Ochranná lišta hrany kufru BMW X1 2015-2022 (F48, matná)
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW X1 2015-2022 (F48, matná)
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW X1 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Škoda Superb I. 2002-2008
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Prahové lišty Škoda Superb I. 2002-2008
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Prahové lišty vozu Škoda Superb jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B8 2015-2023 (combi, tmavá, chrom)
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Passat B8 je vyrobená z tmavé pochromované nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia III. 2014-2020 (Scout, matná)
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia III Scout. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

McKinley Maine Mid AQB M 44 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
McKinley Maine Mid AQB M 44 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská trekingová obuv McKinley Maine je ideální volba pro všechny outdoorové aktivity. Vodu odpuzující membrána Aquabase v kombinaci s prodyšným svrškem tvoří ideální kombinaci pro turistiku. Vyztužená pata a špička ochrání před vnějšími nárazy. Vodotěsná membrána AQUABASE® Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ Protiskluzová podrážka

Beviro Anti-Hairloss šampon proti padání vlasů 250 ml
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Beviro Anti-Hairloss šampon proti padání vlasů 250 ml
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Přírodní šampon Beviro s kofeinem, guaranou a CBD olejem pomáhá bojovat proti vypadávání vlasů.

Dětské holínky Demar - HAWAI PRINT AR 0030 - žralok/ shark Barva: Modrá, Velikost: 34-35
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Power System Bandáže na kotníky ANKLE SUPPORT EVO
207 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Power System Bandáže na kotníky ANKLE SUPPORT EVO
207 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

jsou vyrobeny z unikátních, mimořádně pevných, příčně uložených elastických vláken zajišťujících dlouhotrvající a náročné upevnění. Speciální design umožňuje rozptýlení síly a přetížení při pohybu a minimalizuje skluz a shrnutí bandáží. Výrobek poskytuje pohodlné, rovnoměrné stlačení zajišťující snížení bolesti a napětí a zlepšuje kloubní pohyblivosti a obratnost.Bandáže EVO Ankle Support se doporučují používat jako preventivní prostředek, chrání a zmírňují následky úrazů, jsou vhodné např. pro osoby, které provozují dynamické sporty. Pomáhají minimalizovat riziko dalších zranění. Jsou vhodná pro zpevnění a ochranu hlezenního kloubu, ale zároveň poskytují maximální pohyblivost. vyrobeno z unikátních, mimořádně pevných, příčně uložených elastických vláken speciální design umožňuje rozptýlení síly a přetížení při pohybu a minimalizuje skluz a shrnutí bandáže barva: modrá a oranžová v balení 1 pár barva: červená, modrá

Svorto Vložky poreten tvarované
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Svorto Vložky poreten tvarované
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Vložky poreten jsou měkké a lehké, anatomicky podepírají podélnou i příčnou klenbu a slouží jako prevence vzniku plochonoží. Textilní povrch zajišťuje příjemný dotyk s nohou. Jsou vhodné i do sportovní obuvi. ● ortopedicky tvarované ● mírná podpora podélné a příčné klenby● antibakteriální úprava s obsahem nanočástic stříbra● změkčení došlapu● vhodné i pro sport

Wojtylko 1019 modré dívčí polobotky
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Wojtylko 1019 modré dívčí polobotky
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Stélka je vyrobena z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 320 gDětské růžové tenisky.Barva: Modrá-světle/šedáVnitřní materiál: Kůže/textilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

Profesionální pracovní obuv EGOchef EGORUN 47
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Profesionální pracovní obuv EGOchef EGORUN 47
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Obuv pro profesionály, kteří jsou neustále v pohybu s ocelovou špičkou. Poskytují dokonalý komfort pro kuchaře.Moderní, průvzdušné a pohodlné boty Egorun.

GEDY AR8085 Aries dávkovač mýdla na postavení, antracit
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
GEDY AR8085 Aries dávkovač mýdla na postavení, antracit
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Tento zajímavý dávkovač v kamenném designu bude skvělou ozdobou interiéru. Je vyrobený z polyresinu, který vyniká svou odolností.

Hoka One One Speedgoat 4 GTX W 40 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Hoka One One Speedgoat 4 GTX W 40 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské Hoka One One Speedgoat 4 GTX W jsou neutrální trailové běžecké boty. Lehká běžecká obuv ideální pro běhání po technických stezkách. Díky své všestrannosti se Speedgoat stal jedním z nejoblíbenějších modelů Hoka. Čtvrté vydání rychlostní lodi dostalo nový svršek. Tyto verze GTX mají svršek z materiálu GORE-TEX. Tento materiál je vodotěsný a udržuje chodidla v suchu, když se běží ve vlhkých podmínkách. Jazyk dostal několik strategicky umístěných prohloubení, která zajišťují ještě větší prodyšnost. Hrubá mezipodešev EVA se stala lehčí a nabízí více tlumení nárazů a pohodlí při běhu na běžeckých tratích. Podrážka Vibram MegaGrip, která se také nachází ve Speedgoat 3, se také použila ve Speedgoat 4. Podrážka je vybavena 5 mm výběžky, které poskytují hodně přilnavosti na mokrém i suchém povrchu. Speedgoat 4 poskytuje velkou trakci při běhu do kopce a bezpečný pocit a velkou přilnavost při zbězích. Určení: trailové běžecké boty Doslap: neutrální Svršek z materiálu GORE-TEX Drop: 4 mm (špička: 26mm, pata: 30mm) Hmotnost: 284 g

Salomon Speedcross 6 W 38 2/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Speedcross 6 W 38 2/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 W, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje přepracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Komfort: Vysoká úroveň klasického, uklidňujícího pohodlí Speedcross se směsí mezipodešve EnergyCell+ a svařovaným svrškem, který obepíná chodidlo Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 32 mm, špička: 22 mm) Hmotnost: 262 g/polpár

ARNO V5 bílé školní cvičky
315 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ARNO V5 bílé školní cvičky
315 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětská celoroční rekreační sportovní školní cvičební obuv.Přes nárt je tradiční gumotextilní dílec, který drží obuv dobře na noze.Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Podešev je z neklouzavého kvalintího materiálu.Váha jednoho páru: 360 gDětské školní cvičky.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

MG 9H ochranné sklo na Oppo Pad
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Oppo Pad
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon nebo tablet a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné své zařízení chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš displej před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost displeje zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.UPOZORNĚNÍ! Sklo má 2D formát, což znamená, že je menší než displej a pokrývá jen rovnou plochu displeje.Vlastnosti ochranného skla:• Nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš tablet před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólie• Lehká aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Joyroom Mirror ochranné sklo na kameru na iPhone 14 Plus (JR-LJ2)
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Joyroom Mirror ochranné sklo na kameru na iPhone 14 Plus (JR-LJ2)
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií či videí. Křišťálová čistota znamená, že se nemusíte obávat o kvalitu fotografií, které fotografujete. Díky speciálním výřezům nebrání blesku.Zaručená bezpečnostTvrzené sklo účinně chrání objektiv fotoaparátu před různými škrábanci nebo silnými údery způsobenými každodenním používáním. Mimo jiné zabraňuje poškrábání. Sklo je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu s třídou tvrdosti 9H, díky čemuž je odolné vůči poškození.Dokonalá průhlednostSklo poskytuje 99,99% průhlednost. Vysoká průhlednost nijak neovlivňuje kvalitu pořízených fotografií. Další výhodou je skutečnost, že kryt snižuje přitahování prachu, který chrání objektiv před různými nečistotami.Jednoduchá montážSpolu se sklem získáte montážní sadu, díky které můžete na objektiv snadno nainstalovat sklo. Před aplikací je třeba objektiv vyčistit, aby pod povrchem nezůstaly vzduchové bubliny a aby ochranná sklo dokonale přilnulo k telefonu.Vlastnosti:• Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvarované hrany• Snížení usazování prachu• Tvrdost 9H

Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Craft PRO Endur Distance je moderní běžecká bota se vším všudy. Lehká, pohodlná a proklatě rychlá. Srdce této novinky tvoří TPE tlumící pěna Pebax, která se stává podobně zavedenou značkou, jako je Vibram mezi výrobci gripu. Tlumení Pebax dnes naleznete u každé silniční boty, která to s rychlostí myslí vážně. Mezi hlavní výhody tohoto materiálu patří velmi nízká hmotnost, příjemně vysoká měkkost a především extrémní energetická návratnost, která vás doslova vymrští do dalšího kroku.Craft PRO Endur Distance nedisponuje karbonovým plátem. Díky tomu sice nemá tuhost potřebnou pro dosažení nejvyšší možné rychlosti, ale o to všestrannější tato bota je. Agresivní geometrie vybízející k dopadu na střed chodidla v kombinaci s energetickou pěnou Pebax zajistí příjemně svižný odpich i při intervalech, tempovém tréninku, nebo delším závodě. Vyšší měkkost je dostatečně šetrná k vašim chodidlům a achilovkám, takže se PRO Endur Distance skvěle hodí pro každodenní nabíhání kilometrů.Svršek je tvořen odlehčenou síťovinou s vysokou prodyšností. Odlehčení není tak vysoké, aby byla omezena pevnost svršku a pevné usazení chodidla uvnitř boty, aby vše fungovalo jak má i ve vysokých rychlostech, nebo občasné nerovnosti. Grip je hladký a vysoce přilnavý. Doma je PRO Endur Distance na asfaltu a zpevněných površích, kde budete jen těžko hledat slabiny této vyladěné boty. PRO Endur Distance jsou určeny pro běžce všech výkonnostních skupin, kteří hledají pohodlné a živé obutí pro trénink rychlosti i objemu.

Demar UNIVERSAL 0271 Holínky zateplené 44
547 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Demar UNIVERSAL 0271 Holínky zateplené 44
547 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Představujeme vám Myslivecké zateplené holínky Demar UNIVERSAL 0271, dokonalý společník pro deštivé jarní a podzimní počasí. Tyto holinky jsou navrženy s ohledem na myslivost, rybařinu a práci na zahradě, aby vám poskytly maximální pohodlí a ochranu ve všech vašich venkovních aktivitách.Co tyto holinky dělá tak jedinečnými? Nejenže jsou velmi pohodlné, ale jsou také extrémně lehké, což vám umožní volně se pohybovat a soustředit se na vaše činnosti bez nepohodlí. Jejich hlavním materiálem je mrazuvzdorný kopolymer EVA, který vyniká svými izolačními vlastnostmi. To znamená, že vaše nohy budou udržovány v teple i za nepříznivého počasí, což vám umožní strávit více času venku a méně času uvnitř.Holínky jsou vybaveny vložkou vyrobenou ze syntetického materiálu, kterou lze jednoduše vyprat při teplotě 40°C, což zajišťuje, že vaše nohy zůstanou svěží a čisté i po náročném dni v terénu. Navíc je tu možnost dokoupit náhradní zateplení, což vám umožní přizpůsobit holinky různým teplotám a podmínkám.Holinky Demar UNIVERSAL 0271 splňují všechny standardy pracovní obuvi a jsou označeny CE certifikátem, což zaručuje jejich kvalitu a bezpečnost. A co je nejdůležitější, jsou vyrobeny v EU, což znamená, že si můžete být jisti, že dostáváte výrobek vyrobený s důrazem na vysokou kvalitu a etické normy.Nenechte si ujít příležitost vlastnit tyto univerzální holinky, které vám umožní vychutnat si každou chvíli venku bez obav z nepříznivého počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  EU   Délka vnitřní stélky  39 250 mm 40 260 mm 41 263 mm 42 265 mm 43 275 mm 44 280 mm 45 285 mm 46 297 mm 47 305 mm 48 310 mm Barva: zelenáVáha: váha 718 g / pár (včetně vložky) / velikost 42Výška: výška 410 mm / velikost 42 Holínky zateplené UNIVERSAL 0271 vhodné pro myslivost, rybařinu a práci v lese

Dětské boty Biomecanics 211112 Rosa Velikost: 21
968 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Dětské boty Biomecanics 211112 Rosa Velikost: 21
968 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Mírně zateplené dětské boty Biomecanics 211112 z hladké kůže v růžové barvě s dětskými motivy. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání.Tento model má lehké zateplené příjemnou nekousavou plstí, jsou tak vhodné na chladný podzim, případně teplejší zimu. Nejde však o klasické dětské zimní boty, vhodné dlouhodobě do mrazů. Od španělského výrobce na španělskou zimu :-) - Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí dobré přizpůsobení kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany zateplená plstí, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem - antibakteriální, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil (plstěné zateplení), podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 12,6 cm21 - 13,0 cm22 - 13,4 cm23 - 14,1 cm24 - 14,9 cm

Vital Country Šípkový prášek BIO Množství: 500 g
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Vital Country Šípkový prášek BIO Množství: 500 g
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

šípkový prášek bio   Složení100% sušené mleté plody růže šipkové*.*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie916 kJ / 219 kcalTuky1,0 g    z toho nasycené mastné kyseliny0,2 gSacharidy49,0 g    z toho cukry18,0 gVláknina63,0 gBílkoviny3,0 gSůl0,01 gSkladováníSkladujte v suchu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete.Země původuBulharsko (EU) / Ukrajina (mimo EU) 

NIKE-Wmns WearAllDay amethyst ash/lt iron ore/white Fialová 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
NIKE-Wmns WearAllDay amethyst ash/lt iron ore/white Fialová 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

VANS-WM Filmore HI (Suede/Metallic) black Černá 38
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
VANS-WM Filmore HI (Suede/Metallic) black Černá 38
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Tenisky Filmore HI Vansguard okouzlí elegatním vzhledem. Design značkových botasek je inspirován městským stylem. Na špičce, po bočních stranách i na límci boty jsou prošívané. Zajímavým prvkem je charakteristický pásek v metalickém provedení na boční straně. Jazyk tenisek pro dámy zdobí nápis Vans. Vyšší střih trendy botasek zajistí lepší stabilitu. Značkové botasky mají svršek ze semiše. Vnitřek tvoří měkká stélka a spolu s textilním polstrováním se postarají o pohodlí při nošení. Protiskluzová podrážka má wafle vzor. Tmavě modré tenisky Vans jsou nejlepší volbou pro každodenní nošení, do města, do práce a pro volný čas. Detaily produktu: elegantní vzhled vyšší střih klasické šněrování pěkné prošívání charakteristický pásek v metalickém provedení na boční straně logo Vans na jazyku tenisek semišový svršek optimální prodyšnost měkká stélka protiskluzová podrážka s wafle vzorem

SKECHERS-Uno Cozy On Air black/gold Černá 28
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
SKECHERS-Uno Cozy On Air black/gold Černá 28
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Dětské boty Skechers mají moderní design, který potěší nejednu mladou slečnu. Vyšší kotníkový střih ochrání dětské nožky před chladem a vnitřní stélka z umělého kožíšku poskytne potřebné teplo, takže jsou vhodné ik nošení v zimě. Dětská zimní obuv má odolný svršek se zpevněnou patou a špičkou, které zajistí stabilitu a prodlužují jejich životnost. Dětské zimní boty se vážou na tkaničky, ale z vnitřní strany mají praktický zip. Způsob vázání či zapínání si můžete vybrat podle sebe. Umělá kožíšek kolem kotníku působí stylově a trendy. Černé tenisky dětské jsou extra pohodlné i díky stélce Air Cooled Memory Foam®. Zimní boty pro dívky poskytnou dobrou trakci a přilnutí i na mokrém povrchu díky členité gumové podrážce. Dětské boty na zimu jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, do práce či pro volný čas. Detaily produktu: dětské kotníkové boty pro dívky trendy umělý kožíšek kolem kotníku odolný svršek zpevněná pata a špička umělá kožešina uvnitř vázání na šňůrky zip z vnitřní strany pohodlná stélka Air Cooled Memory Foam® gumová podrážka zajistí trakci

VANS-WM Ward (Roses) black Černá 36,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
VANS-WM Ward (Roses) black Černá 36,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámské tenisky značky Vans. Stylové tenisky pro dámy okouzlí květinovým potiskem na první pohled. Jejich svršek je vyroben z kombinace materiálů. Semišové části poskytnou oporu a odolnost, zatímco textilní prodyšnost. Značkové tenisky dámské mají vázání na tkaničky. Vans boty jsou pohodlné díky polstrovanému límci. Gumová podrážka zajistí dobrou stabilitu. Tyto značkové tenisky oživí Váš outfit, který nebude nudný, ale získá na výjimečnosti. Vans shoes potěší každou stylovou mladou dámu. Dámské Vans můžete nosit každodenně do práce, do školy nebo během volného času. Detaily produktu: tenisky Vans dámské květinový potisk prodyšné a pohodlné semišová špička a pata vázání na šňůrky polstrovaný límec boty gumová podrážka s waffle vzorem

ADIDAS-Eastrail 2.0 blue rush/grey five/core black Modrá 44
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS-Eastrail 2.0 blue rush/grey five/core black Modrá 44
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

COQUI-Rainy Collar Frog lime/royal Zelená 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
COQUI-Rainy Collar Frog lime/royal Zelená 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

ADIDAS-Racer TR21 blue tint/cloud white/pulse amber Šedá 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS-Racer TR21 blue tint/cloud white/pulse amber Šedá 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 Next Nature black/iron grey/white Černá 41
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature black/iron grey/white Černá 41
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

KAYLAND-CROSS MOUNTAIN GTX RED Červená 42,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
KAYLAND-CROSS MOUNTAIN GTX RED Červená 42,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

KAYLAND-PLUME MICRO WS GTX GREY grey Šedá 37,5
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
KAYLAND-PLUME MICRO WS GTX GREY grey Šedá 37,5
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská obuv značky Kayland. Turistické boty pro dámy s lehkým a pohodlným designem navrženým pro použití po dobu tří sezón. Obuv na túry s růžovými prvky zajistí optimální komfort ve všech druzích terénu díky Vibram® podrážce, která Vás přenese přes náročný a kluzký terén. Obuv do hor má tlumící mezipodešev z pěny, což zaručí noze pohodlí během celé túry. Nepromokavé boty do lesa udrží Vaše nohy v suchu díky membráně Gore-Tex® a Vy si tak túru užijete. Dámské boty na turistiku jsou vyššího střihu s klasickým vázáním až ke kotníkové části, čímž pevně zafixují nohu v botě. Vysoké boty na túry mají zesílené boky bot, pata a trojitá ochrana špičky s gumovým přesahem se Vám bude hodit v mokrém náročném terénu. Trekingové boty mají polstrovaný jazyk a kotníková část Vás nebude nikde omínat a poskytne dobrou fixaci.Detaily produktu:vysoký střihsvršek: semiš 1.6-1.8 mm + textilmembrána: Gore-Tex® Extended Comfortvýbornou voděodolnosttlumící mezipodrážkazpevněná pata a špičkaposílené boční strany obuvizpevněný kotníkpraktické šněrováníměkká a pohodlná stélkapolstrovaný límec a jazykodolná Vibram podrážkahmotnost: 2 x 490 g

Argital Vlaštovičníkový krém s česnekem a zeleným jílem 30 ml
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Argital Vlaštovičníkový krém s česnekem a zeleným jílem 30 ml
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Vlaštovičníkový krém s česnekem a zeleným jílem je 100% přírodního původu. Je vhodný pro pokožku se sklonem k bradavicím. Přispívá k normálnímu stavu pokožky.

New Design Manželská postel CASSA 160 | ND3 Varianta: s roštem / ND3 s matrací BAZI
26 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Manželská postel CASSA 160 | ND3 Manželská postel z modelové řady TOP EXCLUSIVE je jedinečný výrobek , který je vyroben v moderním designu kvalitním českým výrobcem. Jednou z jejích výhod je, že postel má velký odvětraný úložný prostor , volně uloženou matraci a výkoplný rošt. Postel lze objednat bez matrací s rošty, nebo s matracemi a denní dekou dodávanými výrobcem postele. ( BAZI , SABI, INFLEX, TERAFLEX, CONTINENTAL). K posteli není dodávána denní deka. Denní deku je možné doobjednat v ceně 117, - € za kus. Tento požadavek je nutno uvést do poznámky. Materiál: látka, dřevo Rozměry: ŠxDxV: 172 x 222 x 107 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška lehací plochy: 58/63 cm Barevné provedení: nožiček: přírodní / třešeň / ořech / stříbrná / černá možné barevné provedení korpusu (+ čelo) postele: látky od čísla 6 - 99, od 202 - 245 na spací plochu a denní deky: látky od čísla 100-201 Vzorník ND Matrace BAZI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C 5zónová matrace z polyuretanové pěny v místech ramen a beder s prořezaným povrchem oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace SABI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C sendvičová 7-zónová matrace ve středu ze spojovaného polyuretanu dvě desky s masážními výběžky Matrace INFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg úpletový potah ALOE VERA pratelný na 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace TERAFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg froté pratelný potah 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace   se 2 druhy tuhosti. Matrace CONTINENTAL výška: 21 cm nosnost: 130kg úpletový potah aloe vera pratelný na 60°C obsahuje vzdušné taštičkové jádro vyrobené z 390 pružin. Každá pružina je zašita v textilní tašce oboustranná matrace se dvěma stupni tuhosti, z nichž jedna strana obsahuje 7 zónovou paměťovou pěnu s masážními nopy s druhá strana 7 zónovou HR studenou pěnu s masážními nopy vysoké gramáže čtyři odvětrávací otvory v bocích matrace zajišťují ideální odvětrávání. Rošt ND3 počet lamel: 28+5 ks lamel nastavení tuhosti pouzdra: výkyvná zdvojená zpevňující popruh Upozornění:   Při objednávce uveďte prosím do poznámky požadovanou látku (korpus) na čalounění, provedení denní deky a barevné provedení nožiček.

ArtAbiks Šatní skříň PARKIET | 100 x 200 cm barevné provedení: Bílá / dub artisan / černá
9 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Šatní skříň PARKIET | 100 x 200 cm Ložnicová šatní skříň je neodmyslitelnou součástí každého interiéru. Praktická kombinace polic s věšákovou tyčí poskytuje dostatek úložného prostoru, naopak posuvné dveře šetří místo v interiéru. Šatní skříň PARKIET nabízíme ve více barevných kombinacích s možností doobjednání vnitřních zásuvek (viz varianty). Materiál: laminovaná deska 16 mm, HDF (zadní deska), hrany 0,5 mm PVC dýha, plastové úchyty Rozměry (ŠxVxH): 100 x 200 x 62 cm Barevné provedení: dub artisan / černá černá / dub artisan bílá / dub artisan / černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Dig-net nábytek Skříňka Lenart BED CONCEPT BC-07p | bílý lesk
5 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Dig-net nábytek Skříňka Lenart BED CONCEPT BC-07p | bílý lesk
5 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Skříňka Lenart BED CONCEPT BC-07p | bílý lesk Studentský pokoj, pokoj pro hosty a malý byt mají společný znak v podobě šetření prostoru. Do takových to prostorů je nejvhodnější volbou sklápěcí postel, která je nejen designovým kouskem, ale také praktickým kouskem . Přestože většina postelí má vnitřní police, pro větší úložný prostor jsou dokonalou volbou skříňky. Skříňka Lenart BED CONCEPT BC-07 je jednou z nich a zároveň je součástí sklápěcích postelí BED CONCEPT. Skříňka BED CONCEPT BC-07p nabízí nejen praktický úložný prostor , ale také moderní design a nadčasový vzhled. Skříňka je vyrobena z kvalitního materiálu laminovaná deska a ABS hrany, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Materiál: laminovaná deska, ABS hrany Rozměr (ŠxVxH): 45 x 217,8 x 46 cm Barevné provedení: bílá/bílý lesk Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

ArtIdz Čalouněná jednolůžková postel DANIELLE | 90 x 200 cm Barva: Béžová Velva 01
6 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Čalouněná jednolůžková postel DANIELLE | 90 x 200 cm Postel je ideálním řešením pro mladé slečny do ložnice. Je velmi pohodlná navržena ve stylu CHESTERFIELD . Jednolůžková postel Danielle má dřevěný rám. Rošt je flexibilní lamelový. Rám je zahrnut v ceně postele . Maximální nosnost postele je 110 kg. Postel nemá úložný prostor. Vhodná matrace pro postel je 90 x 200 cm . Vhodná výška matrace 16-18 cm. látka MIL / Velvet stříbrné kovové nožičky Jednolůžková postel DANIELLE je čalouněna sametovou látkou příjemnou na dotek. Vyrobena z vysoce kvalitních materiálů pomocí moderních technologií . Kovové nožičky obohatí celkový vzhled postele. Postel lze naimpregnovat nebo v případě potřeby vyčistit univerzálním čističem . šířka postele: 125 cm výška postele: 96 cm hloubka postele: 217 cm výška nožiček: 3,5 cm plocha na spaní: 90 x 200 cm doporučená výška matrace: 16-18 cm. nosnost: 110 kg hmotnost: 70 kg barevné provedení nožiček: stříbrné barevné provedení postele: růžová 7383    béžová 01 hnědá 03 šedá 15 černá 19  

RAVEN XT S1 CI SRC kotník 45 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
RAVEN XT S1 CI SRC kotník 45 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Bezpečnostní zateplená kotníková obuv s kovovou tužinkou. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

RAVEN XT S3 SRC polobotka 39 černá
772 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
RAVEN XT S3 SRC polobotka 39 černá
772 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Bezpečnostní polobotka s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

Obuv kotníková CXS DOG BOXER O2, modro - černá, vel. 42
911 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Obuv kotníková CXS DOG BOXER O2, modro - černá, vel. 42
911 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kotníková pracovní obuv, kožená, reflexní doplňky. Materiál: hydrofobní svršek z 1,6 - 1,8 mm kvalitní štípenkové nubukové kůže, prodyšná oděru odolná mesh podšívka, podešev: PU-TPU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

Obuv kotníková, CXS ROCK DIORIT O2, černá, bez ocel.šp., vel. 39
932 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Obuv kotníková, CXS ROCK DIORIT O2, černá, bez ocel.šp., vel. 39
932 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kotníková obuv, kožená.

ADIDAS ORIGINALS-Superstar olive strata/mesa/night red maskáčová 44
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-Superstar olive strata/mesa/night red maskáčová 44
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas originals. Značkové tenisky vynikají trendy maskáčovým vzorem, který je nepřehlédnutelný. Maskáčový potisk je doplněn o ikonické tři pruhy adidas. Stylové tenisky mají svršek z kůže, která se přizpůsobí chodidlu a zároveň je prodyšná. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec bot. Pánské botasky mají vázání na šňůrky. Bonusem je logo jako reflexní prvek, který Vás učiní viditelným i ve tmě. Pryžová podrážka na maskáčových teniskách zajistí přilnavost. Trendy tenisky oživí Váš každodenní outfit. Jsou vhodné pro běžné nošení do školy, do práce i pro volný čas. Detaily produktu: značkové tenisky adidas originals maskáčový potisk reflexní logo tři pruhy adidas kožený svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty gumová podrážka

Expedo Jednolůžková čalouněná postel NASTY 5, 90x200, Sofie 20
4 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Expedo Jednolůžková čalouněná postel NASTY 5, 90x200, Sofie 20
4 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Čalouněná jednolůžková postel NASTY 5. Jednoduché linie, moderní a luxusní design. Rám postele vyroben z kvalitní konstrukce pro stabilitu a pevnost. Postel disponuje elegantními nožičkami. Komfort postele zvolite vhodnou matrací, např. DE LUX z naší nabídky. Doporučujeme vám dokoupit k posteli i zbytek vybavení. Pěnová matrace DE LUX střední tvrdosti H3 o výšce 14 cm vyniká tím, že se dokonale přizpůsobuje váze vašeho těla. Můžete vybírat z potahových látek a velikosti spací plochy.Shrnutí:čalouněná postelmoderní designvýběr potahový látek a velikost spací plochyčelo prošívané více menšími kosočtverciPoužité materiály:látka

