James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN661 - Antracitový melír | M
906 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský bavlněný svetr JN661 - Antracitový melír | M od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 7 dní.

DS Laboratories antioxidační kondicionér proti vypadávání vlasů Revita CBD
600 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stimulující antioxidační kondicionér pro růst vlasůKondicionér REVITA obohacený o 150 mg širokospektrálního kanabidiolu (CBD) má silné antioxidačními účinky. Velmi účinně působí proti padání vlasů a podporuje jejich zdravější růst. Špičkový kondicionér se silným složením je vhodný pro všechny typy vlasů. Ideální také při potížích s vlasovou pokožkou. Kombinujte s šamponem REVITA.CBD.150 mg širokospektrálního CBDKondicionér obsahuje optimální koncentraci širokospektrálního CBD, což je jedna z účinných složek konopí. Obsahuje silné antioxidanty a tlumí tak záněty pokožky. Pokročilá bioadhezivní technologieReceptura kondicionéru je založena na bioadhezivní technologii. Ta umožňuje aktivním látkám působit na vlasy i po opláchnutí přípravku až po dobu 12 hodin. Optimalizuje růst vlasů, zlepšuje jejich hustotu, pevnost i kvalitu. 

Boční ochranné lišty Kia Picanto 2011- (hatchback, 3 dveře)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boční ochranné lišty Kia Picanto 2011- (hatchback, 3 dveře)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Kia Picanto.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Toyota Prius 2002-2009 (hatchback)
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boční ochranné lišty Toyota Prius 2002-2009 (hatchback)
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Toyota Prius.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Caddy / Caddy Maxi 2004-2020 (matná)
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Caddy / Caddy Maxi 2004-2020 (matná)
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Caddy je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Traveller 2016- (plastový nárazník, otočné dveře)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Traveller je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Pasuje na modely s plastovým povrchem nárazníku.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Sinergy Cosmetics Sinergy B.iO Remedy Calm Hair Bath 250ml - Šampon na podrážděnou pokožku
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Citlivá a podrážděná pokožka vyžaduje velmi šetrné ošetření. Tu spolehlivě obstará šampon s obsahem slézové aktivní vody a organického výtažku z hlohu. Obě složky navozují pocit zklidnění a pomáhají proti začervenání pokožky. Vlasy zůstávají po použití příjemně hebké.  Aktivní složky: Organický extrakt z hlohu - působí proti volným radikálům, je silně antioxidační a zajistí zklidňující účinek. Aktivní voda ze slézu - pečuje o vlasy, zanechává je příjemně hebké a jemné. Nabízí změkčující a uklidňující efekt.  Použití: Aplikujte na mokré vlasy, jemně vmasírujte a vytvořte tak emulzi. Nechejte působit několik minut a poté důkladně opláchněte. Dle potřeby opakujte. BI.O REMEDY LINE OD SINERGY COSMETICSŘada vysoce účinných produktů maximálně nabitá přírodními složkami, zejména destilací získanými esenciálními oleji, které se zaměřují na řešení problémů s vlasy a vlasovou pokožkou. Výrobky neobsahují SLES, SLS, parabeny, barviva a jsou biodegradovatelné. Produkty je možno kombinovat s dalšími výrobky z B.iO řady.

Těhotenský test krevní ADEXUSDx hCG, 1 ks
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Těhotenský test krevní ADEXUSDx hCG, 1 ks
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Těhotenský krevní test - zdravotnický prostředek Těhotenský krevní test značky Innova Pharma je unikátním produktem na českém trhu. Tento krevní test byl vyvinut v Kanadě a dokáže rozpoznat těhotenství již 8.-9. den od oplození. To je o 14 dní dříve než z moči, neboť zjištění hormonu hCG v krvi je mnohem přesnější.Bojíte se, že je test náročný na provedení? Připravili jsme pro vás instruktážní video - celé video naleznete ZDE.  Čím je ADEXUS hCG těhotenský krevní test unikátní?Test ADEXUS hCG je rychlý imunologický test používaný ke kvalitativní detekci lidského choriového gonadotropinu (hCG) v raném těhotenství.Tento těhotenský krevní test dokáže zobrazit výsledek těhotenství již během 10 minut po nanesení kapky krve. Tudíž není potřeba více testů či opakované testování jako je tomu v případě těhotenských testů z moči, které mají mnohem menší procento spolehlivosti.prokázání těhotenství již 8. den po početímožnost testování kdykoliv během dne, nemusíte si hlídat první ranní moč jako je tomu u testů z močiProč je testování z krve rychlejší a přesnější?Hodnoty hCG v moči jsou nižší než v krvi. Testování výše hCG v krvi je mnohem citlivější než testování z moči. To znamená, že krevní test dokáže rozpoznat těhotenství o několik dní dříve než z moči. Z klasického těhotenského testu na moč lze těhotenství rozpoznat nejdříve až po čtvrtém týdnu od poslední menstruace.Jaké jsou další výhody krevního těhotenského testu?Kromě rychlosti odhalení těhotenství má ADEXUS hCG těhotenský krevní test ještě jednu velkou výhodu. S testováním nemusíte čekat do rána na první ranní moč, testovat můžete kdykoli během dne, neboť hladiny hormonu hCG nejsou ovlivněny fází dne, nýbrž délkou gravidity (těhotenství).Co znamená zkratka hCG?Hormon hCG je zkratka pro hormon zvaný "Human chorionic gonadotropin", tento hormon je uvolňován do těla v případě, když je žena těhotná. Jeho hladiny se vyvíjí a mění v závislosti na stádiu těhotenství. ADEXUS hCG Těhotenský test z krve dokáže hormon hCG odhalit již 8. - 9. den od početí. V této době je hormon v krvi v množství desítek až stovky jednotek. Hraniční hodnota hormonu hCG pro rozpoznání výsledků krevním testem je 10 mIU/mL.Ostatní těhotenské testy z moči dokáží hormon detekovat teprve od 3. týdne, kdy je hormon obsažen v množství tisíců jednotek.Maximální růst tohoto hormonu je mezi 80. - 90. dnem těhotenství (počítáno od početí), poté se tvorbo tohoto hormonu snižuje a jeho obsah v krvi i v moči opět klesá.Jak velké množství krve je potřeba, aby test ukázal výsledek?Test dokáže detekovat výsledek těhotenství z opravdu malého objemu vzorku krve (35-40µL). Stačí jedna kapka krve, která je absorbována testem. Návod k použití ADEXUS hCG těhotenského testuPro ještě lepší provedení testování doporučujeme shlédnout ilustrační video.Jak postupovat při testování?Z krabičky vyjměte lancetu, odstraňte z ní ochranné víčkoPrst, ze kterého budete odebírat vzorek krve, vydezinfikujte (popř. si alespoň umyjte ruce mýdlem), promasírujte prst směrem ke konečku prstu tak, aby byl dobře prokrvený. K odběru vzorku doporučujeme prsteníček nebo prostředníček.Přiložte bílý okraj lancety na koneček prstu. Nepoužívejte střed nebo špičku prstu, jelikož se jedná o nejcitlivější oblasti prstu.Volnou rukou držte daný prst a pevně lancetu zatlačte na testovací místo, poté ji uvolněte. Nebojte se vpichu, opravdu nebolí a je důležité, abyste se správně píchla.Jemně masírujte prst směrem k oblasti vpichu, abyste získali plnou velkou kapku krve. Přenos kapky krve na ADEXUS hCG těhotenský testPřiložte část pro aplikaci vzorku k oblasti vpichu tak, aby se dotkla kapky krve. Test mějte přiložený k bodu vpichu po celou dobu nasávání krve na papírek.Nechte vzorek krve vystoupat testem až do úrovně naplnění. Pokud vzorek nedosáhl úrovně naplnění, masírujte prst, abyste získali více krve až do té doby, než dojde k nasátí do celé úrovně testu.Počkejte 10 minut a vyhOdnoťte výsledky v oblasti testovacího okénka v kontrolním místě C a testovacím místě T. (viz obrázky) Vyhodnocení výsledků testování gravidityPokud se objeví na testovacím místě T případně i na kontrolním místě C proužek o jakékoli intenzitě barvy, je výsledek považován za pozitivní a vy jste s největší pravděpodobností těhotná.Kontrolní proužek C a testovací proužek T se mohou lišit v intenzitě barvy. Intenzita testovacího proužku se liší podle koncentrace hCG přítomného ve vzorku. Nicméně kvantitativní hodnota hCG nemůže být udávána tímto kvalitativním testem.Pokud se objeví proužek POUZE na místě kontrolního proužku C , výsledek je negativní.Pokud se neobjeví žádný proužek, test nebyl proveden správně a výsledek je neplatný. Očekávané výsledkyHormon hCG u negravidních žen obvykle není testem ADEXUS hCG zjištěn. Koncentrace hCG jsou obvykle mezi 5 a 50 mlU/mL během 1 týdne gestačního věku nebo 3 týdnů po poslední menstruaci. Úrovně hCG rapidně rostou, zdvojnásobují se zhruba každé dva dny.Pokud je výsledek testu negativní a těhotenství je odhadováno, opakujte test po 2 dnech a více. Slabě pozitivní test může být potvrzen opakováním testu po 2 a více dnech.UpozorněníUrčeno pro in vitro diagnostiku. Není určeno dětem. Prošlé testy zlikvidujte a dokončené použité testy jsou považovány za biologický nebezpečný odpad. Nepoužívejte test po vypršení exspirace. Test je určen pouze pro jedno použití. Nevystavujte mrazu, test může být vysokým mrazem znehodnocen.Důležité informaceBalení: Test je zabalen samostatně v těsnícím fóliovém obalu s desikantem. Balení obsahuje lancetu k jednorázovému vpichu. Návod k použití.Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Nevystavujte mrazu, test může být vysokým mrazem znehodnocen.Spotřebujte do: Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Nepoužívejte test po datu spotřeby, nebo pokud je viditelně poškozen.Distributor: ADIEL, s.r.o., V Cibulkách 359/52, 150 00 Praha 5, IČ: 01388665. www.otehotnet.cz Výrobce: Now Diagnostics, Inc., 1200 Stewart Place Springdale, Arkansas, USA 72764 www.nowdx.com Dovozce: INNOVA PHARMA s.r.o., Kratochvílova 562/1, Ostrava 70200, Czech Republic, www.innovapharma.cz Informace pro lékárnyTento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix a.s. pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu.APA kód: 3136158PDK kód: 3136158EAN kód: 8594171640018 

McKinley Blackiston Mid AQX M 44 EUR
5 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Blackiston Mid AQX M 44 EUR
5 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské lehké trekkingové vysokohorské boty McKinley Blackiston Mid AQX M sodolním vrchním materiálem. Membrána AQUAMAX zajišťuje sucho a dobrou cirkulaci vzduchu. Tlumící vložka ORTHOLITE® má antimikrobiální vlastnosti. Protiskluzová podrážka VIBRAM® zaručuje bezpečné držení v jakémkoli terénu včetně vysokohorského prostředí. Materiál: kůže, polyuretan Membrána AQUAMAX Tlumicí stélka ORTHOLITE® Přilnavá podrážka VIBRAM® Trvale vodoodpudivá (DWR) povrchová úprava bez PFC Dobrá cirkulace vzduchu

Vánoční čaj Pyramida
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vánoční čaj Pyramida
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vánoční čaj Pyramida je skvělý dárek pro všechny vaše blízké. Dárkové balení pyramidy s vánočním motivem obsahuje 20 ks čajových sáčků s příchutí.Rozměry balení: 9 x 9 x 21 cm.Příchutě:1. Černý čaj - jablko s brusinkou2. Černý čaj – pomeranč se skořicí3. Černý čaj – růže4. Zelený čaj – heřmánek s citrónovou trávou5. Zelený čaj – jahoda6. Bílý čaj – jahoda7. Ovocný čaj Vánoční čaj Pyramida20 čajových sáčků v baleníVýběr různých příchutí

Dr.Grepl dámské vložky do bot zimní vlnové
62 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dr.Grepl dámské vložky do bot zimní vlnové
62 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské vložky do obuvi 100% WOOL, latex.vložky do obuvi slouží- ke změkčení kroku (chrání klouby)- k vyplnění nadměrného prostoru v obuvi- pro zvýšení zateplení - izoluje od chladuCHRÁNÍ - TLUMÍ NÁRAZY - OZDRAVUJÍBarva: BéžováVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: Textil

Svorto Vložky s patním lůžkem dětské
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Svorto Vložky s patním lůžkem dětské
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jsou určeny především do obuvi, která má nedostatečně tvarovanou vnitřní stélku. Základem vložek je výlisek z pružného a pevného materiálu EVAC. Patní lůžko a podélná klenba drží nohu ve správném osovém postavení. Textilní povrch s antibakteriální úpravou. Jaký problém produkt řeší? podélně plochá noha / vybočená nebo vbočená pata / propadlá klenba / chybné postavení chodidelTvar vložky celý tvarPodpora, vyměkčení a stabilita podpora podélné klenby / patní lůžkoBalení pár

VTR Gelové mini polštářky
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VTR Gelové mini polštářky
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Neviditelné gelové mini polštářky chrání citlivá místa na chodidlech a zabraňují vzniku otlaků. Vhodné do všech typů obuvi. Použití: Odstraňte ochrannou folii a připevněte lepící stranou na vnitřní část obuvi v místě vzniku otlaku. chrání citlivá místa chodidla zabraňují vzniku otlaků ulevují od bolesti balení obsahuje 4 kusy polštářků

VTR Ortopedické vložky kožené Orto Profil
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VTR Ortopedické vložky kožené Orto Profil
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Orto profil jsou anatomické kožené stélky jejichž základ tvoří pevný výlisek, který podepírá podélnou klenbu, mírné latexové srdíčko tvoří oporu pro příčnou klenbu a vrstva latexové pěny v patní části tlumí otřesy vznikající při chůzi a změkčuje došlap. Stélka příjemně podpírá chodidlo a tím uvolňuje svaly a vazy na chodidle. Střední část tvoří tenká vrstva šlehaného latexu s obsahem aktivního uhlí, které dobře pohlcuje pachy. Povrch je tvořenou kvalitní ovčí kůží. Přesná délka vložek:35 - 227mm36 - 234mm37 - 242mm38 - 247mm39 - 254mm40 - 260mm41 - 267mm42 - 275mm43 - 281mm44 - 289mm45 - 296mm46 - 301mm

EPlus Dětské holínky - Bing modré Obuv: 27/28
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
EPlus Dětské holínky - Bing modré Obuv: 27/28
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské holínky - Bing (modré)Holínky spolehlivě ochrání Vaše dítě před deštěm a nepříznivým počasím. Dětské holínky s motivem Bing budou tím správným doplňkem během podzimu a deštivých dnů.počet: 1 pármateriál: 100% PVCbarva: modráJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech holínek Vám pomohou tyto rozměry:23/24 - délka stélky 15,2 cm25/26 - délka stélky 16,8 cm27/28 - délka stélky 18,2 cm29/30 - délka stélky 20,7 cm31/32 - délka stélky 21,5 cm

Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Růžová | 38
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Růžová | 38
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály Scramblers - Růžová | 38 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Vlnka Pánské kožené nazouváky Filip - černá
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Pánské kožené nazouváky Filip - černá
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní provedení a použitý materiál jsou skvělou kombinací pro muže všeho věku. Nazouváky Filip se hodí pro spoustu příležitostí a je jen na vás, kam je budete nosit. V létě je to příjemná vycházková obuv pro každodenní nošení a pochůzky po městě, stejně pohodlné ale budou i když si je necháte třeba jako přezutí do práce. Stélka nazouváků Filip velmi měkká a přizpůsobivá tvaru nohy, takže máte chodidla s každým krokem v měkkém pohodlí. Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: syntetická gumaParametry:Barva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na venkovní použitíMateriál: KůžeKolekce: Filip

Vlnka Pánské letní kožené pantofle modrá obuv dospělé
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Vlnka Pánské letní kožené pantofle modrá obuv dospělé
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Pánské kožené pantofle jsou vyrobené ze špičkových materiálů a mají ortopedickou podrážku. Vrchní část pantoflí je děrovaná, aby byla zajištěna prodyšnost boty a noha se v ní nepotila. Přestože jsou tyto pantofle určeny spíše na léto, pokud je doplníte o teplé ponožky, poslouží stejně dobře i během chladnějších dnů.Materiál: Povrch: kůžePodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: ModráRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíMateriál: KůžeKolekce: Pánské kožené JBB

RIDDER 22190509 Little rock dávkovač mýdla na postavení, béžová
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RIDDER 22190509 Little rock dávkovač mýdla na postavení, béžová
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Tento zajímavý dávkovač v kamenném designu bude skvělou ozdobou interiéru. Je vyrobený z polyresinu, který vyniká svou odolností.

Kotníkové boty na zavázání
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové boty na zavázání
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené kotníčkové boty jsou velmi pohodlné a praktické do práce i na procházky po městě. Šněrování na tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kotníku. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Dámská mikina Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámská mikina Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská mikina Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed Trénink je legrace. Volnočasová bunda Kari Traa Sanne LS  je dámská pružná izolační bunda s krátkým zipem, hravým designem z barevných panelů pro den a trénink plný zábavy.Cool design, volný střih a vysoký límec pro vaše pohodlí a volnost pohybu. Stahování spodního okraje a náplety na rukávech spolehlivě udrží bundu na správném místě a stojí v cestě chladnému vzduchu. Krátký přední zip umožní odvětrávání přebytečného tepla.Patka na konci předního zipu chrání oblast bradyKrátký přední zipKapsy na ruceStahování spodního lemuKapsy na ruceRukávy zakončené manžetamiPotisk KTKontrastní detaily Materiál: Hlavní materiál: 88 % Polyester, 12 % Elastan. Podšívka: 92 % Polyester, 8 % Elastan  Kari Traa není jen šampiónkou v lyžařských freestyle disciplínách se třemi medailemi z olympiád, ale také tvůrkyní úspěšné sportovní značky.Sportovní oblečení vytvořené, aby přesně sedělo ženským tvarům, ale zároveň aby vyhovovalo požadavkům na aktivní a sportovní životní styl. Většina výrobků Kari Traa je navržena tak aby je mohli nosit i teenageři. Díky Merino vlně je prádlo teplé a zároveň tenké a pohodlné. Kari Traa vyrábí i čepice a rukavice. Pokud hledáte dámské bundy a kalhoty s jedinečným designem, pak  jste také na správném místě. Bundy a kalhoty jsou unikátní nejen svým designem, ale i tím, že jsou šité ženám na míru a perfektně  sedí. V nabídce naleznete také sportovní větrovky, mikiny, ponožky kalhotky podprsenky a spousta doplňků. Ideální ať již chodíte na aerobic, zumbu, spinning nebo si jen jdete zaběhat. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed

Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

• svršek z prodyšné síťoviny s krycími vrstvami ze syntetického materiálu• lehká prodyšná konstrukce• ochranná deska v mezipodešvi• mezipodešev z EVA• podešev Traxion• svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Adidas Hoops Mid 24 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Hoops Mid 24 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Doplň šatník svého malého fanouška pořádnou dávkou stylu. Tyto dětské tenisky adidas přinášejí podporu a stabilitu basketbalových modelů do každodenního života. Mají lehký svršek ze syntetické kůže, nebrání drobným nožkám v pohybu a jejich středně vysoká konstrukce připomíná zlatou éru basketbalu. Klasický střih Zapínání na suchý zip Svršek ze syntetické kůže Textilní podšívka Polstrovaný límeček Tlumicí mezipodešev Pryžová vsazená podrážka

BIRKENSTOCK Vložky Birkenstock do obuvi Profi Birki 47
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BIRKENSTOCK Vložky Birkenstock do obuvi Profi Birki 47
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Náhradní polyuretanová stélka s černou podšívkou do obuvi Profi Birki Udrží tvé nohy v suchu a pohodlí Anatomicky tvarované Materiál: plstěná vložka Ve velikosti od 37 do 47 Lze prát v pračce do 30 stupňů

Adidas Hoops Mid 25,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Hoops Mid 25,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Doplň šatník svého malého fanouška pořádnou dávkou stylu. Tyto dětské tenisky adidas přinášejí podporu a stabilitu basketbalových modelů do každodenního života. Mají lehký svršek ze syntetické kůže, nebrání drobným nožkám v pohybu a jejich středně vysoká konstrukce připomíná zlatou éru basketbalu. Klasický střih Zapínání na suchý zip Svršek ze syntetické kůže Textilní podšívka Polstrovaný límeček Tlumicí mezipodešev Pryžová vsazená podrážka

Royal Bay Ortho kolenní návlek
458 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Royal Bay Ortho kolenní návlek
458 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Salomon XA PRO V8 Mid CS™ Waterproof Kids 33 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon XA PRO V8 Mid CS™ Waterproof Kids 33 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská outdoorová obuv Salomon XA V8 Mid CS™ Waterproof Kids. Dopřejte svým dětem chuť na dobrodružství v přírodě. Díky novému vzhledu a opravdu praktickým úpravám přináší tento aktualizovaný model veškerou přilnavost, stabilitu a vodotěsnou ochranu, kterou mladé nohy potřebují.  Přesný střih: konstrukce SensiFit™, která čerpá z našich odborných znalostí o běhu, obepne nohu a zajistí její pohodlný fit, který se přizpůsobí každému tvaru chodidla Přilnavost a ochrana: podrážka Contagrip® kombinuje grip a odolnou směs pro dlouhotrvající trakci na jakémkoli povrchu, přičemž vyšší střih chrání kotník Sportovní vzhled: aktualizovali jsme design pomocí atletických linií a pruhovaného potisku, ale zachovali jsme stejnou ultra praktickou bungee šňůrku a zapínání na suchý zip ClimaSalomon ™ vodotěsnost: flexibilní, lehká a vodotěsná bota zajišťující úplnou ochranu před povětrnostními vlivy EnergyCell: vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů Vodoodpudivá speciální úprava poskytuje extra ochranu, která zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště a přeháněk Textilní podšívka: měkká, prodyšná podšívka pro extrémní pohodlí Klínovitý jazyk je na obou stranách spojen se svrškem, zabraňuje vniknutí nečistot do obuvi a udržuje jazyk ve středu Ochrana z kůže, syntetiky nebo gumy kolem spodní části chodidla, která chrání boční a střední strany chodidla Vložka OrthoLite®: vnitřní stélka OrthoLite® je tvarována do tvaru vnitřní obuvi a poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a trvanlivost a zvyšuje pohodlí a výkonnost obuvi Drop: 8 mm Hmotnost: 290 g

Nike Club Men's Sweatshirt M
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Club Men's Sweatshirt M
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská mikina Nike Club Men's Sweatshirt ve stylovém provedení s řadou potištěných log Nike. Složení: 80% Bavlna, 20% Polyester Běžný střih Žebrovaný krk Žebrované manžety a spodní lem

Merrell J036255 Moab 3 Gtx Olive/gum
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J036255 Moab 3 Gtx Olive/gum
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+/RECYCLEDHMOTNOST 862g

Merrell J036737 Accentor 3 Sport Mid Gtx Black/tangerine
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J036737 Accentor 3 Sport Mid Gtx Black/tangerine
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• vyjímatelná EVA stélka• pěnová mezipodešev EVA se 100% recyklovanou horní vrstvou• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 4.2 mm• Vegan Friendly - vyrobeno bez použítí živočišných produktůTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, AirCushion, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 980 g

Postel mangovníkové dřevo Dekorhome 120x200 cm
8 725 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel mangovníkové dřevo Dekorhome 120x200 cm
8 725 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tato postel se stane dominantou vaší ložnice.Postel má masivní konstrukci z hrubého mangovníkového dřeva a ocelový rám s KD konstrukcí. Má velmi dlouhou životnost a je robustní. Postel je navržená v industriálním stylu a její povrch byl ošetřený leštěním, barvením a lakováním. Unikátní kresba dřeva se liší kus od kusu, a proto je každý z našich dřevěných postelových rámů jedinečný. Sestavení postele rámu je snadné.Postel je dodávána bez roštu a matrace. Barva:mangovníkové dřevoRozměry plochy na spaní:120x200 cm140x200 cm 160x200 cm180x200 cm 200x200 cmVýběr požadovaného rozměru zvolte ve variantě produktu.Rozměry postele 120x200 cm:šířka: 125 cmhloubka: 205 cmvýška: 73 cmRozměry postele 140x200 cm:šířka: 145 cmhloubka: 205 cmvýška: 73 cmRozměry postele 160x200 cm:šířka: 165 cmhloubka: 205 cmvýška: 73 cmRozměry postele 180x200 cm:šířka: 185 cmhloubka: 205 cmvýška: 73 cmRozměry postele 200x200 cm:šířka: 205 cmhloubka: 205 cmvýška: 73 cmMateriál: masivní hrubé mangovníkové dřevo / ocelHmotnost:25 kg / 27 kg / 28,5 kg / 30 kg / 31,5 kgDodáváno v demontu. 

Viking Eagle Warm GTX Black Velikost: 33
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Viking Eagle Warm GTX Black Velikost: 33
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní chlapecké zimní boty Viking Eagle Warm GTX v černé barvě s klasickou bílou podrážkou, která je ze spodní strany v barvě přírodní gumy. Vkusná kombinace kůže a textilních materiálů. Boty jsou výrazně zateplené kožíškem, včetně stélky. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvek za patou pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodné i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: užší až normálně široká noha, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, filcová s teplým kožíškem na vrchní straně, bez podpory klenbySLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - teplý kožíšek s membránou, stélka - filc + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,1 cm34 - 21,9 cm35 - 22,6 cm36 - 23,5 cm37 - 24,1 cm38 - 24,9 cm39 - 25,8 cm40 - 26,4 cm41 - 27,0 cm42 - 27,8 cm43 - 28,5 cm

Odvodnění ženy ZEEN 60 kapslí
496 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Odvodnění ženy ZEEN 60 kapslí
496 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Odvodnění ženy ZEEN 60 kapslíDoplněk stravy Odvodnění ženy od značky ZEEN by Roal pomáhá při zavodnění organismu. 10 nebo 15 denní kúra vám pomůže tento problém vyřešit. Plod opuncie fíkové je bohatý na glukózu a fruktózu, minerály jako je draslík, vápník a hořčík. Je znám také vysokým obsahem vitamínu C a kompletního spektra esenciálních aminokyselin. Selen zase působí jako silný antioxidant a výtažek ze zeleného čaje zvyšuje rychlost metabolismu, díky čemuž pomáhá redukovat hmotnost.Vlastnosti výživového doplňku Odvodnění ženy:zbavuje organismus od přebytečné vody,vyplavuje z těla těžké kovy a toxiny,urychluje hubnutí,pomáhá při boji s celulitidou a stabilizuje časté výkyvy hmotnosti,minimalizuje otoky nohou, lýtek a kotníků,je močopudný, díky čemuž pomáhá tělu vyloučit přebytečné množství vody prostřednictvím moči,detoxikuje organismus a pročišťuje játra a cévy,odstraňuje plynatost a podporuje trávení,pomáhá k rychlejší látkové přeměně a zrychluje metabolismus.Použití4 - 6 kapslí denně, zapijte dostatečným množstvím vody.SloženíExtrakt z pichlavé hrušky (Opuncie fíkové) Tobolka: Hydroxypropyl methylcelulóza, objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza, extrakt ze zeleného čaje 95% polyfenolů, selen (L-selenomethionin)

Cedrový olej 100% Alteya Organics 5 ml
162 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Cedrový olej 100% Alteya Organics 5 ml
162 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Cedrový olej 100% Alteya Organics 5 mlBio esenciální olej z cedrového dřeva je získán ze stromu Cedrus Deodara pomocí parní destilace. Olej má světle žlutou barvu a příjemnou svěží vůni dřeva. Olej zabraňuje nepříjemnému svědění, má skvělý efekt na akné, mastnou pokožku a lupy. Stejně tak pomáhá při léčbě zánětů močových cest, dobře ovlivňuje i ucpaný nos, artritidu a revma.Použitípři léčbě stávajících pupínků, jakož i při vzniku nových, přidejte několik kapek oleje do svého standardního krému, pleťové vody nebo do lehkého základního rostlinného oleje, jako je granátové jablko, konopné semínko a jojoba,při vypadávání vlasů se doporučuje kombinace více esenciálních olejů – cedrového dřeva, tymiánu, levandule či rozmarýnu, zřeďte je v základním oleji a výslednou směs lehkými masážními pohyby naneste na pokožku hlavy a nechte působit alespoň půl hodiny, poté omyjte,pro zklidnění astmatu, kašle a jiných nepříjemných pocitů, které ztěžují dýchání, přidejte do difuzéru několik kapek esenciálního oleje z cedrového dřeva a vdechujte,ke zmírnění ztíženého dýchání a příznaků s ním souvisejících, masírujte oblasti hrdla a hrudníku.Upozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

Andiroba olej 100% Alteya Organics 50 ml
516 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Andiroba olej 100% Alteya Organics 50 ml
516 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Andiroba olej 100% Alteya Organics 50 mlOrganický olej Andiroba se získává ze semen plodu stromu Carapa Guaianensis, lisováním za studena. Vyskytuje se ve vlhkých tropických lesích Amazonie, Střední Ameriky a Afriky. Díky vysokému obsahu esenciálních mastných kyselin hydratuje a revitalizuje pokožku. Je známý tím, že podporuje tvorbu kolagenu, což následně vede k pevnější a jemnější pokožce s mladistvějším vzhledem. Je účinný na regeneraci poškozené pokožky, jelikož dokáže urychlit proces hojení. Pro své prospěšné působení se doporučuje pro atopicky náchylnou pokožku. Andiroba olej je považován za přírodní lék, který může zmírnit nepohodlí a bolest svalů a kloubů, včetně těch, které jsou způsobeny artritidou a revmatismem. Používá se také za přírodní odpuzovač hmyzu, takže se může úspěšně podílet na repelentním složení.Použitív přípravcích pro péči o pleť nebo samostatně, včetně přípravků pro péči o obličej, výroby mýdla, masážních olejů a jiných produktů péče o tělo a kosmetických produktů,aplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetření na bázi vody,přidejte několik kapek na pokožku hlavy a do délek vlasů, nechte působit 30 minut až hodinu, poté omyjte šamponem,používejte jen podle pokynů na neporušenou pokožku.Způsob extrakce: Lisován za studenaRychlost absorpce: RychláVůně: LehkáUpozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

Tamanový olej 100% Alteya Organics 50 ml
438 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tamanový olej 100% Alteya Organics 50 ml
438 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tamanový olej 100% Alteya Organics 50 mlOrganický tamanový olej je za studena lisován z rostliny Calophyllum Inophyllum, též označován jako „zelené zlato“. Připisují se mu léčivé účinky na různá kožní a vlasová onemocnění. Pravidelná aplikace tohoto oleje dodává jasnost a pružnost pokožky, díky čemuž pleť působí mladší a jemnější. Neředěný tamanový olej pozitivně ovlivňuje vyživení, hydrataci a obnovení suché, stárnoucí pokožky, zklidnění vyrážek, podporu hojení jizev a prevenci strií. Příznivě působí a hydratuje suché, poškozené vlasy a stimuluje jejich zdravý růst a vitalitu. Doporučuje se také k obnovení přirozeného lesku vlasů a k boji proti infekcím pokožky hlavy. Je známý také jako balzám na suché kutikuly a poškozené nehty.Použitíaplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetřeních na bázi vody,přidejte několik kapek do délek vlasů, abyste je vyživili a dodali jim lesk,používejte jen podle pokynů na neporušenou pokožku.Metoda extrakce: Lisování za studenaMíra absorpce: PrůměrnáAroma: SilnéDobře se mísí s: kakaovým máslem, bambuckým máslem, kamélií, včelím voskem, avokádem, vitamínem E, citronem, ylang-ylangUpozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 27
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 27
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské tenisky, které se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají i zouvají. Tyto tenisky pro dívky si vaše ratolesti jistě oblíbí. Mají měkkou vnitřní stélku, stejně tak polstrování kolem kotníku. Dětské botasky jsou lehoučké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo ven s kamarády. Gumová podrážka ochrání dětské nožky před uklouznutím i díky zesílené protiskluzové části vpředu na špičce. Bílé dívčí tenisky zaujmou příjemným vzhledem s jemnými růžovými detaily. Na boku mají reflexní pásek. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky reflexní pásek měkký vnitřek

EVERETT-Weber black/red Černá 40,5
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
EVERETT-Weber black/red Černá 40,5
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Everett. Trekové boty Weber osloví trendy outdoorovým vzhledem. O pohodlí se postará vnitřní polstrování a měkká stélka. Membrána TexDryve zajistí nepromokavost a sucho v botě. Turistické boty jsou díky technologii FixBase stabilní i v náročném terénu. Trekingové boty jsou vynikajícími společníky na turistiku, trekking, kempink a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu:odolný softshellový materiálposílená špička pro ochranu prstůklasické šněrováníTexDryve membránaFixBase stabilizace kotníku

ADIDAS-Terrex AX4 focus olive/core black/grey six Zelená 40 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 focus olive/core black/grey six Zelená 40 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

VANS-MN Doheny (Pride) black/white Černá 43
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-MN Doheny (Pride) black/white Černá 43
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

NIKE-Quest 4 black/dark smoke/gray Černá 46,5
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Quest 4 black/dark smoke/gray Černá 46,5
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

TREZETA-ADVENTURE WP BLUE-YELLOW Modrá 47
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-ADVENTURE WP BLUE-YELLOW Modrá 47
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta pro turisty, kteří hledají pohodlí a ochranu při mnoha hodinách intenzivního trekingu. Vysoce ochranný a prodyšný semiš tvoří svršek obuvi. Technologie Stopper Water zajišťuje vynikající ochranu. Double-density tvarovaná mezipodešev EVA zaručuje vynikající odpružení a přizpůsobení se nerovnostem terénu. Vibram® gumová podešev pro vynikající přilnavost i na skalnatých svazích. Ideální boty pro dlouhotrvající turistiku na nerovném terénu.Detaily produktu:stélka: PP 2 mmstélka: lisovaná EVApodšívka: textilmembrána: TREZETA® nepromokavá membránamezipodešev: Double density lisovaná EVApodrážka: injekčně střikovaná EVA + Vibram® SOUL RUBBERhmotnost: 540 gMateriál: svršek: syntetický materiál, semišvnitřek: textiliepodrážka: Vibram

Grade Medical Antibakteriální náplast StopBac STERILE Normal 7,5 x 5 cm 4 ks
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jedinečné účinky stříbraNáplasti Stopbac jsou založeny na unikátním nanotechnologickém řešení hybridní polymerní matrice s vázanými kationty stříbra v koloidním roztoku s obsahem dusičnanu stříbrného. Stříbro je látka, která se ve stopovém množství přirozeně vyskytuje všude kolem nás. Už dlouhá léta se stříbro neužívá jen ve šperkařství a v elektronice, ale pro své desinfekční vlastnosti si našlo uplatnění i ve zdravotnictví. V oblasti péče o lidské zdraví a hygienu je zásadní antibakteriální účinek stříbra a jeho solí. Aktivní ionty Ag+ působí na buňky bakterie a způsobují její destrukci, která vede až k úplnému odumření mikroorganismu. Tento mechanismus je účinný nejen u všech běžných bakteriálních kmenů, ale i u většiny plísní. Na rozdíl od řady jiných přípravků je navíc účinek výrobků obsahujících stříbro dlouhodobý.Tohoto jedinečného antibakteriálního účinku stříbra společně s unikátním nanotechnologickým řešením je využíváno ve všech inovativních produktech řady StopBac, které jsou určeny k moderní péči o zdraví a hygienu. Výrobky StopBac jsou pomocí unikátní české patentované technologie ošetřeny aktivní nanovrstvou, která díky hybridní polymerní matrici s vázanými solemi stříbra zajišťuje její antimikrobiální vlastnosti po velmi dlouhou dobu. Náplasti StopBac je možné na ráně ponechat až 7 dní (doporučujeme 3-4 dny).Jak ionty stříbra v náplastech Stopbac fungují?Ionty stříbra dokáží působit:na specifické chemické receptory řady proteinů, důležitých pro buňky bakterie, díky tomuto účinku se struktura buněk mění, buňky se oddělují a bakterie odumírá (apoptóza)na bakteriální enzymy, čímž narušuje i další procesy nutné k přežití bakterie, například zpracování živin,na genetickou informaci (DNA) některých buněk bakterií, čímž narušuje jejich dělení a množení.Je to bezpečné?Ano, 100% bezpečné. Všechny produkty Stopbac byly řádně testovány a byla prokázána jejich účinnost a bezpečnost. Na Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR byla otestována a prokázána negativní cytotoxicita hybridního polymeru obsahujícího uvedené kationty. Kontraindikace - Kdy náplast nepoužívat Náplast je nutné odstranit před aplikací zobrazovacích vyšetřovacích metod, jako je: RTG ULTRAZVUKSONO PET-POZITRONOVÁ EMISNÍ TOMOGRAFIE MAGNETICKÁ REZONANCE ENDOSKOPIE SCINTIGRAFIE EKG Jak odstranit plíseň z nehtů (onychomykózu) i bez předpisuJak odstranit zápach z bot?Oregano: koření i přírodní léčivoAloe vera: přírodní zázrak s blahodárnými účinky na pokožkuPonožky se stříbrem, které ničí zápachNanostříbro a 5 způsobů jeho použití

Artelta Manželská polohovatelná postel CLOVER Boxspring | 160 x 200 cm barevné provedení: Mat Velvet 68
48 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská polohovatelná postel CLOVER Boxspring | 160 x 200 cm Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská polohovatelná postel CLOVER má možnost nastavení výšky matrací, výškové nastavení hlavy a nohou. Díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou umístěny po obou stranách postele, si můžete polohovat každou matraci zvlášť . Postel CLOVER je vybavena třemi samostatnými matracemi, které dohromady vytvářejí prostornou spací zónu vysoko nad podlahou, což usnadňuje každodenní vstávání. Krásně prošívané čelo chrání před chladem stěny a působí velmi esteticky. Materiál: látka, chromové nohy Rozměry: ŠxHxV: 178 x 217 x 130 cm V sedu: 67 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm hmotnost: 211 kg matrace : bonell / pocket / topper typ matrace: pružinové Barevné provedení: Dora 63 (Clover 03) Monolith 09 (Clover 08) Monolith 37 (Clover 10) Monolith 77 (Clover 12) Mat Velvet 68 (Clover 15)) Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje deku, polštáře a doplňky.

Signal Postel CALABRIA Velvet | šedá
13 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Signal Postel CALABRIA Velvet | šedá
13 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel Calabria Velvet šedá CALABRIA je moderní celočalouněná postel potažená kvalitní šedou látkou velvet. Postel působí velmi elegantně a dodá Vaší ložnici stylovost a jedinečnost. Manželská postel vám nabídne dokonalý relax a dodá vám pohodlí i díky svým rozměrům. Postel je dodávána spolu s roštem. Matrace není v ceně postele, tu si můžete vybrat a doobjednat z naší široké nabídky matrací .   Materiál: látka velvet Barevné provedení: šedá Celkové rozměry: (VxŠxHl) 130 x 183 x 222 cm plocha na spaní :   160 x 200 cm Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 47 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 47 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s hliníkovou tužinkou a Kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podrážka s Air Tubeless system pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z mikrovlákna.

HENFORD O1 SRC sandál 37 černá
1 158 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HENFORD O1 SRC sandál 37 černá
1 158 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pracovní sandál. Podešev -Phylon/Guma. Svršek je vyroben v kombinaci kůže a prodyšné síťoviny. Žluté doplňky zvyšují viditelnost uživatele.

Superfit Free Ride Grun/Hellgrun 1-000557-7000 Velikost: 41
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Superfit Free Ride Grun/Hellgrun 1-000557-7000 Velikost: 41
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stylové chlapecké tenisky Superfit Free Ride 1-000557-7000 v tmavě zelené barvě s šedými a limetkovými detaily.Boty sportovního stylu se zavazováním na tkaničky mají poměrně širokou přední částí ve špičce - jsou tedy vhodné pro normální i širší nohy. Prodyšnost bot zajistí textilie v nártové části i na bocích. Zpevněná špička chrání boty proti okopu, navíc doplněná reflexním prvkem pro lepší viditelnost. V oblasti paty je všité měkké polstrování, lemující achilovu šlachu pro vetší komfort v pohybu. Dvě praktické poutka pro možnost zavěšení - jedno na jazyku, druhé na patě spojující přidané polstrování - nestane se tedy, že se "sešlápne" dovnitř boty.Model Free Ride má přidanou podrážku navíc. Standardem je vstřikovaná podrážka(nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se), na kterou je nanesená další vrstva ze syntetiky "dravějšího" vzoru. Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: normální až širší nohy, normálně vysoký i vyšší nárt- Zapínání: tkaničky - Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - hlavně příčně - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se) na kterou je nanesená další vrstva ze syntetiky hrubšího vzoru- Jazyk: všitý v nártové části- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie, stélka - pěna + textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:36 - 23,4 cm37 - 24,1 cm38 - 24,5 cm39 - 25,7 cm40 - 26,2 cm41 - 27,2 cm42 - 27,6 cm

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/grey two Bílá 38
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/grey two Bílá 38
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Stylové tenisky zaujmou na první pohled třemi pruhy ve zlaté barvě. Bílé tenisky dámské mají vyšší střih, který je velice trendy. Navíc poskytnou tepelný komfort v chladném počasí. Botasky pro dámy mají odolný svršek, který je vpředu jemně perforován, aby zajistil potřebnou prodyšnost. Špička a pata jsou zpevněny dodatečným materiálem pro lepší stabilitu a odolnost. Dámské tenisky adidas jsou pohodlné díky polstrovanému límci a jazyku. Měkká vnitřní stélka poskytne komfort i během celodenního nošení. Značkové tenisky mají vázání na šňůrky. Gumová podrážka zajistí stabilitu na každém kroku. Tyto botasky jsou inspirovány basketbalovými botaskami. Vyražte do města i Vy a v těchto trendy teniskách určitě zabodujete! Detaily produktu: bílé tenisky adidas tři pruhy a logo ve zlaté barvě vyšší střih odolný svršek s jemnou perforací zpevněná špička a pata polstrovaný límec a jazyk vázání na šňůrky gumová podrážka

Artelta Manželská postel AUDREY | 140 x 200 cm Barva: Béžová / Dora 21
13 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská postel AUDREY | 140 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 160 x 223 x 93 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm Barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

ArtBelin Šatní skříň PREMIUM ME KLP | 200 cm Barva: černá/bílý mat
12 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Šatní skříň PREMIUM ME KLP | 200 cm Pokud hledátešatní skříň , která dokonale vyřeší vaše úložné potřeby, naše skříň PREMIUM ME 200 cm s posuvnými dveřmi , zrcadlem a vnitřními zásuvkami je tou správnou volbou pro vás. Největším plusem jsou vnitřní zásuvky, které vám poskytnou další úložný prostor pro menší předměty, jako jsou prádlo , doplňky nebo šperky. Se šatní skříní PREMIUM ME 200 cm využijete vnitřní prostor na maximum, obsahuje věšákovou tyč, police, vnitřní zásuvky i prostor na vysavač. Nabízíme možnost doobjednání tichých dojezdů . Materiál: laminát 16 mm, ABS hrany, zrcadlo Rozměry (ŠxVxH): 200 x 216 x 60 cm Barevné provedení: černá / dub wotan černá/černý mat černá/bílý mat Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní celokožená velmi odolná polobotka obuv s označením S3. Tato obuv je vybavena protiokopovou špicí, takže svršek obuvi je více chráněn proti mechanickému poškození, boty vám tak déle vydrží.Co se bezpečnostních prvků týče, obuv je vybavena kompozitní tužinkou, která chrání prsty chodidel před mechanickým poškozením, dále pak lehkou kevlarovou planžetou, která zabraňuje propíchnutí chodidla zespod např. při šlápnutí na hřebík. Dalšími neméně důležitými bezpečnostními prvky jsou protiskluzná SRC vlastnost podešve, která zajišťuje lepší stabilitu při chůzi a dále pak také po bocích umístěné reflexní  prvky, které vám zaručí, že za tmy a šera budete po osvitu světly aut a kol lépe viděni, budete více v bezpečí. A protože nejen bezpečí, ale také pohodlí je velmi důležité, oceníte, že tyto boty mají odpružení v oblasti paty, čímž dochází k tlumení rázů způsobených chůzí a tím i k šetření svalstva nohou. Tato obuv Vám tak zajišťuje chodidlům bezpečí a pohodlí v zátěžovém pracovním prostředí.Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC vrchový materiál: Buffalo full grain leather hydrofobnípodšívka: textilie MESHstélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patěpodešev: DIGGER PU/PUtužinka/planžeta: kompozit/kevlar

Dámské kožené sandály na hallux Soňa - šedá
769 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámské kožené sandály na hallux Soňa - šedá
769 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní kožené sandály Soňa jsou vyráběny přímo pro dámy, které trápí potíže s vbočeným palcem. Sladíte je jak s kalhotami, tak se sukní, a hodí se na každodenní nošení i pro speciální příležitosti. Pružný textilní materiál na boku obuvi dopřeje chodidlu dostatek prostoru a bota se vytvaruje okolo vystouplých kloubů při halluxu. Stélka z jemné kůže je měkká a díky děrování také příjemně prodyšná. Koženými pásky na suchý zip si můžete obuv přizpůsobit pro úzké i širší chodidlo nebo pro vysoký nárt, a páskem s přezkou si nastavíte obvod kolem kotníku a paty. Boty jsou velmi lehké a tak nohu zbytečně nezatěžují. Materiál:Svršek, stélka: kůže, textilPodrážka: syntetická gumaParametry:Určení: DámskéBarva: ŠedáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíJaký mám problém: Vbočený palec (Hallux)Materiál: KůžeKolekce: Sandály Soňa

Ochrana střechy Roof Saver Peugeot Rifter / Partner 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Peugeot Rifter / Partner 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Go Walk Flex black Černá 39
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKECHERS-Go Walk Flex black Černá 39
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Skechers. Dámské slip on boty jsou extra pohodlné a praktické. Velmi rychle se obouvají i zouvají. Svršek tvoří úplet Stretch Fit, který se skvěle přizpůsobí noze. Černé slip on boty jsou ideální k mnoha outfitům. Značkový slip on boty potěší prodyšnou stélkou Skechers Air-Cooled Goga Mat™, která zajistí spolehlivou cirkulaci vzduchu. Slip on Skechers disponují lehkým odpružením Ultra Go. Slip on boty pro dámy poskytují příjemný pocit při nošení. Super volba pro běžné nošení, pro nákupy a volný čas. Detaily produktu:Lehké, citlivé odpružení ULTRA GO®Prodyšná stélka Skechers Air-Cooled Goga Mat™ s odpružením Pohodlná pěnová stélka Ortholite® dodává dlouhodobé odpružení a vysokou prodyšnost s 5% podílem recyklované pryžeDesign Stretch Fit® pro pohodlí jako v ponožkáchProtiskluzová podrážkaPoutko na zadní straněLogo Skechers

IPANEMA-Selva blue/orange Modrá 41/42
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
IPANEMA-Selva blue/orange Modrá 41/42
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Livex 410 hnědá nubuk pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Livex 410 hnědá nubuk pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská celoroční vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské celoroční kotníčkové boty.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Tenisky na suchý zip pro citlivá chodidla
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na suchý zip pro citlivá chodidla
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Na suchý zip a v lesklé verzi, tyto tenisky jsou speciálně navržené pro citlivá chodidla. Velmi pohodlné. Kombinace matného a lesklého materiálu pro elegantní ženský vzhled. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Postranní pruženka. Protiskluzová pružná podrážka. Poutko pro snadné obutí. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Turistické boty, šedé
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Turistické boty, šedé
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní boty navržené pro několika kilometrovou turistiku! Lehké a komfortní, skvěle tlumí došlap a snadno přilnou k terénu, díky prodyšné tkanině budou tou správnou volnou pro Vaše chodidla. Lehoučké a příjemné na nošení. Sportovní odolné tkaničky. Vsadky z tkaniny mesh na prodyšném úpletu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

Páskové sandály na klínku
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Páskové sandály na klínku
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ženské, aktuální a komfortní, páskové sandály budou tou pravou letní obuví. Překřížené pásky. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Klínový podpatek se vzorovanou protiskluzovou podrážkou. Kolem kotníku vsazený pásek s pruženkou. Nastavitelné pomocí kovové spony. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Espadrilky z kolekce Ninole, modré pruhy
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Espadrilky z kolekce Ninole, modré pruhy
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nadčasové espadrilky s námořnickými pruhy jsou tou pravou letní obuví. Exkluzivní kolekce Ninole. Z prodyšného textilu. Plochá protiskluzová podrážka. Ve špičce šňůrková vsadka.

Dívčí sandále Primigi 5890322 Velikost: 35
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí sandále Primigi 5890322 Velikost: 35
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí sandále Primigi 5890322 jsou elegantní, vhodné pro sváteční příležitosti, ale vzhledem ke svému pohodlí si je dívky oblíbí i na běžné nošení do školy. Decentní, pudrově růžová barva v kombinaci s bílou podrážkou. Otevřená špička a pata do teplých letních dnů. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky. Boty jsou měké a přizpůsobivé, za patou je na pásku všitý polštářek, aby pásek na noze neklouzal a nohu neodřel, pletýnka přes nárt je měkká a příjemná.Sednou na: normální až užší nožkyZapínání: na suchý zip - pomocí velcro pásku přitáhnete ke kotníkuStélka: kožená, měkká, v přední části perforovaná, aby odváděla potPodrážka: silnější, ale i tak výborně ohebná díky příčným rýhám ve vzorku podrážky, pod patou antishock systém tlumící nárazy, mírný dropOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetika, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:31 - 19,0 cm32 - 19,6 cm33 - 20,3 cm34 - 21,0 cm35 - 21,6 cm36 - 22,2 cm37 - 22,9 cm38 - 23,9 cm39 - 24,4 cm40 - 25,1 cm 

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Velvetmat 24
55 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ADIDAS-Terrex AX4 Ms core black/carbon/grey four Černá 42 2/3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 Ms core black/carbon/grey four Černá 42 2/3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trekové boty jsou navrženy v moderním, ale nadčasovém outdoorovém designu. Důraz byl kladen také na funkčnost turistické obuvi. Turistické boty Terrex mají lehkou konstrukci. Jsou must have obuví pro všechny nadšence turistiky a ty, kteří milují zdolávání horských stezek. Boty na turistiku mají klasický střih a odolný, ale přitom prodyšný svršek ze síťoviny. Tento materiál je v nejvíce namáhaných částech, jako špička a pata, dodatečně zpevněný. Outdoorové boty pánské mají vázání na tkaničky. Boty do lesa díky tvarované stélce uvnitř a polstrovanému límci boty zajistí výborný komfort. Mezipodešev s dvojitou hustotou spojuje pohodlné tlumení běžeckých trailových bot a stabilitu outdoorové obuvi. Adidas Terrex pánské mají přilnavou podrážku Continental s výstupky. která je vhodná pro lesní cesty, nerovný terén či nezpevněné a prašné cesty. Černá turistická obuv byla vyrobena také z recyklovaných materiálů.Detaily produktu:nízká turistická obuv pánskálehká konstrukceklasický střihodolný svršekvýborná cirkulace vzduchuzpevněná špička a patatvarovaná stélkapolstrovaný límec botyvázání na šňůrkypodrážka s výstupky Continentalvhodné i pro nerovný terénvyrobeno iz recyklovaného materiálu

Derbies s tkaničkami, semišový vzhled a perforace
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Derbies s tkaničkami, semišový vzhled a perforace
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní derbies v semišovém vzhledu bodují perforovaným svrškem. S jemnými tkaničkami a v klasickém střihu, jsou přímo stvořené pro módní kombinace. Kulaté tenké tkaničky. Kulatá špička a perforovaný svršek. Na patě vsadka s perforovaným vzorem. Malý podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lesklý svršek, třpytivé detaily a klínová podrážka: mokasíny na klínku v moderní verzi! Lesklý svršek ze 2 materiálů. Členitý střih. Postranní pruženka. Pevný opatek.

Tenisky na klínové podrážce, kůže s certifikátem LWG
2 369 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na klínové podrážce, kůže s certifikátem LWG
2 369 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Eco-friendly a pohodlné, tenisky z kůže s certifikátem LWG ví, jak se zalíbit: měkká (vyjímatelná) stélka, zipové zapínání a klínová podrážka. Z kvalitní pravé kůže. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip. Pevné šněrování pro stylový vzhled. Pevný opatek. Klínová stabilní podrážka. Pružná obuv příjemná na nošení. Protiskluzová podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Páskové sandály se vzorem krokodýlí kůže
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Páskové sandály se vzorem krokodýlí kůže
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro ženskost a eleganci tu jsou páskové sandály se vzorem krokodýlí kůže! Úzké elegantní pásky. S nadčasovým originálním vzorem krokodýlí kůže. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a vsazené pruženky. Hranatá špička. Široký čtvercový podpatek.

GEOX Tenisky Ilde, béžové
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Tenisky Ilde, béžové
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pružné, pohodlné a elegantní, tenisky Ilde se zlatými detaily se stanou nepřehlédnutelným doplňkem každého outfitu. Tkaničky a zip pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pantofle s kovovu sponou, tyrkysové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pantofle s kovovu sponou, tyrkysové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Korková podrážka je tak lehká a pohodlná, květinový potisk následuje módní trend! Tvarovaná stélka pro komfortní nošení. Spona pro upravení pásku na míru. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku.

ASIR Matrace SERRA bílá
14 109 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASIR Matrace SERRA bílá
14 109 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zažijte maximální pohodlí a oporu s matrací serra. Tato ultra tvrdá matrace byla navržena s ohledem na vaši pohodu a je ideální pro ty, kteří dávají přednost tvrdšímu povrchu na spaní.Zažijte bezkonkurenční pohodlíMatrace Serra je vybavena potahem z pleteniny s vysokou hustotou, který nejenže dodává matraci nádech luxusu, ale také zvyšuje její odolnost. Její vícepružinový systém zajišťuje optimální oporu páteře, pasu a krku, takže se každé ráno budete probouzet svěží a odpočatí.Nesrovnatelné ortopedické vlastnostiDejte sbohem neklidným nocím a probouzejte se bez bolesti s matrací Serra. Její mimořádně ortopedické vlastnosti poskytují plnou oporu páteři, zabraňují propadání vašeho těla a zajišťují jeho správnou polohu. Tvrzené komfortní pěny dále zvyšují oporu, takže je ideální volbou pro ty, kteří mají problémy se zády nebo klouby.Dlouhodobé pohodlíInvestujte do matrace, která vydrží zkoušku časem. Matrace Serra je oboustranná, což znamená, že ji můžete obrátit a zajistit si stejnou úroveň pohodlí a podpory po mnoho let. Její robustní konstrukce zaručuje, že si zachová svůj tvar a tuhost a poskytne vám pohodlnou spací plochu noc co noc.Technické údaje:Potah: úpletová tkaninaUltra pevná matraceSystém s více pružinami pro optimální oporuŠířka: 90 cm, hloubka: 200 cm, výška: 26 cmSložená pro větší pohodlíBarva: bíláVylepšete svůj zážitek ze spánku s matrací serra. Její ultra pevná a ultra ortopedická konstrukce změní vaše noci a zanechá vás svěží a připravené na celý den. Nespokojte se s ničím menším než s tím nejlepším, pokud jde o váš spánek. Objednejte si matraci serra ještě dnes a poznejte ten rozdíl na vlastní kůži.

VANS-WM Filmore Decon (Suede/Canvas) black/white Černá 38
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-WM Filmore Decon (Suede/Canvas) black/white Černá 38
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Tenisky mají nadčasový černo-bílý design, který se snadno kombinuje a hodí se téměř ke všemu. Dámské tramky jsou jako stvořené pro jaro či léto. Černé tenisky mají kombinovaný svršek z textilu a semiše. Je prodyšný a zároveň odolný a pohodlný. K pohodlí značkových tenisek přispívá komfortní vnitřní stélka. Dámské plátěnky se vážou na klasické šňůrky s kovovými očky. Značkové tenisky dámské mají typické logo Vans na boku. Další logo naleznete na patě a jazyce. Jednobarevné tenisky snadno zkombinujete a vytvoříte díky nim ležérní sportovní look. Gumová podrážka ve stylu waffle má dobrou přilnavost. Vans dámské mají kvalitní a precizní zpracování. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, práce či během volného času. Detaily produktu: černé tenisky Vans kvalitní zpracování prodyšný textilní svršek v kombinaci se semišem pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky s kovovými očky gumová podrážka waffle logo Vans

SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Summits
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Summits
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky Skechers Slip-ins - Summit jsou obuté mrknutím oka a to bez pomoci rukou. Tenisky Hands Free Slip-ins - Summits Skechers. Ze 100% veganského materiálu. Snadné obutí bez použití rukou. Exkluzivní polštářek Heel Pillow drží Vaši nohu bezpečně na místě. Měkká stélka tlumí náraz při došlapu. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Fixní pružné tkaničky. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Vlnka Dámské letní kožené pantofle bez špice - květy černá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dámské letní kožené pantofle bez špice - květy černá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlí a kvalitní materiály jsou důležité i pro domácí obuv, a letní pantofle bez špice vám přesně toto mohou zaručit. Jemná kůže a jednoduchý střih s otevřenou špičkou dovolují maximální vzdušnost, aby se noha nepotila. Pantofle jsou velmi lehké a pružné a kožený svršek se po čase nošení perfektně přizpůsobí tvaru nohy. Jednoduchý, nadčasový vzhled pantoflí se hodí pro dámy všeho věku a pantofle se hodí i jako přezutí pro hosty a návštěvy.Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: kaučuk

PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vychutnejte si pohodlí sandálů s podpisem zn. Pédiconfort! Navržené pro citlivá chodidla, s nastavením na míru díky páskům na suchý zip. V ženském stylu. Klínový podpatek 5 cm. Sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 1 pásek na suchý zip s hadím vzorem vpředu a pásek kolem kotníku. Lehké. Syntetická stélka z jemného mikrovlákna na husté pěně tlumí nárazy při došlapu. Široké, pohodlné i pro citlivá chodidla. Protiskluzová podrážka s korkovou vsadkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Adidas Kaiser Goal
2 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Kaiser Goal
2 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boty na nohejbal a halové sporty. • Vrchový materiál: lícová useň se semišovým krytím proti rychlému opotřebení• Podšívka: měkký syntetcký materiál• Podešev: gumová nebarvící

Merrell J067865
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J067865
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

SALOMON-Cross Hike 2 GTX black/bitter chocolate/fiery red Černá 43 1/3
3 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SALOMON-Cross Hike 2 GTX black/bitter chocolate/fiery red Černá 43 1/3
3 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Trailové boty pro pány mají moderní design a vynikají svojí funkčností. Boty na běhání mají nízkou hmotnost a udrží Vás pevně na zemi. Tato nebojácná a obratná bota je vhodná pro nejbláznivější dobrodružství a žádný terén ani počasí nejsou problémem. Trailová obuv Salomon má odolný svršek, který výborně obepne nohu a poskytne stabilitu a oporu. Model Cross Hike 2 je vysoce ochranná bota s nepromokavou membránou GORE-TEX, jakož i středně vykrojeným designem, odolnou síťovinou proti nečistotám a pryžovou ochranou proti kamínkům pro extra ochranu. Běžecké boty do přírody disponují mezipodešví z EVA pěny, což zajistí skvělé odpružení a anatomickou oporu. Boty na trial pro pány utáhnete pomocí Quicklace šňůrek, které při běhu schováte do kapsičky Lace Pocket. Vysokou míru stability a ještě lepší přilnavost zajistí gumová podrážka Contagrip ® s vícesměrnými výstupky, zatímco optimalizovaná brzda na patě poskytne stabilitu při sjezdu dolů. Detaily produktu: trailová obuv lehká konstrukce odolný svršek pogumovaný obvod boty pro lepší ochranu vysoká míra stability gumová podrážka Contagrip ® mezipodešev z EVA pěny Quicklace šňůrky membrána Gore-Tex vhodné na jakýkoli terén a počasí

TECNICA-Magma S GTX Ms midway fiume/calm fiume Modrá 44,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms midway fiume/calm fiume Modrá 44,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty patří do kategorie All-mountain. To je předurčuje jako vhodné pro všechny terény a díky spolehlivé membráně Gore-Tex Extended Comfort jsou vhodné i za deště a vlhka. Turistická obuv nízká je svojí konstrukcí a technickými vlastnostmi vhodná i jako trailová obuv, běžecká obuv a obuv na lezení. Má odolný a prodyšný svršek, který se přizpůsobí chodidlu ihned po vybalení z krabice. Dalšími výhodami těchto všestranných bot je okrouhlá špička am imořádně široký tvar paty, který zaručí stabilitu i při strmém sestupu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tyto trailové boty lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Nízká turistická obuv disponuje mezipodešví EVA, která dobře tlumí. Stélka z tvarované pěny pomáhá předcházet zraněním kotníku. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, při chůzi z kopce i do kopce. Zároveň obuv Tecnica Magma chrání chodidla před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Detaily produktu: pánská turistická obuv vhodná i pro běh v terénu, lezení a traily all-mountain odolný a prodyšný svršek vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-Tex je zárukou pohodlí ve všech podmínkách EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Befado 518Y003 modré dětské tenisky
745 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Befado 518Y003 modré dětské tenisky
745 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční vycházková volnočasová a outdoorová obuv se zapínáním na suchý zip. Stylové tenisky Befado pro volnočasové využití. Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci s syntetickým materiálem. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena textilním materiálem. Podešev outdoorová s výbornou přilnavostí.Váha jednoho páru: 400 gDětské celoroční teniskyBarva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

MEINDL-Tarvis EVO GTX yellow/graphit Žlutá 42
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MEINDL-Tarvis EVO GTX yellow/graphit Žlutá 42
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Meindl. Pánské turistické boty přitáhnou pozornost zajímavým žlutým provedením. Outdoorové boty mají nejen moderním design, ale poskytují také vynikající funkční vlastnosti. Pánské boty do přírody mají svršek ze semiše, který umožní výbornou cirkulaci vzduchu. Výhodou trekingové obuvi je membrána GORE-TEX, která garantuje nepromokavost. Plusem pánských bot do lesa je mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Pánské boty na turistiku mají klasické šněrování, které výborně fixuje nohu. Měkká stélka se postará o super komfort při zdolávání turistických stezek. Posílená špička a pata přidávají na odolnosti a chrání chodidlo. Pryžová podrážka je garancí přilnavosti a trakce na každém povrchu. Boty pro pány jsou perfektní pro turistické výpravy, trekking, kempování a outdoorové aktivity. Detaily produktu: lehká a robustní multifunkční obuv prodyšný svršek měkká stélka pro pohodlí klasické šněrování mezipodešev z EVA materiálu pro vynikající tlumení membrána GORE-TEX pro nepromokavost podešev poskytuje výbornou přilnavost

VENIRA podpora plodnosti, 80 kapslí
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VENIRA podpora plodnosti, 80 kapslí
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Inovativní produkt zaměřený na podporu plodnosti s prémiovým složením zvyšujícím šance na úspěšné početí je tady! Náš přírodní komplex sedmi aktivních látek a vitamínů v podobě Macy peruánské, růže stolisté, vitaminu B9 nebo chřestu hroznovitého se kromě udržení zdravé funkce reprodukčního systému u žen podílí i na snížení míry únavy a vyčerpání či výrazně zlepšuje sexuální výkonnost. Pro koho je VENIRA podpora plodnosti vhodná?Doplněk stravy je speciálně navržen pro všechny ženy, které touží po miminku a hledají efektivní a zároveň přirozenou podporu plodnosti, a to bez ohledu na to, zda rodinu teprve plánovat začaly, a nebo se již po delší dobu snaží. Ženské pohlaví jej uvítá především pro dosáhnutí optimálního reprodukčního zdraví a hormonální rovnováhy. Díky přítomnosti zinku se mohou ženy všech věkových kategorií těšit na podporu normální plodnosti a reprodukce. VENIRA podpora plodnosti je určena pro osoby, které se nechtějí spoléhat pouze na náhodu, ale aktivně se podílet na dosažení svých mateřských snů. Dále tento doplněk stravy doporučujeme těm, kteří se v důsledků věku či jiných faktorů obávají poklesu plodnosti.  Jaké problémy tento doplněk stravy řeší?S přibývajícím věkem mohou být některé problémy spojené s plodností čím dál tím častější. Prostřednictvím přírodního složení dokáže tento prémiový komplex vitamínů poskytnout přirozenou podporu při poklesu plodnosti v důsledku věku, udržuje zdravý reprodukční systém a optimalizuje šance na úspěšné početí. S tím souvisí i rovnováha fyzického a duševního zdraví, které díky obsahu Macy udržuje na optimální úrovni. Zinek má pozitivní vliv na hormonální hladinu, snižuje míru únavy a vyčerpání a chrání buňky před oxidativním stresem. Maca peruánská ve složení, známá pro své afrodiziakální vlastnosti, podporuje libido a přispívá ke zvýšení sexuálního apetitu.  Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?Víte o tom, že k úspěšnému početí je důležité i to, aby byla vaše fyzická a psychická stránka naprosto v pořádku? Především vitamin B9 má pozitivní vliv na emoční stabilitu a psychickou pohodu u žen. Tato složka tak snižuje úzkost a stres, které na vás dopadají s každým neúspěšným pokusem. Budete se cítit klidnější, vyrovnanější a připravené se soustředit na své cíle. Chřest hroznovitý spolu s růží stolistou jsou známé pro své prospěšné vlastnosti pro reprodukční systém. Přináší úlevu při menstruačních potížích a přispívají k pohodlnějšímu cyklu. Další látky, jako je zinek a L-arginin dohromady pracují na udržení reprodukčního zdraví a celkové vitality. Jaké aktivní látky obsahuje?Maca peruánská - známá také jako peruánský ženšen, je kořenová rostlina původem z peruánských And. Obsahuje řadu bioaktivních látek, včetně aminokyselin, vitamínů a minerálů. Hlavní místo má v podpoře hormonální rovnováhy a zdravé funkci reprodukčního systému.Chřest hroznovitý - je bohatý na bioaktivní látky, včetně saponinů, flavonoidů, aminokyselin, minerálů a vitamínů. Podílí se na vyživení, tonizování a zlepšení funkce ženských pohlavních orgánů. Odstraňuje premenstruační potíže a navozuje dobrou náladu.Růže stolistá - bohatá na flavonoidy a vitamíny, zejména vitamin C, který je silný antioxidant přispívající k ochraně buněk před oxidativním stresem. Pečuje o gynekologické zdraví a přináší komfortu při menstruačním cyklu nebo menopauze. Zinek - minerální látka nezbytná pro správné fungování těla, která se podílí na mnoha metabolických procesech a má klíčový vliv na zdraví a funkci reprodukčního systému žen. Inositol - je přirozená látka patřící do skupiny vitaminu B. Hraje důležitou roli při regulaci hormonálních hladin.Vitamin B9 - neboli kyselina listová, je jedním z nejdůležitějších vitamínů skupiny B. Jedná se o rozpustný vitamin, který se podílí na tvorbě červených krvinek a buněčného růstu. Také je zásadní pro vývoj reprodukčního systému.L-arginine - je aminokyselinou sloužící pro podporu výkonu a rychlejší regeneraci. Díky svému účinku na zlepšení průtoku krve může zvýšit šance na úspěšné početí.  Jak se tento doplněk stravy užívá?Abyste se dočkali efektů popsaných výše, užívejte 2 kapsle denně. Jedná se o polykatelné kapsle, které je nutné zapít dostatečným množstvím tekutin. Aby vaše tělo zvládlo vstřebat všechny účinné látky, užívejte jednu kapsli ráno a druhou večer, a to sice po jídle - neobsahují žádný cukr, takže si je můžete dopřát bez výčitek. POZOR! Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. V případě, že trpíte jakýmkoliv onemocněním či užíváte další léky, je nezbytné konzultovat užívání tohoto doplňku stravy s lékařem. S čím kombinovat?K udržení normální plodnosti a reprodukci žen i mužů vám dokonale poslouží i VENIRA sex booster určeným pro kvalitní sexuální život. Přispívá ke zvýšení vytrvalosti, libida a sexuální touhy. Extrakt obohacený o pět blahodárných bylin a hydrolyzovaný kolagen můžete najít v doplňku stravy VENIRA krásná prsa, který napomáhá k pevnější, pružnější a dokonale elastické pokožce v oblasti prsou. S prvotřídním gelem na vodní bázi VENIRA love gel si zajistíte mimořádnou a dlouhotrvající kluzkost.Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.Skladování: Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zobrazit všechny výhody nákupu > Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Alpine Pro DUARTE černo-červená
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Alpine Pro DUARTE černo-červená
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Treková obuv DUARTE je vyrobena z velurové usně a pevného textilu opatřeného membránou PTX. Moderní a vysoce funkční membrána zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Materiál se zpevněnou patní částí pomocí HSS technologie dostatečně ochrání nohu i v obtížném terénu. Podešev VIBRAM zaručuje nesmékavost a oděruodolnost. Pro větší viditelnost a bezpečí nechybí ani reflexní prvky. Antibakteriální stélka PEP zabraňuje vzniku zápachu a tvoření bakterií. • materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• streak reflex streak reflex• svršek textilie | useňLeatherPřírodní useň je vysoce přizpůsobivá, paropropustná a odolná proti oděru. Snadno se udržuje a má velmi dobré užitné vlastnosti. Přírodní useň je vysoce přizpůsobivá, paropropustná a odolná proti oděru. Snadno se udržuje a má velmi dobré užitné vlastnosti.PEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTX MEMBRANE (BOOTS)PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách. PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.VibramZnačková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.HSSHeel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách. Heel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách.STREAK REFLEXOznačuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenost. Označuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenost.

Protetika Linet Rosa Velikost: 21
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Protetika Linet Rosa Velikost: 21
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Linet Rosa 2023 jsou nepromokavé díky membráně PRO-tex, končí vysoko nad kotníkem a jsou na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže v růžové barvě s šedou podrážkou. Nad kotníkem je ozdobný pásek, na boku boty hvězdička a proužek na špičce. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je kvůli membráně přišitý až po horní velcro pásek, aby do boty nepadal sníh a byly opravdu nepromokavé.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý až po horní velcro pásek, z hrubé šusťákoviny, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

Tymián obecný - list celý - Thymus vulgaris - Folium thymi vulgaris 1000 g
276 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tymián obecný - list celý - Thymus vulgaris - Folium thymi vulgarisTymián je baktericidní bylina. Odvar z tymiánu rozpouští hleny. Můžete jej použít jako kloktadlo při černém kašli nebo zánětu průdušek.Příznivé účinky tymiánu:působí proti průjmům, nadýmání a při zánětech trávicího traktu,je protizánětlivý, účinný proti bakteriím, plísním a parazitům,je výborný při léčbě nachlazení, kašli, bolestí v krku, infekcích v ústech,pomáhá při infekcích močových cest a močového měchýře,je močopudný,stimuluje krevní oběh a produkci bílých krvinek.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ADIDAS-Kaptir 3.0 core black/screaming orange/shadow olive Černá 46
1 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Kaptir 3.0 core black/screaming orange/shadow olive Černá 46
1 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Hledáte běžecké tenisky v originálním vzhledu? Vyberte si běžecké botasky Kaptir ve futuristickém stylu. Tyto pánské běžecké boty si zaslouží místo u vás doma. Pánské tenisky na běh mají klasický střih, který se hodí pro každý typ nohy. Vázání na klasické šňůrky výborně fixuje nohu v botě. Svršek botasek na běhání je garancí výborné ventilace vzduchu. Výhodou tenisek na běh je mezipodešev Cloudfoam, která se postará o vynikající odpružení. Plusem je měkká stélka a textilní podšívka, které zajistí komfort při běhu. Pryžová podrážka je odolná a umožní spolehlivou přilnavost a trakci. Tenisky adidas jsou ideální pro běh, ale využijete je i pro různé sportovní aktivity. Detaily produktu: Klasický střih Vázání na tkaničky Pohodlný úpletový svršek Mezipodrážka Cloudfoam pro odpružení Textilní podšívka pro komfort Pryžová podrážka Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu Určeno pro běh a sportovní aktivity

Napínák obuvi, sada 2 ks
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Napínák obuvi, sada 2 ks
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Klasický napínák obuvi, který roztáhne a napne Vaši obuv a dokonale ji tak přizpůsobí Vaší noze. Dodáváme včetně 2 plastových dílů.

PEDICONFORT Kožené kotníkové tenisky PÉDICONFORT
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené kotníkové tenisky PÉDICONFORT
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené kotníkové tenisky PÉDICONFORT jsou přímo stvořené pro dlouhé procházky a výšlapy do přírody. Nastavitelné pomocí tkaniček a postranního zipu. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Elegantní kotníkové boty z kožené usně
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Elegantní kotníkové boty z kožené usně
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní kotníkové boty jsou pohodlné a snadno se kombinují. Navíc ve folkovém stylu: okamžitě jsme si oblíbili pružnou koženou useň a embosovaný vzorek. Pružná pravá kůže pro výjimečnou kvalitu a pohodlí. Postranní vsadka z kožené usně s embosovaný vzorem teček. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Podpatek 3 cm ideální pro každodenní nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Appeal 4.0 - Brilliant View
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Flex Appeal 4.0 - Brilliant View
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky Skechers Flex Appeal 4.0 - Brilliant View kopírují křivky chodidla a snadno se přizpůsobí. Tenisky s tkaničkami Flex Appeal 4.0 - Brilliant View. 100% veganské složení. Tkaničky pro optimální nastavení. Svršek z prodyšné síťoviny se zlatými detaily. Pohodlná stélka Flex Lite tlumící nárazy při došlapu. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Kožené tenisky s kontrastními vsadkami, na zip
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené tenisky s kontrastními vsadkami, na zip
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené tenisky sneakers s kontrastními vsadkami udělají radost každé milovnici originální módy! Vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkké pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami.

Lakované derbies s tkaničkami, kůže
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lakované derbies s tkaničkami, kůže
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zamilujte si i Vy derbies z kůže v lakovaném krokodýlím vzhledu. Ideální pro ležérně elegantní kombinace. Lakovaná kůže s krokodýlím vzorem. Na svršku šněrování. Poutko pro obutí. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-DA2776 Červená 35,5
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
NIKE-DA2776 Červená 35,5
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Botasky pro kluky zaujmou výrazným barevným provedením, které doplňuje logo Nike na boční straně. Tenisky pro juniory působí stylově a trendy. Mají odolný svršek z technické síťoviny, který zajistí prodyšnost. Zpevněná pata a špička poskytne stabilitu při každé aktivitě. Botasky se skvěle kombinují k různým outfitům a díky nim vždy vytvoříte super styling. Dětské tenisky na cvičení mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Disponují klasickým šněrováním. Značkové tenisky pro děti díky zpevněné špičce poskytnou lepší ochranu prstů na noze. Polstrovaný vnitřek zajistí komfort i při každodenním nošení. Pryžová podrážka je optimálně ohebná, čímž podpoří Vaše sportování. Červené tenisky Nike jsou perfektními společníky pro běžné nošení, do školy, do města a na různé volnočasové aktivity. Detaily produktu:chlapecké tenisky Nikemoderní vzhledklasický střihprodyšný svršekklasické šněrováníposílená špička a patapohodlná podšívkaměkká stélkaodolná pryžová podrážkalogo Nike

Kamik Prairie black dívčí zimní obuv
2 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kamik Prairie black dívčí zimní obuv
2 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí zimní kotníčková obuv značky KAMIK s izolační vrstvou HEAT-MX™ s utahováním pomocí šněrovadel se zdrhovadlem. Obuv je vhodná jak do města, tak i na vycházky do přírody. Obuv značky KAMIK - specialista na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Boty jsou vyrobeny z odolného textilního materiálu v kombinaci se syntetickým materiálem na podešvi. Textilní svršek je voděodolný vybaven membránou DriDefense. Vnitřní část je zateplená textilním kožíkem s izolační vrstvou HEAT-MX™.- voděodolný nylon Icebug s chlupatým kožíkem na límci proti napadání sněhu- reflexní prvky - vodě odolná konstrukce se zataženými švy - vodě odolný vyztužený jazyk- pevná izolační vrstva HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zajišťuje odolnost proti vodě- membrána DriDefense™ která zajišťuje voděodolnost.- chlupatá vložka odvádějící vlhkost - teplotní komfort až do -40 ° C - pružný návlek se zdrhovadlem - gumová podrážka SNOWTRAIL s dobrou přilnavostí na sněhu i ledu. - vyrobeno firmou KAMIK váha jednoho páru: 726 g Dívčí zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ a také membránou DriDefense do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 28 cmPodpatek: 3 cm

Wojtylko 3G5056G fialové dětské gumáky
425 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 3G5056G fialové dětské gumáky
425 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční nepromokavá obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání nečistot dovnitř.Váha jednoho páru: 600 g Dětské barevné gumáčky.Barva: FialováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 19 cmPodpatek: 2 cm

Sandály "Mína", modrá
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály "Mína", modrá
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vzdušné, lehké a úžasně pohodlné! Měkké sandály s elastickou vsadkou se postarají o pohodlí bez otlaků, poskytují oporu a nechají Vaše chodidla dýchat.

Balerínky Sára
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Balerínky Sára
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní balerínky ve vzdušném krajkovém vzhledu pro letní vzhled. Dekorativní vsadky se postarají o příjemný pocit při nošení bez otlaků.

Biomecanics Dětské boty Garvalín 242322-D Cuarzo Velikost: 20
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Biomecanics Dětské boty Garvalín 242322-D Cuarzo Velikost: 20
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Garvalín 242322-D Cuarzo jsou dětské kožené barefoot boty v růžové barvě, v nižším provedení pod kotníky. Jsou z hladké dobře omyvatelné kůže ve starorůžové barvě s bílou podrážkou. Vnitřek je také kožený z velmi jemné kůže příjemné na omak, s vyjímatelnou koženou stélkou. Na špičce boty je ochranná syntetická vrstva, aby boty více vydržely při dětském zakopávání.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt, dostatek místa pro prsty nejen do šířky, ale i do výšky, bota je v prstové části tvarovaná tak, aby byl využit maximální prostor - nesnižuje se směrem ke špičce, nejsou vhodné na úzký kotník/patu- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: měkký, boty tak jsou vhodné i na úplně první krůčky- Podrážka: ohebná všemi směry, gumová, na špičce je přes kůži navíc syntetická ochrana proti okopu- Jazyk: je volný, je tvořen jedním kusem materiálu společně s přední částí boty, uvnitř tedy není žádný šev, který by dítě mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůže, antibakteriálníSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:19 - 11,9 cm - 6,2 cm20 - 12,5 cm - 6,3 cm21 - 13,4 cm - 6,4 cm22 - 14,1 cm - 6,5 cm23 - 14,7 cm - 6,6 cm24 - 15,2 cm - 6,7 cm25 - 16,0 cm - 6,8 cm26 - 16,6 cm - 6,9 cm

Nazouvací tenisky XTI® na klínové podrážce
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nazouvací tenisky XTI® na klínové podrážce
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nazouvací tenisky XTI® na klínové podrážce jsou 100% nepřehlédnutelné. Snadno se obouvají a navíc hravě zeštíhlí postavu. Texturovaný svršek. Pružné kolem kotníku. Vzadu poutko. Vypodložená špička. Klínová dvoubarevná podrážce.