Boční ochranné lišty VW Passat B8 2015-2023 (combi)
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty VW Passat B8 2015-2023 (combi)
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu VW Passat B8.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Viano / Vito 2003-2014 (W639, chrom)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes Vito / Viano je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Citroen Jumper 2014-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Citroen Jumper 2014-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nášlapy na vůz Citroen Jumper jsou vyrobené z nerezové oceli. Nášlapy jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž nášlapů se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití nášlapů šetříte původní podlahu auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení nášlapu.2) Před lepením nejprve přiložte nášlapy na místo, kam je budete lepit.3) Označte si krajní místa nášlapu na podlahu fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z nášlapu.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Nášlap postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je nášlap přilepený, nelze jej sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

MRL, Cordyceps sinensis, 90 tablet
885 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MRL, Cordyceps sinensis, 90 tablet
885 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

doplněk stravyBiomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.Pěstební materiál pro Cordyceps-MRL pochází z vysokých nadmořských výšek Nepálu, kde parazituje většinou na housenkách jednoho typu můr.Na rozdíl od většiny cordycepsů pocházejících z Dálného Východu ho MRL nesbírá z mrtvých housenek, ale dává přednost použití vlastní produkce z kultivace ve sterilním prostředí, čímž se eliminuje jinak nevyhnutelná kontaminace škodlivými bakteriemi a cizorodými houbami, a rovněž pro jeho produkci není třeba živočišný materiál (housenky), a tak je jako jediný na našem trhu vhodný i pro vegetariány a vegany. Zdroje kvalitního cordycepsu v Asii totiž zdaleka nestačí ani na pokrytí domácí spotřeby.Obsah balení: 90 tablet (čistá hmotnost 68,4 g)Dávkování2-6 tablet denně zapít dostatečným množsvím vlažné vody s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla.Složeníhousenice čínská (biomasa), mykrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka).Upozornění:Neobsahuje lepek, umělá barviva ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Není vhodné užívat pozdě odpoledne a večer.  

Joyroom Eyecare Full Screen Anti Blue tvrzené sklo na iPhone 12 Pro Max, černé (JR-PF600)
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tvrzené sklo v zeleném odstínu chrání nejen obrazovku vašeho telefonu před škrábanci a prasklinami, ale stará se io váš zrak. Tento výrobek je certifikován technologií TUV Rheinland Eye Protection Technology. Antireflexní vrstva výrazně zvyšuje komfort používání zařízení, a to i na silném slunečním světle. Funkce Anti Spy chrání vaše soukromí - obsah obrazovky je jasně viditelný v úhlu 90 stupňů a neviditelný z úhlů menších než 45 stupňů. Účinně chráněna obrazovka Tvrzené sklo s tvrdostí 9H je účinnou ochranou displeje telefonu před škrábanci, prasklinami a jiným poškozením. Prvek dokonale přilne k obrazovce i na jejích okrajích, čímž zajišťuje plnou ochranu. Ochrana vašich očí - Anti Blue filtr Tvrzené sklo se zeleným antireflexním povlakem chrání nejen zařízení, ale i zrak uživatele. Výrobek je certifikován technologií ochrany zraku TUV Rheinland, což znamená, že telefon můžete používat pohodlně a bezpečně i na přímém slunci. Modré světlo vyzařuje z různých elektronických zařízení, včetně displejů mobilních telefonů, které může mít vliv na kvalitu našeho zraku. Vystavování se modrému záření může způsobovat namáhání zraku, bolestem hlavy nebo i problémům s usínáním. Sklo je proto vybaveno Anti Blue filtrem, který dokáže redukovat modré a UV vyzařování z obrazovky. Filtr chrání oči před škodlivými účinky modrého světla. Anti Spy filtr Ochranné sklo disponuje filtrem Anti Spy, což je speciální struktura materiálu, která zaručuje omezený úhel pohledu. Obsah obrazovky je jasně viditelný v úhlu 90 stupňů a neviditelný z úhlů menších než 45 stupňů. Díky filtru tak můžete při přímém pohledu na displej telefonu vidět veškerý jeho obsah, ale pokud se na displej dívá někdo zboku, uvidí pouze černou obrazovku. Systém Anti Spy dělá vaše soukromí dokonale chráněným. Jednoduchá aplikace Ochrannou vrstvu lze nainstalovat sami - bez obav z hromadění vzduchových bublin pod povrchem. Vlastnosti: • Typ: tvrzené sklo• Tvrdost: 9H• Účinná ochrana před poškozením obrazovky• Zelený antireflexní povlak• Funkce Anti Spy• Certifikát technologie ochrany zraku TUV Rheinland• Jednoduchá instalace• Dokonale přilne k obrazovce• Odolný vůči prachu a otiskům prstů

Dětské holínky Demar - MAMMUT S 0300, černá Barva: Černá, Velikost: 22-23
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zateplené holínky Demar s vyjímatelnou vložkou.Vyrobeno z pravé ovčí vlny. Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Nike Victori One Slide M 47,5 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Victori One Slide M 47,5 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské pantofle Nike Victori One Slide M jsou měkké, pohodlné a lehké v klasickém designu. Široký polstrovaný pěnový popruh je měkký a příjemný. Dezén podrážky zajišťuje trakci i na mokrém povrchu. Vyhrnutý horní okraj pásku, který má hrubé a měkké polstrování, zvyšuje pohodlí. Pantofle v atraktivním designu Použití: jako letní obuv i pro používání jako pantofle (domácí obuv) Vyhrnutý horní okraj páska zvyšuje pohodlí Dezén podrážky pro výbornou trakci

Ochranná lišta hrany kufru Toyota C-HR 2016- (matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota C-HR 2016- (matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota C-HR je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bezkontaktní teploměr BEURER FT 85
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezkontaktní teploměr BEURER FT 85
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Snadné a velmi rychlé měření tělesné teploty bez fyzického kontaktu. To dokáže bezkontaktní digitální teploměr Beurer. Využívá bezkontaktní technologie infračerveného záření. Stačí ho přiblížit do vzdálenosti 2 – 3 cm od měřeného objektu a výsledek budete znát do pár vteřin. Jeho používání je zcela hygienické a bezpečné. Přehledný LED podsvícený displej zobrazuje kromě teploty také datum, čas a stav baterie. Paměť na 60 měření a funkce automatického vypnutí. Teplotní rozsah teploměru je 34 - 42,2 °C. Naměřenou teplotu lze zobrazit ve °C a °F. Materiál: plast. Napájení: 2 xbaterie 1,5V AAA. Teploměr je dodáván s bateriemi.Přesnost měření čela:± 0,2 °C při 34 - 42,2 ° C (± 0,4 °F při 93,2 - 108 °F)Přesnost měření objektu:± 4 % nebo ± 2 °C (± 4 °F) při 0 - 80 °CBezkontaktní a přesně měřícíPoužívání hygienické a bezpečnéRychlé měření (pár vteřin)Funkce automatického vypnutíPaměť pro 60 měřeníVolba zvukového signálu na konci měřeníMinimální měřená teplota 34 °C, maximální 42,2 °CDisplej s emotikonem související s naměřenou teplotou (smějící se nebo zamračený smajlík)Německá kvalita vyrobená společností BEURERProdloužená 5letá záruka  

ADIDAS EG3845
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS EG3845
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské prodyšné boty běžeckého stylu s prodyšným textilním svrškem. Textilní svršeklehká pohodlná obuvkombinovaná podešev a mezipodešev Cloudfoam

Adidas Runfalcon 2.0 FY9624
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Runfalcon 2.0 FY9624
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské běžecké tenisky Adidas. Mají prodyšný svršek ze síťoviny, který ti dopřeje celodenní pohodlí. Odolná gumová podešev . Svršek ze sendvičové síťovinylehká prodyšná konstrukcemezipodešev z EVAzpevňující bezešvý opatek

Pegres 1016 domácí obuv pánská šíře H
570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pegres 1016 domácí obuv pánská šíře H
570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská zimní přezůvková kotníčková obuv na zapínání suchým zipem.Podšívka textilní filc.V každé velikosti jiná barva, jsou hnědé a modré. Pokud by jste chtěli přednostně některou barvu napište nám to prosím do poznámky při dokončování objednávky.Značená šíře H.Pánské kotníkové papuče.Barva: Modrá/hnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 13 cmPodpatek: 2 cm

Vlnka Elastický ledvinový pás z ovčí vlny
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Elastický ledvinový pás z ovčí vlny
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elastický ledvinový pás je vyroben z velmi jemné ovčí vlny merino, která poskytne příjemnou hřejivost pro vaše bedra. Díky elasticitě materiálu z vnější strany dokáže pás perfektně kopírovat tělo, zpevnit záda a zachovat proporci těla. Díky suchému zipu na konci pásu je možné pás zapnout a stáhnout dle potřeby tak, aby i při pohybu zůstal stabilní, na správném místě a neshrnoval se. Elastický bederní pás merino vám pomůže ulevit od menstruačních bolestí, prochladnutí, bolestí zad a pozitivně působí na problémy s močovými cestami a záněty.Merino pás využijete opravdu všude, osvědčí se i jako prevence před nachlazením například při večerním posezení venku. Díky stabilitě je vhodný nejen pro starší osoby, ale i sportovce, lyžaře a pracovníky v náročném terénu. Lze jej nosit pod všemi vrstvami oblečení přímo na pokožce těla, kdy merino masíruje nervová zakončení a odstraňuje ionty škodlivé pro organismus, které jsou příčinou únavy a bolesti zad. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti, to zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost a navíc je antibakteriální.

Vlnka Kotníkové kožené bačkory s ovčí vlnou na zip
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Kotníkové kožené bačkory s ovčí vlnou na zip
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové kožené papuče s ovčí vlnou jsou velmi příjemné a hřejivé domácí boty v přírodní hnědé barvě. Vaše nohy budou s našimi kotníkovými pantoflemi s měkkou domácí podrážkou neustále v pohodlí. Praktické zapínání na boční zip vám umožní snadné obouvání. Z vnitřní strany jsou papuče vystlány Ovčí vlnou Merino. Jedná se o materiál získávaný střižením mladých ovcí ve fázi, kdy je ovčí vlna nejjemnější a považuje se za nejkvalitnější možnou variantu tohoto přírodního materiálu. Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší. Zajisté oceníte, že jsou ovčí papuče vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál: ovčí vlna, matná kůže, podrážka – pryž

Wild 17985028A černé pánské mokasíny
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wild 17985028A černé pánské mokasíny
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská letní vycházková obuv.Wild - dokonalý komfort a špičkové zpracováníObuv je vyrobená z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 460 g Pánské letní mokasíny Wild.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Mammut Kento Tour High GTX M 40 ⅔ EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mammut Kento Tour High GTX M 40 ⅔ EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská stabilní outdoorová obuv Mammut Kento Tour High GTX M určena pro horské túry, via ferrata a mnohem více. Zapůsobí jako bota s vynikající přilnavostí a minimální hmotností díky vyvinutému designu podrážky. Flex index: A8 Mezipodešev s dvojitou hustotou Podšívka: GORE-TEX Performance Comfort Footwear Kompatibilní s kočkami s popruhem Zvýšená pryžová ochrana Board lasting Motion Control: Vyztužený, flexibilní vnitřek vám brání vyvrtnout si kotník při zachování naprosté svobody pohybu Hybrid Shell: Směs pružných vnitřních a pevných vnějších materiálů pro větší pohodlí a dobrou přizpůsobivost 2-zónové šněrování: Individuální 2-zónové šněrování. Dá se přizpůsobit osobě a situaci 3D memo pěna Předtvarovaná konstrukce jazyka Gore-tex®: Gore-tex membrána, elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Podrážka Vibram nabízí skvělou přilnavost i v tom nejdrsnějším terénu Hmotnost (UK 8,5): 610 g

Adidas Kaptir 2.0 K Q47215 dětské tenisky
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Kaptir 2.0 K Q47215 dětské tenisky
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

MG Hard Ceramic ochranné sklo na Xiaomi Redmi Note 10 5G, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Hard Ceramic ochranné sklo na Xiaomi Redmi Note 10 5G, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo MG Hard Ceramic je vhodné pro displej telefonu nebo tabletu se zakřivenými okraji. Skládá se z několika vrstev včetně hybrid skla a keramiky. Sklo je odolné vůči poškození a poskytuje účinnou ochranu. Díky olefobnímu povlaku je mimořádně odolné vůči mastným stopám a otiskům prstů.Přilepení tvrzeného skla na displej nemá vliv na jeho funkci – reaguje stejně jako dříve. Povlak zajišťuje vysokou citlivost na dotek.Vlastnosti:• Typ: keramické tvrzené sklo ze skleněné základny a PET povlaku• Full Glue - lepí se po celém povrchu displeje• Dlouhodobá ochrana obrazovky před prachem, poškrábáním• Obsah balení: sklo, čistící hadřík namočený v alkoholu, utěrka z mikrovlákna• Oleofobní povlak• Vysoká tvrdost 9H

McKINLEY Teddy III 26 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKINLEY Teddy III 26 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská zimní obuv McKINLEY Teddy III. kožešinový měkký límec hřejivý vnitřek mrazuvzdorná podešev zapínání na suchý zip

Merrell J036990 Agility Peak 4 Jade
1 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J036990 Agility Peak 4 Jade
1 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato pohodlná běžecká obuv s vynikajícím záběrem byla navržena pro ty, kteří dokáží ocenit zvýšenou ochranu při běhu v náročném terénu. U verze 4 došlo k mírnému zesílení mezipodešve, která je vyrobena z lehkého materiálu FloatPro™ a doplněna podešví Vibram® Megagrip® s agresivním dezénem. • žakárový svršek• integrovaný šněrovací systém dokonale obepíná chodidlo• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• polstrovaný límec paty• očka šněrování ve tvaru písmene D• zesílená ochrana špičky• externí výztuha jistí pevné usazení paty• prodyšná podšívka ze síťoviny• vyjímatelná PU stélka potažená plně recyklovaným Mesh materiálem• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• dvojsměrné pružné drážkování mezipodešve FLEXconnect® zajišťuje lepší kontakt s povrchem• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí do sucha i do mokraTECHNOLOGIEFloatPro®, FLEXconnect®, Vibram® MegaGrip®, 6.0 DROP, STACK 30-24, RECYCLED HMOTNOST 480g

Dámske papuče DOMY* veľkosť: 38/39
190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámske papuče DOMY* veľkosť: 38/39
190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámske papuče DOMY* veľkosť: 38/39

Sandále Viking Sandvika Pink Velikost: 27
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandále Viking Sandvika Pink Velikost: 27
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské sandále Viking Sandvika Pink v růžové barvě. Podrážka s výrazným vzorkem, měkká neklouzavá stélka a překryté prstíky. Za patou je pouze pásek a boty se tak snadno nazouvají. Dobře prodyšná vrchní část a chráněné prstíky. Bonusem je možnost tento model prát v pračce na 30°C.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, díky stahovací gumičce jdou jednoduše přizpůsobit různé výšce nártu- Zapínání: stahovací gumička na nártu- Opatek: pouze pásek za patou- Podrážka: velmi lehká a v přední části ohebná, non-marking - nedělá šmouhy na podlaze, s výrazným vzorkem- Stélka: měkčená, nenasákavá, neklouzavá, nevyjímatelná, s mírným patním lůžkemSLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:21 - 13,3 cm22 - 13,9 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25 - 15,9 cm26 - 16,5 cm27 - 17,1 cm28 - 17,9 cm29 - 18,4 cm30 - 19,0 cm

DD Step S070-520A Sky Blue Velikost: 20
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DD Step S070-520A Sky Blue Velikost: 20
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

DD step 070-520A - chlapecké barefoot boty vhodné na širší nožky, Široká přední část a výborně tvarovaná špička i pro dominantní palec (tedy případ, kdy je palec delší než ostatní prsty). Zapínání na dva suché zipy pro optimální upevnění na noze. Barvu "Sky Blue" představuje modrá kůže s kontrastní žlutozelenou podrážkou, která je vidět vždy a všude :) Tenká gumová podrážka, kožený vnitřek, stélka, i svrchní část. Sednou na normální i širší nožky, padnou také na vyšší nárt.Sednou na: širší a široké nožky s normálním a vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: měkký, jen mírně zesílená zadní část další vrstvou kůžePodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, praktická tmavá barvaJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, velmi dobře se nazouvajíStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka stélky - šířka20 - 12,5 cm - 5,9 cm21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,3 cm - 6,3 cm23 - 14,9 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,7 cm25 - 16,4 cm - 6,9 cm 

Zateplené dětské gumáky Demar Mammut S růžové Velikost: 34-35
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zateplené dětské gumáky Demar Mammut S růžové Velikost: 34-35
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zateplené gumáky Demar MAMMUT S. Díky vyjímatelné vložce z ovčí vlny jsou vhodné i na podzim a zimu. Jsou vyrobené z extra lehké EVA pěny. Na obuvi je bezpečnostní reflexní pásek pro dobrou viditelnost dítěte ve tmě. Na svršku je zatahovací nástavec na tkaničku proti padání nečistot do holínky.Vyjímatelné zateplení. Vyrobeno z pravé ovčí vlny. Vložku lze prát při teplotách do 40°C.Velikost 26/27 - váha 200 g Velikost 26/27 - výška 195 mm Tabulka velikostí:EUR22-2324-2526-2728-2930-3132-3334-3536-3738-39stélka (cm)15,016,517,518,519,521,022,523,524,0výška (cm)16,518,019,521,022,023,024,025,026,0

Screen Glass Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO 5D Full Glue zaoblené černé 1028873
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

5D Full Glue tvrzené sklo pro Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Dokonale průhledné plně podlepené tvrzené sklo s elastickým rámem, který chrání i zaoblené hrany telefonu. Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO Barva okraje: černá Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

NIKE-Wmns Blazer Mid 77 white/lemon/platinum Bílá 35,5
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Wmns Blazer Mid 77 white/lemon/platinum Bílá 35,5
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Dámské tenisky s vysokým střihem upoutají na první pohled citrónově žlutým páskem Nike. Kožené tenisky mají retro podrážku s rybí kostí, která má výbornou trakci a zajistí vám bezpečný krok i na mokrém povrchu. Stylové dámské botasky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, práce či pro volný čas s přáteli. Značkové botasky mají posílenou špičku a boky, aby nedocházelo ke zbytečnému poškození. Bílé botasky Nike díky vyššímu střihu můžete nosit i během chladnějších dnů na jaře či na podzim. Stylové tenisky pro dámy mají vázání na šňůrky. Logo značky v citrónové barvě naleznete na jazyku a vzadu na patě. Detaily produktu: kožený svršek vyšší střih logo trendy citrónové barvy posílená špička a boky dodatečným materiálem vázání na šňůrky retro podrážka s rybí kostí

TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Trekingové boty Vás spolehlivě provedou všemi turistickými trasami. Obuv do hor je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí vyšší stupeň stability. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Benefitem turistických bot je voděodolná membrána Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mezipodešev bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je skvělou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou expedici. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 375 gr. 1/2 pár

TREZETA-Argo Ws WP beige Béžová 37
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Argo Ws WP beige Béžová 37
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty pro dámy osloví moderním outdoorovým designem. Treková obuv bude spolehlivým společníkem při turistických výpravách. Outdoorové boty zajistí stabilitu a poskytují jí skvělou oporu. Díky své speciální konstrukci garantují tyto trekové boty vynikající ochranu nohy. Mají měkký nepromokavý svršek ze semiše, který se dobře přizpůsobí. Prodyšná podšívka se postará o velmi dobrou ventilaci vzduchu. Boty do hor mají membránu Water Stopper, která zabraňuje pronikání vlhkosti do boty. Takto bude noha vždy v suchu. Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí nárazy a poskytuje super odpružení. Boty do hor jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která garantuje maximální trakci. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost a multitrakční bloky zajišťují vynikající trakci na všech druzích terénu. Top volba na náročnější trasy, turistické výpravy, na kempink či stanovačku. Detaily produktu: turistické boty pro dámy vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná síťovinová podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy a dopady podrážka Vibram Multiland vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

KAYLAND-Alpha GTX dark grey/lime Šedá 42
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Alpha GTX dark grey/lime Šedá 42
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. Trekové boty Alpha přitáhnou pozornost moderním vzhledem a výbornými funkčními vlastnostmi. Model Kayland Alpha je zárukou výkonu a podpory při trekkingu. Turistická obuv pánská má asymetrické šněrování, které výborně obepne chodidlo, čímž zajistí fixaci nohy. Boty do hor jsou navrženy s důrazem na ergonomii nohy. Svršek turistických bot tvoří odolný semiš. Boční strany jsou velmi jemně perforovány pro vyšší level prodyšnosti. O pohodlí při zdolávání turistických tras se postará polstrovaný límec a jazyk obuvi Kayland. K pohodlí přispěje také měkká stélka. Špička a pata jsou posíleny a díky dodatečnému materiálu poskytnou lepší ochranu chodidla. Membrána Gore-Tex® Extended Comfort vytváří účinnou bariéru před deštěm a zajistí vynikající voděodolnost a sucho v botách. Mezipodrážka trekových bot poskytne potřebné tlumení a absorpci nárazů. Odolná a přilnavá podrážka Vibram lehce zdolá i nerovný a kamenitý terén. Boty na turistiku Kayland jsou tou správnou volbou pro procházky v přírodě, trekking, turistické výpravy a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízké turistické boty pánské nízký střih membrána: Gore-Tex® Extended Comfort výborná voděodolnost tlumící mezipodešev zpevněná pata a špička asymetrické šněrování měkká a pohodlná stélka polstrovaný límec a jazyk poutko na zadní straně odolná Vibram podrážka

ADIDAS-Questar Flow NXT cblack/cblack/terema Černá 38 2/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Questar Flow NXT cblack/cblack/terema Černá 38 2/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Juniorská obuv značky adidas. Sportovní boty pro děti jsou ve stylovém nadčasovém provedení, se kterým upoutají pozornost všude kde přijdou. Stylové tenisky jsou v černé barvě a doplňují je růžové i bílé detaily, které jim dodávají šmrnc. Po bocích je zdobí tři proužky, které jsou typickou vizitkou pro značku adidas. Černé botasky mají sportovně-moderní vzhled, který ocení každé dítě. Mají klasické vázání na tkaničky, pro tu nejlepší fixaci chodidla v botě. Trendy obuv pro vaše děti má zpevněnou špičku i patu pro lepší ochranu. Tréninkové tenisky mají optimálně ohebnou podrážku, která se postará o rychlou obnovu energie při cvičení. Dají se velmi dobře kombinovat k různým outfitům na různé akce, jako například k teplákům, kraťasům či mikině. Pohodlné botasky mají svršek ze síťoviny, takže o dobrou ventilaci vzduchu je postaráno. Měkká stélka je zárukou celodenního komfortu. Obuv Questar Flow je ideálním společníkem pro sportovní aktivity, trénink a různá cvičení. Detaily produktu: pro vaše děti černé provedení barevné detaily tři proužky po bocích stylové nadčasové provedení klasické vázání na tkaničky zpevněná špička i pata dobrá fixace chodidla dobře se kombinují prodyšné měkká stélka celodenní komfort pro sportovní účely nebo i volný čas

ADIDAS ORIGINALS-Swift Run 22 core black/core black/grey five Černá 44
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-Swift Run 22 core black/core black/grey five Černá 44
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

KAYLAND-PLUME MICRO GTX GREY LIME Šedá 45
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-PLUME MICRO GTX GREY LIME Šedá 45
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Signal Manželská postel AZURRO Velvet | 160 x 200 cm Barva: Modrá / Bluvel 86
7 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel AZURRO Velvet | 160 x 200 cm Manželská postel Azurro Velvet je vyrobena z kvalitní aksamitové látky, která spolu s dřevěnými nožičkami posteli dodává elegantní nádech. Masivní prošívané zadní čelo vás chrání před chladem stěn a zároveň působí moderně a okouzlivě. Manželská postel Azurro velvet je dodávána spolu s dřevěným roštem. Noční stolek a lavice nejsou v ceně postele, ale lze je doobjednat, viz související zboží. Matrace v rozměru 160 x 200 cm není v ceně, ale můžete si vybrat z naší široké nabídky matrací . K manželské posteli se skvěle hodí noční stolek Azurro . Materiál: látka aksamit Barevné provedení: šedá | bluvel 14 zelená | bluvel 78 Rozměry: VxŠxD: 36/96 x 165 x 206 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška nožiček po korpus: 15 cm zapuštění roštu do bočnice postele: 6   cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

FDM Čalouněná manželská postel FLORIDA | 140 x 200 cm
12 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
FDM Čalouněná manželská postel FLORIDA | 140 x 200 cm
12 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čalouněná manželská postel FLORIDA | 140 x 200 cm Designová čalouněná postel FLORIDA 140 x 200 cm si díky svému atraktivnímu provedení najde místo iu vás doma. Netradiční prošívání postele včetně čela, které chrání od chladu stěny, zaujme už na první pohled. Velurový potahový materiál se vyznačuje jemnou strukturou, ale zároveň je pevný, příjemný na dotek a odolný vůči oděru a žmolkování. Konstrukce postele FLORIDA je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, prostorný úložný prostor s kovovým rámem a březovými lamelami posouvá postel na vyšší úroveň. Zařiďte si vaši ložnici trendově s nábytkem z naší nabídky ak posteli FLORIDA si dolaďte komody či šatní skříně , čímž získáte spoustu vždy potřebného úložného prostoru. Matrace není v ceně , lze ji doobjednat . Materiál: laminát, látka Trinity, kovový rám, lamely z břízy, plynové písty, Rozměry: ŠxVxH: 153 x 30-86,5 x 212 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm Barevné provedení: šedá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti!

DIZZARD MF S1P SRC polobotka 42 šedá
908 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DIZZARD MF S1P SRC polobotka 42 šedá
908 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv kotníková CXS TEXLINE MURTER S1P, černo-šedá, vel. 44
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv kotníková CXS TEXLINE MURTER S1P, černo-šedá, vel. 44
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníková bezpečnostní obuv, textilní, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru pratelného do 30 °C, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická, o

HALWILL MF ESD S1P SRC sandál 43 černá
1 292 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HALWILL MF ESD S1P SRC sandál 43 černá
1 292 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní ESD sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

BIALBERO MF S1 SRC sandál 42
1 424 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BIALBERO MF S1 SRC sandál 42
1 424 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní sandál s kompozitní tužinkou. PU/TPU/TPU podrážka rezistentní olejům. Svršek je kombinací odolného materiálu „Mesh" opatřeného mikrokanálky, zajištujícími svršku obuvi extrémní prodyšnost. Nad tužinkou a kolem paty je použita kvalitní přírodní lícová kůže se speciální „Rufino" úpravou, v kombinaci s kvalitní hladkou lícovou kůží „crazy horse" s ochrannou voskovou úpravou. Fluorescentní prvky pro zvýšení viditelnosti uživatele. Zesílená špička proti okopu.

BK TPU MF S3 SRC polobotka 41 černá
1 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BK TPU MF S3 SRC polobotka 41 černá
1 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

Nike MD Valiant Kids 35 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike MD Valiant Kids 35 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Kids slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. S pohodlným zapínáním na suchý zip a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přinášejí tyto každodenní boty pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek je odolný a snadno se čistí Zapínání na suchý zip Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky pro přirozený pohyb

ADIDAS-Supernova 2 core black/cloud white/grey six Černá 45 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Supernova 2 core black/cloud white/grey six Černá 45 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky jsou kombinací moderního sportovního designu a funkčnosti. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit. Běžecké botasky mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny. Boční tři pruhy jsou charakteristickým znakem tenisek adidas. Tenisky na běhání zaručí komfort při sportování. Značkové botasky využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navracejí ztracenou energii pro Váš lepší výkon a podporu při běhu. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Barefoot Pegres BF53 mint Velikost: 28
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot Pegres BF53 mint Velikost: 28
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky z barefoot řady Pegres BF53 jsou skvělou volbou pro děti se širšími chodily, dominantním palcem a s užší patou - pro nožky ve tvaru "ploutve". Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, oproti původnímu modelu z roku 2021 BF33 jsou vylepšené o novou podrážku - miskovou podešev, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", zpevněný opatek ale zůstává. Boty jsou prodyšné a tak jsou ideální na jaro, léto a teplý podzim.Mintová barva v kombinaci s černou je novinka pro jaro 2023. Boty jsou unisex - pro kluky i holky :-) Svršek boty je z kvalitní lícové kůže v kombinaci se síťkou, podšívka z lycry. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Zapínání: falešné tkaničky - gumové šněrovadlo s brzdičkou, možno vyměnit za klasické tkaničky, které nejsou součástí balení- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká 3mm, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), misková z gumy- Jazyk: bota jazyk nemá - takže se v botě nemůže nic shrnovat a tlačit, nožka vklouzne do boty jako do nízké ponožky :-) Po obvodu otvoru kolem kotníku je gumička, na nártu je neoprén/lycra a tak bota při nazouvání pruží.- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, lycra, síťovina, podšívka - lycra, stélka - textil, podrážka - gumová  

McDavid 429 Knee Brace
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McDavid 429 Knee Brace
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato ortéza profesionální kvality se vyznačuje dvěma klouby s jemným pohybem a polyceNathanrickým ozubeným převodem. Je vybavena pryžovými podložkami pro kloubní hrbol (kondyl) a zarážkami pro případ hyperextenze, které odpružují a chrání koleno. Kloubová ortéza využívá nejmodernější odlehčené materiály a konstrukci, která obsahuje ozubené převody z hliníku používaného pro stavbu letadel, jež umožňují přirozený klouzavý pohyb kolene. Neoprénový návlek poskytuje léčivé teplo a všitá opěrka čéšky pomáhá udržet čéšku ve správném směru. Navíc je teNathano asi 5 mm silný neoprénový návlek na obou stranách opatřen nylonovým potahem pro dlouhou životnost. Vhodné na pravou i levou nohu.Stupeň ochrany:LEVEL 3 / maximální úroveňVhodné pro:Podporu kolene na nejvyšší úrovni, zlepšení mediální a laterální stability kloubu

COQUI-Tora navy wellnes Modrá 42
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COQUI-Tora navy wellnes Modrá 42
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Opěrka nohy do auta Volkswagen Golf VII. 2012-2020
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Opěrka nohy do auta Volkswagen Golf VII. 2012-2020
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Opěrka nohy do auta Renault Fluence 2009-2016
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Opěrka nohy do auta Renault Fluence 2009-2016
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Pracovní obuv ARDON®XLIGHT BLUE ESD O1 37
1 117 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pracovní obuv ARDON®XLIGHT BLUE ESD O1 37
1 117 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ultra lehká pracovní polobotka sportovního designu, díky použitým materiálům nabízí neobvyklý komfort nošení, svršek z prodyšné textilie, vkládací stélka ANATOMIC FOAM, ESD úprava, materiál: textilie, podšívka: prodyšná textilie, podešev: vysoko hustotní EVA / guma, norma: EN 20347: 2012, velikosti: 36 - 48, váha: 320 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®BRUNI S2 | G3362/45
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®BRUNI S2 | G3362/45
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

černá bezpečnostní mokasína, s kompozitovou tužinkou a voděodolnou úpravou svršku, se svrškem z mikrovlákna, díky kterému je pratelná v pračce do 30°C, pro vyšší komfort je obuv vybavena anatomicky tvarovanou stélkou s gelovou složkou, která absorbuje nárazy při chůzi a změkčuje došlap v oblasti paty, lehká podešev z dvouhustotního polyuretanu splňuje SRC požadavky na protiskluz, ideální nejen do gastronomie, materiál: MICROFIBER umělé vlákno v síle 1,4 mm, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: ANATOMIC GEL - anatomicky tvarovaná z PU pěny s tlumícím gelem v oblasti paty, podešev: PU/PU, dvousložkový nástřik, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, norma: EN 20345:2011, velikosti: 36 - 48, váha: 475 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK DENIM S1P | G3269/42
988 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DERRICK DENIM S1P | G3269/42
988 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, moderní jeans look, bez kovových součástí, materiál: textilie, nubuk kůže, podešev: guma, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 606 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Wild 1914571529B2 bílé dámské sandály na podpatku
1 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wild 1914571529B2 bílé dámské sandály na podpatku
1 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská letní vycházková obuv typu sandály na podpatku se zapínáním na pásek se sponou.Wild - dokonalý komfort a špičkové zpracováníObuv je vyrobená z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená pohodlně polstrovanou stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 430 g Dámské letní sandály Wild.Barva: BíláVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy M23
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy M23
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 15
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 15
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel LUCY 05 | 160 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 05 o rozměru 160 x 200 cm se zajímavě prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 168 x 91 x 208 plocha na spaní: 160 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Prahové lišty Ford Mondeo 2015-2022 (tmavé, lesklé)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Ford Mondeo 2015-2022 (tmavé, lesklé)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Ford Mondeo s jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Sportovní pružné baleríny
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sportovní pružné baleríny
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sportovní a ženské, to jsou balerínky s ultra pružnou podrážkou pro extra pohodlnou chůzi. Rychle si pospěšte! Kolem kotníku dvojitý pásek na suchý zip. Členitý střih a prošití. Svršek z ažurového a syntetického textilu s efektem síťoviny pro vysokou prodyšnost chodidla. Ultra pružná a protiskluzová podrážka se vzorem. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Postel BELUKHA 140x200 cm s roštem, masiv borovice/moření olše
4 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel BELUKHA 140x200 cm s roštem, masiv borovice/moření olše
4 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 140x200 cm OBRÁZEK JE ILUSTRATIVNÍ - v ceně postele není úložný prostor! Materiál: masiv borovice, moření - olše, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně barvená, následně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 147 x 205 cm ložná plocha: 140 x 200 cm výška čela: 33 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Válenda CEVIKOPAL, růžová/bílá
9 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Válenda CEVIKOPAL, růžová/bílá
9 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Válenda Čalouněná válenda s úložným prostorem a dvěma čely z lamina.Barva: - potah: růžová- čela: bíláRozměr (šxvxh): 205 x 63 x 84 cmLožná plocha (šxh): 198 x 80 cmVýška sedu: 40 cmRozměry úložného prostoru (šxvxh): 199 x 22 x 74 cmMateriál: - čela, rám, úložný prostor: lamino, borovicový masiv - potah: látka - sofia 15- jádro: bonellové pružiny, dřevotříska, owata Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

HOKA ONE ONE-Zinal fiesta/black olive Červená 41 1/3
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HOKA ONE ONE-Zinal fiesta/black olive Červená 41 1/3
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Trailové boty jsou dokonalou kombinací rychlosti a obratnosti se správnou dávkou tlumení. Mají extra lehkou konstrukci a upoutají na první pohled výrazným barevným provedením. Svršek běžeckých bot vyrobený z recyklované příze je navržen s vyztuženým jazykem, aby se do něj nedostaly nečistoty. Díky mezipodešvi PROFLY™ s dvojitou hustotou s ultralehkou pěnou nahoře a pogumovaným EVA materiálem na spodní straně zajistí boty na trail výborné tlumení a absorpci nárazů. Trailové tenisky s podešví Vibram® Magagrip a konstrukcí Litebase jsou navrženy pro maximální trakci a minimální hmotnost. Jsou perfektní volbou pro starty na kratší vzdálenosti a dynamičtější trénink. Při výrobě běžeckých botasek na trail byly použity veganské materiály. Detaily produktu:běžecká trailová obuv100% veganské materiálylehká konstrukceprodyšný svršek ze síťoviny z recyklovaného materiáluvyztužený jazyk dodatečný materiál na špičce pro ochranutvarovaná EVA vložkakonstrukce mezipodrážky PROFLY™ poskytuje tlumenípodešev Vibram® Litebase se 4 mm výstupkyperfektní volba pro starty na kratší vzdálenosti a dynamičtější trénink

Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové korálky, originální rostlinný motiv, klínový podpatek - tyto sandály budou vždy skvělou volbou. Na svršku široký pásek s motivem listu zdobený korálky. Pružný pásek kolem kotníku. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka.

Nazouvací tenisky se zipem
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nazouvací tenisky se zipem
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nazouvací tenisky se zipem jsou navržené v souladu s městským stylem. Klínová podrážka pro ženský vzhled. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Na vnitřní straně pruženka. Pevný opatek. Klínová podrážka tvaruje siluetu. Vyjímatelná, pružná, lehká, ekologická a omyvatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kožené kozačky D Felicity zn. Geox
4 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Kožené kozačky D Felicity zn. Geox
4 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Letošní zimu by Vám neměly chybět kožené kozačky, které jsou maximálně pohodlné na nošení díky speciální technologii Geox kombinující perforovanou podrážku a nepropustnou membránu. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JANA Tenisky sneakers, černé, vysoce pohodlné
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JANA Tenisky sneakers, černé, vysoce pohodlné
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky sneakers představují sportovní obuv, kterou můžete pohodlně nosit po celý den. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Na svršku tkaničky. Zip pro snadné obutí a pevné šněrování. Protiskluzová podrážka.

Kotníkové ponožkové kozačky do špičky, na podpatku
1 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové ponožkové kozačky do špičky, na podpatku
1 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pokud sledujete módní trendy, pak Vám jistě neunikly ponožkové kozačky, které jsou aktuálním módním hitem. My Vám je přinášíme v kotníkové verzi do špičky a na úzkém podpatku, díky kterému hravě zeštíhlí postavu. Prodyšná kožená stélka. Úzký potažený podpatek. Do špičky.

Lodičky s páskem, semišový vzhled
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lodičky s páskem, semišový vzhled
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Na módní scénu se vrací páskové lodičky. V módním retro provedení. Do špičky. Vzadu pásek se sponou a pruženkou pro nastavení. Měkký vnitřek. Stabilní potažený podpatek.

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 footwear white/blue dawn/clear pink Bílá 35,5
570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Tenisky pro dívky okouzlí jemným designem. Bílé botasky zdobí růžové třpytivé tři pruhy na boku a modré detaily. Dětské tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se dobře přizpůsobí noze, navíc je odolný. Dívčí botasky adidas mají klasický střih. Je ideální pro každý typ nohy a dobře sedí. Dívčí botasky mají oblíbené zapínání na suchý zip. Značkové tenisky pro dívky mají posílenou špičku pro ochranu prstů. Potřebnou prodyšnost zajistí jemná perforace z vnitřní strany. Sportovní botasky pro dívky mají členitou pryžovou podrážku s dobrou přilnavostí. Jejich podrážka je non-marking, takže nezanechává šmouhy a je vhodná i jako obuv pro tělesnou výchovu. Dětské tenisky snadno zkombinujete k mnoha outfitům. Adidas botasky byly vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Jsou perfektní volbou do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky pro dívky svršek ze syntetické kůže tři třpytivé pruhy na bocích jemná perforace z vnitřní strany zapínání na suchý zip posílená špička měkká podšívka gumová podrážka nezanechává šmouhy klasický střih vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Tommy Hilfiger pánský vícebarevný svetr Colourblock
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tommy Hilfiger pánský vícebarevný svetr Colourblock
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánský vícebarevný svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

VENIRA kyselina hyaluronová k vnitřnímu užití, citrón-limeta, 50 ml
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Unikátní 100% čistá bioaktivní forma kyseliny hyaluronové kombinující její vysokomolekulární i nízkomolekulární formu je konečně tady! Co je na této kombinaci výjimečného? To, že je zajištěna maximální vstřebatelnost a účinek produktu, protože jednotlivé molekuly pronikají jednodušše do kloubů a hlubších vrstev pokožky. Bonusem je dokonalá citronovo-limetková příchuť. Pro koho je tento doplněk stravy vhodný?VENIRA kyselina hyaluronová k vnitřnímu užití je přírodní doplněk stravy vhodný jak pro ženy, tak pro muže starší 25 let, což je věk, ve kterém dochází k přirozenému poklesu produkce kyseliny hyaluronové. Díky svému šetrnému složení je vhodný i pro ženy v období těhotenství a kojení – v takovém případě důrazně doporučujeme konzultovat vhodnost užívání s vaším ošetřujícím lékařem. Jaké problémy řeší?Po kyselině hyaluronové k vnitřnímu užití sáhněte tehdy, pokud již na své pleti pozorujete první známky stárnutí, máte pigmentové skvrny nebo vaše pleť postrádá vláhu, pružnost, pevnost a lesk. Kyselina hyaluronová vnitřně bojuje s bolestmi kloubů a podporuje také jejich normální funkci. Tento doplněk stravy je skvělou prevencí všech těchto problémů. Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?Tento doplněk stravy je tvořen 100% čistou bioaktivní formou kyseliny hyaluronové, jenž kombinuje vysokomolekulární i nízkomolekulární formu. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost a účinek produktu, protože jednotlivé molekuly pronikají jednodušše do kloubů i pokožky. Při pravidelném užívání budete maximálně vnitřně hydratovat svou pleť, podpoříte její pevnost i pružnost a přispějete ke sjednocení jejího tónu. Zároveň podpoříte normální funkci kloubů, a tedy budou chráněné před předčasným stárnutím a poškozením.Jaké aktivní látky obsahuje každá denní dávka?Vysokomolekulární kyselina hyaluronová – podporuje ochranné vlastnosti kůže, jelikož na jejích povrchu vytváří tenký film, který zlepšuje její hebkost a elasticitu a zároveň ji vyživuje. Rovněž se vyznačuje skvělými protizánětlivými účinky. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová – přispívá k redukci vrásek tím, že pokožku hloubkově hydratuje. Zároveň sehrává důležitou roli při regeneraci kožních buněk. Vitamin E – podporuje cirkulaci kyslíku v krvi a přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Napomáhá k vyhlazení jemných linek na pokožce. Jak se tento doplněk stravy užívá?Nejprve stiskněte gumový vrch pipety a ponořte ji do roztoku. Následně stisk uvolněte. Vyndejte pipetu z nádobky, stiskněte gumový vrch a odpočítejte požadovaný počet kapek. Následně důkladně rozmíchejte 1–3 ml (1 ml = 15 kapek) ve sklenici s neperlivou vodou (popřípadě vlažným džusem) a vypijte. Tento doplněk stravy užívejte jednou denně – vždy nejlépe hned ráno. V žádném případě nepřekračujte doporučenou denní dávku (max. 3 ml/den). Po otevření skladujte v chladu (lednici) a spotřebujte do 6 měsíců.Jaká je doporučená denní dávka? - první měsíc: 3 ml (45 kapek denně)- druhý měsíc: 2 ml (30 kapek denně)- třetí a každý další měsíc: 1 ml (15 kapek denně)Na kolik dávek balení vydrží? - při dávkování 1 ml denně: 48 dávek- při dávkování 2 ml denně: 24 dávek- při dávkování 3 ml denně: 16 dávek S čím kombinovat?VENIRA kyselinu hyaluronovou k vnitřnímu užití doporučujeme kombinovat s VENIRA kapslemi pro vlasy, nehty a pleť, což je přírodní doplněk stravy s obsahem 19 aktivních látek.Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při teplotě 10-25 °C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření uchovávejte v chladu (lednici) a temnu a spotřebujte do 6 měsíců. Výrobce neručí za školy vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zobrazit všechny výhody nákupu > Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Spigen Paper Touch ochranná fólie na iPad Pro 12.9'' 2020 / 2021 / 2022 (AFL03000)
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Matná fólie na tablet Spigen Paper Touch je jedinečnou fólií, která připomíná list papíru a je vhodná na grafické práce, které vyžadují pohodlí a přesnost. Je vhodná pro psaní, kreslení, či skicování. Fólie imituje přírodní list papíru. Pohyby pera na fólii se stanou stejně přesnými, jako kdybyste kreslili tužkou po papíře. Speciálně navržená struktura umožňuje ještě lepší kontrolu nad dotykovým perem při psaní nebo skicování. Fólie je ideální pro umělce a vlastníků tabletů.Fólie navíc splňuje ochrannou funkci zařízení před poškrábáním nebo poškozením. Matný povrch zabrání vzniku otisků prstů a působí jako antireflexní vrstva. Snadná montáž a dokonalá imitace papíru vám umožní naplno si vychutnat funkčnost produktu. Upozornění: Před koupí si zkontrolujte typ zařízení, zda se shoduje s vaším zařízením. Vlastnosti fólie: • Speciální povrchové úpravy - připomíná papír• Vhodné pro grafiky a umělce• Psaní, skicování nebo kreslení je stejné jako na papíře• Matný povrch a velmi vysoká citlivost• Antireflexní vrstva a dokonalá reprodukce barev• Přesně reprodukuje pohyb tužky• Snadná instalace bez bublin• Obsah balení: ochranná fólie, instalační sada

Barefoot tenisky Barebarics Revive - Black & White Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Black & White Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Při výrobě byly použity udržitelné a veganské materiály s výbornou stálostí barev, prodyšností a odolností vůči roztrhnutí a oděru. Svršek se skládá z mikrovlákna a polyesteru. Taktéž jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. nejlepší vlastnosti.Podšívka je vyrobena z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá pro prestižní modely obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složena z PU recyklátu a mikrovlákna, která zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Jonap Jampi City černá Velikost: 38
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Jampi City černá Velikost: 38
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantně zpracované boty z broušené kůže Jonap City černé barvě pro všechny, kteří mají rádi minimalistický styl a jednoduchost. Velmi lehké a pohodlné barefootové boty vhodné na jaro a podzim. Uvnitř je pohodlná textilní podšívka s vyjímatelnou pěnovou stélkou pro větší pohodlí a tlumení při došlapu. Anatomicky tvar respektující prostor prstů ve špičce, vhodný pro ploutvičkovitý tvar nohou. Podrážka je tenká, ohebná všemi směry, za patou mírně zvýšená, zpevněný opatek.Sednou na: normálně široké nohy, normální nártZapínání: tkaničkyOpatek: zpevněný - výztuha v okolí paty + vyvýšená podrážka za patou -  tvoří další vrstvu zpevněníPodrážka: velmi měkká, ohebná ve všech směrech, nulový dropJazyk: přišitý jen ve spodní části, poutko na jazyku - možnost protažení tkaniček zabraňující shrnování dovnitř při obouváníStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - textil + pěnová stélka s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:37 - 24,5 cm x 9,1 cm38 - 25,1 cm x 9,3 cm 39 - 25,9 cm x 9,5 cm 40 - 26,4 cm x 9,7 cm 41 - 27,3 cm x 9,9 cm 

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - All Black Velikost: 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - All Black Velikost: 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Merino stélka zdarma!K nákupu modelu Nevada Vám automaticky přibalíme merino stélku do chladných dnů. Nabídka platí do vyčerpání zásob a není nárokovatelná. Na stélku zdarma se nevztahuje reklamace.Materiály: Svršek: kůže nubuk Podšívka: kůže / textil Podrážka: guma (winter grip) Stélka: vyjímatelná, bavlna / PU recyklát Výroba: SR  Be Lenka Nevada Neo jsou ideální barefoot boty, když začnou klesat teploty. Jsou vyrobené na chladné, ale ne až tak nízké teploty a mají několik skvělých funkcí, díky kterým budou vaše nohy v teple a pohodlí. barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální barefoot boty do mírnější zimypolstrovaný límec na kotníku poskytuje extra teplo, zatímco poutko umožňuje lehké obouváníFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnově navržená protiskluzová podrážka z kaučuku zaručuje vynikající ochranu a přilnavost při chůzi na různých površíchštedrá přední část obuvi pro dostatečný prostor pro prsty a jedinečný pocit z barefootupečlivě vybrané materiály prémiové kvality vybrány a střiženy našimi kvalifikovanými řemeslníky • voděodolná kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnaciVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

Obuv kotníková CXS GO-TEX MONT BLANC, hnědá, vel. 48
1 532 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv kotníková CXS GO-TEX MONT BLANC, hnědá, vel. 48
1 532 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníková obuv, kombinovaná, trekkingová.

Barefoot bačkory Anatomic BF04 Velikost: 30
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Barefoot bačkory Anatomic BF04 Velikost: 30
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Nové barefoot bačkory Anatomic BF04, v chlapecké kombinaci modrých odstínů. Tmavě modrá podrážka s ochranou špičky a paty. Barefoot bačkory, které vydrží. - Sednou na: širší nožky s normálním a nižším nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: na suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková, tenká, ohebná všemi směry, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s koženým nášlapem, antibakteriální Velikost - vnitřní délka a šířka obuvi:24 - vnitřní délka 15,4 cm, šířka přes prsty 6,7 cm25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes prsty 6,9 cm26 - vnitřní délka 16,6 cm, šířka přes prsty 7,0 cm27 - vnitřní délka 17,2 cm, šířka přes prsty 7,2 cm28 - vnitřní délka 17,8 cm, šířka přes prsty 7,4 cm29 - vnitřní délka 18,4 cm, šířka přes prsty 7,6 cm30 - vnitřní délka 19,0 cm, šířka přes prsty 7,8 cm31 - vnitřní délka 19,6 cm, šířka přes prsty 8,0 cm32 - vnitřní délka 20,2 cm, šířka přes prsty 8,2 cm

KAYLAND-Rocket GTX black/yellow Černá 43,5
6 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Rocket GTX black/yellow Černá 43,5
6 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. Pánské boty pro turistiku jsou vysokého střihu a vhodné do náročného terénu. Hledáte-li spolehlivou outdoorovou obuv, model Kayland Rocket je určen přesně Vám. Je vhodná do náročného terénu a lze na ni připevnit i horolezecké kočky. Obuv Kayland má odolný svršek, který je prodyšný. Je zkonstruován pomocí technologie prolisování a je vyroben tak, aby poskytoval vynikající ochranu proti nárazům a oděru. Kombinace prolisovaného TPU a membrány Gore-Tex Performance Comfort zajišťuje, že trekové boty Vám poskytnou vynikající ochranu před živly v každém ročním období. Pánská turistická obuv má projmutý střih, který poskytne celodenní pohodlí a stabilitu. Výhodou je polstrovaný límec i jazyk boty. Váží se na klasické šňůrky doplněné o kovové háčky pro lepší zajištění. Pogumovaná špička ochrání prsty před padajícími skalami a prodlužuje životnost bot do hor. Další výhodou trekkingové obuvi je podrážka Vibram Curcuma®, která poskytuje dokonalou přilnavost pod nohama. TPU vložka na patě znamená, že kočky mohou být použity pro zimní procházky v ledových a zasněžených podmínkách. Detaily produktu: pánské turistické boty vysoký střih odolný svršek prodyšné membrána Gore-Tex Performance Comfort vázání na šňůrky s kovovými háčky polstrovaný límec i jazyk pogumovaná špička podrážka Vibram Curcuma®, která poskytuje dokonalou přilnavost jsou kompatibilní s horolezeckými kočkami vhodné do náročného vysokohorského terénu

Mateos 955 černé pánské polobotky
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mateos 955 černé pánské polobotky
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže na stélce i podšívce. Stélka obsahuje mírnou podporu podélné klenby. Polobotky značky Mateos Creative.Váha jednoho páru: 680 gPánské celoroční polobotky.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 9 cmPodpatek: 3 cm

TECNICA-Magma S Ws deep mare/somber mare Modrá 40
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Magma S Ws deep mare/somber mare Modrá 40
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Vzhled bot do lesa je navržen v outdoorovém stylu, který je nadčasový. Dámské nízké boty na turistiku osloví také vynikajícími funkčními vlastnostmi. Nízké trekingové boty jsou spolehlivými společníky do hor. Dámské trekové boty s Vibram podrážkou garantují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu. Vibram boty chrání chodidla na tvrdých površích, před skalami či ostrými kameny. Dámské outdoorové boty disponují mezipodešví z EVA materiálu, která umožní spolehlivé tlumení a odpružení. Boty pro dámy jsou optimálně prodyšné a poskytují super komfort při nošení. Dámské boty do lesa se výborně přizpůsobí chodidlům. Mají klasické šněrování, které velmi dobře fixuje nohu. Jedinečný dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip. Podrážka zajistí výbornou přilnavost na všech površích za sucha i mokra. Díky těmto dámským botám zdoláte i náročné turistické trasy. Tuto turistickou obuv lze tvarovat na míru v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Detaily produktu: all-mountain Vibram boty vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech předtvarovaná vnitřní vložka mezipodešev z EVA materiálu pro skvělé tlumení a odpružení CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Biomecanics Dětské sněhule Garvalín 231859-A Negro Velikost: 35
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Biomecanics Dětské sněhule Garvalín 231859-A Negro Velikost: 35
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské sněhule španělského výrobce Biomecanics - Garvalín 231859-A Negro jsou ideální na sněhové radovánky. Díky membráně GRVtex jsou nepromokavé. Mohutné podrážky se vzorkem tepelně izolují od chladné země. V oblasti kotníku botu stáhnete suchým zipem, aby do ní nepadal sníh a neutíkalo teplo. Bota lze pěkně při bouvání otevřít, ale při otevření je prošitá šusťákovinou až po okraj, tak nemusíte mít strach, že do boty napadá sníh. Reflexní pásek na zadní části boty.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně. - Sednou na: normálě široké a užší nožky, na normální a nízký nárt- Zapínání: na suchý zip - přitažení v oblasti kotníku- Opatek: pevný- Podrážka: robustní, pevná, lepená, se zimním vzorkem, velmi odolná- Stélka: pěnová, na vrchní straně velmi teplý kožíšek, ohebná, vyjímatelná - pomoc při výběru správné velikostiSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka - kožíšek (+membrána GRVtex), stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,5 cm25 - 16,2 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,5 cm29 - 19,2 cm30 -19,8 cm31 - 20,5 cm 32 - 21,2 cm33 - 21,8 cm 

Viking Fleek Warm GTX Black/Charcoal 3-93815-277 Velikost: 40
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Fleek Warm GTX Black/Charcoal 3-93815-277 Velikost: 40
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní juniorské zimní boty Viking Fleek Warm GTX v černé barvě s šedou podrážkou, s výrazným zimním vzorkem. Kombinace odolných syntetických materiálů. Boty jsou výrazně zateplené kožíškem, včetně stélky. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvky pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodné i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: normálně široká nohy, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná, perfektně izolující od země- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, filcová s teplým kožíškem na vrchní straně, bez podpory klenbySLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - teplý kožíšek s membránou, stélka - filc + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 20,4 cm32 - 21,0 cm33 - 21,8 cm34 - 22,3 cm35 - 22,7 cm36 - 23,5 cm37 - 24,2 cm38 - 24,8 cm39 - 25,4 cm40 - 26,3 cm41 - 26,9 cm42 - 27,6 cm43 - 28,3 cm

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Mojo - Dark Brown Velikost: 36
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Mojo - Dark Brown Velikost: 36
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiály: Svršek: kůže (nappa) + pletenina Podšívka: flís Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + flís) Podešev: ErgoGrip (guma) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda podešev ErgoGrip je připravena zvládnout nástrahy zimy díky výraznějšímu vzorku praktické obouvání bez šňůrek elegance a minimalismus v jednom díky kombinaci lesklé kůže a pleteniny štědrý prostor ve špičce boty zabezpečí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů Výhody barefoot bot: flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Salming Trail 2 black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salming Trail 2 black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské univerzální trailové boty Salming Trail 2 jsou novinkou podzimní sezóny 2023. Zcela přepracovávaná konstrukce svršku i nadále stojí na pohodlné a stabilní tlumící pěně Recoil a hlavně jedinečné podrážce Vibram MegaGrip. Parametry:Určení: mužiBarva: černáDrop: 5 mmVýška vzorku: 4 mmProfil podrážky: 24,5 mm - 19,5 mmMateriál podrážky: Vibram Megagrip™Typ boty: běžecká obuvTyp povrchu: trail - terénTyp běžecké boty: trailové univerzálníMezipodešev: Recoil™Modelová řada: Recoil TrailKolekce: 2023Hmotnost: 268 g (8 UK)Salming Trail 2 jsou dalším pokračovatelem úspěšného konceptu, který stojí a padá především s bezchybnou prémiovou podrážkou Vibram MegaGrip, která je opět připravena vám poskytnout skvělý grip i tam, kde byste to už nečekali. Oproti předchozí generaci dostaly Trail 2 zcela nový svršek, který solidně snížil váhu a celkově navýšil už tak optimální mix pohodlí a funkčnosti. Zaměřením je pak tento model stále tou univerzální trailovou botou, kterou se nemusíte bát vzít jak na dlouhý výběh v horách, tak na kratší proběhnutí podzimní plískanicí v "městské džungli".Svršek nejnovější generace trailů kombinuje dvě skvěle se doplňující vrstvy, které tvoří kompaktní, a hlavně lehký celek. Pevný a skvěle prodyšný úplet, který tvoří základní vrstvu, překrývá druhá vrstva z několika polyuretanových panelů, které jsou s první vrstvou tepelně svařené, což minimalizuje riziko odřenin z prošívaných spojů. Tato druhá vnější vrstva má především ochrannou a stabilizační funkci.Tou nejdůležitější součástí modelu Trail 2 zůstává podrážka Vibram, které skvěle spolupracuje s tlumící vrstvou tvořenou prémiovou pěnou Recoil™. Samotná podrážka Vibram MegaGrip má nepříliš vysoký vzorek, který nahrává univerzálnosti využití bot, a hlavně jedinečný grip, který vás podrží i za opravdu kluzkých podmínek. Tlumící vrstva Recoil™ má pak na starosti především vaše pohodlí. Ačkoliv je dostatečně tlumená i pro opravdu dlouhé běhy, nemusíte mít starost, že by zároveň nebyla ideálně stabilní a nenabízela aktivní odraz. V oblasti paty je pak mezipodešev ještě obohacena o speciální SoftFOAM vložku, kterou oceníte zejména při seběhu.Univerzálnost je základModel Salming Trail 2 patří mezi takzvané univerzální trailové boty. Díky výši vzorku a jedinečnému gripu podrážky Vibram Megagrip vás podrží za jakýkoliv povětrnostních podmínek v terénu, ale zároveň se v nich nebudete cítit nepohodlně ani při přeběhu pevnějšího přírodního či dokonce asfaltového povrchu.Pro začátečníky i pokročiléModel Trail 2 ocení jak začínající, tak pokročilý běžec. Zatímco ti méně zkušení uvítají přívětivou výšku tlumení a celkové pohodlí boty, ti pokročilejší si naplno užijí parádního záběru podrážky Vibram Megagrip a výtečnou návratnost energie, kterou nabízí tlumící směs Recoil™.Pro dlouhé tréninky, pohodlné kratší terénní proběhnutí, ale i horské výzvyPro svou univerzálnost nabízejí Trail 2 skutečně hodně variant jejích využití. Jejich variabilitu oceníte jak při dlouhých trénincích, při kterých se střídají různé druhy povrchů, tak i při kratších terénních výbězích, kdy pro vás bude pohodlí důležitější než rychlost. Přesvědčivě vám však poslouží i při ultradlouhých horských závodech.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituSvršek modelu Salming Trail 2 se skládá ze dvou vrstev. První z nich tvoří ideálně pevný polyesterový úplet, který překrývá několik tepelně navařených polyuretanových panelů. Ty mají jednak ochrannou, ale hlavně stabilizační funkci, zejména v terénu hodně důležitou. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií Toe Box, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyPohodlí při dopadu, energie do odrazuPrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně více energie.Ještě více pohodlíSoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Recoil™ zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh. Podešev - podrážka botyOdolnost a extra dobrý grip za jakýkoliv podmínekPodešev modelu Salming Trail 2 nese název Vibram™ Megagrip a je jedním z klíčových faktorů, který ho posouvá mezi skutečnou trailovou špičku. Krom velmi dobré odolnosti proti oděru, totiž nabízí i opravdu výbornou přilnavost jak za sucha, tak za mokra, a svého uživatele tak spolehlivě udrží v každém kroku.

Siga Černý impregnační krém na botyL 75 ml
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Siga Černý impregnační krém na botyL 75 ml
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sigal impregnační krém na obuv bez aplikátoru výrazně vylepšuje vzhled obuvi a dodává materiálu původní barvu a lesk. Regeneruje materiál do hloubky a tím zvyšuje odolnost proti vlhkosti a popraskání. Omezuje tvorbu skvrn od soli.

Kožené kozačky na podpatku
3 115 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené kozačky na podpatku
3 115 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

V zimním období Vám nesmí chybět kožené kozačky na podpatku, které se snadno kombinují. Z kvalitní pravé kůže. Členitý střih. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Kožená stélka. Vzadu pruženka. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Čalouněná postel GARGE 9 160 cm, světle šedá látka
14 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Čalouněná postel GARGE 9 160 cm, světle šedá látka
14 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská čalouněná postel s vysokým čelem. Elegantní barvy a nadčasový design dodá interiéru velmi moderní vzhled.V ceně postele není rošt, matrace ani noční stolek. Vhodný rozměr matrace a roštu je 160 x 200 cm. Barevné provedení - ekokůže Madryt 195 šedá. Rozměry (šxvxh): 180 x 118/40 x 220 cmBarva: šedáMateriál: dřevo, ekokůže, PUR, pružinaDo postele patří rošt v pevném rámu. Dodáváno v demontu.

Sáček na led
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sáček na led
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Od hlavy po kotníky může chlazení působit zázračně. Proto patří tento flexibilní chladicí sáček na led a vodu do každé domácnosti. Je nepropustný a přizpůsobí se každé části těla. Plast. 23 cm.Nepropustný Poddajný + příjemný na dotyk

HOFI Paper 2x ochranná fólie na iPad 10.9'' 2022
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HOFI Paper 2x ochranná fólie na iPad 10.9'' 2022
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Matná fólie na tablet je jedinečnou fólií, která připomíná list papíru a je vhodná pro grafické práce, které vyžadují pohodlí a přesnost. Pohyby pera na fólii se stanou stejně přesnými, jako kdybyste kreslili tužkou po papíře. Speciálně vyvinutá textura umožňuje ještě lepší ovládání stylusu během používání. Doplněk je ideální pro umělce a lidi, kteří si dělají poznámky na tabletu.Fólie má matný povrch, který zabraňuje otiskům prstů a působí jako antireflexní vrstva. Matný povlak neodráží světlo, což vám umožňuje volně pracovat během slunečného dne.Vlastnosti:• Speciální povrchové úpravy - připomíná papír• Vhodné pro grafiky• Psaní, skicování nebo kreslení je stejné jako na papíře• Matná povrchová úprava• Antireflexní vrstva a dokonalá reprodukce barev• Obsah balení: ochranná fólie 2ks, instalační sadaNávod k instalaci:Důkladně očistěte a odmastěte povrch obrazovky, poté ji pomocí suchého hadříku vyleštěte do lesku. Nainstalujte fólii co nejrovnoměrněji - můžete ji umístit pomocí dvou listů pásky a přilepit je na stranu zařízení. Zbavte se vzduchových bublin.

Postel EOLUS, 80x200, masiv borovice
3 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel EOLUS, 80x200, masiv borovice
3 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 89,3 x 205 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72,5 cm Výška čela u nohou: 35 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 34 cm Rozměr nohy postele: 12,2x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Tenisky na zavázání
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky na zavázání
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sportovní tenisky na zavázání jsou vhodné pro všechny volnočasové a sportovní aktivity! Pěnové vypodložení pro maxi pohodlí. Svršek ze 2 materiálů, síťovina a syntetika. Kulaté dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí.

Kožené sandály se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S originálním vzorem krokodýlí kůže, tyto páskové sandály nelze přehlédnout. Originální svršek z hladké kůže a z kůže s krokodýlím vzorem. Kolem kotníku pásek na suchý zip. Pěnová stélka. Vzorovaná podrážka s korkovou vsadkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožená perforovaná obuv babies
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožená perforovaná obuv babies
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prodyšné kožené babies vynikají krásným ažurovým vzorem. Z kvalitní kůže. Pásek na suchý zip. Pevný opatek. Protiskluzová klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Válenky s kožešinovým lemem a podšívkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Válenky s kožešinovým lemem a podšívkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Módní styl apres-ski inspiroval tyto kotníkové kozačky s efektem ovčí kůže a originálním knoflíkovým detailem. Hřejivá celopodšívka s designem beránka. Široké hřejivé ohrnutí s prodloužením na vnější straně. Knoflík ve vzhledu rohoviny + poutko. Členité prošití svršku. Pohodlná klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

V nadčasovém vzhledu, jsou tu tenisky sneakers, které jsou oblíbené každou generací. Perfektní pro volnočasové aktivity i do města, tenisky Teddy Smith budou vždy bezchybné. Tenisky Teddy Smith, model 71859. Vzorovaná protiskluzová podrážka v trojbarevném designu. Tlumí náraz při došlapu, komfortní. Tkaničky. Potisk loga na jazyku a na vnější straně. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-W COURT VISION ALTA LTR Černá 40
1 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-W COURT VISION ALTA LTR Černá 40
1 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Stylové tenisky v nadčasové černo-bílé kombinaci vynikají podrážkou s platformou. Botasky mají odolný svršek z kombinace kůže a syntetické kůže, který je na špičce jemně perforován. Tenisky Nike tak poskytnou potřebnou cirkulaci vzduchu a tím i pohodlí Vašim nohám i při celodenním nošení. Černé tenisky mají klasické šněrování. Na boku je zdobí logo Nike. Značkové tenisky pro dámy se snadno kombinují také díky svému minimalistickému designu. Jsou pohodlné díky příjemné vnitřní stélce a polstrovanému límci boty. Dámské botasky na platformě jsou díky pěnové mezipodešvi se zvýšeným profilem neuvěřitelně pohodlné. Jsou vhodné do školy, práce či pro volný čas. Detaily produktu: dámské tenisky nadčasový design bílé logo Nike vázání na šňůrky jemná perforace na špičce pohodlná vnitřní stélka polstrovaný límec boty pěnová mezipodešev zajistí komfort trendy podrážka na platformě

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/legend ink/vivid red Bílá 45 1/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/legend ink/vivid red Bílá 45 1/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Botasky pro pány přitáhnou pozornost stylovým designem v městském stylu. Trendy botasky v bílém provedení zdobí tři pruhy černé barvy na boční straně. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají vyšší střih, který se postará o vyšší úroveň stability. Pánské tenisky se vážou na klasické šňůrky. Klasické vázání je zárukou velmi dobré fixace chodidla. Pánské botasky mají perforovanou špičku pro vyšší úroveň cirkulace vzduchu. Bílé tenisky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte skvělý styling. Vzhled stylových tenisek je inspirován basketbalem. Značkové botasky jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Detaily produktu: vzhled inspirovaný basketbalem vyšší střih lepší stabilita svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka

Routa vonná - nať nařezaná - Ruta graveolens - Herba rutae 50 g
106 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Routa vonná - nať nařezaná - Ruta graveolens - Herba rutae 50 g
106 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Routa vonná - nať nařezaná - Ruta graveolens - Herba rutaeSušená, nařezaná kvetoucí nať routy vonné. Routa vonná je bylina s výraznou aromatickou vůní, je využívaná v tradiční medicíně jakož i v kosmetice.Routa vonná obsahuje éterický olej s metylnonylketonem nebo metylheptylketonem, flavonoidy-rutin, kumariny-bergapten a psoralen, asi 40 % alkaloidů, chinoliny, chinazoliny a acridony.Příznivé vlastnosti routy vonné:podpora trávicího systému - routa se tradičně využívá k podpoře trávicího procesu. Některé z jejích složek mohou pomoci při trávení a zmírnění trávicích potíží, příznivě ovlivňuje činnost žlučníku, podporuje správnou činnost střev a žaludku, podporuje zažívání, chuť k jídlu a snižuje plynatost,antioxidanty a protizánětlivé účinky - obsahuje látky s protizánětlivými a antioxidačními účinky, které chrání buňky před poškozením a přispívají k celkovému zdraví organismu, podporují imunitní systém,podpora oběhové soustavy - může pomoci při zlepšování cirkulace krve a zmírnění některých problémů s cévním systémem,podpora kardiovaskulárního systému- pomáhá udržovat normální krevní tlak, zpevňuje cévy,zlepšuje stav pokožky - zmírňuje akné a zarudnutí,komfort během menstruace a menopauzy - podporuje pravidelný menstruační cyklus a zmírňuje menstruační potíže,podporuje relaxaci a zdravý spánek.Nálev z routy vonné má hořkou chuť a proto může být některé lidi poměrně nepříjemná a dráždivá.PoužitíNať routy vonné můžete použít k přípravě nálevu nebo tinktury.UpozorněníNení vhodná k užívání pro těhotné a kojící ženy.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Polobotky "Ruby"
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Polobotky "Ruby"
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasový společník s reliéfním vzorem a zapínáním na široký suchý zip pro pohodlí bez otlaků a snadné nazouvání. V těchto pohodlných polobotkách budete připraveni na příjemné procházky. Klínek cca 3,5 cm.

Mustang 4180-303-9 černé pánské nadměrné polobotky
1 795 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mustang 4180-303-9 černé pánské nadměrné polobotky
1 795 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Stylové volnočasové polobotky značky Mustang.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 860 gPánské celoroční kecky Mustang.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

KAYLAND-Grand Tour Gtx, Grey/Lime Šedá 44
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Grand Tour Gtx, Grey/Lime Šedá 44
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Dámské sandály REMONTE D1P50-80 bílá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské sandály REMONTE D1P50-80 bílá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv REMONTE je vyšší řada značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Bílý svršek je ozdoben výraznou sponou a díky suchým zipům na obou páscích si můžete sandálky upravit podle svých představ. Kožená stélka je příjemná a nemusíte se bát delších pochůzek, tyto botičky Vás v tom nenechají. Ženský půvab pozvedne stabilní vyšší podešev a dodá na sebevědomí každé z Vás. Obuv je vhodná do kina, kavárny nebo k relaxaci v parku.

Kožené sandály Harryna
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály Harryna
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Páskové kožené sandály každý Váš outfit díky svému zlatému barevnému provedení. Sandály na podpatku Harryna zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku chodidla překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Kožená stélka. Podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

SVĚTLE BÉŽOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5682 Velikost: 2XL
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SVĚTLE BÉŽOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5682 Velikost: 2XL
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka6768727375Od podpaží k podpaží4749515455Rukáv od krku7475767779Rukáv od podpaží4950505051Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm