka je z koženého semiše a není vyztužená, takže kromě jejich měkkosti si děti skoro ani nevšimnou, že bačkory na nohou mají. Mohou se tak pohodlně uvelebit třeba na pohovce nebo při hraní sedět na zemi, a bačkory si nemusí zouvat, protože netlačí.Bačkory se navíc díky volnějšímu střihu snadno obouvají, takže si je i menší děti hravě natáhnou samy.Ovčí vlna je prodyšná, udržuje stálou teplotu a dobře odvádí od pokožky vlhkost. Díky tomu je vlna odolná proti množení bakterií a nevznikají v ní zápachy.Materiál: přírodní ovčí kůže, ovčí vlna

Bezpečnostní obuv ARDON®VISPER GREY S1P | G3246/46
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®VISPER GREY S1P | G3246/46
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

extra pohodlná bezpečnostní polobotka, se širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, bez kovových součástí, materiál: PU/textilie/okop kůže, podešev: phylon/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 46, váha: 520 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/41
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/41
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, provedení ESD, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 630 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANTREK S1 | G1303/42
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANTREK S1 | G1303/42
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní trekový sandál, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semiš / textil, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 512 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Keen Seacamp II CNX Magnet / Evening Primrose Velikost: 39
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Keen Seacamp II CNX Magnet / Evening Primrose Velikost: 39
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Seacamp II CNX Magnet / Evening Primrose - decentní šedočerná s fosforově žlutými detaily. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.Sednou na: normálně široké nožkyZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)Opatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkemStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm Tabulka velikostí Keen 

Ochrana střechy Roof Saver Toyota Rav4 2019-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Toyota Rav4 2019-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Salomon Ultra Glide 2 GTX M 42 2/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Ultra Glide 2 GTX M 42 2/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Salomon Ultra Glide 2 GTX M mění hru. Ultra odpružený trailový chameleon je navržen tak, aby se přizpůsobil různým terénům a povrchům, je pohodlný a lehký na dlouhé vzdálenosti, ideální na měnící se povrch, kamkoli vás vaše nálada nebo ambice zavedou. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta. Bez ohledu na výzvu, kdekoli běžíte. Výkon na dlouhé vzdálenosti: podrážka Contagrip® zvyšuje trakci, zatímco SensiFit™ jemně obepíná nohu Neodolatelný pocit z mezipodešve Energy Foam a nového tvaru rockeru Maxi komfort: vybrali jsme skutečně jemné, lehké a pohodlné látky od přiléhavého límce po prodyšnou síťovinu Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Lehká pohotová pěna vytvořená kombinací EVA a Olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající tlumení a skokovou návratnost energie Prémiová výkonná běžecká platforma, která poskytuje tlumené pohodlí na dlouhé vzdálenosti a plynulé přechody díky soudržnému působení pěny Energy Foam a Reverse Camber 3D otevřená síťovina poskytuje maximální prodyšnost SensiFit™ poskytuje bezpečné, přiléhavé a prakticky přizpůsobené pohodlí Použití: smíšený terén Tlumení: maximální Drop: 6 mm Váha: 297 g/polpár

ADIDAS-Grand Court Mickey cloud white/core black/better scarlet Bílá 30
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Botasky pro dívky vynikají známým motivem myšáka Mickey Mouse, který je činí jedinečnými. Mají odolný svršek, který prodlužuje jejich životnost. Pohodlný klasický střih dětských bot dobře sedne na každou nohu. Dětské tenisky se vážou na šňůrky, které jsou doplněny o proužek se suchým zipem.Bílé tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. K pohodlí během nošení přispívá komfortní vnitřní stélka a polstrovaný límec boty. Dívčí botasky mají gumovou podrážku, která dobře přilne i na mokrém povrchu. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či na kroužky.Detaily produktu:dětské tenisky pro dívkyodolný svršekmotiv Mickey Mouseklasický střihvázání na tkaničky a proužek se suchým zipemkomfortní vnitřní stélkapolstrovaný límec botgumová podrážkavyrobeno z recyklovaných materiálů

Vonný difuzér Flora Collection, Lemon Ginger, 100 ml, 6 x 9,5 cm
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vonný difuzér Flora Collection, Lemon Ginger, 100 ml, 6 x 9,5 cm
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tento elegantní difuzér provoní váš domov příjemnou svěží vůní s tóny citrusu a zázvoru. Flakonek je z čirého skla o objemu 100 ml, dekorovaný černým potiskem květin. Součástí krásného dárkového balení je sada 6 ratanových tyčinek, které slouží k uvolnění a regulaci vůně.

Sandály s otevřenou špičkou, na klínovém podpatku
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s otevřenou špičkou, na klínovém podpatku
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály ve stylu espadrilek s otevřenou špičkou skvěle doplní Váš outfit. Otevřená špička. Vpředu překřížené pásky. Klínový podpatek potažený šňůrkou. Kolem kotníku pásek s kovou sponou. Protiskluzová podrážka.

Ploché baleríny
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ploché baleríny
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné tenisky nazujete během chvíle díky jejich pružnému zpracování. Ve sportovně-elegantním provedení, v každém případě jsou vždy pohodlné. Svršek z lesklého úpletu se vsadkami v semišovém vzhledu. Extra pružná holeň. Kolem kotníku pruženka. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Ploché tkaničky se třpytivým vláknem. pevný opatek. Vzadu poutko. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LETENYE, postel 140x190 cm, dub kartáčovaný/černá mat
4 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
LETENYE, postel 140x190 cm, dub kartáčovaný/černá mat
4 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel se šuplíkyBarva: dub kartáčovaný/černá matRozměr (šxvxh): 144,5 x 74,2 x 194,7 cmLožná plocha: 140 x 190 cm2 velké zásuvky namontované na kovových pojezdech (56 x 34 x 11 cm) + 1 výklenek (69 x 36 x 18 cm), montáž zásuvek a výklenku vlevo nebo vpravo od lůžka.Materiál: lamino 15/18 mm2 černé plastové rukojeti. V ceně postele není rošt ani matrace. Nutný rošt v pevném rámu 140x190 cm.Dodáno v demontu.

Boxspring KORBELA 02 160x200, béžová látka
30 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boxspring KORBELA 02 160x200, béžová látka
30 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Dora 21 = béžová látka Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

ELTAP Čalouněná postel SAFIRO Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Nube 35
36 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel SAFIRO s elegantním klasickým prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Postel má celočalouněný korpus a oboustrannnou taštičkovou matraci o výšce 30 cm (skládající se z vrstev kombinující taštičkovou pružinu, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu, tvrdost H3) se snímatelným hedvábným potahem.Matraci se doporučuje každé 2-3 měsíce otáčet. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Salomon Sense Ride 5 M 48 EUR
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Sense Ride 5 M 48 EUR
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská všestranná trailová obuv Salomon Sense Ride 5 M, která zvládne všechno. Sense Ride 5 je ve svém živlu na krátkých, rychlých trailových bězích nebo ultra vzdálenostech. Super pohodlná obuv, která se přizpůsobí různým terénům s vyváženou mezipodešví pro odpružení, odezvu a svrškem ze síťoviny s Sensifit™ pro správné množství pohodlného držení. Odpružení a odezva: mezipodešev Energy Foam poskytuje tu správnou rovnováhu mezi plyšovým odpružením a přizpůsobenou odezvou Všestranný grip: Vyvinuto s použitím All Terrain Contagrip® pro přilnavost a jistotu na nejrůznějších površích. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Lehký, flexibilní a odolný svršek z 3D síťoviny poskytuje optimalizované a pohodlné držení nohy Mezipodrážka energyFOAM: Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie VRCHNÍ MATERIÁL: Vyvinutá síťovina je strukturou, která mění tkaní, aby nabídla větší podporu a odolnost nebo flexibilitu a prodyšnost podle specifických potřeb VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé přizpůsobení celé noze RESPONZIVNÍ TECHNOLOGIE: Profeel Film poskytuje vašemu kroku hladší a stabilnější pocit tím, že funguje jako filtr mezi vámi a terénem Hloubka dezénu: 3,5 mm Drop: 8 mm (pata: 29,6 mm, špička: 21,3 mm) Hmotnost: 286 g

VANS-MN Ward (Canvas) white/white Bílá 46
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-MN Ward (Canvas) white/white Bílá 46
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Pánské tenisky v bílém provedení působí velice stylově a snadno se kombinují. Díky své barvě působí sportovně-elegantně a jsou tedy vhodné pro různé příležitosti. Svršek bílých tenisek je prodyšný díky textilnímu materiálu. Zpevněná pata a špička poskytne potřebnou ochranu a stabilitu. Značkové tenisky pánské mají klasické šněrování.Bílé botasky pro pány mají polstrovaný límec a boty. K pohodlí během nošení přispívá i vnitřní stélka. Pánské tramky zdobí typický Vans pásek na boku. Mají pryžovou podrážku s waffle vzorem, která je zárukou přilnavosti i na mokrém povrchu. Vans obuv je vhodná pro každodenní nošení, ať už do práce, do města nebo ve volném čase. Bílé plátěnky pánské jsou must have kouskem na léto.Detaily produktu:bílé tenisky pánsképrodyšný svršek zpevněná pata a špičkaVans pásek na bokuvázání na šňůrkypolstrovaný límecpryžová podrážka

SALOMON-Speedcross 6 quiet shade/black/pearl blue Šedá 46
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 quiet shade/black/pearl blue Šedá 46
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv má nadčasové barevné provedení, které se snadno kombinuje se sportovním oblečením. Botasky na trail byly vyrobeny s důrazem na funkčnost, kterou jistě oceníte. Černé trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny, který vyniká prodyšností a byl vyroben také z recyklovaných materiálů. Salomon běžecká obuv je velmi komfortní pro nošení díky vnitřní stélce Ortholite s antibakteriálními vlastnostmi. Ke komfortu přispívá také polstrovaný límec.Boty Salomon Vám poskytnou i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která nabízí výjimečnou návratnost energie. Konstrukce Sensifit zajistí přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross je rychlovázání Quicklace™. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnérychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Příjemné na nošení díky své speciální šířce a měkké stélce, tyto mokasíny se hodí do každého šatníku. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Heřmánek římský - květ - Anthemis nobilis - Flos chamomillae romanae 250 g
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Heřmánek římský - květ - Anthemis nobilis - Flos chamomillae romanaeZklidňující účinky heřmánku jsou známy již po staletí. Heřmánek se sklízí v momentě vyvrcholení kvetení. Během sklizně se dohlíží zejména na pečlivé sbírání, aby žádný z květů nebyl poškozen nebo znehodnocen. Květy se následně suší jako za starých časů a skladují se v praktických nádobách.Přírodní vysušené květy lze použít k přípravě čaje, jako přírodní prostředek na čištění nosních dutin, při nachlazení, nebo jako uklidňující vůni pro vaše smysly.PoužitíBylinky jsou vhodné pro přípravu kosmetiky nebo pokrmů. Nejvhodnější jsou však na přípravu čajů, kdy vsypete jednu až dvě čajové lžičky do hrníčku a zalijete vroucí vodou. Necháte odstát 5 minut a podáváte. Čaj se může, v případě nachlazení, i inhalovat.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

VANS-Ward (Happy Checkboard) multi/white Černá 36,5
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-Ward (Happy Checkboard) multi/white Černá 36,5
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Stylové tenisky pro všechny dámy mají veselý design se smajlíky a typickou šachovnicí. Svršek z plátna poskytne prodyšnost a přizpůsobení. Špička a pata bot Vans je zpevněna pro lepší ochranu a stabilitu. Vans obuv se váže na tkaničky. Značkové tenisky doplňuje typický Vans pásek na boku. Polstrovaný límec a pohodlná vnitřní stélka jsou zárukou komfortu během nošení. Vans těsničky dámské mají gumovou podrážku s waffle vzorem, která poskytne potřebnou přilnavost i na mokrém povrchu. Oživte svůj outfit. Tyto trendy tenisky pro dámy jsou k tomu jako stvořené!Detaily produktu:dámské Vans teniskymoderní design se smajlíky a šachovnicíprodyšný svršektypický pásek Vans na bokuzpevněná pata a špičkavázání na šňůrkypolstrovaný límec botypryžová podrážka

CROCS-Classic juice Růžová 39/40
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CROCS-Classic juice Růžová 39/40
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály značky Crocs. Kroksy upoutají výrazným růžovým provedením. Značkové sandály mají sportovní stélku, která se postará o celodenní komfort. Jsou lehké a pružné. Kroxy jsou zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou. Trendy sandály Crocs se vyznačuje tradičním jednodílným designem, který je vyroben z materiálu Croslite. Croslite materiál je antibakteriální. Dalším benefitem je non-marking podrážka, která nezanechává šmouhy. Značkové kroksy se postarají o spolehlivou prodyšnost. Crocsy jsou výbornými společníky na dovolenou, k bazénu a na pláž. Ideální také pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: sportovní stélka zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou tvarovaná stélka dostatečná ventilace non-marking- nebarvící podrážka vodě odolné a lehké plně tvarovaná Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost Croslite™ materiál patní pásek pro bezpečné uchycení

Macramé sandály na lýkové podrážce
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Macramé sandály na lýkové podrážce
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Okouzlující macramé zdobí sandály na lýkové podrážce, které se hodí pro všechny boho módní kombinace. Na svršku macramé a ažurové zakončení. Zadní díl z texturovaného textilu, který drží chodidlo na svém místě. Kolem kotníku pásek z kontrastní syntetiky + spona pro nastavení. Lýková klínová protiskluzová podrážka.

Framesi Morphosis Ultimate Care Shampoo 250ml - Revitalizační šampon
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Unaveným, mdlým a krepatým vlasům je konec díky šamponu Ultimate Care značky Framesi. Dodává notnou dávku hydratace, obnovuje vlasy uvnitř vlákna, zajistí anti-frizz účinek, navrací vitalitu a brání dalšímu poškození. Přípravek je 100% veganský. Zanechává ve vlasech příjemnou vůni po pivoňkách. Pro dosažení maximálního výsledku ošetřete vlasy po umytí za pomocí kondicionéru ze stejné produktové řady.  Aktivní složky: Výtažek z pivoněk - rostliny výhradně evropského původu, jejichž extrakt se získává v Itálii speciální technologií. Díky tomu poskytuje vysoce hydratační, obnovující a také čistící a antioxidační účinky. Navrací vlasům a vlasové pokožce zpět jejich přirozeně zdravý stav. Komplex hyalorice - látka rostlinného původu s obsahem hydrolyzovaných glykosaminoglykanů, hydrolyzovaných rýžových proteinů a kyseliny hyaluronové, která redukuje elektrostatický náboj vlasů, podporuje jejich snadné rozčesávání a ovladatelnost. Dodává také jemnost a hebkost. Derivát vitamínu C - uvolňuje do pokožky aktivní formu vitamínu C, která povzbuzuje syntézu kolagenu. Umí také obnovovat poškozené buňky UV zářením a zajistí anti-age účinek.  MORPHOSIS ULTIMATE CAREHrubé, často ošetřované a namáhané vlasy s tendencí ke krepatění a s mdlým, nevýrazným a unaveným vzhledem dokonale vyživíte s produkty z řady Ultimate Care. Přípravky obsahují vysoký podíl vitamínu C, výtažek z pivoněk a speciální komplex hyalorice, které přetížené vlasy vrátí zpět do formy a zajistí jejich snadnější ovladatelnost.

Bennon BOSKY Khaki Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon BOSKY Khaki Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Volnočasová obuv, při jejímž nošení dochází k relaxaci, aktivaci a posílení svalů vašich chodidel a lýtek. Svršek obuvi je přilnavý, prodyšný a kopíruje přirozený tvar chodidla, prsty tak mají dostatek prostoru, nejsou stlačovány a deformovány.Podešev je pružná, cítíte kontakt s terénem, posilujete smysly, jemně a přirozeně masírujete reflexní zóny. Navíc uvnitř bot je tenká, vyjímatelná stélka s lehkým zesílením materiálu v oblasti paty. Máte tak měkčí došlap, tudíž jsou boty vhodné i pro barefoot začátečníky.Výhodou, která zrychlí obouvání, je uzavírání obuvi pomocí lacer setu.Tato obuv imituje chůzi naboso...cítíte se v ní volně, pohodlně, téměř jako bosí, ale přesto jsou vaše chodidla chráněna. Doporučené použití: volný čas, lehké outdoorové aktivity

Barefoot tenisky Barebarics Revive - Blue & White Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Blue & White Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Použité materiályPři výrobě byly použity udržitelné a veganské materiály s výbornou stálostí barev, prodyšností a odolností vůči roztrhnutí a oděru.Svršek se skládá z mikrovlákna a polyesteru. Taktéž jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. nejlepší vlastnosti.Podšívka je vyrobena z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá pro prestižní modely obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka se skládá z korkové vrstvy, která umožňuje výborný odvod potu, a prodyšné polyuretanové pěny, díky čemuž získáš dokonalé pohodlí během celého dne.Barefoot vlastnostiAnatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Více informacívycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

JANA Boty trotteur
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
JANA Boty trotteur
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boty trotteur v nadčasové verzi oceníte pro různé příležitosti. Vhodné pro citlivá chodidla. Pružný obvod pro snadné obutí. Kontrastní pásek na svršku. Kulatá špička. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Merrell J067865
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J067865
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Chmel otáčivý - šištice celé - Humulus lupulus - Strobilus lupuli 1000 g
477 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chmel otáčivý - šištice celé - Humulus lupulus - Strobilus lupuliSušené, řezané samičí květenství (šištice) chmele otáčivého (Humulus lupulus).Chmelové šištice se používají v pivovarnictví k výrobě piva, kterému propůjčují jeho charakteristickou chuť a vůni. Výtažky chmele jsou také oblíbenou složkou některých kosmetických přípravků, zejména vlasové kosmetiky.Příznivé účinky chmelu:normální hladina cholesterolu v krvi,normální trávení,normální činnost nervové soustavy,uklidňující a relaxační účinek, podpora kvalitního spánku,komfort v období menopauzy,antioxidant.PoužitíChmelové šištice můžete použít k výrobě nálevu, tinktury, macerátu nebo piva.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2 GTX core black/core black/orange Černá 44
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2 GTX core black/core black/orange Černá 44
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Model adidas Terrex Agravic Flow 2 je vhodný pro náročný terén a trailový běh. Běžecké tenisky mají moderní vzhled a potěší majitele i svými funkčními vlastnostmi. Svršek běžeckých bot je vysoce odolný a vyrobený z prodyšného materiálu, který se přizpůsobí noze a nabízí flexibilitu a podporu. Výhodou jsou bezešvé vrstvy, které eliminují pocit tlaku na chodidlo. Trailová obuv pánská má zpevněnou špičku pro lepší ochranu prstů. Díky mezipodešvi s tlumením Lightstrike si užijete každý krok. Trailové boty pro pány byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Mají vázání na šňůrky, kterým si zajistěte stabilní chodidlo. K pohodlí přispívá stabilizační konstrukce Promoderator a polstrovaný límec a měkký jazyk. Boty na běh disponují membránou Gore-Tex, která Vás ochrání před každým počasím. Mají podrážku z gumy Continental, která je zárukou stability a vysoké přilnavosti. Trailové tenisky jsou správnou volbou pro muže, kteří milují běh v terénu. Detaily produktu: trailové tenisky pánské moderní vzhled prodyšný svršek z technické síťoviny bezešvé vrstvy na svršku zpevněná špička vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkký jazyk mezipodešev s tlumením Lightstrike membrána Gore-tex podrážka z gumy Continental vhodné pro členitý terén vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Protetika Tendo Brown Velikost: 21
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Protetika Tendo Brown Velikost: 21
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Protetika Protetika Tendo Brown jsou tmavě modré chlapecké barefoot boty se svrškem z hladké kůže, s textilní podšívkou a se stélkou s nášlapem z kůže. Model Protetika Tendo se dřív vyráběl na staré podrážce, pro podzim 2023 má už novou podrážku (byla už na jarních modech 2023) a nový tvar, než starší modely. Oproti starším modelům je mírně širší v přední části a užší v patě - sednou na jiný typ nohy než boty na staré podrážce. Podrážka je ohebná, gumová, s jemným vzorkem, v praktické hnědé barvě.- Sednou na:  normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vysoký nárt, dostatek místa pro prsty nejen do šířky, ale i do výšky, bota je v prstové části tvarovaná tak, aby byl využit maximální prostor - nesnižuje se směrem ke špičce- tento nový model 2023 má oproti staršímu nový tvar podrážky a pevný opatek. Boty jsou tak v zadní části výrazně lépe padnoucí, než starší modely. Na vyloženě úzké kotníky ale nejsou.- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, mírně zvýšená podrážka okolo paty- Podrážka: ohebná, gumová, s jemným vzorkem, v praktické hnědé barvě- Jazyk: je volný, bez jakéhokoliv švu v nártu, který by mohl tlačit, v horní části měkčený, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - s nášlapem z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm

Salming Recoil Ultra Men Orange
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salming Recoil Ultra Men Orange
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské sálovky Salming Recoil Ultra jsou novinkou sezóny 23/24. Zcela nový koncept sálových bot, jejichž konstrukce byla vyvinuta s maximálním důrazem na pohodlí, stabilitu a odolnost. Vyber si jedny z nejpohodlnějších sálovek na trhu, vyber si Salming Recoil Ultra. Parametry:Určení: mužiBarva: oranžováMezipodešev: Recoil™ PLUSTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmKolekce: 2023/24Profil podrážky: Materiál podrážky: HexaGrip+™Modelová řada: Recoil UltraHmotnost: 371 g (vel. 9 UK)High-end sálová bota nabízející ohromnou míru komfortu v kombinaci s výrazným tlumením a vynikající stabilitou. Tak by se dal krátce popsat nejnovější model Salming Recoil Ultra. Do posledního detailu designovaná konstrukce přináší kvalitu, kterou ocení i ti nejnáročnější hráči florbalu, házené nebo squashe.Bytelný svršek je tvořen ze dvou vrstev, které se vhodně doplňují. Základní polyesterový úplet bot je z 90 % překrytý několika polyuretanovými funkčními prvky, které mají především ochrannou a stabilizační funkci. Zejména boční stabilizační prvky jsou konstruované tak, aby vás sálovky maximálně dobře podržely, i pokud patříte mezi těžší hráče. Pro pocit skutečného pohodlí je vnitřní strana polyesterového úpletu změkčená a působí až semišovým dojmem. Velmi důležitým prvkem, který konstrukce svršku modelu Recoil Ultra nabízí, je asymetrické šněrování, které ideálně podporuje biomechanické pohyby chodidla v rámci potřeb sálových sportů.Tlumení obstarává velkorysá vrstva prémiové tlumící směsi Salming Recoil+™. Speciálně v patní části bot je tlumení opravdu výrazné a skvěle absorbuje negativní síly, které působí na paty při prudkých dobrzděních či změnách směru typických pro sálové sporty. Velkou výhodou tlumící pěny Salming Recoil+™ je zároveň schopnost poskytnout výbornou návratnost energie a ideální stabilitu. Udržet chodidla stabilní i při tom nejkrkolomnějším obratu navíc pomáhají i dva stabilizační prvky zabudované z vnitřní i vnější strany mezipodešve.Do detailu propracovanou konstrukci doplňuje výtečná podrážka. Speciální pryžová směs vyniká perfektní kontrolou trakce a skvělým gripem. Tvarování a dělení podrážky pak maximálně podporuje stabilitu a napomáhá ideálnímu fungování chodidel z pohledu biomechaniky.Klíčové vlastnostivelice stabilní sálová botavelmi pohodlná se skvělými tlumící vlastnostmistředně těžká, konstruována s maximálním důrazem na odolnostpocitově středně širokávhodná pro všechny sálové sporty

Tommy Hilfiger dámské béžové pantofle - 37 (RBT)
1 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger dámské béžové pantofle - 37 (RBT)
1 119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské béžové pantofle od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - textil                vnitřek - textil, syntetika                podešev - syntetika

MG Full Glue 2x ochranné sklo na iPhone 15 Pro, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG Full Glue 2x ochranné sklo na iPhone 15 Pro, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

MINTOVÁ PÁNSKÁ MIKINA NA ZIP BX5231Z Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MINTOVÁ PÁNSKÁ MIKINA NA ZIP BX5231Z Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka69717375Od podpaží k podpaží52545657Rukáv od krku80848789Rukáv od podpaží57585960Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

BÉŽOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5455 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BÉŽOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5455 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ČERNÁ MIKINA S NÁPISEM DENIM BX5359 Velikost: XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ČERNÁ MIKINA S NÁPISEM DENIM BX5359 Velikost: XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí  MLXL2XL3XLCelková délka6869707172Od podpaží k podpaží5052545556Rukáv od krku7172737475Rukáv od podpaží4848494950Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Koma 730 modré pánské polobotky
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Koma 730 modré pánské polobotky
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská celoroční vycházková a společenská obuv na šněrování.Vynikající kvalita výrobků značky Koma je prověřena 10-letou tradicí prodeje v našem e-shopu.Svršek obuvi je vyroben z pravé přírodní stíráné kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 720 gPánské polobotky značky Koma.Barva: ModráVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 2.5 cm

Vlnka Pantofle z vlněného filcu - modrá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Pantofle z vlněného filcu - modrá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celoroční domácí pantofle z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Ovčí vlna je totiž příjemně hřejivá v zimě, a v teplejších měsících nenechá nohu zbytečně přehřát a odvádí pot od pokožky. Svršek pantoflí je vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach.Materiál: Svršek: 100% ovčí vlna Vnitřek, stélka: 100% bavlna Podrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: ModráRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Pantofle z vlněného filcu

MOON BOOT-Icon Nylon lilac Fialová 35/38
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MOON BOOT-Icon Nylon lilac Fialová 35/38
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské boty značky Moon Boot. Zimní boty přitáhnou pozornost krásnou světle fialovou barvou. Dámské kozačky zdobí větší nápis Moon Boot. Vrchní část lze upravit pomocí šňůrky. Spodní část bot na zimu je posílena dodatečným materiálem po celém obvodu pro lepší odolnost. Neil Armstrong možná učinil jeden malý krok pro člověka, ale Moon Boot udělal obrovský skok v oblasti módní obuvi. Nenapodobitelná ikona, inspirovaná přistáním na Měsíci v roce 1969, připomíná špičkovou výbavu astronautů. Sněhule Moon Boot velmi dobře izolují chrání před chladem. Dámské sněhule jsou vybaveny pružnou mezipodešví a mají přilnavé výstupky na protiskluzové gumové podrážce. Speciálně navržená pěnová podšívka se po několika hodinách nošení mírně uvolní a přizpůsobí se tvaru Vaší nohy. Je přizpůsobivá a nabízí bezpečné a pohodlné nošení pro různé velikosti. Doporučujeme koupit velikost podle těchto doporučení Moon Boot: například, pokud obvykle nosíte EU 38, vyberte si EU 39-41. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: Ikonické nylonové sněhule 100% vodoodpudivý materiál Logo značky Lem ve spodní části bot z PVC Kovová očka stříbrné barvy Šňůrky vázané do kříže Pružná mezipodešev Pěnová podšívka Pryžová podrážka

Dívčí papuče Superfit Bubble 1-006271-5530 Rosa Velikost: 33
839 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí papuče Superfit Bubble 1-006271-5530 Rosa Velikost: 33
839 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí bačkory Superfit Bubble 1-006271-5530 v barvě rosa s barevnými hvězdičkami sednou spíš na užší nožky a zapínáním na suchý zip se dají krásně regulovat v oblasti nártu. Jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt. V okolí kotníku je mírné vykrojení a tím bota lépe padne. Dá se říct, že kotník zcela kopíruje a tím se bačkory opravdu pohodlně nosí.I přesto, že se nejedná o barefoot bačkory, jsou velmi poddajné a přizpůsobivé. Bílá podrážka je protiskluzová a měkká, v přední části krásně ohebná, s větracími otvory pro lepší prodyšnost. Postranní vyvýšení pro lepší postranní stabilitu - lidově řečeno - chrání proti "zvrtnutí kotníků". V přední i zadní části je podrážka vyvýšená, chrání tak proti okopu.- Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: textilní výstuha a mírné zpevnění v místě, kde je vyvýšená podrážka- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy, protiskluzová- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,5 cm25 - 16,3 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 21,8 cm35 - 22,5 cm36 - 23,0 cm37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm

Postel TAMALPAIS se zábranou, 90x200, masiv borovice/moření olše
6 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel TAMALPAIS se zábranou, 90x200, masiv borovice/moření olše
6 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: olše Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 100,5 x 207 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 53 cm Výška čela u nohou: 53 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 34 cm Rozměr nohy postele: 11,5x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

TAMARIS Kožené polobotky Tamaris
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kožené polobotky Tamaris
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vyzkoušeno a potvrzeno - polobotky zn. Tamaris jsou skvělým spojencem pro stylový vzhled a pohodlnou chůzi. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování a vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

Ploché baleríny
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ploché baleríny
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

TAMARIS Kožené sneakers Tamaris, vysoce pohodlné
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kožené sneakers Tamaris, vysoce pohodlné
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené sneakers s podpisem zn. Tamaris vsází na kvalitu, stylový vzhled a pohodlné nošení. Vysoce pohodlné: přizpůsobí se i širším chodidlům. Vyjímatelná stélka. Na vnější straně zip pro snadné obutí + pevné šněrování. Členitý střih svršku. Na svršku šněrování a vzadu poutko. Mírně klínová a protiskluzová podrážka.

Kotníkové tenisky s hřejivým ohrnutím a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové tenisky s hřejivým ohrnutím a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné hřejivé tenisky vynikají módním ohrnutím a praktickým zipem. Z kvalitní pravé kůže. Jemné ohrnutí z nepravé kožešiny. Jemná textilní podšívka. Zip a tkaničky pro rychlé a snadné obutí. Členitý střih a prošití. Pevný opatek. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Šněrovací kotníkové boty se zipem zn. Tamaris Comfort, kůže
3 265 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nepřehlédnutelné kotníkové tenisky s tkaničkami zn. Tamaris Comfort se postarají o pohodlnou chůzi a stylový vzhled. Výjimečně pohodlné. Pevné tkaničky. Na vnější straně zip. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníkové boty v retro elegantním stylu jsme si oblíbili nejen kvůli podpatku v dřevěném vzhledu. Skvěle se hodí k šortkám, sukni i kalhotám, záleží jen na Vašem vkusu. Kožená stélka pro prodyšnost chodidla. Kulaté tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené kozačky na podpatku
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené kozačky na podpatku
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

V zimním období Vám nesmí chybět kožené kozačky na podpatku, které se snadno kombinují. Z kvalitní pravé kůže. Členitý střih. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Kožená stélka. Vzadu pruženka. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Babies na suchý zip, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Babies na suchý zip, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné boty babies na suchý zip vynikají členitým střihem a měkkou stélkou navrženou pro extra komfort. Členitý střih vpředu. Pásek na suchý zip. Kožená stélka s pěnovými polštářky pro podporu nožní klenby. Podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nosíte ráda kozačky, ale dělá Vám problém jejich dopnutí? Vyzkoušejte raději tyto kozačky s libovolně nastavitelnou šířkou lýtka +/- 4 cm (pro obvod lýtka cca 40 až 44 cm). Kozačky jsou ideální také pro širší chodidla díky rozšířené stélce. Kozačky jsou doplněny o ozdobný řemínek s kovovou přezkou. Zip na vnitřní straně. Vyvážený podpatek.

Plavuň vidlačka - nať nařezaná - Lycopodium clavatum - Herba lycopodii 50 g
136 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Plavuň vidlačka - nať nařezaná - Lycopodium clavatum - Herba lycopodiiSušená, nařezaná nať plavuně vidlačky. Plazivá, mechovitá rostlina, která je známá pro své léčivé schopnosti a široké možnosti použití.Plavuň vidlačka obsahuje flavonoidy, organické kyseliny, silice, vitamíny jako vitamín C, E a A, minerály, jako jsou křemík, draslík, hořčík a vápník.Příznivé vlastnosti plavuně vidlačky:normální funkce močového měchýře - působí jako mírné diuretikum, podporuje tvorbu moči a je prospěšný při některých onemocněních močového měchýře, močových cest a ledvin, nebo zadržování nadměrného množství tekutin v organismu,menstruační komfort - ženám poskytuje komfort v období před a během menstruace,antioxidant- plavuň působí jako antioxidant díky obsahu látek, jako jsou flavonoidy, které mají antioxidační vlastnosti a chrání buňky před poškozením volnými radikály a oxidačním stresem,vysoký obsah křemíku- díky vysokému obsahu křemíku a dalších minerálů přispívá ke zdraví vlasů, nehtů, kostí a pokožky,podpora zdravé pokožky- bylinné obklady z plavuně pomáhají při rychlém hojení ran a pomáhají i při kožních problémech, jako jsou vředy, ekzémy nebo podráždění.PoužitíZ natě plavune vidlačky si můžete připravit nálev, koupel nebo bylinný obklad.UpozorněníPři běžném používání je nať plavuně neškodná, avšak neužívejte plavuň vidlačku vnitřně dlouhodobě, protože nať obsahuje thiaminázu, enzym, který může rozkládat vitamin B1 (thiamin). Proto dlouhodobé používání ve velkých množstvích může mít nepříznivý vliv na absorpci tohoto vitamínu a později celkový stav organismu.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Trnka obecná - plod celý - Prunus spinosa - Fructus pruni spinosae 50 g
58 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Trnka obecná - plod celý - Prunus spinosa - Fructus pruni spinosaeSušené, celé plody trnky obecné. ŠTrnka obecná je keř široce rozšířen v oblasti Evropy, ale roste i na dalších kontinentech. V období jara ji zdobí půvabné drobné bílé květiny, zatímco na podzim je vystřídají malé modročerné plody - trnky. Díky svým léčivým účinkem se sbírají květiny i plody.Plody trnky obecné obsahují flavonoidy, fenolické sloučeniny, karotenoidy, vlákninu, omega 3 mastné kyseliny, kyselina elágová, taniny, vitamín A, C a vitamíny skupiny B, draslík, vápník, hořčík, fosfor a další.Příznivé vlastnosti plodů trnky obecné:normální činnost ledvin a močového měchýře - trnka stimuluje tvorbu moči a podporuje její vylučování z těla, pomáhá při odstraňování toxinů a přebytečné tekutiny z organismu, čímž se snižuje riziko tvorby močových kamenů a infekcí močových cest, pomáhá zmírnit zánět močových cest a zmírnit nepohodlí spojené s infekcemi močového traktu, pomáhá bojovat. proti bakteriálním a infekčním procesům v močovém traktu,podpora trávicí soustavy- plody trnky obecné podporují normální činnost střev, pomáhají zmírnit trávicí problémy, jako jsou průjem, zácpa nebo pálení žáhy,antioxidant - antioxidanty v plodech trnky chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály a pomáhají předcházet degenerativním onemocněním, jako je například rakovina, podporují přirozenou obranyschopnost organismu, chrání tělo před onemocněními.PoužitíPlody trnky obecné můžete použít k přípravě odvaru, likéru, vína nebo šťávy.UpozorněníPlody trnky obecné nejsou vhodné k užívání pro těhotné a kojící ženy!V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Čalouněná postel DANGELO 1 160x200 cm, šedá látka
7 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Čalouněná postel DANGELO 1 160x200 cm, šedá látka
7 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Čalouněná postel 160x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace.Potahová látka: sofia 23 = světle šedá látka Rozměry (šxhxv): 172 x 210 x 35 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmČelo postele: s 10 knoflíky - šířka: 172 cm - hloubka: 5 cm – pěna T25 (tloušťka pěny 3-4 cm) - výška: 110 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Tecnica Magma 2.0 S Ws 005 rosed grey/wine bordeaux produkt
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tecnica Magma 2.0 S Ws 005 rosed grey/wine bordeaux produkt
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kayland Alpha Gtx brown
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Kayland Alpha Gtx brown
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Lehká obuv, s moderním a funkčním designem, ideální pro rychlou turistiku a použití na smíšených terénech. Svršek ze semišové kůže a membrány GoreTex. Parametry:• pohlaví: pánské• rozsah velikostí: 6-12.5 UK (with half sizes)• váha: 410gr• vrchní vrstva: Suede + Textile• podšívka: GORE-TEX Extended, comfort footwear• podešev: Vibram® Multiverse• mezipodešev: Moulded EVA Bi-Density + ESS• vnitřní vložka: SOFT

Bennon MEADOW OB White Low
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon MEADOW OB White Low
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ultralehká, prodyšná, velmi pohodlná polobotka-teniska s širší podešví, jež zajišťuje velmi dobrou stabilitu při chůzi a má protiskluzovou SRA vlastnost, čímž uživateli zajistí větší bezpečí. Kvalitní lehká podešev s inovativní technologií eCorn má o 60% vyšší tlumící efekt při pohybu i při dlouhodobém stání než jiné běžně používané technologie. Tlumí rázy na patní kost a zároveň šetří svalstvo chodidel i nohou. Nohy i chodidla na konci pracovního dne tedy tolik nebolí. Na podešvi je navíc umístěn z vnější strany dodatečný TPU komponent, jež zamezuje nadměrnému vykřivení (supinaci) chodidla, pomáhá tak lépe udržet chodidlo ve správné poloze, přispívá k lepší rovnováze a optimalizuje odraz nohy od povrchu. Velkou výhodou této obuvi, jež zpříjemňuje uživateli nošení, je velmi dobrá prodyšnost svršku vyrobeného z textilie MESH 3D knit. Do boty může vstupovat a z ní vystupovat vzduch, kůže na chodidlech tak může lépe dýchat a ta jsou potom déle svěží. Svršek obuvi navíc reaguje na tvar chodidla a přizpůsobí se jeho tvaru, nikde nic netlačí, netáhne. Předností použitého materiálu je také to, že je v případě zašpinění omyvatelný, pratelný na 30 °C (bez použití chemikálií) a rychle osychá. Příjemný svěží pocit při nošení dále umocňuje i stélka Carbona, jež obsahuje aktivní uhlí, které má antibakteriální účinky a pohlcuje pach. Celkově je tato obuv vhodná tam, kde jsou lidé dlouho "na nohou" a potřebují mít lehké, prodyšné pohodlné boty na celodenní nošení. Tzn.  ocení je např. doktoři a zdravotní sestry, pracovníci laboratoří, lékárníci, přepravci v logistice, doručovatelé v poštovních službách, obsluha v pohostinství, průvodčí, atd.

ADIDAS-VL Court 3.0 cloud white/dark blue/better scarlet Bílá 40 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-VL Court 3.0 cloud white/dark blue/better scarlet Bílá 40 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky v městském stylu jsou nice to have obuví, která si zaslouží místo u Vás doma. Stylové tenisky mají syntetický svršek, který je měkký a dobře se přizpůsobí noze. Bílé botasky se vážou na klasické šňůrky, takže se velmi dobře přizpůsobí každé noze. Polstrovaný límec boty a pohodlná vnitřní stélka zajistí nohám komfort během každodenního nošení. Značkové tenisky mají lehkou konstrukci. Pryžová podrážka botasek je odolná a umožní dobrou trakci. Adidas tenisky jsou nejlepšími společníky pro běžné nošení, do města a pro volný čas. Bílé tenisky dodají každému outfitu šmrnc. Detaily produktu: trendy design klasický střih polstrovaný límec odolný svršek vázání na šňůrky tlumící mezipodešev měkká stélka gumová podrážka

Jonap Moon dino mimi Velikost: 33
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jonap Moon dino mimi Velikost: 33
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní tenisky Jonap Moon dino mimi jsou novinkou pro jaro 2024 i s novým logem Jonap. Jsou na nové, odolné podrážce z pravé gumy, která je měkká a výborně ohebná všemi směry. Boty jsou textilní, bez podšívky, opatek mají řešený jako papučky - pata je lehce vyztužená, nemají za patou polstrovaný polštářek. Vyjímatelná stélka z paměťové pěny s textilním nášlapem pro větší pohodlí a komfort. Regulace v nártu pomocí dvěma suchými zipy.- Sednou na: normálně široké nožky, dominantní palec, nohy do tvaru ploutvičky, normální až užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: lehce zpevněný - Podrážka: ohebná, měkká, z pravé gumy- Jazyk: je volný- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 14,9 cm x 6,5 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,5 cm x 6,8 cm26 - 17,2 cm x 7,0 cm27 - 17,8 cm x 7,4 cm28 - 18,3 cm x 7,7 cm29 - 19,3 cm x 7,8 cm30 - 20,0 cm x 7,9 cm31 - 20,8 cm x 8,0 cm32 - 21,4 cm x 8,1 cm