Prahové lišty Mazda 3 2013-2019 (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty Mazda 3 2013-2019 (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahové lišty vozu Mazda 3 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Rav4 2019- (carbon)
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Rav4 2019- (carbon)
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Rav4 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel VIVRE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 09
22 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Moxa pelyňková Hunan - 10ks v balení
285 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moxa pelyňková Hunan - 10ks v balení
285 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

akupunkturní pomůckaSálání pelyňku Hunan - velmi kvalitní pelyňkové moxy.Balení: 10 kusůMoxováním neboli využíváním tepla hořícího pelyňku se dociluje prohřátí, zklidnění a uvolnění vybraných míst těla - postižených ploch nebo akupunkturních bodů.Využívá znalostí tradiční čínské akupunktury, kdy teplo pelyňku prostupuje tělo do hloubky, vstupuje do akupunkturních drah, doplňuje energii, podporuje oběh a vylučuje z těla chlad a bolest.Má silný tonizující účinek na tělo a posiluje je v boji proti chronickým obtížím, vyčerpání a špatnému trávení. Pozoruhodně účinné je moxování zejména u preventivního posilování organismu a utužování zdraví.Je třeba zdůraznit, že se k prohřívání používá přírodního způsobu léčby - tepla sálajícího při doutnání nejjemnějších částí mladých květů čínského pelyňkuJak moxování funguje?Moxování je součástí tradiční čínské medicíny, která k nemocem přistupuje na základě celostního přístupu, kdy se sálavým hluboko prohřívajícím teplem uvolňují akupunkturní dráhy a aktivizují akupunkturní body, čímž se znovu nastoluje rovnováha toku vitální energie a v důsledku toho i schopnost těla napravovat sebe sama a čelit škodlivinám.O pelyňkuLístky pelyňku (Artemisia chinensis) mají za sebou dlouhou tradici používání; čínská medicína jim přisuzuje teplou (jangovou) povahu, hořkou a pálivou chuť, účinky na doplnění krve a energie čchi. Používá se jich u nemocí z chladu a vlhkosti. Nejčastěji se používá "vata" z kvítků pelyňku formovaná do doutníků, které umožňují snadnou aplikaci. Moderní výzkumy prokázaly, že v indikovaných případech požehování urychluje cirkulaci krve v pánevní oblasti, děloze a že podporuje a upravuje menstruaci.Vůně hořícího pelyňku u většiny lidí navozuje pocit uvolnění. Po celém světě má pelyněk pověst byliny, která chrání před zlem. V lidové tradici se pelyňkem plnily polštářky na spaní, aby spánek nebyl rušen zlými sny. 

Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 44
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 44
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nízké softshellové boty CROSS LOW - 44 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Toyota RAV4 III 2006-2010 (SPZ na dveřích)
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota RAV4 III 2006-2010 (SPZ na dveřích)
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota RAV4  je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Termofor 2L nahřívací lahev Snoozy
188 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Termofor 2L nahřívací lahev Snoozy
188 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Termofor neboli gumová nahřívací lahev, která je odjakživa neocenitelným pomocníkem v domácnosti. Obzvláště když je venku zima nebo pošmourno, potěší Vás teplo, které tato láhev poskytuje. Tato nahřívací lahev je vyrobena z přírodního kaučuku a díky rozměrům 30x20 cm pojme 2 litry horké vody. Princi použití je jednoduchý: uvaříte vodu, nalijete ji do lahve a poté si již užíváte příjemné teplo. Termofor pomáhá nejen při nachlazení, ale také při napětí nebo bolestech. Můžete s ním samozřejmě nahřát také postel. Tato zahřívací láhev s teplou vodou je skutečným všelékem.Důležité: láhve Snoozy na horkou vodu jsou kvalitním produktem vyrobeným z přírodního kaučuku s extrémně nízkým "gumovým" zápachem. Termofor je vyroben z vysoce kvalitních surovin, které nezatěžují životní prostředí - prosíme, neporovnávejte tuto lahev s (často páchnoucími) výrobky "třídy na jedno použití". Láhev Snoozy prošli testování TÜV na nepřítomnost škodlivých látek.Technické údaje:rozměry: 30 x 20 cmobjem vody: 2 Lmateriál: příroční kaučukextra velký otvor pro plnění vodyObsah balení:1 x zahřívací lahev 2 l

Ochranné hybridní sklo 3mk FlexibleGlass pro Apple iPhone 13 mini
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranné hybridní sklo 3mk FlexibleGlass pro Apple iPhone 13 mini
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo od značky 3mk Vám přináší jedinečnou ochranu displeje pro Váš smartphone. Kromě zakrytí již existujících drobných škrábanců ochrání displej před vznikem dalších. Verze Max obsahuje ochranné sklo s černými okraji.Proč koupit ochranné sklo 3mk FlexibleGlass Max?Nejlepší ve své tříděVytvrzením skla při teplotě 420 °C dosahuje sklo tvrdost 7H, což snižuje odolnost vůči poškrábání. I ty nejtvrdší předměty jako nůž či klíče nedělají tomuto materiálu problém.Technologie MAXDokonalá vrstva, která ochrání celou vaši obrazovku a přitom její tloušťka nepřesahuje 0,2 mm což zvyšuje pohodlí a ochranu při používání.Oleofobní vrstvaFlexibleGlass Max poskytuje pocit z dotyku skla, jako kdybyste se dotýkali přímo obrazovky Vašeho smartphonu. To je dosaženo díky dodatečnému oleofobnímu nátěru.Úplná průhlednostOchranné sklo je dokonale průhledné a zobrazení barev je tak přesně takové, jako kdybyste neměli na smartphonu žádnou dodatečnou ochranu.Návod na aplikaci ochranného skla najdete na této stránceObsah prodejního balení:ochranné sklo 3mkodstraňovač prachuvlhký hadříkmikrovláknový hadříkProduktové video

Jemná vibrační masáž BEURER MG 17
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jemná vibrační masáž BEURER MG 17
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jemná vibrační masáž BEURER MG 17 uvolní vaše tělo. Je ideální na záda, ruce, nohy, krk i obličej. Přístroj je vodotěsný a můžete ho používat ve sprše a ve vaně. Součástí příslušenství jsou dva nástavce k odstranění odumřelých kožních buněk. Provoz na 2 mikrotužkové baterie (jsou součástí balení). Jemná vibrační masáž BEURER MG 17Vodotěsné provedené – vhodné do sprchy a vanyIdeální pro masáž zad, krku, rukou, nohou i obličeje12 masážních výstupků2 nástavce pro odstranění odumřelých buněkNástavec s jemnou houbou nebo bavlnouProvoz na 2 mikrotužkové baterie (součástí balení)Rozměry: 9,3 x 11,5 x 10 cmVyrobila německá společnost Beurer

Adidas Court BOLD GZ2696 W dámské tenisky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Court BOLD GZ2696 W dámské tenisky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bennon ALEGRO S1 ESD Green
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon ALEGRO S1 ESD Green
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Atraktivní sandál vhodný do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. Sandál je vybavený ocelovou tužinkou, splňuje protiskluzné vlastnosti SRA a je vhodný pro všestranné použití při práci i ve volném čase. Absorpce energie v oblasti paty. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ZEPHYRA• tužinka/planžeta: ocel/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Svorto Podložka prstů - hřeben
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Svorto Podložka prstů - hřeben
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Měkký molitan roztahuje prsty a chrání tak bolestivá místa. Využívá se i jako pomůcka při lakování nehtů. ● prodyšný a lehký materiál● tvar lze upravit zastřižením● vhodné i jako pomůcka při lakování nehtů

Tradigo Giovanni Obouvací lžíce na obuv mosazná - sova - 48 cm
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tradigo Giovanni Obouvací lžíce na obuv mosazná - sova - 48 cm
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Luxusní mosazná lžíce na obuv s rukojetí ve tvaru sov

Opěrka nohy do auta Mercedes V-Class 2014-
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Opěrka nohy do auta Mercedes V-Class 2014-
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Kryt se upevňuje pomocí krátkých samořezných šroubů přímo do podlahy vozidla. V místech montáže není vedena žádná kabeláž, a proto obavy z poškození nejsou na místě.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Magnus 380-0009-S7 modré pánské plážovky
275 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Magnus 380-0009-S7 modré pánské plážovky
275 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Lehké provedení celý pár = 230 gŠíře obuvi: G (standardní šíře)Pánská nazouváky značka Scandi.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Asics GT-2000
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Asics GT-2000
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská běžecká obuv Asics GT-2000 10 Running Shoes W udrží vaši mysl a tělo soustředěné na cestu před vámi. Je to všestranný běžecký model, který je funkční na různé vzdálenosti. Upravený pletený svršek a detaily 3D tisku vytvářejí snadný pocit s nádechem přidané stability. Vrstva odpružení FLYTEFOAM® Propel pod nohama dodává vašemu kroku citlivější odraz. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ mezipodešve zlepšuje kompresi. Tato funkce vám umožní zažít plynulejší a stabilnější jízdu. Došlap: neutrální/pronace (Noha dopadne na vnější stranu paty, poté se stočí dovnitř (pronuje), aby absorbovala náraz a podpořila tělesnou hmotnost / Chodidlo dopadá na vnější stranu paty, poté se nadměrně valí dovnitř (pronuje) a přenáší váhu na vnitřní okraj ) Konstrukčně pletený svršek nabízí podpůrnou a pohodlnou oporu Systém tlumení GEL® technologie pro zadní a přední nohu: Tlumí otřesy během fáze nárazu a odtržení a umožňuje pohyb ve více rovinách, kdy chodidlo prochází cyklem chůze Technologie FLYTEFOAM®: Poskytuje lehké odpružení Technologie Propel FLYTEFOAM®: ASICS energická pěnová formulace, která poskytuje špičkový odraz díky unikátní elastomerní směsi Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ zlepšuje kompresi při úderu Technologie LITETRUSS™ pro zlepšení mediální podpory Vložka OrthoLite™ X-30 poskytuje měkké pohodlí Drop: 8 mm Hmotnost: 238 g

MG Nano Flexi Hybrid ochranné sklo na Samsung Galaxy A33 5G
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG Nano Flexi Hybrid ochranné sklo na Samsung Galaxy A33 5G
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo MG Nano Flexi se vyznačuje vysokou kvalitou a jedinečnou flexibilitou. Navzdory své tenkosti (0,15 mm) ochrání displej telefonu během pádu na zem nebo během jiných nešťastných příhod. Displej je zároveň chráněn i před kapkami vody, nečistotami a mastnotou. Nabízí pohodlný pocit dotyku bez snížení citlivosti displeje.Nalepením skla na displej předejdete mnohým nehezkým škrábancům, či dokonce možnému rozbití displeje nebo prasklinám. Díky transparentnosti a zvýšené citlivosti skla zůstává funkčnost telefonu plně zachována. Vlastnosti ochranného skla: • Chrání váš smartphone před vodou, prachem a mastnotou• Nesnižuje dotykové vlastnosti telefonu• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Nenáročná aplikace Obsah balení: • Tvrzené ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu

Kotníkové boty na zavázání
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové boty na zavázání
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené kotníčkové boty jsou velmi pohodlné a praktické do práce i na procházky po městě. Šněrování na tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kotníku. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Calvin Klein dámské béžové Chelsea boty
3 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Calvin Klein dámské béžové Chelsea boty
3 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské béžové Chelsea boty Calvin Klein.- logo značky na patě a boční straně- výška podpatku je 6 cmMateriál: Vršek: 100% kůže               Vnitřek: 100% bavlna               Podešev: kvalitní syntetický materiál

HALMAR Kovová postel Panama 90 x 200 cm černá
3 875 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HALMAR Kovová postel Panama 90 x 200 cm černá
3 875 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kovová postel Panama v rozměru 90 x 200 cm s vysokým a zajímavě zdobeným čelem. Lůžko je vyrobeno výhradně z oceli s černou práškovou barvou. Elegantní postel poskytne nejen komfort užívání, ale také zvýší hodnotu interiéru.Kovová postel Panama obsahuje v ceně také lamelový rošt, matrace součástí není.K této posteli se hodí například matrace Polaris 90 nebo Syriusz 90.Specifikace produktu: Rošt součástí Vyrobena z kovu Zdobené čelo

Sorel W Sorel Explorer™ II Joan Boot 38 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sorel W Sorel Explorer™ II Joan Boot 38 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Buďte připravena objevovat novou půdu pod nohama – ve sportovní obuvi Sorel W Sorel Explorer™ II Joan Boot to bude pohoda! Prodyšný, voděodolný svršek z kůže a semiše udržuje nohy v suchu, zatímco podšívka z mikrovlákna a 100 g tepelná izolace hřeje a poskytuje útulný komfort. Tato obuv vzbudí vaši dřímající dobrodružnou povahu. nepromokavá a prodyšná membrána konstrukce full grain kůže nejvyšší kvality 100 g izolace mikroflísová podšívka pro skvělý tepelný komfort vyjímatelná tvarovaná EVA stélka podrážka s lisovanými gumovými výstupky svršek full gain kůže, semiš zateplení microfleece

ELTAP Čalouněná postel DIVALO Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Soft 11
21 989 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel DIVALO bude krásným a pohodlným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dámská mikina Silvini Solero WJ1923 blush
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámská mikina Silvini Solero WJ1923 blush
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská mikina Silvini Solero WJ1923 blush Vyrobena je z jemných elastických materiálů, které skvěle tvarují postavu.Tato mikina je skvělou spodní vrstvou pod naši zimní bundu Alpestre. Kombinací těchto dvou kusů oblečení získáte komplet, ve kterém vám nebude zima ani v těch nejnižších teplotách. Mikina je pružná, elastická, skvěle sedí na těle a tvaruje tak postavu. Má celo rozepínací zip a dvě kapsy, dále pak stahovací kapuci a zúžené konce rukávů, díky čemuž k vašemu tělu neproniká chlad. Využití najde při vysokohorské turistice, zimních túrách, či jen na procházkách v chladném počasí. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Silvini Solero WJ1923 blush

Salomon Speedcross 6 GTX W 38 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Speedcross 6 GTX W 38 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 GTX W, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta, propracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 33 mm, špička: 23 mm) Hmotnost: 279 g

Sportago Ortéza ramenního kloubu M
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sportago Ortéza ramenního kloubu M
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pomůcka pro zpevnění ramenního kloubu bez omezení jeho pohybu. Ergonomicky tvarovaná ortéza je vhodná podpora ramenního kloubu při jeho natažení či namožení. Je vyrobena z pevného, ale zároveň lehce elastického materiálu, který pomáhá udržovat tělesné teplo, prohřívat postiženou oblast a zároveň v ní podporuje krevní oběh. Tato kombinace urychluje rekonvalescenci a tlumí bolest. Velikost ortézy a sílu obtažení si snadno přizpůsobíte pomocí pružných utahovacích pásků se zapínáním na suchý zip.Vhodná pro…

Postel FLAVIO 160 Eltap Bílá
14 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel FLAVIO 160 Eltap Bílá
14 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Designová postel FLAVIO v glamour stylu osloví příznivce originálního interiérového designu.Atypické pohodlné čelo postele, které je vyrobeno z měkké a pružné PUR pěny T25, bylo doplněno o zajímavý chromovaný prvek. Zaoblená spodní část postele je stejně jako její záhlaví z měkké PUR pěny T25, celek je čalouněný materiálem příjemným na dotek. Postel má dřevěný rošt vybavený pružinovým zvedacím mechanismem, který umožňuje snadné používání praktického úložného prostoru.Postel je dodávána bez matrace. Neváhejte si vybrat z naší široké nabídky matrací!Barva:bílá ekokůžečerná ekokůžeVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (polyester) / pěna T25 / dřevo / plast Rozměry:šířka: 177 cmhloubka: 239 cm výška: 83 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 32 cmDodáváno v demontu.

Baleríny Befado Blanca 114X240 Velikost: 25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Baleríny Befado Blanca 114X240 Velikost: 25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní černé dívčí balerínky, vhodné jako bačkůrky, ale i jako elegantní botičky pro zvláštní příležitosti (např. do divadla apod).25 - 15,9 cm26 - 16,6 cm27 - 17,1 cm28 - 17,9 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 19,9 cm32 - 20,5 cm33 - 21,3 cm34 - 21,8 cm35 - 22,4 cm

Zelený čaj Gunpowder sypaný čaj BIO Sonnentor 100 g
104 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zelený čaj Gunpowder sypaný čaj BIO Sonnentor 100 g
104 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zelený čaj Gunpowder sypaný čaj BIO Sonnentor 100 gOsvěžující účinky tohoto čaje jsou známy již mnoho let. Je úspěšnou náhradou kofeinu, protože dokáže nastartovat tělo i mysl při fyzické nebo psychické zátěži. V létě reguluje pocení a odstraňuje pocit nadměrné žízně. Zelený čaj "Gunpowder" vás potěší svou výraznou bylinnou chutí s jemným květinovým nádechem.Výrobek je v BIO kvalitě, což znamená, že je vyráběný v podmínkách ekologického zemědělství.Příprava:Přibližně 1 čajovou lžičku směsi zalijte horkou vodou (70-80°C) a nechte 2-3 minuty louhovat.Složení:Zelený čaj Gunpowder BIO.

Sójová svíčka v kokosovém ořechu "Arctic White" We Love the Planet 190 g
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sójová svíčka v kokosovém ořechu "Arctic White" We Love the Planet 190 gEkologická, ručně vyráběná a udržitelná sójová svíčka v kokosovém ořechu, se svěží vůní grapefruitu a máty. Ekologičnost a šetrnost k životnímu prostředí potvrzuje její 100% biologická odbouratelnost. Je pro Vás zdravější než „normální“ svíčka. Navíc vydrží dvakrát déle, ne méně než 40 až 45 hodin.Svíčka je vyrobena ze 100% sójového vosku a neobsahuje žádné chemikálie. Vosk pochází z ekologicky zodpovědných sójových plantáží v USA, což zaručuje, že výrobci nepřispívají k odlesňování amazonských pralesů. Knoty svíček jsou vyráběny z nebělené bavlny a kokosové slupky jsou získány z potravinářského průmyslu v Thajsku a opětovně využity jako nádoba na vosk.Použití:Při prvním použití je důležité nechat sójovou svíčku hořet minimálně 2-3 hodiny. Vrchní část se souvisle roztaví, díky čemuž se vosk rovnoměrně vypaluje a zaručí svíčce delší trvanlivost.Složení:100% čistý sójový vosk, přírodní vůně, nebělený bavlněný knot.Sójový vosk - vyrobený ze sójových bobů - každoročně obnovitelný zdroj. Je netoxický, biologicky odbouratelný, šetrný k životnímu prostředí a snadno se čistí pomocí mýdla a teplé vody.

Eukalyptový olej 100% Alteya Organics 10 ml
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Eukalyptový olej 100% Alteya Organics 10 ml
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Eukalyptový olej 100% Alteya Organics 10 mlOrganický eukalyptový olej je získáván z listů rostliny Eucalyptus Globulus parní destilací. Má průsvitnou barvu a osvěžující vůni. Eukalyptový olej pomáhá v boji proti popáleninám a dodává pokožce rychlejší schopnost regenerace. Je jedním z nejpopulárnějších prostředků pro dezinfekci a uvolnění dýchání (je používán při výrobě sirupů, zubních past či kapek). Zároveň je využíván také v kosmetickém průmyslu při výrobě čistících emulzí proti akné. Léčí pokousání hmyzem a často se používá také jako osvěžovač vzduchu.Použitírozptylte se, když máte vysokou hladinu stresu nebo když si potřebujete vyčistit mysl a pozvednout náladu,přidejte několik kapek do svého hydratačního krému nebo domácího čisticího prostředku na pleť, abyste vyvážili a nabili vaši pleť a pročistili ji,použijte jej jako klíčovou složku vašeho domácího přírodního repelentu nebo antiperspirantu,přidejte několik kapek do šamponu, případně i tělového mléka, abyste zvýšili jejich vůni a výhody.Dobře se míchá s: mátou peprnou, mátou, tymiánem, rozmarýnem, borovicí, cedrovým dřevem, levandulí, citronem a bergamotemUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očími, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

Screen Glass Samsung A320 Galaxy A3 2017 1019436
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Samsung A320 Galaxy A3 2017 1019436
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tvrzené sklo pro Samsung A320 Galaxy A3 2017 Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Samsung A320 Galaxy A3 2017   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

ADIDAS-Duramo SL halo mint/cloud white/screaming pink GW2239 Modrá 28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Duramo SL halo mint/cloud white/screaming pink GW2239 Modrá 28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv značky adidas. Tenisky pro děti zaujmou moderním designem a skvělými funkčními vlastnostmi. Dětské botasky zdobí po bocích tři proužky, které jsou charakteristické pro značku adidas. Stylové botasky mají popruh na suchý zip a místo šňůrek mají elstické gumičky. Dětská obuv adidas se postará o spolehlivou fixaci chodidla. Dětské tenisky mají zpevněnou špičku i patu pro lepší ochranu vašich dětí. Obuv pro děti s měkkou stélkou je zárukou celodenního komfortu. Tenisky Duramo lze velmi dobře zkombinovat k různým outfitům. Hodí se k nim například tepláky, kalhoty, letní šortky, ale také legíny. Boty adidas pro vaše nejmenší mají svršek ze síťoviny, který se postará o nejlepší ventilaci vzduchu. Moderní botasky mají optimálně ohebnou podrážku, která poskytuje dobrou přilnavost. Botasky pro děti jsou ideální do školy, do školky, na kroužky nebo jiné sportovní činnosti. Detaily produktu: moderní vzhled velmi pěkná mentolová barva tři proužky po bocích popruh na suchý zip dobrá fixace chodidla zpevněná špička i pata měkká stélka dobře se kombinují dobrá ventilace vzduchu mezipodešev Cloudfoam optimální ohebná podrážka pro sport i volný čas

MOON BOOT-Monaco Low WP Girl black/copper Černá 32
2 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MOON BOOT-Monaco Low WP Girl black/copper Černá 32
2 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

AUTHORITY KIDS-Ariel blue Modrá 28
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AUTHORITY KIDS-Ariel blue Modrá 28
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Botasky Ariel jsou navrženy v trendy designu. Prošívání na přední části svršku a na patě dodává dětským teniskám moderní vzhled. Výhodou dětských botasek je jednoduché zapínání na suchý zip. Svršek botasek pro děti ze síťoviny zajistí výbornou ventilaci vzduchu. Tenisky pro děti poskytují díky měkkému polstrování a pohodlné vložce komfort při nošení. Světle modré tenisky jsou ideálními společníky do školky, do školy, na mimoškolní a volnočasové aktivity. Detaily produktu:velmi úzký střihzapínání na suchý zipprodyšný svršekposílená špička měkká vnitřní stélka pro pohodlíoptimální ohebná podrážka

AUTHORITY-Axel blue Modrá 36
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AUTHORITY-Axel blue Modrá 36
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

NIKE-Wildhorse 7 black/anthracite/pure platinum Černá 44,5
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Wildhorse 7 black/anthracite/pure platinum Černá 44,5
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Trailové boty jsou navrženy v moderním designu s důrazem na funkčnost. Trailové tenisky pro pány zaujmou originálními prvky. Díky klasickému vázání na tkaničky se pevné boty na trail dobře přizpůsobí noze. Zkombinujte pánské trailové boty s pánským běžeckým oblečením a vyražte si zaběhat do lesa. Běžecké tenisky na trail mají prodyšný svršek, který umožní skvělou ventilaci vzduchu. Extra posílená špička a pata běžeckých botasek do lesa zaručí ochranu chodidla. Plusem botasek na trail je měkká stélka, která poskytuje komfort při sportovních aktivitách. O skvělé odpružení a tlumení nárazů se postará flexibilní mezipodešev. Silnou stránkou běžeckých bot je velmi odolná podrážka, která je zárukou velmi dobré trakce. Černé tenisky Nike jsou určeny pro běh po nezpevněném terénu. Detaily produktu: zajímavý vzhled extra posílená špička a pata prodyšný svršek měkká stélka pružná mezipodešev poutko na zadní straně odolná podrážka se skvělou trakcí

NIKE-Revolution 6 Jr Next Nature pink foam/black Růžová 38,5
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Revolution 6 Jr Next Nature pink foam/black Růžová 38,5
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 45
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 45
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Artelta Jednolůžková postel PARYS šedá | 80 x 190 cm Barva: Pravá / Sawana 14
6 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jednolůžková postel PARYS šedá | 80 x 190 cm Jednolůžková postel PARYS v šedé barvě je kompaktní a praktické lůžko s více možnostmi barevného provedení v klasickém stylu . Tento typ postele je ideální pro jednotlivce nebo pro místnosti s omezeným prostorem, neboť kombinuje pohodlné lůžko s možností udržovat pokoj v pořádku, díky úložnému prostoru . Postel je v levém i pravém provedení s plochou na spaní o rozměru 80x190 cm. Parys má Bonnel výplň, která je podpořena další vrstvou pěny T25. Tato kombinace materiálů zajišťuje přiměřenou měkkost, pružnost a stabilitu, čímž udržuje páteř ve správné poloze . postel Parys vám zajistí dlouhý, zdravý a pohodlný spánek. Nosnost postele je 120 kg. Materiál: laminát/látka Rozměry: ŠxVxH : 90 x 55 x 195 cm plocha na spaní: 90 x 200 cm výška sedací plochy: 45 cm úložný prostor: 85 x 17 x 160 cm Barevné provedení : šedá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

NIKE-Revolution 6 black/baltic blue/bright crimson Černá 41
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Revolution 6 black/baltic blue/bright crimson Černá 41
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Dámské tenisky v trendy designu zdobí logo Nike na boku. Sportovní tenisky vynikají prodyšným svrškem ze síťoviny, díky kterému bude zajištěna dostatečná cirkulace vzduchu. Černé tenisky dámské mají zpevněnou patu pro dodatečnou oporu. Výhodou je také gumová podrážka, která přesahuje až ke špičce. Značkové tenisky dámské mají vázání na klasické šňůrky. Poskytnou vám výborné odpružení díky pěnové mezipodešvi a maximální pocit komfortu. Podrážka má počítačem generovaný design, který při běhu vytváří přirozený pístový efekt. Výsledkem je více odpružení a flexibility. Dotykové body na patě a jazyce vytvářejí přirozený pocit při obouvání a zouvání sportovních bot. Model Nike Revolution zajistí odolnou trakci. Je vhodný pro každodenní nošení a volný čas. Detaily produktu: Nike tenisky dámské trendy design prodyšný svršek zpevněná pata logo Nike pěnová mezipodešev poskytne odpružení extra pohodlné vázání na šňůrky gumová podrážka zajistí trakci

NIKE-Ws Revolution 6 Next Nature black/smoke grey/cool grey/white Černá 40,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Sportovní tenisky v nadčasovém černobílém designu potěší všechny aktivní ženy. Lehce se kombinují a jsou vhodné pro sportování, snadný běh či cvičení a každodenní nošení. Tenisky dámské mají prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci a zároveň se přizpůsobí chodidlu. Černé botasky mají zpevněnou patu pro větší stabilitu. Značkové tenisky mají klasické vázání na tkaničky. K pohodlí přispívá polstrovaný límec a měkký jazyk. Pěnová mezipodešev poskytuje měkčí jízdu než u modelu Revolution 5. Podešev sportovní obuvi pro dámy má počítačem vytvořený design, který při běhu vytváří přirozený pístový efekt, čímž poskytuje více odpružení a flexibility. Dámské botasky Nike jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: černé tenisky dámské prodyšný svršek ze síťoviny vázání na šňůrky zpevněná pata pěnová mezipodešev polstrovaný límec a měkký jazyk podrážka poskytne odpružení a flexibilitu logo Nike vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Expedo Čalouněná postel NASTY 4 + rošt + matrace, Sofie23, 140x200
9 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Expedo Čalouněná postel NASTY 4 + rošt + matrace, Sofie23, 140x200
9 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Čalouněná postel NASTY 4. Jednoduché linie, moderní a luxusní design. Rám postele vyroben z kvalitní konstrukce pro stabilitu a pevnost. Postel disponuje elegantními nožičkami. Komfort postele zvolite vhodnou matrací, např. DE LUX z naší nabídky. Doporučujeme vám dokoupit k posteli i zbytek vybavení.  Pěnová matrace DE LUX střední tvrdosti H3 o výšce 14 cm vyniká tím, že se dokonale přizpůsobuje váze vašeho těla. Můžete vybírat z potahových látek a velikosti spací plochy.Shrnutí:čalouněná postelmoderní designvýběr potahový látek a velikost spací plochyPoužité materiály:látka

Dívčí holínky WOLF - Y2202B, růžový proužek / motýlci Barva: Růžová, Velikost: 34
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí holínky, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou

BEDA s.r.o. Dětské barefootové kožené tenisky na suchý zip Beda modrá
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené tenisky se budou na léto hodit každému malému dobrodruhovi, který chvilku neposedí a je neustále na nohou. Dětská nožka potřebuje kvalitní obutí, aby se správně vyvíjela a děti byly vždy v pohodlí. Slovo barefoot pochází z angličtiny a znamená "bosá noha". Takové označení si tato obuv vysloužila proto, že napodobuje chůzi naboso. Barefoot boty mají tenkou a flexibilní podrážku, rozšířenou špičku s prostorem pro volný pohyb prstů, a vyjímatelná stélka není tvarovaná. Obuv je také velmi lehká a na noze ji tak ani necítíte. Materiál: Svršek: velur Podšívka, stélka: textilPodrážka: termokaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ModráRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíMateriál: KůžeKolekce: Beda

Prahové lišty BMW X6 2020- (G06, matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty BMW X6 2020- (G06, matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahové lišty vozu BMW X6 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Jonap Kid béžová devon Velikost: 22
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jonap Kid béžová devon Velikost: 22
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské botičky na první krůčky Jonap Kid velcro béžová devon, se třpytkami. Měkké, prostorné na dětskou nožku, ale přitom se zpevněným opatkem pro podporu správného postavení nohy a kotníku. Podrážka je měkká, ohebná především ve směru chůze. Díky dvěma suchým zipům se boty pohodlně nazouvají a regulují v oblasti kotníku i nártu. Bota se dá krásně rozevřít, jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt.S pevným opatkem, dobrým tvarem špičky, dostatečnou šířkou a měkkou ohebnou podrážkou jsou perfektním kompromisem mezi barefoot a klasickými botami.- Sednou na: normálně široké nohy, jsou vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: ohebná, měkká- Jazyk: volný, přišitý v přední části boty- Stélka: vyjímatelná, pěnová s nášlapem z textilu a naznačenou podporou podélné klenby (lze ji lehce odstranit)SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová + textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:18 - 12,0 cm - 5,9 cm19 - 12,3 cm - 6,0 cm20 - 13,1 cm - 6,1 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,2 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,7 cm

Bezpečnostní obuv ARDON®TRIMMER S1P | G3281/42
1 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TRIMMER S1P | G3281/42
1 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní sandál, sportovní design, praktické jednobodové utahování pro nastavení šířky , zpevnění špice, paty a oblasti kotníku , s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou , bez kovových součástí, materiál: semišová kůže, textilie, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 574 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

ADIDAS ORIGINALS-Adilette core black/white/core black Černá 46
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-Adilette core black/white/core black Černá 46
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské pantofle značky adidas originals. Letní pantofle mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Pantofle adidas pro pány jsou bestsellerem ve své kategorii a jsou skvělou obuví, která Vám nesmí chybět. Popruh zdobí bílo - černé pásky, které mají také jemnou struktura. Díky tomu působí stylově. Polstrovaná stélka garantuje komfort při nošení. Značkové pantofle potěší lehkým materiálem, který je navíc i rychle schnoucí. Podrážka je vyrobena z EVA materiálu pro vyšší úroveň pohodlí. Černé pantofle jsou tou správnou volbou na dovolenou, na pláž i do aqua centra. Pryžové pantofle můžete nosit i na běžné nošení, na nákupy a volný čas. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: Klasický střih Bílo - černý popruh Polstrovaná stélka Lehký rychleschnoucí materiál Podrážka z EVA materiálu

Obuv PRESTIGE LOW černá | G4028/37
1 467 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv PRESTIGE LOW černá | G4028/37
1 467 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

tradiční obuv sportovního střihu s širokým použitím pro práci i volný čas, gumová protiskluzová podešev odolná proti olejům, český výrobek, materiál: přírodní useň, PU fólie, podešev: guma, norma: EN 20347, velikosti: 35 - 46, barva: černá

MERRELL-Claypool Sport Mid GTX black/wave Černá 40
2 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MERRELL-Claypool Sport Mid GTX black/wave Černá 40
2 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Sandál ARDON®CAMPER | G3327/46
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandál ARDON®CAMPER | G3327/46
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

letní sandál sportovního designu, s plnou špicí a bohatou perforací, šňůrka na utahování pro perfektní nastavení šířky sandálu, materiál: textilie + PU, podešev: phylon/guma, váha: 280 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Kožené sandály s otevřenou špičkou
2 016 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené sandály s otevřenou špičkou
2 016 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené sandály s otevřenou špičkou hravě zeštíhlí a prodlouží postavu. Pro ženský look je zkombinujte s kalhotami nebo sukní, perfektní výsledek je vždy zaručen. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vpředu a na bocích ažurový svršek. Pevný opatek.

Boxspring KORBELA 19 160x200, středně šedá látka
29 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boxspring KORBELA 19 160x200, středně šedá látka
29 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Paros 02 = středně šedá látka Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, kůže a kožená useň
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, kůže a kožená useň
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Styl a pohodlí Vám dodají kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže! Efekt 2 materiálů: kůže ve vzhledu hadí kůže a kožená useň v šedé khaki. Z pravé kvalitní kůže a kožené usně. Zipové zapínání na vnější straně pro snadné a rychlé obutí. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Bílá klínová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

GEOX Tenisky Sedrika GEOX, námořnicky modré
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Tenisky Sedrika GEOX, námořnicky modré
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ikonické tenisky Sedrika GEOX nabízí vynikající úroveň prodyšnosti, pohodlí a odpružení. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Jedinečné pohodlí díky speciálnímu systému tlumení nárazů při došlapu. Lehké pro pohodlnou chůzi po celý den. Tenisky s tkaničkami. Na svršku šněrování, vzadu poutko pro snadné obutí. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka.

Páskové sandály na úzkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Páskové sandály na úzkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ženské a elegantní, tyto krásné páskové sandály na podpatku si nás okamžitě získaly. Kožená stélka pro extra prodyšnost. Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Jehlový podpatek opticky prodlouží nohy a zeštíhlí postavu. Pevný opatek.

Kožené sandály Harryna
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené sandály Harryna
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Páskové kožené sandály každý Váš outfit díky svému zlatému barevnému provedení. Sandály na podpatku Harryna zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku chodidla překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Kožená stélka. Podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Šalvěj lékařská - listy řezané - Salvia officinalis - Folium salviae 50 g
48 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Šalvěj lékařská - listy řezané - Salvia officinalis - Folium salviaeŠalvěj lékařská má mnoho pozitivních účinků, o kterých věděli lidé již ve starověku. Její název pochází z latinského slova salvus = zdravý.Pozitivní účinky:zmírňuje nadměrné pocení,podporuje zdravé fungování dýchacích cest,pomáhá při respiračních onemocněních,posiluje imunitu,podporuje trávení,harmonizuje hormonální rovnováhu u žen.Šalvěj je vhodná k výrobě tinktury, nálevu, sirupu nebo ji můžete použít lokálně jako obklad na kůži případně ji můžete kloktat. Podporuje hojivé procesy kůže, sliznic a jejich obranyschopnost.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ADIDAS-Supernova 2.0 solar red/cloud white/lucid blue Červená 40 2/3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Supernova 2.0 solar red/cloud white/lucid blue Červená 40 2/3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky vynikají svým pestrým designem. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit jak potřebujete. Botasky na běh mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci chodidlům. Boční tři pruhy neodrážejí pouze značku běžeckých bot, jsou také oporou pro střední část chodidla. Sportovní tenisky pánské jsou extra pohodlné i díky měkkému polstrování kolem límce bot a patě. Značkové tenisky pro pány využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navracejí ztracenou energii a Vy tak můžete dosáhnout lepšího výkonu. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Pánská běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Army Green Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Army Green Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 dokonale napodobují chůzi naboso, přesne tak, jak to vymyslela příroda stylové, protiskluzové, vysoce kvalitní barefoot boty vhodné na rozličné aktivityflexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínekpodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnaolejovaný nubuk prémiové kvality odpuzuje vodu a podšívka z flísu udrží Vaše nohy v teplespeciálně navržená vodoodpudivá membrána dodává obuvi hydroizolační schopnostijazyk v botě je spojený se svrškem, což zamezuje vniknutí vody a sněhu dovnitřprotiskluzová podrážka s Deep gripem Vám poskytne maximálnÍ stabilitu a oporupata a špička z pogumované usně zabezpečí lepší ochranu proti okopuvýhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuvMateriály: Svršek: nappa kůže / nubuk Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná, merino vlna / PU recyklátVýroba: SR  

Jonap 050 M černá Velikost: 27
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jonap 050 M černá Velikost: 27
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníkové boty Jonap 050 jsou perfektní volba do chladnějších dní podzimu a jara - jsou trochu zvýšené a končí tak na kotníku nebo těsně nad ním. Stylový design pro děti, které chtějí být cool - černý svršek s bílou podrážkou jsou unisex a hodí se tak pro holky i kluky. Zapínání na suchý zip v horní části, na nártu je gumička imitující tkaničky. Odolná ochrana na špičce proti okopání a velmi lehká podrážka s mírným vzorkem. Hvězdička na straně je reflexní.- Sednou na: normální až užší nožky, nejsou vhodné pro dominantní palec- Zapínání: na suchý zip (velcro pásek) pro dokonalé a rychlé utažení ke kotníku, ve spodní části gumička imitující tkaničky- Opatek: zpevněný- Podrážka: dobře ohebná, lehká, lepená- Jazyk: je přišitý pouze v přední části boty, jde tak poměrně hodně vytáhnout a boty se dobře nazouvají, zároveň není pohmatem cítit silný šev který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z paměťové pěny s textilním nášlapem, s podporou klenby z pěny (polštářek lze jednoduše odlepit), ohebnáSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textilní, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:24 - 15,7 cm25 - 16,4 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,2 cm29 - 18,7 cm30 - 19,5 cm

Merrell J500024 Claypool Sport Mid Gtx Black/wave
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J500024 Claypool Sport Mid Gtx Black/wave
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Atletický design pro rychlý pohyb po horách. Odolný svršek s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a přilnavost podešve vás ochrání při rychlém pohybu po stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• svršek v kombinaci syntetiky a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• tvarovaná EVA mezipodešev pro větší stabilitu a pohodlí• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• M-Select™ Grip pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• hloubka vzoru podešve 5 mm

UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 Clone black/white/black Černá 40,5
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 Clone black/white/black Černá 40,5
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky jsou navrženy s důrazem na funkčnost. Běžecké boty Hovr Machina 3 jsou třetí generací tohoto oblíbeného modelu. Běžecké botasky poskytnou příjemný měkký dopad a rychlý návrat energie. Tenisky na běhání mají vnitřek měkce polstrovaný pro větší komfort při běhání. Největším bonusem je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které můžete snadno a spolehlivě zanalyzovat svůj běh. Je to způsob, jak můžete zlepšovat své běžecké výkony. Běžecká obuv má technologii UA HOVR, díky které máte pocit nulové gravitace. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Značkové tenisky mají na svršku síťovinu Energy Web pro výbornou ventilaci vzduchu. Under Armour boty na běh mají výztuž v oblasti paty, která zajistí vyšší úroveň stability. Tenisky na běhání mají klasické vázání na tkaničky, které velmi dobře fixují chodidlo v botě. Značkové botasky pro pány mají pryžové podrážky pro skvělou trakci. Jsou doplněny o reflexní detaily pro lepší viditelnost při zhoršených světelných podmínkách. Běžecké boty jsou nejlepšími společníky na běh a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: Připojte se k UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z Vás stal lepší běžec Lehký svršek pro optimální prodyšnost Strategicky navržený design beze švů, takže můžete zaběhnout kilometry bez podráždění Aerodynamický design paty a vnější obal paty TPU pro větší podporu Tvarovaná vložka EVA poskytuje větší pohodlí a odpružení pro vysoký výkon Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Pryžová podešev vyrobená s důrazem na odolnost v oblastech s vysokým opotřebováním a ohebné zóny pro podporu přirozeného pohybu

ČERNÁ FLEECOVÁ MIKINA BX5406 Velikost: S
505 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ČERNÁ FLEECOVÁ MIKINA BX5406 Velikost: S
505 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka7071727374Od podpaží k podpaží5153565859Rukáv od krku7577798081Rukáv od podpaží5051525354Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE TEAM CLUB PARK 20 CREWNECK CW6902-063 Velikost: XL
1 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE PARK 20 FLEECE FZ HOODIE CW6887-071 Velikost: L
1 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

Vlnka Dětské barefoot kožené tenisky Dodo - oranžová
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dětské barefoot kožené tenisky Dodo - oranžová
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celokožené tenisky v barefoot střihu se hodí pro všechny malé dobrodruhy, kteří objevují svět a chvíli neposedí. Zapínání na suché zipy děti brzy zvládají samy, takže se budou moci obouvat bez vaší pomoci. Zpevněná pata a vysoký okraj boty stabilizují kotník, a široká špička a tenká podrážka dopřávají chodidlu přirozenou volnost pohybu při každém kroku. Kožené tenisky se hodí do počasí podzimu a jara, a když do nich přidáte hřejivou vložku s ovčí vlnou, poslouží dobře i v období prvních mrazů. Materiál: kůže, kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: OranžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: BarefootZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Dodo

ADIDAS-Adilette Shower U legend ink/cloud white/legend ink Modrá 39
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Adilette Shower U legend ink/cloud white/legend ink Modrá 39
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pantofle značky adidas. Černé pantofle osloví trendy vzhledem, který je doplněn o logo adidas v bílé barvě. Adidas pantofle s měkkou stélkou zajistí super pohodlí při nošení. Mezipodešev s pěnou Cloudfoam garantuje optimální odpružení. Protiskluzovou úpravu podrážky oceníte zejména na mokrém povrchu. Pantofle pro dámy i pány jsou perfektní volbou k bazénu, na dovolenou či na pláž. Jsou ideální k plavkám, ke kraťasům ik letním šatům. Chcete-li zpestřit svůj letní outfit, značkové pantofle adidas jsou tou správnou volbou pro Vás. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: značkové pantofle tři pruhy adidas polstrovaná stélka mezipodešev s Cloudfoam protiskluzová úprava podrážky super na dovolenou i do wellness centra

Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
1 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
1 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Napůl cesty mezi klasickými teniskami a elegantní obuví, tyto pohodlné boty z kvalitní kůže se postarají o bezchybný vzhled. Kotníková výška. Z kvalitní pravé kůže. Kožené stélka na pěnovém podkladu. Dvojité zipové zapínání pro snadné obutí. Kulaté tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Měkké vypodložení kotníku ve třpytivém vzhledu. Polstrovaný jazyk. Vzorovaná protiskluzová podrážka ve dvoubarevném designu.

Alpine Pro BERN
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Alpine Pro BERN
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské letní žabky BERN využijete ve městě i v přírodě. Jsou vyrobeny z lehkého materiálu, doplněného o měkkou podešev EVA, která je velmi pohodlná. Pásky jsou pevné a poddajné. Barva i letní vzor jistě na první pohled zaujmou.Barva ŽLUTÁpodešev EVAstélka EVAsvršek syntetika | textilie

Loupané mandle – plátky natural 1000 g
302 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Loupané mandle – plátky natural 1000 g
302 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Loupané mandle – plátky naturalLoupané mandle – plátky jsou nepražené a nesolené. Mají lahodnou chuť a typickou mandlovou vůni. Ze všech ořechů mají mandle nejvyšší obsah živin. Jsou určeny k přímé konzumaci, ale i k vaření a pečení.Pravidelnou konzumací mandlí podpoříte trávení a díky vysokému obsahu argininu i krevní oběh a uvolnění cév. Mandle pomáhají zklidnit nervový systém, podporují čištění cév od cholesterolu a jsou také nápomocné při prevenci vzniku diabetu 2. typu.Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota:2518 kJ / 609 kcalTuky:54,6 gz toho nasycené mastné kyseliny:4,9 gSacharidy:6,2 gz toho cukry:5,3 gVláknina:19,1 gBílkoviny:0,03 gSůl:0,24 gPoužitíJsou vhodné jak k přímé konzumaci, tak k pražení nebo pečení. Dokonale se hodí k dochucení sladkých pokrmů, ke ozdobení dezertů, müsli, jogurtů nebo cereálních kaší. Můžete je také použít k přípravě různých pomazánek nebo mandlového mléka a másla.Země původu: USA.Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.Balení: Znovuuzavíratelný obal.

SALOMON-Speedcross 6 GTX blue print/ibiza blue/quarry Modrá 41 1/3
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX blue print/ibiza blue/quarry Modrá 41 1/3
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské boty na trail zaujmou trendy sportovním designem a funkčními vlastnostmi. Boty Speedcross mají oděruvzdorný svršek z funkční síťoviny, který poskytuje vynikající cirkulaci vzduchu. Zpevněná špička chrání prsty a zvyšuje odolnost bot. Díky vnitřní stélce Ortholite jsou pánské běžecké boty pohodlné a mají antibakteriální vlastnosti. Měkká stélka a polstrovaný límec boty rovněž přispívá ke komfortu během běhu. Pánské boty Salomon umožní správné držení nohy díky konstrukci Sensifit. Určitě oceníte také šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Boty na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která garantuje výjimečnou návratnost energie. Poskytne také potřebné odpružení a odolnost. Silnou stránkou bot pro pány je membrána Gore – tex, která se postará o nepromokavost. Modré běžecké boty mají podrážku Contagrip, která zajistí maximální přilnavost na nerovných terénech. Detaily produktu: běžecké trailové boty nadčasový design v černé barvě odolný svršek vůči oděrům a poškození prodyšné rychlovázání Quicklace antibakteriální vložka Ortholite polstrovaný límec konstrukce Sensifit pro optimální držení nohy mezipodešev EnergyCell pro návratnost energie membrána Gore-tex pro nepromokavost gumová podrážka Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površích vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Postel JAYA, 200x200, masiv borovice/moření olše
11 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel JAYA, 200x200, masiv borovice/moření olše
11 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 200x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 200x200 cm nebo 2x 100x200 cm. Barva moření: olše Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 208 x 206,5 cm Ložná plocha: 200 x 200 cm Výška čela za hlavou: 81 cm Výška čela u nohou: 41 cmVýška montování roštu: 28,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 25,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 4,8x4,8 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel DISTAGHIL, 80x200, masiv borovice/moření olše
7 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel DISTAGHIL, 80x200, masiv borovice/moření olše
7 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva moření: olše Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 90 x 213 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 41 cmVýška montování roštu: 24,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 6,6x6,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Domácí pantofle z materiálu sherpa
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Domácí pantofle z materiálu sherpa
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Domácí pantofle z textilního materiálu sherpa nedají zimě šanci. Lehoučké. Svršek z jemného buklé sherpa. Hřejivý fleecový vnitřek. Široký kožený popruh se sponou pro nastavení na svršku. Tvarovaná kožená stélka pro oporu nožní klenby. Korková mezipodešev. Tenká elastomerová podrážka (kontrastní a protiskluzová). Vyrobeno ve Španělsku.

GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky Elver zn. Geox přináší maximální prodyšnost a jedinečné pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Vysoké pruhované bačkory s kožešinovou imitací
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vysoké pruhované bačkory s kožešinovou imitací
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pružné, jemné a měkké, to jsou bačkory snů. Navíc s maxi výškou holeně, díky které budou Vaše nohy v teple. Z pružného textilu. Celopodšívka z kožešinové imitace. Pruhovaný design. Plochá pružná tichá podrážka s protiskluzovými pikotkami.

Nízké kozačky s lemem v kožešinovém vzhledu
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nízké kozačky s lemem v kožešinovém vzhledu
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Delikátní imitace kožešiny, tyto kozačky by neměly uniknout Vaší pozornosti. Nízké kozačky s lemem v kožešinovém vzhledu. Z jemného materiálu v semišovém vzhledu a ozdobným kovovým očkem. Nepromokavý svršek. Textilní svršek v semišovém vzhledu. Stélka a podšívka textil. Postranní zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Malý klínový podpatek. Protiskluzová podrážka.

NIKE-Revolution 6 Next Nature black/dark smoke grey/black Černá 40,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature black/dark smoke grey/black Černá 40,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Dětské sandále Primigi 5862055 Velikost: 22
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské sandále Primigi 5862055 Velikost: 22
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské sandálky Primigi 5862055 s částečně zakrytou špičkou pro kluky, tak aby si neskopli prsty. Díky pevnému opatku jsou vhodné i pro malé děti. V elegantní kombinaci dřínově modré se světlou podrážkou. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky. Perfektně ohebná Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i na vyšší nártZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, díky velkému vstupnímu otvoru se výborně nazouvajíPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy, s jemným vzorkemOpatek: pevný - pomáhá udržovat patu a kotník ve správné poloze a omezuje tak vtáčení paty ("šmajdání")SLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 12,5 cm21 - 13,2 cm22 - 13,6 cm23 - 14,5 cm24 - 15,2 cm25 - 15,9 cm26 - 16,3 cm

Bačkory Fischer Flexi 541554 jednorožec Velikost: 23
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bačkory Fischer Flexi 541554 jednorožec Velikost: 23
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí bačkory Fischer Flexi 541554 v modro-fialové kombinaci s motivy jednorožců. Jsou ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku. Podrážka je ve fialové barvě s hrubším vzorem a ventilačními otvory pro lepší prodyšnost. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. Svojí šířkou jsou vhodné na užší a normální nohu s vyšším nártem. Díky suchému zipu se dají dobře přitáhnout ke kotníku a jsou vhodné i na vyšší nárt. - Sednou na: užší a normálně široké nožky, které se příliš nerozšiřují v prstové části, vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, s větracími otvory - prodyšná- Stélka: nevyjímatelná bez podpory klenby a bez tvarováníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - bavlněné froté, podrážka - syntetikaVelikost -vnitřní délka:20 - 13,5 cm21 - 14,0 cm22 - 14,6 cm23 - 15,1 cm24 - 15,8 cm25 - 16,7 cm26 - 17,3 cm

Merrell J037549 Accentor 3 E-mesh Black
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J037549 Accentor 3 E-mesh Black
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • prodyšný textilní svršek z materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• plně recyklované pásky a vytahovací poutko na patě• zvýšená tvarovaná syntetická pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• 50% recyklovaná vyjímatelná EVA stélka• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: AirCushion, Recycled, DROP 13.0, RecycledHMOTNOST: 650 g

Barefoot tenisky Froddo Blue+ textilní G1700379-9 Velikost: 38
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot tenisky Froddo Blue+ textilní G1700379-9 Velikost: 38
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní tenisky Froddo Barefoot G1700379-9 Blue+ v tmavě modré barvě s fotbalovými motivy. Textilní vrchní část se dvěma suchými zipy z tmavě modré kůže a podrážka z přírodní gumy. Upravený model s novou ekologičtější vnitřní stélkou z mikrovlákna. Pro rok 2024 mají mírně tmavší barvu než dříve.Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, vyrobena z prodyšného mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil/kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,5 cm - 6,3 cm21 - 14,2 cm - 6,4 cm22 - 15,0 cm - 6,5 cm23 - 15,5 cm - 6,7 cm24 - 16,1 cm - 6,7 cm25 - 17,0 cm - 6,8 cm 26 - 17,7 cm - 7,0 cm27 - 18,1 cm - 7,2 cm28 - 18,8 cm - 7,4 cm29 - 19,5 cm - 7,5 cm30 - 20,2 cm - 7,7 cm31 - 20,8 cm - 7,8 cm32 - 21,7 cm - 8,0 cm33 - 22,2 cm - 8,2 cm34 - 22,8 cm - 8,3 cm35 - 23,6 cm - 8,4 cm36 - 24,5 cm - 8,5 cm37 - 25,1 cm - 8,6 cm38 - 25,9 cm - 8,8 cm39 - 26,4 cm - 9,1 cm40 - 26,9 cm - 9,2 cm

Balerínky Gita
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Balerínky Gita
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dokonalý vzhled se vzdušným dírkováním a širokým páskem na suchý zip pro dobrou oporu. Podšívka a stélka vzhledu semišové kůže pro sametově jemný pocit. Výška podpatku cca 3 cm.

Jana 8-22164-41 černé dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jana 8-22164-41 černé dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská celoroční vycházková obuv.Boty značky Jana Soft Line.Veganská obuv - při výrobě nebyly využity žádné zvířecí produkty.Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním materiálem.Obuv šíře H (široká obuv).Stélka je pohodlně polstrovaná.Váha jednoho páru: 350 gDámské celoroční baleríny Jana.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Dámská kotníková obuv RIEKER Y3552-31 zlatá W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER Y3552-31 zlatá W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Tento model kotníkové obuvi zaručeně nikdo nepřehlédne. Lesklá decentně prošitá část je doplněna jemným světlým pruhem, který společně s vyšší stabilní podešví dotvářejí unikátní vzhled této obuvi. Snadné nazouvání zajistí funkční zip z vnitřní strany a maximální komfort na každém kroku obstarají teplá podšívka a měkká stélka. Tento model zaručeně oživí každý Váš outfit a Vy tak můžete sebevědomě vyrazit do města na procházku. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Pánské mokasíny RIEKER B3450-00 černá S4
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Pánské mokasíny RIEKER B3450-00 černá S4
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Tyto pánské mokasíny značky RIEKER ocení především muži s širšími chodidly. Textilní svršek s perforací v přední části zajistí prodyšnost obuvi. Jemné prošívání po stranách dodáva obuvi elegantní vzhled. Po stranách jsou vsazeny pružné gumičky pro snadnější obutí. Měkká stélka a podešev vybavená technologií Antistress zajistí pohodlí na každém kroku. Tento model se skvěle hodí do práce i na procházky městem. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámský batoh RIEKER C2001-105 modrá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámský batoh RIEKER C2001-105 modrá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Nadčasový model značky RIEKER – spojení elegance a praktičnosti, se spoustou kapes a úložného prostoru vám nabízí dostatek místa na vše, co potřebujete a vytvoří dokonalý přehled o Vašich věcech. Hladký svršek je zdoben logem značky a výrazným zipem, kterým je uzavřena přední kapsa, další je na zadní straně a jako bonus jsou zde i dvě malé boční kapsy. Vrchní zip uzavírá hlavní prostor se dvěma malými kapsičkami pro jednoduchou organizaci. Díky odepínatelnému krátkému a nastavitelnému dlouhému popruhu si můžete zvolit nošení podle svých představ. Batoh? Kabelka? Kterou variantu zvolíte jako doplněk ke každodennímu použití, ať už jedete do práce, na výlet, nebo do školy. Rozměry: cca V 33 cm x Š 31 cm x H 16 cm Vnitřní uspořádání: batoh není dělený. Batoh má délkově nastavitelné popruhy.

Dámská kotníková obuv RIEKER REVOLUTION W0560-00 černá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER REVOLUTION W0560-00 černá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Rieker Revolution je nová řada moderní sportovní obuvi s obrovským důrazem na komfort a pohodlí i při celodenním nošení. Tento sportovní kousek ocení jistě všichni, kdo touží po pohodlí a teple. Kožený svršek zdobí jemné prošití a kožešinový horní okraj. Díky šňůrkám, které můžete utáhnout nebo povolit dle potřeby a zipu se Vám budou snadno obouvat. Vyjímatelná stélka je vyrobena z paměťové pěny pro luxus Vašeho chodidla a zateplení ovčí vlnou zajistí teplo v každém počasí. Stabilní hrubší podešev zaujme zpracováním a díky výšce nepocítíte žádnou nerovnost terénu. Tímto modelem můžete oživit kompletní šatník u vás doma. Technologie: RevolutionSoft – unikátní stélka z paměťové pěny, která změkčuje došlap, ale také se maximálně přizpůsobí tvaru Vašeho chodidla. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou. Podšívka je vyrobena z pravé ovčí vlny.

Dámský batoh RIEKER C0278-065-158 zlatá W3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámský batoh RIEKER C0278-065-158 zlatá W3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Tento batoh RIEKER je ideálním společníkem pro každodenní aktivity a vyniká svým designem a praktickými vlastnostmi. Materiál svršku je nádherně kombinován a vyniká svými odlesky, prošití spodní části a zipy uzavírající malé kapsičky okamžitě přitáhnou pozornost a dodají na originalitě celkového vzhledu. Nelze přehlédnou ani logo značky RIEKER na přední části, které je zárukou kvality a spolehlivosti. Otočením objevíte zip uzavírající velkou kapsu kopírující celou zadní část batohu. Po rozepnutí spony a zipu otevřete hlavní prostor, zde se nacházejí dvě menší kapsičky z toho jedna má zip. Pro pohodlné nošení jsou zde dva délkově nastavitelné popruhy. Tento batoh je ideálním doplňkem pro každodenní použití, ať už jedete do práce, na výlet, nebo do školy. Rozměry: cca V 40 cm x Š 34 cm x H 10 cm Vnitřní uspořádání: batoh není dělený. Batoh má délkově nastavitelné popruhy.

Pánské polobotky RIEKER 13427-00 černá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Pánské polobotky RIEKER 13427-00 černá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Pánské kožené polobotky značky RIEKER jsou zdobeny prošíváním, perforací a kontrastní podešví, pro celkové doladění boty. Hladký povrch a kulatá špička je to co dělá tyto boty elegantní. Šněrováním si obuv upravíte přesně dle svých požadavků. Tento model doladí každý Váš outfit. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Pulso AF-972V stříbrné dámské nadměrné lodičky
2 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pulso AF-972V stříbrné dámské nadměrné lodičky
2 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská celoroční vycházková a společenká obuv na stabilním podpatku.Obuv je vyrobena zpravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena rovněž přírodní kůží. Stélka je vybavená podporou podélné klenby a vyměkčeného došlapu.Výška podpatku: 5 cmVáha jednoho páru: 550 gDámské nadměrné lodičky.Barva: StříbrnáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 12 cmPodpatek: 5 cm

Lico 210147 Melton pánské trekingové boty
1 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lico 210147 Melton pánské trekingové boty
1 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celoroční obuv značky Lico na šněrování tkaničkami.Obuv značky Lico se vyznačuje precizním provedením při použití prvotřídních materiálů. Svršek obuvi je vyroben z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s membránou.COMFORTEX® - membrána zajišťující odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí.Váha celého páru: 720 gCeloroční boty značky Lico.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Bomber prošívaný Juno TRAVERTINE béžový Konges Slojd velikost: 2 roky (86-92)
1 939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nádherný prošívaný bomber s výšivkami na zadní i přední straně. Bundička má na přední zip na zapínání.  Jde o lehoučkou termo bunda s výplní pro účinnou izolaci a prodyšnou impregnací bez fluoru, díky které je odolná vůči větru a odpuzuje vodu. Bundička má bavlněnou podšívku. Technické detaily:- BIONIC-FINISH*ECO- Odolné proti větru- Vodoodpudivé

Pánské mokasíny RIEKER 04051-40 šedá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Pánské mokasíny RIEKER 04051-40 šedá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Nazouvací mokasíny od značky Rieker jsou tady pro všechny pohodáře. Tato šitá obuv má perforovaný svršek, který umožní Vašim chodidlům dýchat. Po stranách se nachází pružné gumičky pro snadné přezutí a uvnitř je měkká stélka, která zajistí komfort po celý den. Tento model bude skvělým doplňkem k džínům a tričku. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Extra Wide - obuv s tímto označením má stélku boty určenou pro široké chodidlo.

DD Step G065-41453B Mint Velikost: 26
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DD Step G065-41453B Mint Velikost: 26
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandále DD Step G065-41453B Mint v kombinaci černé a fosforově žluté barvy - sportovní letní "větrací" boty DD step s krytou špičkou. Velmi ohebné a lehké. Z vnější strany jsou převážně textilní, se syntetickými prvky na namáhaných místech, a reflexními prvky. Rychleschnoucí textilní podšívka a pěnová neklouzavá stélka tvoří ideální kombinaci na dětské aktivní léto.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, na normální až vyšší nárt - lze přizpůsobit v nártu díky stahovací gumičce- Zapínání: gumička ve spodní části a suchý zip pro přitažení ke kotníku- Opatek: měkký- Podrážka: velice ohebná, před prsty vyvýšený okop, který chrání prsty před skopnutím- Stélka: pěnová, měkká, je součástí botySLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka a stélka - textil / syntetika, podrážka - syntetikaVelikosti - vnitřní délka boty:20 - 12,7 cm21 - 13,8 cm22 - 14,2 cm23 - 14,9 cm24 - 15,5 cm25 - 16,0 cm26 - 16,7 cm27 - 17,3 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm

DD Step G065-41453 Royal Blue Velikost: 26
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DD Step G065-41453 Royal Blue Velikost: 26
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandále DD Step G065-41453 Royal Blue jsou tmavě modré s kontrastními detaily - sportovní letní "větrací" boty DD step s krytou špičkou. Oproti modelu G065-41329 jsou tyto trochu více uzavřené ve spodní části, ale zase do nich nebudou padat kamínky :) Velmi ohebné a lehké. Z vnější strany jsou z textilních a syntetických materiálů. Rychleschnoucí textilní podšívka a pěnová neklouzavá stélka tvoří ideální kombinaci na dětské aktivní léto.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, na normální až vyšší nárt - lze přizpůsobit v nártu díky stahovací gumičce- Zapínání: gumička ve spodní části a suchý zip pro přitažení ke kotníku- Opatek: měkký- Podrážka: velice ohebná, před prsty vyvýšený okop, který chrání prsty před skopnutím- Stélka: pěnová, měkká, je součástí botySLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka a stélka - textil / syntetika, podrážka - syntetikaVelikosti - vnitřní délka boty:20 - 12,7 cm21 - 13,8 cm22 - 14,2 cm23 - 14,9 cm24 - 15,5 cm25 - 16,0 cm26 - 16,7 cm27 - 17,3 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm

Tenisky s tkaničkami 78385 TEDDY SMITH®
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky s tkaničkami 78385 TEDDY SMITH®
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro sportovní look a pohodlné nošení zvolte tenisky s tkaničkami 78385 TEDDY SMITH®. Veganský model. Tkaničky pro nastavení na míru. Zesílená špička. Vypodložení na patě. Postranní logo. Kaučuková protiskluzová vzorovaná podrážka.