Boční ochranné lišty VW Touran 2015-
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty VW Touran 2015-
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu VW Touran.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Opel Meriva B 2010-2017 (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Meriva B 2010-2017 (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Meriva B je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (carbon)
3 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (carbon)
3 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Tiguan je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Arteon 2017- (sedan, matná)
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Arteon 2017- (sedan, matná)
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Arteon je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 84
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

HappyLife Kakaové boby nepražené drcené BIO 200 g
143 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HappyLife Kakaové boby nepražené drcené BIO 200 g
143 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kakaové boby nepražené drcené BIO Nepražené syrové drcené kakaové boby jsou ta pravá nejčokoládovější čokoláda na světě. Obsahují široké spektrum hodnotných výživných látek v přírodní podobě neznehodnocených tepelnou ani žádnou jinou úpravou. Jsou 100% fermentované. Nejlepší cestou jak využít výživné hodnoty kakaa, a že jich není málo, je konzumovat ho v té nejčistší podobě, v podobě nepražených kakaových bobů.Kakao se řadí mezi tzv. "Superfoods". Obsahuje přibližně 300 chemicky identifikovatelných látek, což z něj činí jednu z nejkomplexnějších potravin planety. Kakao obsahuje široké spektrum minerálů, vitamínů a antioxidantů.Je primárním zdrojem hořčíku, přičemž právě hořčík je považován za jeden z nejvíce nedostatkových minerálů v současné standardní stravě, vedoucí k přílišnému výskytu srdečních chorob. Podle vědeckých výzkumů je kakao také nejbohatší plodinou na antioxidanty, obsahuje přibližně 10% flavonoidních antioxidantů, což je 2x více než červené víno a 3x více než zelený čaj. Je to také 20x více než v praženém standardním kakaovém prášku dostupném na trhu. Antioxidanty v syrovém kakau jsou vysoce stabilní a snadno vstřebatelné pro lidský organismus.Použití: kakaové boby lze použít v řadě chutných čokoládových receptů, nebo se jen tak nechat unášet jejich lahodnou čokoládově hořkou chutí čistého kakaa.Výživové údaje na 100g:Výživové údaje na 100g:Energie: 2444kJ/ 585kcalTuky: 51,6gz toho nasycené mastné kyseliny: 30,3gSacharidy: 6gz toho cukry: 3gBílkoviny: 12,4gSůl: 0,15g

Wilson NVision 2.0 Tennis W 36 1/3 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wilson NVision 2.0 Tennis W 36 1/3 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská tenisová obuv Wilson NVision 2.0 Tennis Shoes W je ideálním řešením pro hráče, kteří hledají vynikající univerzální obuv, která je spolehlivá, stabilní a pohodlná. Technologie: podpora midfoot: díky propracovanému systému nabízí efektivní stabilitu a trakci DYNAMICKÝ FIT DF2: inovativní mezipodešev nabízí vynikající odezvu pro přední část chodidla, dynamické odpružení pro všechny úrovně hry R-dst+®: tato stélka nabízí vynikající odpružení v patě a optimalizované odpružení v přední části chodidla. Skládá se z lehké, exkluzivní směsi EVA a reaktivních tlumicích materiálů 3D podpora klenby: podporuje chodidlo tím, že poskytuje ergonomicky tvarovaným systémům stabilitu a plynulý přechod na patu DURALASTOVÁ podrážka: Materiál a design podrážky zlepšují trakci a přilnavost na kurtu pro maximální odolnost

Niceboy ION Sonic DuoPack Sonické kartáčky
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Niceboy ION Sonic DuoPack Sonické kartáčky
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Niceboy ION SonicMějte pod kontrolou bělejší zuby díky sonické technologii. Vysokofrekvenční kartáček Niceboy ION Sonic využívající až 43 000 kmitů za minutu se efektivně postará o váš zářivě bílý úsměv. Niceboy ION SmartSonic vydrží na jedno nabití až neuvěřitelných 20 dní. A protože má každý trochu jiné zuby i požadavky na čištění, nabízí Sonic hned několik režimů čištění. Na dokonalé vyčištění zubů budou Sonicu stačit 2 minuty, tedy 30 vteřin na každý oblouk. Na změnu oblouku vás vždy upozorní vibracemi, takže není třeba nic hlídat a sledovat – kartáček to udělá za vás.Klíčové vlastnostiŠpičková sonická technologie čištěníSet tří hlavic všech tvrdostí (soft, medium, hard) v baleníInteligentní čistící módy pro specifické potřebyDůkladné a rovnoměrné čištění s chytrými časovačiVodotěsná indukční nabíjecí staniceVýdrž baterie až 20 dní při každodenním čištěníVodotěsné tělo s krytím IPX7Ergonomicky tvarovaná rukojeťTichý chodSonická technologie pro zdravější a bělejší zubySonická technologie je nejefektivnější a nejšetrnější moderní způsob čištění zubů, násobně efektivnější než čištění s manuálním kartáčkem. Zárukou tak skvělého a rychlého výsledku je kombinovaná síla dvou souběžných čistících procesů. Sonický pohyb kartáčku zaprvé vytváří bublinky, které eliminují povlak a dostávají se i do obtížně přístupných mezizubních prostor a dásní. A souběžně na čistotě zubů pracuje samotný kartáček se 43 000 kmity za minutu.Přímo v balení kompletní set tří hlavic všech tvrdostíMůžete si rovnou vybrat přesně takovou tvrdost kartáčku jaká vyhovuje právě vám. Přímo v balení kartáčku Niceboy ION Sonic totiž máte na výběr ze setu tří hlavic všech tvrdostí – měkké (soft), středně tvrdé (medium) a tvrdé (hard).Vstříc vašim konkrétním potřebám se speciálními čistícími módySe šikovnými režimy kartáčku Niceboy ION Sonic si čištění zubů přizpůsobíte sobě maximálně na míru. Režimy Sensitive a Clean jsou standardní programy pro všeobecné, každodenní čištění. Mód White se zaměřuje na odstraňování povrchových nečistot. Režim ExtraCare je jemnější režim pro ochranu a masáž dásní.Speciálně tvarovaná hlavice pro komplexní péčiHlavice kartáčku byla navržena tak, aby věrně kopírovala tvar zubů a linii dásní. Niceboy ION Sonic s hustě vysazenými, vysoce kvalitními štětinami od předního výrobce DuPont efektivně odstraňuje povrchové nečistoty a vyčistí i obtížně přístupná místa v ústech. Velmi brzy tak zuby získávají na přirozené bělosti.Jednoduché nabíjení s indukční stanicíKartáček Niceboy tSonic disponuje vysokokapacitní baterií s neuvěřitelnou výdrží až 20 dní. V balení naleznete praktickou indukční nabíjecí stanici a stojan pro kartáček v jednom. Obávat se o ni nemusíte, nabíjecí stanice je voděodolná. Do elektřiny ji pak připojíte pomocí přiloženého microUSB kabelu.Inteligentní časovače pro důkladné každodenní čištěníMaximálně efektivní a důkladné čištění díky chytrým časovačům. Časovač QuadPacer pohlídá, abyste v každé části úst strávili správný čas. Ústní dutina je rozdělena na čtyři oblasti, po dokončení třicetisekundového čištění každé oblasti vám kartáček připomene, že můžete přejít na další oblast. A kartáček ION Sonic také pohlídá, abyste své zuby čistili po obecně doporučenou dobu 2 minut.Šetrný kartáček, vhodný i pro použití s ??vyspravovanými zubySonická technologie je velmi šetrná a bezpečná. Proto její použití vhodné pro použití se strojky, můstky, korunkami atp. Použití sonických kartáčků navíc předchází tvorbě zubního kazu a přispívá ke zdravějším dásním.Obsah balení2 x Rukojeť zubního kartáčku Niceboy ION Sonic6 x kartáčková hlavice (měkká, střední, tvrdá)2 x Bezdrátová dokovací staniceNabíjecí kabel MicroUSBTechnická specifikaceOtáčky43 000Napětí3,7 VVýkon1,85 WNabíjeníBezdrátový nabíjecí dokVýstupní napětí5 V / 85 mAProvozní doba20 dní (vypočteno podle provozního stavu 2 minuty/čas a 2krát/den)Kapacita baterie800 mAhDoba nabíjení8-10 hodinVodotěsnostIPX7

Dětské holínky Demar - TWISTER LUX PRINT 0038 HD - slon, šedá/ červená Barva: Šedá, Velikost: 34-35
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu. Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Nike Downshifter
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Downshifter
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská silniční běžecká obuv Nike Downshifter 11 W s odpruženou mezipodešví, která funguje během hodně naběhaných kilometrů. Nike Downshifter 11 vám poskytuje snadnou a flexibilní podporu, abyste mohli jít dál a dál. Měkké odpružení podobné poslední verzi, ale přidává ještě větší podporu kolem střední části chodidla pro pohodlné nošení i dlouho po tréninku. Polstrované pohodlí: Měkké pěnové odpružení pod nohama a zejména pod patami poskytuje pohodlí a podporu, abyste mohli jít dál a dál Odolnost a flexibilita: Gumová podrážka má na spodní straně drážky, které vytvářejí trakci a dělají ji flexibilní. Guma se zakřivuje na špičce, aby tlumila nárazy a poskytla odolnost Pěnový jazyk a vnitřní podšívka svršku zajišťují komfortní pocit Ploché šňůrky

Pánská běžecká větrovka Rogelli Electro tmavě modrá-černá-reflexní žlutá ROG351105
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská běžecká větrovka Rogelli Electro tmavě modrá-černá-reflexní žlutá ROG351105 Popis a parametry lehký prodyšný materiál Airblock chránící proti větru, bez podšívky pohodlný panelový střih s reflexními prvky na zadním dílu a vpředu podél zipu odvětraná horní část zad volný střih. Pokud chceš bundu na tělo, zvol o velikost menší, než říká tabulka. rukávy zakončeny lemem se stahování na suchý zip v pase vnitřní stahování dle potřeby celopropínací zip s krytím u krku a spodním podložením 2 přední kapsy na zipy se zamykatelným jezdcem sbalitelná , bez kapuceParametryKategorie: větrovkyMateriálové složení: 100% PolyesterSporty: běh, běžky, multisport, turistika, nordic walking, inline brusle, atletika, outdoorStřih: standardníVlastnosti: celopropínací zip, kapsy, větruodolné, rychleschnoucí, funkční, pružný, odvádí potRoční období: celoročníBarva: černá, reflexní žlutáPohlaví: pánskéVýrobce: RogelliHmotnost: 170 g Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská běžecká větrovka Rogelli Electro tmavě modrá-černá-reflexní žlutá ROG351105

Opuncie - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
348 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Opuncie - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
348 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Adidas Tensaur K S24032 dětské tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Tensaur K S24032 dětské tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto tenisky adidas dětem dopřejí pohodlí po celý den. Svršek ze syntetického materiálutextilní podšívkanebarvící gumová podešev

Molekinho 2831-100 šedo oranžové dětské tenisky
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Molekinho 2831-100 šedo oranžové dětské tenisky
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská letní rekreační volnočasová obuv typu textilní tenisky.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 310 g Vyrobené v Brazílii.Dětské letní tenisky.Barva: Šedá/oranžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Svorto 071 Vložky sport Relax
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Svorto 071 Vložky sport Relax
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro nohy s normální nebo nízkou klenbou MĚKKÁ PODPORA PODÉLNÉ KLENBY A ZVÝŠENÝ OKRAJ PATYV KOMBINACI S GELOVÝMI PARTIEMI PŮSOBÍ PROTI ÚNAVĚA TVORBĚ OTLAKŮ PŘI ZVÝŠENÉ ZÁTĚŽI A DLOUHODOBÉM STÁNÍ.3D tvar vložek také zajišťuje:- stabilitu chodidel při pohybu- snížení únavy chodidelAktivní pohyb, ale i dlouhotrvající stání je příčinou únavy a bolesti svalů chodidel. Špatný biomechanický pohyb může způsobovat otlaky, bolest a únava se může přenášet do celého těla. Dopady na patu při nedostatečném tlumení má za následek její bolestivost a rázy postupují přeskotník, koleno, kyčle až do bederní páteře. 3D tvarovaná vložka stabilizuje patu, podepírá podélnou klenbu nožní a koriguje vbočené kotníky. Tím srovnává nohy do přímé osy, což ovlivňuje pohyb kolen, kyčlí a následně celého těla. Použitý materiál tlumí dopad na patní kost, čímž může odstranit bolestivost bederní páteře.Velikost vložky lze přizpůsobit zastřižením ve špičce.

Svorto Vložky se srdíčkem
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Svorto Vložky se srdíčkem
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro podporu příčné klenby nožní.Vložky se srdíčkem jsou vyrobeny z lehčené pryže, která změkčí došlap při bolestivé chůzi a otlacích. Příčnou klenbu podepírá srdíčko tvarované pro pravou i levou nohu, léčí příčné plochonoží 1. a 2. stupně a je prevencí při nadměrné zátěži nohou. Srdíčko je pevně fixováno mezi dvěma slepenými vrstvami vložky. Povrch je překryt jehněčí usní, která zvyšuje komfort a hygienické vlastnosti.

Tradigo Giovanni Napínák cedrový
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tradigo Giovanni Napínák cedrový
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Cedrový napínák do obuvi. Slouží jako kvalitní pomůcka pro péči o obuv. Cedrové dřevo vytáhne z obuvi vlhkost, kůži od bot napne, takže se nevytváří nevzhledné ohyby a boty budou příjemně provoněné cedrovým dřevem.

Vlnka Dámské pantofle na klínku s ovčí vlnou béžová
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské pantofle na klínku s ovčí vlnou béžová
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Na první pohled krásné, luxusní papuče, vystlané jemnou ovčí vlnou, které vám zaručí nohy v teple i během nejchladnějších dnů a večerů. Povrch papučí je z jemného, hebkého semiše. Podrážka je vyrobena z pevného a stabilního kaučuku a navíc je protiskluzová, takže vám dovolí bezpečnou chůzi i když vyjdete z domu ven. Podrážka těchto papučí nebarví, takže se nemusíte obávat tmavých šmouh na podlaze. Pod patou jsou boty mírně zvýšené, aby se předcházelo otokům. Ovčí vlna najde uplatnění nejen v zimě, díky své termoregulační schopnosti. Působí jako izolace od okolní teploty - v zimě k vám nepustí chlad a v létě zase horko. Hnědé papuče jsou tak vhodné na celoroční nošení, díky antialergenním a antibakteriálním vlastnostem vlny je možné je nosit i na bosou nohu a nevzniká ani žádný nepříjemný zápach.Materiál:Vnitřek: 100% ovčí vlna MerinoSvršek: textilPodrážka: kaučuk

Under Armour UA Rival Terry Logo L
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Under Armour UA Rival Terry Logo L
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská mikina Under Armour UA Rival Terry Logo. Francouzské froté má hladkou vnější vrstvu a hřejivou měkkou vnitřní vrstvu. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne Otevřené kapsy na ruce Snížený, tvarovaný lem pro lepší krytí Materiál: 80% Bavlna / 20% Polyester

MG Hard Ceramic ochranné sklo na Motorola Moto E30 / E40, černé
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG Hard Ceramic ochranné sklo na Motorola Moto E30 / E40, černé
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo MG Hard Ceramic je vhodné pro displej telefonu nebo tabletu se zakřivenými okraji. Skládá se z několika vrstev včetně hybrid skla a keramiky. Sklo je odolné vůči poškození a poskytuje účinnou ochranu. Díky olefobnímu povlaku je mimořádně odolné vůči mastným stopám a otiskům prstů.Přilepení tvrzeného skla na displej nemá vliv na jeho funkci – reaguje stejně jako dříve. Povlak zajišťuje vysokou citlivost na dotek.Vlastnosti:• Typ: keramické tvrzené sklo ze skleněné základny a PET povlaku• Full Glue - lepí se po celém povrchu displeje• Dlouhodobá ochrana obrazovky před prachem, poškrábáním• Obsah balení: sklo, čistící hadřík namočený v alkoholu, utěrka z mikrovlákna• Oleofobní povlak• Vysoká tvrdost 9H

Salewa MTN Trainer MID GTX M 45 EUR
5 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salewa MTN Trainer MID GTX M 45 EUR
5 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salewa MTN Trainer MID GTX M s robustním svrškem ze semišové kůže a látky a voděodolnou a prodyšnou ochranou GORE-TEX®. Tato obuv je navržena tak, aby poskytovala mimořádnou flexibilitu a zvýšené pohodlí při výstupech i sestupech během vysokohorské turistiky ve smíšeném a technickém terénu, má mezipodešev s technologií Bilight TPU s dvojitou hustotou, která je ergonomicky tvarovaná tak, aby udržela vaši nohu v komfortu a poskytovala celodenní pohodlí. Flex v oblasti kotníku umožňuje přirozený pohyb a přizpůsobivost při sestupu pro větší pohodlí, a to i při nošení těžkého batohu. Lehká a kompaktní podešev Vibram® WTC poskytuje pevnou, ale zároveň odpouštějící chůzi. A systém 3F od SALEWA poskytuje flexibilitu, podporu a padnutí bez puchýřů od prvního dne. Kromě toho podšívka GORE-TEX® Extended Comfort poskytuje optimalizovanou ochranu před povětrnostními vlivy. Odpružená vložka OrthoLite odvádí vlhkost a pomáhá udržovat vaše nohy v cool komfortu. Určení: Alpine Trekking, Hiking 3F Climbing Lacing Vibram Gore-Tex Ortholite stélka Flex Collar Hmotnost jedné boty: 700g Drop: 13 mm (výška paty: 31 mm / výška špičky 18 mm) Svršek: Tkanina s vysokou odolností proti opotřebení, 360° celopryžová ochrana, 1,6 mm velurová useň

Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Šedá / černá | 43
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Šedá / černá | 43
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotky CXS BARBADOS - Šedá / černá | 43 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_CKO
1 996 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_CKO
1 996 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_CKO Softshellová mikina kombinuje pohodlí mikiny s výhodami bundy. Je vyrobena ze softshellu, který je na povrchu odolný a s teplým fleecem uvnitř. Mikina není vybavena membránou a tedy není nepromokavá, přesto díky technologii DWR odpuzuje vodu. Je lehce strečová, neomezuje v pohybu a je velmi pohodlná na nošení. Funguje skvěle jako hřejivá mezi vrstva nebo jako vnější vrstva do chladných nedeštvých dní.BENEFITYOdolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Nízká váhaOdlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu. VodoodpudivéChrání povrch před průnikem vody a odpuzuje vlhkost vzduchu.MATERIÁLY A ÚDRŽBAMateriál: 88% polyester 12% elastanPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.TECHNOLOGIESOFTSHIELD®Softshellový měkký materiál, který se díky svým vlastnostem a elasticitě dokonale hodí pro outdoorové aktivity. Zamilujete si jeho spolehlivou voděodolnost, prodyšnost a výjimečnou větruvzdornost. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_CKO

Vlnka Pánské manžestrové pantofle - zelená
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Pánské manžestrové pantofle - zelená
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Žebrovaný vzorek manšestru byl v minulosti oblíbený pro spoustu druhů oblečení, batohů i tašek, a tak je snadné si představit jak pohodlné jsou pantofle z tohoto materiálu. Mírně zvýšená pata pomáhá držet tělo při chůzi vzpřímené a ve správnému postoji. Textilní svršek je pevný a odolný, zároveň však příjemně prodyšný. Pantofle jsou lehoučké, takže nohu zbytečně nezatěžují a můžete je pohodlně nosit celý den. Podrážka je z materiálu, který dobře tlumí nárazy při došlapu a navíc nedělá šmouhy na podlaze. Materiál:Svršek: textilPodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: ZelenáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Prodyšný textilKolekce: Pánské manžestrové pantofle

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia III. 2014-2020 (Scout, tmavá)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia III. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Koupelnová sada Concrete, 4 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Koupelnová sada Concrete, 4 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní sada s dávkovačem mýdla, stojánkem na kartáčky, kelímkem a mýdlenkou udělá z každé koupelny krásné designové místo. Dekor betonu je velmi populární, minimalistický, ale zároveň zdobný. Pumpička u dávkovače je z lesklého plastu. rozměry: dávkovač – 7 x 20 x 5,5 cm (š x v x h)kelímek – 7 x 11 x 5 cm (š x v x h)mýdlenka – 12,5 x 3 x 7,5 cm (š x v x h)

Adidas Tensaur Sport 2.0 K GW6426
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Tensaur Sport 2.0 K GW6426
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto klasické tenisky adidas mají gumovou podešev, která jim dopřeje pohodlí při běhání a neudělá ani šmouhy na podlaze tělocvičny. Hodí se tedy do školy i na sportovní trénink. • standardní velikost• šněrování na tkaničky• svršek ze syntetické kůže• textilní podšívka

Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

• svršek z prodyšné síťoviny s krycími vrstvami ze syntetického materiálu• lehká prodyšná konstrukce• ochranná deska v mezipodešvi• mezipodešev z EVA• podešev Traxion• svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Sixtol Aroma difuzér Palm, 350 ml, šedá lesk
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sixtol Aroma difuzér Palm, 350 ml, šedá lesk
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Aroma difuzer Palm - ideální doplněk do vašich domovů, který nádherně provoní místnosti a dokáže vám zlepšit náladu. Aroma difuzéry jsou vhodné pro aromaterapii, chromoterapii, vzhledem ke svému designu jsou i stylovým interiérovým doplňkem. Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, elektrický aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Aroma difuzer také neutralizuje nepříjemné zápachy, např. od cigaretového kouře nebo domácích zvířat.Hlavní výhody:nádherně provoní své okolípřemění vodu na vodní páru pomocí ultrazvuku, nedochází k hořenívhodný pro aromaterapii a chromoterapiiodstraní zápach z cigaret, eliminuje zápach domácích mazlíčkůk provozu tohoto difuzéru není potřeba vatová tyčinkaTechnické parametry:objem zásobníku: 500 mlprovozní napětí: DC 24 V/0,6 A / 110-240 V 50/60 Hz, příkon: 12 Wultrasonická frekvence: 2,4 MHzodpařování: 45-60 ml/hodinarozsah: 12-20 m2Obsah balení:1x difuzér1x odměrka na vodu1x adaptér do sítě1x čistící štětečekPoužití:sejměte kryt difuzérupřipojte konektor napájecího adaptéru na spodní straně základnyujistěte se, že je kabel napáječe vytažený ze zásuvkydo nádobky nalijte vodu nejvýše po rysku max. hladiny pomocí odměrkydo vody můžete kápnout několik kapek esenciálního oleje, cca 2-3 kapky na 100 mlnasaďte kryt difuzéru zpětzapojte do zásuvkystisknutím tlačítka "MIST" vyberete dobu provozu difuzéru (1H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz), delším podržením tlačítka "MIST" zvolíte intenzitu páry. Při zapnutí difuzéru je vždy nastavena nižší intenzitavypnutí difuzéru učiníte 5x zmáčknutí tlačítka "MIST"tlačítkem "LIGHT" si zvolíte barvu svíceníuveďte difuzér do chodu (při prvním spouštění může trvat výroba páry cca 3-10 min)Upozornění: jako aroma používejte pouze přírodní esence bez jiných chemických látek. Nenalévejte do přístroje horkou ani minerální vodu. K výrobě páry se nepoužívají vatové tyčinky.

Keen KOVEN WP W steel grey/african violet
2 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Keen KOVEN WP W steel grey/african violet
2 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nízká trekovka Koven WP je novinkou v kolekci KEEN. Svršek z voděodolné kůže a prodyšné síťoviny, prodyšná membrána KEEN.DRY, vyjímatelná anatomicky tvarovaná EVA vložka, TPU stabilizátor v patní části mezipodešve pro výrazné zvýšení stability, EVA mezipodešev, gumová podešev se 4 mm hlubokým vzorkem. Typ produktu trekové botyvhodné pro aktivity Cestování, Turistika, Volný časmembrána Anozapínání tkaničkysvršek voděodolná kůže, síťovinapodšívka KEEN.DRYmezipodešev EVA

Merrell J036310 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J036310 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLED HMOTNOST 760g

DUNLOP Premium Stélky 47
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DUNLOP Premium Stélky 47
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nahradní stélky DUNLOP Premium jsou originální stélky, které jsou k dispozici pro modely značky Dunlop nejvyšší třídy, jako jsou Purofort+ a Snugboot. Tyto stélky mohou být vloženy do různých modelů bot a zlepšit tak komfort klasických holínek. Zde jsou některé klíčové vlastnosti těchto stélek: Absorpce vlhkosti: Nové stélky DUNLOP Premium mají schopnost pojmout až třikrát více vlhkosti, než je jejich hmotnost. To pomáhá udržovat chodidla suchá a pohodlná, což je důležité, zejména v náročných pracovních podmínkách. Zlepšení absorpce energie: Tyto stélky zlepšují absorpci energie při došlapu o 100 %. Toto může pomoci snížit stres na nohou a kloubech při chůzi nebo stání. Udržování tvaru: Při nazouvání a vyzouvání zůstávají tyto stélky lépe v botě a udržují lépe svůj tvar. To znamená, že budou dobře sedět a poskytovat podporu i po opakovaném použití. Ergonomický tvar: Stélky jsou ergonomicky tvarované pro ještě větší pohodlí v holínce. To znamená, že jsou navrženy tak, aby se dobře přizpůsobily tvaru nohy a poskytovaly optimální podporu. Celkově jsou nahradní stélky DUNLOP Premium vyvinuty pro zvýšení komfortu a výkonnosti v práci nebo outdoorových podmínkách. Pokud máte modely bot značky Dunlop nejvyšší třídy, tyto stélky mohou být skvělým doplňkem pro vaši obuv. Je vždy důležité zkontrolovat kompatibilitu stélek s vašimi botami a dbát na péči o ně podle pokynů od výrobce.   náhradní stélky do holínek od Dunlopu

ANTA-Naposta black Černá 43
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ANTA-Naposta black Černá 43
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Anta. Pánské tenisky v černé barvě upoutají na první pohled svým designem. Svršek sportovních bot má zajímavý proužkový design s nápisem Anta na boku. Je mírně perforovaný a spolu s textilním jazykem zajistí dostatečnou prodyšnost. Černé tenisky mají podrážku v kontrastní bílé barvě. Značkové botasky pánské mají vázání na elastickou stahovací šňůrku, což je velmi praktické a umíte si je upravit například i během chůze či běhu. Polstrovaný límec zajistí pohodlí i při nošení během celého dne. Podrážka z gumy zaručí výbornou trakci, je pružná, čímž zajistí pohodlný došlap. Sportovní t enisky pro pány jsou ideální pro trénink či jiné sportovní a volnočasové aktivity. Detaily produktu: černé tenisky sportovní design nápis Anta na boku prodyšnost polstrovaný límec vázání na stahovací elastickou šňůrku podrážka v kontrastní bílé barvě gumová podrážka poskytne výbornou trakci vhodné pro volný čas či trénink

BOOT DOC-COMFORT Mid Arch Červená 38 (MP240)
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BOOT DOC-COMFORT Mid Arch Červená 38 (MP240)
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vložky do bot značky Boot doc. Stélky Comfort mají anatomický tvar, který se postará o pohodlí a snižuje únavu nohou. Vložky do bot mají tlumící zóny a flex zóny pro absorpci nárazů při chození. Velikost je uvedena v mondopoint (v mm). Např. velikost 240 je 240 mm = 24 cm). Detaily produktu: Anatomický tvar Větší tlumící prvky bérce Tlumení v oblasti 5. metatarzu Flex zóny v oblasti klenby chodidla Optimalizovaný tvar paty Barevné označení typu nohou

SKECHERS-Fuse Tread Trekor black/lime Černá 34
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKECHERS-Fuse Tread Trekor black/lime Černá 34
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky Skechers. Dětské turistické boty mají kotníkový střih a moderní design. Svršek dětských turistických bot je z kombinace materiálů a poskytuje odolnost a prodyšnost v jednom. Boty na turistiku pro děti jsou pohodlné díky stélce Air Cooled Memory Foam, která jim poskytne potřebný komfort a pohodlné nošení. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec boty. Dětské Skechers tak můžete nosit ve volném čase, na procházky do přírody či turistiku. Dětská turistická obuv se váže má elastické šňůrky, které jsou doplněny o popruh se suchým zipem. Obouvání a zouvání je tak pro děti velmi jednoduché. Turistické boty pro chlapce mají členitou podrážku, která poskytne stabilitu i na nerovném povrchu při turistických dobrodružstvích. Hlavní výhodou dětských bot do přírody je membrána, která zajistí voděodolnost a dětské nohy v suchu i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Detaily produktu: dětské turistické boty kotníkový střih voděodolná membrána odolný a prodyšný svršek pohodlné díky stélce Air Cooled Memory Foam polstrovaný límec elastické šňůrky s popruhem na suchý zip členitá gumová podrážka zajistí stabilitu

ADIDAS-Terrex Soulstride wonder steel/magic grey met/pulse lilac Modrá 40
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Model adidas Terrex Soulstride je vhodný pro náročný terén a trailový běh. Běžecké tenisky mají moderní vzhled, ale potěší také svými funkčními vlastnostmi. Svršek bot pro běh je vyroben z prodyšného materiálu, který se přizpůsobí noze a nabízí flexibilitu a podporu. Trailová obuv má zpevněnou špičku a oblast kolem paty. Díky mezipodešvi, která tlumí nárazy, si užijete každý krok. Trailové boty dámské byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Mají vázání na šňůrky, kterým si zajistěte stabilní chodidlo. K pohodlí přispívá odpružení paty a polstrovaný límec a měkký jazyk. Boty na běh pro dámy mají podrážku Traxion, která umožňuje snadný přesun z chodníku na členitější terén a naopak. Trailové tenisky jsou správnou volbou pro ženy, které milují běh. Detaily produktu: trailové tenisky dámské moderní vzhled prodyšný svršek zpevněná špička a oblast paty vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkký jazyk odpružení paty mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Traxion umožní snadný přesun z chodníku na terén vhodné pro členitý terén vyrobeno iz recyklovaných materiálů

TECNICA-Magma GTX Ws calm altura/pure fiori Šedá 40 2/3
4 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Magma GTX Ws calm altura/pure fiori Šedá 40 2/3
4 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Běžecké boty přesvědčí i náročné běžce zejména svojí kvalitou, moderním outdoorovým designem a funkčností. Dámské trailové boty mají Gore-tex membránu, která garantuje voděodolnost při zachování dobré ventilace vzduchu. Benefitem trailové obuvi je technologie CAS – Custom Adaptive Shape, která umožní plně přizpůsobit obuv podle individuálních potřeb chodidla. Bonusem běžeckých botasek na trail je mezipodešev z EVA materiálu, která se postará o výborné odpružení a tlumení nárazů při běhu po nerovném terénu. Komfort umožní měkká stélka a vnitřní polstrování. Silnou stránkou obuvi na trail je Vibram podrážka, která je extra odolná. Vibram boty mají skvělou přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Vibram obuv je skvělá i na náročný a kamenitý terén. Vynikající volba pro běh po lese a po nezpevněném terénu. Detaily produktu: dámská trailová obuv pro běh v terénu all-mountain vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

WULIK sandál 45 hnědá
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
WULIK sandál 45 hnědá
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandály s PU podrážkou a svrškem z kůže.

RAVEN XT O2 SRC poloholeň 47 černá
892 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN XT O2 SRC poloholeň 47 černá
892 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pracovní poloholeňová obuv. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

No.TWO MF S1P SRC sandál 38 černá
1 075 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
No.TWO MF S1P SRC sandál 38 černá
1 075 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / TPU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

HIJET CGW S3 SRC kotník 38 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HIJET CGW S3 SRC kotník 38 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže. Unikátní rychlozapínání pomocí kolečka.

McDavid 409 bandáž kolene
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McDavid 409 bandáž kolene
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ortéza stahuje měkké tkáně, tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení. Tato verze bandáže s otevřeným otvorem pro čéšku snižuje tlak, který je na ni vyvíjen. Poskytuje základní zpevnění a ochranu kloubu. Optimální stažení ortézy zajišťuje pásek na suchý zip Velcro®. Tepelně izolující neoprénový návlek je opatřený na obou stranách nylonovým potahem, který zabraňuje sklouzávání. Ortéza sedí na pravou i levou nohu. Velikost je univerzální.nastavení pomocí pásku na suchý zip Velcro®neoprenový návlek udržuje kloub v tepleotvor zmírňuje tlak na patellu (čéšku)nylonový potah proti sklouzávání ortézyStupeň ochrany:LEVEL 1 / základní úroveňMateriál:100% latex–free 3,2 mm neopren (CR)Vhodné pro:Blíže nespecifikované bolesti v koleni, tendonitidu, burzitidu, artritidu a menší vymknutí.

BMS Manželská postel HAILEY | bez matrace 160 x 200 cm Barva: Grafit
12 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BMS Manželská postel HAILEY | bez matrace 160 x 200 cm Barva: Grafit
12 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel HAILEY | bez matrace 160 x 200 cm Exkluzivní čalouněná manželská postel HAILEY je vyrobena z kvalitních materiálů a je tím pravým řešením, pokud hledáte dokonalé pohodlí a relax. Potahový materiál v jemné struktuře je odolný proti oděru, olupování a světlu. Látka je voděodpudivá , postel bude tedy snadno udržovatelná. Jednoduše prošité zadní čelo Vás chrání před chladem stěn a zároveň působí moderně a okouzlivě . Postel HAILEY má v ceně výklopný rošt, který ukrývá spoustu úložného prostoru. Obrázek je pouze ilustrační, matrace není v ceně, je nutné ji doobjednat . Materiál: laminovaná deska, látka, pružinový mechanismus Rozměry: ŠxDxV: 209 x 173,5 x 30-85 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm maximální nosnost: 400 kg Barevné provedení: zelená modrá bílá šedá grafit Součástí postele HAILEY je: výklopný rošt z březových pásů tlumících nárazy praktický úložný prostor Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Nike MD Valiant Kids 37,5 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike MD Valiant Kids 37,5 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Kids slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. S pohodlným šněrováním a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přináší tato každodenní obuv pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek z pravé a syntetické kůže je odolný a snadno se čistí Klasické šněrování pro přesné přizpůsobení Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky Waffle pro přirozený pohyb

Nike Pegasus Turbo Next Nature W 39 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Pegasus Turbo Next Nature W 39 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nechte tohoto váženého hřebce, aby vám pomohl zaznamenat náročné kilometry. Tato pestrobarevná klisna, doplněná lehčí, citlivou, opětovně použitou pěnou a svrškem z peří, je vyrobena tak, aby vám pomohla zvýšit tempo, aniž byste obětovali pohodlí při dosahování osobních rekordů. Tento nesmrtelný model je zodpovědně zkonstruován z minimálně 50% recyklovaného materiálu podle hmotnosti, přičemž si zachovává svůj osvědčený každodenní étos. Pěna Nike ZoomX je citlivá a lehká, díky čemuž se odrazíte při každém kroku. Pěna tvarovaná jako rocker poskytuje podporu pro 3 fáze kroku běžce. Nabízí pružnost, když se noha zvedá od země, plynulou jízdu, když se noha pohybuje dopředu, a tlumení při kontaktu se zemí. Lehký a podpůrný: technologie Flyknit využívá vysokopevnostní vlákna k vytvoření lehkého svršku s cílenými oblastmi opory, pružnosti a prodyšnosti. Poskytuje bezpečnost a pohodlí. Podrážka s dezénem inspirovaným vaflemi poskytuje trakci Drop: 10

Salomon Wander W 36 2/3 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Wander W 36 2/3 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Salomon Wander W vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř, jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení Pohodlí s měkkými materiály a pružnou pěnou, připraveno pro lesní cestičky, města a jakékoli dobrodružství, které si můžete vysnít Připraveno pro outdoor: komfort, bezpečná opora v terénu

Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX HR1192 M
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX HR1192 M
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tato trailová běžecká obuv adidas ti poskytne pocit sucha a jistoty ve volném terénu i na kamenitých a mokrých stezkách. Prodyšná nepromokavá membrána GORE-TEX ti dopřeje pohodlí, i když bude venku mokro. Svršek s odolnými krycími vrstvami obstojí i v náročném terénu. Lehké odpružení změkčí každý došlap. Podešev Traxion s výstupky zaručí spolehlivou přilnavost na nerovném povrchu.přiléhavá konstrukcešněrování na tkaničkysvršek z prodyšné síťoviny s odolnými krycími vrstvami ze syntetického materiálupodšívka GORE-TEXochranná deska v mezipodešvilehká mezipodešev z EVAhmotnost: 300 g (velikost 42 2/3)rozdíl v podešvi: 7 mm (pata: 24 mm / špička: 17 mm)podešev TRAXIONsvršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Bennon Nexo Rose Gold Low
664 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon Nexo Rose Gold Low
664 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

BENNON NEXO ROSE GOLD je více než jen obuv, je to kombinace elegance, pohodlí a funkcionality. Tato ultra lehká a prodyšná obuv je navržena pro ty, kteří oceňují kvalitu a stylový design i ve svém volném čase. Nejenže vypadá skvěle, ale také poskytuje optimální pohodlí a podporu pro vaše chodidla během každodenních aktivit.Klíčové Vlastnosti: Ultra Lehká Konstrukce: Obuv BENNON NEXO ROSE GOLD je navržena s ohledem na maximální lehkost, což znamená, že nebudete cítit žádný zbytečný tlak na svých nohou, ani když budete mít obuv na celý den. Prodyšný Svršek s Textilií MESH 3D Knit: Svršek z textilie MESH 3D knit zajišťuje prodyšnost a odvodní vlhkost z chodidla, což udržuje vaše nohy suché a pohodlné i při delším nošení. Podšívka s Poutkem pro Snadné Nazouvání: Patní část je opatřena poutkem, což usnadňuje nazouvání a vyzouvání obuvi, a zároveň zvyšuje pohodlí a praktičnost. Lehká WAVER PU Podešev: Podešev WAVER PU je lehká, ale zároveň poskytuje dostatečnou tlumení nárazů a podporu pro chodidla, což zvyšuje celkovou pohodlnost při chůzi. Stélka EVA + Textilie: Anatomicky tvarovaná stélka z EVA a textilie je měkká na dotek a poskytuje podporu a pohodlí pro každý krok. Barva Rose Gold: Elegantní odstín rose gold dodává obuvi moderní vzhled a zvyšuje váš šarm při volnočasových aktivitách.S obuví BENNON NEXO ROSE GOLD nejenže budete vypadat stylově, ale také budete mít jistotu, že vaše nohy jsou v bezpečí a pohodlí. Investujte do obuvi, která vás bude doprovázet v každodenním životě s lehkostí a elegancí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Váha: 520 gramů / pár / vel.42 Ultra lehká a prodyšná obuv rose gold

Mammut Kento Advanced High GTX W 40 EUR
6 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mammut Kento Advanced High GTX W 40 EUR
6 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv Mammut Kento Advanced High GTX W z nubukové kůže je ideální na horské túry, túry a via ferraty, také horolezectví. Podrážka Vibram poskytuje vynikající přilnavost při nízké hmotnosti. Odolný svrchní materiál je vyroben z udržitelné kůže terracare® z Německa a povrchové úpravy Durable Water Repellent (DWR) bez obsahu PFC, která udrží vaše nohy v suchu. Kento Advanced High GTX je super prodyšná pro trvalé pohodlí. Vhodné pro: Horolezectví, turistika Flex index: B1 Systém šněrování: 2 zóny Podrážka: Vibram® Hexa Tech Materiál: Nubuková kůže, podšívka Membrána GORE-TEX Kompatibilita s kočkami: poloautomatické Předtvarovaná konstrukce jazyka 3D Memo Foam: odpružení se přizpůsobí tvaru vaší nohy pro výjimečné pohodlí, podporu a prevenci puchýřů Trvanlivá deska 2-zónové šněrování: individuální 2-zónové šněrování lze přizpůsobit různým situacím Zvýšený pryžový rand Elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 5,5): 570 g

ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 41 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 41 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové boty v moderním designu potěší všechny běžce, kteří rádi běhají po lese. Běžecké boty se zapínají na tkaničky, které dobře fixují chodidlo. Plusem je lehká konstrukce, kterou oceníte při delším běhu. Svršek ze síťoviny zajistí vynikající cirkulaci vzduchu. Běžecké tenisky na trail mají pružnou mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Běžecké botasky pro pány poskytují pohodlí při nošení. Podrážka Traxion umožní velmi dobrou trakci do všech směrů. Značkové boty adidas jsou nejlepší volbou pro běh po nezpevněném terénu a polních cestách. Detaily produktu:Zapínání na tkaničkySvršek ze síťoviny se syntetickými vrstvamiLehký a prodyšný materiálPružná EVA mezipodešev pro tlumeníPodrážka TraxionSvršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu

Kožené pantofle, červené
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené pantofle, červené
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Měkké a extra pružné: to jsou pantofle z pravé kůže. Kontrastní prošití a lesklé detaily. Pásek na suchý zip pro optimální nastavení. Měkká stélka. Ručně opracovaná podrážka. Vyrobeno v Evropě. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kožené sandály s otevřenou špičkou
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály s otevřenou špičkou
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené sandály s otevřenou špičkou hravě zeštíhlí a prodlouží postavu. Pro ženský look je zkombinujte s kalhotami nebo sukní, perfektní výsledek je vždy zaručen. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vpředu a na bocích ažurový svršek. Pevný opatek.

Kožené sandály na suchý zip
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály na suchý zip
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Již nemusíte hledat dál... Máme pro Vás sandály, které oceníte pro jejich extra pohodlné nošení! Se 3 pásky na suchý zip pro nastavení padnoucí přesně Vašemu chodidlu. S dotekem třpytu. Svršek z kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka a podšívka z kůže pro dokonalou prodyšnost. Na klínku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené ažurové tenisky, bílé
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené ažurové tenisky, bílé
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Navržené pro pohodlnou a lehkou chůzi, jsou tu kožené ažurové tenisky v klasické bílé barvě. Z kvalitní pravé kůže. Ideální výška pro stabilitu chodidla. Členitý střih a perforace na bocích. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka. Klínová podrážka. Protiskluzová tenká podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené pantofle s hadím vzorem, kaštanové
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené pantofle s hadím vzorem, kaštanové
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pantofle zn. Pédiconfort jsou pružné a pohodlné, navíc s módním vzorem hadí kůže. V kaštanové barvě. Pásek na suchý zip se sponou. Kožená stélka na silné pěně (aérosemelle) tlumí nárazy při došlapu. Výjimečně široké, vhodné i pro širší chodidla.

Baleríny s pruženkou
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Baleríny s pruženkou
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Buďte IN a objednejte si z naší široké nabídky letní obuvi! Představujeme Vám tyto baleríny, které jsou krásně měkké a lehké. Svršek z plátna snadného na údržbu. Přes nárt plochá pruženka. Stélka z prodyšného textilu. Prošití tón v tónu. Plochá podrážka.

Postel MAYSON 160x200 cm s roštem, masiv borovice/moření olše
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel MAYSON 160x200 cm s roštem, masiv borovice/moření olše
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 160x200 cm OBRÁZEK JE ILUSTRATIVNÍ - v ceně postele není úložný prostor! Materiál: masiv borovice, moření - olše, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně barvená, následně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 167 x 205 cm ložná plocha: 160 x 200 cm výška čela za hlavou: 50 cm výška čela u nohou: 34 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 25 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně laťkového roštu (12 latí), bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Dívčí sandále Primigi 3890222 Velikost: 30
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí sandále Primigi 3890222 Velikost: 30
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí sandále Primigi 3890222 s otevřenou špičkou a patou do teplých letních dnů. Vzor černého maskáče oživený třpytícím se páskem přes nárt. Příjemná kožená podšívka včetně měkké stélky. Módní, mohutnější podrážka.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit nártu díky pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, dolní pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: mohutná, mírný drop, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka:27 - 16,2 cm28 - 17,0 cm29 - 18,0 cm30 - 18,5 cm31 - 19,0 cm32 - 19,9 cm33 - 20,5 cm34 - 21,2 cm35 - 21,6 cm36 - 22,0 cm37 - 22,8 cm38 - 23,5 cm39 - 24,0 cm40 - 24,4 cm 

Energetics Roadrunner IV VL 31 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Energetics Roadrunner IV VL 31 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské neutrální běžecké boty jsou skvělou volbou pro dětské sportovní aktivity. Prodyšný svršek ze síťoviny odvádí pot a konstrukce mezipodešve Cushion Fit dobře absorbuje nárazy. Odolné vložky z EVA materiálu pro větší pohodlí a tlumení nárazů. Kids Fit vložka pro správné měření velikosti nohy dětí. Zavazování na šňůrky. Cushion Fit Konstrukce mezipodrážky navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. B-Shape: Odolná vložka EVA, která poskytuje větší pohodlí. Pro uživatele se speciálními potřebami, stélka B-Shape může být vyjmuta a nahrazena ortopedickou vložkou Cushion Fit: Konstrukce mezipodešve navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. Váží jen 300 g Kids Fit: Vložka pro správné měření velikosti nohy dětí Včetně oválných šňůrek Materiál: mesh a syntetika

SALOMON-Speedcross 6 GTX black/black/phantom Černá 42 2/3
3 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX black/black/phantom Černá 42 2/3
3 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv má nadčasové černé provedení, které se snadno kombinuje se sportovním oblečením. Určitě oceníte také funkčnost, se kterou byly běžecké boty navrženy. Výhodou modelu Speedcross je kvalitní membrána Gore-Tex s potřebnou ochranou před deštěm, blátem a vlhkostí. Černé trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny. Vyniká prodyšností a byl vyroben také z recyklovaných materiálů. Salomon běžecká obuv je velmi komfortní pro nošení díky vnitřní stélce Ortholite s antibakteriálními vlastnostmi a polstrovaný límec rovněž přispívá k pohodlí.Boty Salomon poskytnou i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí výjimečnou návratnost energie. Pánská Salomon obuv má konstrukci Sensifit, která je pro přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross je rychlovázání Quicklace™. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Polokozačky z kožené usně, na podpatku
3 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Polokozačky z kožené usně, na podpatku
3 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tuto sezónu by Vám neměly chybět polokozačky z kvalitní kožené usně, které se postarají o módní vzhled a zároveň příjemně zahřejí. Z kvalitní pravé kůže. Hřejivá fleecová podšívka. Na vnitřní straně zip. Pěkné prošití. Poutko pro snadné obutí. Podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Koženou useň ošetřete speciálním kartáčkem.

Kožené sandály na podpatku
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály na podpatku
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Podlehněte kouzlu kožených sandálů na podpatku, které opticky prodlouží postavu. Překřížené pásky na svršku. Pásek nastavitelný pomocí obdélníkové spony ve zlaté barvě a pruženky. Široký potažený stabilní podpatek.

LOBATES postel 140x200 cm, bílá/bílý mat, 5 let záruka
5 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
LOBATES postel 140x200 cm, bílá/bílý mat, 5 let záruka
5 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Praktická postel vhodná k umístění do dětského pokoje, nebo pokoje pro hosty.Barevné provedení: bílá/bílý matMateriál: LTD Rozměry (šxvxh): 148 x 35 x 206 cm V ceně postele není rošt ani matrace. Nutno dokoupit! Doporučený rozměr 140x200 cm.Dodáváno v demontu.Záruka 5 let.

VENIRA omega 3, 80 kapslí
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VENIRA omega 3, 80 kapslí
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S omega 3 už nemusíte dělat žádné kompromisy ohledně svého zdraví. Získejte maximum z přírodních výhod omega-3 mastných kyselin a otevřete si dveře k lepšímu zdraví. Vyzkoušejte měkké želatinové kapsle s prvotřídním zdrojem omega-3 v jeho přirozeném provedení ve formě triglyceridů, které nejsou cítit nepříjemnou rybinou!  Pro koho je tento doplněk stravy vhodný?Přírodní doplněk stravy omega 3 je vhodný pro ženy i muže, kteří chtějí udělat maximum pro své zdraví a také pro osoby, které v dostatečné míře nekonzumují potraviny bohaté na omega-3 mastné kyseliny, tedy zdravé tuky, bez kterých se lidský organismus neobejde, ale zároveň si je nedokáže samo vytvořit. Omega-3 je zde pro všechny, od dětí až po seniory. Pomáhá budovat silné kosti, podporuje růst a vývoj dětí a udržuje vitalitu i v pokročilém věku. Omega 3, zejména DHA kyseliny, mají významný vliv na vývoj mozku a zraku u plodu. Proto by si tento doplněk stravy neměly nechat ujít ani těhotné a kojící ženy. Omega 3 podporuje i zdravou funkci mozku a paměti, což příznivě působí pro starší osoby s poklesem kognitivních schopností. Jaké problémy řeší?Želatinové kapsle s přírodním složením a vysokou oxidační stabilitou předcházejí problémům spojeným s nedostatečným příjmem omega-3 mastných kyselin. Tento deficit se může projevovat například vysokým krevním tlakem, únavou nebo oslabenou imunitou. Omega 3 má také pozitivní vliv na srdeční zdraví, kde podporuje správnou činnost srdce, zlepšuje pružnost cév a také udržuje normální hladinu krevního tlaku. Zejména kyselina dokosahexaenová (DHA), jedna z omega 3 mastných kyselin, je klíčová pro zdravý vývoj mozku, zlepšuje paměť a koncentraci. Omega 3 je velkým přínosem i pro imunitní systém, zlepšuje odolnost proti infekcím a podporuje celkovou obranyschopnost těla. Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?Omega 3 je bohatý na rybí olej, DHA a EPA kyseliny, které mají širokou škálu pozitivních účinků na lidský organismus! Tyto látky nejenže přispívají k normální činnosti srdce a správné funkci mozku, ale jsou důležité i pro udržení dobrého zraku. Pravidelným užíváním můžete zároveň předejít nejrůznějším zdravotním problémům uvedeným výše, zlepšit svou náladu a dokonce bojovat se symptomy duševních poruch. Omega 3 podporuje i pružnost kloubů a udržuje normální pohyblivost. Pokud chcete zvýšit svou celkovou vitalitu, zlepšit úroveň energie a napomoci k aktivnímu životnímu stylu, pak jsou pro vás tyto kapsle jako stvořené. Jaké aktivní látky obsahuje každá denní dávka?Rybí olej - získávaný zejména z tučnějších mořských ryb představuje důležitou složku naší stravy. Olej obsahuje blahodárné esenciální mastné kyseliny (DHA a EPA), které mají společné to, že dokonale podporují imunitní systém a přispívají k normální činnosti srdce. Jejich dostatečný příjem může mít dokonce pozitivní vliv na zmírnění duševních potíží.DHA - kyselina dokosahexaenová podporuje regeneraci mozkových buněk a je nezbytná z hlediska jejich produkce, a tedy přispívá k udržení normální činnosti mozku. Také je nepostradatelná pro udržení optimálního stavu zraku.EPA - kyselina eikosapentaenová podporuje celkový vývoj a přispívá ke zlepšení kognitivních funkcí, tedy paměti a pozornosti. Zároveň napomáhá k redukci zánětů a zánětlivých procesů, které mohou souviset například s nemocemi srdce. Jak se doplněk stravy užívá?Abyste se dočkali efektů popsaných výše, doporučujeme dospělým, těhotným a kojícím ženám užívat 2 kapsle denně. Senioři a sportovci by pak měli užívat 3 kapsle denně. Děti od 3 let mohou užívat 1 kapsli denně. Užívání kapslí si rozhvrhněte do celého dne a neužívejte celou denní dávku naráz. Jedná se o polykatelné kapsle, které je nutné zapít dostatečným množstvím tekutin. Kapsle užívejte buď před jídlem, v jeho průběhu, nebo po dojedení. Díky tomu nastartujete své trávení, a tím i vstřebatelnost všech aktivních látek.Balení obsahuje 80 kapslí, což při dodržení doporučeného denního dávkování odpovídá kúře na 40, 26 nebo 80 dní. S čím kombinovat?Omega 3 můžete bez problému kombinovat s dalšími přírodními doplňky stravy z naší nabídky. Vyzkoušejte například VENIRA vitamin D s obsahem D3 1 000 I.U., který si naše tělo rovněž neumí samo vytvořit. Pro podporu zdravého pohybového aparátu a imunitního systému je zde pro vás doplněk stravy VENIRA klouby. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.Skladování: Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zobrazit všechny výhody nákupu > Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

VENIRA přírodní šampon s kolagenem pro podporu růstu, mango-liči, 300 ml
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dopřejte si dokonalou vlasovou péči, která nejen podporuje jejich růst, ale zároveň jim dodává to naprosto nejlepší! Šampon s prvotřídní aktivní látkou HotFlux podporuje mikrocirkulaci krve ve vlasové pokožce, čímž šetrně a zároveň účinně stimuluje přirozený růst vlasů! Mořský kolagen zároveň pomáhá zlepšit biomechanické vlastnosti vlasové pokožky a zanechává ji tak hladší, pevnější i pružnější.  Pro koho je šampon vhodný?Šampon je svým složením maximálně šetrný, ale zároveň dokonale umyje a vyčistí vlasovou pokožku i jednotlivá vlasová vlákna. Vhodný je tak zejména pro všechny muže i ženy, které trápí pomalý růst vlasů a jejich nízká kvalita.Jaké problémy řeší?Produkt byl speciálně sestaven pro unavené vlasy bez života. Primárně napomáhá obnovit a podpořit růst vlasů a zároveň dopřát poškozeným částem vlasů i vlasové pokožce potřebnou péči. Zdravá vlasová pokožka je totiž pro zdravé a silné vlasy (zvenku i zevnitř) naprosto klíčová.  Jaký bude výsledný efekt při pravidelném používání?Mořský kolagen vlasy ochrání před negativními vnějšími vlivy a hloubkově je vyživí. Vlasy tak budou znatelně pevnější, lesklejší a hladší. Aktivní látka HotFlux se zároveň postará a podporu mikrocirkulace krve ve vlasových folikulech, kdy jim bude dopřáno mnohem více vitamínů, minerálů a potřebných živin, čímž bude dokonale nastartován růst vlasů. O poškozené části vlasů, hydrataci se postará aktivní látka Emolid CC, která funguje jako skvělá ochrana. Vlasům dopřeje uhlazený vzhled zanechá krásně posílené od kořínků až ke konečkům. Jaké účinné látky obsahuje?HotFluxAktivní látka HotFlux s příjemným hřejivým efektem účinně podporuje mikrocirkulaci krve ve vlasové pokožce, čímž šetrně a zároveň účinně stimuluje růst vlasů na maximum! Díky tomu bude do vlasových folikulů (neboli vlasových cibulek) dodáno mnohem více potřebných živin, vitamínů a minerálů pro zdravý růst vlasů. Celkový výsledek a efekt této účinné látky můžete navíc podpořit tím, když si při mytí vlasů uděláte krátkou masáž vlasové pokožky. Jak? Po nanesení šamponu zhruba minutu jemně kružte bříšky prstů po vlasové pokožce – tak pomůžete k jejímu lepšímu prokrvení, což ještě více podpoří růst vlasů.POZOR! Pokud máte citlivější vlasovou pokožku, tak se Vám při použití tohoto šamponu může zdát, že Vás vlasová pokožka lehce pálí nebo svědí – ale opravdu jen velmi lehce. Nemusíte se ale obávat, produkt není závadný! Je to zapříčiněno přidanou aktivní látkou HotFlux, která právě účinně prokrvuje a stimuluje vlasové folikuly k podpoře růstu vlasů. Mořský kolagenPro tento produkt jsme vybrali rozpustný nativní  mořský kolagen, který je složením svých aminokyselin nejvíce podobný tomu lidskému - tedy kolagenu typu I. Kolagen obsažený v tomto produktu má extrémně vysokou schopnost na sebe vázat vodu, čímž okamžitě, znatelně a velice efektivně vyživuje. Díky tomu, že pomáhá zlepšit biomechanické vlastnosti vlasové pokožky ji zanechá hladší, pevnější a navíc i pružnější. Zajišťuje vlasům dokonalou ochranu před negativními vnějšími vlivy okolního prostředí. Emolid CCÚčinně opravuje poškozené části vlasů a chrání je před dalším vnějším poškození. Vlasy tak zůstanou revitalizované a dokonale posílené od kořínků až ke konečků. Poskytuje vlasům optimální vlhkost pro zdravou rehydrataci i lesk. Zároveň jednotlivá vlasová vlákna vnitřně posiluje naprosto bez zatížení, a tak vlasy zanechá neodolatelně hladké, poddajné a snadno rozčesatelné. Užijte si pocit upravených, lesklých a dokonalých vlasů i vy! Jak se šampon používá?Rovnoměrně naneste obvyklé množství šamponu po celé délce mokrých a rozčesaných vlasů. Napěňte ho a jemně vmasírujte do vlasové pokožky i délek vlasů. Zaměřte se na oblast vlasové pokožky a proveďte krátkou masáž. Následně šampon důkladně opláchněte teplou vodou, aby na pokožce hlavy a ani v délkách vlasů nezůstaly žádné jeho zbytky – ty by mohly zapříčinit vznik lupů, svědění pokožky nebo nadměrné maštění vlasové pokožky. Vyvarujte se kontaktu s očima.Následně můžete na vlasy nanést Vaši oblíbenou masku nebo kondicionér. Pro ty nejlepší výsledky můžete vyzkoušet náš VENIRA oplachový nebo bezoplachový kondicionér a VENIRA masku na vlasy.Po umytí vlasy nechte chvíli odpočinout nejlépe v turbanu na vlasy z měkoučkého materiálu. Turbany jsou totiž k našim vlasům oproti ručníkům mnohem šetrnější. Absorbuje přebytečnou vodu z našich vlasů naprosto bez poškození, oslabení a zatížení. Následně vlasy vysušte fénem. S čím kombinovat?Šampon doporučujeme kombinovat nejlépe s VENIRA kondicionérem s kolagenem pro zajištěné té nejlepší péče a okamžité výsledky. Jestliže chcete výsledný efekt ještě více zesílit, tak můžete do své rutiny zařadit také VENIRA zahušťující vlasové sérum nebo VENIRA hair booster.Upozornění: Pro kosmetické použití. Obsahuje organické suroviny. Dermatologicky testováno.Skladování: Skladujte v chladu a temnu, při teplotě 8 - 25 °C, mimo dosah dětí. Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zobrazit všechny výhody nákupu > Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Salming Recoil Strike Men Black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salming Recoil Strike Men Black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské sálovky Salming Recoil Strike jsou konstruovány především pro rychlé a agilní hráče, jejichž doménou je okamžitá změna směru na tom nejmenším prostoru. Parametry:Určení: mužiBarva: černáMezipodešev: Recoil™ PLUSTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmModelová řada: Recoil StrikeProfil podrážky: 18 mm - 10 mmMateriál podrážky: Multidirection Hexagrip™Kolekce: 2023/24Hmotnost: 365 g (vel. 9 UK)Konstrukce modelu Salming Recoil Strike je stavěná tak, aby vyhovovala především rychlým a agilním hráčům. Tomu je uzpůsobena především specificky tvarovaná přední část podrážky bot, která umožňuje její dynamické ohýbání do všech směrů, které je tolik potřebné pro rychlé změny pohybu.I tlumení modelu Salming Recoil Strike cílí svojí stavbou spíše na agilnější hráče, kteří nepotřebují vysokou míru tlumení, ale dávají naopak přednost přímějšímu pocitu vůči povrchu. Tlumení navíc tvoří prémiová pěna Recoil+™, která vyniká obzvlášť vysokou návratností energie v každém odrazu.Poslední, ale neméně důležitou součástí tohoto modelu je do detailu promyšlený svršek, který je pohodlný a zároveň zajišťuje ideální podporu i při těch nejkrkolomnějších prvcích, které během své hry využíváte.Pokud vaší hře dominuje rychlost a hledáte sálovou botu, která vás v ní maximálně podpoří, Salming Recoil Strike bude pro vás trefou do černého.Klíčové vlastnostirychlá a stabilní sálová bota pro agilní hráčestředně vysoké tlumení s maximální návratností energielehká a pohodlnápocitově spíše širší se středně pevným svrškem, který ideálně obepíná chodidlovhodná pro všechny sálové sporty

ADIDAS-RUNFALCON 3.0 EL K CBLACK/PULMAG/GRESIX Černá 32
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-RUNFALCON 3.0 EL K CBLACK/PULMAG/GRESIX Černá 32
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Sportovní tenisky s dívčím designem jsou vhodné pro každodenní nošení a různé sportovní aktivity. Mají odolný a prodyšný svršek ze síťoviny, který je zárukou správné cirkulace vzduchu. Zpevněná špička a pata poskytnou oporu a stabilitu. Černé tenisky pro dívky mají vázání na elastické šňůrky a jeden popruh se suchým zipem. Snadno se obouvají a zouvají. Značkové botasky dětské jsou pohodlné na nošení i díky příjemné vnitřní stélce a polstrovanému límci boty. Botasky pro dívky jsou lehké konstrukce. Disponují mezipodešví Cloudfoam, která poskytne měkký došlap. Členitý tvar podrážky je zárukou přilnavosti a stability. Tenisky adidas byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: dívčí tenisky lehká konstrukce prodyšný svršek zpevněná špička a pata elastické šňůrky a popruh se suchým zipem polstrovaný límec boty mezipodešev Cloudfoam členitá podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

IMAC I3324z41 hnědé pánské zimní boty
2 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
IMAC I3324z41 hnědé pánské zimní boty
2 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská kotníčková zimní vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže v kombinaci s textilním a syntetickým materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou s chlupatým filcovým kožíškem.IMAC-TEC materiál s membránou, která zamezuje průniku vody dovnitř a přitom umožňuje obuvi dýchat.Váha jednoho páru: 950 g.Vyrobeno v Itálii.Pánské zimní trekingové boty.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 15 cmPodpatek: 3 cm

Šněrovadlo kulaté, černo-šedé
19 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Šněrovadlo kulaté, černo-šedé
19 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Univerzální černé kulaté šněrovadlo. Vyrábí se v třech délkách90 cm - vhodné do polobotkovyých vzorů125 cm - vhodné do kotníkovyých vzorů155 cm - vhodné do vyšších vzorů

Vkládací stélka z paměťové pěny GIASCO MEMORY, šedá
252 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vkládací stélka z paměťové pěny GIASCO MEMORY, šedá
252 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Anatomicky tvarovaná stélka s antibakteriální úpravou vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. V oblasti paty a oblasti bříšek prstů je použita měkká paměťová pěna, která ulevuje od bolesti způsobené dlouhým stáním a tlumí nárazy při pohybu.Velmi dobře i absorbuje pot a udržuje příznivé mikroklima uvnitř obuvi. Lze používat i v ESD prostředí. 

SVĚTLE ZELENÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5082Z Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SVĚTLE ZELENÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5082Z Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka69717375Od podpaží k podpaží52545658Rukáv od krku80848688Rukáv od podpaží55565859Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ČERNÁ PÁNSKÁ BASIC MIKINA BX5559 Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ BASIC MIKINA BX5559 Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka70717274Od podpaží k podpaží53565759Rukáv od krku79818385Rukáv od podpaží55565759Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Axim 4P24066 modré dívčí papuče
195 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Axim 4P24066 modré dívčí papuče
195 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční domácí a přezůvková obuv s plnou špicí na nazouvání.Obuv je vyrobená z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 125 gDívčí papuče Axim.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Přírodní bavlněná kulatá šněrovadla, která jsou uvnitř zpevněna dutinkou. Povoskování speciální technologií dodává šněrovadlu lesk a trvanlivost. Jsou vhodná zajména do společenské obuvi.

Zásuvný kontejner MIDEA 2 ks Tempo Kondela Bílá
2 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zásuvný kontejner MIDEA 2 ks Tempo Kondela Bílá
2 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zásuvný kontejner k posteli MIDEA je velmi praktické a vkusné řešení, jak uložit deky, peřiny nebo i hraček. Barva:bíládubVýběr barvy si zvolíte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní dřevo / MDFRozměry:šířka: 97,5 cmhloubka: 41,6 cmvýška: 32,2 cmHmotnost:14 kgDodáváno v demontu.

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - XXL (C9T)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - XXL (C9T)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

Tommy Jeans pánský černý svetr - L (BDS)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Jeans pánský černý svetr - L (BDS)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský černý svetr od Tommy JeansMateriál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

KAYLAND-Revolt Ws GTX grey/azure Šedá 40,5
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KAYLAND-Revolt Ws GTX grey/azure Šedá 40,5
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Kayland. Turistické boty v šedém provedení doplňují tyrkysové šňůrky a detaily v tyrkysovém provedení. Trekové boty pro dámy byly navrženy s důrazem na funkčnost. Silnou stránkou dámských bot na turistiku je membrána Gore-Tex@, která zaručí nepromokavost a zároveň výbornou cirkulaci vzduchu. Dámské trekingové boty jsou podporou při zdolávání turistických tras. Outdoorové boty pro dámy mají odolný svršek, který je zároveň optimální prodyšný. O pohodlí při nošení se postará měkká stélka a vnitřní polstrování. Výhodou je mezipodešev z EVA materiálu s dvojitou hustotou pro vynikající odpružení, tlumení a absorpci nárazů. Podrážka Vibram je vhodná i do náročného terénu. Díky Vibram botám zdoláte i kamenitý terén. Dámské boty do hor Kayland jsou nejlepšími společníky na trekking, outdoorové aktivity a turistické výpravy. Detaily produktu: nízká turistická obuv moderní outdoorový design odolný svršek technologie ALS fixuje nohu zpevněná pata a špička mezipodešev EVA pro vynikající odpružení podrážka Vibram Multiverse pro odolnost a trakci na každém povrchu nepromokavá membrána Gore-Tex ® vhodné pro letní turistiku

Postel PACARA, 80x200, masiv borovice/moření ořech
5 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel PACARA, 80x200, masiv borovice/moření ořech
5 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 89,5 x 209,5 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 33 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 21,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32,5 cm Rozměr nohy postele: 5x10 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Pohodlné pánské bačkory
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pohodlné pánské bačkory
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Skvělý poměr kvalita/cena, to jsou klasické bačkory s hřejivou podšívkou. Pohodlné a lehoučké. Jemný vnitřek. Vyrobeno ve Francii.

JANA Tenisky na klínové podrážce
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
JANA Tenisky na klínové podrážce
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky sneakers se snadno kombinují a jsou příjemné na nošení. Vhodné pro citlivá chodidla. Metalické detaily. Tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Mokasíny z kožené usně
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny z kožené usně
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mokasíny z kožené usně představují kvalitní módní obuv. Z pružné kožené usně. Pěnová stélka. Pružná pata pro snadné obutí a příjemné nošení. Hranatá špička. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové tenisky jsou z navržené z hladké kůže s módní perforací. Z pravé kvalitní kůže. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete Vaši obuv impregnačním přípravkem.

Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandály s moderní ažurou jsou tak pohodlné! Svršek s ažurovým zdobením. Kolem kotníku pásek s oválnou sponou ve zlaté barvě. Kožená stélka se postará o maximální prodyšnost chodidla. Široký hranatý podpatek v dřevěném vzhledu.

PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Módní polobotky zn. Pédiconfort kopírují křivky chodidla díky svým vsadkám z pružného textilu a jsou tak speciálně navržené pro vbočený palec. S tkaničkami a zipem, v kombinaci zvířecí srsti a krokodýlí kůže. Svršek ze 2 materiálů: kůže s krokodýlím vzorem a textil s potiskem zvířecí srsti. Kožená vyjímatelná stélka. Pružné boky pro úlevu vbočenému palci. Tkaničky pro nastavení na míru. Na zip pro snadné obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Dlouhé pyžamové kalhoty, s potiskem v dolní části
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dlouhé pyžamové kalhoty, s potiskem v dolní části
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pyžamové kalhoty se středovým potiskem bodují kytičkovým něžným vzorem. Ženský potisk kytiček na koncích nohavic. Rovný střih nohavic. Pružný potažený pas s kontrastní mašlí na zavázání. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 3 IFTH). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

Merrell J068051 Agility Peak 5 Black/tangerine
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J068051 Agility Peak 5 Black/tangerine
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Agility Peak 5 staví na úspěchu jedné z našich nejoblíbenějších trailových běžeckých bot Merrell a vylepšuje tento již tak úspěšný model. V této nejnovější verzi je Rock plate prodloužena po 3/4 délce mezipodešve, hmotnost je snížena, pata je vytvarována pro větší pohodlí a lepší stabilitu, proti uklouznutí - ať už běžíte naplno nebo trénujete na další závod, Agility Peak 5 budou váš spolehlivý pomocník. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• D-kroužek na připevnění návleků• externí výztuha jistí pevné usazení paty• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nevyjímatelná pěnová EVA stélka• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• dvojsměrné pružné drážkování mezipodešve FLEXconnect® zajišťuje lepší kontakt s povrchem• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• vysoce výkonnostní podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro®, FLEXconnect®, MegaGrip®, DROP 6.0, STACK 31-25, RECYCLEDHMOTNOST: 570 g

Perforované sandály se splétaným páskem
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Perforované sandály se splétaným páskem
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Moderní sandály vynikají perforací a splétáním! Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Postranní pruženky, díky kterým boty skvěle padnou. Vzadu zip. Pevný opatek. Stabilní, potažený klínový podpatek.

Wojtylko 5W23721C černá dětská letní obuv
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko 5W23721C černá dětská letní obuv
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská letní perforovaná vycházková obuv.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena syntetickou podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 340 g Dětské letní společenská obuv.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

Barefoot tenisky Froddo Dark Blue textilní G1700379-8 Velikost: 33
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Froddo Dark Blue textilní G1700379-8 Velikost: 33
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Textilní tenisky Froddo Barefoot G1700379-8 Dark Blue v tmavě modré barvě. Textilní vrchní část se dvěma suchými zipy z tmavě modré kůže a podrážka z přírodní gumy. Upravený model s novou ekologičtější vnitřní stélkou z mikrovlákna. Pro rok 2024 mají mírně tmavší barvu, než dříve.Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, vyrobena z prodyšného mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil/kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,5 cm - 6,3 cm21 - 14,2 cm - 6,4 cm22 - 15,0 cm - 6,5 cm23 - 15,5 cm - 6,7 cm24 - 16,1 cm - 6,7 cm25 - 17,0 cm - 6,8 cm 26 - 17,7 cm - 7,0 cm27 - 18,1 cm - 7,2 cm28 - 18,8 cm - 7,4 cm29 - 19,5 cm - 7,5 cm30 - 20,2 cm - 7,7 cm31 - 20,8 cm - 7,8 cm32 - 21,7 cm - 8,0 cm33 - 22,2 cm - 8,2 cm34 - 22,8 cm - 8,3 cm35 - 23,6 cm - 8,4 cm36 - 24,5 cm - 8,5 cm37 - 25,1 cm - 8,6 cm38 - 25,9 cm - 8,8 cm39 - 26,4 cm - 9,1 cm40 - 26,9 cm - 9,2 cm

Barefoot tenisky Froddo Flowers textilní G1700379-6 Velikost: 22
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Froddo Flowers textilní G1700379-6 Velikost: 22
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Textilní tenisky Froddo Barefoot G1700379-6 Flowers v růžovo-fialové barvě s květinovým motivem. Textilní vrchní část se dvěma suchými zipy z růžové kůže a podrážka z přírodní gumy. Upravený model s novou ekologičtější vnitřní stélkou z mikrovlákna.Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, vyrobena z prodyšného mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil/kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,5 cm - 6,3 cm21 - 14,2 cm - 6,4 cm22 - 15,0 cm - 6,5 cm23 - 15,5 cm - 6,7 cm24 - 16,1 cm - 6,7 cm25 - 17,0 cm - 6,8 cm 26 - 17,7 cm - 7,0 cm27 - 18,1 cm - 7,2 cm28 - 18,8 cm - 7,4 cm29 - 19,5 cm - 7,5 cm30 - 20,2 cm - 7,7 cm31 - 20,8 cm - 7,8 cm32 - 21,7 cm - 8,0 cm33 - 22,2 cm - 8,2 cm34 - 22,8 cm - 8,3 cm35 - 23,6 cm - 8,4 cm36 - 24,5 cm - 8,5 cm37 - 25,1 cm - 8,6 cm38 - 25,9 cm - 8,8 cm39 - 26,4 cm - 9,1 cm40 - 26,9 cm - 9,2 cm

Trezeta Storm Wp Jr grey/peach
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Trezeta Storm Wp Jr grey/peach
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dívčí obuv značky Trezeta. Hledáte hezké turistické boty, které jsou zároveň i funkční a odolné? Trekingové boty pro dívky Trezeta-Storm jsou tou správnou volbou. Nepromokavý semišový svršek se dokonale přizpůsobí tvaru dětského chodidla, je odolný proti roztržení a oděru a v kombinaci se síťovaným límcem zajistí maximální ventilaci vzduchu a komfort nošení. Membrána Trezeta Water Stopper vytváří bariéru proti vodě a vnějším prvkům, která garantuje nepromokavost a ochranu.Podrážka trekových bot z dvoubarevné termoplastické gumy je lehká a odolná, navržená tak, aby absorbovala nárazy a zaručovala maximální přilnavost na jakémkoli terénu. Gumový nástřik na kotníku umožní ochranu a stabilitu při chůzi, zatímco gumová výztuž špičky chrání nohu před nárazy o kameny a kořeny. Detaily produktu:odolné botyvyšší střihklasické šněrovánílogo značky na boční přední straně a jazyce botanatomická stavbanepromokavý svršek ze semiše a textilieprodyšná podšívkatechnologie membrány Trezeta Water Stopperudrží nohy v suchumezipodešev z EVA pěnytlumí nárazyvynikající trakce a přizpůsobivost terénuvhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďkyMateriálové složenízvršok: semiš (vodeodolný), textil; podšívka: trezeta® waterstopper; podrážka: guma

Tecnica Magma S Ms 002 rich lava/black
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tecnica Magma S Ms 002 rich lava/black
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boty Magma jsou navrženy pro běh, chůzi i vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Tato lehká obuv nabízí novou a vyšší úroveň pohodlí. Parametry:váha: 310 g (UK 8)vrchní vrstva: Ventilated 3D meshpodšívka: Breathable mesh linerpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

Kayland Taiga Evo Ws Gtx grey/green
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kayland Taiga Evo Ws Gtx grey/green
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká, ale dobře strukturovaná bota Taiga Evo GTX byla navržena pro horské stezky se smíšeným terénem, a to i při přenášení střední zátěže. Membrána Gore-Tex Extended Comfort zajišťuje voděodolnost a prodyšnost, díky čemuž je bota ideální pro použití ve všech ročních obdobích. Podešev Vibram® Evolution má hluboký, agresivní běhoun pro zajištění maximální trakce. Celá podešev se vyznačuje charakteristickým designem tvaru "S", který kopíruje přirozenou rotaci chodidla a zlepšuje pohodlí během dlouhých dnů v kopcích. Podešev obsahuje Smart PU, který poskytuje vynikající odpružení a maximální podporu a ochranu pod nohama na nerovném terénu. Dezén běhounu obsahuje široké kanály, které zabraňují ucpávání a umožňují snadné slévání vody i bláta. VERZE WS: Lehká a dobře strukturovaná bota, tvarovaná speciálně pro ženskou nohu, Taiga Evo WS GTX je ideální pro smíšené horské stezky v různých typech terénu, a to i při přenášení střední zátěže. Svršek je vyroben z odolného semiše a syntetické tkaniny, která pevně obepíná nohu a zvyšuje ventilaci a zajišťuje dokonalé mikroklima chodidla. Podešev Vibram® Evolution má hluboký, agresivní běhoun pro zajištění maximální trakce. Celá podešev se vyznačuje charakteristickým designem tvaru "S", který kopíruje přirozenou rotaci chodidla a zlepšuje pohodlí během dlouhých dnů v kopcích. Podešev obsahuje Smart PU, který poskytuje vynikající odpružení a maximální podporu a ochranu pod nohama na nerovném terénu. Dezén běhounu obsahuje široké kanály, které zabraňují ucpávání a umožňují snadné slévání vody i bláta.

Merrell J067766 Vapor Glove 6 Highrise
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J067766 Vapor Glove 6 Highrise
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém i tréninkovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • 100% recyklovaný prodyšný svršek z materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 300 g

Bennon NEXO Khaki/sand Low
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon NEXO Khaki/sand Low
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ultralehká nonmetalická polobotka, která se perfektně přizpůsobí každému tvaru chodidla.Obuv je opatřena podšívkou pouze v patní části, což zajišťuje opravdu výbornou prodyšnost a tím i pocit svěžesti chodidel.Své využití nalezne při trávení volného času v suchém vnitřním i venkovním prostředí. • vrchový materiál: textilie MESH 3D knit• podšívka: bez podšívky• stélka: Soft foam – HI-POLY + polyester• podešev: WAVER PU

Bennon NEXO Yellow/black Low
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon NEXO Yellow/black Low
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ultralehká nonmetalická polobotka, která se perfektně přizpůsobí každému tvaru chodidla.Obuv je opatřena podšívkou pouze v patní části, což zajišťuje opravdu výbornou prodyšnost a tím i pocit svěžesti chodidel.Své využití nalezne při trávení volného času v suchém vnitřním i venkovním prostředí. • vrchový materiál: textilie MESH 3D knit• podšívka: bez podšívky• stélka: Soft foam – HI-POLY + polyester• podešev: WAVER PU

Dámská kabelka RIEKER C2230-MAK9 bílá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2230-MAK9 bílá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S touto kabelkou od značky Rieker zazáříte při každé události. Světlý svršek zdobí nádherný vzor vlčích máků a logo značky. Hlavní kapsa na zip je dělená a disponuje menšími kapsami pro lepší organizaci Vašich drobností. Díky odepínatelnému, délkově nastavitelnému popruhu lze kabelku nosit i jako variantu crossbody. Ať už se s tímto kouskem vypravíte za prací nebo zábavou, budete vypadat stylově. Rozměry: cca V 24 cm x Š 27 cm x H 9,5 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka je dělená Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 130 cm. Délka popruhu pro nošení přes rameno je cca 40 cm.

DD Step G065-41453 Royal Blue Velikost: 27
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DD Step G065-41453 Royal Blue Velikost: 27
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandále DD Step G065-41453 Royal Blue jsou tmavě modré s kontrastními detaily - sportovní letní "větrací" boty DD step s krytou špičkou. Oproti modelu G065-41329 jsou tyto trochu více uzavřené ve spodní části, ale zase do nich nebudou padat kamínky :) Velmi ohebné a lehké. Z vnější strany jsou z textilních a syntetických materiálů. Rychleschnoucí textilní podšívka a pěnová neklouzavá stélka tvoří ideální kombinaci na dětské aktivní léto.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, na normální až vyšší nárt - lze přizpůsobit v nártu díky stahovací gumičce- Zapínání: gumička ve spodní části a suchý zip pro přitažení ke kotníku- Opatek: měkký- Podrážka: velice ohebná, před prsty vyvýšený okop, který chrání prsty před skopnutím- Stélka: pěnová, měkká, je součástí botySLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka a stélka - textil / syntetika, podrážka - syntetikaVelikosti - vnitřní délka boty:20 - 12,7 cm21 - 13,8 cm22 - 14,2 cm23 - 14,9 cm24 - 15,5 cm25 - 16,0 cm26 - 16,7 cm27 - 17,3 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm