Ardon Dámská softshellová obuv DAHLIA - 41
1 168 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ardon Dámská softshellová obuv DAHLIA - 41
1 168 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská softshellová obuv DAHLIA - 41 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Ardon Softshellové zimní boty QUEST - 37
1 287 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ardon Softshellové zimní boty QUEST - 37
1 287 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Softshellové zimní boty QUEST - 37 od výrobce Ardon. Produkt je skladem.

Boční ochranné lišty Kia Sportage 2010-2015
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boční ochranné lišty Kia Sportage 2010-2015
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Kia Sportage.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Tiguan je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC70 2007-2013 (matná)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC70 2007-2013 (matná)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Volvo XC70 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Expert 2016- (lakovaný nárazník, tmavá, matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Expert je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Moxa kuželíky na aku. jehly, 200 x 1 x 1,5 cm
230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Moxa kuželíky na aku. jehly, 200 x 1 x 1,5 cm
230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

akupunkturní pomůckaSálání pelyňku Hunan - velmi kvalitní pelyňkové moxy.Balení: 200 kusůMoxováním neboli využíváním tepla hořícího pelyňku se dociluje prohřátí, zklidnění a uvolnění vybraných míst těla - postižených ploch nebo akupunkturních bodů.Využívá znalostí tradiční čínské akupunktury, kdy teplo pelyňku prostupuje tělo do hloubky, vstupuje do akupunkturních drah, doplňuje energii, podporuje oběh a vylučuje z těla chlad a bolest.Má silný tonizující účinek na tělo a posiluje je v boji proti chronickým obtížím, vyčerpání a špatnému trávení. Pozoruhodně účinné je moxování zejména u preventivního posilování organismu a utužování zdraví.Je třeba zdůraznit, že se k prohřívání používá přírodního způsobu léčby - tepla sálajícího při doutnání nejjemnějších částí mladých květů čínského pelyňkuJak moxování funguje?Moxování je součástí tradiční čínské medicíny, která k nemocem přistupuje na základě celostního přístupu, kdy se sálavým hluboko prohřívajícím teplem uvolňují akupunkturní dráhy a aktivizují akupunkturní body, čímž se znovu nastoluje rovnováha toku vitální energie a v důsledku toho i schopnost těla napravovat sebe sama a čelit škodlivinám.O pelyňkuLístky pelyňku (Artemisia chinensis) mají za sebou dlouhou tradici používání; čínská medicína jim přisuzuje teplou (jangovou) povahu, hořkou a pálivou chuť, účinky na doplnění krve a energie čchi. Používá se jich u nemocí z chladu a vlhkosti. Nejčastěji se používá "vata" z kvítků pelyňku formovaná do doutníků, které umožňují snadnou aplikaci. Moderní výzkumy prokázaly, že v indikovaných případech požehování urychluje cirkulaci krve v pánevní oblasti, děloze a že podporuje a upravuje menstruaci.Vůně hořícího pelyňku u většiny lidí navozuje pocit uvolnění. Po celém světě má pelyněk pověst byliny, která chrání před zlem. V lidové tradici se pelyňkem plnily polštářky na spaní, aby spánek nebyl rušen zlými sny.

Sinergy Cosmetics Sinergy B.iO Remedy Empower Hair Bath 250ml - Šampon proti padání vlasů
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vlasový šampon podporuje okysličení vlasové pokožky, posiluje vlasové cibulky a tím účinně zabraňuje nežádoucímu padání. Zajistí také sílu a vitalitu slabým a unaveným vlasům.  Aktivní složky: Rozmarýn - má vynikající antimikrobiální, antioxidační, antiseptický a regenerační účinek.Esenciální olej z rozmarýnu - skvěle tonizuje a stimuluje vlasovou pokožku, přispívá k růstu nových vlasů. Také dokonale čistí a odstraňuje toxiny. Esenciální olej ze zázvoru - podporuje mikrocirkulaci a okysličení ve vlasové pokožce, působí antibakteriální a dezinfekčně. Esenciální olej ze skořice - poskytuje vlasu hloubkovou výživu, stimuluje krevní oběh, vhodný proti plísním. Mentolový esenciální olej - zanechává svěží pocit, dokonale dezinfikuje.Organický chmel - má regenerační a vyživující účinky. Posiluje vlasové vlákno od samotného kořínku, urychluje proces růstu vlasů a činí je silnější a zdravější.  Použití: Aplikujte na mokré vlasy a jemně vmasírujte. Nechejte působit několik minut a poté důkladně opláchněte. Dle potřeby opakujte.BI.O REMEDY LINE OD SINERGY COSMETICSŘada vysoce účinných produktů maximálně nabitá přírodními složkami, zejména destilací získanými esenciálními oleji, které se zaměřují na řešení problémů s vlasy a vlasovou pokožkou. Výrobky neobsahují SLES, SLS, parabeny, barviva a jsou biodegradovatelné. Produkty je možno kombinovat s dalšími výrobky z B.iO řady.

Z-STYLE Obuv BENNON GORDON AIR polobotka perforovaná 44
2 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Z-STYLE Obuv BENNON GORDON AIR polobotka perforovaná 44
2 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Komfortní a lehká pánská polobotka celoročná.Kožená. Obuv je vhodná ke stejnokroji i na nošení ve volném čase, ideální pro číšníky, servíruje. Velikost: 38-50 Svršek: hovězí useň 1,3 mm, perforovaná. Stélka: usňová vlepovací, vyměnitelná vkládací stélka DRYSOLE. Podešev: ASTOR, PUR prošitá se svrškem

Kent kartáč na vlasy MG3
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kent kartáč na vlasy MG3
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Klasický oválný kartáč na vlasy Kent s rukojetí z bukového dřeva a s kančími štětinami.

Dívčí holínky Demar - DINO F 0310, růžová Barva: Růžová, Velikost: 28-29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Skinners 2.0 Ivory 40-41 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Skinners 2.0 Ivory 40-41 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nové Skinners 2.0 ponožko-boty přinášejí prodyšnější třívrstvý patentovaný úplet Stretch Knit™. Můžete si v nich užívat cestování, cvičení ve fitku, jógu a mnoho jiných aktivit. Kombinace 6 funkčních vláken a nejnovější technologie umožňuje vznik jedinečných pletených vzorů, které vaše chodidla obepnou jako pohodlné ponožky Ultra odolná podrážka: unikátní technologie zajišťuje, že i 3 mm tenká spodní vrstva vydrží až stovky kilometrů 2 mm vyjímatelná perforovaná stélka. Díky zlepšené schopnosti odvádět vlhkost zůstanou vaše nohy v komfortu a suché. A můžete stélku podle přání odstranit nebo vložit Zvýšená životnost podrážky: 800 km Širší prostor pro prsty Materiál: 45% polyamide, 32% bavlna, 20% polyester, 3% elastane Váha: 160g pár ve velikosti M

Dětské pohodlné pantofle
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské pohodlné pantofle
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barevné pantofle v krásném provedení.

Dívčí holínky Demar - TWISTER LUX PRINT HA 0038 - Pony, růžová/ fialková Barva: Růžová, Velikost: 32-33
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Dětské holínky Demar - HAWAI LUX PRINT AK 0048 - žirafa, žlutá Barva: Žlutá, Velikost: 34-35
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Teploměr BEURER FT 13
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Teploměr BEURER FT 13
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Rtuťové teploměry nahradily nerozbitné digitální s vysokou přesností měření. Teploměr Beurer FT13 patří do výbavy domácí lékárničky. Jeho špička je pružná a voděodolná. To umožňuje její dezinfekci.Teploměr dokáže změřit teplotu v pouhých 30 vteřinách. Součástí balení je 1,5 V baterie LR41. Vyrobila německá společnost Beurer. Prodloužená záruka 5 let.Nerozbitný – bez skla a bez rtutiPružná a voděodolná špička – možnost dezinfekceMěření do cca 30 vteřinZvukový signál při teplotě nad 37,8 °CAutomatické vypnutí1 paměť poslední naměřené hodnotyMěření v jednotkách °C a °F1 x 1,5 V baterie LR41 (součást balení)Výrobce Beurer NěmeckoProdloužená záruka 5 let

Vlnka Dámské luxusní filcové pantofle Kočička
333 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské luxusní filcové pantofle Kočička
333 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské filcové pantofle jsou opatřeny pryžovou podrážkou, která předchází a zabraňuje uklouznutí na plovoucí podlaze. Dámské luxusní filcové pantofle kočička, jsou ideální domácí obuv na celoroční nošení. Jedná se o velmi jednoduchý typ zpracování, jak z vnější části, tak i vnitřní je papuč vyrobena z filcu. Papuče kočička jsou určeny výhradně k domácímu použití. Na povrchu jsou papuče opatřeny okrasnou výšivkou kočky. Výhodou je protiskluzová podrážka, která zabraňuje uklouznutí na plovoucí podlaze a parketech. Filcové papuče udělají radost nejen Vám, ale třeba i náhlým návštěvám. Zajista oceníte, že filcové papuče jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Materiál: FilcPodrážka: pryž

Merino Mikina Lasting SOLY 5151 modrá
1 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merino Mikina Lasting SOLY 5151 modrá
1 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Merino Mikina Lasting SOLY 5151 modrá Dětská mikina 260g s dlouhým rukávem ze 100% australské Merino vlny, která neškrábe a nesvědí díky úpletu z vláken o průměru 16 mikronů. Mikina se stojáčkem na zip. Raglánový střih a ploché švy zajišťují komfort při nošení a při aktivním sportu. Vlna je vysoce antibakteriální a zajišťuje odvod vlhkosti, proto se i při zpocení budete cítit pořád v suchu. Doporučujeme jako druhou vrstvu při zimních sportech i běžném nošení    Materiál 260g Merino vlna    Určení Dětské    Roční období podzim/zima    Druh dl.rukáv    Barva Modrá Mikiny a svetry » Mikiny » Merino Mikina Lasting SOLY 5151 modrá

Merrell J135179 Accentor 3 Sieve Boulder
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J135179 Accentor 3 Sieve Boulder
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Všestranný, prodyšný turistický sandál s přilnavou gumovou podešví poskytuje celodenní pohodlí při všech letních dobrodružstvích. • svršek s voděodolnou úpravou v kombinaci usně a textilního materiálu• díky pružnému šněrování s rychloupínacím systémem se bota dokonale přizpůsobí tvaru chodidla• nártové pásky i síťovina ze 100% recyklovaného materiálu• integrovaná pěnová EVA stélka z plně recyklovaného materiálu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE: AirCushion, RECYCLEDHMOTNOST: 620 g

Joyroom Eyecare Full Screen Anti Blue ochranné sklo na iPhone 14 (JR-G01)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tvrzené sklo v zeleném odstínu chrání nejen obrazovku vašeho telefonu před škrábanci a prasklinami, ale stará se io váš zrak. Tento výrobek je certifikován technologií TUV Rheinland Eye Protection Technology. Antireflexní vrstva výrazně zvyšuje komfort používání zařízení, a to i na silném slunečním světle. Funkce Anti Spy chrání vaše soukromí - obsah obrazovky je jasně viditelný v úhlu 90 stupňů a neviditelný z úhlů menších než 45 stupňů. Účinně chráněna obrazovka Tvrzené sklo s tvrdostí 9H je účinnou ochranou displeje telefonu před škrábanci, prasklinami a jiným poškozením. Prvek dokonale přilne k obrazovce i na jejích okrajích, čímž zajišťuje plnou ochranu. Ochrana vašich očí - Anti Blue filtr Tvrzené sklo se zeleným antireflexním povlakem chrání nejen zařízení, ale i zrak uživatele. Výrobek je certifikován technologií ochrany zraku TUV Rheinland, což znamená, že telefon můžete používat pohodlně a bezpečně i na přímém slunci. Modré světlo vyzařuje z různých elektronických zařízení, včetně displejů mobilních telefonů, které může mít vliv na kvalitu našeho zraku. Vystavování se modrému záření může způsobovat namáhání zraku, bolestem hlavy nebo i problémům s usínáním. Sklo je proto vybaveno Anti Blue filtrem, který dokáže redukovat modré a UV vyzařování z obrazovky. Filtr chrání oči před škodlivými účinky modrého světla. Anti Spy filtr Ochranné sklo disponuje filtrem Anti Spy, což je speciální struktura materiálu, která zaručuje omezený úhel pohledu. Obsah obrazovky je jasně viditelný v úhlu 90 stupňů a neviditelný z úhlů menších než 45 stupňů. Díky filtru tak můžete při přímém pohledu na displej telefonu vidět veškerý jeho obsah, ale pokud se na displej dívá někdo zboku, uvidí pouze černou obrazovku. Systém Anti Spy dělá vaše soukromí dokonale chráněným. Jednoduchá aplikace Ochrannou vrstvu lze nainstalovat sami - bez obav z hromadění vzduchových bublin pod povrchem. Vlastnosti: • Typ: tvrzené sklo• Tvrdost: 9H• Účinná ochrana před poškozením obrazovky• Zelený antireflexní povlak• Funkce Anti Spy• Certifikát technologie ochrany zraku TUV Rheinland• Jednoduchá instalace• Dokonale přilne k obrazovce• Odolný vůči prachu a otiskům prstů

Dámské kotníkové boty
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové boty
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kotníkové boty s podpadkem smetanové barvy. na boku zip jaro - podzim

Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W 40 2/3 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W 40 2/3 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské tenisky Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu. Tyto tenisky se inspirovaly basketbalovou obuví. Jednoduchý styl vám dodá sportovní vzhled bez ohledu na to, co máte zrovna v plánu. Lem ze síťoviny, měkká stélka a kožešina uvnitř dopřejí hřejivý pocit s maximálním komfortem. měkká stélka kvalitní zpracování klasické šněrování

Dívčí tričko ALPINE PRO
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí tričko ALPINE PRO
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí tričko značky ALPINE PRO světle růžové barvy.  s dlouhým rukávem polopřiléhavý střih 

DEMAR KENNY 2 dětské Holínky modrá 30-31
672 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DEMAR KENNY 2 dětské Holínky modrá 30-31
672 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Představujeme vám dětské zimní sněhule DEMAR KENNY 2 - perfektní spojení stylového designu a vysoké funkčnosti pro vaše děti během chladných zimních dnů. Tyto sněhule jsou vybaveny prvotřídním zateplením pravou ovčí vlnou, která zaručuje, že nožičky vašich dětí budou stále v teple, ať už je venku jakékoli mrazivé počasí. Navíc, vlněná vložka je pevně přichycena napevno, takže se nemusíte starat, že by se někde ztratila.Jednou z hlavních výhod této obuvi je její lehkost a zároveň tepelná účinnost. Vaše děti tak budou mít pohodlnou a teplou obuv, aniž by se cítily obtížně a neohrabaně.Zimní sněhule DEMAR KENNY 2 jsou připraveny čelit výzvám zimy. Spodní část holínek je vyrobena z nepromokavého termokaučuku, který zajistí suché nohy i při procházení mokrým sněhem nebo loužemi. Vrchní díl je vyroben z odolné textilie, což dodává obuvi odolnost a dlouhodobou trvanlivost.Díky zipu umístěnému na přední straně je obouvání snadné a pohodlné, což oceníte zvláště, když je nutné rychle vyrazit ven. Pro dodatečnou ochranu před studeným sněhem je možné zatahnout svršek na tkaničku, čímž se zabrání pronikání sněhu dovnitř obuvi.Hrubší protiskluzová podešev poskytuje bezpečnost při chůzi na kluzkých površích a zajišťuje stabilitu vašich dětí i na náročnějším terénu.Dětské zimní sněhule DEMAR KENNY 2 jsou k dispozici v třech krásných barvách - modré, růžové a šedé. To umožní vašim dětem vybrat si tu, která jim nejvíce vyhovuje a která dokonale ladí s jejich osobností a stylem.Nenechte zimu omezit dobrodružství vašich dětí. S dětskými zimními sněhulemi DEMAR KENNY 2 budou nožky vašich dětí vždy v teple, suchu a bezpečí, a to při zachování moderního vzhledu.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Vyrobeno v EU.Velikost 32/33 - váha 700 gVelikost 32/33 - výška 235 mm EU Délka vnitřní stélky 30/31 200 mm 32/33 214 mm 34/35 226 mm   Dětské zimní holínky zateplené pravou ovčí vlnou

Dětské boty Primigi 8353900 Gore-Tex Velikost: 20
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské boty Primigi 8353900 Gore-Tex Velikost: 20
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Moderní chlapecké celoroční boty 8353900 v modrém zpracování z kůže od italského výrobce Primigi. Neonová barva objevující se v prošívání, textilním polstrování v okolí kotníku i na podrážce - dodá botům veselý šmrnc :o) Syntetická gumová ochrana v zadní části i na špicce ochrání boty proti odření i okopu. Spolu s membránou Gore-tex jsou boty vhodné opravdu do každého počasí i různých chlapeckých aktivit.Botky jsou velmi poddajné, měkké a lehké. Lem kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání a poutko pro případné zavěšení. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je maximálně prodyšná- Zapínání: na suchý zip a gumičky imitující tkaničky- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní s filcemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetická guma, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 13,0 cm x 5,6 cm21 - 13,5 cm x 5,8 cm22 - 14,5 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x7,2 cm29 - 19,0 cm x 7,4 cm

Beda barefoot bačkory růžová třpytka zúžené (BF 060010/W/02) Velikost: 37
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí barefoot bačkory českého výrobce Beda, ve variantě pro užší nožky v prstové části."W" značí, že jsou papuče na suchý zip."02" značí, že je model zúžený.- Sednou na: užší až normálně široké nožky s nižším až normální nártem, vhodné i pro dominantní palec, horší dotažení na úzký kotník- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, pěnová s textilním vrškem s naznačenou podporou klenby a mírným patním lůžkem, velmi lehká a ohebnáSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,2 cm - 5,7 cm23 - 14,8 cm - 5,9 cm24 - 15,6 cm - 6,1 cm25 - 16,2 cm - 6,3 cm26 - 16,9 cm - 6,4 cm27 - 17,7 cm - 6,6 cm28 - 18,3 cm - 6,8 cm29 - 19,0 cm - 7,5 cm30 - 19,7 cm - 7,7 cm31 - 20,2 cm - 7,8 cm32 - 20,8 cm - 8,0 cm33 - 21,6 cm - 7,7 cm34 - 22,1 cm - 7,8 cm35 - 22,8 cm - 7,9 cm36 - 23,3 cm - 8,0 cm37 - 24,1 cm - 8,2 cm38 - 24,5 cm - 8,4 cm 

Fare bare celoroční boty B5413203 Velikost: 27
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Fare bare celoroční boty B5413203 Velikost: 27
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tyto celoroční barefoot botičky Fare Bare B5413203 jsou z nové řady B, která je oproti původním Fare Bare trochu užší, a vyšší v nártu. Nicméně i tak jsou spíše na širší nohy s normálním nártem. Díky druhému páru stélek, který je v balení se stále dají přizpůsobit i nízkému nártu.  Dají se dobře stáhnout kolem kotníku, vyhoví tak i dětem s úzkým kotníkem a patou. Tvarem přední části jsou vhodné i pro tzv. dominantní palec, kdy je palec delší než ostatní prsty na nohou.Vnejší část boty je kompletně kožená, podrážka je z ohebné gumy (termokaučuku). Vnitřní část je ze syntetické textilie, nicméně na omak je velmi příjemná a působí jako jemná kůže. Z tohoto materiálu je také vrchní část stélky, stélka je vyjímatelná a je tedy možné lépe kontrolovat velikosti obuvi. Boty mají pevný opatek.VelikostVnitřní délka obuvi (se stélkou)Šířka v OPKObvod prstních kloubů (OPK)Hmotnost*23152 mm65 mm165 mm 236 g24160 mm66 mm168 mm  254 g25166 mm68 mm172 mm  262 g26173 mm  69 mm176 mm  284 g27180 mm70 mm179 mm  302 g *Hmotnost je uváděna vždy celého páru.

Screen Glass Motorola E7 Plus, G9, G9 Play 5D Full Glue zaoblené černé 1027597
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

5D Full Glue tvrzené sklo zaoblené černé pro Motorola E7 Plus, G9, G9 Play Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Dokonale průhledné plně podlepené tvrzené sklo s elastickým rámem, který chrání i zaoblené hrany telefonu. Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Motorola E7 Plus, Motorola G9, Motorola G9 Play Barva okraje: černá Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Screen Glass Samsung G390 Galaxy Xcover 4 1019655
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Screen Glass Samsung G390 Galaxy Xcover 4 1019655
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass pro Samsung G390 Galaxy Xcover 4 Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Samsung G390 Galaxy Xcover 4   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

SKECHERS-Fuse Tread Trekor black/lime Černá 35
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKECHERS-Fuse Tread Trekor black/lime Černá 35
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecká obuv značky Skechers. Dětské turistické boty mají kotníkový střih a moderní design. Svršek dětských turistických bot je z kombinace materiálů a poskytuje odolnost a prodyšnost v jednom. Boty na turistiku pro děti jsou pohodlné díky stélce Air Cooled Memory Foam, která jim poskytne potřebný komfort a pohodlné nošení. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec boty. Dětské Skechers tak můžete nosit ve volném čase, na procházky do přírody či turistiku. Dětská turistická obuv se váže má elastické šňůrky, které jsou doplněny o popruh se suchým zipem. Obouvání a zouvání je tak pro děti velmi jednoduché. Turistické boty pro chlapce mají členitou podrážku, která poskytne stabilitu i na nerovném povrchu při turistických dobrodružstvích. Hlavní výhodou dětských bot do přírody je membrána, která zajistí voděodolnost a dětské nohy v suchu i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Detaily produktu: dětské turistické boty kotníkový střih voděodolná membrána odolný a prodyšný svršek pohodlné díky stélce Air Cooled Memory Foam polstrovaný límec elastické šňůrky s popruhem na suchý zip členitá gumová podrážka zajistí stabilitu

WOJTYLKO-Dinton navy Modrá 32
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
WOJTYLKO-Dinton navy Modrá 32
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Wojtylko. Dětské sněhule zaujmou na první pohled pěkným potiskem na svršku. Mají ideální zapínání na zip, takže si je děti obují sami as lehkostí. Vyšší střih dětských holínek dobře ochrání nohy před chladem a sněhem. K pohodlí během nošení zimních bot pro děti přispívá i hřejivý vnitřek z umělé kožešiny. Chlapecké sněhule mají v horní části elastickou šňůrku se stoperem, díky které je lze přizpůsobit každé noze. Zároveň se do sněhulí nedostane sníh nebo nečistoty. Jsou pohodlné a dobře se nosí. Dětská zimní obuv Wojtylko má zpevněnou patu a špičku dodatečným materiálem, který prodlužuje životnost dětských bot, zároveň zpevnění poskytne během chůzi potřebnou stabilitu. Zateplené sněhule dětské mají protiskluzovou podrážku, která má dobré přilnavé vlastnosti a dobře tmí nárazy. Dětské holínky na zimu jsou výbornou volbou pro Vaše ratolesti. Detaily produktu: dětské zimní holínky moderní vzhled vysoký střih zapínání na zip na boku v horní části šňůrka ke stažení zpevněná pata a špička poskytne stabilitu protiskluzová podrážka dobře přilne a tlumí nárazy Velikostní tabulka: Velikost 30 31 32 33 34 Délka vnitřní stélky v cm 18,8 19,3 19,8 20,5 21

VANS-WM Ward Rainbow Checkerboard multi/white Černá 37
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-WM Ward Rainbow Checkerboard multi/white Černá 37
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS ORIGINALS-Adilette Lite core black/core black/matte gold Černá 38
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Dámské pantofle upoutají výrazným zlatým logem adidas originals na přední straně. Klasický střih dobře padne na každou nohu. Podrážka z lehké pěny EVA zajistí lehkou konstrukci a Vaše pohodlí. Vy si tak můžete užívat chvíle u vody, na dovolené na pláži či u bazénu. Pantofle pro dámy poskytují lehounké tlumení. Ergonomicky tvarovaná stélka černých pantoflí zajistí pohodlí a komfort. Oblíbený model adidas Adilette by neměl během dovolené chybět ani Vám. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: dámské pantofle lehká konstrukce pohodlné díky ergonomicky tvarované stélce logo adidas ve zlaté barvě

ADIDAS-Racer TR21 K core black/core black/carbon Černá 36 2/3
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Racer TR21 K core black/core black/carbon Černá 36 2/3
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ANTA-Garma black/ice Blue Modrá 44
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ANTA-Garma black/ice Blue Modrá 44
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Anta. Tenisky Garma upoutají stylovým sportovním designem. Zajímavě působí také ombrý efekt od tmavomodré barvy na špičce po světle modrou barvu na patě botasek. Pánské tenisky se hodí ke sportovním outfitům. Svršek sportovních tenisek poskytuje velmi dobrou ventilaci vzduchu. Špička i pata tréninkových botasek pro pány jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Polstrované vnitřek se postará o komfort při cvičení. Mezipodrážka sportovních botasek zajistí výborné tlumení a odpružení. Modré tenisky jsou vynikajícími společníky na trénink, sportovní aktivity a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: trendy sportovní vzhled prodyšný svršek klasické šněrování posílená špička a pata pružná mezipodešev odolná podrážka

Nano roušky SpurTex® PP – 10 ks – černá
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nano roušky SpurTex® PP – 10 ks – černá
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná 5vrstvá respirační rouška s nanovlákennou membránou od českého výrobce SPUR Nanomateriál nano roušek má efektivitu záchytu 99,73 % pro částice o velikosti bakterií. Nano ústenka je vhodná pro všechny, kdo potřebují vyšší stupeň ochrany (zdravotnický personál, chronicky nemocní, rizikové skupiny, alergici a astmatici) nebo jsou nakaženi a potřebují minimalizovat šíření nemoci. Nanovlákenné roušky jsou jednorázové a mají drátek pro vyztužení kolem nosu, který se snadno přizpůsobí jakémukoli tvaru obličeje.Nanovlákenné ústenky SPUR jsou jednorázové, obsahují nanovlákenný filtr a slouží pro profesionální ochranu před viry, bakteriemi ale i smogem a alergeny. Při filtraci nejmenších částic byla u použitého nanomateriálu prokázána filtrační schopnost 99,73 %, rouška třídy II EN 14583. Jak funguje nanovlákenná membrána v antivirové ústence SpurTex®?Nanovlákno je 1000krát tenčí než lidský vlas a pouhým okem je neviditelné. V České republice jsme experti na nanovlákna a jako první na světě v roce 2004 v Liberci byl vyvinut přístroj na průmyslovou výrobu nanovláken. Většina výrobců dnes používá pro výrobu nanovlákna technologii meltblown, česká firma Spur ovšem vyrábí nanovlákna pomocí elektrospinningu, díky tomu jsou schopni vyrobit vlákna daleko tenčí a docílit těch nejvyšších filtračních schopností.Z nanovláken se upřede nanovlákenná membrána, kterou si můžeme představit jako velmi hustou síť nebo filtr. Otvory v tomto filtru jsou tak malé, že molekula vzduchu jimi projde, ale bakterie, virus či alergen nikoliv. Nanovlákenná membrána má otestovaný záchyt submikronových částic (10 – 400 nm) a je tedy ideální pro záchyt nejrůznějších bakterií a virů (vir SARS-CoV-2 má udávanou reálnou velikost od 80 do 150 nm).Rozdíl mezi běžnou rouškou z netkané textilie a nanorouškouKonstrukce a materiálNanorouška SpurTex® PP je vyráběna technologií ultrazvukového svařování a její uchycení na tvář je řešeno pomocí páru elastických gumiček a tvarovatelného nosového drátku, který umožňuje nastavit kvalitní dosednutí roušky na tvář i v oblasti kolem nosu a pod očima.Standardní dodávaná barevná varianta Nanoroušky SpurTex® PP je oboustranně bílá, případně zelená (vnější) a bílá (vnitřní). Jiná barevná kombinace je možná na základě dohody.Nanorouška SpurTex® PP je vyrobena z materiálu SpurTex® PP, což je třívrstvý laminát tvořený netkanými polypropylenovými textiliemi a speciálně vyvinutou aktivní nanovláknitou filtrační vrstvou z polymeru PVDF (polyvinilidenfluoridu) připravovanou pomocí nejmodernější technologie zvlákňování polymerního roztoku v elektrostatickém poli. Jedna z nosných polypropylenových vrstev je řešena sendvičově. Nanorouška SpurTex® PP neobsahuje žádná vysoce křehká borosilikátová mikrovlákna někdy používaná ve standardních ochranných prostředcích dýchacích orgánů, které mají negativní ekologické, ale především zdravotní vlastnosti (při jejich používání může docházet k odštěpování ostrých jehličkových částic, které mají potenciálně karcinogenní účinky). Chrání uživatele před okolímExtrémně hustá nanovlákenná mebrána zachycuje v současnosti nejčastější a pro lidské zdraví známé biologické hrozby, jako jsou viry, prach, alergeny nebo smog. Jednorázová nano rouška je vyrobená z unikátního nanostrukturovaného filtračního materiálu SpurTex® PP zajišťuje účinnou aktivní ochranu dýchacích orgánů především v oblasti záchytu ultra jemných částic o velikostech od 10 do 400 nm (tedy bakterií a virů).Díky nízkému tlakovému odporu zůstávají roušky perfektně prodyšné a umožňují snadné dýchání. Ergonomie roušky byla navrhnuta tak, aby co nejefektivněji zajistila nejen ochranu před okolním prostředím, ale i perfektní komfort uživatele. Výhody nano roušky SpurTex®:Nízká cenaPohodlné nošeníTvarovatelná v oblasti nosuNanovlákenná rouška chrání uživatele před okolímChrání před COVID-19, chřipkou, ale i bakteriemi a alergenyJe vhodná pro alergiky a astmatikyJak dlouho lze nanovlákennou SpurTex® roušku nosit?Nano roušky jsou jednorázové, běžně ji lze nosit 3-8 hodin dle prostředí, ve kterém se pohybujete.Výrobek je deklarován jako jednorázový, avšak v případě nutnosti (např. nedostatek ochranných dýchacích pomůcek při epidemiích či pandemiích) při práci v mikrobiálně silně aktivním prostředí (bakterie, viry) je možno roušku nouzově sterilizovat pomocí germicidních (UV-C) lamp a použít jej opakovaně (3–5krát). Roušku lze také sterilizovat Dezinfekcí respirátorů a roušek SPREJ 100 ml 70% ethanol. Ostatní metody nouzové sterilizace nutno řešit s výrobcem. Nedoporučuje se sterilizace párou, žehlení ani praní.Jaký je rozdíl mezi ústenkou a rouškouJedná se o označení stejného produktu pro ochranu dýchacích cest. Žádné chemikálieAntivirové roušky Spur s nanovláknem fungují na principu mechanické bariéry. Nejsou zde použity žádné chemické látky.Spur vás efektivně ochraní před:smogemalergenypylybakteriemi viry plísněmiVelikost roušky90 mm x 175 mm (orientační rozměry ve složeném stavu)160 mm x 175 mm (orientační rozměry v rozloženém stavu) Údržba roušky Nanorouška z filtrační textilie SpurTex® PP je kategorizována jako jednorázový materiál. Její unikátní filtrační vlastnosti jsou zachovány pouze po velmi omezenou dobu v závislosti na prostředí, ve kterém je používána. Při běžném používání totiž u Nanoroušky dochází po 3-8 hodinách k významnému zakoncentrování nebezpečných částic (bakterie, viry atd.) ve speciálním nanovlákenném filtru a v kontaminovaném prostředí je tedy nutno ji často měnit. Samotná nanovlákenná struktura není ošetřena žádnou antimikrobiální úpravou.Jak sterilizovat rouškuNedoporučuje se praní ani žehlení materiálu. Doporučený způsob sterilizace je pomocí germicidních (UV-C) lamp či oxidačním sterilizátorem (20 minut z každé strany). Roušku lze sterilizovat i lehkým postříkáním ethanolem, rouška se nesmí ale promočit a musíte ji poté nechat zcela uschnout. Takto lze sterilizovat roušku 1-3x. Nedoporučuje se sterilizace párou. Ostatní metody sterilizace nutno řešit s výrobcem.Jak nasadit a používat roušku (v souladu s doporučením WHO)Nasazení rouškyUmyjte si ruce vodou a mýdlem, utřete si ruce jednorázovým ručníkem a použijte desinfekciZkontrolujte neporušení balení roušky, vyjměte roušku z obalu a zkontrolujte neporušenost rouškyUchopte roušku tak, aby byl ohýbatelný okraj nahořeUchopte gumičky do obou rukou a napněte za uši. Vytáhněte roušku co nejvýš na kořen nosu a přetáhněte do požadovaného tvaru. Uchopte spodní okraj roušky a přetáhněte přes ústa a bradu. Sejmutí rouškyUmyjte si ruce vodou a mýdlem, utřete si ruce jednorázovým ručníkem a použijte desinfekci. Přední strany roušky se nedotýkejte.Uchopte gumičky do obou rukou a roušku v držení pouze za gumičky sejměteVyhoďte roušku do speciálně vyhrazeného odpadu. Umyjte si ruce vodou a mýdlem, utřete jednorázovým ručníkem a použijte desinfekci. Složení:Nanorouška je vyrobena z materiálu SpurTex® PP, což je trilaminát tvořený na povrchu netkanými textiliemi na bázi viskózy s gramážemi od 60 do 90 g.m-2 a speciálně vyvinutou aktivní nanovláknitou filtrační vrstvou zpolymeru PVDF (polyvinilidenfluoridu) připravovanou pomocí nejmodernější unikátní technologie zvlákňování polymerního roztoku velektrostatickém poli. Nano rouška je bezpečná pro člověka i příroduNanorouška neobsahuje žádná vysoce křehká borosilikátová mikrovlákna běžně používaná ve standardních ochranných prostředcích dýchacích orgánů, které mají negativní ekologické, ale především zdravotní vlastnosti (při jejich používání může docházet k odštěpování ostrých jehličkových částic, které mají potenciálně karcinogenní účinky). UpozorněníVýrobce nepřijímá odpovědnost, ať již přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu SpurTex® PP.O firmě SpurZlínská nanotechnologická firma Spur působí na trhu od roku 1992, kdy se zabývala především výrobou plastových výrobků. Po několika letech intenzivního výzkumu v oblasti nanotechnologií jsme výsledky poprvé prezentovali veřejnosti na veletrhu NANOTECH 2012 v Japonsku.Při prezentaci byl důraz kladen na technologické zařízení, které jsem vyvinuli - tj. výrobní linka pro přípravu nanovláken SPIN Line. Dále jsme také představili filtrační materiály s nanostrukturami SpurTex. Spur je členem Asociace nanotechnologického průmyslu ČR a součástí popularizačního projektu Česko je nano. Roušky SPURNanovlákenné roušky SPUR jsou jednorázové a slouží jako profesionální ochrana před viry, bakteriemi, smogem a alergeny. Měření filtrační účinnosti bylo provedeno v ÚCHP AV ČR, protokol o měření je ze dne 1. 4. 2020. Materiál SpurTex® VS L2 V1, ze kterého je nanorouška vyrobena, plně vyhovuje požadavkům na materiál dle evropské normy EN 149:2001+A1:2009 pro filtrační polomasky proti částicím a splňuje kvalitativní třídu FFP2. Materiál vykazuje vynikající účinnost záchytu v oblasti ultrajemných částic (10 – 400 nm) a je ideální pro záchyt nejrůznějších bakterií a virů (vir SARS-CoV-2 má udávanou reálnou velikost od 80 do 150 nm).SPUR nabízí roušky pro děti i roušky pro dospělé.Respirátory SPURRespirátory SPUR mají ověřený záchyt 98,5 % a splňují kvalitativní třídu FFP2 (ta požaduje záchyt alespoň 94 %). Jsou levné, lehké a velmi prodyšné. Respirátory jsou bez ventilku a jsou vhodné pro profesionální i domácí použití. Filtry do roušek SPURZe stejného materiálu vyrábí SPUR také jednorázové filtry do bavlněných roušek.Související články>>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>>> I po očkování musíte nasadit roušku - víte proč?>>> Jak vybrat roušku>>> Jak vybrat roušku pro děti Produkt je zařazen v kategoriích: Nano roušky, Roušky pro muže, Roušky pro ženy, Roušky s gumičkamiJak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

ArtIdz Jednolůžková postel APINO II 120 cm Barva: Šedá
12 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ArtIdz Jednolůžková postel APINO II 120 cm Barva: Šedá
12 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Jednolůžková postel APINO II 120 cm Čalouněná postel APINO II do ložnice, pevná a pohodlná. Ideální kus nábytku do moderní ložnice. Má pohodlnou čalouněnou opěrku hlavy s efektním prošíváním. Díky univerzálním barvám lze postel snadno přizpůsobit jakémukoli typu aranžmá. Postel má bonnellovou matraci a velký úložný prostor. Materiál: látka Bluvel Rozměry: (ŠxVxH) 122x 98 x 196 cm plocha na spaní: 120 x 186 cm Barevné provedení: růžová/bluvel velvet 52 modrá/bluvel velvet 86 zelená/bluvel velvet 78 hnědá/bluvel velvet 40 šedá/bluvel velvet 13 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 35
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 35
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Textilní polobotka s reflexními doplňky. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru pratelného do 30 °C, přední část zesílena mikrovláknem, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická.

Obuv sandál CXS PINE O1 ESD, perforovaný, bílá, vel. 47
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv sandál CXS PINE O1 ESD, perforovaný, bílá, vel. 47
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandál, ESD, perforovaný. Materiál: svršek z mikrovlákna o tloušťce 1,8 - 2,0 mm pratelného do 40 °C, 2 pásky na suchý zip, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU, antistatická, olejivzdorná, protiskluzová podešev.

GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 40 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 40 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s hliníkovou tužinkou a Kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podrážka s Air Tubeless system pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z mikrovlákna.

Beda barefoot bačkory Unicorn perforované (BF 060010/W/PF) Velikost: 32
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barefoot bačkory Beda Unicorn perforované - BF 060010/W/PF s otvory v přední a boční části pro lepší prodyšnost. Díky lepší prodyšnosti se dětem výrazně méně potí nohy. Zároveň jsou větrací otvory poměrně malé, a nekomplikují tak nazouvání, a nikdy jimi nevyleze prstík ven.- Sednou na: normálně široké nožky s normálním až vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, velmi odolná, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil s perforací, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm36 - 23,5 cm - 8,7 cm37 - 24,1 cm - 8,9 cm38 - 24,9 cm - 9,3 cm

Tmavě šedé textilní sneakersy
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tmavě šedé textilní sneakersy
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Barva: odstíny stříbra a šedé Druh podpatku: bez podpatku Druh špičky: plná Typ zapínání: šněrování Sezóna: podzim/zima, jaro/léto Platforma: 3,5cm Vložka: textilní Příležitost: na každý den Styl: sportovní Zápatí: plné, měkké Materiál podrážky: se vzorkem, gumová Vnější Materiál podšívky: textilní 100%

Pánská pohodlná obuv Puma
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská pohodlná obuv Puma
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sportovní boty Puma oživí každodenní stylizaci. Svršek kombinuje textilní a syntetický materiál. Klasické šněrování. Stélka SoftFoams antibakteriálními vlastnostmi se přizpůsobí tvaru nohou. Mezipodešev z CMEVA pěny per odpružení

Dětská barevná mikina Puma
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská barevná mikina Puma
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská pohodlná mikina v krásném provedení.

Dětská mikina adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská mikina adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Fotbalová mikina Adidas. Vysoký stojatý límec. Zip po celé délce. 

Dámské sportovní tenisky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024
Dámské sportovní tenisky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024

Dámské sportovní tenisky bílé provedení. nazouvací bílá podrážka

Dámské kozačky
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kozačky
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kozačky černé provedení. zip semiš

Chlapecká klasická mikina Nike
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Chlapecká klasická mikina Nike
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecká klasická mikina do školy.

Anatomic ALL IN A19 tmavě modré Velikost: 40
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Anatomic ALL IN A19 tmavě modré Velikost: 40
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky Anatomic ALL IN A19 tmavě modré barvy s černou podrážkou. Nově jsou modely ALL IN přejmenované na "Starter", jsou ale zcela stejné jako původní ALL IN.Tyto textilní barefoot tenisky Anatomic jsou šité dle standardů barefoot obouvání a minimalistické obuvi. Jejich tvar plně respektuje tvar lidského chodidla a mají mírně zpevněný opatek pro přirozené postavení nohy. Tenisky jsou na 6 mm silné, či spíše tenké gumové podrážce (konkrétně vyrobené z termoplastického kaučuku). Díky tomu jsou lehké, maximálně ohebné a přitom odolné. Svršek z 3-vrstvé bavlny zajišťuje odolnost, vzdušnost a maximální poddajnost. Tenisky jsou vybaveny vyjímatelnou textilní stélkou bez podpory příčné a podélné klenby. Díky svému střihu a šněrování s velkým rozsahem jsou vhodné na nižší, normální i vyšší nárt. Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:36 - vnitřní délka 23,4 cm, šířka přes prsty 9,1 cm37 - vnitřní délka 24,0 cm, šířka přes prsty 9,3 cm38 - vnitřní délka 24,7 cm, šířka přes prsty 9,5 cm39 - vnitřní délka 25,4 cm, šířka přes prsty 9,7 cm40 - vnitřní délka 26,0 cm, šířka přes prsty 9,9 cm41 - vnitřní délka 26,7 cm, šířka přes prsty 10,1 cm42 - vnitřní délka 27,4 cm, šířka přes prsty 10,2 cm43 - vnitřní délka 28,0 cm, šířka přes prsty 10,3 cm44 - vnitřní délka 28,7 cm, šířka přes prsty 10,5 cm45 - vnitřní délka 29,2 cm, šířka přes prsty 10,7 cm

Vlnka Dámské barefootové kožené baleríny Odeta - zelená
3 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské barefootové kožené baleríny Odeta - zelená
3 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Jak se říká, v jednoduchosti je krása. To platí pro baleríny Odeta, které vyniknou svou jednoduchou elegancí, ať už je obujete ke kalhotům nebo letním šatům. Široká špička pomáhá předcházet deformaci chodidla a podrážka je ohebná a pružná. Kožená vnitřní stélka je měkká a tlumí došlap. Výhodou barefoot obuvi je simulace chůze naboso. Plochá stélka nenutí chodidla přizpůsobit se tvaru obuvi, naopak reaguje na změny v terénu, po kterém jdete. Prsty nohou mají díky široké špičce dostatek místa pro volný pohyb a boty jsou odlehčené, aby nohu zbytečně nezatěžovaly. Materiál:svršek, stélka: hovězí kůžepodrážka: kaučukParametry:Určení: DámskéBarva: ZelenáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Kůže

Dětské barevné boty Kappa
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské barevné boty Kappa
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boty Kappa jsou model určený pro nejmladší milovníky sálových sportů

Bezpečnostní obuv ARDON®HOBARTLOW S3 | G3217/39
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®HOBARTLOW S3 | G3217/39
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, podšívka z prodyšné textilie drylex, voděodolná úprava svršku, HI – izolace spodku proti teplu, CI – izolace spodku obuvi proti chladu, bez kovových součástí, materiál: hovězí useň, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 684 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-červená

Keen Seacamp II CNX Flint Stone / Ocean Wave Velikost: 34
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Keen Seacamp II CNX Flint Stone / Ocean Wave Velikost: 34
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX v dívčí barevné kombinaci Flint Stone/Ocean Wave. Která se bude líbit i těm, které nechtějí mít vše nutně růžové :) Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

Adidas Terrex AX4 GTX W HQ1053
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Terrex AX4 GTX W HQ1053
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

V těchto nepromokavých turistických botách adidas Terrex se můžeš vydat kamkoli. Mají lehkou, ale odolnou sportovní konstrukci, která se hodí na celodenní túry, horské výstupy i do těžko přístupného terénu. Dopřeje ti pohodlí, stabilitu a optimální zpevnění, takže se budeš moci plně soustředit na každý krok. Nepromokavá a prodyšná membrána GORE-TEX udrží nohy v suchu a pohodlí.šněrování na tkaničkysvršek ze síťoviny se syntetickým krycími vrstvami a klínovým jazykemodolnost vůči opotřebenímembrána GORE-TEXmezipodešev z EVApodešev z gumy Continental™svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Ochrana střechy Roof Saver Opel Astra K 2015-2021 (hb i combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Opel Astra K 2015-2021 (hb i combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Prahové lišty Volvo V90 2016- (combi, tmavé, lesklé)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Volvo V90 2016- (combi, tmavé, lesklé)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Volvo V90 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Keen Knotch Hollow Tillandsia Purple/Evening Primrose Velikost: 24
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Keen Knotch Hollow Tillandsia Purple/Evening Primrose Velikost: 24
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Odolné dětské tenisky Keen Knotch Hollow v dívčí kombinaci Tillandsia Purple/Evening Primrose - převládající fialová barva s šedými detaily a praktickou šedou podrážkou. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Knotch je nový středně široký model Keen.Vrchní část je z odolných syntetických materiálů, podšívka je příjemná textilní. Mohou se prát v pračce, na jemný program a 30°C. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Knotch lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: suchý zip v horní části a stahovací gumička na nártu, díky poměrně velkému vstupnímu otvoru se dobře nazouvajíOpatek: měkký, noha je ale korigována do správného postavení díky gumovým výstupkům na bocích, které částečně nahrazují opatekPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v přírodě, protiskluzová, nedělá šmouhyStélka: nevyjímatelná, ze syntetických materiálů, příjemná na omakSLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Doporučujeme vybírat podle rozměrů níže, nicméně velikostní tabulka výrobce u tohoto modelu poměrně sedí. Níže jsou uvedeny námi naměřené údaje:Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25/26 - 16,0 cm x 6,4 cm27/28 - 17,0 cm x 6,7 cm29 - 18,0 cm x 7,0 cm30 - 18,5 cm x 7,2 cm31 - 19,5 cm x 7,4 cm32/33 - 20,3 cm x 7,6 cm34 - 21,0 cm x 7,8 cm35 - 22,0 cm x 8,0 cm36 - 23,0 cm x 8,1 cm37 - 24,0 cm x 8,2 cm38 - 24,5 cm x 8,3 cm

Dámské letní žabky ALPINE PRO
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské letní žabky ALPINE PRO
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské letní žabky DONARA využítte ve městě i v přírodě. Jsou z lehkého materiálu, doplněného o měkkou EVA, která je velmi pohodlný. Pásky jsou pevné a poddajné. Barva i letní vzor jistě na první pohled zaujmou.

Energetics Zyrox Core AQB 29 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Zyrox Core AQB 29 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Juniorské trailové běžecké boty Zyrox Core AQB J váží pouhých 218 ga jsou vybaveny technologií AQUABASE®, která poskytuje základní ochranu před deštěm a větrem během outdoorových aktivit. Kids Fit Systém Quick Laces Nízký střih, určený pro normální nohu s neutrální chůzí AQUABASE® :větru a voděodolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu během outdoorových aktivit Hmotnost: 218 g

Joma C-Jupiter 2303 navy pánské sportovní boty
950 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Joma C-Jupiter 2303 navy pánské sportovní boty
950 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská celoroční lehká sportovní obuv na šněrování.Joma - španělský výrobce sportovní obuvi špičkové úrovně s 60 let tradicí.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou.PULSOR SYSTEM - Při doskoku je síla produkovaná vaší váhou větší. To je důvod proč jsme vyvinuli Pulsor systém, který ochraňuje všech 26 kostí, které máte v každém chodidle.LIGHTWEIGHT - lehký model váží pouze 490 g.NON MARKING - podešev, která nedělá na hladkém povrchu čáry - vhodná do tělocvičny.Pánské sportovní tréninkové tenisky.Barva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 4 cm

MERRELL-Claypool Sport GTX black/rock Černá 44
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MERRELL-Claypool Sport GTX black/rock Černá 44
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pokud hledáte funkční a odolné turistické boty, nízké trekové boty Claypool jsou přesně pro Vás. Silnou stránkou bot do lesa je Gore-tex membrána, která zajistí spolehlivou ventilaci vzduchu i voděodolnost. Trekingové boty mají prodyšný svršek, který se postará o vynikající cirkulaci vzduchu. Outdoorové boty potěší tvarovanou stélkou Kinetic Fit, která zajistí pohodlí při nošení. Plusem je lehká mezipodešev a technologie Merrell Air Cushion, která umožní dobré odpružení a tlumení nárazů. Podrážka z odolné pryže je zárukou skvělé trakce a přilnavosti. Černé boty pro pány jsou ideální pro trekking, kempování, turistické expedice a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu:Svršek ze síťoviny pro prodyšnostExtra posílená špička pro ochranuVyjímatelná tvarovaná stélka Kinetic Fit se zesíleným odpružením paty pro střední podporuLehká mezipodešev pro stabilitu a pohodlíMerrell Air Cushion pro maximální absorpci nárazůOdolná podrážka s výbornou trakcíPoutko na zadní straně

Energetics Elexir XII 40 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Elexir XII 40 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská všestranná sportovní obuv Energetics Elexir XII s dobrým odpružením. Svršek vyrobený z prodyšné síťoviny a syntetických vložek pro dobrou stabilitu. Svršek: síťovina/syntetika EVA odpružení B-Shape Stélka Pryžová podrážka Dura Grip

Kožené pantofle, červené
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené pantofle, červené
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Měkké a extra pružné: to jsou pantofle z pravé kůže. Kontrastní prošití a lesklé detaily. Pásek na suchý zip pro optimální nastavení. Měkká stélka. Ručně opracovaná podrážka. Vyrobeno v Evropě. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Automasážní 3/4 legíny
565 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Automasážní 3/4 legíny
565 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Efekt push up pro vytvarování hýždí ocení jistě každá žena či dívka. Automasážní krátké legíny zabraňují ukládání tuku, což Vás jistě potěší. Zpevňující účinek pocítíte okamžitě. Bezešvý střih Vám přinese maximální komfort.

Dětská postel SPECIOSA D5D 80x160, šedá/bílá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská postel SPECIOSA D5D 80x160, šedá/bílá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská postel 80x160 cm Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cmVýška postele od země po její dno: cca 20 cm Barva: šedá/bílá Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3 Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Pánské sportovní žabky Adidas
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánské sportovní žabky Adidas
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská sportovní obuv k bazénu.

Pánské letní pantofle Rider
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánské letní pantofle Rider
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pantofle Rider pro muže jsou ideální volbou do teplých dnů nebo na koupaliště. 

Expedo Postel HERMA + matrace + rošt ZDARMA, 140x200, sonoma/bílá
7 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Expedo Postel HERMA + matrace + rošt ZDARMA, 140x200, sonoma/bílá
7 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel HERMA. Nabízí jednoduchý design v moderním stylu, který zapadne do každého interiéru. Vyrobena je z kvalitních materiálů. Proti mechanickému poškození byl použitý nezávadný lak, který postel chrání a prodlužuje životnost. Postel je dodávána s laťkovým roštem a pěnovou matrací. Na výběr máte z více rozměrů spací plochy a dekoru.Shrnutí:postelnezávadný laklaťkový roštpěnová matracevýběr rozměru spací plochyvýběr dekoru 57x19x150Použité materiály:masiv, MDF, PUR pěna

Tenisky Arch Fit - Comfy Wave z prodyšné síťoviny
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky Arch Fit - Comfy Wave z prodyšné síťoviny
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sportovní tenisky Skechers Arch Fit - Comfy Wave se postarají o pohodlnou chůzi a snadné obutí. Zavázání na tkaničky. Vyjímatelná stélka tlumí náraz při došlapu. Design Air-Cooled kopíruje křivky chodidla a napomáhá rozložit váhu těla. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Podiatry navržený tvar vyvinutý na základě sběru dat po dobu 20 let a 120 000 zdravotních snímků nezatížených chodidel. Protiskluzová pružná podrážka. Lze prát v pračce.

Sandály s překříženými pásky, na podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály s překříženými pásky, na podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandály na lýkovém podpatku se postarají o pohodlnou chůzi a skvělý vzhled. Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Na svršku překřížené pásky. Čtvercový lýkový podpatek v lýkovém vzhledu. Velmi pohodlné.

Dámské sandály na klínku
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sandály na klínku
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské ploché sandály na léto.

SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Summits
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Summits
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky Skechers Slip-ins - Summit jsou obuté mrknutím oka a to bez pomoci rukou. Tenisky Hands Free Slip-ins - Summits Skechers. Ze 100% veganského materiálu. Snadné obutí bez použití rukou. Exkluzivní polštářek Heel Pillow drží Vaši nohu bezpečně na místě. Měkká stélka tlumí náraz při došlapu. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Fixní pružné tkaničky. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Probiotika - komplex laktobacilů a bifidobakterií MOVit Energy 30+10 cps
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Probiotika - komplex laktobacilů a bifidobakterií MOVit Energy 30+10 cpsPřípravek obsahuje komplex 6 kmenů laktobacilů a bifidobakterií a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.Probiotické (přátelské) bakterie jsou nezbytnou součástí našich střev a označujeme je jako střevní mikroflóru. Střevní mikroflóra zásadním způsobem ovlivňuje imunitu, podílí se na zažívání a trávení, napomáhá vyrábět vitamin B12 a vitamin K a představuje přirozenou bariéru vůči patogenním mikroorganismům způsobujícím infekce. Při průjmech, zácpě, infekcích a po užívání antibiotik bývá střevní mikroflóra narušená, což se může negativně projevit na celkovém zdravotním stavu. Proto je vhodné živé bakterie typické pro střevní mikroflóru doplňovat prostřednictvím doplňků stravy zvaných probiotika.Probiotika je doporučeno užívat i při jakékoliv změně ve stravování a změně prostředí, například při cestování do zahraničních destinací. V tom případě začněte s užíváním probiotik již min. týden před odjezdem. Probiotika MOVit- nadstandardní množství živých bakterií (CFU)- 10 mld. v jedné kapsli- vybrané, příznivě působící  kmeny Lactobacilů a Bifidobakterií- acidorezistentní kapsle pro ochranu živých bakterií před působením žaludeční kyseliny- komplex 6 kmenů vitálních mikroorganismů (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum)- vitamin C pro posílení imunity a snížení únavy a vyčerpáníSložení kapsle: obsah / 2 kapsle%RHP* v 2 kapslíchKomplex 6 kmenů laktobacilů a bifidobakterií20×109 CFUVITAMIN C40 mg50* referenční hodnota příjmu ** RHP není stanovenaDoporučené dávkování:1 kapsle 1–2× denně při jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.Upozornění:Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nedoporučuje se užívat v případě alergie na kasein. Skladování:Pro optimální stabilitu ukládejte přípravek na chladném a suchém místě, nejlépe v chladničce.Složení:Plnidlo (maltodextrin), kapsle (stabilizátor hydroxypropylmethylcelulosa), komplex 6 kmenů vitálních mikroorganismů (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum), L-askorbová kyselina.

Dámské nízké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské nízké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky na procházky.

Barefoot tenisky Barebarics Evo - Light Blue & White Velikost: 44
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Barefoot tenisky Barebarics Evo - Light Blue & White Velikost: 44
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z prvotřídní nubukové kůže, která je velmi příjemná na dotek.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Vlnka Dámské lněné pantofle s ovčí vlnou
332 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské lněné pantofle s ovčí vlnou
332 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lněné pantofle se zateplením z ovčí vlny jsou díky použitým materiálům velmi lehké a příjemné na nošení po celý den. Len na svršku boty je velmi pevný materiál, který je ale zároveň přizpůsobivý. Ovčí vlna je po celé stélce a vnitřku boty, takže budte mít nohy hezky v teple a pohodlí. Podrážka pantoflí je z tvrdé pěny, která je velmi lehká a tlumí nárazy nohy při došlapu. Ovčí vlna je přirozeně chráněna lanolinem a díky tomu se v ní nemnoží bakterie a tím se zabraňuje vzniku zápachu. Pro výrobu této obuvi jsou použity převážně přírodní obnovitelné materiály. Materiál: Svršek, stélka: len, ovčí vlna Podrážka: pěnaParametry:Určení: DámskéBarva: PřírodníRoční období: ZimníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlna

KAYLAND-Grand Tour GTX grey/red Šedá 45
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
KAYLAND-Grand Tour GTX grey/red Šedá 45
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Kayland. Turistické boty potěší kvalitním zpracováním a funkčními vlastnostmi. Svršek bot do hor je vyroben ze semiše. Disponuje vložkami z mikrovlákna, které zajišťují, že boty do lesa jsou lehké a zároveň super pevné. Lehkost a ochrana jsou výjimečné vlastnosti modelu Grand Tour GTX. Gumová špička a boční lemy jsou připevněny přímo ke svršku, aby zaručily bezkonkurenční ochranu před drsným povrchem ve střední a přední části chodidla a zároveň výrazně snížily hmotnost boty. Outdoorová obuv disponuje membránou Gore-Tex Extended Comfort, která je zárukou izolace od přírodních živlů. Dobré ukotvení kotníku zajišťuje Kayland's Ankle Lock System, který pomáhá předcházet jakýmkoli nepřirozeným pohybům. Kayland obuv pánská má měkký a přiléhavý vysoký střih. Vylepšený límec z lycry drží nohu, aniž by vyvíjel tlakové body na kotník. Zapínání trekkingových bot je na klasické šňůrky, které jsou doplněny o kovová očka v horní části. Výhodou vysoké turistické obuvi pro pány je bezpochyby i podrážka Vibram® Tork, která je navržena výhradně pro Kayland. Má dezén, který Vám umožní zdolat i ten nejnáročnější terén bez ohledu na to, jak drsný nebo proměnlivý je. Detaily produktu: vysoké turistické boty pro pány kvalitní zpracování odolný semišový svršek lehká a pevná konstrukce pogumovaná špička pro lepší ochranu vázání na šňůrky doplněné kovovými očky membrána Gore-Tex Extended Comfort technologie Ankle Lock System zajistí kotník měkký a přiléhavý střih polstrovaný límec podrážka Vibram® Tork navržena výhradně pro Kayland vhodné do náročných vysokohorských podmínek

VENIRA ashwagandha, 60 kapslí
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VENIRA ashwagandha, 60 kapslí
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Objevte tajemství přírodní síly ashwagandhy! S touto bylinou s adaptogenními vlastnostmi získáte neuvěřitelnou energii a s lehkostí se vyrovnáte se stresovými situacemi. Přispějte ke své celkové fyzické i psychické pohodě s indickým ženšenem obsahujícím dokonce 500 mg extraktu z ashwagandhy v jedné kapsli, z čehož 25 mg patří právě prospěšným withanolidům! Pro koho je VENIRA ashwagandha vhodná?Tento doplněk stravy je určen pro všechny, kteří chtějí dosáhnout vyšší úrovně zdraví, pohody a vitality. Zápasíte s každodenním stresem a žijete uspěchaný život, který vás nenechá si ani na chvíli odpočinout? Withania somnifera, tedy ashwagandha, je ideální antioxidant pro ženy i muže toužící po snížení úrovně stresu či úzkostí. Pokud trpíte na nekvalitní spánek, pak vám tato bylinka může také pomoci, jelikož má dle studií perfektní schopnost snižovat hladinu stresového hormonu kortizolu v těle. Tato úžasná bylina je rovněž prospěšná pro osoby, které chtějí zvýšit svou energii a vytrvalost, a to nejen při sportování. Ashwagandha tak může pomoci obnovit váš vnitřní plamen a posílit odolnost vůči únavě. Jaké problémy tento doplněk stravy řeší?Ashwagandha obsahuje 5% koncentraci účinných látek nazývaných withanolidy se sedativními a relaxačními vlastnostmi jež uvolňují tělo i mysl a usnadňují tak usínání, čímž podporují přirozený cyklus spánku a bdění. Tato bylinka ale není určena jen k ovlivňování stresu a úzkosti. Slouží především k podpoře normální činnosti kardiovaskulárního systému, kde napomáhá snižovat vysoký krevní tlak. Antioxidanty zároveň chrání tento systém před oxidativním stresem.  Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?Příznivých výsledků při pravidelném užívání ashwagandhy se dočkáte i v případě reprodukčního systému mužů i žen. U mužů se podílí na zvýšení hladiny testosteronu, což může mít vliv na zvýšení libida. Tento přírodní doplněk stravy je prospěšný také pro ženy, u nichž přispívá k udržení normálního menstruačního cyklu. Ashwagandha je stejně tak jako u mužů i u ženského pohlaví spojována s podporou zdravých sexuálních funkcí. To ale není vše! Bylina vás příjemně překvapí i svou schopností zlepšit vaši náladu a povzbudit mentální pohodu. Jaké aktivní látky obsahuje?Ashwagandha  - neboli withania somnifera je bylina pocházející z Indie a některých dalších částí jižní Asie. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších bylin v tradiční indické medicíně známé jako medicína ajurvédská. Její využití sahá až do starověku, kdy byla užívána jako tonikum pro posílení těla a prodloužení života. Napomáhá udržovat správnou hladinu a rovnováhu látek v našem těle. Withanolidy - účinné sloučeniny nacházející se v rostlině ashwagandha. Jsou zodpovědné za hned několik účinků této byliny. Mají antioxidační vlastnosti, což znamená, že chrání buňky před oxidativním stresem. Pozitivně ovlivňují duševní zdraví a zlepšují kvalitu spánku. Jak se tento doplněk stravy užívá?Abyste se dočkali efektů popsaných výše, užívejte 1 kapsli denně. Jedná se o polykatelné kapsle, které je nutné zapít dostatečným množstvím tekutin. Pro dobrou vstřebatelnost by se měly užívat společně s jídlem. Pro viditelné výsledky je tobolky nutno užívat po dobu nejméně jednoho až dvou měsíců. Doplněk stravy lze konzumovat v libovolném čase během dne. Volba doby užívání by měla záviset na vašem individuálním záměru. V časných hodinách bude ashwagandha přínosem pro koncentraci, zatímco její večerní užívání podpoří kvalitu spánku. Doporučujeme dodržovat zvolený časový rámec po celou dobu užívání.POZOR! V případě, že trpíte jakýmkoliv onemocněním či užíváte další léky, je nezbytné konzultovat užívání tohoto doplňku stravy s lékařem. S čím kombinovat?Pro podporu komfortu každé ženy jsou určeny kapsle VENIRA hormonální rovnováha s přírodním složením obohaceným o meduňku lékařskou či oves setý. Podílí se na vyrovnané hladině ženských hormonů a podpoře normálního trávení. Ke zvýšení vytrvalosti, sexuální touhy a libida je určen VENIRA sex booster. S vyváženou směsí hned několika bylinek se stane váš sexuální prožitek ještě intenzivnější. K lepší koncentraci a paměti, ke snížení míry únavy a vyčerpání či pro zvýšení odolnosti proti stresu neváhejte vyzkoušet VENIRA brain booster.Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.Skladování: Uchovávejte v suchu a mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C.Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující den Vám balíček dorazí. Pokud budete chtít s čímkoliv poradit, nebo zjistit informace o své objednávce, neváhejte nás kontaktovat na info@venira.cz (kdykoliv) nebo na +420 770 118 595 (Po-Pá 8:00 - 16:00).Zobrazit všechny výhody nákupu >

ADIDAS-Terrex AX4 Mid Ms GTX core black/carbon/grey four Černá 45 1/3
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Terrex AX4 Mid Ms GTX core black/carbon/grey four Černá 45 1/3
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Trekingové boty mají moderní design a vynikají funkčností. Hlavní výhodou je membrána Gore-tex, díky které je kotníková outdoorová obuv nepromokavá a ideální i do deště. Vaše nohy zůstanou stále v suchu a pohodlí. Vyšší střih pánských trekových bot poskytne lepší stabilitu na nezpevněném či nerovném terénu. Pánské boty adidas osloví odolností a spolehlivostí. Svršek bot do lesa zajistí výbornou cirkulaci vzduchu. Boty Terrex mají lehkou konstrukci, kterou oceníte hlavně při celodenním zdolávání turistických stezek. Klasické vázání na šňůrky výborně fixuje chodidlo v botě. Nepromokavé boty adidas disponují mezipodešví EVA, která zaručí tlumení na nerovném terénu. Podrážka z gumy Continental zajistí přilnavost a traxi. Díky těmto značkovým turistickým botám zvládnete jakýkoli terén od skalnatých tras až po mokré turistické stezky. Outdoorová obuv pro pány je skvělá na turistické expedice a outdoorové výpravy. Byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: kotníková turistická obuv dámská moderní design lehká konstrukce odolný a oděruvzdorný svršek prodyšné membrána Gore-Tex zajistí pohodlí polstrovaný límec a jazyk boty klínový jazyk vázání na šňůrky mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Continental zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Merrell J067567 Mtl Long Sky 2
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J067567 Mtl Long Sky 2
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Model MTL Long Sky 2 je připraven na všechny běhy v horách. Je uzpůsoben pro různorodé podmínky. Rychleschnoucí svršek udrží vaše nohy v suchu a pohodlí. A když to začne klouzat, podrážka Vibram® nabízí nejlepší trakci ve své třídě. Vytvořeno v Merrell Test Lab - produktové laboratoři. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení• 100% recyklovaný pásek u jazyka• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• externí výztuha ze 100% recyklovaného materiálu jistí pevné usazení paty• mediální výztuha stélky jako prevence před nadměrnou pronací• EVA pěnová stélka se 100% recyklovanou horní vrstvou• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• mezipodešev FloatPro® Foam™ pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu

Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose Velikost: 34
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose Velikost: 34
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské zimní barefoot boty Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose. Jsou nepromokavé, s membránou KEEN.DRY a svým zateplením se výborně hodí na chladný podzim a mírnou zimu.  Keen uvádí jejich vhodnost až do teploty -20°C, nám přijdou spíše vhodné na mírnější zimu okolo nuly až -5°C.Velmi lehká podrážka, s velmi dobrou tepelnou izolací, s minimálním vzorkem. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen.  Rychlé a bezproblémové obouvání umožňuje šněrovací systém s gumičkou, kterou lze případně vyměnit za tkaničky.Sednou na: normálně široké  až širší nohy, vhodné i na vyšší nártZapínání: stahovací gumička s brzdičkou - lze vyměnit za tkaničkyOpatek: mírně zpevněný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: velmi lehká a dobře ohebná, s jen minimálním vzorkem vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, lepenáJazyk: je z jednoho kusu spolu s přední částí buty - není zde tak žádný šev, který by mohl tlačitStélka: není vyjímatelná, je nalepená do boty, filcová pro lepší izolaci od zeměSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály, podšívka - textil s membránou, podrážka - syntetikaNámi naměřené vnitřní délky měřidlem Plus12 - tabulka KEEN nesedí.Velikost EU (US) - vnitřní délka:25/26 (US 9) - 16,9 cm27/28 (US 10) - 17,7 cm29 (US 11) - 18,5 cm30 (US 12) - 19,4 cm31 (US 13) - 20,2 cm32/33 (US 1) - 21,1 cm34 (US 2) - 21,9 cm35 (US 3) - 22,9 cm36 (US 4) - 23,7 cm37 (US 5) - 24,6 cm38 (US 6) - 25,5 cm39 (US 7) - 26,2 cm 

Protetika Deny Khaki Velikost: 21
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Protetika Deny Khaki Velikost: 21
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Deny Khaki 2023 končí těsně nad kotníkem, na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže v tmavě zelené barvě s béžovou podrážkou. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je přišitý pouze v dolní části a tak se dají boty hodně otevřít a pohodlně nazout.Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý pouze v dolní části, kožený, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

SVĚTLE ŠEDÁ BASIC MIKINA NA ZIP BX5566 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SVĚTLE ŠEDÁ BASIC MIKINA NA ZIP BX5566 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

PÁNSKÁ ČERNÁ MIKINA BX2416 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÁNSKÁ ČERNÁ MIKINA BX2416 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Velikost (A) (B) (C) (D)M66518053L68538153XL70558456XXL72578657

Menstruační kalíšek Fun Factory FUN CUP A turquoise
383 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Menstruační kalíšek Fun Factory FUN CUP A turquoise
383 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Větší účinnost a menší dopad na naši planetu? Tento opakovaně použitelný menstruační kalíček FUN CUP pojme 4-6x tolik jako tampon, podle toho, jakou velikost si vyberete. Menstruační kalíšek Fun Factory FUN CUP A je ten menší kalíšek, vhodný pro ženy před porodem nebo pro slabší dny menstruace. Kalíšek je vyroben ze 100% lékařského silikonu, který je zcela bezpečný pro tělo, hypoalergenní, neporézní a veganský. Produkt neobsahuje změkčovadla, BPA ani ftaláty. Tento menstruační kalíšek sedí ve vaší pochvě pohodlně a nepostřehnutelně, aniž by vás nějak omezoval. Až budete připraveni, jednoduše jej vyprázdněte, opláchněte a vložte zpět. Kalíšek je přizpůsobený křivkám vašeho těla. Okraj je silnější a pevnější, aby seděl spolehlivě na místě. Zúžený hrot je také pevný pro snadnou úpravu a má jemné vroubky pro snadné vyjmutí. Uprostřed je silikon měkčí a tenčí, takže se přizpůsobí tvaru vašeho těla pro maximální pohodlí. Jedno zavedení vydrží až 12 hodin. V balení najdete také antibakteriální sáček pro bezpečné uložení, když zrovna nemáte své dny. Použití: Před i po použití si umyjte ruce. Při zavádění kalíšek zmáčknete do tvaru tamponu a zavedete. Porušením podtlaku kalíšek vyjměte a důkladně opláchněte pod teplou vodou. Při mytí používejte neparfémované mýdlo, aby nedošlo k podráždění. Při čištění věnujte zvláštní pozornost těžko přístupným místům. Pro důkladnější čištění mezi cykly jej vařte 3 minuty v čisté vodě, aby se sterilizoval. Nechte jej uschnout na vzduchu a vložte do antibakteriálního sáčku, který najdete v balení. Nepoužívejte jiné než uvedené čisticí prostředky. Výrobky skladujte v suchu a chráněné před slunečním zářením.Proč si vybrat menstruační kalíšek Fun Factory FUN CUP A turquise:nejkomfortnější dámská hygienická pomůcka, která je v současnosti na trhukalíšek je vyroben z maximálně flexibilního lékařského silikonujeho hladký povrch a ergonomický tvar zaručuje pohodlné zaváděnímenstruační kalíšek je velmi ekologickou a zároveň i ekonomickou pomůckoujednoduché a všestranné používání - při sportech, cestování a jiných běžných činnostechčistění menstruačního kalíšku je rychlé a jednoduchév průběhu používání lze omývat jemným intimním mýdlemmá dlouhou životnost, je tedy velice šetrný k životnímu prostředíParametry:Barva: tyrkysováMateriál: silikonRozměry: délka 5,3 cm, průměr 4 cm, objem 20 ml

Salomon Shelter CS WP W 36 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Salomon Shelter CS WP W 36 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské zimní boty Salomon Shelter CS WP W jsou městské boty, využitelné i na hory, které přicházejí s čistým softshellovým stylem, skvěle sedí a mají ochranu proti vlhkosti. Oděruodolná a rychleschnoucí podšívka vyniká excelentní prodyšností. Ochrana špičky zajišťuje stabilitu a chrání přední část nohy. Změkčená pena v oblasti paty zvyšuje komfort. Boty mají klasické šněrování. Ochrana proti nepřízni počasí Podšívka z umělé kožešiny Klasické šněrování Prodyšná podšívka Ochrana paty i špičky Bezešvá konstrukce Vodotěsná, nepromokavá membrána Terén: sníh a led Využití: na hory, do města, sněhové podmínky Teplotní limity: komfort -2°C, limit -7°C, extrém (při aktivním pohybu) -15°C Drop: 12 mm Hmotnost: 360 g

Salomon Xa Pro 3D V9 Wide Gtx 43 1/3 EUR
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Salomon Xa Pro 3D V9 Wide Gtx 43 1/3 EUR
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Trailová obuv XA PRO 3D V9 WIDE GORE-TEX od společnosti Salomon se vyznačuje stabilitou, odolností a podporou během nejnáročnějších trailových dobrodružství. Je to ikona mezi ikonami – stejně spolehlivá jako její předchůdce. Přilnavější as delší životností, s nepromokavou membránou a širokým střihem. Široká verze pro širší nárt Zabudovaná funkce 3D Advanced Chassis™ optimalizuje kontrolu pohybu Kombinace přilnavosti a odolnosti díky specifické geometrii a vzoru výstupků a podrážce All Terrain Contagrip® Nepromokavá ochranaGore-Tex® Zesílená špička poskytuje robustní a bezpečnou ochranu Šněrování Quicklace® Svršek: Syntetika/textil Podrážka: textil

Postel TORNIUS, 160x200, masiv borovice
10 260 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel TORNIUS, 160x200, masiv borovice
10 260 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 160x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 160x200 cm nebo 2x 80x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 168,5 x 209 cm Ložná plocha: 160 x 200 cm Výška čela za hlavou: 76 cm Výška čela u nohou: 50 cmVýška montování roštu: 22 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 24 cm Rozměr nohy postele: 5x5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Sada 4 kalhotek midi Tropea, jednobarevné + s potiskem rostlin
756 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sada 4 kalhotek midi Tropea, jednobarevné + s potiskem rostlin
756 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Jemná bavlna, smyslná krajka a módní potisk květin: kalhotky midi oplývají šarmem. Z jemného bavlněného žerzeje, velmi příjemné na nošení. Sada 4 kalhotek midi z krajky a bavlny. Komfortní střih midi vhodný pro každodenní pohodlí. Krajková vsadka vpředu a vzadu s vlnkovaným zakončením. V pase saténová kontrastní mašlička. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216/3). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

Pantofle s fotopotiskem kotěte
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pantofle s fotopotiskem kotěte
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Originální pantofle s roztomilým fotopotiskem tu jsou pro Vaše pohodlí a radost! Exkluzivní potisk. Hřejivá textilní podšívka. Pěkný lem. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Francii.

Kožené tenisky na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Cool, pohodlné, na klínové podrážce a kožené: to jsou přednosti těchto skvělých tenisek. Z kvalitní pravé kůže. Postranní zip pro rychlé obutí. Pevný opatek. Měkké vypodložení kotníku. Protiskluzová klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

JANA Turistické kotníkové boty, vysoká podrážka
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Turistické kotníkové boty, vysoká podrážka
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pochodem vchod! Turistické kotníkové boty zn. Jana se hodí na toulky městem i na výšlapy do hor, vždy budou pohodlné. Voděodolné díky technologii Duo-Tex a chladuvzdorné, stvořené pro hodiny a hodiny chůze v naprostém pohodlí. Háčky a pevné tkaničky na svršku. Nepromokavý svršek díky technologii Duo-Tex. Pevný opatek. Vzadu nahoře poutko. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kožené tenisky PÉDICONFORT
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PEDICONFORT Kožené tenisky PÉDICONFORT
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kožené tenisky na vysoké podrážce Pédiconfort jsou stvořené pro dlouhou procházku, ale i stylový look do města. Tenisky Pédiconfort. Metalické detaily a vsadky. Módní podrážka. Postranní zip. Tkaničky pro nastavení na míru. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tenisky s bílou podrážkou
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky s bílou podrážkou
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bílé tenisky na lýkové podrážce Vás neopustí po celé léto. Svršek z textilu. Stélka a podšívka v prodyšném textilním provedení. Šněrování a jazyk. "Platforma" v lýkovém přírodním vzhledu.

Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Proplujte zimou v teplých a stylových kotníčkových botách. Svrchní část s efektními sklady, horní část boty je ohrnutá. Vnitřní zip. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Kožené dřeváky se sponou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené dřeváky se sponou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dřeváky se vrací na módní scénu! Pohodlné a lehoučké, módní dřeváky nemají chybu. Obuv ve stylu dřeváků se zavřenou špičkou. Pásek s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Korková protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pro elegantně rockový styl zvolte lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou. Svršek z lakované kůže. Kožená stélka. Na každé straně pruženka pro snadné obutí. Pevný opatek. Podpatek 3 cm. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Bennon BOSKY Black/blue Barefoot boty
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon BOSKY Black/blue Barefoot boty
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Volnočasová obuv, při jejímž nošení dochází k relaxaci, aktivaci a posílení svalů vašich chodidel a lýtek. Svršek obuvi je přilnavý, prodyšný a kopíruje přirozený tvar chodidla, prsty tak mají dostatek prostoru, nejsou stlačovány a deformovány.Podešev je pružná, cítíte kontakt s terénem, posilujete smysly, jemně a přirozeně masírujete reflexní zóny.Navíc uvnitř bot je tenká, vyjímatelná stélka s lehkým zesílením materiálu v oblasti paty. Máte tak měkčí došlap, tudíž jsou boty vhodné i pro barefoot začátečníky.Výhodou, která zrychlí obouvání, je uzavírání obuvi pomocí lacer setu.Tato obuv imituje chůzi naboso...cítíte se v ní volně, pohodlně, téměř jako bosí, ale přesto jsou vaše chodidla chráněna.Doporučené použití: volný čas, lehké outdoorové aktivityMateriálový popisvrchový materiál: textilie MESH 3D knitstélka: EVA + MESHpodešev: BARE pryž