Pracovní obuv ARDON®AERO O1 | G3053/41
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Pracovní obuv ARDON®AERO O1 | G3053/41
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

pracovní perforovaná semišová polobotka, bez ocelové špice, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semišová kůže, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 500 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK S3 | G3160/45
1 084 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK S3 | G3160/45
1 084 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

stylová bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, hydrofóbní úprava svršku, materiál: action nubuck, textilie, podešev: guma, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 582 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-hnědo-bílá

Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/48
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/48
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, provedení ESD, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 630 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Kia Sorento 2009-2012
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Kia Sorento 2009-2012
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Livex 410 hnědá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Livex 410 hnědá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Prahové lišty Toyota C-HR 2016- (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Prahové lišty Toyota C-HR 2016- (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Prahové lišty vozu Toyota C-HR jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Lico Aride V 200008 Marine/Lemon Velikost: 38
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Lico Aride V 200008 Marine/Lemon Velikost: 38
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětské tenisky Lico Aride v modro-zelené barevné kombinaci. Velmi lehké, a ohebné. Inspirované modely od značky Affenzahn. Sednou na: užší až normální nožky, nejsou vhodné na dominantní palec, jdou velmi dobře přizpůsobit v oblasti nártu- Zapínání: na dva suché zipy, jdou perfektně přizpůsobit v nártu (od opravdu nízkého po vyšší) - Opatek: měkký, zvýšená podrážka okolo a za patou částečně supluje zpevněný opatek, další výztuha v opatku není- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají minimální vzorek, gumová ochrana po celém obvodu boty, zejména na špičce velmi užitečná a pomáhá proti promoknutí- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, boty se tak snadno nazouvají- Stélka: textilní, bez podpory klenby a tvarován, nevyjímatelná - na patě je přilepená, aby v botě neklouzala SLOŽENÍ: Svršek - pletenina, podšívka - textil, stélka - textil, podrážka - syntetická a přírodní gumaVelikost:25 - 16,5 cm26 - 17,1 cm27 - 17,7 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,3 cm32 - 21,1 cm33 - 21,6 cm34 - 22,0 cm35 - 22,8 cm36 - 23,3 cm37 - 24,0 cm38 - 24,6 cm39 - 25,2 cm

Rock Spring OVER black knit dámská gumičková obuv
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Rock Spring OVER black knit dámská gumičková obuv
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská letní vycházková a rekreační gumičková obuv, kterou můžete využít jako letní vycházkové polobotky či sandály, krásně drží na chodidle. Jsou velmi pohodlné a úžasně se v nich chodí na krátké i dlouhé vycházky nebo výlety. Můžete je používat jak do města na zahrady nebo do přírody. Boty jsou vynikajicí také jako přezůvky například do práce. Gumičkové boty nedoporučujeme pro sportovní aktivity nebo horskou turistiku a to z důvodu, že pružné gumičky mohou v kritický okamžik obuv na chodidle vytočit, což může vést ke vyvrtnutí.Originální gumičková obuv Rock Spring model Over.Obuv je vyrobena z textilního materiálu, který je tvořen gumičkami. Ty jsou spleteny tak, že vytváří celistvý materiál, který je příjemný pro chodidlo a současně je pružný. Díky této vlastnosti se gumičková obuv dokáže přizpůsobit na každé chodidlo. Uvnitř obuvi je vlepená textilní stélka z paměťové pěny s anatomickým tvarováním. Vložka z paměťové pěny se po krátké době vytvaruje podle tvaru chodidla.Gumičkové boty jsou vhodná i pro chodidlo s deformitami a výrůstky - nabízíme ji proto rovněž v sekci zdravotní.Hlavní výhody gumičkové obuvi:- Lehká konstrukce- Ruční výroba 100%- Nová textilní a anatomicky tvarovaná stélka z paměťové pěny- Použitý materiál umožní proudění vzduchu skrze obuv, nemusíte mít strach ze zpocených nohou- Zdravotní obuv - vhodná i pro chodidla s deformitami- Ve špici je rozšířený prostor pro prsty aby mohly zůstat pohodlně roztažené- Patu je možno sešlápnout potom máte z obuvi nazouvák- V případě velkého znečištění je možné obuv prát v pračce na 40°CRozměry jednotlivých velikostí:velikost 36 vnitřní rozměr = 23,5 cmvelikost 37 vnitřní rozměr = 24 cmvelikost 38 vnitřní rozměr = 24,5 cmvelikost 39 vnitřní rozměr = 25 cmvelikost 40 vnitřní rozměr = 25,5 cmvelikost 41 vnitřní rozměr = 26 cmvelikost 42 vnitřní rozměr = 26,5 cmVáha jednoho páru = 399 gDámské letní gumičkové boty Rock Spring.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Ploché baleríny
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ploché baleríny
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Stylové tenisky jsou z navržené z hladké kůže s módní perforací. Z pravé kvalitní kůže. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete Vaši obuv impregnačním přípravkem.

Dětská postel ORTLER 80x160 typ 2, bílá čela + šedé boky
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Dětská postel ORTLER 80x160 typ 2, bílá čela + šedé boky
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětská postel 80x160Cena postele zahrnuje lamelový rošt. V ceně posteli není zásuvka pod postel, možnost dokoupení viz příslušenství. Barva: - korpus: šedý - čela: bílá Materiál: masiv borovice (tloušťka nosných prvků 2,5 cm), čela - MDF Rozměry (šxhxv): 164 x 86 x cca 65 cm Výška od země do dna postele: 19 cmDodání v demontu.

Boxspring KORBELA 10 160x200, světle hnědá látka
30 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Boxspring KORBELA 10 160x200, světle hnědá látka
30 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Monolith 09 = světle hnědá látka Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Dynafit Ultra 100 M poskytuje maximální tlumení, vynikající trakci a návratnost energie. Byla vyvinuta speciálně pro dlouhé běhy a náročné ultra maratony. Většina ultra bot má zásadní problém: Mohou být docela pohodlné a dobře odpružené, ale často jsou příliš obtížné a nejsou dostatečně výkonné. K tomu, abyste se dostali na stupně vítězů, však potřebujete botu, která nabízí všechno. Nový model Ultra 100 byl vyvinut společně s nejlepšími ultra běžci z týmu DYNAFIT (např. Sebastian Krogvig, vítěz TDS v rámci UTMB 2021). Výsledkem je velmi lehká bota, která dokonale překlenuje propast mezi pohodlím, trakcí a vynikající návratností energie. Navzdory svému maximálnímu objemu a vysoké výšce podešve více než 30 mm je to působivě temperamentní bota s vynikající přilnavostí a přesností od prvního do posledního kroku. Ultra 100 disponují dropem 6 mm. Na podrážku použili vývojáři směs Vibram® Megagrip, která poskytuje v soutěžních sportech ten nejvyšší výkon. Byly zde použity nové trakční výstupky Vibram. Tento inovativní koncept 4 mm výstupků zaručuje lepší trakci a perfektní přilnavost, takže se běžci mohou pohybovat po jakémkoli povrchu bezpečně a přesně. Nový materiál v mezipodešvi váží o 20 % méně než tradiční mezipodešev EVA, ale zároveň má energetickou návratnost více než 10 % vyšší Heel Proloader poskytuje výbornou podporu a fixaci paty a kotníku a současně snižuje namáhání Achillovy šlachy. Zaoblená konstrukce podrážky (Rocker) spolu s vyváženým tlumením nabízí citlivý a dynamický pocit při došlapu a odrazu a umožňuje plynulost běhu až do posledního kroku i na těžkých nohou Ultra 100 přichází s tradičním šněrováním, které lze dokonale přizpůsobit vašim osobním potřebám Bezešvá konstrukce jazyka zabraňuje tlakovým bodům a šňůrky můžete bezpečně schovat do strečového panelu Směs Megagrip Trakční očka Vibram Maximální odpružení Drop: 6 mm (špička:26+4 / pata: 32+4 mm) Hmotnost: 309 g

Volcom Stone Hoodie L
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Volcom Stone Hoodie L
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská fleecová mikina s kapucí Volcom Stone Hoodie Klasický střih Hmotnost: 290 g Výšivka Volcom ve středu přední části hrudi Tónovaná výšivka Stone na kapuci Tkaný štítek na bočním švu Značkové kovové lemy Vyrobeno z minimálně 20% recyklovaného polyesteru Repreve 80% bavlna / 20% polyester

Expedo Vyvýšená postel ANGEL + sendvičová matrace MORAVIA + rošt ZDARMA, 120 x 200 cm, dub-lak
8 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Vyvýšená postel ANGEL + matrace + rošt 120x200 cm je vyrobena z masivu, ošetřena je ekologicky nezávadným lakem. K jednolůžkové posteli je zdarma pevný laťkový rošt a matrace. Vybírat můžete z více dekorů. Vyvýšená postel je oblíbená u seniorů nebo osob s problémy pohybového aparátu.Shrnutí:vyvýšená postelvyrobeno z masivuekologicky nezávadný lakpevný laťkový rošt ZDARMAmatrace ZDARMAPoužité materiály:masiv

TECNICA-Sulfur Ws light grey/light lilac Šedá 38
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
TECNICA-Sulfur Ws light grey/light lilac Šedá 38
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Dámské turistické boty vynikají komfortem a přesným střihem. Poskytnou Vám oporu a stabilitu během lezení a vysokou přilnavost v technicky náročném terénu. Odolný svršek je z kvalitního semiše, který poskytne potřebnou prodyšnost. Je vyroben a tvarován kolem specifického anatomického kopyta, které zajišťuje přesné uchycení a obepnutí chodidla. Díky tomu bota padne kolem nohy jako ulitá. Špička nízké turistické obuvi pro dámy je zpevněna dodatečným materiálem. Chrání prsty a zajistí delší trvanlivost bot. Obuv Tecnica se váže na tkaničky. Dámské boty na turistiku jsou pohodlné díky vnitřní stélce Ortholite. Ta poskytne pohodlný krok, stejně jako polstrovaný límec. Outdoorová obuv pro dámy disponuje mezipodešví s oblastmi o různé hustotě, která zajistí větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Trekové boty dámské využívají podrážku Vibram, která je zárukou výborné přilnavosti a trakce. Vícesměrný vzor výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám, zatímco plochá lezecká zóna na špičce a gumová klenba zlepšují sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Detaily produktu:turistické boty dámskéodolný svršek ze semišeanatomicky tvarovaný - bota sedne jako ulitáprodyšnézpevněná špičkavnitřní stélka Ortholitepolstrovaný límecmezipodrážka s oblastmi o různé hustotěpodrážka Vibram® Megagrip™  zajistí trakci a přilnavost

TECNICA-Sulfur GTX Ms anthracite/ultra orange Černá 42
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
TECNICA-Sulfur GTX Ms anthracite/ultra orange Černá 42
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Pánské turistické boty vynikají komfortem a funkčností. Hlavní výhodou je membrána Gore-Tex, která zajistí Vaše nohy v suchu za všech okolností. Odolný svršek je z kvalitního semiše, který poskytne potřebnou prodyšnost. Je vyroben a tvarován kolem specifického anatomického kopyta, které zajišťuje přesné a zavinovací uchycení. Díky tomu bota padne kolem nohy jako ulitá. Špička nízké turistické obuvi je zpevněna dodatečným materiálem, aby zajistila ochranu prstů a delší trvanlivost. Obuv Tecnica se váže na tkaničky. Boty na turistiku jsou pohodlné díky vnitřní stélce Ortholite. Ta poskytne pohodlný krok, stejně jako polstrovaný límec. Outdoorová obuv disponuje mezipodešví s oblastmi o různé hustotě, která zajistí větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Trekové boty pánské mají podrážku Vibram, která je zárukou výborné přilnavosti a trakce. Vícesměrný vzor výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám, zatímco plochá lezecká zóna na špičce a gumová klenba zlepšují sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Detaily produktu:turistické boty pánskéodolný svršek ze semišeanatomicky tvarovaný - bota sedne jako ulitáprodyšnémembrána Gore-Texzpevněná špičkavnitřní stélka Ortholitepolstrovaný límecmezipodrážka s oblastmi o různé hustotěpodrážka Vibram® Megagrip™  zajistí trakci a přilnavost

Jonap Zula tmavo modrá Velikost: 23
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Jonap Zula tmavo modrá Velikost: 23
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Lehké, veganské barefoot sandále Jonap Zula z mikrovlákna s textilní podšívkou, která absorbuje pot. Sandálky mají měkkou stélku taktéž z mikrovlákna a jen lehce zpevněný opatek. Splňují všechny požadavky na barefoot obouvání.- Sednou na: normální šířku nohy s normálním až lehce vyšším nártem - v nártu je v jednom z pásků všitá guma, dobré dotažení na útlý kotník - Zapínání: dotažení ke kotníku velcro páskem (suchým zipem)- Opatek: měkký, jen lehce vyztužený- Podrážka: lepená, výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, protiskluzová- Stélka: z mikrovlákna, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby, měkký došlap- SLOŽENÍ: svršek - microfiber, podšívka - textil, stélka - microfiber, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka x šířka boty:22 - 13,6 cm x 6,4cm23 - 14,2 cm x 6,6 cm24 - 15,1cm  x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 7,0 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 17,0 cm x 7,2 cm28 - 17,5 cm x 7,2 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,1 cm x 7,4 cm

Sandály s překříženými pásky, na podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Sandály s překříženými pásky, na podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Toužíte po sandálech na lýkovém podpatku? My je pro Vás máme! Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Na svršku překřížené pásky. Čtvercový lýkový podpatek. Velmi pohodlné.

Pantofle na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Pantofle na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Překřížené pásky a čtvercový podpatek: to je ryzí klasika! Krásné pantofle se hodí k šatům i kostýmku, vždy budou IN. Na svršku překřížené nařasené pásky. Hranatá špička. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Jalovec obecný - plod - Juniperus communis - Fructus juniperi 1000 g
363 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Jalovec obecný - plod - Juniperus communis - Fructus juniperi 1000 g
363 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Jalovec obecný - plod - Juniperus communis - Fructus juniperiPlody jalovce obsahují éterický olej, sacharidy, silice, třísloviny, pryskyřici a vitamín C, pektin, vosky, barviva.Hlavní léčebné využití jalovce je v současnosti u močových onemocněních, zejména u bílkovin v moči. Doporučuje se i při srdečních slabostech, k odvodnění organismu a při kožních onemocněních. Má dezinfekční, diuretické účinky a pomáhá při žaludečních obtížích. Jalovec se používá při rekonvalescenci po jaterních potížích.Příznivé účinky jalovce obecního:reguluje látkovou výměnu při dně,používá se k úpravě nepravidelné menstruace,pomůže při nadýmání a dezinfekci trávicího traktu,pomáhá při vykašlávání,posiluje imunitu,snižuje hladinu cholesterolu a tuků v těle,snižuje hladinu cukru v krvi,zklidňuje nervový systém a zlepšuje kvalitu spánku,koupel pomáhá při hemoroidech,posiluje celé tělo.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ADIDAS-Terrex AX4 Mid GTX silver violet/blue dawn/core black Modrá 42 2/3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty pro pány mají moderní design a vynikají funkčností. Hlavní výhodou je membrána Gore-tex, díky které je kotníková turistická obuv vhodná i do sněhu a deště. Vaše nohy zůstanou stále v suchu a pohodlí. Vyšší střih trekových bot poskytne lepší stabilitu na nezpevněném či nerovném terénu. Obuv adidas se vyznačuje klínovým jazykem a kotníkovou polstrovanou manžetou, které obepínají chodidlo. Odolný a oděruvzdorný svršek je navíc dostatečně prodyšný. Adidas Terrex pánské mají lehkou konstrukci, kterou oceníte hlavně při celodenním zdolávání turistických stezek. Klasické vázání na šňůrky si uvážete podle individuálních potřeb. Nepromokavé boty adidas disponují mezipodešví EVA, která poskytne tlumení na nerovném terénu. Podrážka z gumy Continental zase zajistí potřebnou přilnavost. Díky těmto značkovým turistickým botám zvládnete jakýkoli terén od skalnatých sutin, mokrých kořenů až po nezpevněné nebo prašné cesty. Outdoorová obuv pánská je výborná pro objevování krás přírody. Byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: kotníková turistická obuv dámská moderní design lehká konstrukce odolný a oděruvzdorný svršek prodyšné membrána Gore-Tex zajistí pohodlí polstrovaný límec a jazyk boty klínový jazyk vázání na šňůrky mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Continental zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Terrex AX4 focus olive/core black/grey five Zelená 43 1/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 focus olive/core black/grey five Zelená 43 1/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty pro pány byly navrženy v nadčasovém outdoorovém designu. Důraz je kladen také na funkčnost trekingové obuvi. Outdoorová obuv Terrex jsou must have obuví pro všechny nadšence turistiky. Boty na turistiku mají odolný, ale prodyšný svršek ze síťoviny. Tento materiál je v nejvíce namáhaných částech, jako špička a pata, dodatečně zpevněný. Na výrobu pánských trekových bot byl použit také recyklovaný materiál. Boty do lesa díky tvarované stélce uvnitř zajistí skvělý komfort během nošení. Vázání na tkaničky umožňuje přizpůsobit si pánské boty do hor individuálně. Mezipodešev s dvojitou hustotou se postará o vynikající odpružení. Outdoorová obuv má přilnavou gumovou podrážku Continental se skvělým záběrem do všech stran. Pevné boty do přírody jsou skvělými společníky do lesa, na kempování, na turistiku, trekking a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízká turistická obuv adidas Terrex odolný svršek výborná cirkulace vzduchu zpevněná špička a pata tvarovaná stélka polstrovaný límec boty vázání na šňůrky podrážka s výstupky Continental vhodné i na nerovný terén ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Runfalcon 3.0 lucid fuchsia/blue dawn/core black Růžová 28
800 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 lucid fuchsia/blue dawn/core black Růžová 28
800 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Dívčí tenisky mají pěkný dívčí design a potěší všechny mladé slečny, které chtějí být i při cvičení stylové. Růžové tenisky zdobí logo adidas na jazyku a ikonické tři pruhy na boku. Sportovní botasky pro dívky mají prodyšný svršek, který zajistí vynikající cirkulaci vzduchu a zanechá nohy v pohodlí a suchu. Značkové tenisky pro děti disponují elastickými šňůrkami a jedním popruhem na suchý zip. Snadno se obouvají a zouvají. Mají klasický střih, takže dobře sednou na každou dětskou nohu. Polstrovaný límec a pohodlná vnitřní stélka přispívají k maximálnímu komfortu během nošení či cvičení. Výhodou botasek pro děti je mezipodešev Cloudfoam, která poskytne potřebné tlumení a zajistí pohodlný každý krok. Adidas tenisky dětské jsou vyrobeny také z recyklovaných materiálů. Značková obuv pro dívky je perfektní volbou do školy, ale také na aktivní trénink či sportování. Detaily produktu: růžové tenisky pro dívky logo a tři pruhy adidas prodyšný svršek zpevňující části v oblasti paty a střední části chodidla elastické šňůrky s popruhem na suchý zip polstrovaný límec boty pohodlná vnitřní stélka mezipodešev Cloudfoam klasický střih dobře padne na každou dětskou nohu vyrobeno iz recyklovaných materiálů lehká konstrukce ideální pro sport a cvičení

ADIDAS ORIGINALS-Superstar cloud white/sand strata/bright royal Bílá 46 2/3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas originals. Stylové tenisky jsou nice to have obuví, která potěší každého muže. Díky klasickému vázání na tkaničky se botasky velmi dobře přizpůsobí noze. Tenisky adidas snadno zkombinujete ke kalhotám i ke šortkám. Značkové tenisky mají charakteristické tři pruhy na boční straně a pryžovou špičku ve tvaru mušle. Svršek trendy botasek je vyroben ze syntetického materiálu. Celodenní pohodlí garantuje měkká stélka a vnitřní polstrování. Odolná pryžová podrážka je protiskluzová. Bílé botasky adidas s modrými prvky jsou perfektní volbou pro každodenní nošení, do práce, do města a pro volný čas. Detaily produktu: Retro design s moderními prvky Klasické vázání na tkaničky Pryžová špička ve tvaru mušle Měkké vnitřní polstrování Postrovaný límec a jazyk boty Pryžová podrážka

TECNICA-Magma 2.0 S Ms midway altura/pure lava Šedá 43 1/3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
TECNICA-Magma 2.0 S Ms midway altura/pure lava Šedá 43 1/3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty mají univerzální šedou barvu a kvalitní provedení. Jsou vhodné pro letní turistiku či běh v horském terénu. Odolný svršek je dostatečně prodyšný a poskytne potřebnou ochranu Vašim nohám. Lehká konstrukce potěší každého turistu, stejně jako komfort a pohodlí, které boty do lesa nabízí. Mají polstrovaný límec a vnitřní stélku Ortholite. Nízká turistická obuv pro pány zajistí vynikající komfort a ochranu díky inovativnímu anatomickému kopytu a předtvarované stélce. Mezipodrážce EVA výborně tlumí nárazy. Díky ultra velké nadrozměrné patě se stabilizačními lamelami Vám obuv Tecnica poskytuje bezkonkurenční brždění a lepší výkon při sjezdu dolů. Boty Tecnica se vážou na klasické šňůrky. Výhodou je multitrakční podrážka vyrobená technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™. Nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Tato all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti je zárukou ochrany, pohodlí a Vaší spokojenosti. Detaily produktu: nízká turistická obuv pánská odolný a prodyšný svršek lehká konstrukce vázání na šňůrky anatomicky tvarovaná vnitřní stélka Ortholite mezipodešev EVA tlumí nárazy zpevněná pata se stabilizátory multitrakční podrážka Vibram poskytne optimální přilnavost EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Ergonomický krční polštář Komfort
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ergonomický krční polštář Komfort
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ergonomický tvar viscoelastického krčního polštáře umožňuje optimální podporu hlavy, krku a rukou. Paměťová pěna s pomalým odskokem se dokonale přizpůsobí tvaru těla, snižuje tlak v krční oblasti a podporuje pohodlí a odpočinek. Má centrální dutinu pro hlavu s prodloužením pro krk a dvě po stranách pro paže a ruce. Usnadňuje hladké a přirozené dýchání, takže je dokonalým polštářem pro pohodlný a klidný spánek každou noc. Rozměry: 62 x 36 x 14 cm. Materiál: paměťová pěna, snímatelný a prací potah se zipem polyester.

ADIDAS-Galaxy 6 Ms core black/core black/core black Černá 43 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 Ms core black/core black/core black Černá 43 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské botasky jsou tou správnou volbou pro aktivní sportovce. Tenisky na cvičení mají klasický střih, který je vhodný pro každý typ nohy. Svršek ze síťoviny umožní spolehlivou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní tenisky pro pány jsou lehké konstrukce. Botasky na sport mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky. Černé tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky disponují mezipodešví Cloudfoam, která zajistí výbornou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Sportovní botasky pro pány mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. Pánské tenisky adidas jsou ideální pro trénink, work out cvičení a sportovní aktivity. Detaily produktu: klasický střih prodyšný svršek polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky pro lepší fixaci stélka Ortholite pro skvělé pohodlí mezipodešev Cloudfoam pro odpružení gumová podrážka z recyklovaných materiálů

Energetics Elexir XII V/L 32 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 32 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

TECNICA-Magma S Ms midway altura/pure lava Šedá 45 2/3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
TECNICA-Magma S Ms midway altura/pure lava Šedá 45 2/3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Design trekingových bot je navržen v outdoorovém stylu, který je nadčasový. Pánské nízké boty do přírody osloví také skvělými funkčními vlastnostmi. Nízké outdoorové boty v šedém provedení jsou spolehlivými společníky do hor. Pánské turistické boty s Vibram podrážkou garantují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu. Vibram boty chrání chodidla na tvrdých povrchem, před skalami či ostrými kameny. Pánské boty do hor disponují mezipodešví z EVA materiálu, která zajistí spolehlivé tlumení a odpružení. Boty na turistiku jsou optimálně prodyšné a poskytují super komfort při nošení. Pánské boty do lesa se výborně přizpůsobí chodidlům. Mají klasické šněrování, které velmi dobře fixuje nohu. Jedinečný dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip. Podrážka nabízí výbornou přilnavost na všech površích za sucha i mokra. Díky těmto pánským botám zdoláte i náročné turistické trasy. Tuto turistickou obuv lze tvarovat na míru v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Detaily produktu: all-mountain Vibram boty vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech předtvarovaná vnitřní vložka mezipodešev z EVA materiálu pro skvělé tlumení a odpružení CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Befado 516X215 modro růžové dětské tenisky
765 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Befado 516X215 modro růžové dětské tenisky
765 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětská celoroční vycházková volnočasová obuv se zapínáním na suchý zip. Stylové tenisky Befado pro volnočasové využití. Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci s syntetickým materiálem. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena textilním materiálem. Váha jednoho páru: 400 gDětské celoroční teniskyBarva: Modrá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

BeLenka Barefoot boty Be Lenka York - All Black Velikost: 39
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka York - All Black Velikost: 39
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Materiály: Svršek: kůža (nubuk) Podšívka: merino vlna/ vodoodpudivá membrána Podešev: DeepGrip (guma) Stélka: vyjímatelná (alu folie, latex, merino vlna) Výroba: Portugalsko Barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda. Be Lenka York svým stylovým designem doplní skvěle Váš šatník. Podešev DeepGrip je navžená pro lepší stabilitu na různých površích. Šněrování je obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuví. Štedrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů. Výhody barefoot bot: Flexibilní podrážka Zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla Prostorná špička pro Vaše prsty Lehká obuv Typ: vycházková obuv

ADIDAS-Terrex AX4 Mid Ms GTX core black/carbon/grey four Černá 46 2/3
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 Mid Ms GTX core black/carbon/grey four Černá 46 2/3
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trekingové boty mají moderní design a vynikají funkčností. Hlavní výhodou je membrána Gore-tex, díky které je kotníková outdoorová obuv nepromokavá a ideální i do deště. Vaše nohy zůstanou stále v suchu a pohodlí. Vyšší střih pánských trekových bot poskytne lepší stabilitu na nezpevněném či nerovném terénu. Pánské boty adidas osloví odolností a spolehlivostí. Svršek bot do lesa zajistí výbornou cirkulaci vzduchu. Boty Terrex mají lehkou konstrukci, kterou oceníte hlavně při celodenním zdolávání turistických stezek. Klasické vázání na šňůrky výborně fixuje chodidlo v botě. Nepromokavé boty adidas disponují mezipodešví EVA, která zaručí tlumení na nerovném terénu. Podrážka z gumy Continental zajistí přilnavost a traxi. Díky těmto značkovým turistickým botám zvládnete jakýkoli terén od skalnatých tras až po mokré turistické stezky. Outdoorová obuv pro pány je skvělá na turistické expedice a outdoorové výpravy. Byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: kotníková turistická obuv dámská moderní design lehká konstrukce odolný a oděruvzdorný svršek prodyšné membrána Gore-Tex zajistí pohodlí polstrovaný límec a jazyk boty klínový jazyk vázání na šňůrky mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Continental zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Coqui Pantofle Ruki 6383 Světle fialová/Světle zelená Hero Velikost: 28-29
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětské nazouváky Coqui Ruki 6383 Lt.Lila/Lt. Mint Hero pro holky! Světle fialové nazouváky s mintovým páskem z kolekce Hero - žabka. Ergonomicky tvarované, měkké pantofle pro větší pohodlí a komfort ať už doma nebo venku.Nazouváky mají certifikovanou antibakteriální úpravu CoquiAir. Podešev neklouže a nebarví.Velikost - vnitřní délka:24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,5 cm28/29 - 18,5 cm29/30 - 19,5 cm31/32 - 20,5 cm33/34 - 21,5 cm 

Sleep Dayzen 90 tablet
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Sleep Dayzen 90 tablet
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Sleep Dayzen 90 tabletO lepším spánku už nemusíte jen snít.Tablety Dayzen Sleep vám pomohou po dlouhém a náročném dni zcela vypnout a vyspat se tak, abyste do dalšího dne mohli vplout s naprostou lehkostí. Díky vysokým dávkám účinných látek a jejich vyváženému poměru přinášejí maximální výsledky. Usínání ani vstávání už nebude problém.Vlastnosti výživového doplňku Sleep:podpora kvalitního a hlubokého spánku,zmírnění spánkových potíží,podpora regenerace a správného fungování organismu,synergické složení vyvinuté ve spolupráci s lékaři,navrženo a vyrobeno v ČR.Spánek je podle mnoha studií nejúčinnějším nástrojem pro optimalizaci psychického i fyzického zdraví – ovlivňuje totiž vše v těle, od buněčné regenerace přes správnou funkci imunitního systému až po náladu. Chronický spánkový deficit je bohužel v dnešní společnosti normou, která nikomu neprospívá. Jak s tím bojovat? Začněme od 3 pilířů spánku: délka, pravidelnost a hloubka. Zatímco s brzkým uléháním do postele a pravidelným vstáváním vám nepomůžeme, na podporu regeneračního hlubokého spánku byly vyvinuty tablety Sleep.Aktivní látky:hořčík bisglycinát a vitamíny B3 + B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání,výtažek z meduňky podporuje relaxaci a usínání,výtažek z kozlíku lékařského podporuje relaxaci a usínání,výtažek z mučenky a L-Theanin zlepšují kvalitu spánku,výtažek z chmele uklidňuje organismus a napomáhá dobrému spánku,inulin podporuje normální činnosti střev.Použití3 tablety večer 30 minut před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody.UpozorněníO vhodnosti užívání tohoto doplňku se poraďte se svým lékařem, obzvláště v případě právě probíhající léčby. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.Aktivní látkaobsah v 1 tabletě%RHP*Mikrokrystalická celulóza (plnidlo)301,8**Inulin z čekanky (FRUTAFIT, ORAFTI, FIBRULINE)145**Zelený čaj extrakt (40 % L-theaninu)134**Hořčík (bisglycinát hořečnatý)349Humulus lupulus - chmel otáčivý extrakt25**Meduňka lékařská extrakt 10:120**Stearan hořečnatý (protispékavá látka)20**Mučenka pletní extrakt 10:116**Kozlík lékařský extrakt 10:110**Niacin (nikotinamid -vitamin B3)531Vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid)0,750Oxid křemičitý (protispékavá látka)10***RHP - referenční hodnota příjmu**RHP není stanovena

Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose Velikost: 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose Velikost: 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětské zimní barefoot boty Keen Howser II Chukka WP Deep Lagoon / Evening Primrose. Jsou nepromokavé, s membránou KEEN.DRY a svým zateplením se výborně hodí na chladný podzim a mírnou zimu.  Keen uvádí jejich vhodnost až do teploty -20°C, nám přijdou spíše vhodné na mírnější zimu okolo nuly až -5°C.Velmi lehká podrážka, s velmi dobrou tepelnou izolací, s minimálním vzorkem. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen.  Rychlé a bezproblémové obouvání umožňuje šněrovací systém s gumičkou, kterou lze případně vyměnit za tkaničky.Sednou na: normálně široké  až širší nohy, vhodné i na vyšší nártZapínání: stahovací gumička s brzdičkou - lze vyměnit za tkaničkyOpatek: mírně zpevněný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: velmi lehká a dobře ohebná, s jen minimálním vzorkem vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, lepenáJazyk: je z jednoho kusu spolu s přední částí buty - není zde tak žádný šev, který by mohl tlačitStélka: není vyjímatelná, je nalepená do boty, filcová pro lepší izolaci od zeměSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály, podšívka - textil s membránou, podrážka - syntetikaNámi naměřené vnitřní délky měřidlem Plus12 - tabulka KEEN nesedí.Velikost EU (US) - vnitřní délka:25/26 (US 9) - 16,9 cm27/28 (US 10) - 17,7 cm29 (US 11) - 18,5 cm30 (US 12) - 19,4 cm31 (US 13) - 20,2 cm32/33 (US 1) - 21,1 cm34 (US 2) - 21,9 cm35 (US 3) - 22,9 cm36 (US 4) - 23,7 cm37 (US 5) - 24,6 cm38 (US 6) - 25,5 cm39 (US 7) - 26,2 cm 

Šněrovadlo TREKKING kulaté, černo-tm. šedá
100 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Šněrovadlo TREKKING kulaté, černo-tm. šedá
100 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Univerzální kulaté šněrovadlo.Nabízíme ve více barvách.

SVĚTLE MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5107 Velikost: XL
333 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
SVĚTLE MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5107 Velikost: XL
333 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka69717375Od podpaží k podpaží52545658Rukáv od ramene80848688Rukáv od podpaží55565859Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

Dětské svítící zimní boty DD Step W078-320B Royal Blue Velikost: 26
1 569 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Dětské svítící zimní boty DD Step W078-320B Royal Blue Velikost: 26
1 569 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětské svítící zimní boty DDstep W078-320B Royal Blue s blikajícími hvězdičkami na boku. Měkké, pohodlné boty vyššího střihu s hřejivým tmavým kožíškem uvnitř celé boty. Vyjímatelná pěnová stélka pro možnost kontroly velikosti s kožíškovým nášlapem. Prostorná, poměrně široká špička pro volný pohyb prstů v botě a zároveň pevný opatek zamezující "šmajdání". Dva suché zipy pro lepší regulaci v oblasti nártu a kotníku. Podrážka je poměrně tenká a ohebná, hlavně ve směru chůze, zateplení od spodu je dosaženo zejména silnou vrstvou kožíšku na vnitřní stélce.Na boku bot jsou čtyři blikající diody, které se rozblikají při došlápnutí, tuto funkci je ale možné vypnout pomocí vypínače ukrytého na vrchu boty.Sednou na: normální až mírně širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt, tvar špičky není vhodný pro dominantní palecZapínání: na dva suché zipy - spodní nastavíte podle výšky nártu a horním přitáhnete okolo kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: ohebná zejména v přední části - podélně i příčně, téměř nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: přišitý ve spodní části, po stránách má všitý podkryt proti padání sněhu, boty jdou velmi dobře nazouvatStélka: vyjímatelná, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, mírně vyvýšené patní lůžko, pěnová, z vrchní strany zateplená kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil (kožíšek), stélka -pěnová/textil (kožíšek) podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:26 - 16,2 cm27 - 16,8 cm28 - 17,7 cm29 - 18,3 cm30 - 18,9 cm31 - 19,5 cm32 - 20,4 cm33 - 20,9 cm34 - 21,7 cm35 - 22,2 cm36 - 22,8 cm37 - 23,5 cm

Včelí med - zinek a selen Bioherba 280g
161 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Včelí med - zinek a selen Bioherba 280g
161 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Včelí med - zinek a selen Bioherba 280gReceptura zinek a selen v bio certifikovaném medu je součástí inovativní série doplňků stravy Apitherapy of Bioherba - čisté bylinné extrakty, vitamíny a minerály smíchané s vysoce kvalitním medem.Tento včelí med představuje neodolatelně lahodnou příležitost využít všech cenných vlastností minerálů a kvalitního medu. Už jedna lžíce denně tohoto chutného lektvaru podpoří detox těla imunitu a zdraví!Spojení selenu a zinku představuje jednu z nejúčinnějších kombinací pro posílení imunitního systému a antioxidační ochranu. Zlepšuje stav vlasů, pokožky a nehtů. Podporuje metabolismus a reprodukční zdraví.Aktivní látky:zinek - je jedním z nejdůležitějších stopových prvků, protože je nezbytný pro normální fungování každé buňky těla. Normálně by lidské tělo mělo obsahovat asi 2-3 gramy zinku. Nejvíce se ho nachází v kůži, játrech, ledvinách, sítnici a u mužů v prostatě. Podporuje udržení normálního vitálního tonu a normálního metabolismu tuků, bílkovin a sacharidů. Chrání tělo před oxidačním stresem a přirozeně posiluje imunitu. Pomáhá zvyšovat energii a vitalitu, pro zdraví vlasů a nehtů, svěžest pokožky a je známý svým příznivým účinkem při akné a dermatitidě,selen – je důležitý antioxidant a minerál, který podporuje srdce, prostatu a celkové zdraví těla. Je složkou enzymu, který chrání buněčné struktury před oxidačním poškozením, proto je důležité získat množství, které tělo potřebuje, protože si jej lidské tělo nevyrábí, ale získává jej jen potravou,med - má antimikrobiální, antibakteriální, protizánětlivé a imunostimulační vlastnosti. Dokáže uklidnit bolest v krku a pomoci v boji proti běžnému nachlazení, zvládat sezónní alergie nebo jim předcházet.PoužitíDenně užijte 7-9g medu (použijte odměrku).UpozorněníBarva produktu se může lišit v závislosti na bylinek, které jsou do něj vloženy. Produkt používá čistý biologicky certifikovaný med, bez konzervačních látek, proto je možná krystalizace.Nedoporučuje se dětem, dospívajícím, těhotným a kojícím ženám. Nepoužívejte, pokud je obal poškozen. Skladujte na chladném a suchém místě. Nesmí se používat jako náhrada pestré a plnohodnotné stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku.

Adidas Terrex SNOW CF R.rdy K IF7495
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Adidas Terrex SNOW CF R.rdy K IF7495
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

V těchto dětských zateplených turistických botách adidas Terrex si vaše ratolest užije každou zimu naplno. Technologie COLD.RDY si poradí s mokrými zimními podmínkami a udrží nohy v suchu a pohodlí i při túrách ve sněhu. Syntetické zateplení PrimaLoft® nohy zahřeje i při velmi nízkých teplotách. Gumová podešev Traxion zaručí přilnavost na všech druzích povrchů a dětem usnadní celodenní dovádění. Pásky na suchý zip usnadňují přezouvání. Svršek je vyrobený z řady recyklovaných materiálů a obsahuje nejméně 50 % recyklované příze. Tento produkt je součástí našeho boje s plastovým odpadem.

Adidas Hoops 3.0 MID GY5543
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Adidas Hoops 3.0 MID GY5543
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Groovy Pánské pantofle - Star Trek, žluté
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Groovy Pánské pantofle - Star Trek, žluté
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánské pantofle - Star Trek, žlutéDoplňte svůj šatník o tento krásný módní doplněk. Oficiálně licencované pantofle s motivem seriálu Star Trek Vám zajistí bezpečnost a pohodlí.velikost: EU 42-45materiál: polyesterbarva: žlutá   

Postel LAGRAVE, 120x200, masiv borovice/moření ořech
11 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Postel LAGRAVE, 120x200, masiv borovice/moření ořech
11 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Postel 120x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 120x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 128 x 205 cm Ložná plocha: 120 x 200 cm Výška čela za hlavou: 88 cm Výška čela u nohou: 45 cmVýška montování roštu: 27 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 25 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 41,5 cm Rozměr nohy postele: 2,5x14 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Pantofle s fotopotiskem kotěte
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Pantofle s fotopotiskem kotěte
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Originální pantofle s roztomilým fotopotiskem tu jsou pro Vaše pohodlí a radost! Exkluzivní potisk. Hřejivá textilní podšívka. Pěkný lem. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Francii.

GEOX Tenisky Spherica Actif
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
GEOX Tenisky Spherica Actif
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Inspirované aktivním životním stylem, na módní scénu přichází tenisky Spherica Actif z příjemného úpletu a syntetiky v koženém vzhledu. Velmi pohodlné díky speciální technologii, která tlumí náraz při došlapu. Pružné šněrování pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JANA Tenisky na klínové podrážce
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
JANA Tenisky na klínové podrážce
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Tenisky sneakers se snadno kombinují a jsou příjemné na nošení. Vhodné pro citlivá chodidla. Metalické detaily. Tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, zip a cvočky
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, zip a cvočky
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kotníkové kozačky vsází na originalitu a nadčasovou eleganci. Hladký materiál pro přední díl, vzadu s aspektem hadí kůže. Postranní zip. Cvočky. Pevný opatek. Zakulacená špička. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pružné a lehké, to jsou kotníkové boty, které Vám zaručí maximální pohodlí při chůzi! S měkkou stélkou, velmi snadné na obutí, není jim co vytknout. Hladký vzhled se sklady přes nárt. Vzadu vsadka se vzorem krokodýlí kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Stélka pro podporu nožní klenby. Vzorovaná klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kotníkové ponožkové kozačky do špičky, na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kotníkové ponožkové kozačky do špičky, na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pokud sledujete módní trendy, pak Vám jistě neunikly ponožkové kozačky, které jsou aktuálním módním hitem. My Vám je přinášíme v kotníkové verzi do špičky a na úzkém podpatku, díky kterému hravě zeštíhlí postavu. Prodyšná kožená stélka. Úzký potažený podpatek. Do špičky.

HOKA ONE ONE-Mach 5 white/copper Bílá 39 1/3
3 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
HOKA ONE ONE-Mach 5 white/copper Bílá 39 1/3
3 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky pro dámy byly navrženy s důrazem na kvalitu a funkčnost. Mají nadčasový ženský design, který osloví stylové běžkyně. Jsou určeny na asfaltový terén a městské stezky, ať už během tréninku nebo závodu. Běžecká obuv dámská má odolný svršek ze síťoviny. Maximálně se přizpůsobí a poskytne vysoký komfort při dlouhých a dynamických bězích. Vaše nohy jsou během běhu chlazené a udržované v suchu díky optimální prodyšnosti. Pohodlný a plochý jazyk s klínem se přizpůsobí noze a jakoby ji uzamkne. Bílé běžecké boty Hoka One One Mach 5 byly vytvořeny tak, abyste díky nim dosáhli živého rychlého výkonu a zároveň zanechali Vaše nohy svižné a svěží. Využívají technologii PROFLY™. Jedná se o mezipodešev s dvojitou hustotou, díky které podporují rychlejší běh a výbornou trakci. Získáte vynikající odpružení při dopadu chodidla na zem a pružný odraz při dalším kroku. Běžecké botasky disponují také lehkou pěnou v mezipodešvi z materiálu EVA, která poskytne potřebné tlumení. Bílé tenisky Hoka dámské mají prodlouženou patu, což usnadňuje obouvání a zouvání. Gumová podrážka poskytne potřebnou přilnavost. Detaily produktu: běžecké tenisky dámské moderní design lehká konstrukce anatomicky vyztužená konstrukce odolný prodyšný svršek vázání na šňůrky prodloužená pata usnadňuje obouvání technologie PROFLY™ podpoří rychlý běh a trakci mezipodešev z lehké EVA pěny tlumí gumová podrážka s výbornou přilnavostí vhodné na asfaltový terén během tréninku či závodu

Sandály s pružnými pásky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Sandály s pružnými pásky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, bílé
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, bílé
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kdo řekl, že je nutné volit mezi pohodlím a stylem? Zn. Pédiconfort Vám zaručí obě tyto kvality díky teniskám s tkaničkami a zipem. V lesklé verzi pro glamour módní vzhled. Lesklé tenisky zn. Pédiconfort. Pevné šněrování a postranní zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na husté pěně. Pevný opatek. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

Kayland Vitrik Ws Gtx dark grey boty
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kayland Vitrik Ws Gtx dark grey boty
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Univerzální a obepínající podšívka určená pro technický přístup a intenzivní výkon na převážně skalnatém terénu. Specifický tvar pro ženskou nohu.rozsah velikostí: 3 - 8.5 UK (with half sizes)váha: 370grvrchní vrstva: Textile + Suedepodšívka: GORE-TEX® Extended Comfort Footwearpodešev: Vibram® Gravity (Full Megagrip)mezipodešev: Microporous Bi-densitykopyto: Tech Approach Ladystélka: PU Open Foam Moulded + Fabricvýztuha: MEDIUM (Moulded Polypropylene)

Pánská taška RIEKER 8050 hnědá S4
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Pánská taška RIEKER 8050 hnědá S4
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Menší pánská taška značky RIEKER bude Vašim skvělým společníkem. Kožený svršek vyrobený z pravé kůže je zdoben vytlačeným logem značky RIEKER na přední straně. Taška je vybavena klopou s magnetickým drukem, po jehož rozepnutí zde naleznete hlavní kapsu uzavíratelnou zipem, ve které se nachází další praktické kapsičky. Na zadní straně je všitá kapsička uzavíratelná zipem na Vaše drobnosti. Tento model je vybaven délkově nastavitelným popruhem, který si přizpůsobíte dle Vašich potřeb pro maximální pohodlí během nošení. S tímto kouskem budete mít u sebe vždy vše potřebné. Rozměry cca: v 18 cm x š 15 cm x h 5 cm Vnitřní uspořádání: taška není dělená Taška má délkově nastavitelný popruh, který nelze odepnout.

HOKA ONE ONE-Clifton 9 dusk/pink twilight Modrá 42
2 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
HOKA ONE ONE-Clifton 9 dusk/pink twilight Modrá 42
2 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky v moderním barevném designu přesvědčí i náročné běžce svou funkčností. Botasky na běhání jsou vyrobeny z odolných materiálů. Model Clifton patří mezi oblíbené modely značky Hoka, o čemž svědčí i devátá série tohoto modelu. Výhodou dámských běžeckých bot Hoka je jejich nízká hmotnost. Jejich prodyšný svršek ze síťoviny je zárukou spolehlivé ventilace pro vaše nohy. Značkové boty na běh mají klasické vázání, které skvěle fixuje nohu v botě. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec bot a jazyka. Prodloužená pata vzadu Vám usnadní obouvání. Běžecké botasky pro dámy se vyznačují mezipodešví z EVA pěny, která odpovídá za tlumení a příjemný pocit během běhu. Tenisky pro běh Hoka disponují konstrukcí Meta-Rocker, která podporuje přirozený pohyb a stabilitu v jednom. Podrážka běžecké obuvi má výbornou přilnavost a trakci. Detaily produktu: běžecké tenisky pro dámy moderní design lehká konstrukce prodyšný svršek vázání na šňůrky měkká konstrukce jazyka pohodlné polstrování límce boty prodloužená pata pomáhá při obouvání a vyzvání mezipodešev z EVA pěny konstrukce Meta-Rocker podporuje přirozený pohyb podrážka s výbornou trakcí a přilnavostí

Dámská kotníková obuv RIEKER L7500-35 červená W3
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER L7500-35 červená W3
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Dámská kotníková obuv značky RIEKER v kombinaci s nepromokavou vrstvou díky membráně TEX, Vás zaujme na první pohled svým jednoduchým designem. Zdobené jsou logem značky Rieker na patě a zipem na vnější straně. Šněrováním si pak upravíte obuv přímo k Vaší noze. Podešev s hrubším vzorkem Vám zaručí pohodlí a bezpečnost zároveň. Boty s hřejivou velurovou podšívkou jsou vhodné na Vaše podzimní i zimní dny. Navíc mají vyjímatelnou stélku, pro možnost vyvětrání. Tento model zajisté využijete jak při procházkách podzimní krajinou s rodinou, tak při cestě do práce. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Rieker TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.