Boční ochranné lišty Subaru Outback 2009-2014 (combi)
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Subaru Outback 2009-2014 (combi)
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Subaru Outback.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC60 2013-2017 (po faceliftu, carbon)
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC60 2013-2017 (po faceliftu, carbon)
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Volvo XC60 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Toyota Corolla 2018- (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Toyota Corolla 2018- (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Toyota Corolla jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Toyota Rav4 2019- (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Toyota Rav4 2019- (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Toyota Rav4 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Dora 63
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem.  Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy A42 5G, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Tommy Hilfiger dámské černé mokasíny Metallic - 40 (990)
1 895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tommy Hilfiger dámské černé mokasíny Metallic - 40 (990)
1 895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské černé mokasíny Metallic od Tommy Hilfiger.Materiál: Svršek - přírodní kůže, semiš.                Vnitřek - kůže, textilní materiál.                Stélka - kůže.                Podešev - syntetický materiál.Výška podpatku: 1,5 cm.Celková výška: 8 cm.

Ochranné sklo 3mk FlexibleGlass pro Apple iPhone 11
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranné sklo 3mk FlexibleGlass pro Apple iPhone 11
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo od značky 3mk Vám přináší jedinečnou ochranu displeje pro Váš smartphone. Kromě zakrytí už existujících drobných škrabanců ochrání displej před vznikem dalších.Proč koupit ochranné sklo 3mk FlexibleGlass?Dokonalá kombinaceTento typ skla přináší novou generaci tzv. "hybridního" skla. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti jak fólie tak i skla, co zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči prasknutí i v těch nejnepříznivějších podmínkách.Zaručená odolnostTvrdost skla je zachovaná na vysoké úrovni 7H díky inovativním vrstvám spojených v jeden celek.Oleofobní vrstvaFlexibleGlass poskytuje pocit z dotyku skla, jako kdybyste se dotýkali přímo obrazovky Vašeho smartphonu. Zároveň je však zachovaná vysoká kvalita a odolnost.Tenké tak akorátHybridní sklo FlexibleGlass je známé svou neobvyklou tloušťkou - jen 0,2 mm.Velmi jednoduchá instalaceFit-In™ fixační nálepky pomáhají aplikovat sklo bez bublin rychle a jednoduše - přilepením o boční a zadní stranu smartphonu.Zakryje celou rovnou plochuDokonalý výřez ochranného skla po celé rovné ploše smartphonu je dosažený díky laserovému typu výroby. Sklo je osazené výřezy pro kameru a všechny potřebné snímače a senzory.Návod na aplikaci ochranného skla najdete na této stránceObsah prodejného balení:ochranné sklo 3mkodstraňovač prachuvlhký hadříkmikrovláknový hadříkProduktové video

Crocs Crocband U 42 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Crocs Crocband U 42 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Crocs Crocband unisex se hodí pro běžné nošení, pláž nebo jiné aktivity. Udržují chodidla správně prokrvená a dobře větraná. Vyrobeno z kvalitního a snadno udržovaného materiálu Croslite. ventilační otvory zvyšují prodyšnost snadno se čistí extra lehké pohodlné na nošení plně tvarované pro snadné odpružení odolávají zápachu rychleschnoucí

Kolenní návlek s magnety, L
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kolenní návlek s magnety, L
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Magnetické návleky na koleno mají nezanedbatelné účinky při léčení bolestí svalů a podlitin, pomáhají k doléčení naraženin, zlomenin, vymknutých kloubů a natažených vazů. Již po krátkém nošení pocítíte zmírnění bolestí v oblasti kolene. Do každého návleku je zabudováno 13 magnetů, které stimulují krevní oběh, mohou účinně pomoci od bolestí, otoků a zánětů. Oceníte při revmatických potížích, artritidě nebo úrazech, vhodná pomůcka po operaci kolene. Vynikající podpora pro sportovce. Návlek je vyroben z mírně elastického materiálu, proto padne každému. Materiál: 32,4 % latexová příze, 29,5 % magnetické vlákno, 21,6 % nylon, 16,5 % spandex.Velikost L  (pro obvod kolene 38 cm - 42 cm). Měří se obvod přes čéšku.Balení obsahuje 1 kus návleku.

Dětské holínky Demar - STORMER LUX 0402 D - tmavě modrá Barva: Modrá tmavě, Velikost: 34-35
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vyjímatelné zatepleníVložku lze prát při teplotách do 40°C.Holinky se dají používat bez vložky.Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Ardon Trekové sandály SPRING - Černá | 44
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Trekové sandály SPRING - Černá | 44
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Trekové sandály SPRING - Černá | 44 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Lico 210116 hnědé pánské trekingové boty
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lico 210116 hnědé pánské trekingové boty
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční trekingová obuv značky Lico na šněrování tkaničkami.Obuv značky Lico se vyznačuje precizním provedením při použití prvotřídních materiálů. Svršek obuvi je vyroben ze syntetického materiálu v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Podrážka je z kvalitního materiálu s vynikajicí přilnavostí.COMFORTEX - membrána zajišťující odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí.Váha celého páru: 850 gPánské trekingové boty značky Lico.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Moleda Prestige Sport černo-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Moleda Prestige Sport černo-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nový design a širší střih oblíbených Prestižek. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012Vyrobeno v Česku.

Vlnka Dámské kožené papuče na klínku s ovčí vlnou Hnědá
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské kožené papuče na klínku s ovčí vlnou Hnědá
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské kožené papuče na klínku jsou velmi praktické a především pohodlné, díky vyššímu klínku, než u klasických domácích papučí s ovčí vlnou. Dámské kožené papuče na klínku jsou velmi praktické a především pohodlné, díky vyššímu klínku, než u klasických domácích papučí s ovčí vlnou. Díky elegantnímu tvaru dámských papučí na klínku, budou vhodné i jako zimní přezutí do vašeho zaměstnání. Dámské kožené papuče jsou vystlány ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál, získán střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Dámské kožené pantofle mají velmi decentní vzhled, díky povrchovému materiálů kůže. Zajista oceníte, že papuče z ovčí vlny jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka.Materiál:Ovčí vlna merinokůže

Vlnka Vložky do bot ortopedické s ovčí kůží
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Vložky do bot ortopedické s ovčí kůží
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ortopedické vložky do bot z jemné perforované ovčí kůže obsahují latexovou pěnu s aktivním uhlím, která skvěle pohlcuje pot a zároveň eliminuje nepříjemný zápach. Tvarovaný plastový výlisek vložky snižuje zatížení a deformaci chodidla a zároveň podporuje příčnou i podélnou klenbu nohy. Spodní část vložky má samolepící kroužek, aby byly vložky v botě stabilní a drželi na svém místě.

VTR Špičky Kožené
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VTR Špičky Kožené
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Špičky jsou vyrobeny z kvalitního šlehaného latexu, který má výbornou savost, změkčuje došlap a tlumí otřesy vznikající při chůzi. Špičky jsou vhodné do lodiček a obuvi s vyšším podpatkem. Povrch tvoří pravá kůže.

Bennon BOSKY Black
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon BOSKY Black
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Volnočasová obuv, při jejímž nošení dochází k relaxaci, aktivaci a posílení svalů chodidel a lýtek. • Svršek obuvi je přilnavý, prodyšný a kopíruje přirozený tvar chodidla, prsty tak mají dostatek prostoru, nejsou stlačovány a deformovány.• Podešev je pružná, cítíte kontakt s terénem, posilujete smysly, jemně a přirozeně masírujete reflexní zóny.• Obuv imituje chůzi naboso…..cítíte se skoro jako bosí.• Doporučené použití: volný čas, lehké outdoorové aktivity• #choďBoskyvrchový materiál: textilie MESH 3D knitstélka: PU + MESHpodešev: pryž BARE

Bennon BAXTER O1 High
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon BAXTER O1 High
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Klasický víceúčelový model kotníkového střihu ze vzdušných vrchových materiálů vhodný pro všestranné použití při práci i ve volném čase. Obuv je opatřena bezpečnostním reflexním prvkem a ochranou proti opotřebení špice v přední části. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie MESH• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ODYSSEANorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO

Adidas Duramo 10 GW8342
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Duramo 10 GW8342
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato univerzální pánská běžecká obuv Adidas je ideální jak pro trail, tak na silnici. Má odolný dvouvrstvý svršek ze síťoviny, který zaručí prodyšnost. Bezešvé krytí s potiskem poskytne dokonalé zpevnění. • Textilní podšívka• LIGHTMOTION odpružení podešve.

Kamik ISLANDER2 černo šedé sandály
1 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kamik ISLANDER2 černo šedé sandály
1 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Letní vycházková obuv typu outdoorové sandály.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Veganský produkt - k výrobě obuvi nebyl použitý žádný materiál živočišného původu.Sandály je možné utáhnout pomocí zdrhovadla s tkanicemi na nártu. Obouváte potom rozlepením nártového pásku díky suchému zipu.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část je z textilní podšívky a stélka je rovněž z textilního materiálu.Váha jednoho páru = 600 gLetní sandály Kamik.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Dětské nazouváky Sport modré
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské nazouváky Sport modré
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské nazouváky Sport jsou vyrobeny z příjemně měkkého EVA materiálu. Nazouváčky jsou velmi lehké a pohodlné - skoro nejsou cítit na noze. Udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Letní obuv vhodná na koupaliště, pláž, dovolenou, na zahradu i jako letní přezůvky. Botky mají přehazovací pásek na patu, takže je můžete používat jako nazouváčky i sandálky. Dětské nazouváky Sport jsou vyrobeny z příjemně měkkého EVA materiálu. Nazouváčky jsou velmi lehké a pohodlné - skoro nejsou cítit na noze. Udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Letní obuv vhodná na koupaliště, pláž, dovolenou, na zahradu i jako letní přezůvky. Botky mají přehazovací pásek na patu, takže je můžete používat jako nazouváčky i sandálky.

Mammut Ensi Mid GTX M 48 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mammut Ensi Mid GTX M 48 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv Mammut Ensi Mid GTX je lehká, robustní a multifunkční pro váš aktivní životní styl. Podrážka s gumovou směsí Mammut Swiss Design zajišťuje dobrou přilnavost. Stabilní, pohodlná a stylová bota s výborným poměrem ceny a výkonu. Další komfort nabízí technologie Gore-Tex® Invisible Fit, při které je ochranná membrána zakomponována do vrchního materiálu. To šetří hmotnost, obsahuje méně tlakových bodů a materiál je trvale vodotěsný. Pro suché nohy na vaší příští túře. Materiál: Air Mesh, Vent Mesh (síťovina), syntetika, textil, membrána GORE-TEX Vodotěsná obuv s membránou Gore-Tex Předtvarovaná konstrukce jazyka Přilnavá pryžová podrážka

Nike Revolution 6 Younger Kids 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Revolution 6 Younger Kids 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv Nike Kids Revolution 5 Toddler je vybavena lehkou síťovinou a nastavitelným obloukovitým páskem pro prodyšnost, pohodlí a podporu všude tam, kde si děti hrají. Komfort v každém kroku Lehká síťovina pro prodyšný komfort Nastavitelný obloukovitý pásek pro podporu Polstrování je velmi měkké a odolné Podrážka z gumy poskytuje skvělou trakci a trvanlivost Flexové drážky umožňují ohýbání obuvi přirozeně

Under Armour Micro G Valsetz Mid M 41 EUR
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Under Armour Micro G Valsetz Mid M 41 EUR
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská outdoorová obuv Under Armour Micro Valsetz Mid M s mimořádně pohodlnou mezipodešví z Micro G pěny, která skvěle pruží a tlumí vibrace. Podrážka je vyrobena z odolné gumy s vysokou trakcí a svršek je ušit z mixu syntetické kůže a textilu. Ideální volba pro celodenní nošení. Určení: Outdoor, Military/Tactical Lehký svršek ze syntetické kůže a textilu je odolný a prodyšný Tvarovaná špička TPU pro větší ochranu Smyčky na patě a jazyku pro snadné obutí / vyzutí Protiúnavová a antimikrobiální tvarovaná stélka Contour™ Support tlumí nárazy a zajišťuje celodenní pohodlí Plná mezipodešev z pěny Micro G poskytuje dlouhodobé a citlivé odpružení Podešev z gumy s vysokou trakcí umožňuje lepší přilnavost na různých površích Materiál: 52% Syntetická vlákna, 48% Textil

Salomon Cross Hike 2 Mid GTX M 44 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Cross Hike 2 Mid GTX M 44 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salomon Cross Hike 2 Mid GTX M je lehká a svižná, která dokáže zdánlivě nemožné. Vysoká přilnavost, nízká hmotnost a plná ochrana. Vícesměrové hluboké výstupky agresivně kousají do země, zatímco vyšší střih zvyšuje podporu a ochranu kotníků. Připravená pro vaše nejbláznivější dobrodružství – žádný terén ani počasí nejsou příliš náročné. Přilnavost do každého terénu: Podešev Contagrip® s vícesměrovými výstupky vám poskytuje větší přilnavost a držení na blátivém terénu, zatímco optimalizovaná pata vás udrží v bezpečí při sestupu Ochrana proti vodě a povětrnostním vlivům: Vysoce ochranná obuv s nepromokavou membránou GORE-TEX, jakož i středně vykrojený design - Mid, odolná síťovina proti nečistotám a pryžová ochrana proti kamínkům pro extra ochranu Agilní a zároveň podpůrná: vynikající spojení se zemí a živá hravá povaha. Tato středně vysoká verze obepíná váš kotník pro extra ochranu a bezpečnou oporu EnergyCell™:Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů Vodoodpudivá šspeciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Svařovaný svršek: Konstrukce svršku bez stehů zajišťuje hladký pocit Vložka EVA: Jednoduchá, ale efektivní EVA vložka, která okamžitě nabízí skvělé odpružení a pohodlí Šněrovací systém: Quicklace® PFC free, recyklované materiály Drop: 10 mm (pata: 34mm, špička: 24mm) Hmotnost: 413 g

Salomon Speedcross 6 GTX W 41 1/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Speedcross 6 GTX W 41 1/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 GTX W, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta, propracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 33 mm, špička: 23 mm) Hmotnost: 279 g

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia IV. 2020- (liftback, matná)
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia IV. 2020- (liftback, matná)
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia IV. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dámské čižmy MADELINE* veľkosť: 40
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské čižmy MADELINE* veľkosť: 40
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské čižmy MADELINE* veľkosť: 40

Dámske sandále RACHEL+ veľkosť: 40
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámske sandále RACHEL+ veľkosť: 40
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámske sandále RACHEL+ veľkosť: 40

Postel NADIA Tempo Kondela 180 x 200 cm
24 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel NADIA Tempo Kondela 180 x 200 cm
24 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

POSTEL NADIAPředstavujeme vám postel NADIA - nejen kousek nábytku, ale pravý poklad ve vaší ložnici, který vás každý večer obejme svou pohodlností a přenese do světa snů.LUXUSNÍ DESIGN A FLEXIBILITAElegantní starorůžová barva a vysoké čelo s dekorativním prošíváním dodávají posteli NADIA nádech luxusu a sofistikovanosti. Tento klenot mezi postelemi je jako stvořený pro ty, kteří hledají dokonalou symbiózu pohodlí a estetického vzhledu. Díky dekorativnímu rámu z nerezové oceli, který lemují vysoké čelo, se postel stává nepřehlédnutelným prvkem vaší ložnice.S možností výběru mezi dvěma rozměry lůžka si můžete postel NADIA přizpůsobit přesně podle potřeb vaší ložnice a osobního prostoru.160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr rozměru lůžka zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.PRAKTIČNOST NADE VŠEKromě vzhledu však NADIA nezklame ani svou praktičností. Vybavena úložným prostorem, nabízí dostatek místa pro vaše ložní prádlo a další nezbytnosti, čímž šetří prostor a dodává vaší ložnici pořádek a harmonii. Lamelové rošty jsou pevnou základnou pro váš spánek, a i když matrace není součástí balení, postel NADIA je připravena doplnit jakoukoliv matraci, kterou si pro svůj odpočinek vyberete.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:látka / kovRozměry:šířka: 170 / 190 cmhloubka: 217 cmvýška: 130 cmvýška po rošt: 23 cmNosnost na jedno lůžko: 110 kgHmotnost: 75 kg / 78 kgMONTÁŽZboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Díky jednoduché montáži ji můžete mít na zdi během několika minut.

DEMAR YOUNG 2 FUR 0466 Holínky zateplené modrá 36
478 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DEMAR YOUNG 2 FUR 0466 Holínky zateplené modrá 36
478 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám úžasné dámské zateplené holínky Demar YOUNG FUR 0466, které jsou skvělým společníkem pro deštivé jarní a podzimní dny. S těmito holínkami se budete cítit bezpečně a pohodlně při každém kroku, ať už jdete do práce nebo na procházku venku.Hlavním rysem těchto holínek je hrubší protiskluzová podešev, která vám poskytuje stabilitu a pevný úchop na různých površích. Už se nemusíte obávat o nebezpečné uklouznutí na mokré nebo kluzké ploše - díky této podešvi se budete pohybovat s jistotou a bez obav.Materiál holínek je vysoce kvalitní a odolné PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií. To znamená, že vaše nohy budou mít pocit měkkosti a pohodlí i při dlouhodobém nošení. Zateplení, vyrobené z pravé ovčí vlny, je vyjímatelné, což vám umožní snadnější údržbu a čištění. Po každém nošení je doporučeno vyndat vložku a nechat ji dobře vyschnout, aby se udržovala její kvalita.Dámské zateplené holínky Demar YOUNG FUR 0466 jsou lehké a pohodlné, což zvyšuje vaše pohodlí během celého dne. Můžete je nosit s vyjímatelnou vložkou pro maximální tepelnou izolaci nebo bez vložky podle aktuálních povětrnostních podmínek. V obou případech vám tyto holínky poskytnou prvotřídní ochranu a komfort.Obuv má certifikát pracovní obuvi - označení CE, což zaručuje její vysokou kvalitu a bezpečnost. Vaše spokojenost a bezpečí jsou pro nás na prvním místě.Dámské zateplené holínky Demar YOUNG FUR 0466 jsou vyrobeny v EU, což zajišťuje dodržování přísných standardů výroby a péče o životní prostředí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. EU UK délka vnitřní stélky 36 3,5 230 mm 37 4 240 mm 38 5 246 mm 39 6 255 mm 40 6,5 260 mm 41 7 265 mm 42 8 272 mm Velikost 38 - váha 1276 g (pár)Velikost 38 - výška 240 mm Holínky zateplené DEMAR YOUNG FUR 0066 ideální pro deštivé jarní a podzimní počasí

HUNTER THERMO neoprén Holínky 39
1 948 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HUNTER THERMO neoprén Holínky 39
1 948 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S chladnými ročními měsíci se blíží nevyhnutelná potřeba ochránit své nohy před nepříznivým počasím. Naštěstí jsou tu pro vás velmi oblíbené holínky HUNTER THERMO, které vás nezklamou a poskytnou vám spolehlivou ochranu při běžném používání v chladných dnech.Tyto stylové holínky mají původní design od NOVESTY, který je dnes nově vyráběn firmou VULKAN s tou samou vysokou kvalitou a použitými materiály. Přinášíme vám osvědčený design, který se osvědčil u mnoha spokojených zákazníků.Holínky HUNTER THERMO jsou zateplené neoprénním materiálem, který vám zajistí dokonalou tepelnou izolaci a vysoký komfort během nošení. Neoprénová podšívka dokonale izoluje vaše nohy, a tak se nemusíte bát ani těch nejchladnějších dnů. A co víc, vkládací stélka z neoprénu přidává další vrstvu izolace a zajišťuje měkký a příjemný došlap. Užijete si pocit pohodlí a snížíte únavu nohou i při delším nošení.Holínky HUNTER THERMO mají také výhodnou absorpci energie v oblasti paty, což vám poskytne dodatečnou ochranu a komfort při chůzi. Budete se cítit jistě a stabilně i na kluzkém povrchu.Tyto holínky jsou také odolné proti chladu až do teplot -25°C. Takže ať už se vám představí jakýkoliv zimní počasí, vaše nohy budou perfektně chráněny a udrženy v teple.A co barva? Zelená barva holínek je nejen elegantní, ale také skvěle zapadne do zimního prostředí. Můžete se těšit na stylový a praktický doplněk, který se snadno sladí s vaší zimní outfitovou kombinací.Vyberte si kvalitu a spolehlivost s holínky HUNTER THERMO z neoprénu. Připravte své nohy na náročné zimní podmínky a vychutnejte si každý krok s jistotou a pohodlím.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Výška: 38 cm DÉLKA CHODIDLA v mm 245 250 255 260 270 280 285 290 295 300 305 310 320 METRICKÉ v cm 25½ 26 26½ 27 28 29 29½ 30 30½ 31 31½ 32 33 ANGLICKÉ 5½ 6 6½ 7 8 9 9½ 10 11 12 12½ 13 14 EU 38½ 39 40 41 42 43 44 45 46 47 47½ 48 49 Holínky jsou určené pro bežné použití v chladných ročních měsících

Screen Glass OPPO A16, A16s, A54s, A56 5G 1026928
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Screen Glass OPPO A16, A16s, A54s, A56 5G 1026928
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Screen Glass pro OPPO A16, A16s, A54s, A56 5G Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: OPPO A16, OPPO A16s, OPPO A54s, OPPO A56 5G   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

NIKE-Wmns Air Max AP white/metallic gold/black Bílá 40
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Wmns Air Max AP white/metallic gold/black Bílá 40
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

SALOMON-Speedcross 5 W black/black/phantom Černá 39 1/3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SALOMON-Speedcross 5 W black/black/phantom Černá 39 1/3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Salomon. Nejnovější verze ikonických bot Speedcross. Trailové boty pro dámy jsou zatím nejpropracovanější verzí s větší stabilitou, dynamičtějším svrškem a ještě lepší přilnavostí než u předchozí modelové řady. Širší verze běžeckých bot s označením W má o 12 mm větší obvod než je tomu u standardních bot. Terénní boty díky technologii Sensifit velmi dobře sednou na nohu a přesně ji obepnou. Stélka Ortholite je zárukou komfortu při nošení. EnergyCell™+ je pěna s vysokým odrazem, která poskytuje mimořádnou návratnost energie spolu s výrazným tlumením a odolností. Podrážka bot na běhání má větší výstupky s podpůrnou geometrií, která poskytuje lepší přilnavost za každých povrchových podmínek. Černé boty Salomon jsou vynikajícími společníky pro outdoorové aktivity a běh po nezpevněném terénu a lesních cestách. Detaily produktu: Stabilní s výbornou trakcí Tuhá konstrukce fixuje chodidlo Tlumí nárazy Vhodné na přírodní povrchy Podrážka Contagrip ® Mezipodrážka EnergyCell ™+ Systém Sensifit™ Vložky Ortholite Skvělá podpora a výkon

UNDER ARMOUR-W HOVR Machina seaglass blue/white Modrá 40,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-W HOVR Machina seaglass blue/white Modrá 40,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Under Armour. Běžecké botasky UA Hovr Machina v originální barvě seaglass blue Vás přesvědčí kvalitou provedení v kombinaci s funkčností. Tenisky na běhání mají inovativní technologií UA Hovr, která poskytuje pocit nulové gravitace a skvělou návratnost energie. Technologie UA Record Senzor sleduje, analyzuje a ukládá všechny běžecké metriky. Poskytuje tak přehled o tréninku sportovce. Stáhni si aplikaci Map My Run , a díky technologii UA Record Senzor propoj tenisky Hovr s telefonem: https://www. mapmyrun.com/Sportovní botasky jsou skvělými společníky při tréninku a různých sportovních aktivitách. Vhodné pro aktivní trávení volného času. Detaily produktu:Síťovina Energy web na svršku je spojena s pěnou UA Hovr pro návrat energieSvršek je lehký a prodyšnýTvarovaný 3D středový pruh s laserovou perforací Vyšší pletený kotníkPodpora paty pro vyšší úroveň pevnosti a podporyVložka SpeedForm 2.0 je lehká, měkká a komfortní

KAYLAND-Vitrik Mid GTX brown/black Hnědá 46
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Vitrik Mid GTX brown/black Hnědá 46
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 black/black/dark smoke grey Černá 30
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Revolution 6 black/black/dark smoke grey Černá 30
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

AXIM-Trungle navy Modrá 30
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AXIM-Trungle navy Modrá 30
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ADIDAS-Hoops Mid 3.0 shadow navy/acid red/rose tone Modrá 38
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Hoops Mid 3.0 shadow navy/acid red/rose tone Modrá 38
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Capáčky Fleecové Empire Rosewood LODGER velikost: 12-18 měsíců
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Capáčky Fleecové Empire Rosewood LODGER velikost: 12-18 měsíců
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto Capáčky krásně zahřejí nožičky vašeho miminka. Jsou vyrobeny z měkkého fleecu. Mají nastavitelný suchý zip. Ve velikostech od 6-12 měsíců mají na podrážce protiskluzovou aplikaci.

Energy Grepofit 135 kapslí
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Energy Grepofit 135 kapslí
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Grepofit je unikátní preparát, který pozitivně působí na normální funkci horních cest dýchacích. Grepofit nenarušuje zdraví prospěšnou bakteriální flóru.

NANO MEDICAL Rouška maska s filtrem NANO MED.CLEAN | 1 rouška + 10 filtrů Varianta: Bílá L/XL
39 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Výrobcem roušek a nanofiltrů je nanotechnologická firma Nano Medical s.r.o., v jejímž čele stojí známá průkopnice nanotechnologií v České republice Marcela Munzarová. Rouška je ze 100% bavlny a lze ji prát na 60-90 °C. Vysoká prodyšnost filtru NANO MED.CLEAN zajišťuje snadné dýchání. Výrobcem roušek a nanovlákenného filtru je firma Nano Medical s.r.o., která je členem ANP ČR. Barvy: černá a bílá, velikost S/M, L/XRouška s kapsou na filtr NANO MED.CLEAN:100% bavlna2vrstvá rouška s kapsou na filtrpratelná látková rouška s kapsoucertifikace CE - zdravotnický prostředekcertifikace Öko-Tex Standarduchycení na šňůrkyNanovlákenné filtry NANO MED.CLEAN:NANO MED.CLEAN filtr s filtrační účinností 99,9 % virů a bakteriíunikátní a účinný materiál AntiMicrobe Web R, od technoložky Marcely Munzarovésnadno vyměnitelný, jednorázový a bez toxických látekmaximální výdrž 12 hodincertifikace CE - příslušenství zdravotnického prostředkuJak funguje nano filtr?Nano filtr je vyroben z bariérové nanotextilie s nanovrstvou, která funguje na principu mechanické bariéry. To znamená, že velikost otvorů v nanovlákenné membráně je tak malá, že jimi vir, bakterie či jiná submikronová částice neprojde. Jak dlouho můžu používat jeden nano filtr?Účinnost filtru klesá s dobou nošení, optimální ochranu poskytuje 12 hodin. Jakmile filtr zvlhne, svou schopnost ztrácí. Opotřebení filtru je závislé na intenzitě dýchání, například při sportu či fyzické zátěži doporučujeme měnit po 2-3 hodinách.Jak poznám, že je filtr v roušce neúčinný?Jakmile pocítíte, že se vám ve vaší roušce s filtrem hůře dýchá, je to známka toho, že je filtr zanesený. V ten okamžik doporučujeme filtr vyměnit. Návod na vložení výměnného nanofiltru:Před použitím filtru si umyjte ruce či použijte dezinfekci.Filtr vložte do čisté bavlněné roušky s kapsou.Během nošení na roušku ani filtr nesahejte.Po sundání roušky filtr vyjměte a hned ho vyhoďte do směsného odpadu.Jak používat roušku s kapsou?Před prvním použitím roušku sterilizujte a vyžehlete.Před nasazením si umyjte ruce či použijte dezinfekci.Vložte do roušky nanovlákenný filtr.Nasaďte si roušku tak, aby překrývala nos i bradu. Během nošení na roušku nesahejte.Při sundávání roušku držte pouze za tkaničky a poté si pečlivě umyjte ruce či použijte dezinfekci.Jak se starat o roušku s kapsou?Roušku po každém použití sterilizujte, a to pomocí dezinfekce na roušky, vyvařením nebo vyžehlením.Velikost roušekObecně platí, že velikost S/M je vhodná pro ženy a děti od 10 let. Větší velikost L/XL zvolte pro muže s větším obličejem (model má na sobě velikost S).Jak určím velikost masky?Přiložte si na obličej metr a měřte od kořene nosu po bradu. Velikosti S a M odpovídají 13 až 14 cm. U velikostí L a XL si naměříte 15 cm a více. Velikost filtru11,7 x 15,6 cmUpozorněníProdejce nepřijímá odpovědnost, ať přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu.O firmě Nano MedicalNano Medical je dceřiná společnost české firmy Triola s.r.o. a sídlí v Liberci. Za firmou stojí významná česká nanotechnoložka a spoluautorka desítek patentů a užitných vzorů Marcela Munzarová. Marcela Munzarová se nanotechnologiemi a průmyslovým využitím nanovláken zabývá více než 15 let a stála u zrodu Asociace nanotechnologického průmyslu. Vystudovala Vysokou školu strojní a textilní v Liberci a dnes patří k největším českým osobnostem v oblasti nanovlákenných materiálů. Související články>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>> Rouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek>> Jak vybrat roušku>> Jak vybrat roušku pro děti Jak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

DIZZARD MF S1P SRC polobotka 47 šedá
908 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DIZZARD MF S1P SRC polobotka 47 šedá
908 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

STRADA S1 SRC polobotka - 38
692 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
STRADA S1 SRC polobotka - 38
692 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní polobotky s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou podrážkou odolnou pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

HOF SC-03-010 S3 CI SRC poloholeň 42
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HOF SC-03-010 S3 CI SRC poloholeň 42
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní vysoká obuv s kovovou tužinkou a stélkou proti propichu. PU/PU antistatická podrážka rezistentní olejům, absorpcí energie v patě. Voděodolný svršek z embosované štípané kůže. Zateplené umělou kožešinou.

ASTURA S1 SRC kotník - 43
761 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ASTURA S1 SRC kotník - 43
761 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou PU podrážkou rezistentní olejům, absorpcí energie v patě a svrškem z mikrovlákna s antibakteriální úpravou SANITIZED.

DamVax 30 tablet
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DamVax 30 tablet
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lysozym: ochrana před infekcemi zvenčíLysozym je antimikrobiální enzym, který hraje důležitou roli v oblasti posílení imunitního systému tím, že mu poskytuje ochranu proti bakteriím, virům a houbovým onemocněním. Přirozeně se nachází v lidských slzách, slinách a sliznicích. Pro DamVax je charakteristická účinná kombinace 21 kmenného bakteriálního lyzátu (částeček neživých mikroorganismů) s obsahem enzymu lysozymu.Tato vylepšená receptura má díky přítomnosti tohoto enzymu silný antibakteriální účinek. I když se jedná o jeden z nejmenších enzymů, působí komplexně na celý organismus, který chrání před potenciálními zdroji pro růst bakterií. Jeho významný přínos je oceňován při prevenci a léčbě akutních zánětlivých onemocněních dutiny ústní, jazyka, hrdla a sliznic. Přidaná šalvějová silice má silné antibakteriální a antimykotické účinky.Budování zdravé imunitySilná imunita je během vypuknutí nemocí nejcennějším faktorem. Odezva imunitního systému funguje rychle, pokud se v těle nenacházejí ohniska skrytých zánětů. Při jejich snižování hraje klíčovou roli právě lysozym. Je spolehlivý v boji proti virům, protože dokáže účinně lýzovat – rozkládat přítomnost těchto patogenů. Narušuje stěny bakterií a ničí je.DamVax podporuje imunitu i s bakteriálními lyzáty. Ty modelují imunitu (podobně jako vakcína) a to tak, že připravují organismus na setkání s patogenem. DamVax tak podporuje slizniční imunitu.Účinky účinné látky byly řádně testovány a publikovány v renomovaných vědeckých periodikách. Produkt splňuje podmínky správné výrobní praxe. Dávkování:Třikrát denně nechat volně rozpustit v ústech 1 tabletu (Nerozkousat! Nepolykat!). Doporučená doba užívání je 10 dní, poté 10 dní vynechat a pokračovat dalších 10 dní ve stejném dávkování. Pro působení bakteriálních lyzátů je důležitý jejich kontakt se sliznicí dutiny ústní a krku. Je vhodné nechat tabletu pomalu rozpustit v ústech a nejméně 20 minut poté nic nejíst ani nepít. Lze kombinovat také s antibiotiky.Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek, neužívat současně s imunologickými přípravky. Přípravek není určen pro děti do 3 let, kojící a těhotné ženy.Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 30°C. Skladujte mimo dosah dětí.Složení: Lyzát Staphylococcus aureus, - 4,44 mgStreptococcus pyogenes lysatum, - 4,44 mgEnterococcus faecalis lyzát, - 4,44 mgEnterococcus faecium lyzát, - 4,44 mgKrevní lyzát streptokoka, - 4,44 mgLyzát Fusobacterium nucleatum, - 4,44 mgLyzát Candida albicans, - 4,44 mgLyzát Klebsiella pneumoniae, - 4,44 mgCorynebacterium pseudodifteritický lyzát, - 4,44 mgLyzát Lactobacillus acidophilus, - 0,83 mgLyzát Lactobacillus plantarum, - 0,83 mgLyzát Lactobacillus casei, - 0,83 mgLyzát Lactobacillus rhamnosus, - 0,83 mgLyzát Lactobacillus reuteri, - 0,83 mgBifidobacterium breve lyzát, - 0,83 mgLyzát Bifidobacterium longum, - 0,83 mgBifidobacterium bifidum lysatum, - 0,83 mgLyzát Bifidobacterium lactis, - 0,83 mgStreptococcus thermophilus lysatum, - 0,83 mgLyzát Bifidobacterium animalis, - 0,83 mgLyzát Bifidobacterium infantis - 0,83 mgInulin - 350mgStabilizovaný vaječný bílek s obsahem lysozymu - 160mgVitamin C (Kyselina L-askorbová) - 20mg, (25% *ODD)maltodextrin (plnidlo) - 471mgstearan hořečnatý (protihrudkující látka) - 10mgšalvějová silice - 3mg*ODD – doporučená denní dávka

Expedo Vyvýšená postel ANGEL + rošt ZDARMA, 160x200cm, přírodní-lak
4 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vyvýšená postel ANGEL + rošt ZDARMA. Vyrobena je z masivu a ošetřena ekologicky nezávadným lakem. K posteli je zdarma pevný laťkový rošt. Vybírat můžete z více dekorů a šířek. Vyvýšená postel je oblíbená u seniorů nebo osob s problémy pohybového aparátu. U produktu 80/90x200 je foto pouze ilustrační, čela postele neobsahují vyfrézovaný čtverec.Shrnutí:vyvýšená postelvyrobeno z masivuekologicky nezávadný lakpevný laťkový rošt ZDARMAPoužité materiály:masiv

McDavid 4101 runners therapy plantar fasciitis sleeve bandáž kotníku
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ortéza na kotník McDavid 4101 Runner's Therapy Plantar Fasciitis Sleeve pomáhá zmírňovat bolest plantární fascie, což je tenký šlachovitý útvar na spodní straně chodidla. Vede od patní kosti až k prstům nohy. Jeho úkolem je podporovat nožní klenbu a podílet se na chůzi. Plantární fascie je velmi zatěžována, protože musí při každém kroku tlumit nárazy o podložku. Vložka tvarovaná cíleně pro podporu klenby a plantární fascieVlhkost odvádějící, prodyšný strečový materiál (4 way strech)Cíleně pro pravé a levé chodidlo.Materiál: 41% nylon9% polyester25% TPU25% EVAUrčeno pro drobnou až střední nestabilitu vazů nebo bolest. Použití neoprenové hřejivé terapie nebo prodyšného elastanu podporuje uzdravení. Pro kontrolu malých až středních příznaků spojených s otokem a hojením podvrtnutí nebo chronických stavů, jako je artritda, burzitda a tendinitda. Nabízí širší oblast uživatelského nastavení kompresní podpory díky přidaným popruhům, výztuhám a gelovým výplním.

MERRELL-Siren Traveller 3 Mid WP brindle/boulder Hnědá 40
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MERRELL-Siren Traveller 3 Mid WP brindle/boulder Hnědá 40
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Merrell. Tyto kotníkové turistické boty potěší ženy, které preferují přírodní materiály a design. Boty Merrell jsou vyrobeny z kvalitní kůže, čímž zajistí dobrou prodyšnost a zabrání vzniku zápachu a množení bakterií či plísní. Hnědé turistické boty dámské mají vyšší střih, takže zajistí stabilitu. O pohodlí se postará polstrovaný límec boty. Vázání na šňůrky je doplněno o kovové háčky, které dávají těmto outdoorovým botám ten správný look. Merrell obuv disponuje membránou, která zanechá vaše nohy v suchu. Kožené boty do přírody jsou navrženy tak, aby dobře sedly na ženskou nohu. Trekková obuv pro dámy má všitý jazyk, který brání proniknutí vlhkosti či nečistotám dovnitř. Vyjímatelná tvarovaná stélka Kinetic Fit™ BASE poskytne flexibilní oporu. Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu, zatímco lehká mezipodešev z EVA pěny se zónami měkčí pěny může snížit pronaci. Tyto dámské boty na trek mají extrémně přilnavou podrážku Vibram® pro trakci, i když jste na mokrém povrchu. Detaily produktu: celokožené turistické boty kvalitní provedení kotníkový střih prodyšné polstrovaný límec netlačí vázání na šňůrky s kovovými háčky voděodolná membrána všitý jazyk brání vniknutí nečistotám stélka Kinetic Fit předchází únavě nohou tlumení Air Cushion absorbuje nárazy mezipodešev z EVA pěny extrémně přilnavá podrážka Vibram® pro trakci i na mokrém povrchu

Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Trepky - krémová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Trepky - krémová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Naše velmi oblíbené nazouváky "Trepky”, které jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, jako je korek a pravá kůže. Anatomicky tvarovaná stélka z přírodního korku pomáhá ke tvarování chodidla a správné pozici klenby. Podrážka těchto nazouváků je tvarována tak, aby byl každý váš krok pohodlný a navíc je protiskluzová. Trepky se hodí spíše pro nízký nárt.Parametry:Určení: DámskéBarva: KrémováRoční období: LetníČinnost: VolnočasováDruh zapínání: Bez zipuZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: TrepkyIndex ziskovosti: 301

Nike Dynamo Go Baby 23,5 EUR
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Dynamo Go Baby 23,5 EUR
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv pro malé děti Nike Dynamo Go Baby je lehká, pohodlná a zkonstruovaná pro hraní kdykoli – Nike Dynamo Go bude dalším favoritem vašeho prcka. Nejvíce se nám líbí to, že děti mohou dupnout na skládací patu a rychle a jednoduše se obout. A pokud nejsou zcela připraveni to udělat sami, můžete jim ukázat, jak to funguje, aby mohli být svobodní a nezávislí. Obuv je také měkká a plyšová na těch nejlepších místech, takže zábava nikdy nekončí. Obouvání je rychlé, snadné a bez použití rukou: Skládací pata je navržena tak, aby nožky snadno vklouzly přímo dovnitř. Nejsou potřebné šňůrky Úplné pohodlí: Měkká a pružná textilie pomáhá malým nožkám cítit se pohodlně na cestách. Zvlněné linie na svršku jsou strategicky navrženy pro stabilitu pro děti, které se pohybují různými směry Měkký design: Nafouknutý pěnový límec poskytuje úžasný plyšový pocit. Měkká pěna pod nohama navíc poskytuje veškeré odpružení, které budou při hře potřebovat Poutka na patě a jazyce Gumové části na špičce a patě

Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Pepe - khaki
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Pepe - khaki
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové tenisky z pevné kůže jsou ideální obuví pro děti na jaro a podzim. Pevný opatek a zvýšený okraj kolem kotníku drží dětskou nožku stabilní a ve správné pozici, aby se noha správně vyvíjela. Stélka tenisek se dá vyjmout a vyvětrat, případně nahradit jinou speciální vložkou. Silná podrážka s hrubým vzorkem pomáhá proti uklouznutí, děti díky ní mohou běhat a hrát si bez omezení. Bezpečí během tmavých dnů na podzim a jaro zvyšuje reflexní pásek na boku boty. Zapínání na suché zipy je rychlé a snadné i pro menší děti.Materiál: Svršek: kůžeStélka a vnějšek: kůže, textilPodešev: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: HnědáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Pepe

Sada vonného difuzéru a 2 svíček Rozkvetlá kytice, 21,5 x 21,5 x 6,8 cm
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Udelějte radost sobě nebo svým blízkým touto krásnou květinovou sadou vonných svíček a difuzéru. Svíčky i difuzér nádherně provoní interiér příjemnou vůní čerstvě natrhaných květin. Intenzitu vůně difuzéru snadno můžete regulovat počtem vložených dřevěných tyčinek. Sada obsahuje. 1x vonný difuzér o objemu 50 ml2x vonná svíčka ve skle 80 gVše zabaleno v barevné dárkové krabičce s motivem květin.

Dámské pantofle Coqui Pam černé Velikost: 39
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské pantofle Coqui Pam černé Velikost: 39
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské pantofle na platformě Coqui Pam v černé barvě. Jednoduché, lehounké pantofle s dominantní vyšší podrážkou. Mají vyjímatelnou pěnovou stélku s korkovým nášlapem. Ideální do letních dnů, hodící se k šatům, sukním i riflím.Nazouváky jsou vyrobeny z protiskluzového, antibakteriálního materiálu CoquiAir.Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cm40 - 25,5 cm  

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME LOW S1P | G1301/46
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME LOW S1P | G1301/46
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní polobotka, s ultralehkou kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, materiál: hovězí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 544 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-béžová

McKINLEY Maine II AQB Jr. 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKINLEY Maine II AQB Jr. 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Multifunkční outdoorové boty McKINLEY Maine II AQB Jr. mají membránu Aquabase, protiskluzovou gumovou TPR podrážku, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování

Bederní pás s turmalínem a magnety, vel. XL
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bederní pás s turmalínem a magnety, vel. XL
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bederní pás má skvělé termoizolační vlastnosti, udržuje oblast zad v teple. Turmalín se při kontaktu s pokožkou sám zahřívá, vytváří teplo, zrychluje cirkulaci krve, buněčného metabolismu a přináší úlevu. Působí pozitivně na buněčnou imunitu a podporuje obnovu poškozených buněk v těle.Magnety zlepšují prokrvení, mohou pomoci od bolesti a zánětu. Pravidelné nošení přispívá ke zmírnění bolestí v oblasti bederní páteře, která je způsobena nadměrným namáháním nebo špatným sezením.Bederní pás chrání oblast zad před prochladnutím a profouknutím. Vhodný pro všechny sportovní aktivity i běžné nošení.Prodyšný materiál umožňuje odvod potu a vlhkosti. Pevný suchý zip udržuje pás na místě i při náročné pohybové aktivitě.Pás obsahuje 20 magnetů v oblasti zad a 1 magnet v oblasti břicha.Oblast zad je nutno před užíváním navlhčit, aby mohl začít turmalín reagovat. Pás používejte maximálně 30 minut vkuse, nejlépe 2-3x denně s dostatečným časovým odstupem.Pás se nedoporučuje osobám se srdečními problémy, např. s kardiostimulátorem a těhotným ženám.Doporučené ruční praní, aby nedošlo ke snížení efektivity a funkčnosti žádoucích vlastností.Velikost:XL - pro obvod pasu 90-100 cmMateriál: nylon, kůže, turmalínové vlákno, magnety

Kožené sandály s otevřenou špičkou
2 016 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály s otevřenou špičkou
2 016 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené sandály s otevřenou špičkou hravě zeštíhlí a prodlouží postavu. Pro ženský look je zkombinujte s kalhotami nebo sukní, perfektní výsledek je vždy zaručen. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vpředu a na bocích ažurový svršek. Pevný opatek.

Kožené sandály na klínovém podpatku, černé
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály na klínovém podpatku, černé
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní, originální, pohodlné - to jsou důvody, proč bez váhání podlehnout krásným sandálům na klínovém podpatku! Svršek tvoří efektně překřížené pásky. Otevřená pata s páskem a sponou pro nastavení. Otevřená špička. Klínová korková platforma. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie.

Zeštíhlující panty + aktivní sprej pro hubnutí
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zeštíhlující panty + aktivní sprej pro hubnutí
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Řešení pro hubnutí bez námahy: panty z inteligentní textilie se zeštíhlujícím účinkem a sprejem na bázi aktivátoru hubnutí! Zeštíhlující panty podporují pocení a zaměřují se na stehna, bříško, zadeček. Žlutá vnitřní část odvádí vodu, toxiny a tuky, černá vnější část zůstává vždy naprosto suchá pro příjemné nošení. Bojuje proti celulitidě. Napomáhá odvádění vody a tuků. Úbytek v centimetrech. Zpevňuje pokožku. Pružný pas. Dodáváno se sprejem Sauna Booster (125 ml), který obsahuje 4 aktivátory hubnutí pro ještě účinnější výsledek.

Páskové sandály na klínku
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Páskové sandály na klínku
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ženské, aktuální a komfortní, páskové sandály budou tou pravou letní obuví. Překřížené pásky. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Klínový podpatek se vzorovanou protiskluzovou podrážkou. Kolem kotníku vsazený pásek s pruženkou. Nastavitelné pomocí kovové spony. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

ZANDER postel 180x200 cm, dub carbon
15 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ZANDER postel 180x200 cm, dub carbon
15 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace. Barva: dub carbonRozměry (šxhxv): 186 x 205 x 94 cmMateriál: laminoDo postele patří rošt v pevném rámu. Dodání v demontu.

Boxspring HIRSUTA 03 160x200, světle šedá látka
29 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspring HIRSUTA 03 160x200, světle šedá látka
29 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Sawana 21 = světle šedá Rozměry (šxhxv): 160x 205 x 60/117 cm Ložná plocha (šxh): 160x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny Dodání v demontu

Boxspring PLANIFLORA 26 140x200, modrá látka
32 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspring PLANIFLORA 26 140x200, modrá látka
32 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel boxspring 140x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Kronos 09 = modrá látka Rozměry (šxhxv): 143 x 221 x 57/118 cm Ložná plocha (šxh): 140 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - černé kovové nožky vysoké 13 cm Dodání v demontu

FIBIOUS kovová postel s roštem 140x200 cm, dub
8 160 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
FIBIOUS kovová postel s roštem 140x200 cm, dub
8 160 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kovová postel s roštem Rozměry (šxvxh): 141 x 96 x 211 cm, ložná plocha 140 x 200 cm Materiál: kov/dřevo v barvě tmavý dub Součástí postele je lamelový rošt, matrace je třeba dokoupit. Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Chocolate Velikost: 36
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Chocolate Velikost: 36
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiály: Svršek: kůže nubuk Podšívka: kůže / textil Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná, bavlna / PU recyklát Výroba: Českobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální barefoot boty do mírnější zimypolstrovaný límec na kotníku poskytuje extra teplo, zatímco poutko umožňuje lehké obouvánínově navržená protiskluzová podrážka z kaučuku zaručuje vynikající ochranu a přilnavost při chůzi na různých površíchštedrá přední část obuvi pro dostatečný prostor pro prsty a jedinečný pocit z barefootupečlivě vybrané materiály prémiové kvality vybrány a střiženy našimi kvalifikovanými řemeslníkyPodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

Zdravotní sandále Peon Dinosauři PE/1177-9D Velikost: 30
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zdravotní sandále Peon Dinosauři PE/1177-9D Velikost: 30
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korkové zdravotní sandálky Peon vyrobené v ČR. Pantofle mají anatomicky tvarovanou koženou stélku a bílou podrážku, která nedělá šmouhy. Vrchní část z potištěné kůže s dinosaury. Přes nárt je širší pásek, který lze regulovat suchým zipem. Okolo kotníku je nastavitelný pásek, který fixuje patu. Pokud vybíráte dětem pantofle do školy, tak jsou tyto sandálky pro dítě bezpečnější, protože mu jen tak nezklouznou z nohy a učitelé mají také raději sandálky, kde mají děti patu fixovanou, než nazouváky :-)Splňují požadavek ITC "lehká otevřená pracovní obuv".- Sednou na: normálně široké nohy, přes nárt nastavitelné suchým zipem- Zapínání: širší pásek přes nárt regulovatelný suchým zipem, velcro pásek v oblasti kotníku- Podrážka: bílá, s mírným vzorkem- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné a příčné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - kůže, stélka - kůže, podrážka - korek + syntetická gumaVelikost - délka stélky:30 - 18,7 cm31 - 19,2 cm32 - 20,2 cm33 - 20,6 cm34 - 21,4 cm35 - 22,0 cm36 - 22,8 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm

Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, bílo-šedý, vel. 41
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, bílo-šedý, vel. 41
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánský nazouvák. Odolnost proti uklouznutí na suchém i mokrém povrchu

Gumbies Dámské žabky Gumbies Cairns - Červená | 40
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Gumbies Dámské žabky Gumbies Cairns - Červená | 40
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské žabky Cairns - Červená | 40 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Tommy Hilfiger dámské béžové žabky
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tommy Hilfiger dámské béžové žabky
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské béžové žabky od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - textil                 vnitřek - textil, syntetika                 podešev - syntetika

TECNICA-Magma GTX Ms shadow giungla/pale giungla Zelená 42,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Magma GTX Ms shadow giungla/pale giungla Zelená 42,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty v zeleném provedení jsou navrženy v outdoorovém designu, který je nadčasový. Zaujmou skvělými funkčními vlastnostmi. Nízké trekové boty jsou spolehlivými společníky do hor. Pánské trekingové boty s Vibram podrážkou zaručí vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu. Vibram boty chrání chodidla před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Pánské boty do lesa disponují mezipodešví z EVA materiálu, která umožní vynikající tlumení a odpružení. Silnou stránkou pánské obuvi do hor je membrána Gore-Tex, která je garancí pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou díky tomu optimálně prodyšné a nepromokavé. Pánské all-mountain boty se výborně přizpůsobí chodidlům. Mají klasické šněrování, které velmi dobře fixuje nohu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí výbornou přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce. Tuto turistickou obuv lze tvarovat na míru v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Detaily produktu: all-mountain Vibram boty vhodné pro turistiku, běh a lezení membrána Gore-tex vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech předtvarovaná vnitřní vložka mezipodešev z EVA materiálu pro skvělé tlumení a odpružení CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Froddo G3110227-12K Pink Shine Velikost: 20
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Froddo G3110227-12K Pink Shine Velikost: 20
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové zimní boty Froddo Barefoot G3110227-12K Pink Shine mají jednoduchý a stylový design - kůže s třpytivým efektem s podrážkou z přírodní gumy. Tato podrážka je nyní s upraveným vzorkem, tak aby se v zadní části nesešlapával jako dříve.Zimní varianta se zateplenou podšívkou z příjemného měkkého kožíšku, který je velmi příjemný a nekouše.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená kožíškem, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kožíšek (textil), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 12,8 cm - 5,9 cm22 - 13,4 cm - 6,0 cm23 - 14,0 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,2 cm - 7,0 cm28 - 18,2 cm - 7,1 cm29 - 18,6 cm - 7,2 cm30 - 19,3 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA ADIDAS ENTRADA 22 SWEAT HOODIE H57513 Velikost: XL
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VelikostXSSMLXL2XL3XLHrudník82 - 87 cm88 - 94 cm95 - 102 cm103 - 111 cm112 - 121 cm122 - 132 cm133 - 144 cmPas71 - 75 cm76 - 82 cm83 - 90 cm91 - 99 cm100 - 109 cm110 - 121 cm122 - 134 cmBoky82 - 86 cm87 - 93 cm94 - 101 cm102 - 110 cm111 - 119 cm120 - 128 cm129 - 138 cm* uvedené rozměry představují celkový obvod

ASICS-Gel Excite 10 deep ocean/bright orange Modrá 42,5
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ASICS-Gel Excite 10 deep ocean/bright orange Modrá 42,5
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Tenisky pro běh jsou navrženy s důrazem na odolnost, odpružení a pohodlí. Výhodou botasek je lehká konstrukce. Svršek z textilního materiálu poskytuje vynikající cirkulaci vzduchu. Jemná perforace v oblasti špičky a paty přispívá k lepší prodyšnosti. Běžecké botasky pro pány jsou must have botami pro nadšence běhu. Běžecké tenisky nabízejí vylepšenou absorpci nárazů díky tlumení pomocí technologie GEL™ v zadní části chodidla a pružné mezipodešvi AMPLIFOAM™. Stélka Ortholite™ je garancí komfortu při běhu a zároveň snižuje únavu nohou. Tenisky na běh vybavené technologií GUIDANCE LINE™ pomáhají dosáhnout přirozeného pohybu. Podrážka běžeckých bot z pryže dodává lehkost a zvyšuje odolnost, zatímco strategicky umístěné drážky jsou pružné a flexibilní. Detaily produktu: Klasický střih Svršek ze síťoviny pro vynikající prodyšnost Klasické šněrování Amplifoam mezipodešev pro výborné tlumení nárazů Měkké polstrování Odpružení pomocí technologie GEL™ Stélka ORTHOLITE™ poskytuje měkké pohodlí Pryžová podrážka s velmi dobrou přilnavostí

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Kona 2023- (matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Kona 2023- (matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai Kona je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

VTR Módní saténové tkaničky
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VTR Módní saténové tkaničky
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Připravte se na jaro s naší novinkou - saténovými tkaničkami! Tyto saténové tkaničky jsou vysoce módní, dodají Vaší obuvi nevšední vzhled, pocit luxusu, šmrnc a velký nádech ženskosti! K dostání jsou ve 13 ti krásných módních barvách a jsou široké 1,5 cm. Zaručujeme, že s těmito tkaničkami v obuvi se stanete nepřehlédnutelnou a skvěle si tak doplníte svůj outfit :-)

Dvoulůžko TOACA 160x200 cm, dub sonoma
5 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dvoulůžko TOACA 160x200 cm, dub sonoma
5 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dvoulůžko 160x200 cm Barva: dub sonoma Rozměry (šxvxh): 168 x 66 x 204 cm Výška sedu 41 cm Materiál: lamino V ceně postele není rošt a matrace, doporučený rozměr matrace 160x200 cmDodává se v demontu

Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-800283-8530 Lila Velikost: 34
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-800283-8530 Lila Velikost: 34
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dívčí bačkory - balerínky Superfit Bonny 1-800283-8530 v lila barvě s jednorožci a srdíčky.- Sednou na: užší až normálně široké nohy, šířka WMS - M IV- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nedělá šmouhy, je tak vhodná do školy i školky :)- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,3 cm25 - 16,0 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,7 cm30 - 19,4 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,2 cm34 - 21,6 cm35 - 22,4 cm36 - 23,1 cm37 - 23,5 cm38 - 24,1 cm

Chlapecké bačkory Superfit Bubble Blau 1-006273-8000 Velikost: 30
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Chlapecké bačkory Superfit Bubble Blau 1-006273-8000 Velikost: 30
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské bačkory Superfit Bubble 1-006273-8000 v modro-zelené kombinaci.Chlapecké bačkory se zapínáním na suchý zip, díky kterému se dají krásně regulovat v oblasti nártu. Jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt. V okolí kotníku je mírné vykrojení a tím bota lépe padne. Dá se říct, že kotník zcela kopíruje a tím se bačkory opravdu pohodlně nosí.I přesto, že se nejedná o barefoot bačkory, jsou velmi poddajné a přizpůsobivé. Protiskluzová podrážka je měkká, v přední části krásně ohebná, s větracími otvory pro lepší prodyšnost. Postranní vyvýšení pro lepší postranní stabilitu - lidově řečeno - chrání proti "zvrtnutí kotníků". V přední i zadní části je podrážka vyvýšená, chrání tak proti okopu.- Sednou na: užší a normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: textilní výztuha a mírné zpevnění v místě, kde je vyvýšená podrážka- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy, protiskluzová- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,5 cm25 - 16,3 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 21,8 cm35 - 22,5 cm36 - 23,0 cm37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm

Pohodlné bačkory
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pohodlné bačkory
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S podšívkou s vysokým podílem vlny, tyto bačkory přináší hřejivost a komfort. Měkké pohodlí. Extra hřejivé. Vyrobeno ve Francii.

GEOX Kožené kotníkové tenisky Myria zn. Geox
3 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Kožené kotníkové tenisky Myria zn. Geox
3 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Snadné na údržbu, kotníkové tenisky Myria zn. Geox spojují pohodlí a stylový vzhled. Lehké, ideální pro celodenní nošení. Na vnější straně zip. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Hřejivé ponožky s protiskluzovou úpravou
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Hřejivé ponožky s protiskluzovou úpravou
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Díky hřejivým ponožkám s efektem kožešiny Vám již nebude zima. Svršek ze žinylkového jemného úpletu. Vpředu mašlička a bambulka. Vnitřek z kožešinové imitace. Spodní strana s protiskluzovou úpravou.

Kožené sandály na klínku, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené sandály na klínku, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Hravé pásky ve stříbrné a béžové barvě tu jsou pro elegantní look módních sandálů. Na svršku 2 pásky: béžový v hladké verzi a stříbrný s aspektem patiny. Kontrastní prošití. Kolem kotníku pásek se sponou a pruženkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rychle obuté, to jsou tenisky s tkaničkami navržené pro citlivá chodidla. Lehoučké a příjemné na nošení. Z pružné prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Tkaničky provléknuté kovovými očky. Vyjímatelná stélka. Polopevný opatek. Protiskluzová gumová podrážka. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Jonap B1 MV světle modrá Velikost: 30
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap B1 MV světle modrá Velikost: 30
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené barefoot boty značky Jonap B1 MV v modré barvě.Hladká kůže, praktická na údržbu. Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominatní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky".Reflexní prvek pro lepší viditelnost a bezpečí dítěte.Péče: boty doporučujeme před prvním použitím naimpregnovat impregnací nebo promazat balzámem na kůži. Budou tak odolnější vodě i špíně. - Sednou na: normální až širší nožky, dominantní palec, tvar ploutvičky, úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká, vyrobena z odolnější pryže- Jazyk: je z jednoho kusu s přední částí boty, v oblasti nártu není žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z pěny s textilním nášlapem, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - paměťová pěna s textilním nášlapem, podrážka - pryžVýrobce nedoporučuje používat boty na skluzavky a odrážedla z důvodu rychlého opotřebení podrážky, reálně ale tento nový model vydrží více, než předchozí.Velikost - délka x šířka boty:20 - 13,1 cm x 6,1 cm21 - 13,7 cm x 6,2 cm22 - 14,5 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,7 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm30 - 19,8 cm x 7,4 cm

Tenisky se zapínáním na suchý zip
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky se zapínáním na suchý zip
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ženské a komfortní, tenisky se zapínáním na suchý zip v nadčasové barevné kombinaci bílé a černé jsou absolutně IN. 3 pásky na suchý zip pro snadné zapnutí. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Kovová očka. Pevný opatek. Bílá platforma. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pantofle s potiskem květin
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle s potiskem květin
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlné a ženské pantofle perfektně drží na svém místě. Svěží potisk květin. Prošitý lem tón v tónu. Tichá protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Francii.

Rybíz černý - plod celý - Ribes nigrum - Fructus ribes nigri 1000 g
1 066 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Rybíz černý - plod celý - Ribes nigrum - Fructus ribes nigri 1000 g
1 066 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rybíz černý - plod celý - Ribes nigrum - Fructus ribes nigriSušené, celé plody rybíz černý. Rybíz černá je ovocný ker nižšího vzrůstu, který je velmi oblíbený zejména pro své drobné chutné bobule s kyselou svěží chutí a výraznou vůní. Kromě bobulí rybíz se sbírá i jeho listy s charakteristickou svěží vůní, které jsou známé pro své léčivé účinky.Plody černého rybízu obsahují flavonoidy, anthokyany, fenolkarbonocé kyseliny, velké množství vitamínu C, ovocné kyseliny, invertní cukr, pektiny.Příznivé vlastnosti plodů rybíz černého:vysoký obsah vitamínu C- plody černého rybízu jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínu C. Tento antioxidant pomáhá posilovat imunitní systém, chránit buňky před poškozením volnými radikály a podporovat zdraví kůže,podpora zdraví očí- vitamin C obsažený v plodech rybízu může být prospěšný i pro zdraví očí, podporuje správné fungování oční sítnice,antioxidant- kromě vitamínu C obsahují plody černého rybízu i další antioxidanty, jako jsou flavonoidy a anthokyany. Tyto složky pomáhají bojovat proti zánětům, chrání buňky před poškozením a mohou mít prospěšné účinky na zdraví srdce a cév,podpora trávicího systému - plody obsahují vlákninu, která podporuje zdraví trávicího systému. Pomáhá regulovat trávicí trakt, zlepšuje střevní pohyblivost a může pomoci při prevenci zažívacích problémů, jako je zácpa, stimulují chuť k jídlu, podporují vylučování vody z těla, jsou vhodné ke kontrole hmotnosti.podpora zdraví kostí - plody obsahují také minerály, jako je vápník, draslík a magnesium, které jsou důležité pro zdraví kostí a zubů. Pravidelná konzumace může pomoci udržet silné a zdravé kosti.PoužitíSušené plody rybízu černého můžete použít k přípravě čaje, nálevu, do pečení, k přípravě smoothies nebo k přímé konzumaci.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Tenisky Froddo G3130246-2 Grey Velikost: 20
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky Froddo G3130246-2 Grey Velikost: 20
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130246-2 Grey kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je z kombinace kožených a textilních materiálů, zároveň ale mají kompletně koženou podšívku. Jsou tak trochu prodyšnější, než kompletně kožené modely, zároveň jsou ale obdobně odolné. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy, se vzorkem.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Papuče Heidi
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Papuče Heidi
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Naše filcové papuče "Heidi" dělají čest svému jménu: příjemně hřejivé a měkké, krásně zdobené bordurou a aplikací protěže alpské. S vyjímatelnou vložkou.

BeLenka Dětské barefoot tenisky Be Lenka Joy - Dark Pink & White Velikost: 25
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiály: Svršek: kůže + textil Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: guma (KidsComfort) Výroba: Portugalsko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku praktické obouvání díky suchému zipu lehká nízká obuv s hravou kombinací kůže a textilu vyjímatelná stélka skvěle odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Salming Recoil Trail 2
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salming Recoil Trail 2
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Univerzální trailové boty Salming Recoil Trail 2 v nových zářivých barvách pro sezónu 2024! Superlehká a přizpůsobivá konstrukce svršku, spolu se stabilním a pohodlným tlumení, dávají maximálně vyniknout nepřekonatelné podrážce Vibram® MegaGrip. Vše, co potřebujete, abyste obstáli nejen v terénu. Salming Recoil Trail 2 jsou dalším pokračovatelem úspěšného trailového modelu, který stojí především na bezchybné prémiové podrážce Vibram® MegaGrip. Její nepřekonatelný grip vás podrží i tam, kde už byste to nečekali. Boty jako celek perfektně splňují definici univerzální trailovky, která vám spolehlivě poslouží jak při delším výběhu v horách, tak ve chvíli, kdy povětrnostní podmínky ve vaší "městské džungli" nejsou úplně ideální.Svršek nejnovější generace trailů kombinuje dvě skvěle se doplňující vrstvy, které tvoří kompaktní, a hlavně lehký celek. Pevný a skvěle prodyšný úplet, který tvoří základní vrstvu, překrývá druhá vrstva z několika polyuretanových panelů. Ty jsou s první vrstvou tepelně svařené, což minimalizuje riziko odřenin z prošívaných spojů. Tato druhá vnější vrstva má především ochrannou a stabilizační funkci.Neméně důležitou součást modelu Salming Recoil Trail 2 tvoří jeho tlumící vrstva z prémiové pěny Salming Recoil™. Díky spíše vyšší tuhosti poskytne dostatečně kvalitní a přesnou oporu v horách, ale stejně dělá boty dostatečně pohodlné i pro delší běhy po tvrdším povrchu. V oblasti paty je pak mezipodešev ještě obohacena o speciální SoftFOAM vložku, kterou oceníte zejména při sebězích.Pokud hledáte skutečně univerzální trailovou botu, Salming Recoil Trail 2 je skvělá volba.Univerzálnost je základModel Trail 2 patří mezi takzvané univerzální trailové boty. Díky výši vzorku (4 mm) a jedinečnému gripu podrážky Vibram® MegaGrip vás podrží za jakýkoliv povětrnostních podmínek v terénu, ale zároveň se v nich nebudete cítit nepohodlně ani při přeběhu pevnějšího přírodního či dokonce asfaltového povrchu.Pro začátečníky i pokročiléTyto trailovky ocení jak začínající, tak pokročilý běžec. Zatímco ti méně zkušení uvítají přívětivou výšku tlumení a celkové pohodlí boty, ti pokročilejší si naplno užijí parádního záběru podrážky Vibram® MegaGrip a výtečnou návratnost energie, kterou nabízí tlumící směs Salming Recoil™.Pro dlouhé tréninky, pohodlné kratší terénní proběhnutí, ale i horské výzvyPro svou univerzálnost nabízejí boty skutečně hodně variant jejích využití. Jejich variabilitu oceníte jak při dlouhých trénincích, při kterých se střídají různé druhy povrchů, tak i při kratších terénních výbězích, kdy pro vás bude pohodlí důležitější než rychlost. Přesvědčivě vám však poslouží i při delších horských závodech.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituSvršek modelu Trail 2 se skládá ze dvou vrstev. První z nich tvoří ideálně pevný polyesterový úplet, který překrývá několik tepelně navařených polyuretanových panelů. Ty mají jednak ochrannou, ale hlavně stabilizační funkci, zejména v terénu hodně důležitou. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií Toe Box, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyPohodlí při dopadu, energie do odrazuPrémiový materiál Salming Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně více energie.Ještě více pohodlíSoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Salming Recoil™ zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh. Podešev - podrážka botyOdolnost a extra dobrý grip za jakýkoliv podmínekPodešev modelu Salming Recoil Trail 2 nese název Vibram® MegaGrip a je jedním z klíčových faktorů, který ho posouvá mezi skutečnou trailovou špičku. Krom velmi dobré odolnosti proti oděru, totiž nabízí i opravdu výbornou přilnavost jak za sucha, tak za mokra, a svého uživatele tak spolehlivě podrží v každém kroku. Parametry:Drop: 5 mmVýška vzorku: 4 mmMezipodešev: Recoil™ + SoftFOAM™Profil podrážky: 24,5 mm - 19,5 mmTyp boty: běžecká obuvTyp povrchu: trail - terénTyp běžecké boty: trailové univerzálníModelová řada: Recoil TrailUrčení: mužiUrčení: ženyMateriál podrážky: Vibram® MegaGripHmotnost: 260 g (8 UK)Barva: světle oranžováKolekce: 2024

ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA JOMA URBAN STREET SWEATSHIRT 102880-100 Velikost: M
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pas (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA BEZ KAPUCE S DROBNÝM POTISKEM BX5737 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka67687071Od podpaží k podpaží52555658Rukáv od krku78787981Rukáv od podpaží53535456Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm